Laba viesnīca, ko tu dod, to arī saņem.

Rakstīts: 24 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 12 — 22 septembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Lasu atsauksmes un brī nos, recenziju rakstī tā ju galvenā problē ma ir neattaisnotā s cerī bas. Ar kā du noskaņ ojumu jū s ieradī sieties, tā ds bū s jū su atvaļ inā jums. Septembrī mē s palikā m š ajā viesnī cā.10 dienas. 1) Ieradā mies no rī ta 6.30, varē jā m ieč ekot 14.15. Nav sū dzī bu, jo reģ istrē š anā s pē c vispā rē jiem noteikumiem plkst. 14.00. Viņ i piedā vā ja iet brokastī s un pusdienā s. Iesaku sagatavot lietas, kas var bū t nepiecieš amas uzreiz, lai bū tu ē rti tā s dabū t. Pē c brokastī m devā mies uz pludmali lī dz pusdienā m. Lietas tika atstā tas reģ istratū rā . Nepatika: nebija vietas pā rģ ē rbties, nā cā s pā rģ ē rbties tualetē . 2) Apmetā mies bungalo, istaba Nr. 2532 atradā s 3 stā vā , ar skatu uz jū ru, bez balkona. Istaba normā la, tī ra, karsts ū dens, skaists skats, viss ir krā sā s. Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a bija katru dienu, gulta mainī ta vienu reizi, sinepes Fatima, ļ oti pozitī va un patī kama. 3) Restorā ns: ē diens ir normā ls, daudz, nevar palikt izsalcis. Personā ls ir brī niš ķ ī gs, draudzī gs, izpalī dzī gs. Viņ i strā dā labi. Mū s apkalpoja viesmī lis Ahmeds, jauks smaidī gs jauneklis. 4) Jū ra un daba ir lieliska. Ļ oti ē rta gaisa un ū dens temperatū ra dienā un vakarā . 5) Vispā r viesnī ca ir nobruž ā ta, tai nepiecieš ams remonts. Teritorija liela, zaļ a, bet nekopta. Reklamē tie restorā ni nebija atvē rti. Baseini ir tī ri, un teritorija ap tiem tika tī rī ta katru dienu. 6) Wi-Fi darbojas vestibilā , pludmalē un tē jas namiņ ā un tad pā rsvarā no rī ta un vakarā , kad ir mazā k cilvē ku. 7) Animatori ir ļ oti pozitī vi.
Viesnī ca ir ļ oti liela, personā ls cenš as, bet ar tik lielu tū ristu skaitu ir grū ti tikt galā . Un visiem ir grū ti iepriecinā t.
Kopumā ar pā rē jo bijā m apmierinā ti. Tā tad tas, ko jū s nā kat, ir tas, ko jū s saņ emat. Esi laipns, un pretī saņ emsi to paš u.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu