nepiepildītās cerības

Rakstīts: 25 jūlijā 2017
Ceļošanas laiks: 9 — 23 jūlijā 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 6.0
Atpū tā s š ajā viesnī cā no 9. lī dz 23. jū lijam. Š ajā viesnī cā bijā m otro reizi, tā pē c varam salī dzinā t - kas bija un kas ir kļ uvis.
1. Diezgan liela teritorija, bet neteikš u, ka ļ oti kopta, ļ oti maz gleznainu vietu fotogrā fijā m, ar skaistiem ziediem. Ja ceļ ā uz jū ru pie baseina vai pat uz kā pnē m kā ds nometa ē dienu un tas tika samī dī ts, tad netī rā s flī zes var palikt dienu vai divas.


2. Istabu skaits neizskatī gā formā . Standarta numuri ir ļ oti mazi, un tur joprojā m ir iestrē gusi treš ā gulta (bet drī zā k nolietota estakā des gulta). Negriezieties istabā . Iepriekš ē jā reizē arī dabū jā m istabu ar 3 gultā m, bet tā bija divreiz lielā ka. Tā du telpu ir maz, tā s ir stū ra telpas, kas robež ojas ar mā jsaimniecī bā m. telpa. Š oreiz mazā istabā nebija ko elpot, bijā m kopā - nevaru iedomā ties, kā.3 cilvē ki te var gulē t un pā rvietoties, jo
Galdu un krē slu vienkā rš i uzcē la uz koferu plaukta, jo istabā tos nebija kur nolikt. Visur lobā s krā sa, netī ras sienas, viss nav labi kopts. Istabas ir ļ oti slikti iztī rī tas, varē tu teikt, ka nav iztī rī tas, ne reizi nav izsū ktas divu nedē ļ u laikā , neatkarī gi no tā , atstā t dzeramnaudu vai nē . Galds, lampas - viss ļ oti netī rs, aizklā ts. Kondicionieris ir atseviš ķ a dziesma, ļ oti netī rs, ļ oti vecs, ja ieslē dz - atnā c uz dubak istabu, temperatū ra nav ī paš i regulē ta, bet gaisa plū smas intensitā te tiek regulē ta. Minibā rs-ledusskapis atsaldē ja paš i, tā ds sals, ka knapi nostrā dā ja un grabē ja.
Es negribu pieskarties visam, kas atrodas vannas istabā - losjons ir sā kts, diski un vates tamponi kastē ir netī ri, tas viss nemainā s pirms jaunajiem. Turklā t viņ i sā ka dot č ī bas, pē dē jo reizi č ī bas bija tikai Golfā . Mazgā š anas vā ciņ i tika likti 3 reizes divā s nedē ļ ā s un pē c tam pa vienam.
Restorā ns "Golfs" nestrā dā , acī mredzot taupī bas nolū kos, un cilvē ki no divā m milzī gā m viesnī cā m ir spiesti ē st restorā nā Resot. Katru reizi pusdienā s ir kā kaujā - brī vus galdiņ us neatradī si - un viesmī ļ i ī paš i nevē las palī dzē t, bet ja beidzot atradā m vietu un apsē dā mies pie 4 cilvē ku galdiņ a, viesmī lis uzreiz skrē ja. augš ā un teica, ka š is ir 4 cilvē ku galdiņ š un jā meklē galdiņ š diviem (pirmo reizi redzu tā du nekaunī bu 5 zvaigž ņ u viesnī cā ), protams, aizsū tī jā m viņ u "uz dā rziņ u".

Vispā r jau taupa uz visu - pie ieejas bija gardumi atnā kuš ajiem (lokum utt. ), viss tika izņ emts, datori izņ emti, spuldzes liftos deg cauri vienam. Grī dā s gaisa kondicionieris tiek ieslē gts reti, bet gaisa kondicionieris labi darbojas atpū tas telpā . Internets ir ļ oti slikts, tā pē c visi lī da ā rā lounge, jo tikai š eit var normā li sē rfot internetā . Es mē dzu to visur ņ emt lī dzi.

4.
Plusi - parā dī jā s neliels paviljons, kurš agrā k bija tukš s - tagad kū kas un saldē jums ir visu dienu - plaš ums bē rniem. Bet dzī voklis ir tur — tas jau samazina zobus — tas ir tī rs ledusskapis, un visi ierodas karsti.

5. Sava tī ra pludmale - duš as, ģ ē rbtuves. Piestā tnes klā tbū tne ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Tagad sauļ oš anā s krē sli visi steidz ieņ emt pulksten 7 un agrā k, pirms viss bija mierī gā k, vienmē r var atrast tukš as vietas.
6, Un pats galvenais, viesnī cā ir ļ oti spē cī ga infekcija. Bē rni slimo ar strutojoš u tonsilī tu (diagnozi uzstā dī ja ā rsts), daudziem ir augsta temperatū ra. Un daudzi pieauguš ie arī ar spē cī gā ko klepu.
7. Pretī galvenajai ieejai pī les dzī vo š ausmī gos apstā kļ os. Ū dens ir netī rs, vietā m kā purvs klā ts ar dubļ iem - netī rs un smird. Vai tieš ā m nav iespē jams iztī rī t stā voš o ū deni - tā da ir viesnī cas "seja".
Kopumā esam vī luš ies par atvaļ inā jumu SENTIDO Zeynep Resort, lai gan pagā juš ajā reizē bijā m apmierinā ti, tā pē c nolē mā m doties š eit.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu