labi

Rakstīts: 22 jūlijā 2009
Ceļošanas laiks: 4 — 13 jūlijā 2009
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
viesnī ca normā la, nekas ī paš s, ē diens labs, pludmale laba, it ī paš i no rī tiem, kad cilvē ku maz. nav sū dzī bu par viesnī cu.
bet tū roperatoram - jā .
ļ oti dā rgas ekskursijas.
un ļ oti biedē još i. saka, ka Turcijā visi ir mež onī gi, visi tevi krā ps, krā ps, indē s. . . un tā pē c vē lams neiet ā rpus viesnī cas teritorijas, neko nepirkt, ne ar vienu nerunā t utt. utt. jautā jums: kā pē c mē s vispā r š eit ieradā mies, ja te ir tik bī stami? Protams, jū s nevarat staigā t ā rpus viesnī cas, jo tur viss ir daudz lē tā ks! ja jū s redzat atš ķ irī bu, viņ iem beigsies nauda.

Mē s ar meitu pierakstī jā mies uz hammam (turku pirti). samaksā ja 40 USD. ir aizgā juš i. nekas. labi. un tad aizgā ja vakarā pastaigā ties uz ciemu. un tieš i pie galvenā s ieejas viesnī cā ieraudzī ju tū risma aģ entū ru. Es paņ ē mu prospektu lasī š anai. un iedomā jieties manu pā rsteigumu, kad ieraudzī ju, ka tur ir hammam - 20 dolā ri. un mē s vē lē jā mies arī braukt ar plostu, kvadracikliem un pamukkali.
labi, ka nepierakstī jā s pie gides, lai gan viņ a mū s spieda, teica, ka padomā sim. raftinga ceļ vedis - 60 dolā ri. un te (ceļ ojumu aģ entū rā uz ielas) tikai 25, gida č etrinieki ir 50, un te mē s par š o naudu gā jā m kopā .
Pamukale ir absolū ti briesmī ga! viesnī cā - 130 dolā ri. un te par vienu dienu tikai 35 dolā ri. Protams, par ieeju ir jā piemaksā nedaudz, un vakariņ as nav iekļ autas, tač u zem simts dolā riem tas neizdodas. bet tikai 60. un bē rns lī dz 6 gadiem par puscenu. un cik labi viņ i biedē . viņ i saka, ka š ī m aģ entū rā m nav apdroš inā š anas, viņ i jū s kaut kur aizvedī s un atstā s. tu tieš ā m domā...bet nē ! Prasī ju apdroš inā š anu un visā dus dokumentus. Man visu parā dī ja un paskaidroja. Š eit ļ oti labi runā krieviski, ar š ī biroja direktoru apprecē jā s vī rietis un meitene no Ukrainas, arī Ira. tad mē s ar viņ iem tik ļ oti sadraudzē jā mies, tad katru vakaru gā ju pie viņ iem, dzē ru tē ju. Ira joprojā m palī dz blakus veikala tū rei. saldumi. viņ a mums ieteica, palī dzē ja atnest dā vanas mā jā s, visus paņ emt. labi, ka viņ a teica, ka rū pnī cā viss ir dā rgā ks, uz kuru mū s vajadzē tu atvest pa ceļ am uz lidostu. Es esmu gudrs, es visu nopirku no viņ as. ato, kad mē s apstā jā mies pie š ī s rū pnī cas, man acis izkrita no galvas. turku prieka kaste, ko no viņ as nopirkā m par 2$. tas maksā ja milzī gus 6! Vai varat iedomā ties, kā mē s tiekam audzē ti!
tā pē c neklausieties gidā , viņ i ir ļ oti biedē još i, un nemaz nav slikti. bet viņ iem ir darbs. visi grib ē st. un kurš tad no viņ iem pirks, ja visi zin, ka kaut kur 3x lē tā k. bet tas nav priekš mums. lai rē c bagā tie. Un mē s nevē lamies maksā t tā du naudu. Ikvienam iesaku vispirms aiziet uz hammam (ja iespē jams pirmajā dienā ), un noteikti doties uz plostoš anu. tas ir saviļ ņ ojums.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu