Labi svētki ar savām niansēm

Rakstīts: 29 jūlijā 2016
Ceļošanas laiks: 15 — 29 jūlijā 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 10.0
Tikko atgriezos. Atpū tuš ies 2 pieauguš ie + 2 bē rni (3 gadi un 5 gadi) 14 dienas.
Uzreiz jā saka, ka uz š o viesnī cu ir ē rti doties uz 10 dienā m, vasaras vidum un vē lam.
TERITORIJA: Ļ oti jauka, daudz palmu, liela teritorija, baseini un slidkalniņ i pieauguš ajiem un bē rniem lieliski, pludmalē ir zā lieni. 1 lī nija - tā tad viss ir tuvu un ē rti.
ISTABA: mums iedeva standartu galvenajā ē kā , kreisais korpuss, starp citu, ļ oti laba istabiņ a, ar skatu uz jū ru, no rī ta saule, pē cpusdienā ē nā , arī bez kondicioniera ir pie +35. Tī rī ts katru dienu, viss ļ oti tī rs. Draugi bija piebū ves istabā (lē tā k par standartu), ir tilta pā reja, bet tam nevajadzē tu biedē t, papildu pā ris minū š u pastaiga nav problē ma.

Ē DIENS: Piekrī tu daudziem, ē dienu izvē le liela, BET, daudz asa ē diena, bē rni sā kumā atteicā s ē st, nā cā s lū gt mazā k garš vielu caur viesnī cas vadī bu. Nā kamajā dienā š ķ ita, ka tas palī dzē ja.
Lai gan atseviš ķ i prasī jā m virtuvē uzvā rī t makaronus bez tomā ta, olu kulteni (jo omlete jau bija garlaicī ga) utt. Visi centā s tikties : )
PROS:
-skaista daba, klusa un skaidra jū ra, slidkalniņ i utt.
-garš ī ga virtuve vakarā , ī paš i man patika grilē ta sarkanā zivs
- Labi paveikti animatori, viņ i izklaidē bē rnus, bet viņ i nemaina programmu, pē c nedē ļ as bē rni negā ja uz mini diskotē ku
- noteikti dodieties (10 minū tes ar mikroautobusu = 2.5 liras ar 1 vzr) uz Jalikavakas centru un dodieties uz Palmarina lī ci (vai taksis = 20 liras) - jahtas katrai gaumei, ļ oti augstas palmas, var satikt retro automaš ī nas , bildes bū s super.
Mī nusi:
-ja jū su bē rni ir pieraduš i pie auzu pā rslā m no rī ta, zupā m un biezpiena, tad sā kumā viņ iem nebū s viegli. Lai gan tuvumā ir veikals (5 min gā jienā ), jogurtus un saldē jumu var nopirkt par normā lā m cenā m
-konderu uz nakti izslē dzā m, jo ​ ​ tie ir vē rsti uz gultu, bet krastā griež disko un ar jaudī giem basiem, var klausī ties pieklā jī gi lī dz 3iem naktī.
Tā pē c viņ iem nā cā s slē gt balkonu, lai bē rni aizmigtu, tad viņ i to atvē ra.
-Man patī k atpū sties tur, kur nav krieviski runā još u darbinieku, varu uzlabot sarunvalodas angļ u valodu...bet ar angļ u valodu viņ iem arī ir nelielas problē mas) ī paš i restorā nā , ir tikai viens, kurš zina angļ u valodu.


REZULTĀ TS: patiesī bā mī nusu bija vairā k, bet atgriež oties mā jā s paliek tikai pozitī vi iespaidi. Es gribu atzī mē t vienu niansi. Badrum ir ļ oti populā rs reģ ions starp turkiem un eiropieš iem. Tur ir maz krievvalodī go. Kad ieradā mies, Ramadā ns jau bija beidzies un musulmaņ iem bija brī vas dienas. Viesnī ca bija pilna ar turkiem un irā ņ iem. Eiropieš u nebija. Bet nā kamajā dienā valstī notika apvē rsuma mē ģ inā jums, visa viesnī ca kū sā ja no ziņ ā m. Sā kumā nesapratu, ko tu vā ri.
Ī sā k sakot, pē c nedē ļ as viss mainī jā s, tur bija apmē ram 50% turku, 30% ukraiņ u, č ehu, vā cieš u, franč u un pā rē jā s Anglijas.
Mans secinā jums ir tā ds, ka ideā li piemē rots bē rniem ceļ ot no 20. jū lija lī dz septembrim uz 10 dienā m, zems mitrums, silta jū ra. Vietē jie teica, ka rudenī -pavasarī Egejas jū rā bū s vē sā ks, labā k Vidusjū rā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu