Bodrum Park Resort 5*– Atsauksmes

25
Novērtējums 5.710
№52 viesnīcas reitingā Bodruma
5.9 Numurs
6.5 apkalpošana
6.1 Tīrība
7.3 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Viesnīca aizņem lielu un zaļu zonu. Uzcelta 1998.gadā, pēdējā restaurācija veikta 2018.gadā (skaitļi 2011-2014). Atrodas jūras krastā, Yaliciftlik ciematā, 17 km attālumā no Bodrumas centra. Tas sastāv no vienas 2 stāvu galvenās ēkas un trīsstāvu bungalo kompleksa. Viesnīca ir lieliski piemērota klusām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар tatiana.vovk
Atnā cu uz š o viesnī cu ar 4 cilvē ku ģ imeni, 2 pieauguš ajiem un 2 bē rniem! Uz š o viesnī cu devā mies tikai tā pē c, ka rezervē jā m 2 istabu apartamentu bungalo. Ieradā mies 6 no rī ta, naktī negulē jā m. Vispirms solī ja reģ istrē ties pulksten 9, pē c tam pulksten 12. … Tomēr ▾ Atnā cu uz š o viesnī cu ar 4 cilvē ku ģ imeni, 2 pieauguš ajiem un 2 bē rniem! Uz š o viesnī cu devā mies tikai tā pē c, ka rezervē jā m 2 istabu apartamentu bungalo. Ieradā mies 6 no rī ta, naktī negulē jā m. Vispirms solī ja reģ istrē ties pulksten 9, pē c tam pulksten 12. Rezultā tā , kad laiks jau nostā jas 14, izrā dī jā s, ka esam iekā rtojuš ies parastajā standarta numurā ar cenu starpī bu 1000$. Ka mū su rezervē tā numuru kategorija nebija brī va, tā da pati situā cija radā s vē l aptuveni 10 ģ imenē m. Viņ i apmetā s pagraba telpā s, kur nebija gaisa kondicionē tā ju un visas sienas bija saplē stas, visticamā k, bija telpa personā lam.
Viesnī ca nodarbojas ar krā pniecī bu, pā rdod labas istabas par pievilcī gu cenu, un rezultā tā viņ i pieš ķ ir istabas par 10 kā rtā m zemā kas! Tū roperators Anex tour, kuram tika samaksā ts par biļ eti, ieņ ē ma viesnī cas pozī ciju un piedā vā ja vai nu reģ istrē ties š ajā numurā , vai pā rcelties uz viesnī cu citā vietā , kas maksā lē tā k. Kad sā kā m runā t paaugstinā tos toņ os, viesnī ca vispā r atcē la rezervā ciju un operatore pateica, ka, ja 17.00 mums netika noteikts, tas ir, mums tika izvirzī ts ultimā ts, tad mē s esam ar diviem bē rniem, no kuriem viens bija ar cukura diabē tu, un mums pat nebija kur likt insulī nu ledusskapī , mē s atrodamies uz ielas un darā m, ko ejam! Un pat pā rvietojoties ar taksometru mums teica, ka jā maksā paš iem, ja kaut kur pā rceļ amies! Par papildus samaksu varē tu pā rcelties uz citu viesnī cu. Tas viss notika fonā pē c 36 stundā m bez miega un mums nebija izvē les, kā iedzī voties standartā ! Foto no istabas, kurai vajadzē ja bū t un kas beigā s izrā dī jā s pievienots!
Neiesaku š o viesnī cu!! !
Š eit labā s istabiņ ā s tiek izmitinā ti tikai Turcijas pilsoņ i, un mū s ar ģ imenes istabu iegrū ž dupš ā !
Brokastis, pusdienas un vakariņ as ir vienmuļ as, aptuveni plus mī nus viss vienā ds! Nevis restorā ns, bet viens vā rds! Buzz, trokš ņ i, bez mū zikas, bez atmosfē ras!! !
Teritorija, par kuru lasā m, neglā bj!
6:00 cilvē ki dodas aizņ emties sauļ oš anā s krē slus! Ala Carte restorā nos sā kumā cena bija 15 €, tad izsvī trojā m un pā rrakstī jā m 20 €.
аватар Vernudinanv
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca nelielai C klasei. Telpas vienkā rš i š ausmī gas, kā padomju sanatorijā . Sā kumā viņ i mē ģ inā ja iekā rtoties istabā pagrabā , pē c skandā la apmetā s galvenajā ē kā un nā kamajā dienā pā rcē lā s uz istabu ar terasi. … Tomēr ▾ Viesnī ca nelielai C klasei. Telpas vienkā rš i š ausmī gas, kā padomju sanatorijā . Sā kumā viņ i mē ģ inā ja iekā rtoties istabā pagrabā , pē c skandā la apmetā s galvenajā ē kā un nā kamajā dienā pā rcē lā s uz istabu ar terasi. Istaba maza, kondicionieris dū c kā helikopters, bet nedzesē , gulta diviem pieauguš ajiem galī gi “bē rniš ķ ī ga”, televizors niecī gs, sabiedriskā s vietā s televizoru nav (bija Eiropas č empionā ts un es gribē ju skatī ties finā lu uz parastā ekrā na). Viņ i slikti noņ em. Ja vē laties atpū sties pē c vakariņ ā m, istaba netiks iztī rī ta un neviens to netī rī s pē c 15.00...No plusiem - skaista teritorija un jū ra. Neiesaku.
Телевизор Кровать Мебель Сейф, без ключа. Ключ брать на рецепшене за 2 евро сутки
аватар ttiana
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Nepatika viesnī ca ē diens vienmuļ š , zivis bezgarš ī gas, augļ i bezgarš ī gi; galvenā s ē kas istaba nobruž ā ta, sienas izbalē jis, vannas istabā sē nī te un smirdī ga kanalizā cija; pludmalē , ieeja jū rā neē rta (akmeņ i), dvieļ i maksā ; daba š ķ iet skaista, bet tomē r kaut kā nepamanī ta un pamesta; nav izklaides iespē ju pieauguš ajiem vai bē rniem, personā ls nezina krievu valodu. … Tomēr ▾ Nepatika viesnī ca
ē diens vienmuļ š , zivis bezgarš ī gas, augļ i bezgarš ī gi;
galvenā s ē kas istaba nobruž ā ta, sienas izbalē jis, vannas istabā sē nī te un smirdī ga kanalizā cija;
pludmalē , ieeja jū rā neē rta (akmeņ i), dvieļ i maksā ;
daba š ķ iet skaista, bet tomē r kaut kā nepamanī ta un pamesta;
nav izklaides iespē ju pieauguš ajiem vai bē rniem, personā ls nezina krievu valodu.
Nav savas naudas vē rts!
аватар ElenaDreamer
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Uzrakstī š u savu iespaidu par viesnī cu. Sā kotnē ji to sabojā ja fakts, ka ceļ ojumu aģ entū ra mums apsolī ja istabu bungalo, un pē c ieraš anā s mē s tikā m izmitinā ti nelielā tumš ā istabā pie virtuves pā rsega galvenajā ē kā . … Tomēr ▾ Uzrakstī š u savu iespaidu par viesnī cu. Sā kotnē ji to sabojā ja fakts, ka ceļ ojumu aģ entū ra mums apsolī ja istabu bungalo, un pē c ieraš anā s mē s tikā m izmitinā ti nelielā tumš ā istabā pie virtuves pā rsega galvenajā ē kā . Vispā r š ausmas. Trī s dienas pavadī jā m š ajā istabā , treš ajā vē l dabū jā m istabu bungalo, bet galvenajā ē kā gulē t nebija iespē jams, nosū cē js dungoja tā , ka siena pie gultas vibrē ja.
Kā izrā dī jā s, š is mums nebija sliktā kais variants. Bija cilvē ki, kuri bija iekā rtoti stā vā lejā pagrabā , bija tā di, kurus istabu trū kuma dē ļ aizveda uz blakus esoš o viesnī cu Latanya.
Problē ma ir tā da, ka viesnī ca ir 101% pilna, kā teica viesnī cas gids, daudzas pagā juš ā gada rezervā cijas bija atstā tas, kad viesnī ca vispā r nedarbojā s, un, tā kā tur ir daudz turku tū ristu, viņ iem, protams, ir prioritā te iekā rtojoties . Mū sē jie ir izmitinā ti galvenajā ē kā un blakus, ar tā m paš ā m mazajā m istabiņ ā m un balkoniem metrs pē c metra, bet kad mū s tomē r pā rcē la uz bungalo, tad visi kaimiņ i bija turki.
Tā pē c, redzot, kā viesnī cas cena aug eksponenciā li, padomā jiet desmitreiz, vai vē laties klausī ties nosū cē ju naktī un š ņ aukties virtuvē par 2-3 tū kstoš iem dolā ru.
Nepatī kams pā rsteigums bija arī pilnī ga animā cijas neesamī ba, nekā . Pat slaidi ne vienmē r darbojā s norā dī tajā laikā .
Lielā kā daļ a angļ u darbinieku nemaz nezina, vajadzē ja ar ž estiem paskaidrot apkopē jai, lai pieliek ziepes vai citu segu. Arī uz sadali viens, divi, darbinieki vē l zina, bet pieci jau jā rā da uz pirkstiem. Un pat parā dot, tas nav fakts, ka jū s visus piecus gabalus saliksit uz š ķ ī vja, visticamā k, tie jums izmaksā s divus)))
Kopumā pakalpojumam ir daudz jā cenš as.
Jū ra ir diezgan vē sa, bija diena, kad pludmale kopumā bija tukš a un neviens jū rā nepeldē jā s, bet ū dens krā sas, protams, ir pā rsteidzoš as, visi smaragda un tirkī za toņ i.
Teritorija liela, diezgan sakopta, bet pa to grū ti izstaigā t, jo notiek asie nobraucieni un kā pumi.
Biju pā rsteigts, ka viesnī cā tur gaiļ us, nesaprotu kā pē c vispā r ? ? No č etriem rī tā viņ i katru minū ti sā k bļ aut, ne visi, protams, dzird, bet, ja jū su mā ja ir tuvumā , to dzirdē s ļ oti labi, katram gadī jumam paņ emiet ausu aizbā ž ņ us.
Tas bū tī bā arī viss. Ē diens nebija slikts, bet, kas attiecas uz pieci, varē ja bū t labā k, nedaudz vienmuļ i, ē dieni biež i atkā rtojas. Karotes-dakš iņ as biež i ir nemazgā tas, lipī gas-taukainas, nepatī kamas ē st. Ļ oti labi iespaidi no zivju restorā na, tas ir par papildus samaksu 10 eiro, bet noteikti ir tā vē rts, ē dieni garš ī gi, vieta gaisī ga.
Viesnī cā ir daudz turku, kas smē ķ ē visur, gan restorā nā , gan pludmalē , gan verandā s, un smē ķ ē š anai ir rezervē tas ē rtā kā s zaļ ā s vietas. Bet kopumā viņ i uzvedas daudz kulturā lā k nekā daž i mū su tautieš i.
Š eit ir visas nianses. Pirms viesnī cas izvē les meklē ju detalizē tas atsauksmes, ceru, ka mana atsauksme kā dam noderē s. Turklā t es paskatī jos atvaļ inā jumu cenas, tā s kopš jū lija nokrī t uz 7.000 UAH, tas noteikti NAV tā vē rts, viesnī cas vē lme pelnī t ir saprotama, tač u ne serviss, ne numuri neatbilst š ai cenai.
аватар bobko_30
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki visiem! Es vē los atstā t savu atsauksmi, lai palī dzē tu brī niš ķ ī gai viesnī cai mainī t savu negodī go novē rtē jumu. Sā kš u ar galveno. Viesnī cas atraš anā s vieta ir neticama! Viesnī ca piedā vā s gleznainu lī ci, ideā li dzidru jū ru, kurā peld daudz zivju, dzied putni, daudz zaļ umu, daudzveidī gu augu un tī ru gaisu. … Tomēr ▾ Sveiki visiem! Es vē los atstā t savu atsauksmi, lai palī dzē tu brī niš ķ ī gai viesnī cai mainī t savu negodī go novē rtē jumu.
Sā kš u ar galveno. Viesnī cas atraš anā s vieta ir neticama! Viesnī ca piedā vā s gleznainu lī ci, ideā li dzidru jū ru, kurā peld daudz zivju, dzied putni, daudz zaļ umu, daudzveidī gu augu un tī ru gaisu. Ja meklē jat ideā lu vietu atpū tai, tad š ī ir ī stā vieta jums. Jaukā s grieķ u stila mā jas ieskauj neticamas ainavas, un tā s ieskauj zaļ umi. Mums bija istaba villā (iesaku villu! ! ). Tī ra ar labā m mē belē m, apkalpojamu santehniku. Protams, ja paskatā s vē rī gi uz detaļ ā m, var redzē t, ka remonts tika veikts steigā un ne viss ir ideā li, bet mē s tur neieradā mies uz pastā vī gu dzī vi, jo tā ds sī kums mums bija absolū ti nož ē lojams. Ja viesnī ca tiktu atjaunota, esmu pā rliecinā ts, ka tā s cena pieaugtu vairā kas reizes. Jo vieta ir debeš ķ ī ga!
Ē dieni: garš ī gi, bija daudzveidī ga ē dienu izvē le, ir atseviš ķ s stū rī tis ar diē tisko ē dienkarti. Divu veidu zupas. No jū ras veltē m tikai zivis: dorado, jū ras asaris, jū ras asaris, skumbrija. Ja vē lies vairā k, tad vari doties uz a la carte zivju restorā nu par atseviš ķ u piemaksu 10 € no cilvē ka. Ir uzkodu bā rs ar daž ā diem salā tiem, itā ļ u makaroniem un ī stu ē dienu. Un, protams, saldumi Turcijā ir atseviš ķ a mā kslas forma. ? ?
Alkohols: ir vietē jais, kā arī ievestais. . tikai bā rmeņ i ne pā rā k vē las liet. Tā pē c ziniet, ka tas ir un tas ir jā pieprasa ! ! Kokteiļ u ē dienkarte ir liela, viss ir ļ oti garš ī gs.
Vienī gā s nepatikš anas bija ar augļ iem: ā bolu, bumbieri, apelsī nu, meloni, arbū zu. Viss klā sts, kas tika prezentē ts mū su svē tku laikā . Personā ls ir pieklā jī gs un draudzī gs. Viņ i cenš as un palī dz atrisinā t visas viesa vajadzī bas. Animā cijas nebija vispā r. Mums tas nebija vajadzī gs, jo mē s pilnī bā izbaudī jā m mieru. Teritorijā ir ū dens aktivitā tes, peldē jā mies ar skrejriteni, jau iepriekš vā cā m emocijas visam gadam, ja ir iespē ja ir vē rts izmē ģ inā t (35€ par 10 min. ).
No sirds iesaku tiem, kas vē las baudī t jū ru un dabu. Jo katrs viesnī cas stū rī tis un ne tikai ir ī sts prieks acī m.
Bodrumas parka kū rorts atpū tina ķ ermeni un dvē seli!
Es labprā t š eit atgrieztos!
аватар atushova_o_gmail_com
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c tā s atraš anā s vietas un skaistā s dabas, viņ i nekļ ū dī jā s) Maijā jū ra ir vē sa, bet galvenais ir kristā ldzidra un ļ oti skaista. Peldē jā mies vienalga, 10 gadī gam bē rnam tā nebija nekā da problē ma. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c tā s atraš anā s vietas un skaistā s dabas, viņ i nekļ ū dī jā s) Maijā jū ra ir vē sa, bet galvenais ir kristā ldzidra un ļ oti skaista. Peldē jā mies vienalga, 10 gadī gam bē rnam tā nebija nekā da problē ma. Baseinā un uz slidkalniņ iem ū dens ir daudz siltā ks. Wi-Fi tika uztverts visā telpā un pludmalē , un bez maksas, kas bija patī kams pā rsteigums. Serviss un apkope ir visaugstā kajā lī menī , visi ir pieklā jī gi, smaidī gi un vienkā rš i gudri. Ī paš s paldies Mamedam no restorā na, viņ š vienmē r mū s pā rcē la uz labā kajā m vietā m un lieliski saprata) Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs un garš ī gs. Es domā ju, ka nedē ļ as laikā mums nebija laika visu izmē ģ inā t) Saldumi, augļ i, saldē jums neierobež otā daudzumā . Es domā ju, ka bē rns ē da saldē jumu gadu uz priekš u) Istabas tika atjauninā tas, mums bija divistabu dzī voklis ar 2 televizoriem, 2 kondicionieri, ledusskapi, tē jkannu, viss darbojā s. Reģ istrē joties ledusskapī bija fanta, sprite, kola, ū dens, tē ja, kafija, krē jums, cukurs. Tī rī ts katru dienu, arī dvieļ u maiņ a. Kopumā viss ir super! Divi pieauguš ie un bē rns bija ļ oti apmierinā ti, tikai patī kamas atmiņ as un lieliska pieredze. Es novē lu viesnī cai labklā jī bu nā kotnē un darbiniekiem labus ienā kumus)
аватар HelenH
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tā kā Turcijā biju pirmo reizi un vispā r pirmo reizi mū ž ā jū rā , tad sajū sma bija neaprakstā ma. Un trū kumi man nesabojā ja garastā vokli. Tagad, gadu vē lā k, es vē los dalī ties savos iespaidos. Ceru, ka kā ds palī dzē s. … Tomēr ▾ Tā kā Turcijā biju pirmo reizi un vispā r pirmo reizi mū ž ā jū rā , tad sajū sma bija neaprakstā ma. Un trū kumi man nesabojā ja garastā vokli. Tagad, gadu vē lā k, es vē los dalī ties savos iespaidos. Ceru, ka kā ds palī dzē s. Es apskatī š u punktu pa punktam, lai jums bū tu vieglā k lasī t.
1) Teritorija. Liels, skaists, man uzreiz viss iepatikā s (bungalo, daudz zaļ umu, ļ oti omulī gi pludmalē , kā lī cī ), bet ir arī mī nusi - teritorija nav lī dzena, uz kalna, tā pē c kā p lejā un augš ā pa takā m. Jums jā iet lejā uz pludmali. Tā rezultā tā ikru muskuļ i sā pē ja. Lielā ko daļ u teritorijas aizņ em bungalo un tā pē c š ķ iet, ka teritorija ir maza, jo lī dz pludmalei ejot pa vienu taku. Protams, var staigā t pa taciņ ā m starp bungalo, bet man bija neē rti tur iet, traucē t cilvē kiem atpū sties.
2) Skaitlis. Ieraudzī ju bungalo un naivi domā ju, ka mū s tur liks, bet nē , mū s ielika dzeltenā ē kā . Tad izrā dī jā s, ka visos bungalo ir viena divguļ amā gulta. Tā kā dzī voju kopā ar meiteni, mums vajadzē ja divas atseviš ķ as gultas. Protams, atmosfē ra dzeltenajā s ē kā s nav tik forš a kā bungalo. Bet dzī vot ir arī labi un patī kami. Tī rs, skaists. Man derē ja viss, izņ emot to, ka bija mazliet auksti gulē t. Gaisa kondicionierim bija vienalga, ka pievienoju grā dus. Un segas vietā bija kaut kas lī dzī gs gultas pā rklā jam, jū s nesasildī sit. No rī ta iegā ju karstā duš ā un domā ju par pirti. Bet pirti neatradu. Balkons ir ļ oti mazs. Es pakarinā ju peldkostī mus tur nož ū t. Neizmantojā m ne minibā ru, ne seifu. Bija tī rī š ana. Tika saklā tas gultas, uzlikts ū dens, dvieļ i un t/b. Mū su nekā rtī ba uz galda nav aiztikta, un es priecā jos.
3) Pludmale un jū ra. Ļ oti skaista un mā jī ga pludmale, jo tas ir lī cis. Tā kā es nemā ku peldē t, es peldē ju no pludmales. Ieeja ir lē zeni slī pa akmeņ aina, tā pē c es vienmē r biju koraļ ļ u č ī bā s. Tur nav oļ i, bet taisni lieli akmeņ i. Zivis peldē ja ar mani. Ū dens bija ļ oti auksts. Taisni ledus auksts. Vispirms ieej iekš ā , pierod, pē c daž ā m minū tē m kļ ū st pacieš ams. Ir arī iespē ja peldē t no otras puses, lē kt no koka klā ja, ir dziļ ums, tā pē c tas ir tikai tiem, kas prot peldē t. Tur tač u ū dens ir ļ oti skaistā debeszilā krā sā . Un ir arī citi paviljoni, kurus varat iznomā t. Izrā dā s, ka pludmale kā tā da ir maza.
4) Uzturs. Ē diens bija daudzveidī gs un garš ī gs. Vienī gais, ko es vē lē tos, ir jū ras veltes un lielā ka saldumu izvē le. Bija forš i, ka galdi bija ā rā , nevis iekš telpā s. Bija jauki tur paē st. Pat pie baseina garš ī gas vafeles ar saldē jumu un tortiljas ar pildī jumu.
5) akvaparks. Vairā ki pakalni. Paš i slidkalniņ i nav briesmī gi, bija bail, kad es gandrī z nomiru. Izgā jusi no slidkalniņ a baseinā , es sā ku slī kt, jo nemā ku peldē t. Es plosī jos un izmisumā vicinā jos ar rokā m, lai glā bē js mani redzē tu. Un ar kreiso roku viņ a taustī ja virvi. Viņ a mani izglā ba. Glā bē js sē dē ja savā krē slā un skatī jā s uz mani ar š okē tu skatienu. Viņ š devā s man pretī tikai tad, kad es jau kā pu ā rā no baseina, sniedza man roku, kad tas vairs nebija vajadzī gs. Vispā r neceriet uz pestī š anu.
6) Baseini. Acī mredzamu iemeslu dē ļ baseinā nepeldē jos. Man tas bija pā rā k dziļ i. Tur neviens nepeldē jā s. Acī mredzot viņ am bija auksti. Visi peldē jā s jū rā .
7) Animā cija. Izklaides nebija. Diskotē kas ir aizliegtas. Es nekad neesmu redzē jis animatoru.
Kopumā viesnī ca man ļ oti patika. Neskatoties uz iepriekš minē tajā m niansē m. Ja dodaties ā rpus viesnī cas un pastaigā jat 5-10 minū tes, jū s atradī sit sevi savvaļ as pludmalē . Tur ir ļ oti skaisti. Bet es negribē ju tur peldē t. Ar mikroautobusu var doties uz Bodrumu. Es gā ju 3 reizes. Nopirku suvenī rus, izstaigā ju, skaista pilsē ta. Uz š o viesnī cu iesaku doties ā trā k, oktobrī jū ra jau auksta, lai arī saule cepina.
Наш корпус Жёлтый корпус Дорожка от пляжа к ресторану и нашему корпусу Пальма Наш номер Пальма Главный ресторан Ресепшн
аватар Assasoft
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cu var ieteikt. Galvenais ir pareizi noskaņ oties. Š ī ir ģ imenes viesnī ca. Vairā k nekā puse atpū tnieku ir ar bē rniem. Kontingents ir slā vi un turki aptuveni 50/50. Uzreiz atzī mē ju, ka darbinieki cenš as, daž i - vairā k, daž i - nedaudz mazā k. … Tomēr ▾ Viesnī cu var ieteikt. Galvenais ir pareizi noskaņ oties.
Š ī ir ģ imenes viesnī ca. Vairā k nekā puse atpū tnieku ir ar bē rniem. Kontingents ir slā vi un turki aptuveni 50/50.
Uzreiz atzī mē ju, ka darbinieki cenš as, daž i - vairā k, daž i - nedaudz mazā k.
Bet, ja apmeklē tā ji domā , ka atvaļ inā jumā ir parā dā visu un visur, tad viņ i maldā s. Katram nepievienojiet personī go tī rī š anas lī dzekli.
Ar pieklā jī giem apmeklē tā jiem un darbiniekiem pieklā jī gi sazinā s.
Daž i fakti:
- 2020. Darbinieki visu laiku valkā ja maskas. Visur ir dezinfekcijas lī dzekļ i.
Galdi galvenajā ē damistabā un pie baseina tika noslaucī ti ar antiseptisku lī dzekli. Ierī ces atseviš ķ os papī ra maisiņ os.
- Vienmē r bija iespē jams angliski vai krieviski izskaidrot, kas mums nepiecieš ams (var uzaicinā t kolē ģ i, lai palī dzē tu tulkot)
- Bija kaķ i, viņ i nekad neiejaucā s (nekā pa pa galdiem, ja kas...)
- Gaiļ i ir sprostos, un bū ri ir iež ogoti. Tas viss atrodas viesnī cas malā (vē l jā atrod). Jā , gaiļ i dzied. Tas nebija ī paš i saspringti.
– Viesnī ca nav jauna. Bet tika veikti atjauninā jumi teritorijā un telpā s. Protams, var paņ emt daudz jambu, bet kopē jais iespaids ir labs.
- Skaista un liela teritorija, zaļ a, kopta. Palmas, fikusi, skaisti ziedi uz ē kā m, cikā ž u dziedā š ana, patī kams gaiss.
- Koncepcija ir lielu ē ku pā ris. Daudzi 1 vai 2 stā vu bungalo ar celiņ u lenti un ejā m starp tiem - kā pilsē ta.
Kā pumi un nolaiš anā s nekad nebija saspringti.
- Jū ra ir krā š ņ a (tī ra, mierī ga, daudz zivju, gaisa temperatū ra +25 ℃ )
- Mazu oļ u un smilš u pludmale. Centrā - ieeja jū rā bez akmeņ iem, malā s gludi akmeņ i.
Darbinieki pastā vī gi savā ca atkritumus no tvertnē m. Pludmales tualetes - tī ras (tī rī š ana ik pē c 30 minū tē m).
- No pieciem ū dens atrakciju parka slidkalniņ iem (3 galvenie un 2 bē rniem lī dz 10 gadu vecumam) - visi pieci vienmē r strā dā ja (savā laikā ).
Glā bē ji uzraudzī ja nobraucienu droš ī bu.
- 2 bā ri pie jū ras, viens pie baseina, 1 pie reģ istratū ras strā dā ja ī stajā laikā .
Bija pieejams standarta komplekts brendijs, vī ns, alus, fanta/cola/sprite/Jupi, tē ja, kafija, rieksti.
Pieauguš ie Kafijas automā ti tikai bā rā pie reģ istratū ras un pie baseina. Americano un Long coffee (americano) - saprata bā rmeņ i. Trī skā rš a garš a. . .
Es arī vē los atseviš ķ i atzī mē t "stratē ģ iskā " mega veselī gā dzē riena - Ayran - klā tbū tni.
- pludmales uzkodas: turku plā nā maize (ar gaļ u/biezpienu/spinā tiem/olu/sieru), saldē jums, augļ i (arbū zs, melone) bija pastā vī gi un iepriecinā ti.
- ē damistaba pie baseina var jū s pabarot: hamburgerus, picas un salā tus.
Bet es neiesaku kombinē to ē dienkarti (ceru, ka jū s mā jā s neē dat pusfabrikā tus un frī kartupeļ us).
- Galvenā ē damistaba labi baroja. Gan bē rni, gan pieauguš ie vienmē r bija pilni. Gaļ a daž ā dā s versijā s (gulaš s, grils), salā ti, dā rzeņ i, omletes, pankū kas (pankū kas), sieri, maizes izstrā dā jumi, augļ i (vī nogas, arbū zs, melone, persiks + medus ar š ū nā m), saldumi (varbū t viduvē ja š ķ irne) .
Mums bija istaba 2k bungalo zem galvenā s ē damistabas. Logi un durvis nav jauni. Santehnika, mē beles (gultas, skapji) - atjaunots, normā ls; 2 darba kondicionieri.
Dvieļ i un tī rī š ana - katru dienu.
No sasprindzinā juma faktora - darba laikā virs galvas pastā vī gi tika pā rvietoti krē sli, kas sagā dā ja neē rtī bas, arī vakarā bija trokš ņ ains.
Ausu aizbā ž ņ i laboja š o situā ciju.
Wi-Fi darbojā s netā lu no reģ istratū ras, pie baseina, pludmalē (istabā nedarbojā s).
Reģ istratū rā ir siltummainis, bankomā tu nav.
аватар yanagry
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ika vieta, jū ra, skaistā kā , mā jī gā kā , unikā lā kā teritorija, priedes, cikā des. . . tagad ar š o salī dzinā š u visas nā kamā s viesnī cas, ar visiem bijā m apmierinā ti, liels paldies par brī niš ķ ī go atpū tu, tikai labā kie ieteikumi! ! !. … Tomēr ▾ Š ika vieta, jū ra, skaistā kā , mā jī gā kā , unikā lā kā teritorija, priedes, cikā des. . . tagad ar š o salī dzinā š u visas nā kamā s viesnī cas, ar visiem bijā m apmierinā ti, liels paldies par brī niš ķ ī go atpū tu, tikai labā kie ieteikumi! ! !
аватар _799277
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Netī rs, nav iespē jams atpū sties, pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i. Sliktā kā viesnī ca, kurā esmu bijusi. … Tomēr ▾ Netī rs, nav iespē jams atpū sties, pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i. Sliktā kā viesnī ca, kurā esmu bijusi.
Таке по території готеля Кабіна для переодягання Душ Кабіна для переодягання Клумби по території готелю Візок для прибирання Вентеляційні решітки - грязнючі до ужасу
Parādīt vairāk »


iemiesojums nafnaf_89
Sveiki! Lidojam uz Bodrumu jūnija beigās, sakiet lūdzu, labāk pirkt liras vai dolārus? Un tad es kaut kā izlasīju atsauksmes un apmulsu, lai gan vienmēr uz Kemeru braucu ar dolāriem.
6 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums zeniyaresorts
‹ Viesnīca Bodrum Park Resort 5*
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Отель занимает большую и зеленую территорию. Построен в 1998 году, последняя реставрация была проведена в 2018 году (номеров в 2011-2014 году). Расположен на берегу моря, в поселке Ялычифтлик, в 17 км от центра города Бодрум. Состоит из одного 2-х этажного Main building и комплекса трехэтажных бунгало. Отель отлично подойдёт для тихого семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 2 км центра Ялычифтлик, в 17 км от центра города Бодрум и в 45 км от аэропорта г. Бодрум.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж, в некоторых местах есть платформа. Вход в море: песчано-галечный. Протяженность пляжа — 85 м. Павильон на пляже (платно), пляжные полотенца (платно), есть душ.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi (платно), ТВ-лаунж, интернет-салон (платно) , 6 ресторанов (1 основной ресторан Lotus Ana, 1 снэк-ресторан у бассейна, 4 a la carte: La Brise Fish — рыбный, Meyhane — турецкий, La Diva — итальянский, Asia — азиатский), кондитерская, 3 бара, 1 открытый бассейн, без подогрева, площадь 550 кв.м. 1 крытый бассейн 150 кв.м.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Открытый бассейн 70 м2, мини-клуб для детей 4-12 лет, часы работы 10:00-18:00, развлекательные программы для детей, детские коляски (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Баскетбол (бесплатно), стрельба из лука, поле для мини-футбола (бесплатно), пляжный волейбол (бесплатно), водные виды спорта (платно), 3 теннисных корта с твердым покрытием (освещение платно, ракетки и мячи бесплатно), хамам (платно), сауна (бесплатно), массаж (платно), 5 водных горок, часы работы 10:00-18:00, каноэ (платно), водные лыжи (платно), парашют (платно), кайт-серфинг (платно), аквааэробика, библиотека.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 288 номеров.

Istabās

Кондиционер (бесплатно), сейф (платно), телефон (платно), Wi-Fi (платно), телевизор, мини-бар (безалкогольные напитки в день заезда - бесплатно), ванная комната, фен (бесплатно), тапочки, балкон/терраса. Уборка номера ежедневно, мена постельного белья 3 раза в неделю, смена полотенец 3 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris  FREE 
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Yaliciftlik Beldesi Set Evleri Bodrum, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 252 368 90 20 Fax: +90 252 368 90 21
Tīmekļa vietne: Bodrum Park Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.