Papillon Zeugma Relaxury 5*– Atsauksmes

39
Novērtējums 8.510
№7 viesnīcas reitingā Belek
8.2 Numurs
9.2 apkalpošana
9.3 Tīrība
9.3 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Viesnīca uzcelta 2002. gadā, pēdējā renovācija notika 2015. gadā. Tas sastāv no vienas 8 stāvu ēkas un astoņām 2 stāvu Luxury Pool Suite ēkām. Mājīga teritorija, izsmalcināti interjeri klasiskā stilā, augsts apkalpošanas līmenis. Viesnīca ir piemērota klusai mērenai atpūtai kopā ar ģimeni vai romantiskai atpūtai divatā.Vairāk →
аватар hb_elvi
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vē los ieteikt lielisku viesnī cu Turcijā Belekā Papillon Zeugma Relaxury 5* Š ī ir lieliska ģ imenes viesnī ca, kuru es atklā ju kā ceļ ojumu aģ ents, mani klienti bija ļ oti apmierinā ti. Bezmaksas pieeja a la carte restorā niem, kas ir iekļ auti viesnī cas koncepcijā , vakara un dienas š ovu programmas, privā tā pludmale. … Tomēr ▾ Vē los ieteikt lielisku viesnī cu Turcijā Belekā
Papillon Zeugma Relaxury 5*
Š ī ir lieliska ģ imenes viesnī ca, kuru es atklā ju kā ceļ ojumu aģ ents, mani klienti bija ļ oti apmierinā ti.
Bezmaksas pieeja a la carte restorā niem, kas ir iekļ auti viesnī cas koncepcijā , vakara un dienas š ovu programmas, privā tā pludmale.
Ir viss nepiecieš amais atpū tai ar bē rniem: labs ē diens, rotaļ u laukums, baseins, bē rnu slidkalniņ i.
Kur jums patī k atpū sties, kā das viesnī cas jums patika? Mani ļ oti interesē apspriest š o jautā jumu!
Varat arī man uzdot jautā jumus, es ar prieku atbildē š u visiem.
аватар beeline129078
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Draugi, es vē los dalī ties ar jums un ieteikt Turcijas viesnī cu "Papillon Zeugma Relaxury 5 *, naktsmī tnes kategorija VILLA, jo mani tū risti (esmu ceļ ojumu aģ ente) - vecmā miņ a, mā te un mazdē ls - atgriezā s no viesnī cas ā rkā rtī gi apmierinā ti. … Tomēr ▾ Draugi, es vē los dalī ties ar jums un ieteikt Turcijas viesnī cu "Papillon Zeugma Relaxury 5 *, naktsmī tnes kategorija VILLA, jo mani tū risti (esmu ceļ ojumu aģ ente) - vecmā miņ a, mā te un mazdē ls - atgriezā s no viesnī cas ā rkā rtī gi apmierinā ti. : bija š ika animā cija, daudzveidī gs ē diens, tī ra teritorija, izeja no villas uz baseinu. Un, neskatoties uz to, ka š ogad turku serviss klibo, varu ieteikt viesnī cas, kas seko jaunā kajā m aktualitā tē m. Padalieties, bū sim noderī gi viens otram! Ja jums ir kā di jautā jumi, jautā jiet par š o viesnī cu, es ar prieku atbildē š u.
аватар Nikita9911g
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Klusa mierī ga viesnī ca, paņ ē mu villu ar baseinu, dabū ju no rī ta kliedzoš us bē rnus. Piemē rots ģ imenē m ar bē rniem. Pavadiet š eit bez iespē jā m. Man š ī ir sanatorija Essentukos "kefī ra dzē rā jiem". … Tomēr ▾ Klusa mierī ga viesnī ca, paņ ē mu villu ar baseinu, dabū ju no rī ta kliedzoš us bē rnus. Piemē rots ģ imenē m ar bē rniem. Pavadiet š eit bez iespē jā m.
Man š ī ir sanatorija Essentukos "kefī ra dzē rā jiem".
Vieta, ko sauc par galveno "restorā nu", patiesī bā ir ē dnī ca ar slinkiem darbiniekiem.
Vai vē laties doties uz restorā nu? Tad uz to vajag pierakstī ties no 10 lī dz 12 rī tā (nopietni? ) Viss strā dā vai nu lī dz 16.00 vai lī dz 18.00. Un, ja jū s atnā cā t atpū sties un pietiekami gulē t, tad jū s neredzē sit 80% no visa, ko viņ i raksta savā reklā mā !! !
Jā , nokavē jā t brokastis? Jā , un es nepiereģ istrē jos restorā nā un pē c tam ē du š avarmu pludmalē .
Ja vē laties vakarā gulē t ar sievu istabā ar gardu ē dienu no restorā na un š ampanieš a pudeli, tad nē , mans draugs, tas š eit nav.
Ak, ir krogs, bet lī dz 21.00 jā lū dz uzkodas, 2 alus veidi: turku efess, ko sauc savā dā k - tas ir slikti, tad hiatus, tad beau monde, garš a ir tā da pati (es mī lu alu un saprotu to), un kā ds tumš s š murdjaks, ko sauc par Ginesu (bet tas nav viņ š ).
Es negā ju uz kafejnī cu pie baseina un nedzē ru, stā vot tur, jo nenoteikta vecuma sievietes aizņ ē ma visus dī vā nus, pā rvē rš ot tos par saviem sauļ oš anā s krē sliem. Paņ ē mu lī dzi kokteiļ us, ē dienkartes nekur nav, kokteilis jā izdomā paš am, kā bā rmenis tukš i skatā s un prasa, kurš kokteilis (iedod ē dienkarti).
Vienī gā vieta, kur ir vairā k vai mazā k alkohola ir vestibila bā rs, bet neviens nekur nedod pudeli, lej glā zē s vī nu un tici man, garš a mainā s ar 3 glā zē m, personā la strupais skatiens uz visiem jautā jumiem.
Nav apkalpoš anas numurā , aizmirstiet to.
Ē damzā lē grubs tā ds pats, viss vienā s mē rcē s gatavots, 3dien sā k trakot.
Piektajā dienā sā ku meklē t kā du krievu virtuves restorā nu vai vismaz to virtuvi, kurā š o garš vielu nav. Tā nav Belekā .
Tā pē c, mans draugs, es ceru, ka mans pā rskats jums palī dzē s. Turcijā nav pakalpojumu. Pievilina ar zvaigznē m un lē tumu, galu galā pā rmaksā , š is atvaļ inā jums nav naudas vē rts.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s rezervē jā m Papillon Aisha un palikā m š ajā viesnī cā . Izvē lieties viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m, fotoattē liem un videoklipiem. Š ī s viesnī cas priekš rocī bas bija ievē rojamas, lī dzvē rtī gas Aishai. … Tomēr ▾ Mē s rezervē jā m Papillon Aisha un palikā m š ajā viesnī cā . Izvē lieties viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m, fotoattē liem un videoklipiem. Š ī s viesnī cas priekš rocī bas bija ievē rojamas, lī dzvē rtī gas Aishai. Nodroš inā ja lielā ku un plaš ā ku istabu. Tī rī š ana bija slikta, zem gultas vienmē r bija putekļ i, balkonam nokrita flī zes. Bet viesnī cā viss bija kā rtī bā . Ē diens ir diezgan labs, visiem 10, animā cija ir mazā k interesanta.
аватар olegigr
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca laba, bet atpū tnieki pā rsvarā krievi kā "Tagill! ! ". Bā rā galvenais pasū tī jums š ņ abis, atraugas jū rā.10:00 - lū dzu, meitenes ap 20 gadiem, knapi kā jā s, ir, piedzē ries vectē vs ar melnu aci, iepazī stina ar sevi kā "separā tistu" un neatlaidī gi cenš as paspiest roku - ir klā t. … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, bet atpū tnieki pā rsvarā krievi kā "Tagill! ! ". Bā rā galvenais pasū tī jums š ņ abis, atraugas jū rā.10:00 - lū dzu, meitenes ap 20 gadiem, knapi kā jā s, ir, piedzē ries vectē vs ar melnu aci, iepazī stina ar sevi kā "separā tistu" un neatlaidī gi cenš as paspiest roku - ir klā t. Iepriekš aprakstī tie gadī jumi nenotiek ik pē c 5 minū tē m. Bet, kā jū s saprotat, tas, ka tie principā notiek uz 7 atpū tas dienā m, neļ auj jums 100% atpū sties.
Viss personā ls runā krieviski. Ē rts krievvalodī gajiem.
Viesnī cā ir arī eiropieš i.
Virtuve ir laba. Alkohols ir lielisks, it ī paš i vestibila bā rā un klusajā baseina bā rā (Aperol Spritz, margarita, pina colada - viss izgatavots no importē ta alkohola un ļ oti garš ī gs). A la carte restorā ni ir naudas vē rti, ī paš i zivju restorā ni. Alus namā tiek pasniegti 20 alus veidi (tostarp Guinness, Corona u. c. ) un tiek pasniegtas lieliskas uzkodas.
Konditoreja ir lieliska. Deserti, atš ķ irī bā no vairuma Turcijas viesnī cu, ir ne tikai daž ā dā s krā sā s, bet tieš ā m ar daž ā dā m garš ā m, tekstū rā m, pilnī gi viss ir garš ī gs un ir tiesī bas saukties par "desertiem".
Ū dens slidkalniņ i, bē rnu klubs, vakara š ovi - viss priecē ar kvalitā ti.
Standarta numurā ir divguļ amā gulta + vienvietī ga gulta + dī vā ns zem logiem. Mans 11 gadus vecais dē ls gulē ja uz dī vā na. Tie. ģ imene ar diviem bē rniem standartā nebū s krampji.
Kopumā viesnī ca ir laba un naudas vē rta. Ja nepievē rš uzmanī bu kontingentam vai iet ā rpus sezonas - tad 9 no 10.
аватар Diana_smeliova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir ļ oti laba, tī ra un viesmī lī ga. Viss personā ls ļ oti smagi strā dā un cenš as pievē rst uzmanī bu visiem viesiem. Viesnī cas teritorija ir ļ oti tī ra. Ir daudz terases, kur var pavadī t laiku gan dienā , gan vakarā . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti laba, tī ra un viesmī lī ga. Viss personā ls ļ oti smagi strā dā un cenš as pievē rst uzmanī bu visiem viesiem.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti tī ra. Ir daudz terases, kur var pavadī t laiku gan dienā , gan vakarā .
Ē diens ir ļ oti garš ī gs, it ī paš i no galvenā restorā na. Laba ē dienu izvē le bē rniem un pieauguš ajiem, arī daž ā das uztura iespē jas.
Mums patika animā cija š ajā viesnī cā . Tiem, kas vē las turpinā t pē c izrā des, vienmē r var palikt diskotē kā , kas ilgst lī dz 2 naktī .
Viesnī cā ir akvaparks, 2 lieli peldbaseini, no kuriem viens atrodas klusā kā vietā . Var teikt, ka mē s tur pavadī jā m visu savu atvaļ inā jumu. Vienī gais, ko negribē jā m, bija klusa mū zika, citā di viss ir ļ oti labi.
Man ļ oti nepatika galvenā baseina zona, ī paš i restorā ns. Daž i viesi izrā pā s no baseina, pat nedomā jot nosusinā ties ar dvieli un paķ ē ra ē dienu. Ē dienu izmē ģ ina ar rokā m, glā zi ū deni no rokā m pa taisno salā tu bļ odiņ ā s, arī bē rni drī kst pasniegt sevi bez vecā ku pavadī bas. Es domā ju, ka š o viesnī cas daļ u varē tu uzlabot.
Kopumā esam apmierinā ti ar savu uzturē š anos viesnī cā Papillon Zeugma un vē lamies izteikt ī paš u pateicī bu Muratam, Ali, Anastasijai, Sevekam, Fatiham un Bertour. Viņ i patieš ā m centā s un pieskatī ja mū s. Paldies par viesmī lī bu.
аватар olga_drozdowa
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izcila viesnī ca. Viesnī cā ieradā mies 8 no rī ta, iekā rtojā mies 10 minū š u laikā . Personā ls ir ļ oti uzmanī gs. Numuri ir tī ri un ē rti. Bē rniem istabā tika nodroš inā ta gultiņ a, sē tiņ a, podiņ š , rati. … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca. Viesnī cā ieradā mies 8 no rī ta, iekā rtojā mies 10 minū š u laikā . Personā ls ir ļ oti uzmanī gs. Numuri ir tī ri un ē rti. Bē rniem istabā tika nodroš inā ta gultiņ a, sē tiņ a, podiņ š , rati. Bē rniem galvenā maltī te restorā nā ir sulas mazā s tetra pakā s, svaigi spiestas sulas, kartupeļ u biezeni burciņ ā s. Teritorija ir tī ra, ē rtā vietā attiecī bā pret pludmali. Kompetenti sadalī ts bē rnu zonā un klusajā zonā . Pludmalē zem nojumes atrodas bē rnu smilš u komplekss. Ī paš u uzslavu pelnī jusi animā cijas komanda, programma tik interesanta, ka nebija vē lē š anā s apmeklē t ekskursijas.
аватар valeriya.25071996
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliski atpū tā mies, mums viss patika. Tikā m uz kaut kā diem turku svē tkiem, bija daudz ē diena, krā saini š ovi, forš s bē rnu klubiņ š (paldies viņ u vadī tā jai par Brī niš ķ ī go bē rna apsveikumu no skatuves, kas bija bez maksas, tas ir resni +), animā cijas komanda Bomba! Paldies par lieliskajā m brī vdienā m. … Tomēr ▾ Lieliski atpū tā mies, mums viss patika. Tikā m uz kaut kā diem turku svē tkiem, bija daudz ē diena, krā saini š ovi, forš s bē rnu klubiņ š (paldies viņ u vadī tā jai par Brī niš ķ ī go bē rna apsveikumu no skatuves, kas bija bez maksas, tas ir resni +), animā cijas komanda Bomba! Paldies par lieliskajā m brī vdienā m.
аватар glamour_s7
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viss bija labi, lī dz sazinā jā mies ar š ī s viesnī cas fotogrā fiem. Uzspiež savus pakalpojumus un sevi, fotogrā fi solī ja pē c 2 nedē ļ ā m bildes atsū tī t bez maksas, pretī lū dza pretī "uzmanī bu" un kailbildes. … Tomēr ▾ Viss bija labi, lī dz sazinā jā mies ar š ī s viesnī cas fotogrā fiem. Uzspiež savus pakalpojumus un sevi, fotogrā fi solī ja pē c 2 nedē ļ ā m bildes atsū tī t bez maksas, pretī lū dza pretī "uzmanī bu" un kailbildes. Pē c tam viņ i bloķ ē ja tā lruņ a numuru. Š ī fotogrā fu uzvedī ba pret visā m skaistajā m viesnī cas meitenē m, ar ko viņ i lepojas. Viņ i palū dza mani iziet no viesnī cas kopā ar viņ iem. Kad es pirmo reizi ievietoju š o komentā ru, viņ i solī ja situā ciju atrisinā t, nosū tot fotogrā fijas, bet sā kumā viņ i lū dza mani izdzē st komentā rus. Tā bija kā rtē jā maldinā š ana. Es nevaru saprast, kā tu vari bū t tik nekaunī gs
аватар oduvanchik-505
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī ir lieliska ģ imenes viesnī ca ar siltu atmosfē ru, kurā jū taties kā mā jā s un no kuras nemaz nevē laties doties prom. Mē s atpū tā mies kā ģ imene ar diviem bē rniem (3 un 8.5 gadi), tā pē c mums daudz kas bija svarī gs: atmosfē ra un ē dieni, bē rnu klubs un jū ra utt. … Tomēr ▾ Š ī ir lieliska ģ imenes viesnī ca ar siltu atmosfē ru, kurā jū taties kā mā jā s un no kuras nemaz nevē laties doties prom. Mē s atpū tā mies kā ģ imene ar diviem bē rniem (3 un 8.5 gadi), tā pē c mums daudz kas bija svarī gs: atmosfē ra un ē dieni, bē rnu klubs un jū ra utt. Nebija ne par ko vī luš ies, viesnī ca visā dā ziņ ā atbilda mū su cerī bā m!
1. Istabas: viesnī ca nav jauna, bet ir izremontē ta, numuriņ i lieliskā stā voklī . Redzams, ka istabā m ir pienā cī ga kopš ana, nekas nekur nav izgrauzts. Numuri ir plaš i un ē rti, ar visu nepiecieš amo. Tī rī ts katru dienu, arī bā rs tiek piepildī ts katru dienu.
2. Personā ls / animā cija: tas ir punkts, kas paspilgtinā tu visus pā rē jos mī nusus, ja tā di bū tu! ! ! Liels paldies visam personā lam, vadī tā jam, kurš tik prasmī gi sagatavoja un sadalī ja cilvē kus! Tā da iespē ja, kad gribas teikt, ka viss ir savā s vietā s. Liels paldies Lenoč kai, kura saņ ē ma un palī dzē ja apvidus attī stī bā! ! ! Animā cijas puiš i, jū s esat super! Nekur citur tā dus raidī jumus bē rniem un š ovprogrammas un dienas izklaides neesam redzē juš i! Arī darbinieki restorā nos strā dā lieliski, kā pulkstenis.
3. Teritorija: viesnī cas teritorija nav liela, kompakta, zaļ a. Visa telpa ir labi piepildī ta, tī ra un kompakta. Pludmale smilš aina, ieeja jū rā gluda, ar oļ iem. Pludmalē vietas pietika visiem, daudz sauļ oš anā s krē slu zem nojumē m, kā arī rotaļ u laukums zem nojumes. Volejbola spē les, vē lreiz paldies animatoriem, notika regulā ri.
4. Ē dinā š ana: ē dā m galvenokā rt galvenajā restorā nā , vienmē r visa kā pietika. Bija daž ā di augļ i (arbū zs, melone, zemenes, persiki/nektarī ni, ā boli, bumbieri, apelsī ni, greipfrū ti), brī niš ķ ī gs saldē jums, daž ā da veida zivis un jū ras veltes, arī vairā ki gaļ as veidi. Vakariņ as biež i bija tematiskas, tā pē c tā s vienmē r ir intensī vā kas. Vakariņ ā s vienmē r ir kā ds ē diens no š efpavā ra, laizī si pirkstus! ! ! Sulas, ū dens, alkohols, viss bez ierobež ojumiem un normā las kvalitā tes. Turku saldumi ir zinā mi visiem, tiem nav vajadzī ga reklā ma, galvenajā restorā nā un kafejnī cā neierobež otā daudzumā .
5. Bē rnu klubiņ š : bē rnu klubiņ ā viss tiek organizē ts, bē rni pierakstī ti un ar rokassprā dzē m. Virs kluba ir forš s rotaļ u laukums ar mini batutu, paš ā klubā labirints ar batutu, galda spē les, istabas bē rniem ar mammā m, daudz interesantu rotaļ lietu un ratiņ krē slu. Pirmo reizi pludmalē un pie baseiniem redzē ju š ū pulī š us mazajiem, tik ē rti mammā m, cieņ a pret jums. Vakaros pē c mini diskotē kas vē l bija multeņ u skatī š anā s uz lielā ekrā na. Bē rni daudz laika pavadī ja brī vā dabā meklē jumos un spē lē s, bija bē rnu un pieauguš o futbols un ū denspolo. Vienī gais, ka klubiņ am ir specifiska smaka, nav asa, bet bija jū tama, laikam no mazgā š anas lī dzekļ iem.
6. Wi-fi: mums ļ oti vajadzē ja darbam, jo ​ ​ tā bija viena no nepiecieš amajā m lietā m, izvē loties viesnī cu. Internets darbojas visā viesnī cā , pludmalē ir mazliet stingrs, ne visur, bija minū tes pā rtraukumi, bet kopumā ar to pietika.
7. Akvaparks: akvaparkā nav daudz slidkalniņ u, divi vai trī s bē rniem un tikpat daudz pieauguš ajiem, bet iespaidu tik un tā bija pietiekami daudz. Blakus baseins bē rniem.
Paldies SM Travel un Papillon Zeugma!
Бассейн релакс-зона Лужайка Центральный бассейн Виллы Аквапарк Детская площадка Детская площадка
Parādīt vairāk »


iemiesojums Lidie
Man vajag, lai nepaņemtu pārāk daudz
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums ktccb
Ejam ar sievu,dēlu un vīramāti uz vienu istabu.Vai var uz vietas no 1istabas uz 2? Cik daudz piedāvāt7 Kam "Mountain View" ir mierīga vieta? Bungalo?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
iemiesojums aw_pr
Sakiet, lūdzu, vai šajā viesnīcā ir tāds pakalpojums kā simboliska kāzu ceremonija un fotogrāfs kāzu fotosesijai, nevis tikai viesnīcā, bet patiesībā "kāzu"? Varbūt kāds jau ir rezervējis šādus pakalpojumus šajā viesnīcā? Nu, viesnīca man ļooooti patika (no bildes), citas vēl nedomāju. Jau iepriekš liels paldies par jūsu atbildēm.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Diana16
Jaunākajai meitai viņa (slaids) ir ļoti vajadzīga, taču es nekur neatradu informāciju par viesnīcas fotoattēlu un aprakstiem vietnēs. Būšu ļoti pateicīgs par atbildi, jo ar pārējo jautājumu risinām! Ar cieņu, Diāna.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums kira073
Septembrī dosimies uz šo viesnīcu. Nu, patiesībā mans jautājums. Īpaši interesanti ir trūkumi.Negribu vilties.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель был построен в 2002 году, последняя реновация прошла в 2015 году. Состоит из одного 8-этажного здания и восьми 2-этажных корпусов Luxury Pool Suite. Уютная территория, изысканные интерьеры в классическом стиле, высокий уровень сервиса. Отель подходит для спокойного размеренного отдыха с семьей или романтического отдыха вдвоем.

Atrašanās vieta В 35 км от аэропорта, в 40 км от центра г. Анталия, в 4 км от поселка Белек, на берегу моря.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 120 метров. Вход в море: песчано-галечный. Бар на пляже (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, ежедневная уборка номера, room service: платно (00:00–06:00), услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi бесплатно (на всей территории), диетическое меню (бесплатно), 5 ресторанов — 1 основной ресторан, 4 ресторана a la carte (азиатский, турецкий, рыбный, азиатский, итальянский — по предварительной записи, платно), 6 баров, 2 конференц-зала, 3 бассейна, общая площадь 2,735 м2 (1 крытый и 2 открытых бассейна), у бассейна: зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно),

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Открытый детский бассейн (пресная вода) — площадь 77 м2, глубина 35 см, открытые бассейны в мини-клубе (пресная вода) — площадь 77 м2, глубина 35 см., детский крытый бассейн — площадь 19 м2, глубина 35 cм. (работает в зимний период). Аренда детских колясок (бесплатно), детские горшки (бесплатно). Для детей возрастом от 1 до 3 лет (под присмотром родителей): спальная комната, игровая комната для малышей, антибактериальное напольное покрытие, уголок для смены подгузников, стульчики для кормления. Для детей возрастом от 4 до 7 лет (Мини) и возрастом от 8 до 12 лет (Макси): комната для проведения занятий, кинозал, открытые бассейны, аквапарк, детское меню в ресторанах A la Carte, детский стол в главном ресторане, мини футбольное поле, баскетбольная площадка, детская площадка, игровая комната. Ручные поделки, игры в бассейне, соревнования, олимпийские игры, тематические дни, спортивные мероприятия. Для молодежи возрастом от 13 до 17 лет (молодежный клуб): комната для проведения занятий, конкурсы, соревнования, спортивные мероприятия, дискотека под открытым небом, тематические дни (работает в июле и августе).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Reborn Spa, 4 комнаты для отдыха после массажа, VIP зона (платно). Кинозал, 4 водные горки, безмоторные водные виды спорта бесплатно, моторные водные виды спорта платно, игровые автоматы платно, 1 теннисный корт бесплатно (с жестким покрытием), прокат теннисных ракеток и мячей бесплатно, освещение теннисного корта бесплатно, уроки тенниса платно, аквааэробика бесплатно, дартс бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, футбол на пляже бесплатно, 6 футбольный полей (платно): 45x70, 65x95, 4x68x105 (в спортивном центре Papillon находится в 9 км от отеля), баскетбол бесплатно, бочче бесплатно, стрельба из пневматической винтовки бесплатно, пилатес, бадминтон, степ-аэробика, танцевальная аэробика, водное поло.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • sērfošanu  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 396 номеров.

Istabās

терраса / балкон, кондиционер, Wi-Fi, душ, туалет, косметическое зеркало, тапочки, полотенца, фен, косметические принадлежности, туалетные принадлежности, минибар: бесплатно, телефон, чайник, набор для кофе и чая, сейф в номере: бесплатно, TV: спутниковое.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
Adrese İleribaşı Mevkii, Belek Turizm Merkezi, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90242710 1000
Fax: +90242710 1030
Tīmekļa vietne: Papillon Zeugma Relaxury
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в гольф (платно), баскетбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.