Sherwood Dreams Resort 5*– Atsauksmes

23
Novērtējums 6.010
№60 viesnīcas reitingā Belek
6.0 Numurs
6.6 apkalpošana
6.4 Tīrība
7.2 Uzturs
6.2 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2011. gadā, pēdējā renovācija notika 2014. gadā. Atrodas Bogazkent rajonā, 5 km no Belekas, jūras krastā. Viesnīca ir piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар JUlija509019
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Istaba laba, patika, bet nepietiekami liela, visu vietu aizņ ē ma gultas, ir vē l viens mī nuss, ka ienā c, uzreiz - izlietne, vannas istabas zona, tas kaut kā nebija skaidrs. Pozitī vā puse ir liels balkons, kur var ē rti atpū sties. Man ir daudz pretenziju pret ē dienu, praktiski, nebija nevienas normā las zupas, ē diens ir kvalitatī vs, nav pietiekami slikts, izsalkuš i ne reizi neaizbraucā m, bet neteikš u, ka ē dienu izvē le bija liela. … Tomēr ▾ Istaba laba, patika, bet nepietiekami liela, visu vietu aizņ ē ma gultas, ir vē l viens mī nuss, ka ienā c, uzreiz - izlietne, vannas istabas zona, tas kaut kā nebija skaidrs. Pozitī vā puse ir liels balkons, kur var ē rti atpū sties. Man ir daudz pretenziju pret ē dienu, praktiski, nebija nevienas normā las zupas, ē diens ir kvalitatī vs, nav pietiekami slikts, izsalkuš i ne reizi neaizbraucā m, bet neteikš u, ka ē dienu izvē le bija liela. Pludmalē ir mazi oļ i, saulriets jū rā ir pā rsteidzoš s. Animā cija ir brī niš ķ ī ga, pludmalē bija daž ā das izklaides, un vakara animā cija ir laba gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Viss bija ļ oti jautri, mums nebija garlaicī gi. Ļ oti labi kopta teritorija, viss ir cienī gs. Vienī gais mī nuss, bē rnu baseinā nebija slī dkalniņ u, tikai vecā kiem pieauguš ajiem, manam 5 gadī gajam bē rnam bija bail tur iet. Kopumā viesnī ca mums ļ oti patika.
аватар anastasiia1803
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ieradies 18.07. 2019. Diezgan ā tri nokā rtojā s un iedeva rokassprā dzes. 1. Ē diens. Papildus galvenajam restorā nam ir arī uzkodu bā ri (ar burgeriem un picā m, ar hotdogiem un shawarma, noteiktos laikos ir gozleme, vafeles), tā pē c vienmē r ir kur ē st. … Tomēr ▾ Ieradies 18.07. 2019. Diezgan ā tri nokā rtojā s un iedeva rokassprā dzes.
1. Ē diens. Papildus galvenajam restorā nam ir arī uzkodu bā ri (ar burgeriem un picā m, ar hotdogiem un shawarma, noteiktos laikos ir gozleme, vafeles), tā pē c vienmē r ir kur ē st. Ē dienu kvalitā te ir laba, bet uz uzkodu batoniņ iem vienmē r ir rinda. Brokastī s viņ i galvenokā rt dod desas, pankū kas, olu kulteni, frī kartupeļ us, sieru, saldumus, turku gardumus. Viss ir ļ oti garš ī gi. Bet ir problē mas ar pusdienā m un vakariņ ā m. Restorā ns ir pā rpildī ts un grū ti atrast vietu. Ē diens vienmuļ š , ja gribi ņ emt gaļ u, gaidi rindā . Viesnī cai vajadzē ja palielinā t ē dienu skaitu.
2. Stieņ i. Kopumā viesnī cas teritorijā ir 4 bā ri: 2 pludmales bā ri, 1 -1 stā vā un 1 uz zemes. Bā ri strā dā labi, bā rmeņ i ir virtuozi, vienmē r grib tev ieliet kā du dzē rienu, rindu nav. Daudz daž ā du kokteiļ u, bet alkohols, kā jau visā s viesnī cā s, ir atš ķ aidī ts.
3. Pludmale. Ir vietas, ja ierodaties pulksten 9. Pludmale, kā saka personā ls, ar oļ iem, patiesī bā , milzī gos akmeņ os, sā p staigā t, labā k nokā pt un no mola. Skaidrs, ka problē ma nav viesnī cā , tač u tas ir nedaudz kaitinoš i.
4. Izklaide. Par tiem ī paš i neinteresē jā s, tač u ir rī ta vingroš ana, iesildī š anā s, bē rnu animā cija, ballī tes, diskotē kas. Ja ej gulē t pulksten 22-23, tad mū zika istabā bū s labi dzirdama.
5. Skaitlis. Tī rī ts katru dienu un IZCILI, apkopē ja ir draudzī ga, tā pat kā viss personā ls. Katru dienu tiek papildinā ts arī mini bā rs (2 pudeles ū dens, 2 pudeles Pepsi, Fanta un Sprite analogs, alus). Vienā vietā tapetes ir noplokuš as, bet nav uzkrī toš as. Vienī gais mī nuss ir matē ta stikla durvis uz tualeti. Mī ļ otā jiem. . .
6. Internets. Tas darbojas, tas nedarbojas. Pludmalē nozvejas, bet ne vienmē r.
7. Maksas pakalpojumi. No maksas ir spa pakalpojumi, tie netika izmantoti, bet seifs ir maksas, 2 € dienā...
Kopumā man patika pā rē jais, ja mē s skatā m katru kategoriju atseviš ķ i, tad ir mī nusi.
P. S Viesu attiecī bu menedž eris laipni lū dz nerakstī t negatī vas atsauksmes Tripadvisor, viņ š saka, ka par visu tiks ziņ ots reģ istratū rā un problē mas tiks atrisinā tas.
аватар maksguk
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies pie ģ imenes ar bē rnu 5 gadi no 2019. gada 12. maija lī dz 19. maijam. Izlasot iepriekš ē jā s atsauksmes, bijā m nedaudz piesardzī gi, tač u riskē jā m izvē lē ties tieš i š o viesnī cu un nenož ē lojā m! Tā tad, secī bā : 1. … Tomēr ▾ Atpū tā mies pie ģ imenes ar bē rnu 5 gadi no 2019. gada 12. maija lī dz 19. maijam. Izlasot iepriekš ē jā s atsauksmes, bijā m nedaudz piesardzī gi, tač u riskē jā m izvē lē ties tieš i š o viesnī cu un nenož ē lojā m! Tā tad, secī bā :
1. Norē ķ ins. Mū s atveda uz viesnī cu ap 17:00, rezervē jā m Standard Land View istabiņ u, pē c anketas aizpildī š anas uzreiz tikā m aizvesti uz savu istabiņ u, un izrā dī jā s, ka no tā s paveras skats uz kaimiņ u viesnī cu un daļ ē js skats uz jū ru, no kura. padarī ja mū s laimī gus.
2. Uzturs. Milzī ga ē dienu izvē le, nekā du rindu, ē diena pietika visiem, lai arī kurā laikā viņ i ierastos. Bē rniem ir atseviš ķ i galdi ar atseviš ķ u sadali - konservi, jogurti fasē ti, daž i pamatē dieni un deserti, kā arī var paņ emt lī dzi ē dienu no pamatsadales. Neskatoties uz to, ka ē diens ir bufete, viesmī ļ i staigā ja pa zā li un nesa alu, vī nu, tē ju un citus dzē rienus. No 15:30 lī dz 16:30 pie pludmales bā ra varē ja paņ emt saldē jumu iepakojumos, bez ierobež ojumiem, un arī galvenajā restorā nā dā vinā ja č iekurus ar saldē juma bumbiņ ā m (5 veidi). Gaļ a bija liellopu gaļ a, vista, zivis. Vakariņ ā s papildus galvenajai ē dienkartei - bā rbekjū , kebabs, grilē ti dā rzeņ i, grilē tas zivis, kā arī paš taisī ti makaroni. No augļ iem vienmē r bija ā boli, bumbieri, arbū zi, aprikozes, medus, plū mes un daž i citi augļ i, nosaukumus neatceros. Brokastis bija apelsī nu sula.
3. Bā rs. Vairā ku bā ru teritorijā , dzē rieni un kokteiļ i neierobež otā daudzumā , tika apmaksā ts jebkurš no vietē jā alkohola bezmaksas un importa alkohola.
4. Rotaļ u laukums. Segts, norobež ots ar ž ogu ar vienu ieeju, gumijots pā rklā jums un ir arī bē rnu klubiņ š , kas darbojā s noteiktā s stundā s pa dienu un vakarā . Bē rnam ļ oti patika, jo. tur ar bē rniem animatori zī mē , spē lē , liek puzles un veido dizaineru.
5. Izklaide. Teritorijā bez maksas pieejams akvaparks un atrakciju parks - bē rniem un pat pieauguš ajiem : ) Animā cija ļ oti "dzī vā " visas dienas garumā - ū dens aerobika, sacensī bas baseinā , joga, š autriņ as, futbols, volejbols, š auš ana no plkst. gaisa š autenes. Vakarā mini diskotē ka bē rniem, pē c tam priekš nesumi (katru dienu daž ā di), pē c izrā des programma pieauguš ajiem (karaoke, dzī vā mū zika uc), vē lā vakarā diskotē ka. Ir bezmaksas trenaž ieru zā le un sauna. WiFi nozvejots visā viesnī cā , numurā un pat pludmalē .
6. Personā ls. Ļ oti pieklā jī gi un draudzī gi, vienmē r smaidī ja, un bija iespē jams atrisinā t jebkuru jautā jumu (vienu reizi aizmirsa bē rna vā ciņ u restorā nā , tad atgriezā s, vē rsā s pie pirmā satiktā darbinieka, tā pē c viņ š pats skraidī ja pa restorā nu, uzzinā ja no viesmī ļ iem, kuri atrada un galu galā atnesa mums mū su vā ciņ u. Sī kums, bet jauki). Istabas tika tī rī tas katru dienu, dvieļ i tika mainī ti katru dienu, pat tad, kad mē s neprasī jā m : ) Un tas nebija atkarī gs no dzeramnaudas pieejamī bas un lieluma - vienu dienu mums nebija maz naudas, tā pē c mē s t atstā t, bet tas neietekmē ja tī rī š anas kvalitā ti, nā kamajā dienā viņ i atstā ja tē ju dubultā izmē rā , jo. Patī kami, ka viņ i nelū dz dzeramnaudu.
7. Teritorija. Teritorija ir liela un zaļ a, milzī gs peldbaseins 140cm dziļ umā , bē rnu 40cm un 80cm ar slidkalniņ iem un vē l viens ar slidkalniņ iem 140cm. Visur ir dezinfekcijas lī dzekļ i. Visur ir tī rs un sakopts, skriet basā m kā jā m pa zā li vispā r ir brī niš ķ ī gi. Pludmale ir smilš aina, ieeja jū rā ir oļ i. Pie izejā m no pludmales ir duš as un pā rģ ē rbš anā s kabī nes.
8. Atpū tnieki. Pā rsvarā ģ imenes ar bē rniem no daž ā dā m valstī m un ā rzemju pensionā ri : ) Tikai mē s bijā m no Ukrainas, cita ģ imene un meitene animatore. Krievi - 40 procenti, pā rē jie ir vā cieš i, franč i, poļ i, slovā ki, turki u. c. Visi uzvedas ļ oti kulturā li, neviens nav cietis no rijī bas un pā rmē rī gas dzerš anas, visi cenš as atbilstoš i ģ ē rbties restorā nā (neredzē ju nevienu š orti un flipas : ))
Vispā r mums nepatika atpū ta tikai tā pē c, ka bijā m tikai 7 naktis : ) Nā koš reiz droš i vien brauksim uz 10 naktī m, jo. Man viss ļ oti patika, bija skumji aizbraukt. . Paldies Sherwood, mē s nā ksim vē l!
аватар Vzhi2011
Atpū tā mies ar ģ imeni no 06/08/18 lī dz 06/18/18 vecajos un nož ē lojamajos Sherwood Dreams! ! ! Grū ti nosaukt to, ko viņ i baro ar barī bu, tā ir BARĪ BA! ! ! Nav š ķ irnes, nav gaļ as...viena vista un zivs, no augļ iem, ā boliem un arbū ziem, ne vairā k kā. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar ģ imeni no 06/08/18 lī dz 06/18/18 vecajos un nož ē lojamajos Sherwood Dreams! ! ! Grū ti nosaukt to, ko viņ i baro ar barī bu, tā ir BARĪ BA! ! ! Nav š ķ irnes, nav gaļ as...viena vista un zivs, no augļ iem, ā boliem un arbū ziem, ne vairā k kā.5-6 kū ku š ķ irnes. Saldē jumu izsniedz stingri no 15-16 (kad visi atpū š as istabā ) un 16.01 tiek grā bts un nests, neskatoties uz bē rnu lū gumiem ! ! ! Dež uranti ir studenti no Kirgizstā nas, kuri principā nezina, kā . Visas pozitī vā s atsauksmes ir MELI! ! ! Atseviš ķ a saruna par istabā m, izlietne ir blakus gultai, un tualetē ar vannas istabu ir stikla durvis pa kurā m labi var redzē t, ko cilvē ks tur dara. . . 11 dienas tika iztī rī ta tikai istaba. 3 reizes baseini netiek tī rī ti un filtrā cija tajos nestrā dā , biedē još i uz bē rnu veselī bu, kad viņ i tur ienirst. . . Pozitī vā puse ir vakara izrā des un animatoru darbs. Pā rē jais ir pilnī gs purvs! ! ! Tikai Turcijā bija 9 reizes, ticiet man, ir ar ko salī dzinā t ! ! !
аватар kosha-ket
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cā atpū tā mies no 11.04 lī dz 18.04 Esmu kopā ar mammu un diviem bē rniem (laiks). Viesnī ca nav piecu zvaigž ņ u. telpas nav labi tī rī tas, telpā s ir vā ja gaisma, wi-fi nedarbojas vispā r. ē diens: daudzveidī gs, bet pipari tiek pievienoti visiem ē dieniem, tā pē c nav ar ko ī paš i barot bē rnus, ī paš i gaļ ā un zupā s. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies no 11.04 lī dz 18.04 Esmu kopā ar mammu un diviem bē rniem (laiks). Viesnī ca nav piecu zvaigž ņ u. telpas nav labi tī rī tas, telpā s ir vā ja gaisma, wi-fi nedarbojas vispā r. ē diens: daudzveidī gs, bet pipari tiek pievienoti visiem ē dieniem, tā pē c nav ar ko ī paš i barot bē rnus, ī paš i gaļ ā un zupā s. nav bē rnu ē dienkartes, neskatoties uz to, ka viesnī ca ir pozicionē ta kā brī vdiena ar bē rniem. restorā nā viesmī ļ i ignorē krievus, neko nenes (piemē ram, riņ ķ o ap ā rzemniekiem, lai atnestu dzē rienus), ē diena it kā daudz, bet ē st nav ko, ī paš i daudz desertu bet tas pats. Daž i augļ i (ā boli, banā ni, bumbieri, apelsī ni) negaidī ja, ka bē rniem izdevā s saslimt ar koksa vī rusu (vispirms jaunā kā meita, pē c tam dē ls) Man likā s, ka š ī s slimī bas maksimums jau ir pagā jis, bet drī zā k viss ir antisanitā ri apstā kļ i viesnī cā un, iespē jams, netī rumi baseinā , kas noveda pie infekcijas. daž i vā rdi par iekš telpu apsildā mo baseinu a la: tas vispā r nav apsildā ms, ū dens tajā ir dubļ ains un necaurspī dī gs, nav silts (man ir ar ko salī dzinā t, jo 3 reizes nedē ļ ā bē rni peldas patieš ā m siltā caurspī dī gā apsildā mā baseins fitnesa klubā ). pludmale: viņ i nebrī dinā ja tū risma aģ entū ru, ka pludmale ir oļ u, nav ē rti peldē ties pieauguš ajiem un vē l jo vairā k bē rniem. jū ra ir dziļ a. pludmale nav ī paš i tī ra, daudz izsmē ķ u: lai gan vietnē teikts, ka pludmale tiek regulā ri tī rī ta. atrakciju parks: darbojas labi, mē s gā jā m ar bē rniem, mums patika. Turcijā.3 reizes: iepriekš ē jā s viesnī cas bija labā kas, neskatoties uz to, ka tā s bija 4 zvaigznes.
Пляж, Пляж Номер Территория
аватар natalia.shtraler
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Tā du bardaku nekur neesmu redzē jis, cik reizes bijā m uz Turciju. Ģ imenes numurs (parasti) ir dā rgā ks nekā standarta numurs, tā pē c mē s dabū jā m š ķ ū nī ti ar vienu logu. Istaba caurstaigā jama, BEZ LOGA! ! ! iedomā jieties, ka nā kat saulē un skatā s uz sienā m! Duš ā un tualetē nav durvju koncepcijas, ir stikla starpsiena un tas viss atrodas starp divā m istabā m un neaizveras. … Tomēr ▾ Tā du bardaku nekur neesmu redzē jis, cik reizes bijā m uz Turciju. Ģ imenes numurs (parasti) ir dā rgā ks nekā standarta numurs, tā pē c mē s dabū jā m š ķ ū nī ti ar vienu logu. Istaba caurstaigā jama, BEZ LOGA! ! ! iedomā jieties, ka nā kat saulē un skatā s uz sienā m! Duš ā un tualetē nav durvju koncepcijas, ir stikla starpsiena un tas viss atrodas starp divā m istabā m un neaizveras. Tī rī š ana ir slikta, telpā netī ra.
Un tagad par restorā nu. Nabaga viesmī ļ i, radā s sajū ta, ka viņ i jau gadu strā dā juš i bez atpū tas. izsmelts. Trauku nekad nepietika, tē jkarotes nepietika, visu laiku bija jā gaida, kad nomazgā sies. Vispā r noskaņ ojumu pabojā ja cipars. Animā cija vā ja, vakarā bija garlaicī gi.
аватар x777x
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Reģ istrē š anā s viesnī cā notiek no 14.00. Ā tri iekā rtojies. Istabā - viss standartā , ir tē jkanna, minimā lais minibā rs, kas tiek papildinā ts katru dienu. Tī ra labi un katru dienu. Ē diens ir daudzveidī gs un ir kaut kas katrai gaumei. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s viesnī cā notiek no 14.00. Ā tri iekā rtojies. Istabā - viss standartā , ir tē jkanna, minimā lais minibā rs, kas tiek papildinā ts katru dienu. Tī ra labi un katru dienu.
Ē diens ir daudzveidī gs un ir kaut kas katrai gaumei. Daudz gaļ as, saldumu, dzē rienu.
Slaidi ir labi, tač u to darba grafiks rada daudz jautā jumu.
Trenaž ieru zā le, tvaika pirts, hammam - viss ir lī menī .
Viesnī cas teritorija ir maza, bet zaļ a. Lī dz jū rai - 5 minū tes. Pludmalē ir daudz sauļ oš anā s krē slu, ir zem jumta.
Secinā jums – iesaku viesnī cu apmeklē t.
Priekš statu par viesnī cu var iegū t no video https://youtu. be/4M1Lt1cS2Is
аватар masutikh
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Ļ oti slikti, sū c, vairs nenā kš u!!!!!!! ! Tas nav piecinieks, bet labā kajā gadī jumā C pakā pe, par tā du naudu var atrast labā ku viesnī cu!! ! ! atsauksmes, jū s esat kaut kur citur atpū ties? Ieč ekoš anā s, pē c 14. … Tomēr ▾ Ļ oti slikti, sū c, vairs nenā kš u!!!!!!! ! Tas nav piecinieks, bet labā kajā gadī jumā C pakā pe, par tā du naudu var atrast labā ku viesnī cu!! ! ! atsauksmes, jū s esat kaut kur citur atpū ties? Ieč ekoš anā s, pē c 14.00 ap pieciem, vai tas vispā r ir normā li? Skats pa logu, uz pagalmu citā viesnī cā , vai tā arī ir norma??!? ! ? nauda, un nav glā zes saldē juma, kilogramu neprasī jā m? Pakalpojums ir tikai kapets !!! ! !
аватар guka08
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Padoms: ja esi pieradis atpū sties normā lā s 5 zvaigž ņ u viesnī cā s un ultra viss iekļ auts, tad š is nemaz neatbilst! istabas pretī gas, zem gultā m un visur ir traipi un netī rumi, baseini netiek tī rī ti , pludmale oļ aina ar asiem akmeņ iem, animā cija bē rniem nav svarī ga, ē diens gandrī z viss cepts, pirmā viesnī ca kur nav pat arbū zu. … Tomēr ▾ Padoms: ja esi pieradis atpū sties normā lā s 5 zvaigž ņ u viesnī cā s un ultra viss iekļ auts, tad š is nemaz neatbilst! istabas pretī gas, zem gultā m un visur ir traipi un netī rumi, baseini netiek tī rī ti , pludmale oļ aina ar asiem akmeņ iem, animā cija bē rniem nav svarī ga, ē diens gandrī z viss cepts, pirmā viesnī ca kur nav pat arbū zu. ir daudz sliktu iespaidu, nevar visu uzrakstī t. Trauki saplī suš i un netī ri, karotes mazas plastmasas. Pateicoties Jū lijai viņ a ir no animā cijas, bet tā kā viesnī cā nav krievvalodī go, tad uz laiku ir reģ istratū rā palī dzē ja ar jautā jumiem. Š ķ iet, ka tie, kas atstā ja labu atsauksmi, vai nu pirmo reizi atpū tā s Turcijā , vai sliktā kā s viesnī cā s, vai arī saņ ē ma samaksu.. .
аватар pav-04
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sludinā jumā.55 m2 paņ ē mā m ģ imenes istabu ar iekš durvī m trī s personā m. Ierodoties ilgi nesamierinā jā s, piedā vā ja par 10m mazā ku, tumš u un vecu ģ imenes istabiņ u ar loga skatu vai nu citas viesnī cas, vai citas ē kas logos. … Tomēr ▾ Sludinā jumā.55 m2 paņ ē mā m ģ imenes istabu ar iekš durvī m trī s personā m. Ierodoties ilgi nesamierinā jā s, piedā vā ja par 10m mazā ku, tumš u un vecu ģ imenes istabiņ u ar loga skatu vai nu citas viesnī cas, vai citas ē kas logos. Rezultā tā ar 700 dolā ru piemaksu. Piedā vā ja divas istabas, 1 suite, vē l vienu trī svietī gu. Tā kā neko citu viņ i nevarē ja (vai negribē ja) piedā vā t, man bija jā piekrī t, lai nesabojā tu pā rē jo. Viesnī cā nevelkas uz 5, ē diens vienmuļ š , zivis tika dotas reti, un svaigas tikai 1 reizi, kad vā cieš i bija viesnī cā . Pē c krievu masveida ienā kš anas pakalpojumu kvalitā te kritā s. Laikapstā kļ i priecē ja. Tū rē viņ i daudz nepā rliecinā ja, acī mredzot nav sezona. Krievu tū ristu plū smas samazinā š anā s ļ oti atgā dinā ja 90. gadus, kad jū s iegā dā jaties noteiktus nosacī jumus ekskursijai, un š eit viņ i cenš as uzspiest to sliktā ko. Ž ē l, bet Turcija tagad nav tā pati, varbū t man tā š ķ ita. . .
Parādīt vairāk »


iemiesojums ms.koneva
3 gadā atpakaļ  •  3 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель открыт в 2011 году, последняя реновация прошла в 2014 году. Расположен в районе Богазкент, в 5 км от Белека, на берегу моря. Отель подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 40 км от аэропорта г. Анталия, в 5 км от г. Белек, в 1 км от центра п. Боазкент.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 200 м. Вход в море: песок, галька.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi бесплатно на территории отеля и в номерах (высокоскоростной платно), room service: круглосуточно (платно), диетическое и вегетарианское меню, 3 ресторана — 1 основной, 2 a la carte (международный, итальянский посещение одного ресторана 1 раз в неделю — бесплатно), 6 баров, магазины, 1 конференц-зал, 4 бассейна — 1 крытый, 3 открытых, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 3 водные горки, 2 бассейна (1 открытый, 1 крытый работает в зимний период), детские клубы: 2 (мини-клуб 5-12 лет; юниор-клуб 13-17 лет), мини-диско, детский буфет, аренда детских колясок (платно), детские горшки (бесплатно). В основном ресторане можно воспользоваться блендером и подогревателем для детского питания. Предоставляются детские кроватки-манеж. Луна-парк: 6 аттракционов (1 час в день), работает с середины мая до середины октября (в зависимости от погодных условий).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 8 водных горок (5 для взрослых, 3 для детей), кинозал бесплатно, луна-парк (бесплатно 6 раз в неделю в определенные часы), мини-гольф бесплатно, теннисный корт бесплатно (с твёрдым покрытием), прокат теннисных ракеток и мячей бесплатно, освещение теннисного корта платно, игровые автоматы платно, аквааэробика бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, дартс бесплатно, водные виды спорта платно, стрельба из лука бесплатно, стрельба из пневматической винтовки бесплатно, баскетбол бесплатно, мини-футбол бесплатно. Активная анимация.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 304 номера. Состоит из четырех 5-ти этажных зданий.

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер (работает в определенные часы, в зависимости от погодных условий), спутниковое ТВ, мини-бар (прохладительные напитки, ежедневно), чайник, набор чая и кофе, халаты, тапочки, телефон, Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно), душ, фен, утюг и гладильная доска (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Mehmet Akif Caddesi Bogazak Mahallesi 29, Sok. No: 9, Serik, 07552 Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 (242) 731-09-99, +90 (242) 444 88 07
Fax: +90 (242) 731-02-22
Tīmekļa vietne: Sherwood Dreams Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.