Mēģināja aprakstīt apskatā!

Rakstīts: 19 maijā 2017
Ceļošanas laiks: 25 aprīlis — 3 maijā 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Atpū tas laiks: 2017. gada 25. aprī lis - 3. maijs

Atpū tusies ģ imene – es, sieva un pieauguš ā meita. Atpū tas laiks no 2017. gada 25. aprī ļ a lī dz 3. maijam.
2016. gadā viesnī ca ir piedzī vojusi bū tiskas izmaiņ as. https://www. youtube. com/watch? v=c4mi3VFhIKI

Ieraš anā s un norē ķ inā š anā s.


Rī ta ieraš anā s. Mē s esam jakā s, bet Turcijā ir silti. Pā rsū tī š ana ir ā tra, nav nogurdinoš a. Pirmais jautā jums transfē ru gidam ir "Vai jū rā var peldē t? : =)" . Reģ istratū rā nav valodas barjeras. Reģ istrā cijas formalitā tes. Tie piedā vā brokastis un izmitinā š anu. Dā vana ietilpī gas pludmales somas veidā ar viesnī cas logotipu. Tradicionā las rokassprā dzes, bet nez kā pē c no ū densizturī ga papī ra, nevis vinila. Viss notiek ar smaidu, it kā viņ i tikai mū s sagaidī tu. Viss 5-7 minū tes. Vī rietis, kurš mū s pavadī ja uz istabu, nerunā ja slikti krieviski.

Numurs.

Viņ i mums atver durvis uz istabu, un tas izrā dā s "standarts", nevis "femel", par kuru mē s samaksā jā m. Pavadoš ajai personai ieduram ar pirkstu kuponā ar telpas nosaukumu. Viņ š kaut kur zvana, lū dz pagaidī t trī s minū tes.
Pē c 3 minū tē m tiekam informē ti, ka brī vas "ģ imenes" trū kuma dē ļ tiksim iekā rtoti "svī tā "! Istaba mums ļ oti, ļ oti labi piestā vē ja. Divas istabas, mī ksts dī vā ns, divi minibā ri, daudz skapju un skapī š u. Paklā js uz grī das. Kosmē tikas un higiē nas preč u komplekts, kas iepakots kastī tē s, ir pā rpilnī bā . Skū š anā s putas, vienreizē jā s lietoš anas maš ī nas, ž elejas, š ampū ni, kondicionieri. Daudzas, daudzas lietas. Tas tika regulā ri papildinā ts. Individuā lie gaisa kondicionieri katrā istabā . Ir tikai viens seifs, bet ar to mums pietika trim. Mani apbē dinā ja ē dienkarte spilvenu izvē lei pē c jū su vē lmē m (4 veidi). https://www. youtube. com/watch? v=WnMAhB3gmFk

Telpu uzkopš ana.

Nav sū dzī bu. Reģ istrā cijas dienā mums jautā ja, vai viss ir kā rtī bā (zī mju valoda, nedaudz angļ u, nedaudz krievu). Pat ja uz jū su roktura nav karinā ts brī dinā jums "Netraucē t", tī rot jū s nesaņ emat pieklauvē t pie durvī m. Mū su rež ī ms tika ā tri noskaidrots. Telpā viss tiek regulā ri papildinā ts, uzkopš anas kvalitā te laba.

Vestibils.

Daudz vietu.

Daudz dī vā nu un atzveltnes krē slu. Tū roperatoru informā cija, konditorejas izstrā dā jumi ar lielu saldumu un saldē juma izvē li. Krievvalodī gā s gesterlā cijas meitenes palī dzē s atrisinā t problē mas. "Karsta informā cija" - atieš anas laiks, izklaides grafiks. Divi bā ri ar ļ oti labu dzē rienu izvē li (tieš ā m ultra). Bagā ž as telpa (koferus var ielikt plē vē ). Mū su uzturē š anā s laikā viesnī cas gids pastā vī gi atradā s vestibilā.

Galvenais restorā ns un ē diens.

Mē s bijā m apmierinā ti ar virtuvi. Ē dienu izvē le ir liela. Know-how! Papildus ē dienu nosaukumiem uz katra galda ir arī elektronisks sī krī ks ar nosaukumiem vairā kā s valodā s. Garneles, kalmā ri, gaļ as ē dieni, grils (terasē ), augļ u un ogu galds, saldumi, vairā ku veidu saldē jums visu restorā na darbī bas laiku. Zemenes, ā boli, bumbieri, mango, banā ni, kivi un vē l un vē l. Iesaiņ otas sulas, no kurā m izvē lē ties. Diemž ē l no rī ta ir tikai viena svaigas sulas izvē le - apelsī nu. Viesmī ļ i ā tri un pieklā jī gi.
Jū su pasū tī jums krievu valodā tiks saprasts! Ir bē rnu istaba. https://youtu. be/mfU9S6qIV4Q

A la carte restorā ni.

Viesnī cas koncepcijā ietilpst 5 restorā ni. Vidusjū ras, nacionā lā virtuve, Tā lie Austrumi, zivis un tradicionā lā s brokastis. Mū su atvaļ inā juma laikā viesi tika cienā ti ar Tā lo Austrumu restorā nu. Pā rē jie nebija atvē rti (sezona tikai sā kā s un viesi tika savervē ti individuā li). Tā lajos Austrumos pusdienojā m - tradicionā li pikanti ē dieni. Serviss ir visaugstā kajā lī menī.

Teritorija.

Viesnī ca nevar lepoties ar milzī gu teritoriju, tač u viss, kas nepiecieš ams patī kamai atpū tai, ir tur. Zaļ a, skaista, glī ta. Darbinieki pastā vī gi kaut ko pļ auj, rotā , nodarbojas ar ainavu dizainu. Skulptū ras, zā lā ji, puķ upodi. Ir kur nofotografē ties.

Bā ri.


Es saskaitī ju 8 stieņ us. Izmē ģ inā ja visu kopumā . Divi vestibilā , divi pie baseiniem, pludmalē , terasē , animā cijas zonā un diskotē kā . Dzē rienu izvē le ir liela, gan turku, gan importa.
Kokteiļ u saraksts ir daudzveidī gs. Centrā lais ir visu diennakti atvē rtais vestibila bā rs. Viesmī lis ne vienmē r var nā kt pie jums - izstiepiet kā jas, veiciet pasū tī jumu pie letes. Un, kad viņ š paņ ems tavas tukš ā s glā zes, pielā dē viņ am jaunus pasū tī jumus. 100% veidā . Bā rmeņ i joko krieviski. Man tas patika.

Bē rnu zona.

Mū su atvaļ inā juma laikā tika pabeigts miniklubs, bet bē rnu animā cijas ar bē rniem nodarbojā s ar atpū tu brī vā dabā . Labs rotaļ u laukums. Bē rnu akvaparks ir labs. Kaut kas š ļ akstā s, griež as, š auj ū deni no lielgabaliem. Ir arī bass bē rniem.

Ū dens slidkalniņ i.

Ir pieejami trī s slaidi. Nav super-duper, bet ir arī plats, masu startiem un ā trgaitas. un skrū ve. Neskatoties uz 18-20 grā du ū deni, braucu ar prieku.

SPA centrs.

Piedā vā labu procedū ru klā stu. Ieraš anā s dienā mums iedeva karti bezmaksas muguras masā ž ai uz 15 minū tē m. Ž ē l, ka skrē ja, negā ja. Apsildā ms iekš telpu baseins, sauna, hammam, relaksā cijas zonas.
Ļ oti labi.

Pludmale.

Oficiā li atklā ts 1. maijā . Š ajā dienā viņ u apciemoja kā ds paziņ a. Sauļ oš anā s krē sli ar nojumē m. Uzkodu bā rs (bija iespē ja ē st), bā rs ar dzē rieniem. Mazliet aizsē rē jusi, bet ir sezonas sā kums. Shuttle bass biež i dodas uz pludmali no galvenā s ieejas. Lidojuma laiks ir 4 minū tes. Jū s varat izmantot savas kā jas, es to nenoteicu. https://www. youtube. com/watch? v=ITVlc4qwUig

Baseini.


Mazi bē rni, pieauguš ie, dziļ ā k, mazā ki, tuvā k bā ram, tuvā k akvaparkam. Tas ir, kā vē laties. Apgulies visur. Voditsa pirmajā s atpū tas dienā s nepanesa temperatū ru. Tad ū dens sasila un mē s! : =) Ū dens tī rs - par to rū pē jas personā ls. Es nejutu hlora smaku. Ir VIP apartamenti par naudu 100 eiro dienā . Iekļ auts kompleksā masā ž a, viesmī lis pē c izsaukuma, ā das mē beles, minibā rs, augļ i. Ir vieglā ki paviljoni par 20 eiro ar slapjiem klā ja krē sliem.

Animā cija.

Tū risma sezonas sā kums, karaoke, Hotel kungs, multfilmu konkurss. Nav daudz, bet animā cijas komanda ļ oti centā s.
Paldies puiš iem un meitenē m par to. Viņ i vienmē r ir draudzī gi, joko, runā , jautā , palī dz, izklaidē.

Tū ristu sastā vs viesnī cā.

Mū su ieraš anā s dienā viesnī cā nebija vairā k par 40 viesiem. Krievu ir maz. Pirms krievvalodī go tū ristu izbraukš anas laikam bija puse. Daudz turku viesu, ī paš i nedē ļ as nogalē s. Dzirdē ts vā cu valodā.

Viens no viesnī cas izcilā kajiem objektiem.

Viesnī ca atrodas 7 minū š u pastaigas attā lumā no leģ endu zemes. Š eit ir lielisks akvaparks, delfī nu š ovs, valzirgs - sportists, tī ģ eru sala, pingvī ni. Masa, slaidu masa un izklaide. Cena mums bija 38 dolā ri par dienu. Vakarā izrā de: dejas, krā su mū zikas strū klakas, pasaku varoņ u parā de, laivu parā de. Lieliski! Mē s gā jā m vairā kas reizes! ! ! Viesnī cā notiek mā kslinieku priekš nesumi. Mots, Timati, Lazarevs, Leps, Araš s. Š is nav pilnī gs festivā la viesu saraksts. Mē s gā jā m, kad Mots runā ja. Interesanti un pats galvenais BEZMAKSAS.

Ī PAŠ S PALDIES.
No sirds paldies par patī kamo uzturē š anos: Alena (viesis un jū su pirmais palī gs), Svetlana un Lera (animā cijas komanda - jū su garī gie pavadoņ i)! ! !

***PS***


Aprakstī ja, izstā stī ja protams ne visu. Es nepievienoju nevienu fotoattē lu — mana meita š eit specializē jā s. Cik drī z vien iespē jams, es mē ģ inā š u apstrā dā t savus videoklipus un ievietot tos vietnē . Es izveidoju video par gandrī z visā m pā rskatā apskatī tajā m tē mā m. Gatavs atbildē t uz jautā jumiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu