Club Aqua Turkbuku 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 3.310
4.3 Numurs
4.8 apkalpošana
4.5 Tīrība
5.3 Uzturs
4.8 Infrastruktūra
Viesnīca ar mājīgiem numuriņiem atrodas gleznainā vietā. Lieliska cenas un kvalitātes attiecība. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām. Uzcelta 1998. gadā, kopējā platība 2075 kv.m, pēdējā restaurācija veikta 2009. gadā. Viesnīca atrodas Gelturkbuku ciematā un sastāv no sešām 2 stāvu villām.Vairāk →
аватар Dr.Watson
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies 2011. gada jū nija beigā s. Istaba bija jauka, plaš a, ar lielu terasi ar skatu uz jū ru un kalniem. Kondicionieris darbojā s, bet ik pa laikam noklikš ķ inā ja, č aukstē ja un zumē ja. Viņ i pielā gojā s - pā rtrauca mainī t rež ī mus, tad tas zumē ja mazā k, tas tika izslē gts naktī . … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2011. gada jū nija beigā s. Istaba bija jauka, plaš a, ar lielu terasi ar skatu uz jū ru un kalniem. Kondicionieris darbojā s, bet ik pa laikam noklikš ķ inā ja, č aukstē ja un zumē ja. Viņ i pielā gojā s - pā rtrauca mainī t rež ī mus, tad tas zumē ja mazā k, tas tika izslē gts naktī . Pamanī jā m, ka tualetē tek - nekas, pieradā m. Istabā vienuviet aizkars ļ oti nokrita un vairā ku nebija. ā ķ i, bet arī tas neš ķ iet liktenī gs. Tī rī š anu istabā neviens neveica, piedā vā ja tikai pē dē jā . dienā , bet atteicā mies – par vē lu. (Tajā paš ā laikā mē s pamanī jā m, ka istabene regulā ri ienā ca istabā skatī ties televizoru mū su prombū tnes laikā ). Ļ oti traucē ja, ka seifs nedarbojā s: sā kumā solī ja iedot kodu, bet pē c 2 dienā m teica, ka seifu salabot nav iespē jams. Man visu laiku bija jā nē sā lī dzi vē rtslietas - neē rti. Pludmale atrodas 150 metru attā lumā no viesnī cas, precī zā k tā ir tikai piestā tne, un atklā tā pludmale atrodas 30 metrus labajā pusē . Piestā tne tiek slaucī ta un tī rī ta tikai reizi dienā , tā pē c tur nav ī paš i tī rs, ir sauļ oš anā s krē sli, bet bija tikai 2 lietussargi - visiem nepietika. Ē diens mums patika, jo bija daudz dā rzeņ u un augļ u, izcila maize. Mū zika patieš ā m dā rdē ja lī dz 12:00, lai gan tas mū s ī paš i netraucē ja. No rī ta gaiļ i dzied, dzeguze dzied, muezins aicina uz lū gš anu - tā tur ir tā da eksotiska lieta. Tiesa, ilgi viesnī cā nesē dē jā m - braucā m ekskursijā s un sauļ ojā mies jū rā . Tā pē c kopumā atpū ta bija patī kama.
аватар borisel
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ļ oti slikta viesnī ca par deklarē to 4 *. Atpū tā mies 2011. gada jū nijā , mē s ar vī ru, mums ir 27 gadi. Vispā r mē s neesam ī paš i izvē lī gi pret viesnī cu, ja tikai ē diens bū tu garš ī gs un tī rs, bū tu jā redz valsts, bet š ī viesnī ca "iespaidoja". … Tomēr ▾ Ļ oti slikta viesnī ca par deklarē to 4 *. Atpū tā mies 2011. gada jū nijā , mē s ar vī ru, mums ir 27 gadi. Vispā r mē s neesam ī paš i izvē lī gi pret viesnī cu, ja tikai ē diens bū tu garš ī gs un tī rs, bū tu jā redz valsts, bet š ī viesnī ca "iespaidoja". Mē ģ inā š u runā t ī si: istaba ir netī ra; rokturi no naktsgaldiņ iem pazū d; duš as durvis uzkrī t jums; karstais ū dens atseviš ķ ā s ē kā s (tā s ir trī s) tikai dienas laikā ; mitrums telpā tik daudz, ka uz sienā m jau ir sē nī te; odu bari; telpa nav uzkopta, gandrī z ar roku jā velk apkopē ja uzkopt; viņ i iedeva 4 dvieļ us (diviem), un pē c tam atņ ē ma 3 pē c tī rī š anas, bet viņ i neatnesa svaigus - viņ iem vē l nav svaigu! ; Gulta tika mainī ta reizi 11 dienā s. Tagad restorā ns (par restorā nu gan grū ti nosaukt): ē diens vienmuļ š , gaļ as nav, pā rsvarā konservē ti dā rzeņ i no skā rdenē m, cepti saldē ti pusfabrikā ti (domā jams, gaļ a), saldumu tikpat kā nedod, no augļ iem - arbū zs un zaļ ā ķ irš u plū me. Man bija pastā vī gi jā ē d maize, lai ē stu. Peldbaseins: ļ oti netī rs, ū dens nav mainī ts vai tī rī ts, saule uz ū dens virsmas rā da taukainu plē vī ti. Baseina bā rs ir mazs, lai gan alus ir garš ī gs! Viņ iem atvaļ inā juma vidū beidzā s vī ns, un visi kokteiļ i pē kš ņ i kļ uva apmaksā ti - un š ī ir viesnī ca ar ALL INCLUSIVE. Ne jau mē s tur atnā cā m dzert, bet kaut kā ž ē l! Blakus ir pludmale (pareizā k sakot, piestā tne, kur var sauļ oties, starp citu, nevis tā , kas ir bildē ), pludmalē nav bā ra. Un izklaide viesnī cā kā saka š autriņ as, sauna, pirts, galda teniss - NĒ . Kas atvaļ inā jumā gribē s gulē t, tas nederē s, gandrī z visu istabu logi paver skatu uz baseinu ar bā ru, kur gandrī z visu diennakti skan skaļ a mū zika. Vai arī.4:00 jū s pamodinā s gaiļ i, kas mī t blakus viesnī cai.
No darbiniekiem daž i pat zina angļ u valodu, jums ir jā paskaidro galvenokā rt "uz pirkstiem".
Operatore piekrita, ka š ī viesnī ca ir "problemā tiska", tač u tikai tad, kad mē s jau ejam prom, nevis viesnī cas izvē les stadijā .
Daba ļ oti skaista, klimats lielisks, jū ra tī ra, ekskursijas ļ oti interesantas. Noteikti apmeklē jiet Bodrumu, bet ne š ajā viesnī cā! ! !
аватар ulla
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Tā mū s sagaidī ja. Es domā ju, ka fotogrā fijas ir skaidras. Mē s redzē jā m š o murgu, uzstā jā m, ka mē s mī nē jā m viesnī cu. Un viņ š atrodas kaut kā dā ciematā , izņ emot dzī vojamā s ē kas un miskastes, nekas vairā k. … Tomēr ▾ Tā mū s sagaidī ja. Es domā ju, ka fotogrā fijas ir skaidras. Mē s redzē jā m š o murgu, uzstā jā m, ka mē s mī nē jā m viesnī cu. Un viņ š atrodas kaut kā dā ciematā , izņ emot dzī vojamā s ē kas un miskastes, nekas vairā k. Pat gide teica, ka viņ iem pastā vī gi ir problē mas ar š o viesnī cu.
аватар iragum2009
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ajā viesnī cā apmetā mies kopā ar vī ru jū lija sā kumā . Klimats ir pā rsteidzoš s! Jū s nemaz nejū tat siltumu! Jū ra ir pati tī rā kā ! Viesnī ca ā rē ji atbilst tū risma aģ entū ru fotogrā fijā m, bet patiesī bā tā nav! Numuru ar balkoniem ir maz, tos var dabū t par papildus samaksu 10 dolā ri vai eiro. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā apmetā mies kopā ar vī ru jū lija sā kumā . Klimats ir pā rsteidzoš s! Jū s nemaz nejū tat siltumu! Jū ra ir pati tī rā kā ! Viesnī ca ā rē ji atbilst tū risma aģ entū ru fotogrā fijā m, bet patiesī bā tā nav! Numuru ar balkoniem ir maz, tos var dabū t par papildus samaksu 10 dolā ri vai eiro. Veļ a istabā s mainī ta 3 reizes 14 naktī s. Dvieļ i tika mainī ti tikpat reiž u. Kad viņ i atkal sā ka prasī t dvieļ us, viņ i tika nolikti koridorā uz grī das pie durvī m. Nav pludmales! Tas tiek uzskatī ts par pilsē tu, un, ja jū s sē dē jat uz sauļ oš anā s krē sliem uz smiltī m, jums bū s jā maksā . Visas vietas sauļ oš anā s atpū tniekiem viesnī cā atrodas tikai uz mola. Bet problē ma ir tā , ka daļ a mola tiek izī rē ta un praktiski var atrasties uz pusi no tā s teritorijas (piestā tne ir tieš i tā da pati kā bildē ). Ē diens pieticī gs, bet viss svaigs un gana garš ī gs. Tiesa, gaļ as nav vispā r, tikai vista, tī tars, zivis, pusfabrikā ti. Viesnī ca ir klusa un mierī ga, bez satraukuma. Personā ls restorā nā un bā rā ir ļ oti draudzī gs. Neviens nezina krievu valodu un gandrī z neviens nezina angļ u valodu. Atpū tnieki pā rsvarā ir turki. Krieviski runā još ie viesnī cā ir aizņ emti aptuveni no 3 lī dz 5 numuriem. Ļ oti interesantas ekskursijas "Efesā ", ī paš i "mauzolejs". Ja jū s netraucē s pludmale un dvieļ u un veļ as maiņ a, bet vē laties relaksē još u atpū tu, tad š ī ir cenas un kvalitā tes attiecī ba. Es nekad neesmu bijis toykas, bet es noteikti zinu, ka tas nav č etrinieks.
аватар chrisfreckle
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Iespaids par viesnī cu nav ī paš i labs! Vispā r nevelk uz 4 zvaigznē m, apaļ a 3-a! Nav animā cijas, ļ oti garlaicī gi, klusi. Izvē loties biļ eti, brī dinā ja, ka ļ oti kluss un mierī gs , bet ne tik mierī ga Tī rī š ana ir ikdienā , bet apkopē ja un viņ as vī rs apkopē js gandrī z naktī ieradā s uzkopt istabu. … Tomēr ▾ Iespaids par viesnī cu nav ī paš i labs! Vispā r nevelk uz 4 zvaigznē m, apaļ a 3-a! Nav animā cijas, ļ oti garlaicī gi, klusi. Izvē loties biļ eti, brī dinā ja, ka ļ oti kluss un mierī gs , bet ne tik mierī ga Tī rī š ana ir ikdienā , bet apkopē ja un viņ as vī rs apkopē js gandrī z naktī ieradā s uzkopt istabu. Pats apkopē js ir ļ oti dī vains, varē ja ienā kt istabā , kad tas viņ am ienā ca prā tā . tā ! nomainiet dvieļ us vispā r! Dvieļ u vē l trū ka! Tā nauda ko samaksā jā m nemaz nebija tā vē rta!
Vienī gais, ka brī vdienu beigā s vairs negribē jā s lidot atpakaļ . Tā kā tur tieš ā m ir ļ oti skaisti un labi, neskatoties uz viesnī cu. Darboš ais personā ls: bā rmeņ i un viesmī ļ i ļ oti draudzī gi un jauki cilvē ki!
Bodruma ir ļ oti skaista pilsē ta, pat ne tik skaista, tā ir vienkā rš i krā š ņ a!! !
Ja vē lies sajust klusumu un atpū sties no ikdienas, tad iesaku atvaļ inā jumu pavadī t Bodrumā !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Отель с уютными номерами расположен в живописном месте. Прекрасное соотношение цена-качество. Подходит для спокойного семейного отдыха. Построен в 1998 году, общая площадь составляет 2075 кв.м, последняя реставрация прошла в 2009 году. Отель находится в поселке Гелтуркбюкю и состоит из шести 2-этажных вилл.

Atrašanās vieta Отель расположен в 45 км от аэропорта и в 30 км от центра Бодрума, в поселке Гелтуркбюкю.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

2 бара, магазины, открытый бассейн 200 кв.м.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс, аквааэробика.
  • galda teniss
  • volejbols
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 36 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Tālruņi: +90 (252) 357 76 36
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).