Aquaworld Belek by MP Hotels 5*– Atsauksmes

47
Novērtējums 7.510
№25 viesnīcas reitingā Belek
7.2 Numurs
7.7 apkalpošana
7.6 Tīrība
7.8 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Viesnīca TUI Magic Life Waterworld atrodas Belekas kūrortpilsētā, gar tirkīza Vidusjūras piekrasti. Viesiem tiek piedāvāta privāta pludmales zona un ūdens atrakciju parks. Atvērts 1992. gadā, pēdējo reizi renovēts 2016. gadā. Piemērots ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар j.puchkov
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s vē lamies visus brī dinā t par to, cik slikti ir: 1. Manai mazajai meitai (2.5 gadi) visā di sakoduš i odi. Dzī vojamā s platī bas nav. Aquaworld Belek hotel administrā cijai 4 reizes prasī ju, lai mani nodroš ina ar jebkā diem pretodu lī dzekļ iem (tabletes, spirā les, aerosolus), pirmajā s 3 reizē s man teica, ka viss ir ok un atnesī s uz mū su istabu. … Tomēr ▾ Mē s vē lamies visus brī dinā t par to, cik slikti ir:
1. Manai mazajai meitai (2.5 gadi) visā di sakoduš i odi. Dzī vojamā s platī bas nav. Aquaworld Belek hotel administrā cijai 4 reizes prasī ju, lai mani nodroš ina ar jebkā diem pretodu lī dzekļ iem (tabletes, spirā les, aerosolus), pirmajā s 3 reizē s man teica, ka viss ir ok un atnesī s uz mū su istabu. Ir pagā juš as 2 dienas. Rezultā tā viesnī cas Aquaworld Belek administrā cija ziņ oja, ka š obrī d nav nekā du pretodu lī dzekļ u un man tie jā pē rk paš am. Kur tieš i - administrā cija neziņ oja. Viņ i teica: "Ejiet uz Beleku, visur ir tirgi, pē rciet kaut kur. "
2. Virtuve ir pretī ga - 90% staciju nestrā dā , un to, kas strā dā , nav iespē jams ē st. Ja jū s vē laties ē st gaļ u pusdienā s Aquaworld Belek, jū s to nevarē sit izdarī t. Kebaba porcijā var nebū t neviena gaļ as gabala – tikai dā rzeņ i un trekna mē rce.
3. Alkoholiskie dzē rieni Aquaworld Belek ir visi dziedā ti (viltoti), dzert var tikai alu. Visi stiprie alkoholiskie dzē rieni, vai tas bū tu viskijs, dž ins, degvī ns utt. tie smarž o vienā di - terpentī ns. Kā alus tiek liets 95% putas, bet 5% alus - rezultā tā alus glā ze sver 20 gramus.
4. Neviens pakalpojums Aquaworld Belek nedarbojas! Ū dens parks, animā cija, bē rnu animā cija, sporta spē les, peldbaseini - nekas no tā nedarbojas. Viesi ir paš i. Atliek tikai dzert alkoholu un peldē ties aukstā jū rā . Š eit nav ko darī t, it ī paš i ar maziem bē rniem. Es atvainojos, ka savā m brī vdienā m izvē lē jos Aquaworld Belek.
аватар wskyjet
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Iepriekš ē jā s 2 reizes atpū tā mies Magic Life Waterworld. Un sā kumā viņ i pat bija sarū gtinā ti, ka vairs nevarē ja atrast š o viesnī cu. Un kā ds bija prieks, kad, ritinot piedā vā jumu sarakstu, ieraudzī jā m pazī stamas mū su mī ļ ā kā s viesnī cas fotogrā fijas, bet ar citu nosaukumu, bez š aubu ē nas iegā dā jā mies biļ etes, par ko bijā m neticami priecī gi. … Tomēr ▾ Iepriekš ē jā s 2 reizes atpū tā mies Magic Life Waterworld. Un sā kumā viņ i pat bija sarū gtinā ti, ka vairs nevarē ja atrast š o viesnī cu. Un kā ds bija prieks, kad, ritinot piedā vā jumu sarakstu, ieraudzī jā m pazī stamas mū su mī ļ ā kā s viesnī cas fotogrā fijas, bet ar citu nosaukumu, bez š aubu ē nas iegā dā jā mies biļ etes, par ko bijā m neticami priecī gi.

Es teikš u jau iepriekš , ka viesnī cas vē rtē jums resursā patieš ā m atbilda tā sniegtā pakalpojuma kvalitā tei, proti, milzī ga un labiekā rtota zaļ ā zona, jauka, ē rta istaba, daudzi baseini, restorā ni un bā ri, milzī ga smilš u pludmale ar lielu ū dens zonu un bezmaksas ū dens izklaidi (banā ns, planš ete, kanoe, un par papildus samaksu kā izpletnis, jū ras katamarā ns u. c. ), un tas viss ar augsta lī meņ a TUI servisu. Jā , bija zinā mas nepilnī bas, piemē ram, daž ā s ē kā s bū tu jā atsvaidzina telpas, bet kopumā š ī bilde tā visa iepriekš minē tā dē ļ ī sti nesabojā jā s.

Ar ko mē s š oreiz saskaramies?

Kā izrā dī jā s, ieradā mies viesnī cas atklā š anas dienā "pē ckarantī nas periodā ", viesnī ca nebija gatava pilnvē rtī gi uzņ emt viesus.
Briesmī gi dzī ves apstā kļ i istabā : bijā m iekā rtojuš ies galvenajā ē kā , ierodoties izrā dī jā s, ka nedarbojas kondicionieris, izsauca tehniķ i, dungoja ventilators. Kā vē lā k izrā dī jā s, tas bija tikai ventilators, istabā nebija kondicioniera, un tā pē c pirmā s naktis bija š ausmī gi neē rti un smacī gi, gulē t nebija iespē jams. Treš ajā dienā tehniķ is uzstā dī ja gaisa kondicionieri, bet tas ilga tieš i 1 dienu. Rezultā tā.4dien mainī jā m istabu un pā rcē lā mies uz citu ē ku, kur darbojā s kondicionieris.
Nesagatavota pludmales infrastruktū ra:
1) sā kotnē ji pludmalē bija 5, maksimums 10 lietussargi, un viss. Š o nā kamnedē ļ darbinieki sā ks pilnī bā atlocī t lietussargus, kas paredzē ti tū ristiem;
2) koka tiltiņ i pā rejai uz sauļ oš anā s krē sliem š ausmī gā stā voklī , krī toš i dē ļ i ik uz soļ a, ar bē rnu ratiem braukt nevar;
3) aizsē rē jusi noteka uz saliņ ā m pē du skaloš anai, kur pastā vī gi veidojā s vanna;
4) veci cauri salmu lietussargi, caur kuriem viegli izlauž as saules stari.
Pakalpojuma un ē diena kvalitā te restorā nā . Uzreiz izteikš u atrunu, ka runa nav par jaunu pā rtikas izsniegš anas sistē mu, kad darbinieki izsniedz ē dienu, kas “covid” apstā kļ os ir visai saprā tī gi.
1) slikta gaļ as un zivju izvē le, kas radī ja garas rindas;
2) pastā vī gs viesmī ļ u trū kums apkalpoš anai, pirmajā s dienā s jū s principā nevarē ja pietuvinā t.
Tū ristu kontingents. Iepriekš Magic Life bija slavena ar to, ka lielā kā daļ a tū ristu bija vā cieš i, austrieš i un citi eiropieš i. Tagad - 90% ir krievi, ar visā m no tā izrietoš ajā m sekā m, sā kot ar sauļ oš anā s krē slu rī ta "aizsē rē š anu" ar personī gajā m mantā m, izrē ķ inā š anā s par burtiski vietu saulē pludmalē , restorā nā utt.

Ū dens aktivitā tes, kas iepriekš bija iekļ autas cenā , tagad ir maksas.
Turklā t katru dienu uzmā cī gie menedž eri iet starp sauļ oš anā s krē sliem un par naudu piedā vā savus banā nus ar tabletē m.

Summē jot:
1) Vai svē tki bija tā das naudas vē rti? Noteikti nē . Godī ga cena - 2 reizes zemā ka par to, ko norā dī jis jaunais MP Hotels ī paš nieks. Pakalpojums, kā arī infrastruktū ras stā voklis nepā rprotami nav 5 zvaigznes, ar paš reizē jo pakalpojumu stā vokli - ne augstā ks par 3.
2) No atlikuš ajiem plusiem ir vē rts izcelt lielo pludmali un skaisto jū ru.
3) Vai nā kamreiz dosimies uz š o viesnī cu? Noteikti nē .

Verdikts: 3 no 10, slikts.
аватар kul
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tos ar ģ imeni (sievu un zē niem 14 un 4 gadi) 2019. gada jū nijā -jū lijā , ilgums 12 naktis. Tui Magic Life Waterworld 5 * mana sieva izvē lē jā s pē c ilgiem labas viesnī cas meklē jumiem, lasot daudz atsauksmju par daž ā dā m viesnī cā m. … Tomēr ▾ Atpū tos ar ģ imeni (sievu un zē niem 14 un 4 gadi) 2019. gada jū nijā -jū lijā , ilgums 12 naktis.
Tui Magic Life Waterworld 5 * mana sieva izvē lē jā s pē c ilgiem labas viesnī cas meklē jumiem, lasot daudz atsauksmju par daž ā dā m viesnī cā m. Kemers nokrita akmeņ aino pludmaļ u dē ļ ; Alanja – garā brauciena dē ļ no lidostas. Apskatī jā m viesnī cas Belekā vai Sidē ar infrastruktū ru bē rniem un plaš u teritoriju vakara pastaigā m.
Teritorija tieš ā m liela, tač u visai mulsinoš a: celiņ i nav visi perpendikulā ri, bet vijas starp ē kā m un pakalniem. Pirmā s pā ris dienas nomaldī jā mies, bet tad sapratā m. Starp citu, tieš s ceļ š uz jū ru, nevis pa taciņ u ap baseiniem, tika atrasts tikai pē c nedē ļ as atpū tas. Teritoriju ilgi neaprakstī š u, var izlasī t citos apskatos, tā pē c mē ģ inā š u rakstī t tikai to, kam pievē rsu uzmanī bu.
Tā kā bijā m č etri, tad rezervē jā m divistabu Family Village. Guļ amistabas mazas, bet mā jī gas, TV abā s istabā s, 6 krievu kanā li. Mē s dzī vojā m pirmajā stā vā , tā pē c balkona vietā bija neliela terase ar izeju uz dā rzu. Balkonos un terasē s ir veļ as ž ā vē tā ji, galdi un krē sli. Duš as kabī nē ir divi dozatori: š ampū ns un duš as ž eleja. Katram viesim ir č ī bas, var pieprasī t peldmē teli. Palū dzā m istabā tē jkannu, uzreiz bez samaksas atnesa, tē ju un cukuru vakaram var paņ emt restorā nā . Kola, Pepsi un minerā lū dens minibā rā . Minibā rs netiek papildinā ts, bet ū deni vajadzī gajā daudzumā var uzņ emt ledusskapī reģ istratū rā .
Mē s ieradā mies pulksten 10 pē cpusdienā , tā pē c mū su istaba vē l nebija gatava. Mums piedā vā ja pagaidā m doties brokastī s, izmantot jebkuru viesnī cas pakalpojumu uz vietas vai gaidī t reģ istratū rā , iedzert tē ju, kafiju vai aukstos dzē rienus. Bija jā gaida apmē ram 1.5h, iekā rtojā s tuvā k 12h. Izrakstoties prasī jā m pagarinā jumu iepriekš ē jā dienā , atļ ā va pagarinā t lī dz 15:00 (uz 3 stundā m) par 28 eiro. Vairā k nedrī kstē ja, jo vakarā istabā vajadzē ja iemest citiem viesiem. Un atkal 1.5h vienkā rš i sē dē jā m uz dī vā niem reģ istratū rā , autobuss mū s savā ca 16:30.
Viesnī cā ir daudz darbinieku, kas runā krieviski: reģ istratū rā , restorā nos, teritorijā (daudz sezonas darbinieku no Kazahstā nas). Viesi viesnī cā (spriež ot pē c valodas) ir aptuveni š ā dā proporcijā (ne pē c dzī vesvietas valsts, bet pē c sarunas valodas): vā ciski runā još ie - 60-65%%, krieviski - 15-20%, angļ u, poļ u, Ukraiņ u, vē l kā du, vai nu č ehu, vai slovā ku.
Visā teritorijā ir wi-fi, aizņ em pat pludmalē , bet vietā m tas ir vā jš .
Baseina un pludmales bā ri tiek slē gti vakarā . Bet bā rs "Viss iekļ auts" centrā lajā seš stā vu ē kā ir atvē rts lī dz 24 stundā m. Dienas laikā varat arī dzert tē ju un kafiju reģ istratū rā , kur ir pieejami tirdzniecī bas automā ti.
Peldbaseini: ir daž ā da dziļ uma ģ imenes un bē rnu baseini; relaksā cijas baseins pieauguš ajiem; iekš telpu baseini divā s trī sstā vu piebū ves ē kā s; peldbaseins akvaparkā , spa centrā . Akvaparkā ir vairā ki daž ā di slidkalniņ i ar bē rnu zonu. Pietiek ar sauļ oš anā s krē sliem pie baseiniem un uz zā lieniem un zā lā jiem.
Pludmale ir milzī ga, ir daudz sauļ oš anā s krē slu. Pludmalē bez maksas var braukt ar banā nu laivu, slē pot ar ū densslē pē m, braukt ar kanoe laivā m. Ir daž ā di ā ra sporta veidi.
Bē rniem ir zoodā rzs ar truš iem, vistā m, pī lē m, balož iem. Teritorijā dzī vo pā ris bruņ urupuč u, ež u, vismaz viena vā vere. Ir bē rnu zona ar š ū polē m un slidkalniņ iem, kā arī bē rnu klubs. Bē rnu zonas ir noklā tas ar nojumē m no saules. Blakus - bē rnu animā cija vakarā . Ir maksas rotaļ u laukums ar maš ī nā m un elektromobiļ iem (10 minū š u brauciens - 5 eiro).
Bet izrā des amfiteā trī notiek reti.
Ē dieni restorā nā ir diezgan daudzveidī gi. Pietiek un pamatē dienu un saldumu. Arbū zs, melone, ķ irsis, persiks, ā bols, plū me, banā ns - viss bez mē ra. Bē rniem restorā nā ir pieejama papildu bē rnu istaba ar bē rnu ē dienkarti. Bet ir viens BET: vistas, tī tara un liellopa aknas tiek pagatavotas diezgan garš ī gi, bet liellopa gaļ a gan lielos gabalos, gan sasmalcinā tā -sasmalcinā tā veidā vienmē r ir skarba, mī ksta liellopa gaļ a nekad nav bijusi. Tā ir vai nu veca liellopa gaļ a, vai arī ā tri pagatavota, neļ aujot gaļ ai apcepties.
Vī ns restorā nā pusdienā s un vakariņ ā s: balts, rozā , sarkans. Alus restorā nā un bā ros - gaiš s Efes. Netā lu no restorā na ir bode, kur gatavo trī s veidu saldē jumu (š okolā des, zemeņ u, vaniļ as), bet ne pā rā k garš ī gu, lē tu. Labu saldē jumu vakarā amfiteā trī var nopirkt par 2 - 2.5 eiro.
Š eit jū s varat lasī t par viesnī cu no tū risma operatora:
https://www. tui. ru/hotel/europe-turkey-belek-belek__center-tui__magic__life__waterworld/
Mī nusi:
1) Viesnī ca atrodas tā lā k no ciemata, tā pē c ā rpus viesnī cas nekas nav.
2) Tī rī š ana istabā s nav kvalitatī va, stū rī zem naktsskapī š a visu mū su atvaļ inā jumu gulē ja daž as drē bes no bijuš ajiem viesiem (vai nu zeķ es, vai T-krekls). Mē s visi gaidī jā m, kad kalpone to ieraudzī s un iztī rī s, bet lupatas gulē ja neskartas.
3) No istabā esoš ā gaisa kondicioniera pilē ja kondensā ts koridorā pie durvī m, veidojot peļ ķ i. Izsauktais mehā niķ is nevarē ja novē rst pilienu, tā pē c mē s vienkā rš i ielikā m tur dvieli, kalpone mums to nomainī ja katru dienu. Tas mū s netraucē ja, bet laminā ts sā ka uzbriest no mitruma. Sezonas beigā s viņ iem istabā bū s jā remontē grī da.
4) Tū risma operatora mā jaslapā ir norā dī ts, ka smē ķ ē š ana ir aizliegta visā viesnī cā , bet faktiski tas ir ierobež ots tikai iekš telpā s. Cilvē ki smē ķ ē ā rā visur: baseina un pludmales bā ros, ā ra restorā na terasē , ceļ ā , uz balkoniem. Es pati daž reiz varu smē ķ ē t un man pat patī k labas tabakas smarž a. Bet daž i smē ķ ē tā dus atkritumus, ka elpot ir vienkā rš i pretī gi.
Kopumā viesnī ca ir laba, teritorija liela, ē diens garš ī gs un apmierinoš s, pludmale milzī ga, vietu pietiek. Nenož ē lojā m, ka atpū tā mies š ajā viesnī cā .
аватар Veronika7081
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
PRIEKŠ VĀ RDS /ATGALĪ TAS VIESNĪ CAS IZVĒ LES IEMESLS: atpū tos š ajā viesnī cā otro reizi. Pirmo reizi 2017. gada jū nijā (no 06.03. 2017. lī dz 17.06. 2017. ) Otro reizi - no 04.07. 2018. gads lī dz 18.07. 2018, sastā vs: 2 pieauguš ie un bē rns 7 gadi. … Tomēr ▾ PRIEKŠ VĀ RDS /ATGALĪ TAS VIESNĪ CAS IZVĒ LES IEMESLS: atpū tos š ajā viesnī cā otro reizi. Pirmo reizi 2017. gada jū nijā (no 06.03. 2017. lī dz 17.06. 2017. ) Otro reizi - no 04.07. 2018. gads lī dz 18.07. 2018, sastā vs: 2 pieauguš ie un bē rns 7 gadi. Visas manas atsauksmes par atpū tu š ajā viesnī cā un citā s Turcijas Antā lijas piekrastes viesnī cā s varat izlasī t š ajā interneta resursā.
Viesnī ca atkal tika izvē lē ta š ā da iemesla dē ļ:
1. Tū risma operatora TUI, kas ekskluzī vi pā rdod š o viesnī cu, atbilstoš u cenu politiku Baltkrievijas Republikā.2018.  gadā un vē lā k. Lai gan, ja salī dzina cenu politiku Baltkrievijā.2017. gadā . un 2018. gadā tas atš ķ iras pieauguma virzienā;
2. skaista smilš u pludmale 650m. un ieeja jū rā , kā arī plaš a un zaļ a viesnī cas teritorija 220 tū kst. kv. m Tā kā mē s gatavojā mies doties sezonā un esam pludmales brī vdienu cienī tā ji pie jū ras, nevis pie baseiniem, sapratā m, ka viesnī cai ir pietiekami daudz vietas pludmalē , sauļ oš anā s krē sliem, saulessargiem. Un 2017. gada jū nijā viesnī ca ar to varē ja lepoties.
Tā kā viesnī cā atpū tā mies otro reizi, tad mē ģ inā š u neko neslē pjot uztaisī t salī dzinoš u aprakstu. Sā ksim ar plusiem un pā riesim pie mī nusiem.

Acī mredzamie ieguvumi:

GEST ATTIECĪ BU DARBS: skaisti gan 2017. gada sezonā , gan 2018. gada sezonā . Krieviski runā još ā menedž ere Tatjana Oskana paveic lielisku darbu. Š is cilvē ks tieš ā m ir savā vietā , nevis tikai sē ž bikses un gaida atgrieš anos mā jā s. Viņ a ne tikai lieliski dara savu darbu, bet dara to no sirds. Viņ a novē rtē ikvienu atpū tnieku neatkarī gi no tā , no kuras valsts viņ š nā cis vai kā da ir viņ a tautī ba. Bija ļ oti patī kami atkal satikt Tatjanu - cilvē ku, kurš lieliski apvieno darbu ar mā jas darbiem (audzina divus bē rnus, no kuriem vienam ir tikai divi gadi). Es novē lu viņ ai labu veselī bu, laipnī bu un labklā jī bu! Un viesnī cas galvenais vadī tā js novē rtē tā dus darbiniekus kā Tatjana un uzmundrina.
VIESNĪ CAS TERITORIJA: bez izmaiņ ā m forš s, zaļ š , liels, kopts. Es pie tā sī kā k nekavē š os, jo tas ir ļ oti detalizē ti aprakstī ts manā iepriekš ē jā pā rskatā . Es tikai vē lreiz saku lielu paldies dā rzniekiem un darbiniekiem ne tikai par skaistumu, bet arī par vidi.

PLUDMA / LAIKA ZIŅ AS: kā jau rakstī ju iepriekš , š ī s viesnī cas pludmale ir viens no kritē rijiem, lai š ogad to atkal izvē lē tos atvaļ inā jumam. Apliecinu, ka sezonas laikā sauļ oš anā s krē slu un lietussargu pietika visiem. Ja paskatā s uz jū ru, tad pludmales kreisajā pusē papildus ir uzstā dī ti sauļ oš anā s krē sli un saulessargi. Pē rn jū nija sā kumā tā das vajadzī bas nebija. Pat ja jū s nolemjat gulē t ilgā k, jū s vienmē r atradī sit vietas pludmalē . Neļ aujiet pirmajā rindā , bet jū s to atradī sit. Š protes nav mucā vai nokautas ē nā . Š eit viņ i neklausā s sarunā s un sveš inieki spontā ni nesā k tajā s piedalī ties. Sauļ oš anā s krē sli ir 6 rindā s.
Laiks bija lielisks, ū dens jū rā ļ oti silts, lietus nebija vispā r. Vairā kas dienas pa dienu temperatū ra sasniedza +38 grā dus, bet karstā kajā s stundā s atpū tā mies istabā . Naktī gaisa temperatū ra bija aptuveni + 26 + 28 grā di, tā pē c pie atvē rta loga daudz negulē si, kā jū nijā , bet, protams, ir sezonas sezona.

ALA CART RESTORĀ NI: š ogad izdevā s iekļ ū t 2 ala carte restorā nos (zivju un turku). Es domā ju, ka iespē ja reģ istrē ties tikai aplikā cijā nav ī paš i ē rta, jo daudzi cilvē ki visu rezervē iepriekš . Mums patika gan zivju apmeklē jumi, gan turku a la carte. Mē s pat atpazinā m daž us oficiantus, kuri š eit strā dā ja pagā juš ajā gadā . Ē diens garš ī gs, apkalpoš ana izcila, vī ns pieklā jī gs.

EKSKURSIJAS: bē rns ļ oti gribē ja apmeklē t Atklā jumu parku Sidē (Manavgatā ) - dinozauru parku, kurā papildus ir mini zoodā rzs, terā rijs, krokodilu un kaž okā du roņ u š ovi.
Tā pat ir iespē ja nofotografē t bē rnu ar papagaili, krokodilu, ķ irzaku un mazu lauviņ u. Mū su TUI gidi piedā vā ja turp doties no 8.30 lī dz 15.30 tikai otrdienā s un sestdienā s. Izrā dā s, ka karstā ko laiku jū s pavadā t atklā tā s vietā s. Ilgi domā jā m un nolē mā m š o parku apmeklē t paš i sev izdevī gā laikā , nevis TUI tū roperatora gidiem. Tā dē jā di likvidē jot citu tū ristu transportē š anu uz viesnī cā m. Es domā ju par 100%, ka viņ i rī kojā s pareizi. Tur pulksten 18.00 sā kas krokodilu š ovs un nav tik karsts kā pē cpusdienā . Mū su dē lam, kurš mī l dinozaurus, patika dinozauru parks. Es pamanī ju, ka lielā kā daļ a parka ir zē ni nekā meitenes. Par transportu: ar taksi devā mies š urpu turpu ar taksistu no Belekas, kuru iepriekš atradā m, kaulē jā mies un vienojā mies, ka viņ š mū s sagaidī s mū su uzturē š anā s laikā parkā . Ja dodaties ar ekskursiju pa TUI, tad biļ eš u izmaksas bū s 65 dolā ri.
/ 1 pieauguš ais un 45 USD. / 1 bē rns. Pē rkot biļ etes tieš i Discovery Park kasē s, tad 45 dolā ri. /1 pieauguš ais un 25 USD. / 1 bē rns + ceļ a izmaksas (jau š eit, pē c vienoš anā s). Tur var nokļ ū t arī ar regulā riem autobusiem, tač u tieš ā reisa nav, jā veic vairā ki pā rsē š anā s. Bē rniem nav ē rti. Aptuvenais attā lums no viesnī cas lī dz Discovery Park Manavgat ir 35 km. Uz Dinoparku Goynuk (Kemerā ) - loģ iski, ka tas aizņ em daudz ilgā ku laiku un, cik man zinā ms, TUI jū s uz turieni neaizved.
TUI tū roperatora gidi ļ oti biež i piedā vā ekskursiju uz Rixos Land of Legends - akvaparku un atrakciju parku, kas atrodas Belekā un pamatoti ir viens no labā kajiem un jaunā kajiem ne tikai paš ā Belekā , bet, es esmu nebaidā s no š ī vā rda visā Turcijas Antā lijas piekrastē . Bet godī gi sakot, mums pietika ar savu, diezgan lielu un labu akvaparku, tā pē c nedevā mies uz turieni. Uz turieni devā s daudz ģ imeņ u ar pusaudž iem un bija apmierinā tas.
Es domā ju, ka tur var nokļ ū t patstā vī gi, bez TUI ceļ vež iem.

AKVAPARKS/BASEINI: forš i. Š ā da veida atpū tas cienī tā jiem - lieliski. Pie centrā lā baseina vienmē r notiek kā di izklaides pasā kumi. Tur ļ oti patī k atpū sties vā cu tū ristiem, arī tiem, kam ir bē rni. Mē s esam pludmales brī vdienu cienī tā ji, tā pē c visu laiku veltī jā m jū rai. Bet viņ a atnā ca un personī gi brauca ar visiem pieauguš ajiem paredzē tajiem slidkalniņ iem. Tas ir jautri, un jums tur nebū s garlaicī gi.

VIESNĪ CAS SPORTA FOKUSS: 100% izcili. Kā jau minē ts daudzā s tū ristu atsauksmē s, un manā iepriekš ē jā - š eit ir paradī ze aktī vas laika pavadī š anas cienī tā jiem. Kalnu velosipē di, skrieš anas trase, akvaparks, banā nu izbrauciens, zumba, trenaž ieru zā le utt. , utt. Viss, ko vien sirds kā ro.

Ē DINĀ Š ANA GALVENĀ RESTORĀ NĀ : 2018. gada jū lijā tas ir uzlabojies salī dzinā jumā ar 2017. gada jū niju. Augļ u sortiments ir kļ uvis daudz plaš ā ks.
Bija ķ irš i (lieli un saldi), un arbū zs, un plū mes (lielas un garš ī gas), un vī nogas, un aprikozes, un nektarī ni, un ā boli, un apelsī ni, un banā ni (ieskaitot mazuļ us) un melone (lai gan tu esi tā ds). Paplaš inā jies arī gaļ as ē dienu skaits. Bija zivju virtuves dienas, kad izdevā s apē st pat karaliskā s garneles un milzī gu tunci. Tik milzu tunci pirmo reizi redzē ju Turcijas viesnī cā . Mums ir jā izsaka atzinī ba š efpavā riem, viņ i to pagatavoja lieliski. Garš ī gi. Bija gaļ as vā rī š anas dienas, kad mē s ē dā m daudz liellopa mē les un gabaliņ u liellopa gaļ u, lieliski pagatavotu. Paldies par vakariņ u idejā m. Par mī nusu uzskatu to, ka saldē jums noteiktā s stundā s tiek pasniegts tikai galvenajā restorā nā . Saldē juma paplā te jā novieto netā lu no pludmales. Atseviš ķ s sarunu temats ir arī turku nakts un saldumi. Ir daudz ko izvē lē ties, un jū s noteikti varat izvē lē ties to, kas jums patī k.
BĒ RNU NODAĻ A PAPLAŠ INĀ JUMS GALVENĀ RESTORĀ NĀ : š o faktu nevar ignorē t 2018. gada sezonā un ne tikai ģ eogrā fiski, bet arī ē dienu kvalitā tes ziņ ā . Labi padarī ts. Paplaš inā jies ne tikai ē dienu skaits, bet arī konservi paš iem mazā kajiem (augļ u biezeņ i un dā rzeņ u biezeņ i burciņ ā s), kā arī iesaiņ ota sula pa 200g. ar salmiņ u (atkarī bā no dienā m bija ķ irš u nektā rs, apelsī nu nektā rs, aprikož u nektā rs, mandarī nu nektā rs). No sā nu ē dieniem: papildus frī kartupeļ iem tika pievienots kartupeļ u biezenis un gluds dā rzeņ u biezenis. Vienmē r bija makaroni vai spageti. No gaļ as ē dieniem bija vā rī ta vista, tī rradņ i, desiņ as, vistas vai liellopa gaļ as kotletes. Vienmē r bija daudz augļ u un dā rzeņ u. Tiesa, ķ irš u tomā tu nez kā pē c ir ļ oti maz. Tā pat nav iespē jams neievē rot pozitī vā s izmaiņ as: blenderis, mikroviļ ņ u krā sns - viss ir pie rokas galvenā restorā na bē rnu nodaļ ā . Vienmē r stā vē jis tī rs, mazgā ts.
No vē lmē m: griķ u putras ievieš ana. Es zinu, ka vā cu un turku bē rniem viņ a nepatī k.

Acī mredzamie mī nusi:

TUI GIDU DARBS VIESNĪ CĀ : tā kā viesnī cu ekskluzī vi pā rdod tikai tū risma operators TUI, tad uzrakstī š u par viņ u darbu viesnī cā . TUI ir 2 krieviski runā još i gidi: Natā lija Pereverzeva un Jekaterina Tolmač eva. Viņ i strā dā viesnī cā no 09.30 lī dz 18.00. Nu par viņ iem varu teikt: viņ u galvenais bizness diemž ē l ir tikai ekskursiju pā rdoš ana un, iespē jams, laicī gi paē st galvenajā restorā nā . No viņ iem nav jē gas, kā arī iniciatī vas no viņ u puses. Viņ i sē ž kopā , kā Siā mas dvī ņ i, pie saviem tā lruņ iem un izskatā s garlaicī gi. Tā s nav kvalificē tas gides, bet tikai studentes meitenes, kuras pat ī sti nezina reģ ionu. Cerē t, ka viņ i palī dzē s atrisinā t kā du situā ciju, ir bezjē dzī gi. Nekā das ietekmes uz uzņ emš anu, piemē ram, viņ iem nav. Tie vispā r netiek ņ emti vē rā.
Tā tad, puiš i, visas problē mas ar reģ istratū ru risiniet paš i, un visas problē mas, kas var rasties jū su uzturē š anā s laikā viesnī cā - ar viesu attiecī bu nodaļ u (viesu attiecī bas) - ar krieviski runā još o menedž eri Tatjanu Oskā nu vai Kristī nu (apmē ram viesa darbs, ko rakstī ju iepriekš ).
Atceļ ā no tū roperatora TUI nopirkā m individuā lu transfē ru. Izbraukš anas dienā personī gi vē rsos pie Natā lijas un Jekaterinas un precizē ju izbraukš anas laiku, plus izbraukš anas sarakstos bija norā dī ts izbraukš anas laiks - 20.00. Viņ i solī ja, ka viss bū s labi. Atrodoties reģ istratū rā pulksten 20.00, mē s viņ u neatradā m. Pē c 15 minū tē m viņ i neatkarī gi sazvanī ja Natā liju pa mobilo tā lruni - viņ i nedzirdē ja atbildi. Viņ i savā mobilajā tā lrunī piezvanī ja Faik Yildirim, savam Belekas TUI reģ iona menedž erim, un viņ š apsolī ja to atrisinā t.
Tiesa, situā ciju sapratu pirmajā reizē , ā tri atzvanī ju un teicu, ka mū su maš ī na kavē jas vē l 15 minū tes, jo it kā salū zusi uz ceļ a. Viņ š atvainojā s utt. , utt. 20.35 TUI gids ar taisnu seju iegā ja viesnī cas vestibilā . Ī sā k sakot, lai ilgi nestā stī tu, es jums, draugi, teikš u tā : mē s reģ istrē jā mies pē dē jie. Viņ i stā vē ja rindā , un letes aiz viņ iem aizvē rā s. Labi, ka mums bija iepriekš ē ja sē dvietu rezervā cija aviokompā nijā Rosa Vetrov. Citā di viņ i sē dē tu atseviš ķ i.
2018. gada jū nija beigā s – jū lija TUI tū roperatoram virsrezervā cija ir normā la parā dī ba. Daž i TUI Magic Life Waterworld viesi tika pā rvietoti uz lē tā ku iespē ju - Fun&Sun Club Belek (bijuš ais TUI Magic Life Club Belek), ko arī pā rdod tikai TUI tū risma operators. Turklā t daudzi no viņ iem iegā dā jā s ceļ ojumu, iepriekš rezervē jot. Var secinā t, ka š ogad tū roperators TUI viesnī cai pā rdevis vairā k ekskursiju, nekā fiziski spē j pieņ emt.
VIESNĪ CAS RECETRA DARBS: tas diemž ē l ir vā jā kais posms viesnī cas kopē jā darbī bā . Ja salī dzinā m uzņ emš anas vadī tā jus 2017. gada jū nijā . un 2018. gada jū lijā - debesis un zeme. Tagad viņ iem ir vienaldzī gas tū ristu problē mas (vē lā k sapratu, ka visi tū risti ir no bijuš ā s NVS valstī m), viņ iem nav vē lē š anā s iet uz kompromisiem, viņ iem ir dubulti pā rvietoš anas standarti uz valsts pamata. Izskatī jā s ļ oti jocī gi, kad ieradā s lielais TUI busiņ š ar vā cu tū ristiem - viņ i ieslē dza mū ziku uz pilnu klapi un vicinā ja Vā cijas karogus. Tajā paš ā laikā viesnī cā atpū tā s tū risti no Ukrainas, Krievijas Federā cijas, Polijas, Č ehijas, Beļ ģ ijas, Ungā rijas. Tač u ekskluzivitā te ir tikai vā cieš iem. Reģ istratū ras darbinieki pa labi un pa kreisi visiem stā stī ja, ka viesnī ca atrodas kā jā . Tā pē c pā rvietoš ana notiek stingri pē c pulksten 14:00, un izrakstī š anā s ir pulksten 12:00. Bet redzē t, kā vā cieš i pulksten 8.00 kluba maš ī nā brauc uz savā m istabā m uz pā rvietoš anos, ir normā la parā dī ba š ai uzņ emš anai. Un citi tū risti - lai viņ i gaida. Ir arī noteikumi.
Es saku ambivalentus standartus. Ja š o atsauksmi lasa viesnī cas galvenais menedž eris Ismaila kungs, kurš , starp citu, par to kļ uva 2018. gadā , tad milzī gs lū gums ir ne tikai pievē rst tam uzmanī bu, bet arī izlē mī gi rī koties. Tas attiecas arī uz reģ istratū ras ģ enerā lmenedž eri, kura, zinot, ka tū riste nav no Vā cijas, bū tī bā ar viņ u nerunā , atsaucoties uz viņ as nodarbinā tī bu, neskatoties uz to, ka tū riste runā vā ciski. Tā ir vienkā rš i nepieņ emama necieņ a un nepareiza uzvedī ba. Š ā das klases viesnī cai tas ir kauns. Jū su reģ istratū ras darbiniekiem ir nepiecieš ama apmā cī ba: katrs tū rists ir svarī gs neatkarī gi no tā , no kuras valsts viņ š nā k. Ja jū s, Ismaila kungs, vē rtē jat savus viesus, tostarp ne pirmo reizi atpū tniekus, un vē laties, lai viņ i atgrieztos vē lreiz.
Vairā kas reizes reģ istratū rā pamanī ju, kā krievvalodī gie tū risti ar bē rniem vē lē jā s par naudu oficiā li pagarinā t savu istabu sakarā ar vē lu izlidoš anu aviokompā nijas, kas strā dā kopā ar TUI, vainas dē ļ : par viņ iem vienkā rš i futbolē ja un smē jā s. Viesnī cu rezervē š anas sistē ma nedarbojas labi.
Arī no viesiem, arī no manas pilsē tas, dzirdē ju, ka imigranti no NVS valstī m tiek izmitinā ti bungalo pirmajā stā vā , bez balkona, ar skatu uz brikš ņ iem, sliktā kajā s istabā s un nomaļ ā s ē kā s. Tā tad, dā mas un kungi, pā rdodiet š ā das telpas nevis standarta, bet gan par atlaidi, piemē ram, ekonomiju. Esam personī gi pateicī gi viesu attiecī bu vadī tā jai Tatjanai Oskanai, ar kuru norakstu jau otro gadu. Viņ a jau iepriekš ievadī ja mū su datus sistē mā . Esmu pā rliecinā ts, ka tas ir vienī gais iemesls, kā pē c viņ i mums iedeva mū su apmaksā to divu istabu "suite" numuru Bougonville bungalo. Paļ auties uz reģ istratū ru vienkā rš i nav jē gas. Viņ i nedzird un negrib dzirdē t.
Pagā juš ajā gadā dzī vojā m istabā.2113. Š ogad ir 2111. Istabas ir vienā das, tā pē c es pie tā vairā k nekavē š os. Ķ ermenis mums personī gi ir ē rts un pagā juš ajā gadā patika.

TURPINĀ JUMS VIESNĪ CĀ UZKRĀ JUMI: mini bā ra papildinā š ana tikai ieraš anā s dienā , istabā nav konservē tu higiē nas preč u, nav elektriskā s tē jkannas ģ imenes istabā un nav tē jas un kafijas komplekta, saldē jums tiek izsniegts pa stundā m galvenajā . restorā ns, nav plastmasas salmiņ u (saka nepiesā rņ ot vidi, bet tas ir nehigiē niski), neregulā rs wifi, seifa metā la atslē gas klā tbū tne (puiš i, beidzot iegā dā jieties jaunus seifus), nepietiekams centrā lais apgaismojums bungalo telpā s.

SECINĀ JUMS: ja viesnī cas reģ istratū ras un tū roperatora TUI darbs ir prā tī gs, un ir arī adekvā ta cenu politika, tad noteikti varat doties uz š o viesnī cu ģ imenē m ar bē rniem.
Es personī gi viņ u mī lu daudzu faktoru kombinā cijas dē ļ . Es arī ī paš i mī lu Beleku un Turciju kopumā .
аватар LKatya877
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s esam ļ oti aktī vi un prasī gi tū risti. Mē s nolē mā m atpū sties elegantā viesnī cā ar daudzā m izklaidē m) Mums izdevā s) ceļ ojumu aģ entū ras birojā , mē s atradā m piemē rotu viesnī cu Turcijā , Bodrumā . … Tomēr ▾ Mē s esam ļ oti aktī vi un prasī gi tū risti. Mē s nolē mā m atpū sties elegantā viesnī cā ar daudzā m izklaidē m) Mums izdevā s) ceļ ojumu aģ entū ras birojā , mē s atradā m piemē rotu viesnī cu Turcijā , Bodrumā . Tas bija TUI Magic Life Waterworld 5*! )
Viesnī ca atrodas Vidusjū ras piekrastē , tā pē c skati š eit ir traki) Mums viss patika paš ā viesnī cā . Pirmkā rt, numurs. Tajā bija daudz visa kā , un gaisa kondicionieris, mini bā rs, televizors, seifs un, pats galvenais, balkons! ) Jā , katru vakaru mē s baudī jā m brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru)
Teritorija nereā li liela) Daudz zaļ umu, koku, viss kopts un skaists. Ir pat strū klakas, peldbaseini, mini ezeriņ š maziem bē rniem, skrejceļ š tieš i tā diem aktī viem cilvē kiem kā mē s, volejbola laukums, futbola laukums ! ) Kopumā vajag izmē ģ inā t visu ) Tiem, kas meklē piedzī vojumus un ekstrē mo sporta veidu un nevē laties vienkā rš i gulē t pludmalē , š ī viesnī ca ir tā )
Kas ir vē l interesantā k - dzī voš anas dā rdzī ba viesnī cā iekļ auta
veikbords, ū densslē poš ana, banā ni, buru laiva, kanoe un daudz kas cits! ) Tā s bija patiesi forš as brī vdienas Turcijā !
Viesnī ca ir patieš ā m piemē rota aktī viem cilvē kiem, kuri meklē piedzī vojumus un braucienu! )
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labdien. Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2017. gada septembra vidū . Viesnī ca atrodas uz "pyaterochka" pievilkš anas. Bija nianses, bet kopumā - iesaku. Mē s no Kijevas lidojā m ar "vē jrozi", pirms lidoš anas atpū sties, š ie "rutki" pā rplā noja atgrieš anā s reisu no 18. … Tomēr ▾ Labdien. Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2017. gada septembra vidū . Viesnī ca atrodas uz "pyaterochka" pievilkš anas. Bija nianses, bet kopumā - iesaku. Mē s no Kijevas lidojā m ar "vē jrozi", pirms lidoš anas atpū sties, š ie "rutki" pā rplā noja atgrieš anā s reisu no 18.30 uz 12:15, lai gan izvē lē jā s tū ri tā , lai noturē tos maksimā li. Kā vē lā k izrā dī jā s, tad atgrieš anā s lidojumā bija daudz tā du pasaž ieru, daž i par pā rsē š anos uzzinā ja jau priekš vakarā , jū tu lī dzi. Un tagad par viesnī cu. Mē s tur ieradā mies 6.30 no rī ta, brī vas istabas nebija, lika pagaidī t lī dz 11.00. Un lū k, pirmais viesnī cas pluss. Blakus reģ istratū rai ir ģ ē rbtuve ar duš u, kur var pā rģ ē rbties un paņ emt pludmales dvieļ us (bez kartē m) un faktiski sā kt atpū sties. JŪ S JAU ESAT VIESNĪ CAS VIESIS! Brokastis no 7.00, visi ē dieni nav gatavi, ja gribi visu ē dienkarti - nā c 8, ne agrā k. un tad jū ra, baseini, slidkalniņ i utt mē s trī s atpū tā mies, dē lam ir 5 gadi. Par jū ru daudz nerunā š u, pludmale pie viesnī cas ir gara, daudz sauļ oš anā s krē slu, vienmē r atradī si bezmaksas. Smiltis pludmalē noteikti tī ra pā ris reizes nedē ļ ā , varbū t biež ā k - vakarā brauc maš ī na, pā ris reizes redzē ju. Bez maksas: ū densslē poš ana (4 reizes dienā ), kanoe (iespē jams ar bē rniem), bē rnu banā ns plkst. 11.00, ģ imenes banā ns 14.00 (var veikt pā ris braucienus), vindsē rfs, katamarā ns (vajadzī ga licence - izsniedz, bet pā rbaudiet, mē s nepeldē jā m), izpletnis par maksu - 70 USD. e. , ar bē rnu var bū t divi vai trī s (lī dz 180 kg. ), 120 vai 150 c. u. e. attiecī gi. Tagad baseini. Broš ū rā rakstī ts, ka tā du ir 11. Nu, lū k, kā saskaitī t. Viens liels, blakus ir bē rniem (apsegts ar tentu), vē l 3 slidkalniņ iem. Tā lā k starp villā m ir ģ imenes baseins (zonē ts bē rniem un pieauguš ajiem), relaksā cijas baseins (pieauguš ajiem, bē rniem nav atļ auts, tā pē c mē s tur nebijā m), vē l 2 baseini sā nu kalnu treš ajā stā vā ( daudzstā vu ē kas), viens iekš telpu baseins. Tas ir viss. Lai gan tas ir vairā k nekā...Man personī gi patika ģ imenes baseins un ī paš i patika viens no kalna baseiniem - cilvē ku tur praktiski nav, kluss un mierī gs un ar ģ imeni var peldē ties no 7.30 lī dz 20. Naktī s baseini ir hlorē ti. ir arī daudz sauļ oš anā s krē slu, ī paš i pie galvenā baseina, uz zā les. . . Par istabā m. Rezervē jā m numuriņ u villā (kalnos tie ir dā rgā ki, laikam tā pē c, ka ir par 4m2 vairā k - katrs pa 29m2). Mums piedā vā ja istabu kalnā (bez papildu maksas, tā sauktais upgrade viņ iem ir). Bet mē s, apskatī juš i istabu, atteicā m, istabiņ a laba, tikko izremontē ta, skaista, BET! pirmais stā vs, balkons ar skatu uz vienu no rosī gā m takā m uz galveno restorā nu. un mē s gribē jā m klusumu. Mums tika lū gts pagaidī t lī dz pulksten 14.00, lai iegū tu istabu villā . Kura villa jums tiks pieš ķ irta - kā paveicies, ir villas ar skatu uz galvenajā m takā m, ir arī daudz cilvē ku, kas staigā . Par laimi man iedeva istabiņ u 2. stā vā villā "Oleya", netā lu no Spa centra. Remonts villā s nav tik jauns, bet viss ir arī labi un skaisti. Vienī gais villu mī nuss (tas ir arī augstceltnē s, bet ne tik daudz), augsts mitrums (lī dz 100%), lietas var neizž ū t pat dienā . Paņ emiet lī dzi veļ as auklu - iesaku, ī paš i, ja esat kopā ar bē rniem. Tī rī š ana istabā , dvieļ u maiņ a katru dienu, bet ne vienmē r no rī tiem, mū su bē rns daž reiz gulē ja pē c vakariņ ā m, tā pē c prasiet apkopē jā m (var par pā ris dolā riem), iztī riet no rī ta, ja esat istabā pē c. vakariņ as. Ja vē laties, varat pasū tī t sev peldmē teļ us un č ī bas, zvanot uz reģ istratū ru (tas ir bez maksas, bet ne visi zina). Š ķ idrā s ziepes, š ampū ns, duš as ž eleja dozatoros vannas istabā . Ledusskapī bā ru ierodoties piepilda bez maksas, bet ū dens pudelē s ir 0.5 litri. teritorijā VISUR, sā kot ar reģ istratū ru (ledusskapis), bā ros, ledusskapji restorā nos, pie baseiniem. Uz baseiniem kalnos ir arī kafijas kannas visu diennakti. Galvenajā bā rā (galvenajā ē kā , otrajā stā vā , visu diennakti) var paņ emt litru kolas vai fantas bez maksas. Teritorija. SUPER! Daudz, daudz zaļ umu. Viesnī cas teritorija liela, kopta. Villas vienkā rš i apraktas starp priedē m un zā li, daudz vā veres, bruņ urupuč i "dzenā ", ķ irzakas (ī paš i vakarā , griestos pie lampā m uz dakš ā m). Kopumā iesaku apbraukt visu teritoriju un ieskatī ties katrā stū rī : vī na dā rzi, puķ u dobes, sauļ oš anā s krē sli nomaļ ā s vietā s, strū klakas, dī ķ i, zoodā rza stū rī tis (vistu kū ts), pat bā ri un restorā ni - katrs ar savu atmosfē ru! Neesiet slinki, mē s kaut ko atradā m tikai lī dz atvaļ inā juma beigā m. Izklaide. Š eit ir daudz. Viņ š rakstī ja par jū ru. Es nerakstī š u par standarta, piemē ram, ū dens aerobiku utt. Netā lu no galvenā restorā na un galvenā baseina ir stendi ar visu, kas notiek, un grafiku. Daudzi tenisa korti (maksā tikai par apgaismojumu vakarā , raketes, bumbas bez maksas), galda teniss, loka š auš ana, ū dens slidkalniņ i (7 gab. ), badmintons, pludmales volejbols, futbols, turku pirts bez maksas (pā ļ i, masā ž as par maksu) . Es noteikti kaut ko aizmirsu. Ir arī krievu animatori, bet katrs vada savu. Viesnī cā ir daudz vā cieš u, tā pē c sagaidiet, ka programmā s vairā k dzirdē siet vā cu pavadī jumu. Bē rniem ir bē rnu klubs. Bija vecā ki, kas atdeva savus bē rnus no rī ta lī dz vakaram. Pē c brokastī m bē rnu animatori pavada daž ā das spē les klubā , rotaļ u laukumos, nē sā lī dzi banā nu, peldas baseinos ar bē rniem, pat pusdieno un vakariņ o kopā ar viņ iem (ja esat devies vienas dienas izbraucienā ). Vakara izklaides programmas sā kas pulksten 20.30 – š ī ir bē rnu diskotē ka, savukā rt pulksten 21.30 pieauguš o programma amfiteā trī , vai blakus bā ram, vai pludmalē – viss notiek pē c grafika. Programmas labas, dejotā ju, dziedā tā ju, akrobā tu sagatavotī bas lī menis ļ oti labs, aiziet, nenož ē losiet. Bē rnam ļ oti patika lā zerš ovs, pē c tam bija diskotē ka, kur visiem dā vinā ja mirgojoš ā s tū biņ as un rokassprā dzes. Dzī vā s mū zikas vakars, arī ļ oti. Kopumā darbinieki ir ļ oti atsaucī gi un cenš as, lai jū s kā viesis justos labi. Viņ i vienmē r jums palī dzē s un darī s to ā tri. Par visiem jautā jumiem, lū dzu, sazinieties ar reģ istratū ru vai viesu apkalpoš anu, tur vienmē r ir krieviski runā još i cilvē ki. Uzturs. Nu, tas varē tu bū t visgrū tā kais jautā jums. Ē dienu ir daudz - tas ir saprotams un tas ir daudzveidī gs. Tač u daudzi man piekritī s – tas ir mazliet specifiski. Viņ a ir resna un pikanta. Daudz ceptu ē dienu un daudz garš vielu. Š ī ir turku virtuve. 90% ē dienu atkā rtojas katru dienu, tas ir gan mī nuss (nav daž ā dī bas), gan pluss, jū s jau zinā t, kas un kur slē pjas. Katru dienu viņ i gatavo kaut ko jaunu. Š eit viss ir domā ts amatieriem. Man bē rns ievē ro bezglutē na diē tu. Pie katra ē diena galvenajā restorā nā ir uzraksti alerģ iskiem cilvē kiem, 90% ē dienu nebija piemē roti manam bē rnam. Tač u restorā nā vienmē r ir noliktavā bezglutē na maize un vienmē r ir, ko viņ am uzdā vinā t. Papildus ir bē rnu virtuve. Viņ a strā dā pirmajā stundā , kad restorā ns tiek atvē rts. Ir tā di paš i ē dieni kā pieauguš ajiem, bet bez garš vielā m u. c. . Ierodoties mums viesu apkalpoš anā izsniedza alerģ ijas karti bē rnam. Ar to jū s varat doties uz restorā nu un viesmī ļ us vai š efpavā ru, vai viņ a palī gu pā rrunā t par pā rtiku. Viņ i nesaprot krievu valodu (angļ u un vā cu valodu), bet jū s varat apspriest nianses ar tulka palī dzī bu pa tā lruni. Mū su gadī jumā viņ i piedā vā ja kaut ko pagatavot vai atnesa kaut ko konkrē tam gadī jumam. Mazulim paņ ē mā m lī dzi kaut ko no mā jā m, sagā dā ja bezglutē na mafinus utt. Tikko ierodoties restorā nā palū dza atnest š o un to. Arī viesnī cas teritorijā atrodas bā ri un restorā ni, par kuriem gids pastā stī s sanā ksmē . Katru a la carte restorā nu varat apmeklē t reizi nedē ļ ā bez maksas (ir 4), tikai pierakstiet 5 dienas iepriekš , nekavē jieties. Reģ istrā cija restorā nos - tie ir dzeltenie terminā ļ i netā lu no reģ istratū ras. Ir arī maksas restorā ns. Ir arī daž ā di bā ri – restorā ni ar savu darba grafiku, dabiski bez maksas. Bezmaksas vietē jais alkohols. Alus vidē jas skalas, vī ns vairā k vai mazā k normā ls tikai balts sausais un sarkanais sausais, š ampanietis slikts, standarta kokteiļ i arī briesmī gi, ja gribi ko labā ku pasaki pats bā rmenim ko jaukt. Un visbeidzot par Beleku. Tas ir ē rti sasniedzams - apmē ram 2.5 km. Varat arī braukt ar taksometru (taksometrs pa kreisi pie izejas no viesnī cas) par 6 c. u. e. vienā virzienā , parastajā autobusā bez logiem par 1.5 c. u. e. vai izejiet no viesnī cas un pa labi apmē ram 1 km. un tad krustojumā pa kreisi (tur ir zī me). un skrien taisni uz Beleku. Jū su priekš ā ir iepirkš anā s ielas ar kaudzi dā rgu preč u. Ja nepiecieš ami suvenī ri vai sī kumi, iesaku aiziet uz lielveikalu (tā di ir vairā ki), bet lielā kais ir Belekas nomalē . Tuvojoties Belekai no viesnī cas puses (pirmais krustojums ar luksoforu), jums jā nogriež as pa kreisi Antilijas virzienā , jā iet pa ceļ u 700-800 metrus. Vai arī pajautā jiet vietē jiem. Tur saldumi utt ir daudz lē tā ki (4x) nekā veikalos. Un Belekā sestdienā s atveras liels tirgus. Ir lē tas lietas un produkti, vietē jie tur ir lieliski. Un suvenī ri ir ļ oti lē ti. Mē s, piemē ram, paņ ē mā m 10 rokassprā dzes tikai par 2 c. u. e. , tieš i to paš u mū su viesnī cā pā rdeva par 3 c. u. e. gabals. Secinā jums: viesnī ca laba, iesaku. Ceru, ka arī jums visiem patiks. Lai visiem jaukas brī vdienas!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Veronika7081
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
PRIEKŠ VĀ RDS: atpū tā s ar ģ imeni (2 pieauguš ie un 1 bē rns 5.11 gadi) no 2017. gada 3. jū nija lī dz 17. jū nijam. Pirmo reizi Belekā . Š ī ir arī pirmā reize viesnī cā s, kuras pā rdod tikai TUI. Pirms tam viņ i atpū tā s kopā ar ģ imeni ar bē rnu Kemerā , Tekirovas ciemā : Marti Mir 5 * (2014. … Tomēr ▾ PRIEKŠ VĀ RDS: atpū tā s ar ģ imeni (2 pieauguš ie un 1 bē rns 5.11 gadi) no 2017. gada 3. jū nija lī dz 17. jū nijam. Pirmo reizi Belekā . Š ī ir arī pirmā reize viesnī cā s, kuras pā rdod tikai TUI. Pirms tam viņ i atpū tā s kopā ar ģ imeni ar bē rnu Kemerā , Tekirovas ciemā : Marti Mir 5 * (2014. gada jū lijā ) un Euphoria Tekirova 5 * (2015. gada septembris), kā arī Sidē : Barut Hemer (Kyumkoy). , 2016.  gada augusta beigas). Pā ris atpū tā s arī Ē ģ iptē , Š arm eš Š eihā : Ras Um El Sidā , viesnī cā s Iberotel Club Phanara 4 + * (tagad ietilpst Jaz viesnī cu ķ ē dē ) 2007. gada decembrī . un Hilton Waterfalls 5.2008. gada martā . Centī š os sī kā k dalī ties savā s sajū tā s no pā rē jiem.

LIDOJUMS / Aviokompā nija / PĀ RSKATS / TŪ RISMA OPERATORI DARBS: Tū risma operators: TUI, Ukraina. Lidojums Kijeva-Antā lija: Rosa Vetrov aviokompā nija, č arterreiss, airbus. Izbraukš ana 4.55, nekā du kavē š anos un sū dzī bu nav. Lidojuma laikā : tikai dzē rieni (negā zē ts Morshinskaya ū dens, tē ja un kafija). Viss pā rē jais par papildus samaksu.
Pē c ieraš anā s individuā lais transfē rs nekavē joties uz viesnī cu TUI Magic Life Waterward. Raugoties uz priekš u, teikš u, ka individuā lu transfē ru mē s iepriekš pasū tī jā m abos virzienos no tū roperatora. Kopā ar mums, bez š ofera, autobusā brauca krieviski runā još s gids TUI un pavadī ja mū s lī dz viesnī cai. Pa ceļ am neapstā jā mies ne pie viena saldumu veikala, š oferis nelū dza pieturas dū mu pauzei. Autobusa š oferis mantas iekrā va/izkrā va saviem spē kiem. Atgrieš anā s lidojums: plkst. 15.40, Antā lija-Kijeva (Borispiļ as lidosta), arī bez kavē š anā s un sū dzī bā m. Č arterreiss, airbus. Kas attiecas uz individuā lā pā rskaitī juma izmaksā m: ir trī s iespē jas to pasū tī t: 1. no tū roperatora no mā jā m – tas ir 155 dolā ri. turp un atpakaļ . Pati viesnī ca nenodroš ina individuā lus transfē ra pakalpojumus (tā man vē stulē rakstī ja viesnī cas viesu attiecī bu menedž ere Tatjana Oskana). 3. Meklē jiet internetā Turcijas transporta uzņ ē mumu vai brauciet ar taksometru.
Starp citu, taksometrs ir daudz lē tā ks - 45 eiro vienā virzienā . Vismaz tā vē sta informā cija uz stendiem.
Attiecī bā uz aviokompā niju Roza Vetrov: iespē jams iepriekš rezervē t vietas č arterlidojumā . 1-3 rinda: 30 dolā ri. /1 vieta, pā rē jā s: 7 dolā ri. /1 vieta. To var izdarī t aviokompā nijas oficiā lajā tī mekļ a vietnē pē c naudas samaksas. Ierodoties lidostā , jū su sē dvietas jums jau bū s rezervē tas, un nav nozī mes tam, kas jū s bijā t rindā pie reģ istrā cijas. Jū s lidosiet izvē lē tajā s sē dvietā s un sē dē sit blakus. Bē rni lī dz 16 gadu vecumam netiek sē dinā ti pirmajā rindā un rindā s ar avā rijas izejā m.
Runā jot par tū risma operatora TUI Ukraine darbu, ne viss ir tik rož aini. Viesnī cā atradā s atpū tnieki, kuri savu atvaļ inā jumu plā noja pilsē tas viesnī cā Kemeras TUI Day and Night Connected Hydros Club un sā kotnē ji apmaksā ja savu ekskursiju tur, tač u ierodoties izrā dī jā s, ka vietu tur nav un viņ i apmetā s TUI Magic. Dzī ve ū dens virzienā.
No vienas puses - š ķ iet, cik paveicies, Magic Life Waterward ir augstā kā cenu kategorijā . Tač u, no otras puses, plā notā Turcijas kalnu reģ iona Kemeras vietā cilvē ki nokļ uva pavisam citā , lī dzenā Turcijas reģ ionā Belekā . Un viņ iem vairs nebija izvē les. Retorisks jautā jums: kā pē c pā rdot ekskursijas, ja viesnī ca atrodas pieturā.

TUI GIDU DARBS VIESNĪ CĀ / CENU POLITIKA EKSKURSIJĀ M NO TUI / IEPIRKŠ ANĀ S PIE TŪ RISMA OPERATORA: TUI Ukraine / Russia viesnī cā strā dā.3 vī rieš u dzimuma gidi (visi turki, kuri pieklā jī gi runā un saprot krieviski) strā dā viesnī cā TUI Ukraine / Russia, kuri ievieto izdrukas ar lidojuma apstiprinā jumiem mapes, kas pastā vī gi atrodas netā lu no viņ u galda. Neko sliktu vai labu par viņ iem nevaru teikt, jo nebijā m plā nojuš i ar viņ iem doties ekskursijā s vai iepirkties. Mans vī rs devā s uz tikš anos, viņ am pastā stī ja par ekskursijā m un iedeva izdruku. Tā tad ekskursiju cenas: Antā lijas apskates ekskursija (15 USD pieauguš ajiem, 15 USD.
bē rns, 5 USD Infante), Demre-St. Nikolai-Mira-Kekova (50 USD pieauguš ais, 30 USD bē rns, 5 USD zī dainis), Pamukkale-1 (50 USD pieauguš ajam, 30 USD bē rnam, 5 USD zī dainim), Demre-Pamukkale 2 dienas: 125 USD. pieauguš ais, 65 USD bē rns, 10 ASV dolā ri zī dainis), Izraē la (229 USD pieauguš ais, 219 USD bē rns, 60 USD zī dainis), Istanbul-1 ar lidmaš ī nu (199 USD pieauguš ais, 199 USD bē rns, 10 USD zī dainis), Kapadokya-1 ar lidmaš ī nu (269 USD pieauguš ais, 269 USD zī dainis). bē rns, 10 USD zī dainis), Ziemeļ kipra-1 ar lidmaš ī nu (219 USD pieauguš ais, 169 USD bē rns, 75 USD zī dainis), akvaparks Belekā Rixos Land of Legends ($ 50 pieauguš ais, 45 USD bē rns, 5 USD zī dainis), akvaparks Belek Belek Rixos Legends, peldē š ana ar delfī niem ( 159 USD pieauguš ajiem), delfī nu š ovs Kundu (40 USD pieauguš ais, 30 USD bē rns, 5 USD zī dainis), delfī nu š ovs/peldē š ana ar delfī niem (115 USD pieauguš ais), Olympos Teleferik (50 USD). pieauguš ais, 30 USD bē rnam, 5 USD zī dainim) , Macellan pirā tu jahta (35 USD pieauguš ais, 25 USD bē rnam, 5 USD zī dainim), vienas dienas brauciens ar jahtu Harem (pieauguš ais USD 55, bē rns 30 USD, 5 USD.
zī dainis), diskotē ka uz jahtas Harem (45 USD pieauguš ais), zemū dene Nemo Premio (99 USD pieauguš ais, 99 USD bē rns, 5 USD zī dainis), Orman parks (55 USD pieauguš ais, 40 USD bē rns, 5 USD zī dainis), akvā rijs vakars (pieauguš ais 40 USD, bē rns 35 USD, zī dainis 5 USD), akvā rijs viss iekļ auts (60 USD pieauguš ais, 55 USD bē rns, 5 USD zī dainis), Fires of Anatolia Aspendos (40 USD pieauguš ais, 20 USD bē rns, 5 USD zī dainis), Chapit Adrenaline š ovs (60 USD pieauguš ajiem, 35 USD bē rnam , 5 USD zī dainim), Zaļ ā kanjona ekskursija (55 USD pieauguš ais, 30 USD bē rnam, 5 USD zī dainim), Karajaoren pikniks (60 USD pieauguš ais, 40 USD bē rnam, 15 USD zī dainim), pludinā š ana + pikniks + dž ipu safari (55 USD pieauguš ajam, 35 USD bē rnam, 5 USD bē rnam ), SEALANYA ū dens atrakciju parks + delfī nu š ovs (85 USD pieauguš ajam, 70 USD bē rnam, 5 USD zī dainim), Dalasas pludinā š ana (30 USD pieauguš ais, 15 USD bē rns, 5 USD. zī dainis), Discovery Park Side (55 USD pieauguš ajam, 30 USD bē rnam , 5 USD zī dainis), nirš ana (70 USD pieauguš ais, 40 USD bē rnam, 5 USD), safari (65 USD pieauguš ais, 40 USD bē rns 16+), bagijs krusts (60 dol. pieauguš ais, 30 bē rns), ā trlaiva Manavgat (40 USD).
pieauguš ais, 20 USD bē rns, 5 USD zī daiņ u VIP makš ķ erē š ana jū rā (120 USD pieauguš ajam, 70 USD bē rnam, 5 USD zī dainim), š autuve (55 USD pieauguš ajam 18+), porsche safari (pieauguš ajam un bē rnam 6.109 USD vienai personai), turku pirts Quatre pakete vai Peloid Classic (25 USD) pieauguš ais, 15 USD bē rns), turku pirts Katre Osmanly vai Peloid Relax (50 USD pieauguš ais, 30 USD bē rns), turku pirts East Katre vai Peloid Thai un Bali (55 USD pieauguš ais, 30 USD bē rns), turku pirts VIP hammam (125 USD) pieauguš ais, 60 USD bē rnam), turku pirts viesnī cā TUI Magic Life Waterward Hotel (iekļ auta Kese putu masā ž a 20 minū tes, relaksā cijas masā ž a 20 minū tes, iekš telpu baseins, zaļ ā tē ja/kafija/augļ u sula, sauna/tvaika pirts: 40 USD pieauguš ajiem , 25 USD bē rns).
TUI ceļ vež i piedā vā arī iepirkties: vispirms uz ā das izstrā dā jumu veikalu Antā lijā un pē c tam uz tekstilizstrā dā jumiem. Bet atkal es neesmu izmantojis viņ u pakalpojumus.

GEST RELATION VIESNĪ CAS DARBĪ BA: mums ir 100% lieliski.
Ja š ajā viesnī cā atpū š aties kopā ar bē rnu, tad pē c pieprasī juma var paņ emt lī dzi bē rnu podiņ u vai tualetes sē dekli, veļ as ž ā vē tā ju, vannu drē bju mazgā š anai, elektrisko tē jkannu istabā . Bē rnu ratiņ u noma - apmaksā ta.

VIESNĪ CAS UZŅ EMŠ ANAS DARBS: 100% lieliski mums. Meitenes saprot un runā krievu, angļ u, vā cu, turku valodā s. Istabas atslē gas saņ ē mā m, negaidot 14.00, bet uzreiz pē c ieraš anā s. Liels paldies, austrumu skaistules. Paldies arī par 10 eiro apmaiņ u pret 1 eiro monē tā m. Iesaku arī ģ enerā lmenedž erim, sadalot prē miju, neapiet reģ istratū ru darbiniekus. Reģ istratū ra atrodas pie ieejas viesnī cā atseviš ķ ā ē kā . Ir ledusskapis ar ū deni bez gā zes, automā ts ar kafiju. Var sē dē t uz dī vā niem, pie galda. Reģ istratū rā sē ž menedž eris, no kura var iznomā t automaš ī nu, bē rnu ratiņ us. Bet, kā es saprotu, tas ir uzņ ē mums, ar kuru viesnī ca Magic Life sadarbojas.
Ir atpū tas telpa, kur var pā rģ ē rbties, pat ieiet duš ā , atpū sties, atstā t mantas noliktavas telpā . Nevar nepieminē t puiš us š veicarus. Pirms paspē jā m izsaukt aparā tu, mū s jau pieklauvē ja pie istabas. Liels paldies par jū su smago darbu vā rda tieš ā kajā nozī mē.
BRĪ VDIENU KONINGENTS: Vā cieš i (mū su atvaļ inā juma sā kumā viesnī cā bija 600 cilvē ku. Kopē jais atpū tnieku skaits 1600 cilvē ku), briti, ungā ri, turki, ukraiņ i, kazahi, moldā vi, krievi. Mū su uzturē š anā s laikā viesnī cā bija diezgan daudz zī daiņ u. Viesnī cā nav rokassprā dzes. Tas ir ē rti. Izbraukš anas dienā viss iekļ auts sistē ma darbojas bez problē mā m: var paē st normā las un sā tī gas pusdienas, pasē dē t kafejnī cā . Viesnī cā nebija nekā du domstarpī bu starp cilvē kiem. Viesnī cas maksimā lais noslogojums ir 2200 cilvē ku. (personī gi interesē jas par uzņ emš anu).
VIESNĪ CAS TERITORIJA: viesnī cā ir 5 konferenč u telpas, valū tas maiņ a, veikali, frizē tava (par maksu), ā rsta pakalpojumi (maksas), veļ as mazgā tava (par maksu), autostā vvieta (bezmaksas), auto noma (par maksu). Viesnī ca atrodas pirmajā piekrastē , 2 km attā lumā no Belekas centra, 50 km attā lumā no Antā lijas centra un 35 km attā lumā no Antā lijas lidostas. Nodomā ju, ka pē c ļ oti super zaļ ajā m viesnī cā m Kemerā : Euphoria Tekirova un Marty Mir, teritorija mani vairs nepā rsteigs. Tač u Magic Life Waterward tas izdevā s. Jū s esat pasakā . Teritorija ir liela, 22.000 kv. m. , š iks, ļ oti kopts, zaļ š . Mums izdevā s izaudzē t lielisku koku parku, jo viesnī ca tika uzcelta 1992. gadā . Mans viedoklis ir tā ds, ka ainavu dizainers savā laikā paveica lielisku darbu. Lai gan internetā nā kas sastapt viedokli, ka ir neē rtī bas ar kā pumiem, nolaiš anos utt. Bet es personī gi domā ju, ka tas ir š ī s viesnī cas spilgtā kais punkts. Viesnī cas teritorijā aug 8000 koku, 145 augu sugas.
Ir sakā rtota kaķ u mā ja, neliels mini zoodā rzs, kurā dzī vo truš i, vistas, putni. Viesnī cai ir savs dā rzs, siltumnī cas, kur var redzē t augoš us kokus un krū mus ar augļ iem: apelsī niem, aprikozē m, granā tā boliem, plū mē m, persikiem, riekstiem, vī nogā m, baklaž ā niem, tomā tiem, olī vā m uc Tieš i no mū su numura balkona bija iespē ja lasī t aprikozes. Daudz skuju koku, krū mu. Organizē ta apū deņ oš ana. Daudzas koptas puķ u dobes ar daž ā diem ziediem. Krū mi ir skaisti apgriezti. Liels paldies š ī s viesnī cas dā rzniekiem, kuri tur strā dā katru dienu. Zems paklanī š anā s viņ iem. Istabā logus atvē rā m tikai ar tī kliem, tā pē c istabā nebija odu. Pie apkopē jas gan redzē ju fumigatorus uz ratiņ iem, tā pē c secinu, ka viesnī cas telpā s ir odi.
Viesnī ca ir lieliski sadalī ta zonā s: atseviš ķ a reģ istratū ra; galvenā ē ka ar galveno restorā nu, galvenais peldbaseins, akvaparks pieauguš ajiem un bē rniem un pludmales dvieļ u izsniegš ana, baseina bā rs; bungalo, ģ imenes un bē rnu baseins, Basta pasta; relaksā cijas baseins tikai pieauguš ajiem; liela rotaļ u zona pludmales priekš ā : teniss, futbols, basketbols, aerobika, kafejnī ca; 2 papildu kastes.
No vē lmē m: vakara š ovu laikā sadaliet smē ķ ē tā ju un nesmē ķ ē tā ju zonā.

VIESNĪ CAS ISTABAS / MUMS NODROŠ INĀ TĀ S ISTABAS / ISTABU UZKOPŠ ANA: kopumā viesnī ca sastā v no galvenā s 6 stā vu pils ē kas, 21 gab. 2 stā vu bungalo un divas 3 stā vu Anex ē kas (tā sauktais kalns). Kopumā ir 770 numuri. Katram no tiem ir savas priekš rocī bas un trū kumi. Galvenā ē ka atrodas pē c iespē jas tuvā k jū rai, galvenajam baseinam, galvenajam restorā nam.
Bet mī nuss ir diennakts bā rs un rotaļ u laukums uz ielas pretī istabu logiem, kā arī smē ķ ē š ana vakaros uz ielas gatavojot. Š ī naktsmī tne patiks ballī š u apmeklē tā jiem un tiem, kam patī k gulē t ar aizvē rtu logu, tostarp gaisa kondicionē tā ju, kā arī tiem, kam patī k bū t visu lietu burvī bā . Tā pat š o ē ku izvē las invalī di, veci cilvē ki. Attiecī bā uz divistabu apartamentiem: labā kie divistabu apartamenti atrodas galvenajā ē kā , tač u to ir ļ oti maz, un tie galvenokā rt tiek pā rdoti Eiropas tirgum (vā cieš i, austrieš i). Martā TUI Krievijā un Ukrainā viņ i nebija atrodami, nemaz nerunā jot par sezonas sā kumu. Bungalo ir iemī ļ ojuš i tie, kas vē las dzī vot harmonijā ar dabu. Bet tie atrodas attā lā k no jū ras un viesnī cas galvenā s infrastruktū ras. Bet vakaros ir kluss.
Pē c mana personī gā novē rojuma: labā k dzī vot bungalo otrajā stā vā , kur ir mazā k mitrs, ir balkons, nevis terase, kā pirmajā (parasti var izž ā vē t lietas uz balkona, pajautā jot ž ā vē š anai vai virves ar drē bju š ķ ipsnā m lī dzi paņ emš anai no mā jā m). Sezonas sā kumā , piemē ram, Mimosa bungalo, kas atrodas zemienē , var bū t mitrs. Bet tā pluss ir ģ imenes baseina, Basta Makaronu ē dnī cas, tuvē jā atraš anā s vieta. Bet bungalo, kas atrodas netā lu no reģ istratū ras, piemē ram, Bougonvillea, Gardenia, man š ķ iet, ka tas ir mazā k mitrs. Un pirmais stā vs tur neiziet biezoknī . Bungalo mē beles ir vienkā rš ā kas, bet televizori ir plazmas un karā jas pie sienas. Kā pastā stī ja viesu attiecī bu vadī tā ja Tatjana Oskā na, Sardī nijas bungalo vispā r nav divistabu ģ imenes numuriņ u, bet tikai vienistabas. Bungalo ir divistabu ģ imenes numuri un superior divistabu ģ imenes numuri.
Atkal uzlabotie divistabu ģ imenes numuri netika pā rdoti Krievijas un Ukrainas tirgiem Baltkrievijā . Ē rtas atpū tas cienī tā ji apmetas Kalnos, apartamentos ir jaunā kas mē beles. Bet kalns un kalns ir atš ķ irī gi. Noteikti labā k apmesties, manuprā t, Fī nikshilā nekā Pine Hill. Pine Hill piedā vā numurus ar skatu uz mini zoodā rziem un blakus esoš o Belconti viesnī cu. Tur var bū t skaļ š . Trokš ņ ains var bū t arī Phoenix Hill telpā s, no kurā m paveras skats uz amfiteā tri. Labi divistabu apartamenti un kalnos, bet mī nuss pā riem ar bē rniem ir tas, ka tas ir divstā vī gs, un, ja bē rns ir pā rā k mazs vai ļ oti aktī vs, tad vienmē r jā bū t modram par kā pnē m.
Mū s iekā rtoja divistabu apartamentā bungalo (š ī s kategorijas numuru rezervē jā m no mā jā m). 2113. telpa, divstā vu bungalo otrajā stā vā . Izbraukš anas dienā numuriņ š mums nebija jā atjauno, jo no viesnī cas mū s aizveda 12.15.
Plusi - reģ istratū ras tuvums, iespē ja gulē t pie atvē rta loga, jo nedzirdē jā m diskotē kas troksni, smakas no galvenā restorā na; vienreizē jā s lietoš anas č ī bu klā tbū tne; aiz loga skaisti zaļ umi un putnu dziedā š ana. Jū s jū taties vienots ar dabu. Mī nusi: ziemeļ u puse, uz balkona slikti ž ū st veļ a, mazliet tumš s, jo istabā nav centrā lā apgaismojuma, bet tikai galda lampas vai sveč turi; seifs uz metā la atslē gas; minibā ra nepiepildī š ana pat ar tī ru ū deni bez gā zes, nemaz nerunā jot par citiem bezalkoholiskajiem dzē rieniem; konservē tu š ampū nu, ž eleju trū kums, un dozatoros bija tikai š ampū ns un š ķ idrā s ziepes; elektriskā s tē jkannas trū kums ģ imenes numurā un tē jas/kafijas komplekts; ļ oti netī ri logi telpā , ieskaitot aizslietņ us. Man paš am nā cā s noslaucī t 2 logus. Ierodoties numurā , nav viesmī lī bas kartī š u vai augļ u grozu. Gludinā š anas un veļ as mazgā š anas pakalpojumi tiek apmaksā ti.
Tā bija mana dzimš anas diena, uzturoties š ajā viesnī cā . Saņ ē mu apsveikuma kartiņ u, suvenī ru acs formā un puķ u ziedlapiņ ā m izrotā tu gultu, skaisti izklā tus palagus, dvieļ us. Telpā netiek nodroš inā tas kū kas, konditorejas izstrā dā jumi, vī ni. Ja vē lies tikt pie kū kas, tad tikai par papildus samaksu. Iesaku, ierodoties š ajā viesnī cā , nekavē joties palū gt veļ as ž ā vē tā ju vai paņ emt no mā jā m virvi ar drē bju š ķ ipsnā m.
Istabas apraksts: 2 guļ amistabas ar starptelpu durvī m, vannas istaba/tualete apvienota, balkons (izeja tikai no vienas guļ amistabas), koridors. Gaitenī ir liels skapis.
1. Guļ amistaba: divguļ amā gulta, 2 naktsgaldiņ i ar lampā m, sienas lampa, kumode ar lielu spoguli, maza kumode, plazmas televizors, kas karā jas pie sienas, 2 logi: 1 ar moskī tu tī klu, a liels naktsskapī tis ar plauktiem un mini bā ru, spogulis ar galdu un krē slu, telefons.
Televī zijā tiek rā dī ti ukraiņ u, krievu, vā cu, angļ u un turku kanā li. Centrā lais gaisa kondicionē tā js.
2. Bē rnu istaba: 2 vienvietī gas gultas, 2 naktsgaldiņ i ar galda lampā m, sienas lampa, neliels statī vs, pie sienas piestiprinā ts plazmas TV, telefons, liels skapis ar plauktiem un minibā rs (ne ar ko netika papildinā ts , bet izdevā s), brilles. No bē rnistabas var iekļ ū t guļ amistabā . Gaisa kondicionē tā js ir kopī gs. Ir 2 logi, no kuriem vienam ir moskī tu tī kls un izeja uz balkonu. Tur bija salveš u paka.
3. Vannas istaba un tualete: apvienota, liels spogulis, izlietne, tualete un ē rta duš a. fē ns. Nav vannas. Bet mums viņ a nebija vajadzī ga. Hill Suites ir pieejamas dž akuzi. No vannas istabas piederumiem: š ķ idrā s ziepes un š ampū ns dozatoros (burciņ a nav). Nav mazgā š anas lupatiņ u, ķ emmes, vates kociņ u un sū kļ u. Un visi š ie sī kumi bija, piemē ram, Barutā Hemerā Sidē , kur mē s atpū tā mies 2016. gada augusta beigā s.
Duš as kabī ne bez pelē juma, bez svī trā m, vienmē r tī ra un dezinficē ta. Arī tualetes pods un izlietne bija tī ri.
4. Koridors: liels iebū vē tais skapis ar pietiekami daudz drē bju pakaramo, vertikā li un horizontā li plaukti. Mē s tur pat satilpā m visus trī s mū su koferus. Ir seifs (kaut ar metā la atslē gu, kas ir diezgan neē rti), diegu komplekts, veļ as maiss, papildus siltā sega, spilveni. Seifs ir bezmaksas.
5. Balkons: vē rsts uz ziemeļ iem, tā pē c veļ as ž ā vē š ana prasī ja ilgu laiku. Ir galds, saliekamie krē sli, pelnu trauks, sē rkociņ i. Ir neliels ž ā vē tā js. Iesaku uzreiz pē c ieraš anā s lū gt viesu radiniekam normā lu ž ā vē š anu vai pakā rt savu no mā jā m paņ emtu virvi. Ierodoties, logi bija ļ oti netī ri. Pamanī ju, ka apkopē ja uz balkona pat neslaucī ja. Lai gan viņ i atstā ja bakš eš u, lieta nesasniedza balkonu.
Attiecī bā uz Wi-Fi: tas bija mū su bungalo istabā , tač u tas darbojā s ar pā rtraukumiem. Pludmalē nemaz nemakš ķ erē ja. Viesnī cas teritorijā viņ š vislabā k strā dā ja reģ istratū rā , a la carte restorā nos, galvenajā restorā nā . Tā pē c nenā ktu par ļ aunu uzlabot Wi-Fi darbī bu.
Santehnika istabā nestrā dā ja. Kondicionieri netika izmantoti. Naktī gulē ja ar atvē rtu logu. Par laimi, nakts gaisa temperatū ra ļ ā va to izdarī t. Apkopē ja, veca sieviete, regulā ri mazgā ja kabī ni, tualeti, mainī ja gultas veļ u, dvieļ us, pat izgrieza no dvieļ iem gulbjus. Bet es netī rī ju balkonu.
No vē lmē m: uzlabot Wi-Fi darbī bu telpā s, uzlabot telpas centrā lo apgaismojumu. Enerģ ijas ietaupī jums ir pā rā k pamanā ms. Bungalo parasti nomazgā logus, tī klus.

PLUDMA / Ū DENS IZKLAIDE / LAIKA ZIŅ AS: sava pludmale, ir mols, pirmā krasta lī nija. Pludmales dvieļ i, matrač i, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi – bez maksas.
Pludmale vienkā rš i lieliska: liela, 650-690m (daž ā da informā cija par kadriem), ar pietiekamu skaitu lietussargu un sauļ oš anā s krē slu, smilš aina. Tikai neliela oļ u strē mele ieejai jū rā . Un tajā paš ā laikā viņ iem joprojā m ir brī va vieta pludmalē kreisajā pusē , kur, ja nepiecieš ams, varat pievienot sauļ oš anā s krē slus un saulessargus. Š ī , iespē jams, ir labā kā pludmale no maniem 4 Turcijas viesnī cas apmeklē jumiem. Viesnī cas pludmalē ir zils karogs. Uzturoties viesnī cā , vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Nav jē gas skriet 6.00 un vispā r ņ emt solā riju. Jā , ja atnā c 11.00, tad pirmajā lī nijā pie jū ras var neņ emt sauļ oš anā s krē slu, bet domā ju, ka tā nav problē ma. Lietussargi ir individuā li: uz 2 sauļ oš anā s krē sliem 1 lietussargs. Es vē los, lai lietussargi bū tu lielā ki. Nekā da ē nas slaktiņ a nebija. Attā lumi starp lietussargiem ir pietiekami. Ieeja jū rā ir gluda, smilš aina, maiga. Bē rniem ieeja ir ideā la.
Mū su uzturē š anā s 14 naktī s lietus nebija vispā r, daž reiz bija tikai apmā cies. Pludmalē animatori piedā vā ja spē lē t boccia, bija sacensī bas ar stī pā m utt. . Es personī gi tajā s nepiedalī jos. Var arī vizinā ties ar banā nu (bez maksas, pē c iepriekš ē ja pieraksta, bē rni brauc plkst. 11.00), ū densslē poš anu (sports ir Magic spilgtā kais punkts), katamarā nu (jā bū t licencei), motorizē tu un nemotorizē tu laivu, dī vā nu, parasail, surf utt utt, bet tas viss nav uzbā zī gs, bez pilē š anas uz smadzenē m. Tajā paš ā laikā viņ i piedā vā ja spa procedū ras. Cenu nenorā dī ju, jo neplā noju. Jū s varat uzņ emt attē lu ar profesionā lu fotogrā fu. Gar piekrasti varat doties garā m citā m viesnī cā m. Nav atļ auts gulē t uz citu cilvē ku sauļ oš anā s krē sliem ar savu dvieli.
No vē lmē m: tieš i pludmalē uzlikt kiosku pludmales dvieļ u izsniegš anai, lai neiet uz galveno baseinu, lai mainī tu dvieli.

Ū DENS IZKLAIDE/SPORTA IZKLAIDE: 100% izcili.
Š ī s viesnī cas galvenā iezī me ir tā s sporta orientā cija. Ikviens atradī s kaut ko sev tī kamu, ja bū s vē rsts uz sportisku atpū tu. Ir trenaž ieru zā le un aerobika, ū dens aerobika un ū dens polo, un tenisa korti (ar bezmaksas apgaismojumu un aprī kojumu), un futbola laukums un volejbola laukums (ieskaitot pludmales volejbolu), un galda teniss un basketbola laukums. laukums, un š autriņ as , un boč ija, un ū densslē poš ana (bez maksas, 3 reizes dienā vienai personai), un izjā des ar banā niem (bez maksas, pē c iepriekš ē ja pieraksta, bē rni 11.00 mierī gi brauc atseviš ķ i ar animatoriem no mini kluba), un kanoe, un katamarā nu (lai gan jums ir jā bū t licencei), un sē rfoš anai, un nirš anai, un izpletņ lē kš anai. Kalnu velosipē du noma par maksu. Maksas spē ļ u automā ti.

BASEINI/SLIKUNI: 11 peldbaseini uz vietas (7 ā ra baseini, 2 iekš telpu baseini, 2 bē rniem), akvaparks (7 ū dens slidkalniņ i) ir plus.
Neesmu liela baseinu un ū dens parku cienī tā ja, tač u pat es nevarē ju nebraukt ar slī dkalniņ iem akvaparkā . Akvaparks ir ieteicams bē rniem no 10 gadu vecuma. Ja bē rns ir jaunā ks, tad viņ am jā bū t vecā ku kontrolē . Iesaku vecā kiem ieklausī ties padomos, jo uz 2 stā vā kajiem slī dkalniņ iem ļ oti labi jā turas. Ja bē rns nezina, kā to izdarī t, tad labā k ļ aut viņ am izaugt, nevis riskē t. Liels š ī s viesnī cas pluss ir pieauguš o relaksā cijas baseina klā tbū tne, kurā pieauguš ie var atpū sties. Pē c pulksten 20.00 baseini tiek slē gti tī rī š anai, un tā pē c tajos peldē ties vairs nav iespē jams. Bē rnu baseina priekš rocī ba ir tā , ka tas ir kuģ a formā un atrodas zem nojumes.
Ē DIENS/DZĒ RIENI: viesnī ca piedā vā "viss iekļ auts" ē dinā š anu: brokastis (07:00-10:00) - bufete, vē lā s brokastis (10:00-11:00) - bufete, pusdienas (12:30-14:30) - bufete, vakariņ as (19:00-21:30) - bufete, uzkodas (12:30-17:00), kafija (11:00-23:00), nakts uzkodas (00:00-01:00) - in vestibila bā rs, saldē jums pusdienu un vakariņ u laikā - galvenajā restorā nā , vietē jie alkoholiskie un bezalkoholiskie dzē rieni. Par maksu: importa alkoholiskie dzē rieni, Havana bā rs, "Steack House" A La Carte restorā ns, vī ni no vī na ē dienkartes A La Carte restorā nos.
Restorā ni un bā ri: Magico galvenais restorā ns, Mungo bē rnu restorā ns (atrodas galvenajā restorā nā , var teikt, bē rnu stū rī tis), A la Carte restorā ni (19:00-21:30): turku (Sofra), 5 virtuves (garš a) , zivis ( Zivis), street food restorā ns (Downtown). 1 restorā na apmeklē jums - bez maksas, "Steiku nams" - vienmē r apmaksā ts; vestibila bā rs (24 stundas) galvenajā ē kā , baseina bā rs (10:00-18:00), pludmales bā rs (10:00-18:00), Havana pludmales bā rs (20:00-00:00, par maksu) ), diskobā rs (00:00-02:00), apakš bā rs (20:00-00:00), ū dens bā rs (10:00-18:00), kafejnī ca (11:00-23:00) .
- GALVENĀ RESTORĀ NA BĒ RNU NODAĻ A: atvē rts no rī ta, pusdienā s un vakarā.
Tas ir ļ oti ē rti. Ir arī mazi galdi un krē sli. Ir krē sli baroš anai. Vienmē r bija tukš as vietas. Ir bē rnu š ķ ī vji, mazā s dakš iņ as un karotes, krū zī tes. Bet blenderis un mikroviļ ņ u krā sns atrodas tā lā k pie ledusskapjiem ar ū deni. Man tas š ķ iet nedaudz neē rti. Zī daiņ iem nav iepakota zī daiņ u pā rtika (nav maisī juma, iepakotas graudaugi, porcijā s sadalī ti jogurti, konservi utt. ). Tas, protams, ir mī nuss. No rī tiem vienmē r bija piena putra (tomē r griķ us nekad nesatiku, jo vā cieš iem un turkiem negarš o), ir piens atseviš ķ i un koptelpā daž ā da veida kukurū zas pā rslas; bulciņ as, vā rī tas olas (jā pagatavo labā k, tā s nav cieti vā rī tas), porcijā s sviests no speciā la aparā ta. Galvenajā restorā nā nav porciju ievā rī jumu vai ievā rī jumu, bet tikai vairumā . No gaļ as bē rnu stū rī tī : vā rī ta vistas vai tī tara gaļ a, vā rī tas kotletes vai mē rcē.
Pluss - tā ir iepakotā s sulas klā tbū tne 1l (apelsī nu un ķ irš u sula), tomē r lī dz svē tku beigā m viņ i sā ka to liet krū zē s. Man ir aizdomas, ka atpū tnieki tikko sā ka savā kt pa partijā m.
No vē lmē m: bū t dā snam ar burciņ u barī bu zī daiņ iem, kā arī bē rnu dzē rieniem (var vismaz airā nu porciju krū zē s, mazu sulu ar salmiņ u utt. ). Biež i bija zupas biezenī , bet daudzas mammas neuzdroš inā jā s tā s ņ emt zī daiņ iem, jo ​ ​ nezinā ja visas sastā vdaļ as. Bē rniem no NVS valstī m var pagatavot arī griķ u putru.
- GALVENAIS RESTORĀ NS: ietilpī ba 1600 sē dvietas.
Par lielu mī nusu uzskatu sezonas augļ u trū kumu mū su atvaļ inā juma laikā : 14 naktis 2 reizes deva zemenes un 1 reizi dienā ķ irš us (16.06. 17). Nektarī nu, persiku, aprikož u pilnī gi nebija. Tajā paš ā laikā vakarā , kad viņ i deva ķ irš us, viņ i pirmo reizi pastiprinā ja droš ī bu. Tas izskatī jā s smieklī gi.
No augļ iem bija: sarkanie un zaļ ie ā boli, apelsī ni, greipfrū ti, banā ni, arbū zi, zaļ umi un nenogatavojuš ā s plū mes. Kas attiecas uz plū mē m: vispā r vajadzē tu kā du padomu, lai negatavus augļ us varē tu izstā dī t atpū tniekiem! Es saprotu, ka sezonas sā kums, bet valstī , kas ir slavena ar augļ u, ogu un dā rzeņ u raž ā m, tas ir než ē lī gi. Tajā paš ā laikā man personī gi ir attiecī bas ar augļ u pā rstrā di manā valstī . Ž ā vē ti augļ i tika izstā dī ti tikai sī rupā : ž ā vē tas aprikozes un vī ģ es. Tev nepatī k sī rupi, tavas problē mas. Priekš rocī ba, protams, bija bezmaksas apelsī nu un greipfrū tu sulas pieejamī ba no rī ta.
BROSTAS: vā rī tas olas, olu kultenis, ceptas olas, desiņ as, daž ā da veida baltie sieri, desa, pankū kas, pankū kas, vafeles, cepti virtuļ i, daudz veidu konditorejas izstrā dā jumi ar daž ā diem pildī jumiem, daž ā das formas, dā rzeņ i (tomā ti, gurķ i, garš augi, olī vas, melnā s olī vas, salā ti utt. ). Pa daļ ā m var ņ emt sviestu.
Vairumā ir daž ā da veida kompoti, ievā rī jumi (no rozē m, cidonijas, apelsī niem, aprikozē m, zemeņ u, ķ irš u u. c. ), š ķ idrā š okolā de. Ir daž ā di graudaugu un karstā piena veidi. Porciju ievā rī jums, ievā rī jums, medus, kausē tais siers nebija. Iekā rtā s ir espresso, dubultā espresso, kapuč ī no, mokač ī no. Bet kvalitā te ir tā da. Kafiju labā k dzert kafijas namā . No vē lmē m: vā rī t cieti vā rī tas olas.
PUSDIENAS: mē s visu laiku pusdienojā m Magic Snack Bar. Vairā kas reizes Basta Pasta un Durum. Mē s nedevā mies uz galveno restorā nu. Par Magic Snack, Basta Paste un Durum tā lā k.
VAKARIŅ AS: lielā ka daž ā dī ba. Bija tematiskā s vakariņ as: turku nakts, zivju diena. Mē ģ inā jā m izrotā t restorā nu. Paldies par to. Tač u tieš i vakarā dā rdē ja galvenajā restorā nā : bija cilvē ku pū lis un tas, ka tu dzī vo lielā viesnī cā , kā arī rindas pē c gardā kajiem ē dieniem. Tajā paš ā laikā , pē c reģ istratū ras datiem, viesnī cā atradā s 1600 viesu. Jautā jums: kā tad, ja kopē jā noslogojums ir 2200 cilvē ku?
Bet viņ iem vienmē r ir rinda. Par viesmī ļ u darbu: puiš i cenš as, skraida, cenš as izpatikt, ir daudz jaunieš u un praktikantu. Restorā nā vienmē r bija pietiekami daudz galdu un krē slu. Tie ir gan ā rpusē , gan iekš ā . Protams, darbinieki, piemē ram, Barut Hemera Hotel Sidē , ir labā k apmā cī ti, tač u tas ir saprotams, jo viņ i viesnī cā strā dā jau daudzus gadus.

MAGIC SNACK VEIKALS: ļ oti tuvu jū rai. Strā dā no 12.30 lī dz 16.00. Š eit jū s varat ieturē t pilnvē rtī gu maltī ti, ja nevē laties doties uz galveno restorā nu. Pusdienā s: hamburgeri, hotdogi, pica vai pide, grilē ti vistas vai tī tara vai liellopa pī rā dziņ i, vesela zivs cepta un gabalos (kauli ļ oti labi atdalā s), grilē ti dā rzeņ i (burkā ni, paprika, sī poli, baklaž ā ni, cukini), frī kartupeļ i vai cepti kartupeļ i. Var ņ emt makaronus vai makaronus atseviš ķ i, pā rkaisa ar sieru un pā rlej atseviš ķ i vā rī tu mē rci.
No dā rzeņ iem: svaigi tomā tu un gurķ u salā ti ar zaļ umiem, kurus var garš ot ar granā tā bolu mē rci, balzamiko etiķ i, citronu sulu, olī veļ ļ u pē c izvē les; gurķ i, tomā ti, marinē ti sī poli, salā ti un pē tersī ļ i. Ļ oti reti bija olī vas, lai gan tā s vienmē r bija galvenajā restorā nā . No dzē rieniem var ņ emt alu, kolu, fantu, spritu, ledus tē ju.

BASTA PASTA: atrodas netā lu no bungalo, pirms atpū tas baseina pieauguš ajiem. Atvē rts pusdienlaikā no 12.30 lī dz 16.00. Makaronu, spageti, makaronu cienī tā ji - š eit. Jū s varat pasū tī t savu iecienī tā ko makaronu formu ar daž ā diem pildī jumiem un mē rcē m. Mī nuss: ir nepiecieš ams numurē t galdus, lai viesmī ļ iem nebū tu apjukuma ar pasū tī jumiem. Mums bija tā ds apjukums. Vispirms viņ i mums atnesa desertu, bet pē c tam nolē ma atnest makaronus. ? Izrā dī jā s, ka mū su makaroni tika iedoti blakus galdiņ am un bija jā gaida, lī dz tie atkal tiks pagatavoti.

SNACK DURUM: atvē rts no 12.30 lī dz 17.00 pludmalē pie ū dens aktivitā tē m.
Tā s izceltā vieta ir durums, tas ir, shawarmas ar daž ā diem pildī jumiem. Augļ u un dā rzeņ u sortiments tur, protams, ir mazā ks nekā Magic Snack vai galvenajā restorā nā , tač u noteikti var apmeklē t daž ā dī bas labad un tiem, kas pludmalē vē las uzkavē ties ilgā k.

ALA-CARTE RESTORĀ NI: Man patika 3, kuros mē s personī gi bijā m. Visu a la carte ietilpī ba kopā ir 450 sē dvietas. Viesnī cā ir 5 a la carte restorā ni: turku (Sofra), zivju, 5 virtuves, street food restorā ns, Steak House (tas vienmē r ir maksas). Katru a la carte var apmeklē t bez maksas vienu reizi savas uzturē š anā s laikā viesnī cā . Viņ i strā dā no 19.00 lī dz 21.30. a la carte atkā rtota ieeja ir 10 eiro vienam pieauguš ajam un 5 eiro bē rnam). Reģ istrē ties var terminā ļ a uzņ emš anas zā lē : tiek izsniegta biļ ete konkrē tas a la carte apmeklē jumam ar noteiktu datumu/laiku un cilvē ku skaitu. Ar š o kuponu jums jā ierodas a la carte. Iesaku iepriekš pierakstī ties.
Apmeklē tā ju ir daudz, un gadā s, ka cilvē ki pierakstā s un nenā k, un galdiņ š viņ iem ir rezervē ts. Tā pē c, ja nav iespē jams ierasties vai ir mainī juš ies plā ni, tad labā k brī dinā t viesu radniecī bu un tad rezervā cija tiks atcelta. Mē s apmeklē jā m: zivis, turku un 5 virtuves. Man personī gi ļ oti patika visi trī s un katrs savā veidā.
Zivju restorā nā : mē s nosvinē jā m manu dzimš anas dienu. Ļ oti pieklā jī gs baltvī ns. Labi un garš ī gi pagatavotas zivis ar piedevā m, jū ras velš u plate, salā ti ar zivī m. Lieliski deserti. Skaista ainava uz ielas. Pieklā jī gi viesmī ļ i. Š eit ir izvē lnes secī ba.
Turku a la carte: arī patika. Sanā ksmē viņ i tika cienā ti ar š erbetu. Sieviete cep turku maizi. Viņ i nes ē dienus bez ē dienkartes, bet standarta visiem š ī restorā na apmeklē tā jiem. Tikā m cienā ti ar turku nacionā lajiem ē dieniem: pide, kebabs, gozleme, kotletes, turku mē rces, bulciņ as. Uz iesmiem bija arī kalmā ri. Deserts: baklava, ķ irbju deserts ar mē rci.
Atkal gribu atzī mē t labu, bet jau sarkanvī nu. Skan turku mū zika, tostarp no seriā la "Lieliskais gadsimts - Roksolana". Restorā ns atstā ja patī kamas atmiņ as. Bijā m apmierinā ti ar apkalpoš anas kvalitā ti.
Restorā ns The Flavor - 5 valstu virtuves, kurā s ir Magic ķ ē de - tā s ir Turcija, Ē ģ ipte, Grieķ ija, Spā nija, Tunisa. Ļ oti forš a elektroniskā izvē lne. Bet mī nuss ir tas, ka nav krievu versijas. Pasniedza 5 š ķ ī vjus no iepriekš uzskaitī tajā m virtuvē m. Tā tad uzkoda, pamatē diens un deserts. Neparasti. Jū s noteikti varat iet. Bijā m apmierinā ti arī ar apkalpoš anas kvalitā ti.
BĀ RI/KAFIJAS NAMS: viesnī cā ir 8 bā ri: Wonderbar (viesnī cas galvenajā ē kā ), baseina bā rs (pie galvenā baseina, blakus ū dens atrakciju parkam), Tropic bā rs (pludmalē ), pludmales bā rs ( blakus ū dens sporta stacijai), kokteiļ u bā rs (blakus aerobikas zonai un pludmales bā ram), akvabā rs (pie pieauguš ajiem paredzē ta relaksā cijas baseina), kafejnī ca (blakus tenisa birojam), Havana bā rs (par maksu, blakus ū dens sporta stacija, vakarā ), su bā rs (blakus diskotē kai), disko bā rs (blakus su-bā ram). Izsmalcinā ti vī ni un importē tie alkoholiskie dzē rieni par papildu samaksu. Mē s neesam ī paš i alkohola cienī tā ji: daž reiz ņ ē mā m alu (Efes Pilsen), tas ir rū gts, bet tas nav piemē rots visiem. Š ampanietis pludmales bā rā ir bezalkoholisks: vā cieš i smē jā s. Vakarā es paņ ē mu vietē jos baileys, bet tas ļ oti smirdē ja pē c alkohola; Mohito kokteilis - un cukurs uz zobiem. Vakarā noteikti maz viesmī ļ u, rindas pē c alkoholiskajiem dzē rieniem.
Vanderbar priekš rocī ba ir tā da, ka tur varē ja paņ emt kolu vai fantu pa 1 litru.

KAFIJA: atrodas blakus tenisa birojam, atvē rts no 11-18:00, bet kū kas pieejamas tikai no 14:00. Tas ir liels pluss, ka tas tur ir. Sortiments ir: turku kafija, kapuč ī no, mokač ī no, latte, espresso, turku tē ja, zā ļ u tē jas, karstā š okolā de (vienkā rš ā k sakot, bē rnu kakao) utt. Iesaku konditorei neaizrauties ar cepumiem, bet gan daž ā dot saldumus kafejnī cā.
BĒ RNU IZKLAIDE: ir mini klubs, kurā ir rotaļ u laukums. Mī nuss - nav batuta. Vakarā miniklubā vienkā rš i mudž no bē rniem, tā pē c secinu, ka ar minikluba teritoriju tā dai viesnī cai un tik daudz bē rniem nepietiek. Mū su bē rns vakaros nelū dza tur iet, bet viņ u pievilka spē ļ u automā ti. Tač u no rī ta un pusdienlaikā bē rnu minikluba vietā tikpat kā nebija. Plus - tā ir platforma zem nojumes. Miniklubam ir atseviš ķ a iež ogota teritorija.
Minikluba teritorijā : slidkalniņ i, kā pnes, š ū poles paš iem mazā kajiem. Minikluba teritorijā atrodas tualete ar bē rnu izlietnē m un mazajiem tualetes podiem un dezinfekcijas lī dzekļ iem. dozatori. Tas ir pluss.

ANIMĀ CIJA PIEAUGUŠ AJIEM: mē s nepiedalī jā mies. Pā ris reizes gā jā m uz amfiteā tri uz izrā dē m, bet nesē dē jā m lī dz galam.
IEPIRKŠ ANĀ S/PASTAIGĀ Š ANA BELEKĀ : Ir vairā kas iespē jas. Pirmkā rt: dodieties iepirkties ar tū risma operatoru TUI, ko viņ i piedā vā . Otrkā rt: neatkarī gs. Par iepirkš anos pie tū risma operatora: es nepiedalī jos. Otrs variants: uz Belekas centru var aizbraukt ar traktoru patstā vī gi ($ 1 no cilvē ka), var iet kā jā m. Apstā jieties pa labi no viesnī cas Magic Life Waterward ieejas. Taksometrs ir dā rgā ks par 5 USD, bet jū s varat kaulē ties. Ja grasā ties iegā dā ties ā das vai zelta izstrā dā jumus, tad noteikti iesaku doties uz Antā liju. Sestdienā s Belekas centrā ir izejas tirgus, kurā var iegā dā ties augļ us.
Varu ieteikt š o viesnī cu ģ imenē m, arī ar bē rniem, ī paš i, ja sapņ o par sportisku viesnī cu. Viesnī cu vadī bai iesaku uzklausī t savus atpū tniekus par mī nusiem un š ajā sezonā mē ģ inā t tos labot. Novē lu uzplaukumu visam Magic tī klam 5 valstī s, kur ir viesnī cas, kā arī tā darbī bas paplaš inā š anu!
VIESNĪ CAS PLUSI: lidostas tuvums, laba viesnī cas atraš anā s vieta, plaš a un zaļ a viesnī cas zona, viesnī cas sportiskā orientā cija, lielisks viesnī cas viesu uzņ emš anas un uzņ emš anas darbs, labi a la carte restorā ni, krā š ņ i smilš aina pludmale, maiga ieeja jū rā , pietiekams sauļ oš anā s krē slu skaits pludmalē un pie baseina, tī ras sabiedriskā s tualetes uz vietas, lielisks viesnī cas zonē jums, mini zoodā rza un kaķ u mā jas klā tbū tne, tualetes. pludmalē , liela akvaparka klā tbū tne, bē rnu baseins zem nojumes, iespē ja nodarboties ar sportu, viesnī cas tuvums Belekas centram, lieliska kafijas mā ja, ē rti sauļ oš anā s krē sli, atpū tas baseins pieauguš ajiem, naktsmī tnes amfiteā trī , reģ istratū ra atseviš ķ ā ē kā.
VIESNĪ CAS Mī nusi: sezonas augļ u trū kums (zemenes, ķ irš i), atkā rtoti ē dieni galvenajā restorā nā , smē ķ ē š ana pie galvenā restorā na vakariņ u laikā , periodisks wifi, elektriskā s tē jkannas un tē jas/kafijas pagatavoš anas iekā rtas trū kums numurā , netī ri logi. un ekrā ni istabā , uzkopš anas trū kums uz balkona, minibā ra papildinā š anas trū kums, ziepes un š ampū ns tikai dozatoros, viesmī ļ u darbs Basta Pasta, batuta trū kums mini klubā , nepietiekams centrā lais apgaismojums telpā , konservu un porciju trū kums zī daiņ iem, mazi lietussargi pludmalē , apmaksā ta bē rnu ratu noma.
аватар albazp2
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laba diena! Uz š o viesnī cu nokļ uvā m nejauš i - rezervē jā m Hydros Club Kemerā.4 mē neš us pirms paredzē tā ceļ ojuma, sataisī jā mies atvaļ inā jumam, lidojā m uz Turciju, iekā pā m transfē rā un gids mums pateica "ne pā rā k labas ziņ as". … Tomēr ▾ Laba diena!
Uz š o viesnī cu nokļ uvā m nejauš i - rezervē jā m Hydros Club Kemerā.4 mē neš us pirms paredzē tā ceļ ojuma, sataisī jā mies atvaļ inā jumam, lidojā m uz Turciju, iekā pā m transfē rā un gids mums pateica "ne pā rā k labas ziņ as". Ziņ a bija tā da, ka Hydros viesnī ca mū s nevarē ja pieņ emt un mē s braucā m uz citu viesnī cu - ne tikai uz citu viesnī cu, bet uz citu reģ ionu ! ! ! Kemeras vietā mū s ved uz Beleku. Turklā t mums tiek piedā vā ts reģ istrē ties viesnī cā par cenu, kas ir pusotru reizi dā rgā ka par apmaksā to Hydros (pā rbaudī ja uzreiz - informā cija tika apstiprinā ta) Magic Life Waterwold Imperial Belek un tas viss bez papildu samaksas. Sā kumā bijā m ļ oti apmulsuš i, tad ierodoties viesnī cā pā rliecinā jā mies, ka kopumā viss nemaz nav tik slikti. Ņ emot vē rā , ka Kemeru bijā m redzē juš i jau 5 reizes, un iepriekš Belekā nebijā m atpū tuš ies, pē c 2 stundu pā rrunā m ar mī tnes zemes gidiem un pā rliecinot mū s, ka “mū s apmā nī ja, iedeva labā k”, vienojā mies reģ istrē ties. . Reģ istratū rā izteicā m visas savas vē lmes attiecī bā uz istabiņ as izvietojumu, tas viss tika ņ emts vē rā , saskaņ ots ar mums, parā dī ts viesnī cas kartē (viesnī cai ir 22.000 kv. m, autora piezī me). Mē s dabū jā m istabu bungalo netā lu no relaksā cijas baseina, ko sauc par Daphne bloku. Istaba ir nogurusi, bet ir viss nepiecieš amais. Pē c reģ istrē š anā s piezvanī ja no reģ istratū ras, noskaidroja mū su viedokli par numuru, uz pretenzijā m atbildē ja uzreiz, viss tika steidzami nomainī ts pret jaunu. Vairā k nekā aprī kots. No “palī gmateriā liem” katram viesim tika izdalī ta paciņ a, kurā bija vates spilventiņ i, vates tamponi, vienreizē jā s lietoš anas skuveklis, skū š anā s putas, apavu salvete, duš as vā ciņ š , vienreizē jā s lietoš anas paliktnis un prezervatī vs, labu ziepju gabals, veļ as lupatiņ a. , un č ī bas. Viesnī cas sē rkociņ i, diegu un pogu komplekts atradā s istabā . Telpā s duš as ž eleja, š ampū ns, š ķ idro ziepju dozatori. Numurs atradā s pirmajā stā vā , balkons-terase ar skatu uz zaļ o zonu. Gultas tī ras, pat jaunas, dvieļ i ne gluž i jauni, bet tī ri. Seifs istabā ir atseviš ķ s jautā jums. . . Ņ emot vē rā , ka numuriņ u durvis tiek atvē rtas ar supermodernu atslē gu, kas nekad “neizpalika” un “neprasī ja mirgoš anu”, kā to darī jā m iepriekš ē jā s viesnī cā s, tikko nogalinā tā seifa atslē ga. Vecs nobruž ā ts atslē gu karogs, kuram vē l jā pielā go, lai pirmo reizi atvē rtu seifu un tad visu pā rē jo nē sā tu kaklā uz auklas, nedod Dievs pazaudē t, teritorija atļ auj pā rvaldī t...Viennozī mī gi pienā cis laiks viesnī cas seifus nomainī t uz lī dzī giem tikai ar koda slē dzenē m. Numurā nav skaņ as izolā cijas. No rī tiem varē ja dzirdē t, kā no 6 lī dz 7 rī tā ar cieš i aizvē rtā m durvī m uz terasi tika ieslē gta laistī š anas sistē ma. Numuru uzkopš ana mū su uzturē š anā s laikā ir fantastiska. Istabeni gandrī z nekad neredzē jā m, bet viņ ai, tā pat kā Pelnruš ķ ī tei, vienmē r visam bija laiks un nesagā dā ja mums nekā das neē rtī bas.
Iepriekš ē jā s atsauksmē s ir minē ti zā dzī bu gadī jumi viesnī cā , apgalvoju no savas pieredzes. . . Telpā pazaudē jā m numura karti, vē rsā mies reģ istratū rā , uzreiz bez samaksas un nerviem izsniedzā m jaunu. Aizmirsuš i restorā nā bē rnu mugursomu ar viedtā lruni, visas atslē gas, pusstundas laikā nokavē ja, vē rsā s pie viesmī ļ iem, atnesa, atdeva, viss bija savā s vietā s. Š eit ir runa par personā la pieklā jī bu. . . Viesnī cas teritorija pē c mū su standartiem ir milzī ga. Vispā r jau jauks un kopts, bet ne visur. Esam zinā tkā ri tū risti, un treš ajā dienā izstaigā jā m viesnī cu no gala lī dz galam. Teritorijā ir vienkā rš i aizmirsti, pamesti skvē ri, kas nav cē luš ies, aizauguš i ar zā li, galvenokā rt viesnī cas nomalē . Bet kopumā viesnī ca ir ļ oti liela un skaista. Daudz ziedu, sulī gi zaļ a zā le, ievas, daž ā di ainavu risinā jumi, augi, ciedri visā teritorijā...Skraida vā veres, bruņ urupuč i, pat lapsas bija redzē tas. Daudzi baseini katrai gaumei, akvaparks, ļ oti gara krasta lī nija, futbola laukums, tenisa korti, disko bā rs, amfiteā tris. Plaš s restorā ns, milzī gs skaits sauļ oš anā s krē slu (pē c maniem aprē ķ iniem, 2 reizes vairā k nekā atpū tnieku), daž ā das zonas daž ā da veida atpū tas cienī tā jiem. Vispiemē rotā kā vieta ir tas, kurš vē las atpū sties no visa vienatnē ar sevi un ar dabu. Jaunieš iem neiesaku, viņ iem paliek garlaicī gi, viesnī ca ir orientē ta uz ģ imeni. Daudz interesantu lietu bē rniem. Ir baseini un ū dens slidkalniņ i daž ā da vecuma un banā nu izbraucieni pē c pieraksta (bez papildu maksas), bē rnu klubi 3 vecuma kategorijā m un bē rnu restorā ns (detalizē ts apraksts ir viesnī cas koncepcijas bukletā ). Bē rnu restorā nā ir pat vienreizē jā s lietoš anas stilizē ti priekš autiņ i. Ē diens ir ļ oti labs, bet tas varē tu bū t labā ks. Salī dzinot š o viesnī cu ar mū su pagā juš ā gada Barut, Barut uzvar. Bet vienmē r ir zivis un gaļ a. Gardas zupas. Konditori centā s ļ oti - vakaros bez galvenajiem saldumiem pasniedza porciju tiramisu, augļ u flambī , citronu parfē . Saldē jums ir garš ī gs pusdienā s un vakariņ ā s. Augļ u bija mazā k nekā pagā juš ā gada viesnī cā pē c š ķ irnes, pat zemenes deva tikai pirmā s 3 dienas. No rī ta svaigas sulas no apelsī niem un greipfrū tiem. Gardas picas, baseina restorā ns "Basta Pasta" arī ļ oti labs. Daž as dienas devos tur pusdienot. Garda kafija Coffee House ar vai bez kū kā m ir jū su rī cī bā visas dienas garumā . Divas reizes izmantoja a la carte restorā nu pakalpojumus. Iepriekš ē ja rezervā cija, mums viss patika. ES iesaku.
Starptautiskā s viesnī cas sastā vs - daudz vā cieš u, britu, ukraiņ u un maz krievu tū ristu (15-20 procenti). Personā ls ir ļ oti labi apmā cī ts, 100% runā angliski (bā rmeņ i, apkopē jas, tehniķ i, viesmī ļ i). Atseviš ķ i vē los atzī mē t viesmī ļ u un bā rmeņ u darbu. Viņ i ļ oti cenš as, vienmē r laipni, pieklā jī gi, vienmē r ar smaidu, viss notiek ā tri, nekā du sū dzī bu. Alkoholisks vai Ļ OTI atš ķ aidī ts vai vispā r bezalkoholisks. Izmē ģ inā jā m daž ā dus dzerš anas variantus: gan viskiju ar kolu, gan ī ru krē jumu, gan š ampanieti, alu, kokteiļ us, tač u radā s iespaids, ka, lai nedaudz "piedzertos", vispirms ir jā nosprā gst. Varbū t arī pareizi - š ā da akvaparka klā tbū tnē ir bī stami pā rmē rī gi lietot alkoholu, bet pē c atpū tas, atgriež oties mā jā s, ļ oti gribē jā s izdzert mū su š ampanieti, lai sajustu atš ķ irī bu un apstiprinā tu savas aizdomas. Animā cija koncentrē jā s uz vā cieš iem. 85% animatoru nerunā krieviski. Vakara izrā des mē ģ inā ja taisī t daž ā das, pā ris reizes tika ievestas. Tač u paš i š ovi nebija ī paš i iespaidī gi. Daž i pat aizbrauca pirms skolas beigš anas. Mums nepaveicā s redzē t tā dus priekš nesumus, kā dus redzē jā m iepriekš (piemē ram, cirku ART-ALLE un daž ā das akrobā tiskā s un dejas izrā des).
Ja ir vē lme braukt lī dz Belekas centram, tad ik pē c pusstundas no centrā lā s ieejas viesnī cā (ir speciā li aprī kota pietura) atiet vai nu traktors ar piekabinā mu vaļ ē ju piekabi vai autobuss. Cena ir 1 dolā rs vienai personai. Pē dē jais reiss 22:00 no centra. Brauciet 5 minū tes, ejiet 25 minū tes, iepretim viesnī cai atrodas Kornē lijas golfa klubs ar milzī gu teritoriju lī dz paš am Belekas centram. Patiesī bā jums tas ir jā apiet, lai nokļ ū tu viesnī cā . Tas ir redzams kartē .
Kopumā ar pā rē jo bijā m apmierinā ti, pateicoties TUI, tomē r nesapratā m iemeslu, kā pē c neiekā rtojā mies Hydros Club. Bet par to visu mē s neapvainojā mies. Vē lreiz PALDIES par brī niš ķ ī gajiem svē tkiem.
террасса в нашем номере релакс-бассейн наше бунгало территория отеля
аватар Olgaturchina777
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Norē ķ inā ties no 14.00 lī dz 15.30. Tas, ka uz tevi un mazu bē rnu neskatā s, turks skrien un runā.1, 5h, pē c 5 min nokā rtosies. Paņ ē mā m bungalo 2-istabu ģ imenes istabiņ u, domā jā m vai dā rgā k, izrā dī jā s, ka istaba ir krū mos, ar skatu uz krū miem un kilometrs no jū ras!! ! ! bet zem loga plaisā s, dā rd kaimiņ viesnī cas industriā lā ventilā cijas iekā rta. … Tomēr ▾ Norē ķ inā ties no 14.00 lī dz 15.30. Tas, ka uz tevi un mazu bē rnu neskatā s, turks skrien un runā.1, 5h, pē c 5 min nokā rtosies. Paņ ē mā m bungalo 2-istabu ģ imenes istabiņ u, domā jā m vai dā rgā k, izrā dī jā s, ka istaba ir krū mos, ar skatu uz krū miem un kilometrs no jū ras!! ! ! bet zem loga plaisā s, dā rd kaimiņ viesnī cas industriā lā ventilā cijas iekā rta. Tagad par ē dienu! ! ! Nebiju domā jusi, ka Turcijā viņ i var tik pretī gi barot. Nav nekā sliktā ka kā Ē ģ iptē !!! ! ! Vispā r nav ko ē st. Baroju savu mazuli kruasā nu pudiņ u! Gide teica, lai ē d bē rnam diē tisko pā rtiku, gā jā m pie š efpavā ra un dabū jā m bļ odiņ u ar bezgarš ī gu zupu, bē rns ē da pat 1 karoti. Tad ar izspieduš ā m acī m skrē ju barī bas meklē jumos un atradu ē damu amletu. Dievs stā vē ja aiz š ī amuleta rindā.5 minū tes. Secinā jums par pā rtiku - bē rnam nav !! ! ! Pludmale pelē kas smiltis, atgā dina dubļ us, jū ra dubļ aina un netī ra!! ! ! Baseins ir auksts ū dens, tā pē c bē rnu baseinā nav iespē jams peldē ties. Tū risma aģ entū ra pozicionē ja š o viesnī cu kā bē rniem, tā nav taisnī ba. Es neiesaku š eit iet. Skaitā m dienas lī dz izbraukš anai!
аватар olegermuller
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Reģ istrē š anā s bija kā parasti 1400, jo bija sezona, dzī vojā m bungalo nomalē , bet ē rtā k nekā galvenajā ē kā un tuvu visam nepiecieš amajam (bā ri, restorā ni, ē stuves, akvaparks, spē le sliktas vietas utt. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s bija kā parasti 1400, jo bija sezona, dzī vojā m bungalo nomalē , bet ē rtā k nekā galvenajā ē kā un tuvu visam nepiecieš amajam (bā ri, restorā ni, ē stuves, akvaparks, spē le sliktas vietas utt. )
Ē diens vienmē r ir daudzveidī gs - katrs vakars ir tematisks - jū ra, franč u, turku, franč u utt.
Un karaliskā s garneles un sierus un visā das zivis. Ē diens kvalitatī vs, alkohols arī .
Izklaide: animā cija no rī ta lī dz vakaram (daudzas starptautiskas)),
putu ballī te. , diskotē kas un uzstā š anā s katru dienu - daž ā di un interesanti, kvalitatī vi mā kslinieki.
Futbols, pludmales volejbols, lielais un galda teniss, š autriņ as, boč ija, loka š auš ana, ū denspolo, akvaparks, katamarā ns, ū densslē poš ana, banā ni – tas viss bez maksas. (š eit man izdevā s piedalī ties).
Teritorija ir milzī ga un zaļ a.
Serviss un tī rī š ana augstā lī menī (ir ar ko salī dzinā t).
Vienī gais mī nuss ir cena. (Es ceļ oju bez maksas no uzņ ē muma, bet es nevaru atļ auties š o konkrē to viesnī cu)
bet no 4, kur es biju, man kopvē rtē jumā ir 1. numurs.
1. Magic Life valkā ja pasaule
2. Mirage Park un Grand Yazici pils
3. Rehana pludmales klubs Š arm eš Š eiha
Array Array Array Array Array Array
Parādīt vairāk »


iemiesojums Olgunia
Sveiki! Vai ir kādas cenas šai viesnīcai 2014. gada vasarā?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
iemiesojums yuriymarty
edem 17go,hotelos bi uznat pobolshe svejego iz pervih ruk..spasibo
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Vladimir_SH123
Mani neinteresē taksis,bet autobuss.Numurs un cik bieži kursē.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Valentina-1
Mēs rezervējām biļeti uz šo viesnīcu. Izlasot atsauksmes, mazliet nobijos: pēc teritorijas (kurā ēkā labāk apmesties), pārtika (ar mums ceļo četri bērni) no 1,2 līdz 12 gadiem. Ko jūs varat ieteikt. Lai gan es saprotu, ka ir par vēlu klausīties padomu. Nu vismaz par izlīgumu. Paldies, ja kāds atbildēs.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель TUI Magic Life Waterworld с собственным пляжем и аквапарком расположен в курортном городе Белек, вдоль бирюзового побережья Средиземного моря. Открыт в 1992 году, последняя реновация проведена в 2016 году. Подходит для отдыха семьям с детьми.

Atrašanās vieta 2 км от центра Белека. 35 км от аэропорта Анталии. 50 км от центра Анталии.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж протяженостю 650 м. Есть пирс. Пляжное оборудование и полотенца — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

11 бассейнов (7 открытых бассейнов, 2 крытых бассейна, 2 – для детей).

5 конференц-залов.

– главный ресторан "Magico" (07:00-21:30)

– детский ресторан "Magico"

– A la Carte ресторан азиатской кухни "Stakhouse" (19:00-21:30, платно)

– A la Carte ресторан турецкой кухни "Sofra" (19:00-21:30, бесплатно)

– A la Carte ресторан средиземноморской кухни "Fish" (19:00-21:30, бесплатно)

– A la Carte ресторан американской кухни "Dawntown" (19:00-21:30, бесплатно)

– A la Carte ресторан высокой кухни "Flavour" (19:00-21:30, бесплатно)

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 открытых и 1 крытый детский бассейн, водная горка, мини-дискотека, детская анимация на русском языке. Мини-клуб: 3-6 лет; джуниор-клуб: 7-12 лет; макси-клуб: 13-16 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 7 водных горок, кинотеатр, бочче, дартс, игровая комната, фотограф.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 770 номеров. Отель состоит из главного 6-этажного здания Palace, двадцати одного 2-этажных бунгало и двух 3-этажных корпусов Анекс.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Iskele Mevkii, No 37, 07506 Белек, Турция
Tālruņi: Tel: +90 242 715 13 00
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.