Duja Bodrum 5*– Atsauksmes

42
Novērtējums 3.910
№78 viesnīcas reitingā Bodruma
4.0 Numurs
4.1 apkalpošana
5.7 Tīrība
5.7 Uzturs
3.9 Infrastruktūra
Eleganta un stilīga viesnīca augsto tehnoloģiju stilā, daudzu terašu veidā, kas nolaižas uz jūru. No numuriem paveras brīnišķīgs skats uz jūru un apkārtējām ainavām. Viesnīca atrodas jūras krastā, Torbas kūrortciemā. Uzcelta 2000.gadā, pēdējā restaurācija veikta 2018.-2019.gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар pochtafacebook0
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Es nevaru papildinā t savu iepriekš ē jo pā rskatu. Serviss uz mola, kā arī noteikti visā pludmales zonā . Visur tvertnē s vietā ar pā rē jiem atkritumiem var redzē t plastmasas alus glā zes, kuras pā rš ķ iroš anas rezultā tā veiksmī gi tiek nosū tī tas uz mola bā ru, kur bā rmeņ i tā s mazgā ar rokā m tekoš ā ū denī . … Tomēr ▾ Es nevaru papildinā t savu iepriekš ē jo pā rskatu. Serviss uz mola, kā arī noteikti visā pludmales zonā . Visur tvertnē s vietā ar pā rē jiem atkritumiem var redzē t plastmasas alus glā zes, kuras pā rš ķ iroš anas rezultā tā veiksmī gi tiek nosū tī tas uz mola bā ru, kur bā rmeņ i tā s mazgā ar rokā m tekoš ā ū denī . , pē c tam ielejot tajā s alu. Ar antisanitā riem apstā kļ iem, kā jū s saprotat, deklarē tajā.5 zvaigž ņ u viesnī cā š eit ir pilnī ga kā rtī ba. )))
Ne mazā k jautri ir arī Dujas SPA, kur ģ ē rbtuvē skapja atslē gas var iegū t, pakā pjoties divus stā vus. Un, lai kļ ū tu par laimī gu dvieļ a ī paš nieku, jums jā iet zemā k ar etā nu. Bet ne tas, ka dvieļ i bū s pieejami pē cpusdienā . Skā rda viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai.
Viņ i ir radoš i arī ar izbraukš anu no viesnī cas. Jū s ar koferiem uz somā m ar transfē ru reģ istratū rā tiksiet nogā dā ti lī dz barjerai, š ī ir viesnī cas centrā lā izeja.
Rezumē jot rakstī to, ceru, ka Duja ar savu unikā lo infrastruktū ru, tī rā ko jū ru un gaisu ir pelnī jusi cienī gu saimniekoš anu.

Visu mieru, veselī bu un labestī bu!!! !
аватар pochtafacebook0
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū ta 2 nedē ļ as. Bodruma ir bijusi daudzas reizes, brī niš ķ ī gs maigs klimats, skaisti kalni, skaidra jū ra. Duja Bodrum 5 * viesnī ca sevi pozicionē kā.5 zvaigž ņ u nepā rprotamu FICK, visuresoš u netī rumu un visur. Lobby bā rā galdi bija sistemā tiski netī ri un visu atpū tas laiku bija piepildī ti ar dzē rieniem. … Tomēr ▾ Atpū ta 2 nedē ļ as. Bodruma ir bijusi daudzas reizes, brī niš ķ ī gs maigs klimats, skaisti kalni, skaidra jū ra. Duja Bodrum 5 * viesnī ca sevi pozicionē kā.5 zvaigž ņ u nepā rprotamu FICK, visuresoš u netī rumu un visur. Lobby bā rā galdi bija sistemā tiski netī ri un visu atpū tas laiku bija piepildī ti ar dzē rieniem. Dī vā ni notraipī ti. Vietē jo raž otā ju dzē rieni. Vakaros vienmē r ir rindas. Iespaidī gs ir arī galvenais restorā ns. Garas rindas. Ē diens vienmē r ir vienā ds. Zemeņ u sezona: bijusi 2 reizes. Garneles, sā lī tas sarkanā s zivis vē ž i, krabji (vienmē r Turcija) lutina savus tū ristus, un tas nebija tuvu. Jē ra cienī tā ji arī bū s vī luš ies. Tomē r jū s nepametī sit izsalcis. Tā noteikti nav labā kā izvē le bē rniem. Ne ē dienā , ne pludmales zonā nav ieejas jū rā , nav nekā das animā cijas. Piestā tne ir laba, bet ir tikai viena izeja uz jū ru. vienmē r ir rinda. Istabas panesamas, Nu pirmo reizi novē roju mini bā ru Turcijā , viena skā rdene alus visiem istabas iemī tniekiem.
Starp citu, nevienā bā rā , pat vestibilā , vispā r nav alus pudelē s, tā pat kā ū dens stikla pudelē s. Uz vietas arī nav Wi-Fi. Ja lietus izslē dz liftus un veciem cilvē kiem un maziem bē rniem ir ļ oti problemā tiski nokļ ū t istabā . Krieviski runā još u darbinieku trū kums, zvanī š ana uz reģ istratū ru ir bezjē dzī ga. Tā pē c cerī bas uz pat vā ju 5 bū s nepā rprotami pā rspī lē tas. Un tomē r, neskatoties uz š iem nepatī kamajiem brī ž iem, jū ra, gaiss kompensē visu. Labu atpū tu, mieru!! !
аватар abil.asselya88
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
1. Reģ istrē jies vē lu 2. Necieņ a 3. Auksts vē jš 4. Jū ra ir auksta 5. Ē diens ir vienā ds 6. Animā cija ir ļ oti vā ja 7. Ļ oti nož ē loju, ka nopirku tū ri š eit par tik lielu naudu 8. Varē ja atpū sties daudz labā k 9. … Tomēr ▾ 1. Reģ istrē jies vē lu
2. Necieņ a
3. Auksts vē jš
4. Jū ra ir auksta
5. Ē diens ir vienā ds
6. Animā cija ir ļ oti vā ja
7. Ļ oti nož ē loju, ka nopirku tū ri š eit par tik lielu naudu
8. Varē ja atpū sties daudz labā k
9. Smirdī gs - istaba pie zoodā rza, smird pē c dzī vnieku sū diem -fu kauns, slims
10. Apkalpoš ana vā ja – nav draudzī ga
аватар MAX_Travel
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atbilst norā dī tajiem 5 *. Augsta lī meņ a apkalpoš ana, garš ī gi un daudzveidī gi ē dieni, daudzi bā ri un A La Carte restorā ni, liels peldbaseins un bezmaksas Starbucks kafejnī ca ar firmas dzē rieniem! Mā jī gas un ē rtas telpas, istabā s ir viss nepiecieš amais omulī gai laika pavadī š anai (š ampū ni, ž elejas, krē mi, ziepes un citas higiē nas preces). … Tomēr ▾ Viesnī ca atbilst norā dī tajiem 5 *. Augsta lī meņ a apkalpoš ana, garš ī gi un daudzveidī gi ē dieni, daudzi bā ri un A La Carte restorā ni, liels peldbaseins un bezmaksas Starbucks kafejnī ca ar firmas dzē rieniem! Mā jī gas un ē rtas telpas, istabā s ir viss nepiecieš amais omulī gai laika pavadī š anai (š ampū ni, ž elejas, krē mi, ziepes un citas higiē nas preces). Numurā ir arī tē jkanna, minibā rs katru dienu tiek papildinā ts ar daž ā diem dzē rieniem (fanta, kola, ū dens, alus).
Viesnī cai ir sava smilš aina pludmale ar maziem oļ iem, ieejot jū rā , kā arī liela mola/pantona, kur ē rti apsē sties sauļ oš anā s krē slos zem saulessargiem. Viesiem, kuriem patī k privā tums un uzlabots serviss, ir atseviš ķ a VIP zona ar individuā liem sauļ oš anā s krē sliem un kajī tē m.
Vakaros tiek piedā vā ta animā cijas programma bē rniem un pieauguš ajiem.
Viesnī cā ir spa salons, fitnesa centrs ar peldbaseinu un dž akuzi, trenaž ieru zā le.
Centrā lajā ē kā ir neliels veikaliņ š , kur var iegā dā ties pā rtiku, lietas, suvenī rus
Plaš ā ku informā ciju par š o viesnī cu varat redzē t manā youtube kanā lā MAX Travel

https://youtu. be/JfoWQOq17ZI

https://youtu. be/2aL8h6ncm-w
Обзор отеля Duja Bodrum 5*
аватар valerialisejceva
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Reģ istrē joties viesnī cā radā s problē mas, Tui tū roperatora kļ ū da, kurš savas neuzmanī bas dē ļ , paņ ē mis naudu par Sea view kategorijas numuriņ u, izsniedza kuponu uz Club kategorijas numuru, gan tū roperatori, gan viesnī cas darbinieki atteicā s atrisinā t problē mu. … Tomēr ▾ Reģ istrē joties viesnī cā radā s problē mas, Tui tū roperatora kļ ū da, kurš savas neuzmanī bas dē ļ , paņ ē mis naudu par Sea view kategorijas numuriņ u, izsniedza kuponu uz Club kategorijas numuru, gan tū roperatori, gan viesnī cas darbinieki atteicā s atrisinā t problē mu.
Pē c tam, kad uztaisī jā m skandā lu ar piemaksu 7 € dienā , tikā m iekā rtoti piemē rotā istabiņ ā . Istaba bija villā , istabiņ as izmē rs neatbilda deklarē tajam, bet atraš anā s vieta laba, skats no lielā balkona bija skaists, tā pē c var teikt, ka esam apmierinā ti, bet ne uz ilgu laiku.
Tā lā k istabā pamanī jā m skudru baru, netī ru istabu (pretī gi izmazgā ta grī da), mē beles un remonts vecas, nebija deklarē ti dvieļ i uz 5 zvaigznē m (2 dvieļ i uz cilvē ku), izlietne tek iekš ā . vannas istabā un mums vienmē r bija mini baseins uz grī das. Visu atvaļ inā jumu gultas veļ a netika mainī ta, praktiski netika tī rī ta, pat daž reiz viņ i neiznesa atkritumus, viņ i acī mredzot nemaz negā ja uz balkona, paš i tī rī ja galdu uz balkona.
Ē diens bija pretī gs, ja neskaita ķ irš u tomā tus, arbū zu un persikus. Visu laiku turku saldumi tika redzē ti vienu reizi, un visu pā rē jo nebija iespē jams ē st. Lielā kā daļ a alkohola ir lē ts un nekvalitatī vs, izņ emot daž us kokteiļ us vestibila bā rā.1. stā vā .
Galvenais restorā ns (kur tiek ieturē tas visas brokastis, pusdienas un vakariņ as) izskatī jā s pē c lē tas ē dnī cas, kur nemitī gi slaucī jā s zem kā jā m, jū ties kā McDonaldā . Pat vakariņ ā s nebija galdautu!
Uz vietas ir vairā ki restorā ni pē c pieraksta, apmeklē jā m turku un jū ras veltes, ē diens neatš ķ ī rā s no bufetes - bezgarš ī gs! Ar to visu š ķ ī vji netī ri, nereti apakš ē jā daļ ā varē ja novē rot ē diena paliekas no citiem apmeklē tā jiem, par š ķ irš anos klusē jam.
Pludmalē no 3-5 bija saldē juma veikals, gribu atzī mē t, ka bija ļ oti garš ī gi.
Neskatoties uz virtuves un atmosfē ras mī nusiem, darbinieki ir atsaucī gi un izpalī dzī gi.
Pludmale ir briesmī ga, smilš u praktiski nav, sauļ oš anā s krē sli nav apstrā dā ti un mazgā ti, tie atrodas ļ oti tuvu viens otram. Bet mani iepriecinā ja tas, ka sabiedriskā s vietas tiek tī rī tas biež i un labi.
Jū ra ir ļ oti tī ra un silta. Var redzē t dibenu un peldoš ā s zivis.
Ū dens aktivitā tes maksā nepamatoti lielas naudas summas. Ū densmotocikla noma 15 minū tē s: 1 persona 60 €, 2 - 75 €.
Vakara izklaide ir piemē rota tiem, kas vē las izdzert glā zi, cits pie turku mū zikas. Grū ti to nosaukt par animā ciju.
Bē rniem multfilmas tika rā dī tas tikai turku valodā , ņ emot vē rā , ka 80% atpū tnieku bija krievvalodī gie.
Gludinā t lietas var tikai PAR NAUDU (aptuvenā s 1 lietas izmaksas 10 € ķ ī miskajā tī rī š anā ), servisa nebija - gludeklis istabā , kā arī gludinā mā s telpas nebija.
Krieviski runā još ā s meitenes Viesu reģ istratū rā bija ļ oti atsaucī gas un vienmē r palī dzē ja problē mu risinā š anā .
Gribu atzī mē t pandē mijas laikā visus satraucoš o jautā jumu - tika ievē roti visi piesardzī bas noteikumi, darbinieki vienmē r valkā ja maskas, viesnī cas teritorija regulā ri tika apstrā dā ta ar dezinfekcijas lī dzekļ iem, izņ emot sauļ oš anā s krē slus.
Kopumā mē s varam novē rtē t savu uzturē š anos ar 3 - un tad tikai tā pē c, ka mē s vienmē r atstā jā m viesnī cu vakarā . Un jā , starp citu, bā ri tiek slē gti pē c 9, un arī nav uzkodas pē c 21:00.
Š o viesnī cu vairā k neapmeklē sim un nevienam neiesakā m.
аватар Elenadaylight
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
1. Ja tev nepatī k istaba un vē lies pā rvā kties, jebkurā gadī jumā tev paņ ems 70 eiro un teiks, ka tas ir kaut kā ds forš s darī jums. 2. Ē diens ir drausmī gs, ļ oti primitī vs un, galvenais, bezgarš ī gs. Pat turku ē dieni, kurus Turcijā vajadzē tu labi pagatavot, nav. … Tomēr ▾ 1. Ja tev nepatī k istaba un vē lies pā rvā kties, jebkurā gadī jumā tev paņ ems 70 eiro un teiks, ka tas ir kaut kā ds forš s darī jums.
2. Ē diens ir drausmī gs, ļ oti primitī vs un, galvenais, bezgarš ī gs. Pat turku ē dieni, kurus Turcijā vajadzē tu labi pagatavot, nav. Turku saldumi bija tikai divas reizes nedē ļ ā un arī ļ oti viduvē ji. Š ī man ir lī dz š im sliktā kā.5* viesnī ca.
3. Dzē rieni - viesnī cā nav Ultra all inclusive - visur ir zemas kvalitā tes vietē jais alkohols. Nav iespē jams dzert kokteiļ us, un jums tas nemaz nejū tas. Ar divā m glā zē m pietiek, lai nā kamajā dienā sā pē tu galva. Es ar to satieku pirmo reizi. Dzert drī kstē ja tikai vietē jo baltvī nu. Jā , pē dē jā dienā mums teica, ka vestibila bā rā ir importa alkohols - patiesī bā tie ir divi dzē rieni, kas nav izstā dī ti un jums ir jā nā k klā t un jā pajautā .
4. Animā cija ir paredzē ta tikai turkiem. Aerobika baseinā , kamerkoncerts ar ģ itā ru vakarā – tas arī viss.
5. Teritorija - mums patika pludmale. Pī rss ir labs. Ar sauļ oš anā s krē sliem problē mu nebija, dibens ļ oti akmeņ ains un pē c 5 pakā pieniem ir straujš kritums lejā . Jū ra izcila, viss redzams 5 metru dziļ umā .
6. Es neatgriezī š os viesnī cā pat tad, ja man piedā vā s ekskursiju par 100 eiro, lai gan mē s augustā maksā jā m gandrī z 900 eiro no cilvē ka. Par naudu jū s varat izvē lē ties daudz labu iespē ju. Š ī s viesnī cas cena vasarā ir maksimums 400-500 USD.
аватар sukub
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
VISAS SLIKTĀ S ATSAUKSMES Š EIT IR PATIESĪ BAS! ! ! Ž ē l, ka tos izlasī ju dienu pirms izlidoš anas. Kas raksta labu atsauksmi, tie ir cilvē ki, kuriem nav ne jausmas kas ir 5*!! ! Netī rumi ir visur, cū kas attieksme un pretī ga apkalpoš ana. Viņ i nerunā krieviski. … Tomēr ▾ VISAS SLIKTĀ S ATSAUKSMES Š EIT IR PATIESĪ BAS! ! ! Ž ē l, ka tos izlasī ju dienu pirms izlidoš anas. Kas raksta labu atsauksmi, tie ir cilvē ki, kuriem nav ne jausmas kas ir 5*!! ! Netī rumi ir visur, cū kas attieksme un pretī ga apkalpoš ana. Viņ i nerunā krieviski. Darbinieki visi ir jauni, viņ i neko nezina un jū s stulbi ignorē . Es kliedzu vā ciski, kad viņ i to dabū ja, viņ i nesaprata, bet viņ i sakustē jā s, es varu pā rliecinā t. Viņ š runā vienu krieviski, reģ istratū rā Isa - jauns mazbē rns, kurš ar to nekaunī gi pelna! Par viņ u kolē ģ is teica: "Isa ir krā pnieks, un š ī viesnī ca ir pilnī gs haoss. " Es to ļ oti labi saprastu, visi grib nopelnī t, bet kad neiereģ istrē tevi istabā , jo grib stulbi griezties pē c naudas un stundā m pavadī t vestibilā , tas jau ir par daudz! Un tu stā vi no nakts lidojuma un nesapratī si kas notiek.
No plkst. 7 lī dz 14.30 nenokā rtojā s. Ž ē l, ka nevaru š eit pievienot foto, bet pē c tī rī š anas no nulles, es redzē ju uz gultas, slikti izmazgā ti palagi no citu cilvē ku kritiskajā m dienā m (grī das palagi), pā rklā ji bija notraipī ti, grī da bija pamatī gi netī rumi, seja dvieļ i vannas istabā bija no iepriekš ē jiem apmeklē tā jiem, notraipī ti dubļ i! Duš a ir aizsē rē jusi, ū dens neizplū st pareizi. 4 reizes atnesu istabeni aiz rokas un piespiedu tī rī t un pā rģ ē rbt. Tī ra kā gribē ja un radā s iespaids, ka netī ra. Kondicionieris nekad netiek mazgā ts, to var redzē t no netī rumu kaudzē m tajā caur restē m. Es neskatī jos iekš ā , bet istaba bija maza, griesti zemi, un manu galvu cē la dubļ u mā koņ i. Bez tā ir nereā li naktī s gulē t, ja Kluba telpas, troksnis un troksnis no ceļ a, FIG. Miegs. Slimot ir reā li. Daudzi aizlidoja ar puņ ķ iem un klepu. Dā mas, paņ emiet balzā mus un š ampū nus. Ir tikai duš as ž eleja ar vī riš ķ ī gu smarž u, un tas ir arī.2 vienā š ampū ns.
Teritorijā ir kaudzes netī ru dvieļ u un atkritumu maisu. Nulle izklaides. Tev bū s viens prieks - Ē st! ! (Ē dienu ir daudz, bet biež i vien tu nebū si izsalcis. ) Viesmī ļ i ir virs tavas dvē seles, lai izņ emtu š ķ ī vjus. Tas ir kaitinoš i neē st mierī gi, it ī paš i, ja viņ i vienkā rš i izrā va no deguna pusapē sta š ķ ī vja un stulbi to izņ ē ma, nedzirdot, ko viņ i saka). Restorā nā lejā visur viss netī rs, sienas, grī da biež i vakarā netiek mazgā ta, stikls viss netī rs, ē diens un traipi (zviedru). Vai divi prieki - piepū sties piedevā m vakarā pie plastmasas galda pie baseina un lejā bā rs! . Ne pirmais, ne otrais ar dē lu neinteresē jos (dē lam 16 gadi. Viņ a prasī ja atseviš ķ u gultu, operatore man norā dī ja, ka ir viena gulta un dī vā ns Gulē t ar pusaugu dē lu nav ē rti ne viņ am, ne man, teica, ka gultu uzliks un nelika, dē ls visas dienas gulē ja uz dī vā na ).
Jū ra tī ra, dibens akmens blokos, sasodī ti dziļ š un sā ļ š (Melnais pat ne tuvu nebija pē c sā ļ uma. Mē s uzreiz nokā pā m pa kā pnē m no mola un ar galvu nejū t dibenu. Normā la mamma nelaist bē rnu iet, vē l jo vairā k pē c vakariņ ā m. Ir gabaliņ š sekla pludmale, ļ oti maza, tur daudz bē rnu, nevar iepeldē t. Un sauļ oš anā s krē sliem ir ļ oti mazi lietussargi, noslē pties nevar karstumā , un saule cep visu, izdeg, viesnī ca tev nepalī dzē s, tavas problē mas. Par to uzreiz brī dinā t, apdroš inā š ana nesedz. Un vē l frā ze, ka neviens neatbild par lietu integritā ti istabā , vispā r nogalinā ts. Bija mazs seifs, tieš ā m. Bez brillē m nepē rk, acis ē d no sā ls.
No rī ta lī dz 14.00 jū ra mierī ga, tad pastā vī gs vē jš un viļ ņ i. Pat tik laba peldē tā ja kā es nevaru vakarā plunč ā ties. Pludmalē galdi un sauļ oš anā s krē sli ir netī ri, pat reizē m netiek mazgā ti. Es vairs neizturē ju, pati visu noslaucī ju, . Pludmalē ir tualetes, bet ļ oti netī ras. Ir problemā tiski ē st verandā , tur ir daudz. Ekskursijas - cenas augstas un biež i vien nav tā vē rtas, braucot vienā virzienā biež i, karstumā , 3 stundas. Par 50 eiro mans bē rns neredzē ja pat 1/3 no solī tā , papildus ē da krabi, kuru arī noķ ē ra, tas bija programmā , prasa vē l 10 eiro samaksā t.
Ekskursijā s sola pabarot. Nav svaigs un mazos daudzumos. Mans bē rns visē dā js neuzdroš inā jā s ē st, tā izskatī jā s un smarž oja. Atnā cu izsalcis. Pē c masā ž as tev cenš as iestā stī t, ka esi slims un lai tev jā pē rk pie viņ iem. Ja esi viens un gribi atrauties, pat neceri. Bū tī bā š ī ir ģ imenes pā rvaldī ta viesnī ca.
 в таком виде шведский  ресторан, грязные окна, стены, пол моют редко,не всегда даже рано утром он чистый  вот такое 5*  Зеркало большое и все в таких пятнах  Не может 5* так выглядеть! Кто не знает 5* это сервис!!!!! а этого здесь просто нет  по всей территории и часто днем, грязное белье валяется и к нему кульки с мусором  Номер клуб рум, в котором жили  Вода стоит, пока моешься, по косточку и не сливается потом долго  Душ, грибок везде и его ни разу не мыли
аватар rostik1989
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es reti rakstu atsauksmes ...Bet š ajā gadī jumā es to uzrakstī š u. Viesnī cu viņ i izvē lē jā s ļ oti ā tri, nelasot komentā rus – pē c ceļ ojumu aģ entū ras ieteikuma. Atnā kot mā jā s daudz lasī jā m un 2 nedē ļ as pirms svē tkiem mocī jā mies pē c sirdsapziņ as, kur tad mē s nonā ksim. … Tomēr ▾ Es reti rakstu atsauksmes ...Bet š ajā gadī jumā es to uzrakstī š u.

Viesnī cu viņ i izvē lē jā s ļ oti ā tri, nelasot komentā rus – pē c ceļ ojumu aģ entū ras ieteikuma. Atnā kot mā jā s daudz lasī jā m un 2 nedē ļ as pirms svē tkiem mocī jā mies pē c sirdsapziņ as, kur tad mē s nonā ksim. .

Ikreiz, kad rezervē jam atvaļ inā jumu, mē s piemaksā jam par labā kajiem numuriem ar skatu uz jū ru un tikai galveno ē ku. Tā tas bija arī š oreiz.

Tikā m izmitinā ti un sagaidī ti ļ oti sirsnī gi, istabiņ a pie galvenā s ē kas: ar remontu viss tī rs, jauns, santehnika pie pasū tī juma. Tī rī š ana katru dienu un bez maksas, katru dienu piepildī ja mini bā ru un diezgan pienā cī gi.

Iespaidī gā kā teritorija, ļ oti liela, tipiska Turcija bez patosa, bet ļ oti mā jī ga. . ainava ir neticama. Un vē lreiz atzī mē ju - viss ir tī rs un daudz darbinieku, kas uzkopj un attī ra teritoriju un pludmali no cū kā m, kuras "ar. . kur stā vē t! ! ! ! ! ! ! Reizē m gribē jā s aizskriet pie cigaretes, kurš grū st smiltī s, kaut gan pie ā das klā ja krē sla ir miskaste, vai viņ i ved pā rtiku un tas pats ar tehniku.
Pludmale ir oļ i, nedaudz kaitinoš a. Bijā m ar 3 gadī gu bē rnu - peldē ja ar mums pa apli - viss ok)! Ir arī brī niš ķ ī gs baseins. Sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem. Ū dens ir tī rs. .

Ī paš s paldies animā cijai un ļ oti draudzī gajam personā lam! ! ! ! ! ! ! Jū s jū taties ē rti, it kā jū s zinā tu visus. Bijā m daudzā s viesnī cā s, tā das atmosfē ras nekur nebija. Runā gan angliski, gan krieviski. Mums nebija problē mu tos saprast.

Ē diens-ā das ē diens, ko izmē ģ inā jā t - GARŠ Ī GI ! ! ! ! ! ! ! ! Ne zā le! ! ! ! ! Milzī ga izvē le! Tī ri! ! ! ! ! ! ! Par to bijā m patī kami pā rsteigti, jo tī tars mums vienmē r ir asociē jies ar zemo virtuvi. Pagā juš ajā gadā bijā m jaunā viesnī cā - Bosphoruss - lieliska viesnī ca, bet bez dvē seles kā š eit un š ī turku atmosfē ra. .

Jā , viesnī cu vē l var pabeigt, bet teikt, ka jū s, izvē loties š o viesnī cu, sabojā jat pā rē jo - tas ir par daudz! ! ! !!

Mē s bijā m ļ oti apmierinā ti!

Paldies arī par vakariem un priekš nesumiem, konkursiem visiem, pieklā jī gu gaismas animā ciju un kvalitatī vu skaņ u? ? ? ?
Vienī gā nianse beigā s - tū roperators Compass de luxe - š ausmī ga attieksme! ! ! ! ! Bezatbildī gi, uzspiediet savas iepirkš anā s tū res! ! ! ! ! Iedomā jies: Mū s nebrī dinā ja, ka reiss pā rcelts no 16.00 uz 7.45! ! ! ! ! ! ! Pamodā mies 4.30 naktī , kad buss atradā s zem viesnī cas, un mums nebija koferu! Š OKS! ! ! ! ! ! ! Viņ i teica, ja mē s nebrauksim prom 5 minū š u laikā , viņ i brauks bez mums! ! ! ! !
аватар _137796
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es neuzrakstī ju atsauksmi uzreiz, tā pē c emocijas tika izslē gtas... Tie ir invalī di, atsauksme ir rakstī ta salī dzinā jumā un cenas un kvalitā tes salī dzinā š anai! Gribi to ņ emt vē rā vai nē : ) tas ir mans personī gais viedoklis par atpū tu š ajā viesnī cā ! Ja tas ir noderī gi. … Tomēr ▾ Es neuzrakstī ju atsauksmi uzreiz, tā pē c emocijas tika izslē gtas...
Tie ir invalī di, atsauksme ir rakstī ta salī dzinā jumā un cenas un kvalitā tes salī dzinā š anai! Gribi to ņ emt vē rā vai nē : ) tas ir mans personī gais viedoklis par atpū tu š ajā viesnī cā ! Ja tas ir noderī gi.
Starp citu, citu tū ristu atsauksmes, tieš ā m !! !
1. Norē ķ ins
Viesnī cā ieradā mies 15:30...iekā rtojā mies ap 17:00, kamē r viņ i uzreiz palū dza pagaidī t 10 minū tes un iedzert kafiju bā rā , tad vē l 10 minū tes utt. )...nebija. saprotama atbilde!
2.
Personā ls nerunā ne krieviski, ne angliski, ļ oti ē rti starp citu. . . neviena problē ma nav atrisinā ma, pilnī gs š vacis (vientuļ ie, nedaudz runā ja angliski un ja izdevā s viņ us noķ ert, izmantoja kā tulki)
3. Informā cija netika sniegta ne reģ istrā cijas laikā , ne vē lā k (parasti numuri ir aprī koti ar informā cijas grā matiņ u)...nu, vai jū s saprotat, ko es domā ju? Viesnī cas karte, kur un cik. . .
4. Tī rī š ana. . . es pat nezinu kā to aprakstī t! Grī da nav noslaucī ta (dzī vojā m pirmajā stā vā ar piekļ uvi zā lei, tā pē c bija viegli novē rtē t tī rī š anas kvalitā ti...dī vaini, ka apkopē ja neuztrauca), un dvielis zem kā jā m vannas istaba vienkā rš i pagriež as uz tī ro pusi, bet ko? Variants. . . atkal darbinieku valodu nezinā š anas dē ļ nevienam neko nevar pasniegt! Daudzi rakstī ja, ka padomi uzlaboja tī rī š anas kvalitā ti...principiā li š ā dai attieksmei ir attieksme! nemaksā ju (lai gan vienmē r priecā jos pateikties)!
5. Arī koplietoš anas telpas vē las labā ku uzkopš anu!! !
6. Telpā s nav peldmē teļ u, š ampū nu, kondicionieri, ķ ermeņ a losjonu, ziepju. . . (nekad nelietoju daudz, bet uz 5 tas ir normā li? !
7. Pludmale, tiem ar maziem bē rniem tā s nav. . . akmeņ i un sauļ oš anā s krē sli! Pieauguš ie principā no jebkā dā m molu normā m!
8. Teritorija nav kopta! ! ! Un tas ir ļ oti pamanā ms! Nekad neesmu redzē jis dā rznieku!
9. Kluba normu istabā s WiFi...pā rē jā s (kur dzī voja draugi) ne pā rā k labs!
10. Uz Bodrumu devā mies tikai dabas iespaida dē ļ...atraš anā s vieta nekā da!
11. Konkrē ti bā rā uz “zvaigznes” saskā rā mies ar pilnī gu bā rmeņ u apsaldē jumu, bija smieklī gi skatī ties, kā viņ i neko nesaprata : ))) Man palī dzē ja dabū t savu ilgi gaidī to Americano sē ž ot turks. man blakus, kas tikko izjuta manu psihozi : )) man likā s, ka visi zina tā dus elementā rus vā rdus kā melnā kafija un espresso!
12. Ē diens...laikam vienī gais, par kuru jautā jumu nav. . . bez š ika, bet pilnī bā , vismaz salā ti netecē ja. . .
13. Animā cija, neko neteikš u, mani neinteresē ja : )!
14. Un vē l viens svarī gs moments, visi apkā rtē jie (ī paš i tū roperatori un pati viesnī ca) runā ja par viesnī cas mega renovā ciju, pilnī gu ī paš nieku maiņ u utt. . . tā pē c man ir bail domā t, kā viesnī ca paskatī jos pirms mega renovā cijas. . . š ito pat nekomentē š u (starp citu, viesnī cu izvē lē jā mies pē c š ī s informā cijas: ((un jā , viņ iem ir mega forš s fotogrā fs : )) bilde vietnē ir vienkā rš i super : )))
аватар Miss.maliy79
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Š obrī d esam Bodrumā , paldies Dievam citā viesnī cā . 16 cilvē ku liela un draudzī ga kompā nija nolē ma atpū sties, visi gaidī ja atvaļ inā jumu, bē rnus gaidī ja brauciens uz jū ru. Visi ieradā s labā noskaņ ojumā , iekā pa autobusā un brauca prom. … Tomēr ▾ Š obrī d esam Bodrumā , paldies Dievam citā viesnī cā . 16 cilvē ku liela un draudzī ga kompā nija nolē ma atpū sties, visi gaidī ja atvaļ inā jumu, bē rnus gaidī ja brauciens uz jū ru. Visi ieradā s labā noskaņ ojumā , iekā pa autobusā un brauca prom. Pieveda pie viesnī cas Duja izkā rtnes, izlaida un teica, ka nevar atvest uz reģ istratū ru. Ar mazajā m maš ī nā m sasniedzā m reģ istratū ru un tad š oks! visur netī rumi, nemazgā tas un netī rī tas telpas vidū , galds ar dzē rieniem, daž i krē sli. Mē s ieradā mies agri, viņ i nevarē ja mū s nokā rtot, viņ i teica, ka jā gaida, pā rģ ē rbā s un nolē ma iet apskatī ties. Iekā pā m vecajā , netī rajā liftā nokā pā m lī dz restorā nam, ē diens tik-tā , vajag vē lreiz uz liftu, nokā pā m uz baseinu, viss aizņ emts, un tikai dvieļ i. Atkal lifts uz jū ru, durvis vaļ ā un betona tunelis, aizbrauca, pludmales praktiski nav, uzbū vē ts pontons ar sauļ oš anā s krē sliem, bā rs un kafejnī ca. Daudz vietē jo, sauļ oš anā s krē sli visi ir aizņ emti. Personā ls vispā r nevienu neredz un sastingst. Viņ i sā ka pā rvietot savus sauļ oš anā s krē slus un saulessargus. Jū ra dievī ga. Sagaidī ja norē ķ inus, skā rda, aizveda mū s atkal uz izeju no viesnī cas uz “kluba istabas” numuriņ iem, teica, ja vajag tikt uz reģ istratū ru, zvani 0 un pē c tevis atbrauks automā ts, atbrauca. mums pā ris reizes, tad viņ i pā rtrauca lasī t mū su numurus. Viena ģ imene tika ievietota citas kategorijas istabā s, ir š ausmas, puspagrabs tumš i zaļ š , puse gaismas nestrā dā ja, nebija balkona, tualetes durvis neslē dzā s. Bija jautā jums par pā rvietoš anu uz izpirkto istabu kategoriju, viņ i pā rcē lā s ar kautiņ u. Animā cijas praktiski nav. 2. ieraš anā s dienā pē c vakariņ ā m iekā pā m liftā , lai nokļ ū tu reģ istratū rā un tajā iestrē gā m....Ak Dievs! ventilā cija nestrā dā , karā jamies starp stā viem, bē rni ir pie mums, pē c 20 minū tē m nebija pietiekami daudz gaisa, visi krī t panikā , klauvē jam, saucam, sā kam izģ ē rbties, bē rni guļ uz grī das elpojot spraugā s, visi ir slapji un visi slimi, logi aizsvī duš i un virs tiem tek ū dens, paldies Dievam daž i cilvē ki no mū su kompā nijas nebija ar mums liftā , rakstī jā m viņ iem ziņ as, zvanī jā m. Mū s atlaida pē c 40 minū tē m. Tas ir slikti bē rniem, tē ti satvē ra bē rnus un visi izgā ja ā rā , un izkrī tot viņ i aizķ ē ra lifta operatoru. Mē s uzkā pā m uz reģ istratū ru un, protams, skaļ i ar pretenzijā m sā kā m prasī t izsaukt ā rstu un izsaukt ģ enerā lmenedž eri, iznā ca vī rietis bez nozī mī tes, neiepazī stinā jā s un uzreiz sā ka bļ aut, ka esam situš i lifta operatoru. . Viņ š pat nepacentā s izprast situā ciju, ka patiesī bā mē s tur gandrī z nosmakā m, ka bē rni ir pussamaņ ā , ka mē s 40 minū tes sē dē jā m liftā , tas viņ u pat neinteresē ja. Viņ š vienkā rš i kliedza, it kā nebū tu normā ls. Pienā ca apsargi un atgrū dī sim visus, pagrū da meiteni tā , ka glikometrs nolidoja. Tā lā k milzī gs pū lis, visi bļ auj un pienā ca kā ds priekš nieks, pa ceļ am ziņ oja, ka problē ma ir, bet ne jau ka mē s tur gandrī z nomira, bet lifta operators tika piekauts, viņ š arī sā ka kliegt, š is pagriezā s uz mā kslinieka bez nozī mī tes un bū vē sim upuri, sakot, ka arī viņ u sitā m, kad sapratā m, ka bē rniem medicī niskā s palī dzī bas nebū s, nolē mā m bē rnus no š ī murga sū tī t istabā s pieauguš ā uzraudzī bā , un pā rē jie palika izdomā t, atbrauca vē l kā ds, kampaņ a bija vē l svarī gā ka un sā ka bļ aut neķ ī trī bas un š ņ ā kt. Zvanī ja policijai. Nesaprotot ievilksim visus savus vī rus policijas cietumos, nesaprotot kā pē c, lū dzā m sagaidī t mū su firmas pā rstā vi, policija saka, ka sā kā m kautiņ u un par to tiksim sodī ti, paskaidrojam, ka mē s to nedarī jā m. pieskarties kā dam un stā stī ja par liftu, kā mē s viņ i tur sē dē jā m, viņ i arī neinteresē ja. Meiteni, kura sā ka burtiski tulkot mū su stā stu, policija ā tri aizvā ca, aizbildinoties ar atlaiš anu. Karstos un smacī gos cietumos mū su draugs saslima, viņ am ir astma, viņ i skrē ja pē c narkotikā m, izrā dā s, viņ i jau ir bloķ ē juš i mū su numurus, cilvē ks ir bezsamaņ ā , mē s viņ u paš i atvedam pie prā ta, nē palī dzē t. Viņ i vienkā rš i paskatī jā s uz to, un mē rķ is ir viens, iestā dī t mū s, visus netī rus un slapjus, mē s sevi aizstā vam, reanimē jam. Vispā r tas, kas tur notika, ir vā rdos neaptverams. Viņ i iestā dī ja mū su vī rieš us un aizveda, kur nav skaidrs, kur palika bē rni un sievietes. Telpas bloķ ē tas, vajadzē ja insulī nu, paņ emt nevar, kartes nestrā dā . Viņ i nereaģ ē ja uz lū gumu atvē rt telpas. Telpas atslē gtas nā kamajā dienā pē c pulksten 12. Visi bija spiesti spiesties istabā , kurā bija devuš ies bē rni, uz sekundi 10 cilvē ki, visu š o laiku pie ē kas dež urē ja apsargi un no ē kas nebija iespē jams iziet. Pē c tam gaitenī tika izslē gtas gaismas. Tā viņ i visu nakti sē dē ja, daž i policijā , citi istabā . Vī rieš i sazinā jā s, viņ i teica, ka policija iziet alkohola pā rbaudi un policija bija pā rsteigta, ka daž i vī rieš i vispā r ir prā tī gi, un iecirknī viņ i nevarē ja saprast, kā pē c viņ i atveduš i visus, starp citu, vienu no sievietes arī aizgā ja ar vī rieš iem, lai viņ a varē tu sazinā ties angliski un sē dē ja ar viņ iem stacijā , mē s viņ ā m pateicā m, ka esam vienā istabā un viņ i mums neatvē ra mū su istabas. Vī rieš i lū dza, lai policija palī dz mums atvē rt telpas, viņ i atteicā s. Pienā ca rī ts, ziņ a no mū su vī riem, ka viņ i atgriezā s viesnī cā par saviem lī dzekļ iem, jo ​ ​ Corel kompā nijas pā rstā vis policijā nesasniedza. Viņ i arī paš i atrada advokā tu-tulku un samaksā ja par pakalpojumiem. Satiku apsardzi un iznā ca viesnī cas direktors, kurš nosauca mū su tulku par "resno govi". No rī ta vī rieš i vē l 3 stundas sē dē ja atseviš ķ ā viesnī cas istabā apsardzes uzraudzī bā , viņ iem bija aizliegts izmantot viesnī cas pakalpojumus, bē rni apsardzes uzraudzī bā devā s brokastī s. 15.30 mums tika nodroš inā ts transfē rs un mē s pā rcē lā mies uz citu viesnī cu! Atpū ta turpinā s... .
Parādīt vairāk »


iemiesojums Lena40
Vai varat, lūdzu, pastāstīt, cik šī viesnīca maksāja 2011. gada vasarā? jau plānojam vasaras atvaļinājumu, gribētos vismaz aptuveni saprast cenas. Mani īpaši interesē jūnijs, 10-11 naktis. Es saprotu, ka ir pagājis daudz laika, bet varbūt vismaz kāds atceras figūru, vismaz aptuveni.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums scorpion_s
mūs interesē viesnīcas baseini un akvaparks
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums koroshchenko
Novērtējiet viesnīcu. Esmu izlasījis visas atsauksmes. Bet tādus polāros vēl neesmu redzējis. Vai nu liek 5, vai 1. Rodas iespaids, ka daži no tiem ir vai nu pēc pasūtījuma, vai arī citas konkurentu intrigas. Varbūt adekvātu vērtējumu sniegs aģenti, kas bija reklāmās, vai tūristi, kas tur atpūtās. Palīdziet, es sāku uztraukties.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Элегантный стильный отель в стиле хай-тек, в виде многочисленных террас, спускающихся к морю. Из номеров открывается изумительный вид на море и близлежащие ландшафты. Отель находится на самом берегу моря, в курортном поселке Торба. Построен в 2000 году, последняя реставрация проводилась в 2018-2019 годах. Отель подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 21 км от аэропорта и в 11 км от центра Бодрума, в 5 км от поселка Торба.
Pludmales apraksts Платформа, протяженность пляжа 380 м, бар на пляже — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), room service: круглосуточно, платно (только Hotel), Wi-Fi в лобби (бесплатно), диетическое меню, 8 баров, 5 ресторанов — 1 основной (шведский стол), 4 a la carte (турецкий, рыбный, итальянский, китайский, по предварительной записи, за время проживания посещение 1 ресторана 1 раз — бесплатно), 2 конференц-зала (на 88–350 чел.), ТВ-зал, 4 бассейна (1 крытый бассейн, 3 открытых бассейна), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно), магазины, 2 конференц-зала.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 бассейна (1 открытый,1 крытый в СПА центре), детский буфет, детский клуб (4–12 лет), игровая комната платно (компьютерные игры).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports 2 водные горки, мини-гольф бесплатно, безмоторные водные виды спорта бесплатно, моторные водные виды спорта платно, теннисный корт бесплатно (днем; 2 корта с жестким покрытием), прокат теннисных ракеток и мячей бесплатно, аквааэробика бесплатно, дартс бесплатно, виндсерфинг платно (с лицензией), уроки подводного плавания платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 468 номеров. Состоит из одного 5-этажного здания (Hotel), одного 3-этажного здания (Club) и сорока двух 3-этажных коттеджей (Villa).

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер, мини-бар (софт-напитки и пиво, ежедневно), спутниковое ТВ с российскими каналами, набор для приготовления чая/кофе, сейф (бесплатно), интернет (бесплатно), телефон, халаты (платно), тапочки

ванная комната с душевой кабиной, ванные принадлежности, фен, софа.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Torba Mahallesi, Herodot Bulvarı, No:21, Bodrum, Muğla, Turkey
Tālruņi: +90 (252) 530 01 40
Tīmekļa vietne: Duja Bodrum
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.