Pienācīga viesnīca relaksējošām brīvdienām.

Rakstīts: 22 marta 2017
Ceļošanas laiks: 12 — 19 marta 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Marta vidū viesojā mies Titā nika Deluxe otro reizi. Rezervē ts standarta numurs. Ierodoties viesnī cā reģ istratū rā minē jā m, ka esam jau bijuš i š ajā viesnī cā un mums kā atkā rtotiem viesiem tika pieš ķ irts numura uzlabojums, proti, standarta vietā viņ iem tika nodroš inā ts superior numurs. , kas ir lielā ka izmē ra. Viesnī cā ieradā mies 10.30, lī dz ar to bija jā gaida apmē ram 40 minū tes, ieejot istabā , bijā m ļ oti patī kami pā rsteigti - uz galda bija augļ i un saldumi, uz ledus š ampanietis, istaba bija dekorē ta ar ziedi. Mē s ar vī ru jutā mies gaidī ti. Paldies par komplimentu!
Tagad tē ze.
Ē diens bija izcils! Liela izvē le un tieš ā m garš ī gi! Jē rs, jē ra gaļ a, teļ a gaļ a, tī tara gaļ a, paipalas, vista daž ā dā s variā cijā s. Ir zivis, daž as dienas taisa suš i. Jū ras velš u nav daudz, bet ir. Saldumi - daudz.

Pietrū ka tikai zemenes, š osezon laikam vē l dā rgā s, lai gan saldumu dekorā cijā s tā s bija klā t.
No a la carte restorā niem strā dā ja tikai trī s - itā ļ u, zivju un grila restorā ni. Pirmie divi ir bez maksas, pē c rezervā cijas grils 29 eiro, bet tas ir tā vē rts! Noteikti ej! Gaļ a ir pā rsteidzoš a! Kū st mutē ! Gardā ku ē dienu nekur neesmu ē dusi.
Viesnī cā ir daudz cilvē ku. Konferences noritē ja viena otrai, tač u, neskatoties uz to, dež urantu ir pietiekami. Restorā ns apkalpo ā tri, ar smaidu. Kopumā viss personā ls ir draudzī gs un smaidī gs. Visi sveicina.
Viesnī ca ir ideā li tī ra. Pat ar lielu vē lmi bū tu grū ti atrast vainu tī rī š anā . Teritorija arī nolaizī ta. Notiek gatavoš anā s vasaras sezonai - stā da puķ es, pļ auj zā li. Baseini joprojā m ir auksti, izņ emot vienu ā ra apsildā mu un iekš telpu, bet ū dens kopumā ir ideā li tī rs.
Esam daudzkā rt klusajā sezonā bijuš i daž ā dā s Turcijas luksusa 5* viesnī cā s, zinā m, cik nekopta var izskatī ties teritorija un baseini. Viss par Titā niku ir lieliski!

Man ļ oti patī k Viesu attiecī bu darbs. Es vē los izteikt dziļ u pateicī bu Kristī nai par š o pakalpojumu. Mī ļ ā kā meitene, gatava uzklausī t un palī dzē t ar visu, kas ir viņ as spē kos. Es gribu ar viņ u sazinā ties, pat ja nav problē mu, viņ a ir tik saulaina. Uzturoties viesnī cā , mē s ar vī ru svinē jā m kā zu gadadienu. Vī rs vē rsā s pie Kristī nas ar lū gumu pasū tī t rož u puš ķ i un noorganizē t skaistas vakariņ as restorā nā Grill. Viss izdevā s vienkā rš i lieliski! Galdu rotā ja sirsniņ as no dekoratī viem akmeņ iem, vakariņ u noslē gumā atnesa kū ku sirds formā , dā vanu no viesnī cas. Istabā todien tika radī ts arī skaistums - gulbji un sirdis no dvieļ iem, puķ u ziedlapiņ as uz gultas, augļ i un saldumi uz galda. Š ī diena atstā ja neaizmirstamu iespaidu, pateicoties viņ as vī ram Kristī nai un viesnī cai? .
Par laikapstā kļ iem.
Martā laikapstā kļ i ir neparedzami. Vienu dienu lija, otrā karsti - sauļ ojā mies pludmalē , nā kamā s divas dienas siltas, bet ļ oti vē jainas. Pē c tam siltuma un pilnī ga miera diena. Bet mums tomē r izdevā s iegū t labu iedegumu? . Jū rā peldē ties nevarē jā m, ū dens auksts, bet ā ra apsildā mais baseins priecē ar siltu ū deni. Iekš telpu baseins ir diezgan liels, bet tur tā balinā tā ja smaka ir vienkā rš i neizturama, kā jau man, tajā atrasties ir ļ oti grū ti. (Muš a ziedē ? ).
Katru dienu kuģ is nedevā s jū rā , tikai labos laikapstā kļ os. Citā s dienā s 1600 metri kā jā m vai ar bagiju gar upi. Bija patī kami pastaigā ties - pavasaris, viss mostas, putni č ivina, ķ irzakas š auj, pa taku lē nā m rā po bruņ urupuč i, upē peld pī les.
Jū rā vienmē r varat paņ emt lī dzi dvieļ us un apgulties sauļ oš anā s krē slos vai lapenē s. Pie ieejas pludmalē ir automā ts kafijas, tē jas, karstā s š okolā des pagatavoš anai.
Ir ledusskapji ar ū deni, sulā m, alu un aukstu tē ju. Novembrī pusdienlaikā tika piegā dā tas sviestmaizes, tagad ir tikai dzē rieni.

Kopumā mū su uzturē š anā s viesnī cā bija ļ oti patī kama. Tiesa, man pietrū ka dzī vā s mū zikas vestibilā un intī mā kas atmosfē ras. Vakaros daž reiz ir grū ti atrast vietu bā ros, ir pā rā k daudz cilvē ku. Domā ju, ka vasaras sezonā tā du problē mu nebū s, atvē rsies ielu bā ri, restorā ni pie upes un diskotē ka, cilvē ki nekoncentrē sies iekš ā viesnī cā.

Vai š ī ir liela atsauksme? .
Paš iem nolē mā m, ka rudenī š eit atgriezī simies vē lreiz.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu