Delta Hotel By Marriott Bodrum 5*– Atsauksmes

21
Novērtējums 8.210
pamatā
21 atsaukt
№2 viesnīcas reitingā Bodruma
8.6 Numurs
8.1 apkalpošana
8.6 Tīrība
8.4 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Viesnīca ar skaistu teritoriju un neparastu plānojumu: baltās viesnīcas ēkas, kas atrodas kalna nogāzē, nolaižas līdz pašai jūrai. Uzcelta 2000. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2018. gadā. Viesnīca ir piemērota relaksējošai atpūtai, arī ar bērniem.Vairāk →
аватар fauxbin
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā ir izcili tī ra jū ra, ar dziļ u dibenu un zivī m. Ir arī smilš u pludmale (smiltis tiek ievestas atseviš ķ i). Labs ē diens un neuzkrī toš i laba apkalpoš ana. Ieteicams ģ imenē m ar bē rniem un pā riem. Gan jau vientuļ ā m meitenē m te bū s ē rti. … Tomēr ▾ Viesnī cā ir izcili tī ra jū ra, ar dziļ u dibenu un zivī m.
Ir arī smilš u pludmale (smiltis tiek ievestas atseviš ķ i).
Labs ē diens un neuzkrī toš i laba apkalpoš ana.
Ieteicams ģ imenē m ar bē rniem un pā riem.
Gan jau vientuļ ā m meitenē m te bū s ē rti.

Atseviš ķ i vē los pateikties gidam Elnuram, kurš man palī dzē ja mainī t viesnī cu. Paldies par lielisko servisu!
Программа Отель
аватар Vysotska077
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā ir ļ oti labs serviss, vienmē r ir gatavi sagaidī t tū ristu, bijā m karantī nas laikā , tā pē c a la carte restorā ni nestrā dā ja. Bet galvenajā restorā nā vienmē r bija garš ī gas zivis, gaļ a, dā rzeņ i, augļ i, saldumi katrai gaumei un krā sai, tē ja, kafija un elitā rie stiprie alkoholiskie dzē rieni (kokteiļ us taisa kā gribi, pat Beliza bija, rums, viskijs, tekila utt. … Tomēr ▾ Viesnī cā ir ļ oti labs serviss, vienmē r ir gatavi sagaidī t tū ristu, bijā m karantī nas laikā , tā pē c a la carte restorā ni nestrā dā ja. Bet galvenajā restorā nā vienmē r bija garš ī gas zivis, gaļ a, dā rzeņ i, augļ i, saldumi katrai gaumei un krā sai, tē ja, kafija un elitā rie stiprie alkoholiskie dzē rieni (kokteiļ us taisa kā gribi, pat Beliza bija, rums, viskijs, tekila utt. ) .
Wi-Fi darbojas perfekti visā viesnī cā , pludmalē vispā r ir tops, mū s pat istabā noķ ē ra. Teritorija maza, bet daudz puķ u, pat zā lī te uz jumtiem un kā rtī ga tī rī š ana katru dienu!!!!
Istabas uzkopš ana ir laba un katru dienu, mums bija 10 dienas, gulta tika mainī ta 4-5 reizes š ajā laikā . Dvieļ i, č ī bas, š ampū ni, ž elejas, ziepes utt. , tika atnesti KATRU DIENU! Arī pludmales dvieļ i katru dienu tika vesti sapakoti uz istabu (kopš karantī nas visas lietas) Jauni dvieļ i nav nolietoti. Pludmale ir atseviš ķ a mī lestī ba, sauļ oš anā s krē sli labi, vienī gais, kas "ligzdo" ir par maksu 10 dolā ri.
dienā , tač u tā ir visur, izņ emot augstā kā s klases viesnī cas, piemē ram, Rixos vai Vogue Gotel.

Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska, lī dz Yalikavak Marina ciema krastmalai 10 min. pastaiga pa krā saino makš ķ ernieku promenā di Grieķ ijas stilā , kur dzī vo vietē jie iedzī votā ji. Iesaku visiem!! ! tas ir neticami skaisti! Atmosfē riska un vispā r it kā ne Turcija, bet Grieķ ijas salas, nu tas nepā rsteidz, lī dz Kosas salai, tur ar kuģ ī ti jā brauc 20 minū tes, diemž ē l mums nepaveicā s, jo bija karantī na un Grieķ ija slē dza robež as. . Vispā r ir daudz kafejnī cu ar pieejamā m jū ras veltē m un patī kamā m cenā m, tirdziņ i, vietē jie, kas pā rdod svaigi spiestu olī veļ ļ u, un viņ i ir tik mī ļ i un draudzī gi, viņ i cenš as runā t angliski, lai jū s tos saprastu , neviens nepieķ eras kā Antā lijā , Kemerā utt...jahtas, neticami saulrieti un pat Nusr-Et Steakhouse, Yalikavak!
Blakus ir arī autoosta, uz Bodrumu var aizbraukt 7 ekskursijas.
mā rciņ as, vai arī brauciet ar taksometru no viesnī cas, apmē ram 20 USD.
Ja dodaties pa labi no viesnī cas, tad tur ir viņ u Moska (moš eja), kā arī vietē jā pludmale, kur var izjust visu ciemata krā saino dzī vi.

Kopumā iesaku viesnī cu un Yalikavak ir MĪ LESTĪ BA uz visiem laikiem!
Набережная местных жителей поселка Яликавак Набережная местных жителей поселка Яликава поселок Яликавак Набережная Яликавак Марина ресторан Nusr-Et Steakhouse Yalıkavak Marina главный ресторан отеля вид с номера набережная
аватар 2804270
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba viesnī ca, vā ji ķ er wi-fi istabiņ ā , baseini nebija pat aiztikti, lieliska pludmale, ar slē gtu molu pludmali un brī niš ķ ī gā m vē sā m baltā m smiltī m. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, vā ji ķ er wi-fi istabiņ ā , baseini nebija pat aiztikti, lieliska pludmale, ar slē gtu molu pludmali un brī niš ķ ī gā m vē sā m baltā m smiltī m.
аватар o.kashevarov
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū š amies Turcijā (ik gadu) kopš.2003. gada. Apceļ ojā m visu Antā lijas piekrasti. Atpū tā mies Marmarisā un tagad nolē mā m atpū sties Bodrumā . Septembrī cenš amies atpū sties, jo nevaram izturē t karstumu. Š ī viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m, tač u viesnī ca bija ļ oti neapmierinoš a. … Tomēr ▾ Atpū š amies Turcijā (ik gadu) kopš.2003. gada. Apceļ ojā m visu Antā lijas piekrasti. Atpū tā mies Marmarisā un tagad nolē mā m atpū sties Bodrumā . Septembrī cenš amies atpū sties, jo nevaram izturē t karstumu. Š ī viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m, tač u viesnī ca bija ļ oti neapmierinoš a. Visus atpū tas gadus mē s ne reizi nesastapā m rindu pē c omletes! Ī sā k sakot, ē diena nebija! A la carte restorā ni ir slē gti. Bē rnu istaba ir slē gta. Dvieļ i bija burtiski izmazgā ti! Duš a pilna, tualetē nav pat birstes. Viesnī cā ir palikuš as tā s kā dreizē jā s greznī bas paliekas. Apstā dī jumu ir ļ oti maz, bet ziedu daudz. Atraš anā s vieta ir ļ oti laba, skats no mū su istabas bija brī niš ķ ī gs. Vai kā dreiz esat domā jis, ka Marriott ķ ē dei ir tik zemi kvalitā tes standarti? Ļ oti vī lies.
Пляж, бассейн
аватар tanya.shnajder
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Nav nekā das vē lē š anā s atgriezties Delta by Marriott Bodrum. Pā rā k mazs atpū tas laiks, lai to sabojā tu. Neiesaku cilvē kiem, kas pieraduš i pie ē rtā m viesnī cā m un kvalitatī vas atpū tas. Tas nav 5 zvaigznes, tas ir skaidrs. … Tomēr ▾ Nav nekā das vē lē š anā s atgriezties Delta by Marriott Bodrum. Pā rā k mazs atpū tas laiks, lai to sabojā tu. Neiesaku cilvē kiem, kas pieraduš i pie ē rtā m viesnī cā m un kvalitatī vas atpū tas. Tas nav 5 zvaigznes, tas ir skaidrs. Un tā pē c:
Divas reizes uzturē jā s Marriott tī klā : Monako un Ammā nā . Tas bija noteicoš ais, izvē loties viesnī cu Bodrumā . Man patī k Marriott ar viesnī cas smarž u, augstā kā s kvalitā tes kosmē tiku, aromā tiskiem dvieļ iem un kvalitatī viem numuriem. Bet š eit Bodrumā no "Marriott" tikai nosaukums.
Teritorija: faktiskā s teritorijas nav. Ar dē ļ iem apš ū ts klā js no kaut kā da plastmasas sakausē juma, kur atrodas stieņ i. Lejā ar liftu ir pludmale, arī uz plastmasas virsmas. Ja sapņ ojat pamest pilsē tu, lai baudī tu dabu, tad jū s š eit nemaz neesat.
Pludmale: ir liela smilš u pludmale bē rniem un klā js ar kā pnē m pieauguš ajiem. ja pā rgulē ji un atnā ci pulksten 10, iespē jams, vairs nebū s brī vu sauļ oš anā s krē slu. Viss noklā ts ar dvieļ iem.
Istabas: mē s paņ ē mā m standarta ar skatu uz dā rzu. Papildus dā rzam bija redzama arī jū ra. Paldies! Viss ir ļ oti pieticī gs un kodolī gs. Bet visvairā k mani apbē dinā ja vannas istaba: naktī š ausmī gi smirdē ja pē c kanalizā cijas, netī ra galda virsma ar izlietni. Netī ras ū dens plū mes (pievienota fotogrā fija). Visnepatī kamā kais ir milzī gie tarakā ni, kas naktī rā pjas ā rā no atvē rtajā m notekā m.
Kosmē tika š eit nez kā pē c nav tā da kā iepriekš ē jos Marriottos, nevis Acca Kappa, bet lē ti lokā li izš ļ akstī jumi un dī vaina konsistence. Es vienmē r uzskatī ju, ka viesnī cu ķ ē dē ir jā bū t vienam standartam. Vispā r ņ em visu.
Life hack: ja jū su matracis ir saspiests, vienkā rš i apgrieziet to uz otru pusi, tas bū s ē rtā k.
Ē diens: Esmu pieradusi pie vienkā rš a un veselī ga ē diena, tā pē c viss man derē ja, vienmē r bija tvaicē ti un svaigi dā rzeņ i. Apbē dinā ta niecī gā zivju ē dienkarte. Pirms rezervā cijas lasī ju atsauksmes, ka tur bija jū ras asaris, acī mredzot viņ i visu apē da lī dz manai ieraš anā s brī dim)) . No zivī m bija ceptas skumbrijas gabaliņ i, daž as vietē jā s vā rī tas zivis un kā gardums pā ris reizes 10 dienu laikā pavā rs deva porcijā s, š ķ ipsniņ u, lasi)).
Deserti, makaroni, vista, frī kartupeļ i, ar to pietiek.
Viesnī cā apmē ram 50% ir krievi, 30% - turki, 20 - ukraiņ i, poļ i.
Bā rs: 5 kokteiļ i, vī ns, viskijs, dž ins, Baileys utt. , tur ir viss.
Izklaide: katru vakaru mini diskotē ka, biež i dzī vā mū zika un pieauguš o diskotē ka, kur Leps tiks uzlikts uz jū su kū kas kā ķ irsis uz kū kas.
Tas, kas š ausmī gi satracinā ja, bija ROKASSPĀ RDS. Puiš i, 21. gadsimts! ! ! Kā das rokassprā dzes???! ! ! Kā pē c tie nav pieejami citā s viesnī cā s? Tajā paš ā vietā š ī problē ma kaut kā tika atrisinā ta))) Rezultā tā pē c pā ris dienā m es to novilku un gā ju bez.
Milzī gs pluss ir jū ra. Sā ļ š un tī rs, vienkā rš i peld spa)).
Un visbeidzot: Izbraukš ana bija 19:00. Lū dzā m par naudu pagarinā t istabu, mums atteica. Viņ i piedā vā ja pā riet uz ekonomiku, mē s vienojā mies. Tajā paš ā laikā ekonomija par 5 stundu uzturē š anos maksā ja 60 eiro. Kijevā par 2 dienā m standartā samaksā jā m tā du paš u summu.
