Zema cena nav savienojama ar augstu kvalitāti

Rakstīts: 22 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 16 — 27 septembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 8.0
Visu 2017. gada vasaru Spice deva lielu atlaidi naktsmī tnē m, kas izraisī ja lielu Krievijas tū ristu pieplū dumu. Viesnī cas vadī ba, iespē jams, ir veikusi korekcijas palielinā tajam tū ristu skaitam, tač u naudas un cilvē ku acī mredzami nebija iedalī ti pietiekami.
Rezultā tā :
1.10:00 pludmalē nav iespē jams atrast divus bezmaksas sauļ oš anā s krē slus. Daž kā rt bija problē mas ar vienu (atgā dinu, ka atpū tā mies septembra beigā s). Cilvē ki cē lā s 7 no rī ta, aizņ ē ma sauļ oš anā s krē slus un devā s gulē t. Viesnī cas vadī ba neko nedarī ja. Kā ds devā s uz citas viesnī cas kaimiņ u pludmali, kā ds tika nolikts uz dvieļ a smiltī s.

2. Restorā ns ir maza izmē ra, tā pē c pie ē dieniem burtiski ir rindas. Uz omleti brokastī s no pulksten 9 lī dz 11 rinda ir vidē ji 10 minū tes. Pusdienā s un vakariņ ā s restorā ns ir atvē rts 2 stundas un tā pē c pā rvē rš as par elles skudru pū zni - trokš ņ ains un cilvē ku pū ļ i, kas saduras viens ar otru ar š ķ ī vjiem rokā s. Pie š efpavā ra ē dieniem ir arī rindas 5-10 minū tes. Acī mredzot vajadzē ja pagarinā t darba laiku, lai laikus sadalī tu cilvē kus, tač u tas nenotika. Ietaupiet tikai a la carte restorā nus, bet par tiem jums ir jā maksā nominā lā maksa 10 USD par degunu.
3. Viesmī ļ iem nav laika apkalpot pasū tī jumus, samaziniet laiku higiē nai - manā klā tbū tnē viņ i vairā kas reizes ar rokā m iebā ž ledu glā zē s, kaut arī knaibles turpat blakus gulē ja dī kstā vē . Un tas ir tikai viens piemē rs. Tā rezultā tā cilvē ki saslimst. Š obrī d esam nedē ļ u atvaļ inā jumā un atvaļ inā juma laikā saskā rā mies ar trī s saindē š anā s gadī jumiem (trī s daž ā das ģ imenes). Tie ir tikai tie, kas nokļ uva slimnī cā un pilinā tā jā . Tie, kas slimojuš i istabā , neskaitā s.
Domā ju, ka uzskaitī tā s problē mas tiktu novē rstas paš as no sevis, ja viesnī cas cena bū tu nedaudz augstā ka. Tikmē r daudzi izvē las Spice, jo. cena ir par 10-15% zemā ka nekā konkurentiem.
Pā rē jais pastā stī s laulā tajam atseviš ķ ā pā rskatā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu