Verde Bodrum Holiday Village 4*– Atsauksmes

79
Novērtējums 6.210
№31 viesnīcas reitingā Bodruma
6.4 Numurs
6.7 apkalpošana
5.8 Tīrība
6.8 Uzturs
6.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 9 km attālumā no Bodrumas. Uzcelta 1998. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2016. gadā. Mājīga zaļā zona, ērti numuriņi. Bodrumu var sasniegt 10 minūšu laikā. Piemērots relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар s.sgorodskov
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca ir nogalinā ta, viss ir salauzts un saplī st kopā ar jums. Ē diens ir norma, bet gaidiet visu laiku vienu un to paš u. Personā ls ir pieklā jī gs un vicina roku. Nav pludmales kā tā das, neticiet foto. Iepriekš viesnī ca bija Onure, kā fotoattē lā , bet tur tika uzcelta blakus elitei un atņ ē ma pludmali. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir nogalinā ta, viss ir salauzts un saplī st kopā ar jums.
Ē diens ir norma, bet gaidiet visu laiku vienu un to paš u.
Personā ls ir pieklā jī gs un vicina roku.
Nav pludmales kā tā das, neticiet foto. Iepriekš viesnī ca bija Onure, kā fotoattē lā , bet tur tika uzcelta blakus elitei un atņ ē ma pludmali.
Nav animā cijas. Vispā r viesnī ca var un 4 zvaigznes tikai ar š ā du saimnieka attieksmi viņ am drī z tiks pieskarties. Mē s samaksā jā m $ 600 par 6 naktī m, un es domā ju, ka tas ir maksimums. Viesnī ca ir paredzē ta tikai cilvē kiem no NVS, kas tikko ieradā s pa jū ru un ainavā m.
аватар djulia.nikolaenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Š ī viesnī ca tika izvē lē ta, jo cena bija ļ oti laba, par trim cilvē kiem viņ i maksā ja 2.500 UAH. uz 7 naktī m. Jā , atsauksmes bija labas. Viesnī ca pilnī bā atbilst 4 zvaigznē m. Istabas: plaš i, fē ns, plazma, ledusskapis, kondicionieris, seifs (par papildu samaksu), balkons. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca tika izvē lē ta, jo cena bija ļ oti laba, par trim cilvē kiem viņ i maksā ja 2.500 UAH. uz 7 naktī m. Jā , atsauksmes bija labas. Viesnī ca pilnī bā atbilst 4 zvaigznē m. Istabas: plaš i, fē ns, plazma, ledusskapis, kondicionieris, seifs (par papildu samaksu), balkons.
5 peldbaseini, 2 no tiem bē rniem.
2 minū tes un jū ra. Pludmale ir maza, ir saulessargi, sauļ oš anā s krē sli, dvieļ i - tas viss par brī vu.
Ē diens labs, gaļ a, zivis, dā rzeņ i, augļ i, saldumi, burgeri, frī kartupeļ i, katru vakaru kaut kas uz grila (vista, zivs, kotletes).
Alus labs, pā rē jais alkohols ne pā rā k labs, sortiments mazs.
Kafija, tē ja, sulas, gā ze. dzē rieni, ū dens - neierobež otā daudzumā .
Wi-Fi ir tikai reģ istratū rā , ir arī vestibila bā rs.
Personā ls nav augstprā tī gs, draudzī gs, vienmē r gatavs palī dzē t.
Atpū ta viesnī cā turki, ukraiņ i, krievi.
Lī dz Bodrumas centram 10 min. ar autobusu nr. 2. Tuvumā pietura, braukts 2 reizes. Viss ir ļ oti skaisti!! !
Iespaidu nedaudz sabojā ja fakts, ka pē dē jā atpū tas dienā pē c tī rī š anas no maka pazuda 20 dolā ri, un meitenes, kuras lidoja kopā ar mums, zaudē ja 100 dolā rus. Personā lvadī tā js un vadī tā js neko nelē ma, tieš i otrā di, teica, ka mē s vai nu iztē rē jā m, vai zaudē jā m, un viņ u apkopē jas ir godī gas !! !
Ja viesnī cas administrā cija nevar pasargā t savus tū ristus no š ā dā m situā cijā m, tad viņ i uztaisī tu seifu bez maksas, un nebū tu nekā du problē mu !! !
Tā pē c neskopojies, paņ em seifu, un tad kopumā lieliski atpū tī sies, neuztraucoties par savu naudu. Jū s varat kaulē ties par seifa cenu, viņ i pazeminā s cenu.
Es ceru, ka mans pā rskats jums bū s noderī gs!
Mū su brī vdienas bija lieliskas! ! !
аватар elenatokar_official
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Visi +++ un - - - no pirmā acu uzmetiena lajs. ++++ Budž eta cena kompleksai ekskursijai. Viņ i paņ ē ma 1.000 trī s, divas dienas pirms izlidoš anas. ++++ Daba tieš ā m skaista, jū ra tirkī za. . . ++++ Ē diens ir normā ls, bet tauki noteikti neatstā s. … Tomēr ▾ Visi +++ un - - - no pirmā acu uzmetiena lajs.
++++ Budž eta cena kompleksai ekskursijai. Viņ i paņ ē ma 1.000 trī s, divas dienas pirms izlidoš anas.
++++ Daba tieš ā m skaista, jū ra tirkī za. . .
++++ Ē diens ir normā ls, bet tauki noteikti neatstā s. Kas ir arī man personī gi +++
+++ Personā ls ā tri reaģ ē uz lū gumiem, krievvalodī gā meitene Nataš a (š ķ iet...Vai varbū t viņ iem visiem ir Nataš a))), viņ a cenš as palī dzē t visā .
+++ Trī s baseini + nē , bet tomē r slidkalniņ i, kas manu mazo Lapsu ļ oti iepriecinā ja)))
+++ Brī vi pieejams pietiekami daudz ū dens.
+++ Uz vietas ir ā rsts.
+++ Wi-fi, kā parasti, istabā s un teritorijā neķ eras, bet vestibila bā rā ķ er labi.
Nu. . . no pirmā acu uzmetiena nekas cits nenā k prā tā .
Tagad ----
--- Mē beles un remonts, viss diezgan vecs un ne pā rā k tī rs.
--- Palagu nav, vajag apsegties ar gultas pā rklā ju, kuru nav skaidrs, vai iepriekš ē jie viesi to izmantojuš i vai nē .
--- Ap baseinu ir ļ oti slidens, mana Daš a vairā kas reizes nokrita. Un arī liels vī rietis sabruka un sasita galvu. . . Vispā r tas kaut kā vieš pā rliecī bu. (Lai gan ā rsts ieradā s ļ oti ā tri)
--- Pludmale. . . Tas ir kapets. Netī ra zona, netī ras gultas. Atkritumi, gobji, pudeļ u korķ i, tas viss guļ zem kā jā m. Pludmalē nav bā ra. Sauļ oš anā s krē sli ir salauzti. Ū denī ieeja veidota no bruģ akmeņ iem un savvaļ as akmeņ iem.
--- Animā cija, tā s vienkā rš i nav. Vakara dejas, kurā s dejo tipiskas mā tes un viņ u bē rni. Mē s personī gi gaidī jā m ilgā k. Vairā kas dziesmas bija vismaz smieklī gas bē rniem. . . Tad sā kā s depresī vā lirika. . . Nav š ovprogrammas, nav bē rnu konkursi, arī animatori vakarā nebija redzē ti.
Lū k, kaut kas tā ds, pirmais iespaids. Kopumā uz visu jā skatā s optimistiski un jā saprot, ka visam ir sava cena. Mums ideā la cenas un kvalitā tes attiecī ba. Un jū s izlemjat pats.
Paldies visiem par uzmanī bu, bū š u pateicī gs par atzī mē m Patī k.
аватар glavea
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Man ļ oti gribē jā s atpū sties kopā ar vī ru Turcijā Bodrumas reģ ionā , tā pē c nonā cā m š ajā viesnī cā , jo. cena bija pieņ emama un atradā s netā lu no Bodrumas (9 km). Es nekad nerakstu recenzijas, bet š oreiz mani pā rņ em saš utums. … Tomēr ▾ Man ļ oti gribē jā s atpū sties kopā ar vī ru Turcijā Bodrumas reģ ionā , tā pē c nonā cā m š ajā viesnī cā , jo. cena bija pieņ emama un atradā s netā lu no Bodrumas (9 km). Es nekad nerakstu recenzijas, bet š oreiz mani pā rņ em saš utums. Pirmais iespaids par viesnī cu ir tā ds, ka ī paš nieks vienkā rš i nolē ma izspiest pē dē jos ienā kumu lā ses un slē gt š o viesnī cu. Es negaidī ju, ka Turcijā , kas augstu vē rtē sava viesnī cu biznesa tē lu, var bū t tik viesnī cu un pakalpojumu izbraukš anas gadī jumi. Viss, kas rakstī ts atsauksmē s, ir tī ra patiesī ba, un, ja jū s nolemjat atrast budž eta atvaļ inā juma iespē ju, jū s neliksiet mierā , jū s vienkā rš i zaudē sit naudu un atvaļ inā jumu, labā k palikt mā jā s ar š o iespē ju.
Viesnī cas priekš rocī bas ir mikroklimats, viesnī cas zaļ ā vieta, baseinu kaskā de.
Mī nusi - mē beles istabā ir vecas, uz 1 cilvē ku tiek izdalī ts gultas veļ as komplekts, bija jā sadala 2. Nebija ar ko slē pties, bija viena daudzkā rt lietojama sega (tas ir pandē mijas laikā ). Kas nolemj izvē lē ties š o viesnī cu, ņ emiet lī dzi palagus, lai paslē ptu. Uz visu laiku tī rī š anas un nomaiņ as dvieļ i un veļ a nebija, pateicoties izņ emt miskasti. Uz logiem no ielas bija ž urku izkā rnī jumi. Ē dieni - no rī ta vā rī ta ola un olu kultenis ar tomā tu visas 8 dienas, pusdienā s un vakariņ ā s siļ ķ e, kā posti un vistas spā rniņ i (pē dē jie divi falangi) daž ā dos gatavoš anas veidos, sojas pusfabrikā ti.
Pludmales nav, jo bū vlaukumu par pludmali nosaukt nevar. Jū ra 6 dienas bija vē traina, jū rā ieiet nevarē ja - milzī gi bruģ akmeņ i un sarkanie mā li no bū vlaukuma. Kopumā , kur bija iespē jams ietaupī t naudu, viesnī ca pilnī bā ietaupī ja uz atpū tniekiem. Kā pē c tē rē t naudu lidojumam uz Turciju, tā du laimi š eit var atrast bez maksas.
аватар yakovlevdmitro87
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s braucā m karstā tū rē . Ļ oti labi reģ istratū rā strā dā Natā lija, kura visu izstā stī s, palī dzē s. Mums uzreiz bija labs numurs - 301 (netā lu no reģ istratū ras), pat noķ erot sliktu wi-fi. Istaba tika tī rī ta katru dienu, dvieļ i tika nekavē joties. … Tomēr ▾ Mē s braucā m karstā tū rē . Ļ oti labi reģ istratū rā strā dā Natā lija, kura visu izstā stī s, palī dzē s. Mums uzreiz bija labs numurs - 301 (netā lu no reģ istratū ras), pat noķ erot sliktu wi-fi. Istaba tika tī rī ta katru dienu, dvieļ i tika nekavē joties. Personā ls strā dā labi, daž i saprot lauzī tu angļ u valodu, daž i krievu valodu. Teritorija sakopta, skaista, viss zaļ š . Ē diens garš ī gs, man izvē le nav pietiekami slikta. Sulas - pulveris. Alkoholu nelietoju, nevaru novē rtē t. Kopā ar uzkodā m, kas tiek barotas 6 reizes dienā , jū s nebū siet izsalcis. Pludmale ir oļ u, bet ir piestā tne ar ē rtā ku saulrietu. Pludmalē vienmē r bija pietiekami daudz lietussargu un sauļ oš anā s krē slu. Bet klā ja krē sli ir bagā ti un diezgan nolietoti. Animā cija: no rī ta - ū dens aerobika, un 21:15 bē rnu dejas. Pē c vakara bē rnu dejā m bingo loterija. Pieauguš ie uz diskotē ku tika nogā dā ti atseviš ķ i ap ​ ​ pulksten 23 vakarā , tač u bez bē rniem.

Viesnī ca, manuprā t, ir diezgan ģ imeniska. Pati Bodruma 10 km garumā . , ar mikroautobusu 10-15 minū tes Biļ ete 4 liras.
Pilsē tā ir daudz ko redzē t, daudz jahtu, ir sava vē sture, ir ekskursijas, bet pilsē ta ir diezgan dā rga, lai gan jā kaulē jas, jā skatā s. Jū ra, silts, tī rs. Ja vē laties kuģ ot ar jahtu, labā k nokļ ū t pilsē tā un atrisinā t to tur - tas bū s lē tā k. Kosmē tiku un turku š ampū nus un visā das lietas var atrast veikalos paš iem, tā pē c bū s lē tā k nekā veikalos, kurus vadī s gids. Vispā r viss prieks! Kurš to izvē las un saņ em! Ja salī dzina budž eta brī vdienas, tas ir labā k nekā Kirillovka. Par 2 pieauguš ajiem +1 9 gadus vecs bē rns mums izmaksā ja 1500 UAH. (5 naktis). Lai gan tad no citiem tū risma operatoriem bija diezgan labi piedā vā jumi 5 *, bet ne Bodrum.
Номер шафа з підсвіткою прохідна кімната, для 1 людини ванна кімната, раковина, справний фен душова, вода була постійно раковина
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nopirkā m tū ri no Mama Travel Harkovā . Ceļ ojumu aģ enta darbu vē rtē ju uz visiem 10. Viņ i ir vislabā kie. Sniedza visu informā ciju, konsultē ja palī dzē ja ekskursijas izvē lē . Apkalpoš ana teicama. Mums viss patika un apmierinā jā m uzreiz. … Tomēr ▾ Nopirkā m tū ri no Mama Travel Harkovā . Ceļ ojumu aģ enta darbu vē rtē ju uz visiem 10. Viņ i ir vislabā kie. Sniedza visu informā ciju, konsultē ja palī dzē ja ekskursijas izvē lē . Apkalpoš ana teicama. Mums viss patika un apmierinā jā m uzreiz. Telpas tika iztī rī tas. Lī dzi jā ņ em karte, daudz izdevī gā k ir maksā t ar pā rskaitī jumu. Š o viesnī cu varu ieteikt visiem.
аватар Aleksandr363999
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Izvē lē jos š o viesnī cu, jo tā ir budž etam draudzī ga. Viesnī cā viss ir skumji, plusu nav vispā r, nezinu kā tā das viesnī cas vispā r pastā v. Ē diens tā ds pats. Viesnī cā viss netī rs, pludmales nebija, daž as drupas, bruģ akmeņ i gulē ja apkā rt, sauļ oš anā s krē sli salauzti, otrā di. … Tomēr ▾ Izvē lē jos š o viesnī cu, jo tā ir budž etam draudzī ga. Viesnī cā viss ir skumji, plusu nav vispā r, nezinu kā tā das viesnī cas vispā r pastā v. Ē diens tā ds pats. Viesnī cā viss netī rs, pludmales nebija, daž as drupas, bruģ akmeņ i gulē ja apkā rt, sauļ oš anā s krē sli salauzti, otrā di. Arī š ajā viesnī cā nav pakalpojumu. Mums tur bija 2 gidi, ANEX TOUR pā rstā vji, piedā vā ja ekskursijas, neko jaunu un noderī gu nepastā stī ja, bezjē dzī gi gidi, gā jā m, bet ne ar viņ iem. Arī pie viesnī cas nekas nebija, bija jā brauc uz pilsē tu.
аватар vip-viktoriya-soboleva
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Bē rnu istaba nav atvē rta. Rotaļ u laukuma nav - apsveriet š o brī di, ja dodaties ar bē rnu, piemē ram, mums ir 3-5 gadi! Ē diens vienmuļ š , gaļ a tiek izjaukta ar vē ja ā trumu, zivju nav vispā r, bē rniem brokastī s un vispā r - minimums, kas derē s mū ž ī gi izsalkuš ajiem turkiem, nevis normā lai ģ imenei ar mazs bē rns. … Tomēr ▾ Bē rnu istaba nav atvē rta. Rotaļ u laukuma nav - apsveriet š o brī di, ja dodaties ar bē rnu, piemē ram, mums ir 3-5 gadi! Ē diens vienmuļ š , gaļ a tiek izjaukta ar vē ja ā trumu, zivju nav vispā r, bē rniem brokastī s un vispā r - minimums, kas derē s mū ž ī gi izsalkuš ajiem turkiem, nevis normā lai ģ imenei ar mazs bē rns. Animā cijas nav vispā r, bē rniem vakarā.10 minū tē s ir trī s dziesmas pie kurā m bē rni dejo un viss. Tas ir garlaicī gi, pat mū su 3.5 gadus vecajam mazulim, bet pieauguš ajiem - tā tad vispā r vienkā rš i sē diet pie bā ra un metieties savā sū dainā alkoholā .
Plus tikai viens - 5 baseini un ū dens slidkalniņ i. Un viss!! ! ! Ieeja jū rā - mež onī gi akmeņ i! Viss iespaids par jū ru bija sabojā ts, visur srach pilns. Pilsē tas vietē jie iedzī votā ji saka, ka Onura viesnī ca ir vissliktā kā , un ievieto fotogrā fijas no blakus esoš ā s 5 * Samaras, tā dē jā di maldinot tā s apmeklē tā jus. Vispā r mē s tur vairs nekad nebrauksim, un ļ oti iesaku jebkuram uz turieni aizbraukt - izmesta nauda, ​ ​ vilš anā s, no akmeņ iem lauztas kā jas, garlaicī ga seja viss pā rē jais un tukš s vē ders.
Kā š is! Atsauksme ir pē c iespē jas godī gā ka, š ī viesnī ca ir 3! Un tas baseinu un tuvā s pastaigas dē ļ lī dz briesmī gajai jū rai.
аватар potaimasiy
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cā ir ļ oti slikta pludmale, netī ri sauļ oš anā s krē sli un matrač i, tuvumā visiem nepietiek vietas, viss tiek izrakts, vietnē esoš ā fotogrā fija nav patiesa, mols ir izrakts, daudz suņ u atkritumu un daž i neskaidri turki, kuri mē tā jas ar sē klā m pludmalē ar nulles ē rtī bā m. … Tomēr ▾ Viesnī cā ir ļ oti slikta pludmale, netī ri sauļ oš anā s krē sli un matrač i, tuvumā visiem nepietiek vietas, viss tiek izrakts, vietnē esoš ā fotogrā fija nav patiesa, mols ir izrakts, daudz suņ u atkritumu un daž i neskaidri turki, kuri mē tā jas ar sē klā m pludmalē ar nulles ē rtī bā m. Pati viesnī ca nedaudz piesists, bet dzī vot var, virtuve arī normā la, nav grilē ti ē dieni no ē dieniem vistas aknas, desiņ as, desa un vista, daudz dā rzeņ u. Animā cijas un kultū ras programmas nav, garlaicī bu vislabā k kompensē t ar ekskursijā m un braucieniem uz Bodrumu.
аватар Vikadoros
Š ī viesnī ca var jū s ļ oti pievilt Turcijā kā tū ristu valstī... Teikt, ka š ī viesnī ca ir slikta, tas ir nepietiekami. Viesnī ca ir ļ oti skumja, veca, netī ra Tagad viss ir kā rtī bā : ieradā mies 14. jū lijā pusdienlaikā , reģ istrē š anā s no 14:00, ieradā mies 15:00, bet neviens nesteidzā s mū s iekā rtot. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca var jū s ļ oti pievilt Turcijā kā tū ristu valstī...
Teikt, ka š ī viesnī ca ir slikta, tas ir nepietiekami.
Viesnī ca ir ļ oti skumja, veca, netī ra
Tagad viss ir kā rtī bā : ieradā mies 14. jū lijā pusdienlaikā , reģ istrē š anā s no 14:00, ieradā mies 15:00, bet neviens nesteidzā s mū s iekā rtot. Bez mums tajā paš ā mirklī tika iekā rtotas vē l 5 istabas, bet mē s (divi pieauguš ie un bē rns 3 gadi) beigā s palikā m, tad sapratā m kā pē c.
Kad mums iedeva istabas atslē gu, krieviski runā još ā administratore Natā lija piedā vā ja mū s aizvest uz istabu.
Pa ceļ am uz istabiņ u viņ a jau mū s brī dinā ja, ka mums iedotais numurs ir slikts, bet nav ko mainī t, jo visi numuriņ i viesnī cā bija aizņ emti.
Mū su istabas numurs bija 144, vistā lā k teritorijā , ā rdurvis izgā ja nepā rtraukti ļ oti skaļ i dū kojoš s ledusskapis.
Pē c istabiņ as apskatī š anas mums vienkā rš i bija š oks, istaba salauzta, invalī diem, tualete dzeltena, tualetē margas izrautas no sienā m "ar gaļ u", duš a aiztaisī ta ar pelē juma aizkaru, vannas istabas durvis bija uzlauztas un vienkā rš i karā jā s, vā ze tualetes birstei tika sadalī ta lauskas.
Dī vā ns un atzveltnes krē sls istabas gaitenī ar milzī gu putekļ u kā rtu, balkona durvis ar saplaisā juš iem stikliem, zem televizora izlī duš i pliki vadi.
Istaba acī mredzot nebija tī rī ta ilgu laiku, mati bija izkaisī ti visur uz grī das un plauktiem
Rezervē jā m standarta 2+1 istabiņ u, bet š ajā.144. istabā bija tikai viena divguļ amā gulta, pie kuras mums teica, ka nā ks istabene un noliks bē rnam dī vā nu gaitenī (dī vā ns bija pilnī bā notraipī ts un milzī gs putekļ u slā nis, un viņ š atrodas gaitenī ).
Pē c tam administratore Natā lija piedā vā ja mē ģ inā t mainī t istabu nā kamajā dienā , bet jums ir jā piemaksā.30 USD. Piedod, kas pie velna?! ! ! Par tā du "cū ku" stā da vairā k un piemaksā ?
Pē c tam devos uz reģ istratū ru un sā ku ar viņ iem strī dē ties, taisī t skandā lus, jo mē s speciā li bijā m pē dē jie, kas tika iekā rtoti tieš i š ā dā telpā , lai mē s vienkā rš i labprā t piemaksā tu un bē gtu no š ī m š ausmā m. Viesnī cas ī paš nieks skrē ja uz maniem kliedzieniem (kā viņ u iepazī stinā ja ar mani), viņ š lū dza paskaidrot, kas par lietu, un devā s ar mani apskatī t istabu. Pē c tam viņ š solī ja nā kamajā dienā BEZ MAKSAS nomainī t istabu un atsū tī ja mums apkopē ju, kura nomazgā ja tikai tualeti.
Nā kamajā dienā man ierā dī ja divas istabas, no kurā m izvē lē ties, un mū s pā rcē la uz vienu no tā m (438. telpa), bet arī tur vannasistabai gribas to labā ko, pie izlietnes salaiduma vietā s ir pelē jums, ir milzī gs gabals pelē jums duš as kabī nē pie griestiem, tualete ir satriecoš a un arī dzeltena, drē gnums velk no kondicioniera, bet pē c tam š ausmā m un situā cijas bezcerī bas (nauda tika samaksā ta), mums nekas cits neatlika kā pā rvā kties uz š ejieni.
Tagad par paš u viesnī cu:
1. Teritorija nav kopta, augi aug paš i, pa teritoriju skraida klaiņ ojoš i lieli suņ i un kaķ i
2. Ē diens vienmuļ š , gandrī z katru dienu viens un tas pats, vistas gaļ a un tas arī viss, un tad vakariņ ā s 1-2 ē dieni, vistas sekss, grilē ta vistas gaļ a vienreiz. Deserti nav neiespē jami, visur ir ciets cukurs ar mannu. Bet ceptas, ceptas, vā rī tas siļ ķ es – tumsa. Ž ē l, ka viesnī cai, kas atrodas jū ras krastā , ē dienkartē ir tikai zivis un jū ras veltes.
3. Tagad par jū rmalu - tā s ir klusas š ausmas, netī ras, smiltis sajauktas ar saplī suš u č aulu un izsmē ķ iem, ir ieeja no krasta un pontons, bet peldē ties ir nereā li. Visa piekraste milzī gos akmeņ os, iebraukt nav iespē jams, pat nokrī tot no pantones, vienalga ir lī dz viduklim, un nevar ne paiet, ne peldē t. Mē s NEKAD nepeldē jā mies viesnī cas pludmalē , lai kā bē rnam ļ oti patī k rakties smiltī s, bet viņ š teica, ka negrib š eit bū t (devā mies uz pilsē tas pludmali Bodrumā ). Ceļ š uz pludmali ir puse kā pņ u mums, puse š ķ embu
4. Viesnī cas teritorijā un pludmalē sauļ oš anā s krē sli ir salauzti, matrač i ir š ausmī gi netī ri, viss ir notraipī ts
Mums ar vī ru radā s vispā rē js iespaids, ka viesnī ca ir vienkā rš i pamesta un nevienam (domā ju ī paš niekiem) tā nav vajadzī ga !! !
Vispā r - NEKAD, NE PAR NAUDU Š AJĀ VIESNĪ CĀ NETIKS ATGRIEŠ ANĀ S un vispā r nevienam neiesakā m uz turieni doties!!! !
Pretē jā gadī jumā jū su vilš anā s nebū s robež a!
Parādīt vairāk »


iemiesojums me-mama
Sakiet, lūdzu, vai ierodoties Bodrumas lidostā beznodokļu režīmā?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 9 atbildes
iemiesojums koha62
Es nevaru saprast, vai Onura atrodas 2. līnijā aiz ORA vai 2 viesnīcas blakus viena otrai gar jūru? Varbūt kādam ir detalizēta viesnīcas karte. Vai es varu rakstīt uz [email protected].
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
iemiesojums malis
Jūsu viedoklis par viesnīcu atpūtai ar 4 gadus vecu bērnu septembrī. Kādas būs izmaksas?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums Svetlana911
Un tad jūs visi pārskatos - cits viedoklis ....
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в 9 км от г. Бодрум. Построен в 1998 году, последняя реставрация сделана в 2016 году. Уютная зеленая территория, комфортабельные номера. До Бодрума можно добраться за 10 минут. Подходит спокойного отдыха.

Atrašanās vieta В 25 км от аэропорта г. Бодрум, в 7 км от центра г. Бодрум, 3 км от п. Торба.
Pludmales apraksts Собственный пляж на платформе, находится в 40 м от отеля. Вход в море — галька, камни, пирс. Бар на пляже (платно), пляжные полотенца (депозит).
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, комната для хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги по глажке одежды, телефон/факс/ ксерокс (платно), Wi-Fi в лобби (бесплатно), услуги фотографа, room service: круглосуточно (платно), 1 конференц-зал (на 100 чел.), 1 основной ресторан, 3 бара, 3 открытых бассейна, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы (бесплатно), полотенца (депозит), мини-маркет.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый бассейн, анимация для детей, детский клуб (4-12 лет), мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 водные горки, софт-анимация, турецкая ночь (1 раз в неделю), теннисный корт бесплатно (с жестким покрытием, днем), прокат теннисных ракеток и мячей платно, освещение теннисного корта платно, дартс бесплатно (залог), водные виды спорта платно, центр подводного плавания платно, мини-футбол бесплатно, бочче бесплатно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 199 номеров. Состоит из шести 2-этажных зданий.

Istabās

В номерах представлено: индивидуальный кондиционер, спутниковое ТВ, телефон, мини-бар (вода, только в день заезда), душ, фен, балкон, сейф (платно), дополнительная кровать (по запросу).

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Torba mahallesi Kaynar mevkii, 4a, Bodrum, Turkey.
Tālruņi: Tel: +90 252 337 14 76, +90 252 424 07 45
Tīmekļa vietne: Verde Bodrum Holiday Village
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.