Tā , protams, bija liela kļ ū da. Viņ i iekā rtojā s kaut kā dā skapī zem kā pnē m, aiz ugunsdzē sī bas izejas. Bez logiem, protams. Bet nez kā pē c divistabu. Radā s iespaids, ka š ī ir dež urantu telpa, kas palika pa nakti, jo duš ā stā vē ja lielas burciņ as ar š ampū niem. Tas bija nepatī kami.
аватар otcyuliya.lakomova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s izvē lē jā mies viesnī cu pē c mū su ceļ ojumu aģ entū ras ieteikuma un nekad to nenož ē lojā m. Viesnī ca atrodas vienā no skaistā kajiem Bodrumas lī č iem. Teritorija neliela, neparasta, apbū vē ta vairā kos lī meņ os, savienota ar liftu sistē mu. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies viesnī cu pē c mū su ceļ ojumu aģ entū ras ieteikuma un nekad to nenož ē lojā m.
Viesnī ca atrodas vienā no skaistā kajiem Bodrumas lī č iem. Teritorija neliela, neparasta, apbū vē ta vairā kos lī meņ os, savienota ar liftu sistē mu. Viesnī ca ir nesen atjaunota, moderna, svaiga un tī ra.
Tā tad, kā rtī bā )
Reģ istrē š anā s ir no 14.00, un tā kā ieradā mies agri no rī ta, atstā jā m koferus vestibilā un devā mies brokastī s. Pē c tam pavadī jā m laiku pludmalē , tā pē c nekā das neē rtī bas nepiedzī vojā m.
Personā ls ir pieklā jī gs un draudzī gs, vienī gais mī nuss ir tas, ka gandrī z neviens nerunā angliski (arī ukraiņ u un krievu valodā )
Numurs: noteikti dodieties uz jū ru, lielisks skats! Istaba ir plaš a un ļ oti ē rta. Svaiga tī ra veļ a, dvieļ i mainī ti katru otro dienu vai katrs pē c pieprasī juma, Tī rī š ana katru dienu, gudras meitenes, strā dā kā bites. Istabā ir viss nepiecieš amais, izņ emot elektrisko tē jkannu (ļ oti gribē ju rī tausmā pidž amā iedzert kafiju uz balkona)) un gludekli.
Pludmales zona ir sadalī ta saulrietā no krasta uz baltā m smiltī m ar neparasti skaistu tirkī za ū deni (ļ oti ē rta bē rniem) un terasi ar kā pnē m. Starp citu, no tā s ir ne tikai ē rti ieiet jū rā , bet arī var redzē t daudz zivju) atpū tā mies jū lija beigā s, klimats ļ oti komfortabls, dienā ap 28 grā di, ū dens 25.27))
Atpū tnieku kontingents ir vairā k nekā pieklā jī gs, pā rsvarā cienī jamas turku ģ imenes, ā rzemnieki, ukraiņ u nav ī paš i daudz, krievu praktiski nav. Pilnī gas relaksā cijas atmosfē ra, neskatoties uz diezgan liela bē rnu skaita klā tbū tni) Mē s bijā m kopā ar savu meitu 10 gadus vecai: bē rns pastā vī gi atradā s ū denī ) jū rā vai bē rnu baseinā ar slidkalniņ iem.
Animā cijas praktiski nav, ir nakts š ovi, pā ris reizes uzstā jā s ļ oti forš i puiš i. Pē cpusdienā izklaide ir ū dens vingroš ana, pludmales volejbols, braukš ana ar skrejriteni un tā tā lā k. Bet! Neskatoties uz to, ka plā nojā m apskatī t apkā rtni, viesnī ca mū s "vilka" ar skaistumu, komfortu un mieru, tā pē c nolē mā m nerī kot ekskursijas vai patstā vī gus braucienus.
Atseviš ķ i vē los atzī mē t brī niš ķ ī go viesnī cas SPA centru: liels paldies Agilai un Okranai, masierē m: vienkā rš i super! Iesaku apmeklē t, maģ iskā s procedū ras absolū ti iekļ aujas pilnī gas relaksā cijas un sajū smas koncepcijā )
Uztura ziņ ā : garš ī gi, daudzveidī gi, viss svaigs, milzī ga dā rzeņ u izvē le, vienmē r vairā ku veidu gaļ a, zivis. Visi augļ i ir sezonā li, bet arī garš ī gi.
Ļ oti labi vietē jie sausie vī ni, ī paš i roze ar ledu saulrietā augš ē jā terasē )) no importa alkohola - viskija. Stiprie vietē jie alkoholiskie dzē rieni nav ieteicami)
Kas attiecas uz Ala carte restorā niem - pusdienojā m zivju restorā nā , ne ē dienkarte, ne apkalpoš ana neatstā ja iespaidu. Vienī gā vē lme pē c ē diena: es gribu vairā k jū ras velš u)
Arī no life hacks: rezervē jiet atpū tas telpas lapenes pludmalē , tas ir ļ oti ē rti un maksā tikai aptuveni 6 USD dienā .
Kopumā svē tki bija izdevuš ies. Š ī ir pirmā viesnī ca Turcijā , kurā mē s, jaunu piedzī vojumu cienī tā ji, ļ oti vē lamies atgriezties vē lreiz!
Vē lreiz paldies visam viesnī cas personā lam par viesmī lī bu un neaizmirstamu uzturē š anos!
аватар JAkovleva_Ljudmila
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c atsauksmē m, pē c atsauksmē m, pē c vē rtē juma. Man bija ļ oti svarī gi no krasta ieiet jū rā , jo neesmu laba peldē tā ja. Personā la attieksme laba. Ē diens ir izcils, augstā lī menī . … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c atsauksmē m, pē c atsauksmē m, pē c vē rtē juma. Man bija ļ oti svarī gi no krasta ieiet jū rā , jo neesmu laba peldē tā ja. Personā la attieksme laba. Ē diens ir izcils, augstā lī menī . Bija daudz zivju, jū ras velš u, nesalī dzinā mu desertu, augļ u. Teritorija nav slikta, bet mazliet maza, nebija kur staigā t, ir trī s lī meņ i, trī s lifti, bet nav kur staigā t. Nenož ē lojā m, ka izvē lē jā mies š o viesnī cu, pā rē jais bija labs, mierī gs. Istaba lieliska, izmitinā š ana lieliska. Tiklī dz iegā jā m, piedā vā ja aukstos dzē rienus, uzreiz aizveda uz istabu, bija š iki, tī ri. Viesnī ca atrodas Bodrumas priekš pilsē tā , veikalu tuvumā nebija, nā kamie 30 km. Kaut kā ds nervozs gids, gribē jā m pirkt ekskursiju, bet š aubī jā mies, nolē mā m braukt, tad pā rdomā jā m, un viņ š nervozē ja, kad atteicā mies, negā ja satikt klientu, kā sakā m, izpā rdoš anā .
аватар masla00
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesnī cā viss bija labi. Š eit viss ir ā rkā rtī gi lieliski. Un teritorija, un telpas, un apkalpoš ana, un ē diens. Vienkā rš i nav par ko sū dzē ties, daž i plusi. Protams, neesmu ī paš i izvē lī gs, bet domā ju, ka daudziem patiks š eit atpū sties. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā viss bija labi. Š eit viss ir ā rkā rtī gi lieliski. Un teritorija, un telpas, un apkalpoš ana, un ē diens. Vienkā rš i nav par ko sū dzē ties, daž i plusi. Protams, neesmu ī paš i izvē lī gs, bet domā ju, ka daudziem patiks š eit atpū sties. Š o viesnī cu varu droš i ieteikt gan ģ imenes, gan jaunieš u atpū tai. Ikviens atradī s, ko darī t.
аватар Kamilla2
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo palikā m tur pagā juš ajā gadā . Reģ istrē š anā s noritē ja labi, par istabu varu teikt, ka viss kā rtī bā . Ē diens lielisks, apkalpoš ana lieliska. Atpū tos tikai pludmalē , tā pē c apkā rtni neizpē tī ju un nevaru sī kā k aprakstī t, bija baseins un akvaparks, bet mani tas neinteresē ja. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo palikā m tur pagā juš ajā gadā . Reģ istrē š anā s noritē ja labi, par istabu varu teikt, ka viss kā rtī bā . Ē diens lielisks, apkalpoš ana lieliska. Atpū tos tikai pludmalē , tā pē c apkā rtni neizpē tī ju un nevaru sī kā k aprakstī t, bija baseins un akvaparks, bet mani tas neinteresē ja. Viesnī ca atrodas pirmajā rindā . Kopumā viesnī cā viss ir kā rtī bā , viss kā parasti, viss mums derē ja, mums viss patika.
аватар Vjacheslav40432
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu ieteikuš i draugi, kuri tur ir uzturē juš ies daudzas reizes. Reģ istrē š anā s notika ā tri, bez sū dzī bā m, viss bija kā rtī bā . Mū su istaba vē l nav rekonstruē ta, kā tas bija citā s telpā s, tur nav viss jauns, bet mums tas derē ja. … Tomēr ▾ Viesnī cu ieteikuš i draugi, kuri tur ir uzturē juš ies daudzas reizes. Reģ istrē š anā s notika ā tri, bez sū dzī bā m, viss bija kā rtī bā . Mū su istaba vē l nav rekonstruē ta, kā tas bija citā s telpā s, tur nav viss jauns, bet mums tas derē ja. Bija nepilnī bas, bet istaba uzkopta normā li, viss kā rtī bā . Par ē dienu, apkalpoš anu 10 no 10. Nepietiekami liela platī ba, patika, ka viesnī cai ir sava pludmale, ē rta bē rniem. Pati pludmale ir aprī kota ar sauļ oš anā s krē sliem, patika, ka ir ē rta ieeja jū rā , smiltis. No viesnī cas ik pē c 15 minū tē m kursē mikroautobusi, lī dz Bodrumai var nokļ ū t, bet nebraucā m, interesē jā mies par pasī vo atpū tu. Gids viesnī cā piedā vā ja ekskursijas, bet mū s arī neinteresē ja, nebraucā m.
Parādīt vairāk »


iemiesojums ksush36
Sveiki, sakiet, kas bija šajā viesnīcā jūnija sākumā, kādas izklaides ir bērniem sezonas sākumā? Un kā ir ar ūdeni jūrā un baseinos? Salīdzinot ar Antālijas piekrasti (tur jau ir bijis) daudz vēsāks?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums kerrinka
sakiet man šī viesnīca ir piemērota medusmēnešiem???cik tālu no Bodrumas?kā tur nokļūt???vai Bodrumā ir interesanti?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums GreTa13
Cilvēki, vai kāds ir apmeties šajā viesnīcā? Ko tu domā? Plānojam braukt kā ģimene - es, vīrs un meita 10 gadi.
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Отель с красивой территорией и необычной планировкой: расположенные на склоне горы белые корпуса отеля спускаются к самому морю. Построен в 2000 году, последняя реставрация сделана в 2018 году. Отель подходит для спокойного отдыха, в том числе с детьми.

Atrašanās vieta В 55 км от аэропорта г. Бодрум, в 20 км от центра г. Бодрум, в 5 км от п. Ялыкавак.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 200 м. Небольшой участок песчаного пляжа (50 м), основная часть-деревянная платформа (150 м), 2 деревянных пирса и 1 бетонный. Бар на пляже (бесплатно), пляжные беседки (платно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, Wi-Fi в лобби и у бассейна (бесплатно), услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), 3 ресторана: 1 основной ресторан, 2 A la Carte: рыбный ресторан, итальянский ресторан, 4 бара: лобби-бар, бар на пляже, бар у бассейна, Spa Bar (платно), 2 открытых бассейна с пресной водой, без подогрева, 1 крытый бассейн с подогревом, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно), магазины, автобус в центр города (платно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs  FREE 
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 2 бассейна (1 открытый, 1 крытый), водная горка, мини-клуб (4-12 лет), мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Библиотека, 2 водные горки, аквааребика бесплатно, дартс бесплатно, бочче бесплатно, каноэ (15 минут) бесплатно, безмоторные водные виды спорта бесплатно, моторные водные виды спорта платно, теннисный корт бесплатно (с бетонным покрытием), прокат теннисных ракеток и мячей бесплатно, освещение теннисного корта платно, игровая комната с настольными играми платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • disko klubs  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 228 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Aratepe Mevki. Sanatсı, Evleri Caddesi, No: 29, Yalıkavak Mahallesi, Bodrum, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 252 3855656
Fax: +90 252 3855657
Tīmekļa vietne: Delta Hotel By Marriott Bodrum
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.