TUI Magic Life Bodrum 5*– Atsauksmes

28
Novērtējums 7.110
№15 viesnīcas reitingā Bodruma
7.9 Numurs
8.2 apkalpošana
8.2 Tīrība
8.3 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Ersan Resort & Spa, viesnīca, kas atrodas Egejas jūras krastā, netālu no Bodrumas centra un ir iemīļota visiem tiem, kas sapņo par noslēgtu, mierīgu, ērtu un greznu atpūtu. Uzcelta 1992. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2018. gadā. Viesnīca ir piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām vai romantiskai atpūtai pārim.Vairāk →
аватар 12041963
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies 2018. gada septembra beigā s. Viesnī ca mums patika. Jā piebilst, ka visas viesnī cas fotogrā fijas un apraksti nav ī sti patiesi, jo acī mredzot 2017. -2018. gadā viesnī cā notika pamatī gs remonts. Daudz kas ir mainī jies uz labo pusi, un to var just. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2018. gada septembra beigā s. Viesnī ca mums patika. Jā piebilst, ka visas viesnī cas fotogrā fijas un apraksti nav ī sti patiesi, jo acī mredzot 2017. -2018. gadā viesnī cā notika pamatī gs remonts. Daudz kas ir mainī jies uz labo pusi, un to var just.
No tā , kas man ļ oti patika. Teritorija - daudz apstā dī jumu, ļ oti daudzveidī gi augi - botā niskā dā rza sajū ta. Ļ oti skaistas un labi koptas palmas. Un granā tā bolu koki rudenī ir atseviš ķ a saruna !! !
Pludmale. Iepriekš bijusi plā ksne, plā ksne nolauzta, klā ta ar oļ iem, tagad ieeja jū rā ir lieliska. Pludmalē UNESCO zilais karogs ir absolū ti pelnī ts. Uzturoties 8 dienas, jū ra ir ļ oti tī ra un caurspī dī ga. Nu silts, bet tas jau ir dabas nopelns. Par krā su nemaz nerunā jot, tā ds zilums un zilums liek galvai griezties. Nav netī rumu, gruž u, lapu. Pretī salai: viļ ņ i, nulles vē tra. Pie kalniem vē jš pludmalē arī nav ī paš i jū tams. Ar sauļ oš anā s krē sliem problē mu nebija (nezinu, kā ir vasarā ).
Istabas. Jauns remonts. Joprojā m tī rs. Gultas ir ē rtas. Dzeramais ū dens tiek papildinā ts vajadzī gajā daudzumā . Mats ir jauns. Š ampū ni, ziepes, ž elejas, krē ms, č ī bas - viss ir. Droš s bez maksas. Kur iet skaitļ i - kā laimē jies. No mū su istabas 3002 centrā lajā ē kā paveras skats uz baseinu, jū ras gabalu un restorā nu. Mums tas derē ja. 7.00 restorā ns sā ka darbu, skanē ja patī kama mū zika - tas bija aicinā jums peldē ties jū rā , lai nopelnī tu naudu bulciņ ai brokastī s.
Ē diens. Katrai gaumei. Man patika grilē ts tī tars, grilē tas vistas stilbiņ as, jē ra gaļ a, jū ras asaris un vē l daž i, nosaukumu neatceros, liels daudzums svaigu un grilē tu dā rzeņ u. Ķ irš u tomā ti ir tikai cukurs. Piedevas - rī si, kartupeļ i, kuskuss, bulgurs, pupiņ as. Ir stū rī tis tiem, kam ir diē ta – tvaicē jam dā rzeņ us, rī sus, teļ a gaļ u. Jaunieš i ē da frī kartupeļ us. No sezonas augļ iem arbū zi, melones, vī nogas, bumbieri, ā boli, persiki, nektarī ni. Ayran man nekad nav paticis, bet š eit es to vienkā rš i pā rbaudī ju.
Bā ri un dzē rieni. Divi bā ri pludmalē , viens vestibilā . Cilvē ki slavē ja alu, bet mē s labā k izvē lē jā mies dž inu un toniku. Bā rmeņ i než ē loja alkoholu. Viss bija pā rpilnī bā . Varbū t tā pē c, ka sezona jau beidzā s un viesnī ca nebija superpilna.
Kontingents: franč i, poļ i, turki, ukraiņ i, krievi, daudzi jaunieš i.
Animā cija ir diezgan vā ja, var teikt, ka praktiski nebija, bet tas viss ir amatieris.
Personā ls. Papildus reģ istrā cijai pē c ieraš anā s viņ i nesazinā jā s, un, tā kā viņ i nesazinā jā s, tas nozī mē , ka visi strā dā ja labi un lieliski paveica savu darbu.
Ieteikumi: ieteicams.
Пляж. Бар на лобби Один из трех бассейнов Закат из нашего пляжа Синее Эгейское море Наш любимый бар на пляже Осень - сезон гранатов в нашем отеле
аватар denidevitos79
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kad un kur atpū ties? Viesnī cā atpū tā mies no 31. maija lī dz 10. jū nijam 2018. Ļ oti gribē jā m aizbraukt uz Bodrumu pie Egejas jū ras, tā pē c izvē lē jā mies š o viesnī cu par normā lu cenu un nezaudē jā m. … Tomēr ▾ Kad un kur atpū ties?
Viesnī cā atpū tā mies no 31. maija lī dz 10. jū nijam 2018. Ļ oti gribē jā m aizbraukt uz Bodrumu pie Egejas jū ras, tā pē c izvē lē jā mies š o viesnī cu par normā lu cenu un nezaudē jā m. Skaista kopta un liela teritorija, caurspī dī ga kā asara jū ra. Viesnī ca ir klusa, kas nozī mē klusumu naktī , un gandrī z visi bā ri ir slē gti. Istabiņ u dabū ju galvenajā ē kā , pirmajā stā vā , kas bija ļ oti ē rti, paldies menedž erei Aizai, viņ a palī dzē ja reģ istrē ties, kā arī visu laiku Aiza palī dzē ja jebkurā jautā jumā , draudzī ga un izpalī dzī ga meitene , ī paš s paldies viņ ai, Turcijas viesnī cā s bū tu vairā k tā du laipnu vadī tā ju. Istabas atraš anā s vieta bija laba, jo tuvumā ir viss, gan pludmale, gan galvenais baseins, kā arī bā rs, restorā ns un reģ istratū ra. Lifti strā dā.
Istaba ir pec remonta viss smuki nebrī nies ka uzreiz TV neredzē si spogulī iebū vē ts, kamē r neieslē dz sapratī si ka ir, varbū t kā ds jau ir saskā ries š is, VIENĪ GAIS LŪ GUMS VIESNĪ CAS DARĪ BAI PIEGĀ DĀ T Ž Ā VĒ TĀ JU VEĻ AS PIRMĀ STĀ VĀ !! ! Uz Bodrumu ir viegli nokļ ū t, pie viesnī cas vienmē r ir mikroautobusi un taksometri, problē mu nebū s, vairā kas reizes braucā m uz pilsē tu iepirkties tirdzniecī bas centrā MIDTOWN, tur nokļ ū stat no autoostas, pā rsē ž oties uz citu mikroautobuss. CENA LĪ DZ PILSĒ TAI, LĪ DZ AUTOOSTA 3 LIRA NO 1 PERSONAS (aptuveni 42 rubļ i). Tur jū s varat pā rsē sties citā mikroautobusā un nokļ ū t tirdzniecī bas centrā . Jū s varat arī iepirkties centrā , netā lu no autoostas, pakā peniski nolaiž oties uz Bodrumas krastmalu. Ir tirgus, kur pirka svaigas garneles (ir arī zivis, augļ i utt. ), turpat restorā nos tā s cepa uz grila, ar mē rci. Kopumā man ļ oti patika, piemē ram, pati iepirkš anā s, un vienkā rš i pastaiga.
Starp citu, bija pā rdevē ji un krieviski runā još ie, bet tas galvenokā rt ir vietē jā tirgus centrā.

Vē lreiz par viesnī cu:

Personā ls ir draudzī gs, ē diens ir 5+, viss ir ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs, ne tikai galvenajā restorā nā , bet arī uzkodu bā rā , kas tiek atvē rts 12:00, tā pē c jums nav jā iet uz galveno restorā nu picas, un doneri, un kotletes, kebabi, paipalas utt. , un pē c 15:00 saldumi. Izsalcis nepaliksi, galvenais ir ierasties laicī gi, lai paspē tu paē st kā du garš ī gu ē dienu, piemē ram, sarkano zivi, kas ā tri tiek izjaukta (lasis, forele, č um lasis).

Ī paš s paldies darbiniekiem!
Liels paldies vadī tā jiem Isa, Nese, Azemi. (Meitenes no Kirgizstā nas, labi zina krievu un turku valodu, vienmē r palī dzē ja ar visiem jautā jumiem) Paldies arī viesmī ļ iem Aidai, Sokhan. Reģ istratū rā puiš i Salims, Nurbeks, Umits. Arī kalpone Orazbeka, Asels.
Visi puiš i ir draudzī gi, vienmē r gatavi palī dzē t un pē c iespē jas atrisinā t visas problē mas. Palī dzē ja, pamudinā ja, piekrita. Visu to labā ko, paldies un visu to labā ko. Gribē tos, lai vadī ba adekvā ti novē rtē tu š os labos darbiniekus un interesē tos par tā diem kadriem arī turpmā k.

P. S Vispā r nezinu, ko raksta negatī vā s atsauksmē s, skaidrs, ka cilvē ki daž ā di, izvē lī gi, bet teikš u, ka mums ar sievu ļ oti patika, ē diens garš ī gs, ir daudz no tā , iespē jams, tas ir pluss sezonas atklā š anai, bija daudz augļ u (zemenes, ķ irš i, arbū zi, melones, ā boli, ananā si, kivi, vī nogas), gaļ a, zivis. Teritorija sakopta, ieeja jū rā mazliet ar akmeņ iem, bet pieļ aujama. Sauļ oš anā s krē sli vienmē r ir bez maksas. Ir akvaparks, plaš ums bē rniem. Taizemes masā ž a ir laba spa. Animā cija ir gan pie baseina, gan rotaļ u laukumā . Vakarā bija izrā de, bija arī dzī vā skaņ a. . Naktī miers un klusums (.
TĀ PĒ C BEIGUMĀ ES VĒ LU VĒ LĒ T VIESNĪ CAI LABKLĀ JĪ BU UN PANĀ KUMI, SAGLABĀ T ZĪ MOLU UN PATIESIET SAVUS VIESUS, UN ES VĒ LOS, LAI MĒ S ATGRIEZAMIES VĒ LREIZ Š AJĀ VIESNĪ CĀ . JA IR IESPĒ JA ATGRIEZTIES BODRUMĀ NĀ KAMAJĀ GADĀ , MĒ S BŪ S PABĀ C IZVĒ LĒ TIES JŪ SU VIESNĪ CU!!!! !
вкусные фрукты вид из номера 1 этаж вид на бассейн , из отеля в коридоре ресторан вид из ресторана на улице вид из ресторана на бассейн чистое прозрачное море пирс в отеле ерсан вип
аватар trade.az
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Rezervē jā m viesnī cu caur PBX, ieradā mies vē lu, mū s ievietoja 4112 istabiņ ā , š ausmī gi, istabiņ a bez loga, ar sī kā m durvī m uz balkona 1 metru, istabiņ a smirdē ja pē c mitruma, reljefa dē ļ reljefs, balkons balstī jā s uz kalna. … Tomēr ▾ Rezervē jā m viesnī cu caur PBX, ieradā mies vē lu, mū s ievietoja 4112 istabiņ ā , š ausmī gi, istabiņ a bez loga, ar sī kā m durvī m uz balkona 1 metru, istabiņ a smirdē ja pē c mitruma, reljefa dē ļ reljefs, balkons balstī jā s uz kalna. Ē diens arī nav tik karsts, daudz kā postu, nekas ī paš s otrajam. Neiesaku tur iet! Š ī ir š ausmī ga viesnī ca!
аватар PoyaNaty
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mū su atvaļ inā jums sā kā s Ersanā.18. jū nijā . Uzreiz vī lies par izskatu un smacī bu viesnī cas galvenajā vestibilā . Tik pieticī bu interjerā nebiju redzē jis nevienā no Turcijas viesnī cā m. Turklā t kondicioniera darbī ba nemaz nedeva vē sumu, kas uzreiz radī ja negatī vu uztveri. … Tomēr ▾ Mū su atvaļ inā jums sā kā s Ersanā.18. jū nijā . Uzreiz vī lies par izskatu un smacī bu viesnī cas galvenajā vestibilā . Tik pieticī bu interjerā nebiju redzē jis nevienā no Turcijas viesnī cā m. Turklā t kondicioniera darbī ba nemaz nedeva vē sumu, kas uzreiz radī ja negatī vu uztveri.
Bet. . . Turpinā jums parasti ir interesantā ks par sā kumu. Tā ar mums notika. Iespaidi ir pozitī vi, ar kuriem vē los padalī ties ar jums.
Reģ istrē š anā s viesnī cā notiek tieš i 14.00, tā pē c pusdienu laikā mums bija iespē ja doties novē rtē t Ersā na virtuvi. Virtuve ir pelnī jusi aplausus. 8 dienas nogarš ojā m daž ā dus ē dienus, kas gatavoti pā rsvarā pē c Eiropas virtuves receptē m. Daž ā da veida gaļ a, zivis, omletes daž ā dā s formā s, sieri, salā ti. Garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi.
No dzē rieniem alus, iespē jams, bija labā kais.
Pē c pusdienā m sā kā s reģ istrē š anā s. Istabas ir standarta bez frills.
Bet viesnī cas teritorija izcē lā s ar lielu skaitu brī niš ķ ī gu augu. Reizē m pat rodas iespaids, ka atrodies botā niskajā dā rzā .
Viesnī cas baseini piesaista tū ristus ar bē rniem, bet vecā ki cilvē ki dod priekš roku jū ras procedū rā m, kur notiek animā cijas programmas. Manuprā t, tā s ir zinā mā mē rā garlaicī gas, un vakarā viesnī cā vienkā rš i nav ko darī t. Vai nu ejiet no viesnī cas sā kuma lī dz beigā m, vai dodieties uz Bodrumu. Tas ir tas, ko mē s darī jā m. Iesaku visiem nobaudī t Bodrumas vakara dzī vi. Un š eit ir marš ruts. No Ersanas nedaudz jā kā pj kalnā lī dz kontrolpunktam, aiz kura redzē siet mazos busiņ us, uz kuriem uzreiz aicinā s š oferi. Ceļ ojums 2.5 liras. Brauciet lī dz gala pieturai "Garā ž a" (skatiet, kad braucat lī dz vietai, kur stā vē s tie paš i autobusi), un pē c izkā pš anas sekojiet pā rē jiem cilvē kiem, kuri vedī s uz Bodrumas galveno ielu, kur turku valoda. iepirkš anā s un austrumu pilsē tu burzma jū s jau gaida.
viesnī cā iesaku iegā dā ties ekskursijas ekskursijā m. No ekskursijā m varu ieteikt Efezu. Š ī ceļ ojuma laikā jū s varat apmeklē t Jaunavas mā ju, kas atrodas Vatikā na aizsardzī bā . Iesaku visiem apmeklē t š o brī niš ķ ī go vietu.
Lai visiem jaukas brī vdienas!
на террасах отеля сиеста Фауна любимый бассейн на улицах Бодрума Эрсан Домик девы Марии Панорама отеля
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bija 2008. gadā . Brauktu vē lreiz. Tuvu pilsē tai, jū ra skaista, tī ra. Kas svarī gi, mitrums ir no 0 lī dz 5% (bija augustā ), 45 grā du temperatū ra nemaz nebija jū tama. Viesnī cā ir maz krievvalodī go atpū tnieku, pilns ar franč iem, vā cieš iem. … Tomēr ▾ Bija 2008. gadā . Brauktu vē lreiz. Tuvu pilsē tai, jū ra skaista, tī ra. Kas svarī gi, mitrums ir no 0 lī dz 5% (bija augustā ), 45 grā du temperatū ra nemaz nebija jū tama. Viesnī cā ir maz krievvalodī go atpū tnieku, pilns ar franč iem, vā cieš iem. Elegants spa (dā rgs) un eleganta turku pirts (bezmaksas). Teritorija liela, ļ oti skaista un kopta. Kā viņ i tika pabaroti? Garš a un krā sa, kā saka, ...tā pē c nekomentē š u. Bodruma ir lielisks kū rorts. Iesaku. Bet cik zinu mū su tū roperatori š obrī d ar š o viesnī cu nestrā dā (vai turki nestrā dā , cits jautā jums)))))), bet tā dus var atrast.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā s bijā m 2009. gada augusta vidū . Atraš anā s vieta, pludmales, personā ls, izklaide, ē diens viss labs. Ž ē l, ka nav interneta un diskotē kas jaunieš iem. … Tomēr ▾ Viesnī cā s bijā m 2009. gada augusta vidū . Atraš anā s vieta, pludmales, personā ls, izklaide, ē diens viss labs. Ž ē l, ka nav interneta un diskotē kas jaunieš iem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Saken123
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Raksta Sakens un Dinara precē jies jauns pā ris (Almati). Š odien atgriezos no Bodrumas viesnī cas Yersan Resort and Spa. Sā ksim ar to, ka ekskursijai mums bija tikai 4000 dolā ru (kopē jā summa par visu). Saken mā cī jā s Turcijā.6 gadus un katru vasaru strā dā ja nepilnu slodzi Antā lijā un Bodrumā . … Tomēr ▾ Raksta Sakens un Dinara precē jies jauns pā ris (Almati). Š odien atgriezos no Bodrumas viesnī cas Yersan Resort and Spa. Sā ksim ar to, ka ekskursijai mums bija tikai 4000 dolā ru (kopē jā summa par visu). Saken mā cī jā s Turcijā.6 gadus un katru vasaru strā dā ja nepilnu slodzi Antā lijā un Bodrumā . Ir laba ideja par dienestu utt. Jū s sapratā t, ko mē s meklē jā m attiecī bā uz cenas un kvalitā tes parametriem optimā li un nepalaidā t garā m. Pats pirmais, ko atzī mē ju, ir tas, ka pludmalei ir Zilā karoga balva, ko Turcijā ļ oti novē rtē . Pludmale ir ļ oti jauka, ilgi tī ra apdullinā ta. Man jā bū t ī sā kam. Teiksim tā , ja jums piedā vā tu Isis, Forever, Vera, Litera, Green Beach, Belizia. Yelken, Ersan, tad nevilcinieties izmantot Ersan Resort & Spa. Kā pē c, vispirms izlasiet atsauksmes par š ī m viesnī cā m Jersanā pozitī vā kas. Pē dē jais ziņ kā rī bas vadī ts ieskatī jā s daž os no tiem un jautā ja tū ristiem par citiem. Treš ā persona raksta jums, kas dzī voja Turcijā seš us gadus un strā dā ja daudzā s viesnī cā s Turcijā .
Tagad daž i mī nusi, par kuriem nevarē ja runā t, bet tomē r: mazas istabas, bet istabas tikai gulē š anai. Diskotē ka, kurai jā bū t atvē rtai, lī dz divi aizveras, kad vien viņ i vē las – un viss. Turklā t es vē lē tos sniegt daž us labus padomus. Mani, cilvē ku, kurš lieliski zina turku valodu, gribē ja vairā kas reizes iedurt (skatā s sejā un skatā s. . . ak, es jautā ju, kā pē c viņ š smaida, viņ š kļ ū dī jā s, tas ir tikai pieradums pie viņ iem un pat slimī ba vai varbū t pat neatņ emams bizness). Piemē ram, aizej uz veikalu, nopē rc kurpes, iedod dolā rus, viņ š konvertē no liras uz dolā riem, paņ em tavu naudu, iedod 10 naudiņ as 30 vietā un pasmaida tev sejā un saka ok (bet tu nesaproti š os skaitļ us un don Es nesaprotu, kā viss notika). un tas ir visur un visur tas ir tikai ieradums, tā pē c esiet uzmanī gi, paņ emiet kalkulatoru, skaitiet izmaiņ as, ņ emiet č ekus. bazā ros samazini cenu par 55 procentiem un noteikti saņ em 25% atlaidi. Pat Duty Free viņ i.... wow. Nenož ē losiet, ka aizvedī siet uz Jersanu/Bodrumu, starp citu, neticiet visam, kas rakstī ts bukletos un vietnē s utt. , 5 kilometru vietā , varbū t 10 vietā bez maksas, varbū t par maksu, ne neesi pā rsteigts.
аватар princessa_nata
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man ļ oti patika viesnī ca! Likā s, ka tu bū tu Grieķ ijā . Jauki cilvē ki, ļ oti iesaku apmeklē t akvaparku. Tirgū var labi kaulē ties (seviš ķ i, ja esi smuka meitene; )). Viesnī ca ir ļ oti tī ra un labi uzturē ta. Ē dienu daudz, garš ī gi. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca! Likā s, ka tu bū tu Grieķ ijā . Jauki cilvē ki, ļ oti iesaku apmeklē t akvaparku. Tirgū var labi kaulē ties (seviš ķ i, ja esi smuka meitene; )).
Viesnī ca ir ļ oti tī ra un labi uzturē ta. Ē dienu daudz, garš ī gi.
Vispā r - iesaku apmeklē t!
P. S. Dzī vojā m divstā vu bungalo, gandrī z no katras istabas bija skats uz jū ru.
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ta ar ģ imeni. Iespaidu masa. Labi satikā mies, ā tri nokļ uvā m viesnī cā . Izkliedē jā s ļ oti ā tri. Ar pā rtiku nav problē mu. Ļ oti liels sortiments. Bā ri ir atvē rti lī dz pulksten 12.00. Interesantas ekskursijas piedā vā ja viesnī cas darbinieki. … Tomēr ▾ Atpū ta ar ģ imeni. Iespaidu masa. Labi satikā mies, ā tri nokļ uvā m viesnī cā . Izkliedē jā s ļ oti ā tri. Ar pā rtiku nav problē mu. Ļ oti liels sortiments. Bā ri ir atvē rti lī dz pulksten 12.00. Interesantas ekskursijas piedā vā ja viesnī cas darbinieki. Mē s visu dienu gā jā m makš ķ erē t. Tas ir lieliski. Bija Efezā . Nevilcinoties iesaku, ja izvē laties atpū sties Ersan SPA viesnī cā . Gū stiet daudz jautrī bas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар ganzevich
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s devā mies uz Ersan Resort & Spa 2008. gada septembra beigā s Patika: 1 Skaists parks, kopta pludmale, neuzbā zī gi animatori (man riebjas animā cija, lai gan joprojā m ar smaidu atceramies Gū tena Morgena dziesmu, ko viņ i spē lē ja no rī tiem pie baseina). … Tomēr ▾ Mē s devā mies uz Ersan Resort & Spa 2008. gada septembra beigā s

Patika:
1 Skaists parks, kopta pludmale, neuzbā zī gi animatori (man riebjas animā cija, lai gan joprojā m ar smaidu atceramies Gū tena Morgena dziesmu, ko viņ i spē lē ja no rī tiem pie baseina).
Tī ra vē sa jū ra bez medū zā m, mazas zivtiņ as peld. Pludmale, lai arī betonē ta, ir klā ta ar smiltī m un koka platformā m. Tī rs garš ī gs gaiss.
2 Sā kotnē ji rezervē jā m 2-vietī gu standarta numuru ar skatu uz jū ru, bet mū s ielika trī svietī gā istabā , kas bija lieliski, jo izrā dī jā s daudz plaš ā ka par divvietī go.
3 Tautieš u tū ristu bija maz (pā rsvarā beļ ģ i, vā cieš i, franč i, poļ i... ). Ar personā lu var labi sazinā ties angļ u valodā , daudzi runā krieviski (izņ emot apkopē jas). Visi smaida un labprā t palī dz.
4 Spa ir krievu darbinieki, un viņ i strā dā labi.
5 Istabu tī rī ja katru dienu, dvieļ us un palagus mainī ja, pat ja aizmirsā m atstā t dolā ru par dzeramnaudu.
6 Kā du dienu mē s aizmirsā m kopē tā ju tieš i uz galdiņ a galvenajā restorā nā un devā mies ekskursijā . Nā kamajā dienā atgriezā mies - un fotik mū s gaidī ja pie viesmī ļ a, kas bija ļ oti jauki.
7 Viesnī cas vestibilā un terasē ir vairā ki Wi-Fi piekļ uves punkti. Reizē m tī kls tika noķ erts mū su istabā . Internets ir bezmaksas un ne pā rā k ā trs, tač u jū s varat pā rbaudī t savu pastu.
8 Ē diens bija labs, bet ne 5 zvaigznes. Bija daudz augļ u, biezpiena, jogurtu, dā rzeņ u pā rpilnī ba, gardas smalkmaizī tes un austrumu saldumi.

Viena lieta, kas man nepatika:
Dabas gaļ as tikpat kā nebija (bez gaļ as un zivī m neiztikt). Desu un sojas desas. Zivju nav. Vispā r nav jū ras velš u (tā sauc, tā s nonā ca jū ras krastā ). Sulas ir bezgarš ī gas. Vī ns un alus arī ir tik un tā . Cik es saprotu, tas attiecas uz visiem vietē jā raž ojuma dzē rieniem, kas tiek pasniegti Turcijas viesnī cā s. Galvenais restorā ns ir ļ oti trokš ņ ains.
Viesnī ca ir ļ oti laba. Ja daž ā dosi gaļ as un zivju ē dienkarti – bū s lieliski.

Pā ris piezī mes par Bodrumu.
Gandrī z katru dienu gā jā m pastaigā ties pa pilsē tas veco daļ u. Ceļ š lī kumo starp jū ru un kalniem, garā m savvaļ as pludmalē m un pietauvoš anā s vietā m ar sniegbaltā m jahtā m. Mikroautobusi kursē ik pē c 5 minū tē m: pē dē jais ir tieš i pie viesnī cas vā rtiem.

VALŪ TAS MAIŅ A Bodrumā:
pievē rsiet uzmanī bu valū tas maiņ as punktiem, kur ir rakstī ts, ka nav jā maksā (š ī naduvalovo atrodas netā lu no mikroautobusu autoostas). Nemaini naudu uzreiz! Pē c 300 metriem uz krastmalu bankā s valū tas kurss ir par 20% izdevī gā ks (lai gan tur arī tū ristiem ir pieklā jī gi pā rcenots, bet viss ir savā dā k kā viesnī cā un lidostā s)
Бодрум
Parādīt vairāk »


iemiesojums natadidenko_bk.ru
Palīdziet izlemt par viesnīcu.Ejam septembra vidū,bez bērniem,bez dejām līdz nolaidīsimies,bet vajag ļoti pieklājīgu viesnīcu,labs ēdiens,piestātne tikai priecē,tīra,patīkama,vispār super.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Ersan Resort & Spa, отель, расположенный на берегу Эгейского побережья, недалеко от центра Бодрума и полюбившийся всем тем, кто мечтает об уединенном, спокойном, комфортном и роскошном отдыхе. Построен в 1992 году, последняя реставрация прошла в 2018 году. Отель подходит для спокойного семейного отдыха или романтического отдыха парой.

Atrašanās vieta Расположен в 45 км от аэропорта г. Бодрум, 4,5 км от г. Бодрум, в п. Ичмелер.
Pludmales apraksts До моря 20 м, платформа, 2 деревянных пирса, протяженность 450 м. Вход в море с платформы по ступеням или с пирса.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-fi в лобби (бесплатно), ТВ-зал, 4 конференц-зала, диетическое меню (бесплатно), room service (платно), 5 ресторанов: 1 основной ресторан, 4 a la carte, 4 бара, 3 бассейна: 2 открытых бассейна с пресной водой (без подогрева), 1 крытый бассейн с пресной водой (без подогрева).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 открытых бассейна, 2 водные горки, мини-клуб для детей 4-12 лет, игровая комната, игровая приставка.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 9 водных горок, дартс, шахматы, бочче, аквааэробика, танцы, игровая комната, водные виды спорта платно, 1 теннисный корт: освещение — платно, прокат оборудования — под депозит, уроки тенниса.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 375 номеров. Состоит из одного основного 4-х этажного здания (2 лифта), одного 3-х этажного корпуса Annex (лифта нет), девяти 2-х этажных бунгало и четырех вилл.

Istabās

В номерах: Wi-fi, кондиционер, телефон, фен, сейф, ТВ, чайник, гладильные принадлежности, душ, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, халат и тапочки, мини-бар, холодильник, балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese İçmeler Mevkii, 48400 Bodrum Bodrum, Turk. Aegean Sea Turkey
Tālruņi: 0090 252 316 89 80
Tīmekļa vietne: TUI Magic Life Bodrum
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.