Granada Luxury Belek 5*– Atsauksmes

16
Novērtējums 9.410
№3 viesnīcas reitingā Belek
9.5 Numurs
9.1 apkalpošana
9.2 Tīrība
8.9 Uzturs
9.2 Infrastruktūra
Granada Luxury Belek atrodas Belekā. Viesnīca tika atvērta 2017. gada maijā. Tas sastāv no galvenās 7 stāvu ēkas, papildu korpusa un septiņām 2 stāvu villām. Piemērots aktīvai un ērtai ģimenes atpūtai ar bērniem.Vairāk →
аватар vartagan
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tas bija brī niš ķ ī gi! Š ī nav pirmā reize Turcijā , ir ar ko salī dzinā t un noteikti iesaku š ai viesnī cai, nebū siet vī luš ies! Visi reģ istratū rā bija draudzī gi un ā tri sē dē ja. Teritorija milzī ga, zaļ a, skaista! Kā rums acī m baudī t visus š os skatus. … Tomēr ▾ Tas bija brī niš ķ ī gi! Š ī nav pirmā reize Turcijā , ir ar ko salī dzinā t un noteikti iesaku š ai viesnī cai, nebū siet vī luš ies! Visi reģ istratū rā bija draudzī gi un ā tri sē dē ja. Teritorija milzī ga, zaļ a, skaista! Kā rums acī m baudī t visus š os skatus. Man bija svarī gi, lai teritorijā bū tu daudz zaļ umu, jo es daudz staigā ju. Kas attiecas uz ē dienu - lielā kā daļ a ē dienu bija garš ī gi, bet, protams, daž i sanā ca ne tik ļ oti (piemē ram, putra), bet kopumā ē diens bija pieklā jī gā lī menī . Bija jū ras veltes un pat suš i. Viesnī cā ir akvaparks - dē ls bija apmierinā ts))) Vakaros bija izrā des, bet vietas tajā s jā ieņ em iepriekš , citā di daž i biedri vienkā rš i atstā ja savas mantas uz galdiem un, piemē ram, tas nozī mē ja "aizņ emts". ". Kopumā bijā m ļ oti apmierinā ti un ja novē rtē tu viesnī cu, liktu 10 no 10!
аватар valer0n1965
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
2021. gada oktobra sā kumā atpū tā mies Granada Luxury Belek. Un tas bija brī niš ķ ī gi! Š ī nav pirmā reize Turcijā , ir ar ko salī dzinā t un noteikti iesaku š ai viesnī cai, nebū siet vī luš ies! Visi reģ istratū rā bija draudzī gi un ā tri sē dē ja. … Tomēr ▾ 2021. gada oktobra sā kumā atpū tā mies Granada Luxury Belek. Un tas bija brī niš ķ ī gi! Š ī nav pirmā reize Turcijā , ir ar ko salī dzinā t un noteikti iesaku š ai viesnī cai, nebū siet vī luš ies! Visi reģ istratū rā bija draudzī gi un ā tri sē dē ja. Teritorija milzī ga, zaļ a, skaista! Kā rums acī m baudī t visus š os skatus. Man bija svarī gi, lai teritorijā bū tu daudz zaļ umu, jo es daudz staigā ju. Kas attiecas uz ē dienu - lielā kā daļ a ē dienu bija garš ī gi, bet, protams, daž i sanā ca ne tik ļ oti (piemē ram, putra), bet kopumā ē diens bija pieklā jī gā lī menī . Bija jū ras veltes un pat suš i. Viesnī cā ir akvaparks - dē ls bija apmierinā ts))) Vakaros bija izrā des, bet vietas tajā s jā ieņ em iepriekš , citā di daž i biedri vienkā rš i atstā ja savas mantas uz galdiem un, piemē ram, tas nozī mē ja "aizņ emts". ". Kopumā bijā m ļ oti apmierinā ti un ja novē rtē tu viesnī cu, liktu 10 no 10!
аватар Lili2020
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Trū kst vā rdu, lai izteiktu sajū smu, ko š ī viesnī ca ir izraisī jusi. Paldies viesnī cas vadī bai par tik brī niš ķ ī go uzturē š anos jū su viesnī cā. Pateicoties pareizam viesnī cas vadī bas darbam ar personā lu (vē los atzī mē t, ka š ī viesnī ca neietaupa uz personā la rē ķ ina), tū risti galu galā saņ em augsta lī meņ a servisu. … Tomēr ▾ Trū kst vā rdu, lai izteiktu sajū smu, ko š ī viesnī ca ir izraisī jusi.

Paldies viesnī cas vadī bai par tik brī niš ķ ī go uzturē š anos jū su viesnī cā.
Pateicoties pareizam viesnī cas vadī bas darbam ar personā lu (vē los atzī mē t, ka š ī viesnī ca neietaupa uz personā la rē ķ ina), tū risti galu galā saņ em augsta lī meņ a servisu.

Neskatoties uz to, ka vienmē r esam atpū tuš ies VIP viesnī cā s, Granada Luxury Belek mū s pā rsteidza ar savu viesmī lī bu, apkalpoš anas kvalitā ti un visu pā rē jo.

Viesnī cas interjers ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai, dā rgi materiā li apdarē , dizaina pieeja. Komforts ir jū tams katrā stū rī.
Plaš a galvenā s ē kas platī ba ar skaistā m skatu terasē m. Katru vakaru uz terases bā rmenis gatavo 2 veidu daž ā dus kokteiļ us, ļ oti garš ī gi!
Ja nevē lies š os, tiklī dz apsē dī sies, viesmī lis tev uzreiz piedā vā s citus. Jums nav ilgi jā sē ž un jā gaida viesmī lis, kā tas daž kā rt notiek atvaļ inā jumā , viņ i jū s uzreiz atrod paš i.
Visa teritorija ir iegrimusi ziedos. Un kas tā par pazemes eju no galvenā s ē kas uz baseina zonu, lukturī š iem, akvā rijiem ar zivī m, kas iebū vē tas ejas sienā s.

Viesnī cā ir viesu attiecī bu nodaļ a (pie kasē m strā dā.5-7 darbinieki, kuri vienlaikus runā daž ā dā s valodā s). Arī reģ istratū rā ir darbinieki, kuri runā daž ā dā s valodā s.

Galvenais restorā ns vienlaikus uzņ em lielu skaitu viesu. Tiek ievē roti visi droš ī bas pasā kumi (ē dienu aiz stikla, stingri izsniedz viesnī cas darbinieki cimdos).
Vakariņ u vai pusdienu laikā jū s neredzē siet netī rus galdus, darbinieki to ļ oti stingri uzrauga un nekavē joties tī ra un apstrā dā nā kamajiem atpū tniekiem.
Ē diens restorā nā ir daudzveidī gs, ir diē ta. Bē rnu restorā nā papildus var paņ emt bē rnu sulas, biezeņ us, jogurtus, pienu.
A la carte restorā nā viss ir ļ oti garš ī gi, ā tri, skaisti.
Baseina zonā ir vesela iela, kur no 12:00-18:00 ir atvē rtas š ā das vietas:
1. Dzē rieni ar ledu.
2. Alus.
3. Pica.
4. Ziedojumi.
5. Dzē rienu bā rs.
6. Saldē jums un augļ i.
7. Burgeri.
8. Salā ti.
9. Hotdogs, š avarma, rī si.
10. Zivis.
11. Cepti kartupeļ i ar pildī jumiem.
12. Beļ ģ u vafeles, gozleme.

Pludmalē no 10:00 no rī ta ir atvē rts dzē rienu (bezalkoholisko) bā rs, no 12:00 var pasū tī t augļ us, hotdogus, vermicelli, salā tus, burgerus, gozleme.

Viesnī cā ir 2 bē rnu klubi. Visas dienas garumā bē rni nodarbojas ar daž ā dā m aktivitā tē m (zī mē š ana, rokdarbi, cepumu un picu gatavoš ana, konkursi, diskotē ka). Animatori runā daž ā dā s valodā s.

Viesnī cas amfiteā trī ir profesionā la skatuve, kur katru vakaru notiek izrā des. Izrā des ir daudzveidī gas un interesantas.

Tik milzī gu baseinu jū s neatradī siet nevienā citā viesnī cā.
Pa dienu baseina zonā sporta aktivitā tes, mū zika. Vairā kas reizes nedē ļ ā tematiskas baseina ballī tes ar dī dž eju (pē cpusdienā ).
Ir smilš u baseini.
Bē rnu slidkalniņ i daž ā dā m vecuma kategorijā m ir norobež oti.
Glā bē ji strā dā pie baseiniem un slidkalniņ iem pa perimetru. Tas nav 1 glā bē js uz baseinu, tie ir glā bē ji pa baseina perimetru, ik pē c 5 m un uz paš iem slidkalniņ iem. Ir atseviš ķ s baseins ar mā kslī giem viļ ņ iem.

Autobusi kursē uz pludmali, 5 minū š u brauciens. Maksimā lais gaidī š anas laiks autobusa piepildī š anai ir 5 minū tes. Pati pludmale ir maza, bet sauļ oš anā s krē slu vienmē r pietika visiem. Pludmalē darbojas glā bē ji un visas dienas garumā darbinieki uzrauga pludmales tī rī bu.

Spa zona ir ļ oti skaista: 2 saunas, hammam pirts, tvaika pirts, 2 lieli baseini, 2 atpū tas zonas, sā ls istaba. Par papildus samaksu daž ā das procedū ras uz profesionā lā s kosmē tikas saloniem.

Vakaros klavieru istaba, diskotē ka bē rniem un pieauguš ajiem. Viesnī cas teritorijā ir daudz bē rnu atrakciju (par maksu), karuseļ i, boulings, kinoteā tris, karaoke telpa, bibliotē ka.

Sapņ u viesnī ca bē rniem un pieauguš ajiem!
Ja jums galvenais ir patī kama atpū tas atmosfē ra ar augstu servisu, tī rī bu, droš ī bu, lielu, skaistu, koptu viesnī cas teritoriju, jū s esat Granada Luxury Belek!
аватар kranchik
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kupons ir mana vī ra dā vana uz 25 laulī bas gadiem. Viesnī ca ir pasakaini skaista ar augstu apkalpoš anu un izsmalcinā tu ē dienu. Viesnī ca ir piemē rota ģ imenē m ar bē rniem, š eit ir viss: no ē diena lī dz izklaidei. viesnī ca 2 lī nijā s lī dz jū rai brauc ar autobusu 5 minū tes, gā jā m kā jā m 25-30 min. … Tomēr ▾ Kupons ir mana vī ra dā vana uz 25 laulī bas gadiem. Viesnī ca ir pasakaini skaista ar augstu apkalpoš anu un izsmalcinā tu ē dienu. Viesnī ca ir piemē rota ģ imenē m ar bē rniem, š eit ir viss: no ē diena lī dz izklaidei. viesnī ca 2 lī nijā s lī dz jū rai brauc ar autobusu 5 minū tes, gā jā m kā jā m
25-30 min. Pē c š ā dā m brokastī m nenā k par ļ aunu staigā t pa tā du skaistumu. Jū ra tā dā laikā ir auksta un neskaidra smilš u dē ļ .
Pē c uztura: vienmē r 3 veidu jē ra gaļ a. 3 veidu liellopu gaļ a arī zivju mī dijas. Garneles, kalmā ri, tuncis, daudzu veidu sieri, olī vas, melnā s olī vas, viss ir ļ oti daudzveidī gs un daudz acis izpleš as. daudzas lietas, ko viņ i neizmē ģ inā ja, bija pelmeņ i, suš i un konditorejas izstrā dā jumi, kas apieta ē š anu ar acī m. Viņ iem ir sava maizes ceptuve. Bā rmeņ i un viesmī ļ i ir super eksperti savā jomā , ī paš i forš ais bā rmenis VIP bā rā . Viesmī ļ i paš i ļ oti vē rī gi, atnes vī nu, alu ļ oti ā tri noņ em, visi smaida atpū tniekiem. Ī paš i liels paldies Nonai, visi jautā jumi, kas mums bija, tika atrisinā ti bez atteikuma un pē c iespē jas ā trā k. Ja jums ir kā di jautā jumi, lū dzu, sazinieties ar viņ u. Nona mums uz jubileju sarī koja svē tkus, bijā m patī kami pā rsteigti. Pateicoties viņ ai, tā s paliks labas atmiņ as. Mē s iesakā m viesnī cu. Izbaudiet lielisko apkalpoš anu paš i, jū s to nenož ē losiet.
PALDIES PAR ATPŪ TU! ! ! Mē s atgriezī simies! ! !
аватар Jmenechkaa
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Teritorija ir ļ oti liela, daudz daž ā du zonu ar daž ā du kategoriju baseiniem, ir rotaļ u laukums ar smiltī m, sauļ oš anā s krē slu kaudze un sekls baseins ar podiņ iem bē rniem. Ap viesnī cu ir daudz baseinu. Ir milzī gs peldbaseins ar animā ciju. … Tomēr ▾ Teritorija ir ļ oti liela, daudz daž ā du zonu ar daž ā du kategoriju baseiniem, ir rotaļ u laukums ar smiltī m, sauļ oš anā s krē slu kaudze un sekls baseins ar podiņ iem bē rniem. Ap viesnī cu ir daudz baseinu. Ir milzī gs peldbaseins ar animā ciju. Izcils akvaparks ar daž ā diem slidkalniņ iem!! ! Baseinu ir ļ oti daudz no baseina ar mā kslī go vilni un gludu ieeju, lī dz baseinam peldē š anai ar tramplī nu!
Serviss - mums bija gids no Anex Tour SULTAN. . . tikai ne ī sts. . . sā kot no mazā kā lū guma pē c papildus dvieļ u komplekta lī dz izbraucieniem (lē tā k kā pie kases) Leģ endu zeme.
Pati viesnī ca. . . viena nepā rtraukta vieta fotogrā fijā m, katrs stū ris skaists! daudz bā ru un kafejnī cu.
Ē diens un alkohols ir lieliski. Viss no naž a apakš as, zivju cepš ana priekš ā un likš ana uz š ķ ī vja, kukurū zas vā rī š ana un karsta uz š ķ ī vja ! ! ! Desertu jū ra! Dzē rieni - daudz!
Spa...tas parasti ir atseviš ķ s buzz. No karstā ū dens baseiniem lī dz ceļ galiem augstiem baseiniem bē rniem! Ir arī sā ls baseins. . . pirtis, saunas, hammam un sā ls istaba ar atpū tas istabu!! !
Istaba tī ra, maza. . . bet tajā ir viss!! !
Es nezinu, kas nepiecieš ams, lai uzrakstī tu sliktu atsauksmi!
Un vē l. . . 17:00 pazaudē ja telefonu, steidzā s, ka pazuda pulksten 1 naktī . Jau pie reģ istratū ras iepakotas maisiņ ā , gaida saimnieku!
аватар tatynaarnaut7017
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uzturē jā s 7 cilvē ku grupā . Viesnī cā ieradā mies 5:00, reģ istrē jā mies pulksten 10. Numuri atradā s tajā paš ā stā vā . Numuri ir tī ri un uzkopti katru dienu. Batoniņ š vienmē r bija pildī ts ar kolu, fantu, sprite, ū deni, alu, riekstiem, š okolā des konfektē m. … Tomēr ▾ Uzturē jā s 7 cilvē ku grupā . Viesnī cā ieradā mies 5:00, reģ istrē jā mies pulksten 10. Numuri atradā s tajā paš ā stā vā . Numuri ir tī ri un uzkopti katru dienu. Batoniņ š vienmē r bija pildī ts ar kolu, fantu, sprite, ū deni, alu, riekstiem, š okolā des konfektē m. Reģ istrā cijas dienā , vakarā ielika istabā vī nu, augļ us, vī na glā zes un traukus - bija jauki.
Restorā ns, jā , restorā ns! Liels un skaists. Ē dienu ir daudz un viss garš ī gs - gaļ a (jē ra gaļ a, tī tara gaļ a, teļ a gaļ a, vista), zivis (jū ras asaris, skumbrija, sarkanā s zivis un vē l daž as sugas, nosaukumu neatceros), dā rzeņ i, augļ i, salā ti, daž ā di zaļ umi, pirmie ē dieni, liela sieru izvē le, mē rces, konditorejas izstrā dā jumi, saldumu jū ra, dzē rieni, tai skaitā svaigi spiestas sulas. Pat ja jū s izmē ģ inā sit tē jkaroti no katra ē diena, jū s joprojā m nevarat izmē ģ inā t visu. Ē dienus gatavoja daž ā dā s tehnikā s – grilē ja, sautē ja, cepa, vā rī ja, tvaicē ja daž ā dā s variā cijā s. Restorā na darbinieki tī ri izgludinā tā s drē bē s (balta virsa, melna apakš a) strā dā ja kā bites, vajadzē ja tikai paskatī ties vai pacelt roku un bū s tē ja, sulas, jebkurš alkohols, par to vē lā k.
Teritorija ir kaut kas, tā ir milzī ga - krā š ņ i baseini, daudz puķ u, palmas, zaļ umi, Maldivu salu imitā cija! akvaparks. Tuneļ os, lai pā rvietotos no viena baseina uz otru, akvā riji ar daž ā dā m zivī m. Pandē mijas dē ļ nav daudz cilvē ku. Tā pē c likā s, ka š ī pils ar bagā tī gu teritoriju ir tikai mums.
Viesnī cas ē ka ir ļ oti skaista, iekš pusē tā ir sadalī ta daž ā dā s zonā s, katra ar savu dizainu un mē belē m. Daudz svaigu ziedu. 14 bā ri ar lielu alkoholisko un bezalkoholisko dzē rienu izvē li, saldumiem, ā trā s uzkodas, saldē jumu. Alkohols ir pieklā jī gs, ir arī "elite". Bā rmeņ i, kā likums, lē ja, cik gribē ja, centā s pagatavot gardus kokteiļ us. Bija, protams, tā di, kas sasmī nē ja, jo nedeva dzeramnaudu. Pateicā mies tiem, kas smaidī ja un centā s. Pandē mijas dē ļ animā cija ir vā ja, lai gan mums bija jautri un interesanti. Katru vakaru viņ i spē lē ja vijoli un klavieres.
Viena lieta - jū ra! Tas ir tā lu, tomē r pā rsē š anā s regulā ri, ik pē c pusstundas, brauca tū ristus. Bijā m vī luš ies pludmalē , smiltis un oļ i kaut kā di pelē ki, putekļ aini. Sakarā ar to ū dens nav caurspī dī gs, dubļ ains. Daudz sauļ oš anā s krē slu ikvienam. Pludmalē ir bā rs. Viesnī cas ī paš nieki, tas ir jā uzlabo. Š ķ iet, ka pludmale nemaz nav no š ī s viesnī cas, tā ds spē cī gs kontrasts, skaista viesnī ca un nož ē lojama pludmale.
Bijā m bez bē rniem, viņ iem ir daudz slidkalniņ u un baseinu. Tā kā teritorija ir liela, bē rnu zonas ir nodalī tas no pieauguš ajiem. Manuprā t, tas ir ļ oti ē rti vecā kiem ar bē rniem.
Iepirkš anā s… gā ja pā rbraucienā no gida. Viņ i to nož ē loja, cenas kosmiskas, kaulē ties negrib, ja nepē rkam, apvainojas. Kopumā iepirkš anā s nebija veiksmī ga. Mans ieteikums ir iet uz veikaliem paš am, nevis no gida.
Kopumā ar pā rē jo esam apmierinā ti. Solid 8, bija skaista pludmale un jū ra - 10.
аватар oksana.kozareckaya
Ieč ekojā mies 4. augustā ap 4:30 no rī ta gaidī jā m izrē ķ inā š anos foajē uz krē sliem, bija ļ oti grū ti jo visu nakti negulē jā m jo lidojums bija uz 2 naktī m, bē rns 8 gadus vecs bija ļ oti noguris un viņ am bija grū ts lidojums, un viņ am joprojā m bija jā sē ž vestibilā , jo reģ istrā cija ir no 14:00. … Tomēr ▾ Ieč ekojā mies 4. augustā ap 4:30 no rī ta gaidī jā m izrē ķ inā š anos foajē uz krē sliem, bija ļ oti grū ti jo visu nakti negulē jā m jo lidojums bija uz 2 naktī m, bē rns 8 gadus vecs bija ļ oti noguris un viņ am bija grū ts lidojums, un viņ am joprojā m bija jā sē ž vestibilā , jo reģ istrā cija ir no 14:00. Š eit, protams, tū roperatora Anekstur aprunā š anā s, jo ne katra viesnī ca vē las reģ istrē ties agrā k. Mē s devā mies brokastī s, un tur bija tikai olas un sojas desa - garš oja pē c papī ra, brokastu pā rslas, un dā rzeņ i nebija gatavi (tā tas bija katru dienu). Domā jā m, varbū t š odien tas ir tikai tā ds ē diens, un tad bū s garš ī gā ks un daudzveidī gā ks. Mū s iekā rtoja istabā.8 no rī ta, istabiņ a normā la, velkas 4-ku.
Mē s devā mies pusdienā s - un tur atkal š ausmas, smirdoš i vistas ciskas, jē ra gaļ a no vecā ka gadagā juma jē ra, no kura smarž a ir 2 metri, skumbrija, kas ir novecojusi, rī si un makaroni un Deshark kartupeļ u biezeni (ā tra vā rī š ana, tas vispā r nogalinā ja mums). Vakariņ as bija tā das paš as. 7 dienas š ajā viesnī cā bija tikai jē ra gaļ a ar smarž u, pā ris reizes teļ a gaļ as sautē jums, ar smarž u vai sā li cepta vista, skumbrijas zivs, brekš i, vienreiz tunč a steiks, kas var nogalinā t, un pirmo reizi laš a steiks ar kā du sava veida mē rce ar skā bo krē jumu, otrreiz cepta lī dz oglē m, un treš o reizi tas pats ogles lasis tika sautē ts ar dā rzeņ iem.
Š ī s viesnī cas animā cija ir atseviš ķ s jautā jums. Pirms izbraukš anas pā rbaudī jā m pie tū roperatora visas nianses, karaoke, animā cija, ū denspī pes, atbildē saņ ē mā m, ka viss ir un darbojas, un ierodoties noskaidrojā m, ka karaoke nedarbojas COVID dē ļ , un ū denspī pes nesmē ķ ē . . Diskotē kas ar turku mū ziku un bē rnu izklaide vakarā ir dejas aramzamzam ((((.
Š ī s viesnī cas akvaparks ir forš s, bet ir atvē rts no 14:00 lī dz 18:00.
Viesnī ca bija tik apbē dinā ta, ka gribē ja to mainī t, bet, uzzinot, ka atdodam visu summu, ko samaksā jā m par viesnī cu, bija arī.600 eiro sods, un mē s pā rdomā jā m pā rcelties uz citu. viesnī ca. Viesnī ca nav tā s naudas vē rta, mans padoms ir neiet uz š o viesnī cu.
аватар vlasenko185496
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š o viesnī cu izvē lē jos lielā baseinu un ū dens slidkalniņ u skaita dē ļ . Diemž ē l mans dē ls nebrauca ar amerikā ņ u kalniņ iem (vecuma periods - 12 gadi). Viesnī ca ir jauna, tā pē c numuriņ i ir mazi (standarta), bet pietiekami svaigi. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jos lielā baseinu un ū dens slidkalniņ u skaita dē ļ . Diemž ē l mans dē ls nebrauca ar amerikā ņ u kalniņ iem (vecuma periods - 12 gadi). Viesnī ca ir jauna, tā pē c numuriņ i ir mazi (standarta), bet pietiekami svaigi. Pā rsteidza duš as dozatorā ar š ampū nu un ķ ermeņ a ž eleju (jauki un ē rti). Ē diens viesnī cā bija pamatī gs 4-ku. Ē dinā š anas vietu ir daudz, tā pē c var izmitinā t, bet labā k ierasties agri. Viesnī cā ir arī daudz bā ru. Istabas uzkopš ana un mini bā ra papildinā š ana ir labi, bet ne gulbji par nelielu dzeramnaudu. Mū su istabiņ a bija 6215 (6. stā vā ). Man ļ oti nepatika š ī viesnī ca, jo visas vienpadsmit dienas mani sakoda kaut kā di dzī vnieki (puč i vai blaktis ?? ? ), tā pē c nebija ē rti atpū sties, jo biju klā ta ar kodumiem un ļ oti niezē ja. Viesnī ca atrodas nomaļ us no jū ras, lī dz tai var nokļ ū t ar autobusu, bet pati jū ra no rī ta ir tī ra, tad kļ ū st mā koņ aina. Vispā r uz Beleku un Sides pusi neieš u, bet ieš u tikai uz Kemeru (jū ra labā ka un tī rā ka, lai gan neesmu peldē tā js). Arī viesnī cas ņ emš u tikai pirmajā rindā .
Стандартный номер. Ванная номера. Мини бар. Пляж, на котором приятно и тихо отдыхать - Чьи то укусы??? Море от отеля. Алкоголь, но этот за денежки. Сам отель и бассейн
аватар Winner1988
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki. Atgriezā s no š ī s viesnī cas pirms nedē ļ as. Biju nedē ļ u ar draugiem. Es lidoju no Kijevas ar Azur Air. Viss noritē ja pē c plā na bez kavē š anā s un turp un atpakaļ . Lidojums bija 3.30 no rī ta, 5.45 jau nolaidā mies Turcijā , viesnī cā bijā m ap 8. … Tomēr ▾ Sveiki. Atgriezā s no š ī s viesnī cas pirms nedē ļ as. Biju nedē ļ u ar draugiem.
Es lidoju no Kijevas ar Azur Air. Viss noritē ja pē c plā na bez kavē š anā s un turp un atpakaļ .
Lidojums bija 3.30 no rī ta, 5.45 jau nolaidā mies Turcijā , viesnī cā bijā m ap 8.00, iekā rtojuš ies 14.00.
Tagad pā rskats par paš u viesnī cu))):
1. Viesnī ca. Pati viesnī ca no ā rpuses iekš puses izskatā s š iki (skaistas grī das, lustras, lifti, mī ksti krē sli, dī vā ni). Vispā r ik pē c 15 metriem daž ā di interjeri un brī ž iem liekas, ka pā rvā cies no vienas valsts uz otru tik precī zi viss ir nodots. Stikla kā pnes un lustra zā lē ir kaut kas. Kopumā katrs centimetrs priecē aci.
2. Skaitlis. Istabu interjers atturī gs, klasisks, bez pompozitā tes (kā , piemē ram, Granadā Alanjā , kur telpas ir greznas). Duš as ž eleja un š ampū ns - vairumā , atseviš ķ i liekam burkā s matu balzams, ķ ermeņ a losjons, skū š anā s putas un skuveklis, zobu birste un pasta. Ja nav putu, skuvekļ a, pastas, otas (kā mums bija), vienkā rš i piezvaniet uz gestrelā ciju un viņ i jums visu atnesī s. Istabā ir fē ns (sauc Valera? ))), kondicionieris (ar ē rtu jaudas un temperatū ras regulē š anu), TV (ar virkni kanā lu no daž ā dā m valstī m), ledusskapis (minibā rs (fanta, kola, sprite, alus, ū dens). ) papildina katru dienu), tē jkanna (katru dienu tiek papildinā ta arī tē ja, š ķ ī stoš ā kafija, sausais krē jums, cukurs).
3. Jū ra/Pludmale. Jā , viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , bet es to neuzskatu par mī nusu. Ar autobusu lī dz pludmalei brauc tieš i 5 minū tes. Un š is brauciens vienmē r ir ļ oti jautrs, jo autobusam nav logu, skan mū zika, un, ja sanā k jautri ceļ a biedri, tad arī viņ i gā ja ar dejā m un dziesmā m)). Pirmajā lī nijā ir daudz viesnī cu un karstumā lī dz jū rai aiziet 5-10 minū tes, bet te ar vē jiņ u un pasē dē š anu, tā pē c ar to viss kā rtī bā . Jū ra, jo ieeja ir smilš aina, neš ķ iet ī paš i tī ra, bet, ja brauc prom, krā sa mainā s uz tirkī zzilu un pati jū ra ir caurspī dī ga. Pludmale ir maza, bet vietas pietiek visiem, jo ​ ​ iet maksimums 10% viesnī cas apmeklē tā ju, pā rē jie atrodas baseinos. Bā rs atveras 10.00, ē dinā š ana 12.30. Ē st (hamburgeri, hotdogi, frī kartupeļ i, kotletes, salā ti, vistas iesmi) un dzert pludmalē ir pietiekami daudz izvē les, daudzi pat neiet pusdienā s.
4. Ē diens. Ē diens patieš ā m ir slepkava. Lai gan man ir "viss iekļ auts" brī vdienu pieredze, nav iespē jams atturē ties un neizmē ģ inā t VISU))). Pat brokastī s ir liela uzkodu izvē le, salā ti, jogurti, pat tuncis un daž reiz pat vistas gaļ a (nekur neesmu redzē jusi). Un no rī ta cepš ana nav tikai rullī š i ar daž ā du sī rupu virsū , bet gan augļ u pī rā gi, smalkmaizī tes, kruasā ni, rullī š i ar š okolā di, olu krē ms un daudz kas cits. Pusdienas un vakariņ as ī paš i neatš ķ iras, reizē m man pat pusdienas patika vairā k, bet vakariņ ā s uz terases izsniedz vakara ē dienu ar skaistu pasniegš anu kā restorā nā . Ē dienkartē vienmē r ir vista, zivs, tī tars, teļ a gaļ a, divas reizes bija jē ra gaļ a, daudz starteru, vairā ki sā nu ē dieni, 2-3 zupas, salā ti/dā rzeņ i, makaroni, suš i, pica.
5. Deserti. Š ī viesnī ca patiks ne tikai saldumu, bet arī gardu desertu cienī tā jiem. Konditors ir vienkā rš i sava amata meistars. Viss no š okolā des un ar š okolā di ir vienkā rš i š edevri. Kopumā katru dienu deserti tika mainī ti pusdienā s un vakariņ ā s, un tie ir ļ oti daž ā di. Nekur citur neesmu redzē jusi tā du garš u un kvalitā tes paleti, par ko ī paš s paldies. Par savu konditorejas darbnī cu biju nedaudz pā rsteigts, jo izrā dī jā s, ka viss ir apmaksā ts un tikai pē c pasū tī juma. Vienkā rš i jū s varat tā ē st tikai tad, ja pirms pirkš anas pamē ģ inā t. Es paņ ē mu dā vanas. Lokums maksā.10 USD par kilogramu, saldumi - 20 USD. Arī no desertiem viesnī cā ir ā rprā tī gi garš ī gs saldē jums (kuru liek bumbiņ ā s konusā vai krē mā ). Tā nekad nav par daudz, ē d un nevar ē st))
6. Dzē rieni. Viesnī cā ir gan vietē jie, gan importē tie alkoholiskie dzē rieni. Kur meklē t importu, var atrast numura attiecī gajā bukletā . Ir arī iepakotas sulas, svaigas sulas, graudu kafija no aparā tiem (un vakarā vestibilā viņ i pat brū vē turku smiltī s).
7. Baseini/akvaparks. Viesnī cā ir daudz baseinu, bet galvenais, protams, ir milzī gs 300 metru garš . Tas ir pā rsteidzoš s, un tā ir š ī s viesnī cas iezī me. Viņ a dē ļ cilvē ki neiet uz jū ru))) Arī akvaparks ir pieklā jī gs, uz slidkalniņ iem ir pat lifts, tač u ne vienmē r ir pietiekami daudz apļ u un jā gaida. Ī paš a uzmanī ba ir pelnī jusi baseinu un "Maldī vu salu" teritoriju. Tur noteikti iegū s stilī gā kā s bildes)).
8. Animā cija. Animā cija ir neuzbā zī ga, kas man ir pluss. Vienmē r piedā vā jiet, bet neuzstā jiet. Katru dienu vakaros daž ā di š ovi un diskotē ka. Bē rniem ir bē rnu klubi.
9. Serviss/Personā ls. Parasti man š ī s preces nav, bet š eit man ir pienā kums par to uzrakstī t. Ir tik daudz darbinieku, un visi viesnī cas darbinieki atstā j labu iespaidu jau no pirmā s sekundes. Visi ir tik draudzī gi un smaidī gi, š ķ iet, ka esat uz citas planē tas. Ikviens ir aizņ emts ar kaut ko katru minū ti, pat pludmalē jū su sauļ oš anā s krē sls tiek pastā vī gi noslaucī ts no smiltī m un atkritumi tiek izvesti ik pē c pusstundas. Ī paš u pateicī bu vē los izteikt Granada Trio komandai, kas katru vakaru piepilda ar kvalitatī vu mū ziku (klavieres, vijoles). Viņ i ir ļ oti talantī gi un burvī gi.
Secinā jums: ja š aubā ties, braukt uz š ejieni vai nē , nevilcinieties, jū s atcerē sities un izbaudī siet š ī s brī vdienas. Biju ļ oti apmierinā ta un neatradu nevienu bū tisku mī nusu. Viss bija vienkā rš i brī niš ķ ī gi, tikai ž ē l, ka pā rē jais vienmē r ā tri beidzas. Es ļ oti iesaku visiem š eit apmeklē t))
Отель Лобби Холл Вид с 9 этажа Подземный переход Мальдивы Территория Крылья)
аватар avd64
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viss, kā jau ī stiem karaļ iem !!! ! ! Otro gadu, š eit un tikai š eit! … Tomēr ▾ Viss, kā jau ī stiem karaļ iem !!! ! ! Otro gadu, š eit un tikai š eit!
Parādīt vairāk »


iemiesojums muzatur2010_ukr.net
4 gadā atpakaļ  •  2 abonents nav atbilžu
iemiesojums ksurik1
Labvakar! Apsveram atvaļinājumu jaunajā Granada Luxury Belek viesnīcā.. Paredzamais atvēršanas datums ir 15.marts.. Sakiet, varbūt kādam ir informācija par patieso atvēršanas datumu
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель Granada Luxury Belek расположен в городе Белек. Отель открылся в мае 2017 года. Состоит из основного 7-этажного здания, дополнительного блока и семи 2-этажных вилл. Подходит для активного и комфортного семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta 2 км от аквапарка «Троя» с дельфинарием, 33 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж находится в 1,5 км от отеля, через дорогу.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Основной открытый бассейн (3 147 кв. м), большой бассейн (9 957 кв. м), бассейн Мальдивы (2 977 кв .м), бассейн с волнами (914 кв. м), анимационный бассейн (117 кв. м), бассейн на территории номеров Family Suite (480 кв. м), 2 крытых бассейна (90 и 510 кв. м, с подогревом в зимний период), бассейн-речка (755 кв. м), полуолимпийский бассейн (325 кв. м), основной ресторан, 4 ресторана A’la Carte: стейк-хаус, интернациональный, морепродукты, турецкий, 27 конференц-залов (на 22-3111 человек), мини-маркет.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детская анимация на русском языке, мини-клуб (4-12 лет) и тинейджер-клуб (13-17 лет), 2 открытых детских бассейна (310 и 723 кв. м), крытый детский бассейн (24 кв. м), детская коляска (бесплатно, по резервации).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аквапарк (380 кв. м), 2 теннисных корта (платное освещение), луна-парк (платно), анимация на русском языке, компьютерные игры (платно), поле для гольфа (в пределах 3 км).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 872 номера с видом на бассейн, сад: 574 Standard Room, 174 Family Room, 72 Family Deluxe, 20 Suite Villa, 7 Granada Villa, 9 Handicap Room.

Istabās

Центральный кондиционер, мини-бар (безалкогольные напитки и пиво — ежедневное пополнение), спутниковое ТВ с российским каналом, музыкальный канал, прямой телефон, Wi-Fi (бесплатно), душ, фен, сейф (бесплатно), балкон, дополнительная кровать (по запросу), ежедневная уборка, смена белья и полотенец.

Adrese Belek Mah. Cumhuriyet Cad. No:102/7 Serik Antalya, 07506 Белек, Турция.
Tālruņi: 90 242 715 20 26
Tīmekļa vietne: Granada Luxury Belek
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.