Jautājums o Belek

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1543 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kura viesnīca ir labāka - Limak Atlantis vai Bellis Deluxe?
Kura viesnīca ir labāka - Limak Atlantis vai Bellis Deluxe?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2017-05-167 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  16
аватар Veronika7081
No jūsu divām iespējām es personīgi dodu priekšroku Bellis Deluxe.
Ja Belekā, tad Limak Arcadia var redzēt arī no Limakas tīkla. Limaka Atlantis ir salīdzinoši maza. Varat arī apsvērt Papillon viesnīcu ķēdi, piemēram, Papillon Belleville.
аватар olga593384
Mēs jau esam izvēlējušies Bellis. Bet Limak Atlantis man neliek mieru, kad skatos uz viņa fotogrāfiju internetā (((((Kad mēs aizpagājušogad atpūtāmies Maritimā, mēs devāmies uz Limak Atlantis), man patika (īpaši salīdzinājumā ar Maritim)) .. Mani ļoti interesē Bellisā un Atlantīdā atpūtušos cilvēku viedoklis, lai noskaidrotu viena priekšrocības un plusus pār otru...
аватар Veronika7081
Mēģināšu salīdzināt Limak Atlantis un Bellis Deluxe. Limak Atlantis 2 a la carte restorāni ir bez maksas, iepriekš rezervējot, un Bellis visi a la carte restorāni ir maksas. Bellis Deluxe priekšrocības ģimenēm ar bērnu ir zoodārza un jātnieku kluba klātbūtne uz vietas (lai gan izjādes ar zirgiem ir maksas), kā arī iespēja dzīvot gan bungalo un galvenajā ēkā, gan villās. Limak Atlantis: naktsmītnes - galvenā ēka vai papildu piecstāvu ēkas. Runājot par reitingu, Limak ir augstāks par Bellisu. Platības ziņā Bellis pārsvars ir 135 000 kv.m, salīdzinot ar Limak Atlantis, 54 000 kv.m. Bet rezumējot, abas viesnīcas ir cienīgas ģimenēm ar bērniem.
аватар Veronika7081
Ja viesnīca ir izvēlēta un nauda ir samaksāta, iesaku vispār pārtraukt lasīt atsauksmes. :)
аватар olga593384
serna7081, to ir grūti izdarīt)))))) Man šķiet, ka es kļūdījos ar izvēli ((((
аватар Veronika7081
olga593384, Tu būtu kļūdījies ar izvēli, ja būtu izvēlējies trīs trešajā rindā. Tātad jums ir lieliska izvēle ģimenes brīvdienām ar bērnu. Nevajag sevi nomākt. Dodieties atvaļinājumā ar pozitīvu attieksmi. Lai lieliskas brīvdienas un lieliski laikapstākļi.
аватар olga593384
serna7081, liels paldies! :)
аватар olga593384
Es saprotu, ka Limak Atlantis ir augstāks par Bellis līmeni?
аватар Veronika7081
Olga, es zināju, ka jautāsi par līmeni. :) Vērtējums ir ļoti subjektīvs jēdziens. Vienkārši Limak ir liela ķēde ar viesnīcām Antālijā, Belekā un Kemerā. Un Bellis Deluxe ir viesnīca, kas nav ķēde, taču šī nav sliktāka par Limaku. Atmet savas šaubas. Viss būs labi. Neizvirziet sev mērķi atrast trūkumus, bet vienkārši atpūtieties un izbaudiet dzīvi. Un tad pārējais izdosies.
аватар Veronika7081
Olga, Belis Deluxe un Limak Atlantis ir balvas "Top 100 Hotels 2016" ieguvēji. Galu galā tas nav viegli. Vai ne. Tāpēc neuztraucieties un nevilcinieties.
аватар Alexandr-
Pilnīgi precīzi gribu jautājuma autorei pateikt, ka, ja tūre būtu pirkta Limak Atlantisā, tad jūs tagad "žāvētos" uz Bellis Deluxe. Tā ir psiholoģija, nekas cits. Nav iespējams "kļūdīties ar izvēli", ja izvēlaties kādu no šīm viesnīcām. Jums ir pareizi ieteikts – vairs nemocieties un koncentrējieties uz pozitīvo.
аватар Olgaolga153
olga593384 Nemēģiniet sēdēt uz diviem krēsliem vienlaicīgi.))) Aleksandram taisnība, lai kur jūs dotos, jūs noteikti nožēlosit citu viesnīcu (ja nu tur būtu vēl labāk?) Bellis deluxe ir laba viesnīca. Bērniem ļoti patīk dzīvnieki, un Bellisā ir pieklājīgs mini zoodārzs (zebra, flamingo, pērtiķi, pelikāni, strausi u.c.), skaista tīra, kopta teritorija, lielisks ēdiens, izklaides bērniem. Kas vēl vajadzīgs?
аватар olga593384
Draugi, liels paldies visiem par labajiem vārdiem! Tu kliedēji manas šaubas :)
аватар 210560
tad vajadzēja pirkt 5 dienas belisā un 5 dienas limakā
аватар olga593384
210560, "asprātīgs")))
аватар Olgaolga153
olga593384 Es domāju, ka 210560 jums ieteica bez ironijas.)) Mēs ar vīru bieži tā darām, daļu brīvdienu pavadām vienā viesnīcā, daļu citā. Organizējam transfērus starp viesnīcām. Cita lieta, ka ar bērnu ir neērti, bet kopumā šādos gadījumos TO sarēķina individuālu tūri (var pat aizlidot uz Dalamanu, un izlidot no Antālijas) un viss ir OK.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Belek
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl