lieliska viesnīca

Rakstīts: 26 septembris 2016
Ceļošanas laiks: 2 — 5 septembris 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Š ogad ceļ ojums uz Turciju bija pilnī gi neplā nots, un lē mums par ceļ ojuma nepiecieš amī bu tika pieņ emts burtiski nedē ļ as laikā . Kā vienmē r, Loungemania darbinieki visu izdarī ja skaidri un ā tri, izvē lē jā s labā kos datumus, ekskursiju, vietas lidmaš ī nā , droš ā ko viesnī cu, un tagad, pē c nedē ļ as, mē s jau sē ž am karietē uz viesnī cu)).
Atpū tā mies 4 pilnas dienas - no 2. lī dz 5. septembrim Golden Age Hotel. Viss bija ļ oti patī kami un mū su cerī bas no pā rē jiem pilnī bā attaisnojā s. Zemā k ir ī ss punktu kopsavilkums:
1. Ē diens. Mums tas vienmē r ir viens no galvenajiem svē tku elementiem. Viesnī cā paē dina gluž i labi - 5 reizes dienā . 3 reizes no tā m - pilnas maltī tes, bufete, viss ļ oti daudzveidī gs un interesants, bet pikantu ē dienu praktiski nebija; daudz augļ u - persiki, vī nogas, ā boli, arbū zi, melones; brokastī s papildus citiem ē dieniem vienmē r ir 5 veidu olas; kā du vakaru viņ iem vakariņ ā s bija svaigi tunč a steiki. Ē damzā lē parasti ir daudz cilvē ku, bet vienmē r bija vietas.

2. Skaitļ i. Mums bija piebū ves istaba. Nav ļ oti liels, bet ē rts. Vienmē r ir karsts ū dens, istaba tika tī rī ta katru dienu, gulta un dvieļ i ir tī ri, istabā nav putekļ u.
3. Pludmale. Vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, tī ru pludmales dvieļ u, blakus bā ram vienmē r ir tē ja, kafija, alus, kokteiļ i tikai bā ros pie baseiniem. Pludmale pietiekami liela, pontons naktī smuki izgaismots, principā tā pat kā pā rē jā viesnī cā .
4. Jū ra. Ļ oti tī rs un caurspī dī gs (kad nav vē ja uz krastu un nenes aļ ģ es). Zivju ir daudz, bet ne krā sainu, kā Ē ģ iptē . Ī rē jā m jahtu (30$ no cilvē ka), visu dienu peldē jā m, 4 pieturas, visur varē ja snorkelē t, ī paš i patika “akvā rija” lagū na, ū dens vienkā rš i nereā li dzidrs, baltas smiltis (atš ķ irī bā no pā rē jā s teritorijas kur klints) un daudz mazu zivju, vartu iziet krastā ar oļ u pludmali. Pa jahtas marš rutu krā š ņ ā kā s ainavas - kalni, jū ra, baltas mā jas krastā...
5. Pilsē ta. Viesnī ca atrodas Jalikavakā . Kā du vakaru izgā jā m pilsē tā (15-20 minū š u gā jienā no viesnī cas), bijā m pilsē tas krastmalā . Viss ļ oti skaisti un kopts, apstā dī ts ar palmā m un kaktusiem. Pie piestā tnes atrodas simtiem jahtu. Nā kamajā dienā nolē mā m aizbraukt uz Bodrumu. Brauciens no viesnī cas lī dz Jalikavakas autoostai vienai personai maksā.2, 5 liras, bet bū tu iespē jams ar kā jā m (20-25 minū tes no viesnī cas), tad ar mikroautobusu lī dz Bodrumai (5 liras no cilvē ka). Viss brauciens ilga apmē ram 45 minū tes. Bodrumā , tā pat kā Jalikavakā , pilnī gi visas mā jas ir baltas, uzbē rums nav tik skaists, bet ļ oti garš . Izstaigā jā m arī vairā kas ielas, ļ oti š auras un omulī gas, vietē jos pagalmos aug granā tā boli un banā ni, redzē jā m pat kaktusu 3 stā vus augstu, lielveikalos cenas norā dī tas lirā s un dolā ros.

Kopumā pā rē jais izrā dī jā s vienkā rš i lieliski, 4 dienu laikā saņ ē mā m milzī gu iespaidu daudzumu un nebija laika garlaikoties. Jū rā visu laiku bija kā di 24 grā di, saule nebija pā rā k dedzinoš a un bija ļ oti ē rti atpū sties. Domā ju, ka nā kotnē bū s nepiecieš ams apmeklē t vē l daž us kū rortus Turcijā salī dzinā jumam; )
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu