Mums patika viss! Novembris ir vienkārši pārsteidzošs!

Rakstīts: 20 novembris 2018
Ceļošanas laiks: 28 oktobris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnī cu ieteica ceļ ojumu aģ ents. Par 10/11 dienā m samaksā jā m 73 tū kstoš us. Baidī jā s, ka lī s lietus, jū ra bū s auksta utt. Tač u izvē le bija maza, tā pē c lidojā m uz Turciju. Un mums ļ oti paveicā s - jū ra bija ē rta, 23-24 grā di. Tī rs, diezgan mierī gs. Protams, tā nebija sezona, bet sā kumā pludmale bija gandrī z pilna. Tad atpū tā mies galvenokā rt paviljonos-lapenē s - saulē bija 27-30 grā di, bez problē mā m izdevā s iedegties.
Kas attiecas uz istabu un paš u viesnī cu. Maza viesnī ca, plaš i numuri, labi sakopta. Seifs bez maksas. Minibā rs regulā ri piepildī ts. Klausā mī ba, protams, lieliska - viens mī nuss. Nez kā pē c arvien vairā k bija dzirdami vā cieš i, lai gan krievu bija vairā k. Bija daudz ģ imeņ u ar daž ā da vecuma bē rniem. Š ķ ita, ka viņ i ir apmierinā ti gan ar akvaparku, gan saldo bā ru. Viņ iem, starp citu, ir garš ī gs saldē jums.
Daudzi batoniņ i - pasū tī ju turku kafiju no turkiem, no rī ta svaigi spiestu apelsī nu sulu. . . Daudz daž ā du zaļ umu - dilles, pē tersī ļ i, rukola un tā tā lā k. Daudz dā rzeņ u. Tad negā ju vakariņ ā s - ē du uzkodu bā rā , izvē le ir mazā ka, bet visu vajadzī go dabū...Reiz bijā m uz taju restorā nu - gandrī z visi viesi aizbē ga pē c pirmā asā ē diena. Mē s palikā m un nenož ē lojā m. Viss izrā dī jā s diezgan interesanti, un deserts bija izcils. Pā rsvarā ņ ē ma baltvī nu, man sarkanais negarš oja, vī rs paņ ē ma alu (Tuborg), dž inu un toniku. Labi kokteiļ i - paņ ē mu alkoholisko mohito, un no sulā m. Kopumā , lai gan es nopeldē ju daudzus liekos kilogramus, ko atvedu.

pirts strā dā ja no 9 lī dz 19, mans vī rs pat gā ja uz turieni pirms izbraukš anas (izbraucā m 11 no rī ta). Paņ ē mu masā ž u, nenož ē loju, ļ oti patī kamas procedū ras, ī paš i putu pī lings hammam.
Mē s devā mies vienā ekskursijā - uz Svē tā Nikolaja katedrā li. gara ekskursija, jū ras slimī ba gan jū rā , gan serpentī nā , bet viņ i to nenož ē loja. Starp citu, ikonas no Athos pirku uz kredī ta, par tā m maksā ju mā jā s caur Western Union.
Kopumā esam ļ oti apmierinā ti gan ar izmitinā š anu, gan personā la attieksmi, gan paš u viesnī cu. Mē s dzī vojā m 2 korpusā , 3 stā vā . Jā , no balkona redzama kaimiņ u ē ka, bet jū ra, kalni, baseini ar palmā m....Novembrī naktis diezgan garas un vē sas, tā pē c kondicionieri nelietoja, bija ē rti gulē t.
Animā cija bija savā dā ka-diena labā ka. Diena sliktā ka. Bet puiš i centā s. Viņ u rež isors bija virtuozs-viss aiz garlaicī bas, joki nebija tik vulgā ri (salī dzinot ar animā ciju Sardī nijā ), gan krievi, gan vā cieš i bija jautri puiš i, aktī vi piedalī jā s š ovā , blē ņ ojas un izklaidē jā s. Jaukā gruzī niete Mē rija strā dā ja ar bē rniem - viņ i steidzā s tur kā meteori, dejoja un mazliet trakoja...
Kopumā mē s ar vī ru iesakā m š o viesnī cu. Jā , č ī bas bija, halā tu nebija. Š ampū ns, ziepes, ž eleja un ķ ermeņ a losjons tika pievienoti katru dienu, vienmē r ņ emu lī dzi otas un pastas (kā arī š ampū nus, starp citu). Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, arī ar pludmales dvieļ iem problē mu nebija.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu