Mājīga klusa viesnīca Bodrumas centrā

Rakstīts: 21 jūlijā 2017
Ceļošanas laiks: 16 — 20 jūlijā 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 9.0
Diamond Of Bodrum Hotel 5* izrā dī jā s patī kams pā rsteigums, jo ceļ ojums sā kotnē ji tika plā nots pē c Fortune / Roulette formā ta. Ņ emot vē rā š ā da veida vauč eru zemā s izmaksas, man patika viesnī ca, kas patieš ā m maksā par pā ris simtiem dolā ru vairā k pat pē c iekā rtoš anā s un atpū tas. Ī paš s paldies tū risma aģ entū rai "Hot Line" par ekskursiju.

Viesnī cas vizuā lais novē rtē jums - var likt cieto "5" - ē kai ir 7 stā vi, kā arī.0 un -1 stā vs, kas iet tieš i uz jū ru. Tas ir, jū s nokā pjat ar liftu kalnā esoš ajā tunelī , palaiž at zem tā.15 metrus cauri pludmales bā ram un esat tieš i pludmalē . Viesnī ca ir plaš a: neskatoties uz kompaktumu, uz salas ir daudz terases, atpū tas zonas katrā stā vā , skaisti skati uz jū ru, jahtā m un pili.


Ē dieni: tradicionā lais turku "Viss iekļ auts" - vietē jais alkohols, grilē ti ē dieni vakaram, olu kultenis un pankū kas brokastī s un gaļ as ē dienu sortiments, aukstie gaļ as ē dieni, piedevas, dā rzeņ i un augļ i, saldumi.
Neierobež ota pieeja turku tē jai, kafijai, bezalkoholiskajiem dzē rieniem.

Istabas: Istaba ir maza, bet tī ra un svaiga, ar plakanā ekrā na TV, gaisa kondicionē tā ju, mini bā ru. Gulta tiek mainī ta katru dienu.

Kopsavilkums: neskatoties uz atraš anā s vietu gandrī z Bodrumas centrā , viesnī ca ir klusa un mierī ga. Lidos kā rtī bā , pē c 12 naktī mū zika neskan. Nav kaitinoš u kukaiņ u, viss ir tī rs, viesnī cā ir peldbaseins un hammam ar saunu (bez maksas). Labs ē diens, bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ar dvieļ iem pludmalē . Pludmale oļ aina, maza, bet vietu var atrast. Ū dens ir dzidrs, neskatoties uz jahtu piestā tnes tuvumu. Lielisks skats, veģ etā cija.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu