Sueno Hotels Golf Belek 5*– Atsauksmes

50
Novērtējums 8.610
№5 viesnīcas reitingā Belek
9.3 Numurs
8.8 apkalpošana
9.1 Tīrība
8.7 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 5 km attālumā no Belekas centra. Uzcelta 2007. gadā. Viesnīcas viesi var izmantot Sueno Hotels Deluxe Belek iespējas. Lieliska izvēle relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар metekor
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta apzinā ti. Pirmkā rt, es gribē ju spē lē t golfu un, otrkā rt, pilnī gu piekļ uvi visā m Sueno Deluxe priekš rocī bā m. Istabas labas, kondicionieris strā dā ja perfekti, vienī gā problē ma, ka tī rī ja pē c 14:00, kad mū su bē rns gulē ja. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta apzinā ti. Pirmkā rt, es gribē ju spē lē t golfu un, otrkā rt, pilnī gu piekļ uvi visā m Sueno Deluxe priekš rocī bā m.
Istabas labas, kondicionieris strā dā ja perfekti, vienī gā problē ma, ka tī rī ja pē c 14:00, kad mū su bē rns gulē ja. Viņ i vē rsā s pie menedž era – divas dienas pirms pusdienā m tī rī ja, pē c tam atkal aizmirsa.
Netā lu no viesnī cas ir labs golfa laukums, iesaku jau pirmajā dienā pieteikties ekskursijai pa to, citā di vē lā k nebū s laika. Paš ā viesnī cā viņ i tikai guļ , uzkodas un dzer vakarā bā rā , viss pā rē jais tiek pā rcelts uz Deluxe. Sueno golfā pat baseins vairā k izskatā s pē c palielinā tas vannas.
Lielā kā problē ma ar viesnī cu ir transports uz luksusa numuru. Lī dz masveidā ieradā s “NVS valstis”, visi stā vē ja rindā , lī dz ar “mū sē jo” parā dī š anos par galveno izklaidi kļ uva “dibena grū š anas” č empionā ts. Vienkā rš ā k bū tu 600 metrus noiet kā jā m, bet ne karstumā un ne ar bē rniem. . .
Kas attiecas uz Deluxe, tad tur pagaidā m viss ir forš i. Viesnī ca tika atvē rta tikai š ogad, un viss ir jauki un tī ri. Pie jū ras un pie baseina vietas pietiek visiem, bā ros lido viesmī ļ i, restorā nā rindu nav. Mē s devā mies uz a la carte (20 eiro diviem) itā ļ u - labi, bet ne lieliski. Ņ emot vē rā , ka abā s viesnī cā s importa dzē rieni (arī.18 gadus vecais Č ivas) ir bez maksas - a la carte nav jē gas. Jā , un vakariņ ā s Deluxe vienmē r ir divi š efpavā ra ē dieni - biež i vien ļ oti izsmalcinā ti...
Mū su draugi ieradā s piecas dienas ā trā k un pusdienoja tikai Golfā , pē c Deluxe apmeklē juma mē s pilnī bā pā rcē lā mies uz tā teritoriju.
Jā , Wi-Fi darbojas lieliski visā ī paš umā un numuros.
Atpū tieties uz pieci piecu punktu skalā . Bē rni ir sajū smā , vecā ki arī . Tici man, tajā paš ā Turcijā man bija greznā ka atpū ta tikai Gloria Golf. Reā li, ja nā kamgad numuriņ š trī s maksā s ne vairā k kā.2500 par septiņ ā m naktī m, dosimies bez vilcinā š anā s.
аватар kopeckaya
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sueno atpū tā mies 2. reizi. Viesnī ca visā dā ziņ ā brī niš ķ ī ga, atraš anā s vieta ļ oti skaista, zied oleandri, vareni eikalipti apkā rt golfa laukumiem, tu esi gluž i kā paradī zē . Pati viesnī ca ļ oti mā jī ga, personā ls atsaucī gs un draudzī gs. … Tomēr ▾ Sueno atpū tā mies 2. reizi. Viesnī ca visā dā ziņ ā brī niš ķ ī ga, atraš anā s vieta ļ oti skaista, zied oleandri, vareni eikalipti apkā rt golfa laukumiem, tu esi gluž i kā paradī zē . Pati viesnī ca ļ oti mā jī ga, personā ls atsaucī gs un draudzī gs. Ē diens ir vienkā rš i lielisks, viss ir tik garš ī gs, ka nav iespē jams atteikties no rijī bas. Pludmale ir atseviš ķ a daļ a. Pludmalē ir zils karogs, kas liecina par tā s tī rī bu, jū ra ir ļ oti silta, pludmalē darbojas glā bē js. Jū s varat sauļ oties gan pludmalē , gan pie baseina, gan piestā tnē . Uz mola ir bā rs, kur var paņ emt ū deni, sulas, jebkuru alkoholu, airā nu. Jū s varat arī pusdienot pludmalē . Ē diens ir kā galvenajā restorā nā . Noteikti dodieties arī uz bezmaksas golfa nodarbī bā m, ļ oti interesanti. Ir arī animā cija, vakara programma daudzveidī ga. Kā du iemeslu dē ļ nebija Gala vakariņ u, viņ i kopumā bija burvī gi ar ē š anu. Mums viss ļ oti patika. Lieliski atpū ties. Viesnī ca pilnī gai atpū tai. Viss ir jums.
аватар Galina-ivanova1
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Daudzas reizes atpū tusies Turcijā , tā pē c viesnī ca tika izvē lē ta rū pī gi. Un viņ i nebija vī luš ies. Ar mazmeitu atpū tā mies 6 gadus, viņ ai ļ oti patika, lai gan viņ a jau bija ne reizi vien Turcijā . Nekas netraucē ja, likā s, ka apkā rt neviena nav, viss mierī gi, bez steigas, rindā m, lai gan golfa spē lē tā ji naktī s bija ļ oti trokš ņ aini, bet viņ i mums netraucē ja. … Tomēr ▾ Daudzas reizes atpū tusies Turcijā , tā pē c viesnī ca tika izvē lē ta rū pī gi. Un viņ i nebija vī luš ies. Ar mazmeitu atpū tā mies 6 gadus, viņ ai ļ oti patika, lai gan viņ a jau bija ne reizi vien Turcijā . Nekas netraucē ja, likā s, ka apkā rt neviena nav, viss mierī gi, bez steigas, rindā m, lai gan golfa spē lē tā ji naktī s bija ļ oti trokš ņ aini, bet viņ i mums netraucē ja. Bija patī kami 5-7 minū tes aiziet lī dz jū rai, lai gan piegā de bija nemainī ga. Viesmī ļ i pret visiem izturē jā s vienā di, centā s ā tri apkalpot. Reģ istrē š anā s, tā pat kā citur, pulksten 14, tam jā bū t gatavam un bez traģ ē dijā m. Pret krieviem izturas normā li, Ļ ena, ierē dne, palī dz paldies. Bet, domā ju, ka ar zī daiņ u pā rtiku vajadzē tu nodarboties nopietnā k, nav ko barot bē rnu pusdienlaikā , ē diens viss pikants. Pludmalē pusdienas un ē dienu izvē le ir daudz sliktā ka. Š ī viesnī ca ir mī nus. Bet tas viss ir muļ ķ ī bas. Krā š ņ as vakara programmas, dzī vā mū zika, akrobā ti, dejotā ji, bet krievu mā kslinieki neizpilda nevienu dziesmu krievu valodā , it kā starp atpū tniekiem krievu nebū tu. Š ai viesnī cai ir vairā k plusi nekā mī nusi. . Esmu bijis daudzā s 5. klases viesnī cā s, no visā m iepriekš apmeklē tajā m, izvē los Sueno un domā ju tur atgriezties nā kamgad.
аватар Magdalenaapi
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
1. Ierodoties viesnī cā , viņ us ļ oti sirsnī gi sagaida, iekā rtojas istabiņ ā , pretī nā k mikroautobuss un aizved bagā ž u uz istabu. . . 2. Krā š ņ s ē diens, daž ā di ē dieni, arī konditorejas izstrā dā jumi, ir daž ā das atrakcijas bē rniem un pieauguš ajiem, diskotē kas, koncerti, dzī vā mū zika, 1 profesionā ls futbola laukums labā stā voklī , katru dienu jū su istaba tiek uzkopta, ļ oti tī rs, pieklā jī gi cilvē ki, sava pludmale. … Tomēr ▾ 1. Ierodoties viesnī cā , viņ us ļ oti sirsnī gi sagaida, iekā rtojas istabiņ ā , pretī nā k mikroautobuss un aizved bagā ž u uz istabu. . .
2. Krā š ņ s ē diens, daž ā di ē dieni, arī konditorejas izstrā dā jumi, ir daž ā das atrakcijas bē rniem un pieauguš ajiem, diskotē kas, koncerti, dzī vā mū zika, 1 profesionā ls futbola laukums labā stā voklī , katru dienu jū su istaba tiek uzkopta, ļ oti tī rs, pieklā jī gi cilvē ki, sava pludmale...
3. Nav trū kuma
4. zivju virtuve, turku virtuve, itā ļ u virtuve un daž ā di ē dieni
5. Viss bija lieliski, mums viss patika!! !
Ģ imenei draudzī ga viesnī ca
аватар tgazieva
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
viesnī ca nemaz neatbilst 5 zvaigž ņ u kategorijai. Vienī gais kas varē ja patikt bija numuriņ i un skats no loga uz golfa laukumu. Personā ls, manuprā t, nav apmā cī ts elementā ri. Dzē rieni plkst. bodyaga bā rs. visā . Visā teritorijā , pludmalē , ieskaitot klusumu, mū ziku nopratinā t nevar. … Tomēr ▾ viesnī ca nemaz neatbilst 5 zvaigž ņ u kategorijai. Vienī gais kas varē ja patikt bija numuriņ i un skats no loga uz golfa laukumu. Personā ls, manuprā t, nav apmā cī ts elementā ri. Dzē rieni plkst. bodyaga bā rs. visā . Visā teritorijā , pludmalē , ieskaitot klusumu, mū ziku nopratinā t nevar. Animā cija ir beigta, formā li eksistē , atpū tniekus pat nesveicina. Var atļ auties uzpī pē t plkst. bā rs. golfa spē lē tā jiem laba viesnī ca par zemu cenu, bet tā nemaz nav paredzē ta atpū tai pie jū ras. Esmu pā rsteigta par cilvē ku pozitī vajā m atsauksmē m, kuras tieš ā m iepirkā mies. Paskaidrojot zemo cenu ar to ka viesnī ca atrodas otrajā lī nijā . kurš atpū tā s pieklā jī gā s viesnī cā s kā "pappilon zeygma", "Calista", "Omara Dolche Vita", "Cornelia" tur nav vietas!
аватар n-ushanova
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā ir ļ oti augsts apkalpoš anas lī menis, iesaku visiem relaksē još ā m brī vdienā m. Š obrī d š ī ir vienī gā viesnī ca, kurā es vē lē tos atgriezties vē lreiz. … Tomēr ▾ Viesnī cā ir ļ oti augsts apkalpoš anas lī menis, iesaku visiem relaksē još ā m brī vdienā m. Š obrī d š ī ir vienī gā viesnī ca, kurā es vē lē tos atgriezties vē lreiz.
аватар netnatali1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ika vieta klusai, mā jī gai atpū tai, kur neviens un nekas netraucē , kur var atslē gties no realitā tes un baudī t jū ru, klusumu un komfortu. . . To ir vē rts redzē t savā m acī m. Ilgi izvē lē jā mies, kur braukt un godī gi sakot, Beleka kā atpū tas vieta nemaz netika uzskatī ta smilš ainā s pludmales un kalnu trū kuma dē ļ , Kemeram bija labā k, bet ieklausī jā mies rekomendā cijā s, ekskursijā . … Tomēr ▾ Š ika vieta klusai, mā jī gai atpū tai, kur neviens un nekas netraucē , kur var atslē gties no realitā tes un baudī t jū ru, klusumu un komfortu. . . To ir vē rts redzē t savā m acī m. Ilgi izvē lē jā mies, kur braukt un godī gi sakot, Beleka kā atpū tas vieta nemaz netika uzskatī ta smilš ainā s pludmales un kalnu trū kuma dē ļ , Kemeram bija labā k, bet ieklausī jā mies rekomendā cijā s, ekskursijā . aģ ents un pē c atsauksmju izlasī š anas nolē ma doties uz Sueno Golf Belek. Mē s ar vī ru atpū tā mies no 24.06. 12. lī dz 01.07. 12. Man ļ oti patika, ka š ai viesnī cai ir lielā kā mola un pludmale, un vispā r milzī ga un ļ oti sakopta teritorija, š iki un ļ oti klusi numuriņ i. (dzī vojā m 3110. istabā ), viss kā rtī bā . Tī rī ts un dvieļ i mainī ti katru dienu, arī bā rs istabā tika papildinā ts katru dienu. Reģ istrē š anā s bija ļ oti ā tra, personā ls bija draudzī gs un neuzbā zī gs. Ē diens izcils, ī paš i patika tomā tu zupa (ļ oti gribē tos uzzinā t tā s recepti), dzē rieni daudzveidī gi, izmē ģ inā jā m visus ē dienkartē esoš os kokteiļ us. Viesnī cas teritorijā ir pat kaķ u mā ja, bruņ urupuč i brī vi rā po un vā veres vajā . Vā rdu sakot, omulī gi kā mā jā s. Paldies par patī kamo uzturē š anos.
аватар apk-avto
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Apmeklē juš i visas Turcijas kū rortpilsē tas, paviesojuš as daudzas viesnī cas, izvē lē jā mies Sueno Golf Belek. Jau 3 gadus pē c kā rtas ar nepacietī bu gaidī jā m atvaļ inā jumu, lai tur atgrieztos. Pirmo reizi devā mies "uz savu risku un risku", izlasī juš i tikai viesnī cas aprakstu. … Tomēr ▾ Apmeklē juš i visas Turcijas kū rortpilsē tas, paviesojuš as daudzas viesnī cas, izvē lē jā mies Sueno Golf Belek. Jau 3 gadus pē c kā rtas ar nepacietī bu gaidī jā m atvaļ inā jumu, lai tur atgrieztos. Pirmo reizi devā mies "uz savu risku un risku", izlasī juš i tikai viesnī cas aprakstu. Un mū su cerī bas attaisnojā s. Jau aptuveni 10 ģ imenes no Rostovas pie Donas ir devuš ā s uz š o viesnī cu pē c mū su ieteikuma.
Ja "ī sumā ", tad vispirms es gribē tu glā bt tos cilvē kus, kuriem nevajadzē tu doties uz Sueno:
1. Ja esi uz diē tas, vai neē d pē c 18.00 (tur ar visu vē lmi nederē s: izcilas, daudzveidī gas, svaigas smalkmaizī tes. . . brī niš ķ ī gas, gardē ž u vakariņ as utt. )
2. Ja esat pieradis no mū zikas skaņ ā m neaizmigt lī dz 2-3 naktī un pē c tam vē l 2 stundas, klausoties dzē rumā muļ ķ ī bas daudzā s pasaules valodā s...
3. Ja jums patī k ļ oti skaļ i kliedzieni un bē rnu raudā š ana visu diennakti, galvenokā rt nez kā pē c gaiteņ os, un tieš i pie jū su durvī m.
4. Ja jums patī k, ka jū su istaba tiek uzkopta jū su klā tbū tnē , t. i. Jū su rakstī tais ē rtais tī rī š anas laiks, š ķ iet, nevienu neinteresē .
5. Ja jums patī k tas, ka viesnī cas personā ls, atbildot uz jū su sveicienu, izspiež ot smaidu, č ukst jū su dzimtajā valodā (un jū s intuitī vi tulkojat: "Lai aizrī ties...").
6. Ja esi pieradis iepirkties no rī ta lī dz vakaram (ar retu pauzi pludmalei un ē dienam), pē rkot visu nepiecieš amo; un biež ā k - ka 300 gadi nav vajadzī gi.
7. Un pē dē jais: ja tev patī k š ausmā s (ī paš i pirmajā s dienā s) steigties pa viesnī cu, meklē jot krieviski runā još u administratoru, lai kaut ko saprastu š ajā “sarež ģ ī tajā ” viesnī cu sistē mā....
Tā tad: Sueno Golf Belek nekā tā da nav!
Un vē l viena lieta: ja gada laikā esat ļ oti noguris no problē mā m un darba, ja jū su sejas krā sa sā ka iegū t zaļ u nokrā su, ja vē laties iegū t no atpū tas: miers, miers, miers..., komforts, izmē rī ts, nesteidzī gs , garš ī ga dzī ve, tad brauc uz Sueno !
аватар okela72
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Maija beigā s-jū nija sā kumā atradā s Sueno Hotels Golf Belek jau treš o gadu pē c kā rtas. Mē s nebeidzam apbrī not administrā cijas un viesnī cas ī paš nieka spē ju "noturē t atzī mi" !! ! ! Viesnī ca tieš ā m ir 5 zvaigznes ar no tā izrietoš o kvalitā ti un turku viesmī lī bu!! ! ! Teritorija milzī ga, zaļ a! ! Ē diens ļ oti labs! ! ! Animatori - Labi darī ts! ! ! Mū su bē rnam nekad nebija garlaicī gi. … Tomēr ▾ Maija beigā s-jū nija sā kumā atradā s Sueno Hotels Golf Belek jau treš o gadu pē c kā rtas. Mē s nebeidzam apbrī not administrā cijas un viesnī cas ī paš nieka spē ju "noturē t atzī mi" !! ! ! Viesnī ca tieš ā m ir 5 zvaigznes ar no tā izrietoš o kvalitā ti un turku viesmī lī bu!! ! ! Teritorija milzī ga, zaļ a! ! Ē diens ļ oti labs! ! ! Animatori - Labi darī ts! ! ! Mū su bē rnam nekad nebija garlaicī gi. Atpū ta bija izdevusies!!! ! ! PALDIES SUENO!!!!.. .
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ika vieta klusai, mā jī gai atpū tai, kur neviens un nekas netraucē , kur var atslē gties no realitā tes un baudī t jū ru, klusumu un komfortu. . . To ir vē rts redzē t savā m acī m. Ilgi izvē lē jā mies, kur braukt un godī gi sakot, Beleka kā atpū tas vieta nemaz netika uzskatī ta smilš ainā s pludmales un kalnu trū kuma dē ļ , Kemeram bija labā k, bet ieklausī jā mies rekomendā cijā s, ekskursijā . … Tomēr ▾ Š ika vieta klusai, mā jī gai atpū tai, kur neviens un nekas netraucē , kur var atslē gties no realitā tes un baudī t jū ru, klusumu un komfortu. . . To ir vē rts redzē t savā m acī m. Ilgi izvē lē jā mies, kur braukt un godī gi sakot, Beleka kā atpū tas vieta nemaz netika uzskatī ta smilš ainā s pludmales un kalnu trū kuma dē ļ , Kemeram bija labā k, bet ieklausī jā mies rekomendā cijā s, ekskursijā . aģ ents un pē c atsauksmju izlasī š anas nolē ma doties uz Sueno Golf Belek. Mē s ar vī ru atpū tā mies no 24.06. 12. lī dz 01.07. 12. Man ļ oti patika, ka š ai viesnī cai ir lielā kā mola un pludmale, un vispā r milzī ga un ļ oti sakopta teritorija, š iki un ļ oti klusi numuriņ i. (dzī vojā m 3110. istabā ), viss kā rtī bā . Tī rī ts un dvieļ i mainī ti katru dienu, arī bā rs istabā tika papildinā ts katru dienu. Reģ istrē š anā s bija ļ oti ā tra, personā ls bija draudzī gs un neuzbā zī gs. Ē diens izcils, ī paš i patika tomā tu zupa (ļ oti gribē tos uzzinā t tā s recepti), dzē rieni daudzveidī gi, izmē ģ inā jā m visus ē dienkartē esoš os kokteiļ us. Viesnī cas teritorijā ir pat kaķ u mā ja, bruņ urupuč i brī vi rā po un vā veres vajā . Vā rdu sakot, omulī gi kā mā jā s. Paldies par patī kamo uzturē š anos.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums Oksanaluna
Labdien!Izvēlamies viesnīcu.Pirmo reizi dodamies atvaļinājumā ar bērnu.Vēlos uzzināt vai Sueno Golf ir piemērots atpūtai ar bērnu?(nopirkt podiņu, autiņbiksītes, piepūšamo apli un citas rotaļlietas?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums boba09
Vakariņojot
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
iemiesojums natazai
Vai es varu maksāt ar Master Card? Cik tas ir izdevīgi? Vai arī Belek bankās dolārus pret lirām labāk samainīt? Starp citu, kā tur nokļūt no viesnīcas?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 9 atbildes
iemiesojums al_ars
Viesnīca ir novietota kā atpūtas vieta sportistiem. Vai tas nozīmē, ka smēķēšana viesnīcas teritorijā vispār ir aizliegta? Vai es varu smēķēt uz savas istabas balkona vai istabā?
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums boldemar
cik jāņem līdzi un vispār cik maksā šis prieks???Paldies!
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен в 5 км от центра п. Белек. Был построен в 2007 году. Гости отеля могут пользоваться инфраструктурой отеля Sueno Hotels Deluxe Belek. Прекрасный выбор для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 30 км от аэропорта Анталии, в 40 км от центра г. Анталия.
Pludmales apraksts Пляж в 400 м, награждён Голубым флагом. Ширина – 220 м.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, магазины на территории, доставка прессы, доставка еды и напитков в номер, открытый-крытый бассейны (соединены между собой), 360 кв.м, с подогревом.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб, детский ресторан, детский аквапарк, лунапарк, детский фестиваль Sueno, лошадиная ферма Sueno.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Izklaide un sports Водное поло, аквааэробика, «дротики», степ-аэробика, пилатес, зумба, бочче, спиннинг, нордическая ходьба, мини-футбол, настольный теннис, стрельба из лука и различные водные игры, уроки йоги, уроки танцев. Кинозал.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 174 номера в 8-этажном здании отеля. Состоит из основного 6-этажного здания.

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер (работает в зависимости от погодных условий), мини-бар (вода, безалкогольные напитки и пиво - пополнение ежедневно), плазменный телевизор (2 русских канала), музыкальные каналы, прямой телефон, Wi-Fi (бесплатно), ванна, фен, балкон, сейф (бесплатно).

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese Kadriye, Serik, Antalya, Turkey
Tālruņi: 0242 710 30 00
Tīmekļa vietne: Sueno Hotels Golf Belek
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.