Lieliska cenas un kvalitātes attiecība! Vērtējums ir netaisnīgi zems!

Rakstīts: 9 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 29 jūnijs — 7 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Ekskursiju izvē lē jā mies pē c aģ entū ras darbinieka ieteikuma, lasot negatī vas atsauksmes un ļ oti š auboties par izvē les pareizī bu. Bet patiesī bā viņ i bija Ļ OTI APMIERINĀ TI!! !
1. Izmitinā š ana. Sā kumā viņ i istabai iedeva ne sliktu, bet nepatika skats no balkona. tieš i viņ a priekš ā auga liels koks, kas aizsedza visu skatu. Nā cā s nedaudz pierunā t, un viņ i mums iedeva vē l vienu istabu ar lielisku skatu bez papildu maksas. Mē s dzī vojā m Club Standard bungalo 2. stā vā . Telpa nav liela, bet tī ra, viss strā dā , skaidrs, ka remonts netika veikts vakar, bet ja nesakā rto "auditora" programmu un nemeklē nepilnī bas detaļ ā s, tad viss ir diezgan pieklā jī gi. . Pievienoš u foto ar skatu no balkona.
2. Teritorija. Ļ oti liela, zaļ a, daudz palmu un ziedu. Man ļ oti patika, ka nav ierasto pļ auto zā lā ju un krū mu, un visa veģ etā cija ir dabiskā ka. Rodas iespaids, ka atrodies nevis viesnī cā , bet mazā pilsē tiņ ā , kas atrodas kaut kur uz salas. Tas man arī ļ oti atgā dina Krimu)))

3. Uzturs. Ē diens labs, ē dienu ir daudz, garš ī gi gatavo, vienmē r ir daž ā dī ba katrai gaumei. Nekad nav palicis izsalcis. Diemž ē l nebija tā du volā nu kā jū ras veltes, bet visā di citā di bija ļ oti labi. Negadī jā s arī tā , ka kā dam nepietiktu, uzreiz atnesa pilnas paplā tes ar ē dienu, tiklī dz kaut kas sā ka beigties.
4. Pludmale. Lielā koties tā sastā v no platformas, kur nokā pš ana ū denī no kā pnē m un ir bē rnu pludmale ar maigu ieeju, tač u tā nav liela. Ar vietā m problē mu nebija, ja ir vienalga, kur gulē t, tad vietu vienmē r var atrast. Atpū tā mies ar bē rniem, tā pē c mē ģ inā jā m ieņ emt vietu bē rnu pludmalē . Kaut kur pirms 8.00 ir diezgan reā li, var apsē sties un doties brokastī s. Nu, tiem, kam patī k gulē t, protams, nā ksies sauļ oties citā vietā ))). Jū ra ir ļ oti tī ra un skaista, vienkā rš i trū kst vā rdu!! !
5. Serviss. Personā ls ļ oti pieklā jī gs, izpalī dzī gs, skaidrs, ka cenš as izpatikt. Ļ oti patika, ka personā ls runā krieviski, nekad nebija nekā du problē mu komunikā cijā . Istaba tika iztī rī ta katru dienu, mainī ti dvieļ i, piegā dā tas ziepes, š ampū ns, tualetes papī rs, kā paredzē ts.
6. Animā cija. Visizplatī tā kā , nav slikta un nav laba. Mū s tas neinteresē ja, izņ emot to, ka bē rni gā ja uz bē rnistabu, interesē jā s, bet beigā s apnika vienmuļ ī ba.
Kopē jais iespaids ir ļ oti labs. Mē s devā mies pē c skaistā s jū ras, saules un pozitī vā m emocijā m, mē s to visu saņ ē mā m! Un, protams, ikvienam ir daž ā das prasī bas atpū tai, š ajā viesnī cā nav izsmalcinā tas greznī bas, viesnī ca vairā k atgā dina pamatī gu 4 * aku vai budž etu 5 *. Bet arī cena ir pareiza! Naudas vē rts! Labprā t atgrieztos!
Ja ir jautā jumi, jautā jiet.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu