Jautājums o Belek

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1543 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Cits»
Coxsackie vīruss. Kāda šobrīd ir situācija ar viņu viesnīcās?
Coxsackie vīruss. Kāda šobrīd ir situācija ar viņu viesnīcās?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2019-05-165 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар Pachok
Pagaidiet līdz jūnija beigām. Tas virzīsies no austrumiem uz rietumiem, vispirms Side, Belek, tad Kemeras ciemi, Alanjā tas notiek dažādi, bet arī vidēji agrāk nekā Kemerā.
Maija beigās nav no kā baidīties.
аватар moy_contakt
Pagājušajā gadā tas sākās jau maijā, es zinu, varbūt viņa draugi viņu savāca Longbīčā maijā .... šī ir Alanja. Bet šī ir tāda lieta.Vilki baidās neieiet mežā. Mēs atvedām masalas no Ēģiptes pagājušā gada aprīlī (bērni bija vakcinēti, mēs ar vīru slimojām bērnībā). Kas to būtu domājis... atpūtāmies 12 naktis, un tieši otrajā dienā pēc atgriešanās saslima dēls, kam sekoja meita. Bet viss gāja ļoti gludi.
аватар slyyus
Pirms pāris gadiem lidojām uz Kemeru.Rezervējām viesnīcu (kā vienmēr steidzami nedēļu iepriekš).Atnācu mājās,atvēru Turpravdu un par šo viesnīcu bija atsauksmes:Vīruss tuvējā viesnīcā,... bērni saslima. Tā kā bija par vēlu kaut ko mainīt, viņa vienkārši klusēja, vīram neko neteica, lai iepriekš nesabojātu noskaņojumu. Dzīve ir tā iekārtota, ka vīrusu, un ne tikai Coxsackie, bet daudz nopietnāku, var uzņemt jebkur.
Tātad, tieši tā: lai baidītos no vilkiem, neejiet mežā. Noskaņojieties ne pozitīvi un labi atpūtieties.
аватар Pachok
Nu, paveicies, tas arī viss. Arī es "no vilkiem nebaidījos", noskaņojās uz pozitīvo - un sveiki :( mēs trīs bijām slimi un ļoti smagi, nedēļa atvaļinājuma no divām - pa vidu. Tāpēc nācās uzticēties vairāk jaunu atsauksmju un izvēlieties citu viesnīcu/reģionu.
аватар moy_contakt
Es jau kādu laiku staigāju pa lielām korpusa viesnīcām un izvēlos bungalo tipu. Tie ir dārgāki, bet cilvēku ir mazāk un attiecīgi mazāk infekciju.
аватар Pachok
Bijām slimi bungalo tipa viesnīcā
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Belek
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl