Maya World Park 4*– Atsauksmes

15
Novērtējums 7.510
№42 viesnīcas reitingā Belek
7.8 Numurs
7.7 apkalpošana
7.7 Tīrība
6.6 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 1300 metru attālumā no savas pludmales. Uzcelta 2014. gadā, pēdējo reizi renovēta 2019. gadā. Tas sastāv no vienas 6 stāvu ēkas un trīs 2 stāvu ēkām. Viesnīca ir piemērota ģimenes un jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар suharev.va
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š o viesnī cu rezervē jā m uz 7 naktī m, ticot labā m atsauksmē m, bet tikko atgriezā mies, svaigi iespaidi, tā pē c nolē mu uzrakstī t Ī STU atsauksmi. Sā kš u ar istabu, labi, vecas mē beles, nobruž ā tas sienas, bet var noņ emt, lai mati neguļ uz grī das un vē dinā t, lai nesmird pē c sapuvuš ā m lietā m. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu rezervē jā m uz 7 naktī m, ticot labā m atsauksmē m, bet tikko atgriezā mies, svaigi iespaidi, tā pē c nolē mu uzrakstī t Ī STU atsauksmi.
Sā kš u ar istabu, labi, vecas mē beles, nobruž ā tas sienas, bet var noņ emt, lai mati neguļ uz grī das un vē dinā t, lai nesmird pē c sapuvuš ā m lietā m. Tī rī š anas kā tā das nav, ir tikai dvieļ u maiņ a, bet tie visi ir notraipī ti un slikti ož , labā k nemainī tu! Reiz viņ i nomainī ja gultas veļ u pret visu, kas pilns ar caurumiem, vecs un pat notraipī ts. Kā pē c mainī ties? ! Kondicionieri tieš i virs gultas, nav iespē jams gulē t un var viegli saaukstē ties. Kad mums lū dza mainī t istabu, mums atbildē ja, ka mums ir jā piemaksā . Par ko maksā t papildus par tā du paš u netī ru un smirdī gu istabu? Trokš ņ a izolā cija ir miskaste. Dzirdē ts VISS!!! !
Kas attiecas uz pā rtiku, tas ir pilnī gi atseviš ķ s jautā jums. Ē diens katru dienu vienā ds, zivs maza pā rcepta oglē s, viss trekni cepts, kartupeļ i jē li, grila praktiski nav, pirmo reizi pamē ģ inā ju turku kafiju tik pretī ga, saldumi tie paš i, tur visu laiku nebija baklavas, pē c vakariņ ā m viņ i aizgā ja izsalkuš i, Un ticiet man, tas ir labā k nekā saindē ties! Uz plā ksnē m ir matiņ i. Vakariņ ā s tiek pasniegtas netī rā s dakš iņ as, vai tieš ā m pē c tam gribas ē st? Un kā du iemeslu dē ļ š ajā brī dī neparā dā s Mustafa, kurš saskaņ ā ar atsauksmē m "izlemj visu". Viņ š strā dā tikai personī giem mē rķ iem, sē ž ar vientuļ ā m meitenē m un atjauno viņ as. Lai izvairī tos no sliktā m atsauksmē m, viņ š to cenš as. Bet, kad tev ir reā la problē ma un tu neesi “vientuļ š ”, neviens tev nepalī dzē s.
Reģ istratū rā viena meitene runā krieviski, un krievvalodī gā s ir beiguš ā s. Daž us vā rdus par pludmali, tā ir publiska, ļ oti netī ri izsmē ķ i, kur nekā pj, neviens netī ra. Pludmalē ir tikai ū dens, pat alu nevarē ja piegā dā t, daudzi par to bija saš utuš i. Autobuss ved uz pludmali katru stundu, rindas garas, brauc vairā kas reizes, jo redz, ka viesnī cai nav izdevī gi vairā k autobusu, lē tā k ir uzlikt ciemiņ am “sadedzinā tu vī nu” nekā reā li atrisinā t kaut ko.
Animā cija ir vā ja, neviens uz to ī sti neiet. Teritorija nav sakopta, visur ir netī rs, sā kot no istabas un beidzot ar baseiniem, kuros peld glā zes un tas nevienu netraucē . Pati viesnī ca ir NEPRĀ TĪ GI smacī ga, taupī ja arī uz gaisa kondicionē tā ju. Viesnī ca nobruž ā ta, sen te nav bijis remonts, neticiet ja stā sta, ka tas bija 2019. Wi-fi vispā r nedarbojas, nemitī gi pazū d. Viesnī ca taupa gaismu, viesi sē ž vestibilā un izslē dz gaismu pulksten 12. Tik nejauku attieksmi pret viesiem vē l nebiju sastapusi un ceru, ka vairs nesatikš u.
Viesnī ca nav lē ta, par š ā du pakalpojumu nav vē rts pat pusi no samaksā tā s naudas! Ir daudz viesu, kuri ir saš utuš i, neapmierinā ti, notiek lietas. TAS IR DVĒ SELES Kliedziens, NETICIET LABĀ M ATSAUKSMĒ M, UZ KURU SADEDZU UN IZLIJU TIK ILGI GAIDĪ TOS SVĒ TKUS. Š Ī VIESNĪ CA NAV JŪ SU CENTA VAI LAIKU UN NERVU VĒ RTĪ BA. APDZIET TO MANS DESMITAIS CEĻ S MANS JUMS PADOMS.
аватар Turkish2020
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī nav pirmā reize, kad atpū š amies Turcijā , bijā m tikai č etriniekos, t. i. ir ar ko salī dzinā t. Š ī viesnī ca ir labā kā č etra no visā m viesnī cā m, kurā s mē s atpū tā mies! Transfē rs no lidostas 25 minū tes, ē diens uzliek kalnu, nenož ē lo, viss svaigs un garš ī gs! Domā ju, ka nakš ņ oš u š ajā viesnī cā vē l ilgi un ļ auš u tai kļ ū t par tradī ciju palikt š ajā viesnī cā ! No mazajiem mī nusiem tikai tas, ka spē lē jot "Uzmini melodiju vai karaoke" no 100 dziesmā m 80% ir turku dziesmas, un tā kā esam no Ukrainas, tad Tev ir nulle iespē ju uzvarē t! Turki karaokē atbalsta savē jos (lielā kā daļ a turku, kas tur atpū š as). … Tomēr ▾ Š ī nav pirmā reize, kad atpū š amies Turcijā , bijā m tikai č etriniekos, t. i. ir ar ko salī dzinā t. Š ī viesnī ca ir labā kā č etra no visā m viesnī cā m, kurā s mē s atpū tā mies! Transfē rs no lidostas 25 minū tes, ē diens uzliek kalnu, nenož ē lo, viss svaigs un garš ī gs! Domā ju, ka nakš ņ oš u š ajā viesnī cā vē l ilgi un ļ auš u tai kļ ū t par tradī ciju palikt š ajā viesnī cā !
No mazajiem mī nusiem tikai tas, ka spē lē jot "Uzmini melodiju vai karaoke" no 100 dziesmā m 80% ir turku dziesmas, un tā kā esam no Ukrainas, tad Tev ir nulle iespē ju uzvarē t! Turki karaokē atbalsta savē jos (lielā kā daļ a turku, kas tur atpū š as).
аватар homalexx
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Reģ istrē š anā s pirmajā dienā pē c robež as atvē rš anas (COVID 19). Lieliska ģ imenes pā rvaldī ta viesnī ca par š o naudu. Turki tika sirsnī gi uzņ emti. Tur bija maz atpū tnieku, maz ukraiņ u, baltkrievu un daž as vietē jā s ģ imenes. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s pirmajā dienā pē c robež as atvē rš anas (COVID 19). Lieliska ģ imenes pā rvaldī ta viesnī ca par š o naudu. Turki tika sirsnī gi uzņ emti. Tur bija maz atpū tnieku, maz ukraiņ u, baltkrievu un daž as vietē jā s ģ imenes. Numurs bija patī kami pā rsteigts par komfortu un tī rī bu. Apkalpoš ana bija vislabā kajā lī menī , darbinieki bija atsaucī gi, draudzī gi, uzmanī gi, neuzbā zī gi un atbildī gi izturē jā s pret saviem pienā kumiem, sī kā s, aktuā lā s “neatbilstī bas” tika ā tri atrisinā tas. Sī kā s detaļ ā s bija manā ms, ka turkiem nebija laika sagatavoties mū su ieraš anā s brī dim, lī dz pē dē jam viņ i zinā ja, vai atvē rs mums robež u, bet tas mū su atvaļ inā jumā neparā dī jā s. Ī paš s paldies viesnī cas vadī tā jam Mustafa, ja radā s grū tī bas, viņ š pats bija iesaistī ts visu problē mu ā trā risinā š anā , simpā tisks un pozitī vs cilvē ks. Telpas tika iztī rī tas laicī gi un tī ras, apkopē jas ļ oti draudzī gas. Ē diens bija kvalitatī vs, un apkalpoš ana pieklā jī ga, viesmī ļ iem bija laiks visam. Animatori ir gudri, smieklī gi, pilnī bā izstrā dā ti, ar viņ iem nebija garlaicī gi.
аватар bilikira1976
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopā ar draugu atpū tā mies 6 dienas, Turcijā bijā m pirmo reizi, kopē jais iespaids par atpū tu viesnī cā bija labs. Protams, bija nelielas nepatikš anas, bet viesnī cas vadī tā ji vienmē r centā s palī dzē t un ā tri visu salabot, par ko viņ iem liels paldies! Ī paš s paldies SPA centra Myuslim vadī tā jam - ļ oti atbildī gam un kvalificē tam darbiniekam (neskatoties uz savu jauno vecumu), kurš patieš ā m rū pē jas par atpū tnieku komfortu un dara visu iespē jamo, lai uzlabotu viesnī cas tē lu! Mū su uzturē š anā s laikā viņ š bija vienī gais viesnī cā , kurš mū s lieliski saprata un runā ja krieviski! Š is jaunietis mums palī dzē ja ļ oti ā tri atrisinā t visas mazā kā s nepatikš anas (no ziedu puš ķ a meklē š anas, istabas maiņ as santehnikas un ledusskapja darbī bas traucē jumu dē ļ , sauļ oš anā s krē slu uzstā dī š anas pludmalē , pat apavu laboš anai! ). … Tomēr ▾ Kopā ar draugu atpū tā mies 6 dienas, Turcijā bijā m pirmo reizi, kopē jais iespaids par atpū tu viesnī cā bija labs. Protams, bija nelielas nepatikš anas, bet viesnī cas vadī tā ji vienmē r centā s palī dzē t un ā tri visu salabot, par ko viņ iem liels paldies!

Ī paš s paldies SPA centra Myuslim vadī tā jam - ļ oti atbildī gam un kvalificē tam darbiniekam (neskatoties uz savu jauno vecumu), kurš patieš ā m rū pē jas par atpū tnieku komfortu un dara visu iespē jamo, lai uzlabotu viesnī cas tē lu! Mū su uzturē š anā s laikā viņ š bija vienī gais viesnī cā , kurš mū s lieliski saprata un runā ja krieviski! Š is jaunietis mums palī dzē ja ļ oti ā tri atrisinā t visas mazā kā s nepatikš anas (no ziedu puš ķ a meklē š anas, istabas maiņ as santehnikas un ledusskapja darbī bas traucē jumu dē ļ , sauļ oš anā s krē slu uzstā dī š anas pludmalē , pat apavu laboš anai! ).
Personī gi esmu liela SPA procedū ru cienī tā ja, tā pē c ļ oti iesaku apmeklē t pirti, hammam (ar pī lingu un putu masā ž u)! Masieris Huseins ļ oti profesionā li SPA centrā veic limfodrenā ž as masā ž u (citas SPA procedū ras diemž ē l nebija iespē jams veikt)!

Mums bija maza, jauka, tī ra, ē rta istabiņ a (tī rī š ana: dvieļ u, gultas pā rklā ju, č ī bu, tualetes piederumu maiņ a un mini bā ra papildinā š ana ar ū deni - katru dienu). Ē diens ir kvalitatī vs, nav bagā tī gs, tač u bija no kā izvē lē ties. Viesnī ca ir piemē rota daudzā m ģ imenē m ar maziem bē rniem. UZMANĪ BU! Tagad viesnī cai nav savas pludmales, vecā tika nojaukta, bet jaunā joprojā m tiek bū vē ta! Uz pludmali brauca mikroautobuss, bet varē ja pastaigā ties arī pa skaistu aleju. Sā kumā , kad ieradā mies, nebija pat sauļ oš anā s krē slu un lietussarga, bet viņ i tos uzlika pē c mū su pieprasī juma! Piekraste salī dzinoš i tī ra, smilš aina, ū dens jū rā ideā ls: silts, dzidrs, tirkī zzils.
Vakarā vairā kas reizes viesnī cas baseinā bija programmas bē rniem.

Tagad viesnī cā ir ļ oti maz atpū tnieku, iespē jams, karantī nas dē ļ , bet man personī gi tas bija liels pluss - gribē jā s klusu, komfortablu uzturē š anos! Netā lu atrodas skaista izklaides pilsē ta - Leģ endu zeme, kurā ir daudz veikalu, kafejnī cu, strū klaku, vakarā notiek izrā des ar teā tra izrā dē m, š iks NEMO restorā ns (ar milzī giem akvā rijiem ar jū ras zivī m un š ova programmu ar nā ru meitenes akvā rijā.22-00).
Iesakā m IQ Belek Resort!! ! Gribē tos š eit palikt vē lreiz!
Plusi: tekstā minē ti iepriekš.
Mī nusi:
1. Nav pludmales.
2. Ā ra baseini un SPA ir atvē rti tikai lī dz 20-00.
3. Akvaparks - nestrā dā ja.
4. Nebija a la carte restorā na, kas tika iekļ auts ekskursijā reizi nedē ļ ā!
5. No 6 uz vietas norā dī tajiem bā riem (vestibila bā rs, akvabā rs, disko bā rs, servisa bā rs, pludmales bā rs, baseina bā rs) DARBOJAS TIKAI 2 (baseina bā rs un servisa bā rs)!
Dzē rienu klā sts bā ros ir minimā ls.
аватар milevskayolga
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā , tiklī dz tika atvē rtas robež as pē c koronavī rusa. Lieliska viesnī ca par jū su naudu. Numuri ir lieli, plaš i un tī ri, istaba tiek uzkopta katru dienu. Ukrainas bija ļ oti maz, atpū tā s tikai vietē jie, tā pē c jutā s ļ oti komfortabli. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā , tiklī dz tika atvē rtas robež as pē c koronavī rusa. Lieliska viesnī ca par jū su naudu. Numuri ir lieli, plaš i un tī ri, istaba tiek uzkopta katru dienu. Ukrainas bija ļ oti maz, atpū tā s tikai vietē jie, tā pē c jutā s ļ oti komfortabli. Rindas nebija, visi mū su lū gumi tika izpildī ti. Daž i tika aizvesti uz pludmali, daž i bija pirtī .
10 minū š u attā lumā no Leģ endu zemes viņ š viesojā s, pē c vakariņ ā m vakarā devā mies uz izrā di un tikko apmeklē jā m akvaparku, kur bija maz cilvē ku. Ne visi slaidi darbojā s, bet ar to, kas strā dā ja, mums pietika. Braucā m 10 reizes, un tas viss bez rindā m.
Visi, kas dodas atpū sties, iesaku viesnī cu, izsalkuš i nebū siet, kas meklē volā niem par 400 eiro, jū s š eit neesat. Ja vē laties krabjus, lū dzu, samaksā jiet par tiem.
Viesnī ca ir lieliska.
аватар _722675
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s dzī vojā m viesnī cā no 2019. gada 9. lī dz 20. septembrim. Tū risma operators Tez Tour, S7 aviokompā nija. Viesnī cā ieradā mies ap 18:00, istabiņ a tika nodroš inā ta uzreiz (326), reģ istrā cija pagā ja ā tri. Istaba pē c iepriekš ē jiem apmeklē tā jiem kaut kā iztī rī ta, apgaismojums vā jš , ledusskapī bija ū dens. … Tomēr ▾ Mē s dzī vojā m viesnī cā no 2019. gada 9. lī dz 20. septembrim. Tū risma operators Tez Tour, S7 aviokompā nija. Viesnī cā ieradā mies ap 18:00, istabiņ a tika nodroš inā ta uzreiz (326), reģ istrā cija pagā ja ā tri. Istaba pē c iepriekš ē jiem apmeklē tā jiem kaut kā iztī rī ta, apgaismojums vā jš , ledusskapī bija ū dens. Dozatoros trū ka š ampū na, š ķ idrā s ziepes un kondicioniera. Pirmā s vakariņ as mani pā rsteidza ar savu trū kumu un kaut kā du nesaprotamu piedevas izcelsmi un parodiju par sautē tu vistu, pareizā k sakot, tā s skumjā m paliekā m. Bija arī zivis, kuras vairā kas dienas skrē ja sapuvuš as. 4 zvaigž ņ u viesnī cā tē jas krū zes, tē jas dakš iņ as un krū zes pilnī bā nebija. Papī ra krū zes, karotī š u vietā plastmasas kociņ i. Kū kas ar izteikti ķ ī misku nokrā su un netī ri galdi ar blā vā m, sen nemazgā tā m salvetē m. Pirmais rī ts liecinā ja, ka dzī ve turpinā s un vē l ir iespē ja ieturē t brokastis ē damistabā .
Piegā di uz pludmali organizē š oferis Mustafa, kurš strā dā galvenokā rt atkarī bā no autobusa noslodzes un pē c grafika. Pludmale atstā ja depresī vu iespaidu. Senie netī ri sauļ oš anā s krē sli, matrač u trū kums un pat tie, kurus lū dz nodot metā llū ž ņ os. Sauļ oš anā s krē sli ir izkaisī ti, matrač i sakrauti kaudzē , smiltis kaisī tas ar izsmē ķ iem. Smē ķ ē visur, neviens ar to necī nā s. Klusā figū ra, kas attē lo kaujas postu, tikai iztukš o atkritumu podus un nomierina pā rē jo ar maigu skatienu. Viesojoties pludmalē Mustafa - cilvē ks no viesnī cas vadī bas, draudī gi kustina rokas, pū š tē ju, tē lojot pavē lnieku, bet viss paliek kā bijis un plū st blā vā secī bā .
Rezultā tā vakariņ as bija sliktas un vienmuļ as. Kā vē lā k izrā dī jā s, viesnī cai nav savas virtuves un viss, kas nā k uz galda, salst pie kaut kā da rū pnī cas. To atkausē termoskapjos un pasniedz karstu. Novecojuš os rullī š us tvaicē un pasniedz kā svaigus. Dā rzeņ us mazgā un pat daž us sagriež viesnī cā , viss pā rē jais ir paplā tē s un ietī ts folijā . No gatavā olu maisī juma gatavo tikai omleti, reizē m cep pankū kas un gatavo gatavus tī teņ us ar sieru. Uz lū gumu cept ceptas olas atbildē ja, ka olas kā tā das viņ iem neesot, ir tikai olu kultenis un gatavas vā rī tas olas (C2). Augļ i ir zaļ i un daž reiz sarkani ā boli, nenobrieduš as plū mes un daž reiz sagriezti apelsī ni. No ķ irbjiem labas kvalitā tes arbū zs un vē l nenogatavojusies melone.
Bā ri viesnī cā strā dā pē c grafika, trauki pā rsvarā ir plastmasas un papī ra. Alus, parastais turku. Zemas kvalitā tes alkohols. Vestibils izskatā s neomulī gs, mē beļ u polsterē jums ir vecs un notraipī ts. Esoš ie baseini darbojas, slidkalniņ i darbojas. Vienā no bā riem no pulksten 15 saldē jumu un gozlū me, bet neglaimojiet, gozlū me no pusfabrikā tiem gatavu kvadrā tveida pankū ku veidā ar pildī jumu, tiek uzsildī ts un dots. Garš a atbilstoš a, nekā da. Animā cija. Ir arī lietoti skaļ ruņ i, kas kliedz no pulksten 9 lī dz 22, tā , ka visa teritorija trī c no mū zikas lī dzī bas, pareizā k sakot, kaut kā ds kliedzienu un elektronisku brē ku sajaukums. Ja atstā tu vismaz ceturtdaļ u decibelos, tas joprojā m bū tu pieļ aujams, bet tā tad, tas kopumā ir pretī gi un mež onī gi.
Viesnī cas teritorija ir maza, palmas un koki vē l nav izauguš i. Nekur staigā t, tikai parks "Leģ endas". Jū s varat staigā t, jū s varat braukt ar taksometru. ($ 5) Esiet gatavi noplī suš ai veļ ai, saplē stiem dvieļ iem, saplē stiem pludmales dvieļ iem. Viesmī ļ u apkalpoš ana ir vē rsta tikai uz trauku savā kš anu. Galdi pā rsvarā netī ri, trauki ļ oti slikti nomazgā ti. Lī dz pirmajai apmeklē tā ju plū smai vē l kaut kas, pā rē jā laikā galdi vienkā rš i nenotī rī ti. Viesnī ca nav 4 zvaigž ņ u cienī ga, nav vē rts to ieteikt.
Вид из номера Вид на парк Горки Пляж, во всей его красе
аватар 7sokolirina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu ieteica draugi. Parasti dodu priekš roku 5 zvaigznē m, bet š oreiz uzticē jos draugu stā stiem un nekad to nenož ē loju! Viņ i apmetā s uzreiz! Istaba mani patī kami pā rsteidza ar komfortu, tī rī bu un stilu. Viss nepiecieš amais, seifs bezmaksas, ledusskapis ar dzē rieniem katru dienu, uzkopš ana kvalitatī va, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, bez atgā dinā jumiem un pieprasī jumiem. … Tomēr ▾ Viesnī cu ieteica draugi. Parasti dodu priekš roku 5 zvaigznē m, bet š oreiz uzticē jos draugu stā stiem un nekad to nenož ē loju! Viņ i apmetā s uzreiz! Istaba mani patī kami pā rsteidza ar komfortu, tī rī bu un stilu. Viss nepiecieš amais, seifs bezmaksas, ledusskapis ar dzē rieniem katru dienu, uzkopš ana kvalitatī va, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, bez atgā dinā jumiem un pieprasī jumiem. Un lieliska skaņ as izolā cija! ! Radā s iespaids, ka istabā s neviena tuvumā nav. Pirmo reizi es to redzē ju viesnī cā . Ē diens ir ļ oti pieklā jī gs un garš ī gs. Ē da ar prieku! Ī paš i vē los pieminē t viesnī cas personā lu. Visi ir ļ oti draudzī gi, uzmanī gi un atsaucī gi. Galvenais koordinators Mustafa ir tik viesmī lī gs un draudzī gs, ka š ķ iet, ka esat viņ a personī gais draugs. Visas problē mas tiek atrisinā tas uzreiz. Tas ir jauki. Bā ra viesmī ļ i atceras visu klientu gaumi, nekur nav jā gaida. Man ļ oti patika viesnī cas atmosfē ra - viss ir mā jī gs. Varbū t es gribu atzī mē t vienu neē rtī bu - tā lu no jū ras, pulksten 6 no rī ta jū s nenā ksit pie jū ras. Pā rvadā jiet mikroautobusus pa stundā m, sā kot no 8:00. Bet viss bez problē mā m, regulā ri ar komfortu un gaisa kondicionē tā ju. Animā cija tik mazai viesnī cai ir super-gan bē rniem, gan pieauguš ajiem! Un vē lu vakarā jū s varat doties uz izrā dē m Land of
Leģ endas, slavenais akvaparks un pastaigu un iepirkš anā s zona atrodas ļ oti tuvu. Š ī pieredze ir neaizmirstama! Super! Esmu negaidī ti sajū smā ! Es atgriezī š os septembrī ! Ļ oti iesaku!
аватар Oleksandr_Bychek
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m vietnē . Tikā m iekā rtojuš ies uzreiz, no trū kumiem - mums bija pē dē jais stā vs, bet bija labs skats, lai gan gribē tos zemā k. Teritorija neliela, vairā k apstā dī jumu. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m vietnē . Tikā m iekā rtojuš ies uzreiz, no trū kumiem - mums bija pē dē jais stā vs, bet bija labs skats, lai gan gribē tos zemā k. Teritorija neliela, vairā k apstā dī jumu. Viņ i brauc ar autobusu uz pludmali, 5 minū š u brauciena attā lumā . Internets normā ls, ē diens 4 zvaigznē m arī labs, vā ja bē rnu animā cija. Diezgan normā ls 4k, nekas ī paš s.
аватар Ravlinko_Petro_Tarasovich
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika ieteikta, mē s to paņ ē mā m. Reģ istrē š anā s laikā . Teritorija nav liela, bija 3 baseini, slidkalniņ i, animā cija. Autobusus no viesnī cas nogā dā ja jū rā bez maksas, bija jā brauc ik pē c stundas, bet patiesī bā brauca biež ā k. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika ieteikta, mē s to paņ ē mā m. Reģ istrē š anā s laikā . Teritorija nav liela, bija 3 baseini, slidkalniņ i, animā cija. Autobusus no viesnī cas nogā dā ja jū rā bez maksas, bija jā brauc ik pē c stundas, bet patiesī bā brauca biež ā k. Ar kā jā m gā jā m uz Disneja turku zemi Belekā , to var redzē t no viesnī cas, bet jā iet ap 1.5 km. Ar autobusu 5 minū š u brauciens lī dz tirgum. Netā lu no Disneja zemes, liela iepirkš anā s centra.
аватар Aleksej86376
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atgriezā mies no Sarp Hotels Belek 4*, izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo nevarē jā m atrast labā ku 4* viesnī cu. . . Reģ istrē š anā s noritē ja diezgan labi, ņ emot vē rā , ka ieradā mies 07:00 no rī ta un iekā rtojā mies. … Tomēr ▾ Atgriezā mies no Sarp Hotels Belek 4*, izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo nevarē jā m atrast labā ku 4* viesnī cu. . . Reģ istrē š anā s noritē ja diezgan labi, ņ emot vē rā , ka ieradā mies 07:00 no rī ta un iekā rtojā mies. mums 14:30. Man patika istaba, uzkopta, viss bija lieliski. Man patika ē diens, apkalpoš ana bija visaugstā kajā lī menī . Teritorija liela, bija 3 baseini, pie baseina 2 bā ri, slidkalniņ i, animā cija. Visvairā k man patika turku "Disnejlenda", kas atradā s piecu minū š u gā jienā no viesnī cas.
Parādīt vairāk »


iemiesojums yura.ermakov.ua
4 gadā atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
iemiesojums orlovasveta65
Mēs braucam uz 7 dienām, es gribēju novēlēt to labāko.
9 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 17 atbildes
iemiesojums vovan_70
Sakiet lūdzu īsto attālumu līdz viesnīcai Melissa Garden viesnīcas aprakstā raksta 1,2 km. līdz jūrai un Sarp viesnīcas kartē divreiz tālāk. Pateicos jau iepriekš.
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums vovan_70
Nav apraksta
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums lenhikova
čau!!!vai viesnīcās ir dzīvā mūzika
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен в 1300 метрах от собственного пляжа. Построен в 2014 году, последняя реновация проводилась в 2019 году. Состоит из одного 6-этажного здания и трех 2-этажных корпусов. Отель подойдёт для семейного и молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta 2 км от п. Кадрие. 30 км от аэропорта Анталии. 35 км от центра Анталии.
Pludmales apraksts Пляж в 1,3 км. Автобус на пляж ходит в течение всего дня (по расписанию).
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

3 открытых бассейна без подогрева, с пресной водой, площадь 350, 100 и 150 кв.м. Крытый бассейн с пресной водой, площадь 50 кв.м. Магазины, круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование, камера хранения багажа.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Мини-клуб для детей от 4 до 12 лет.
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 4 водные горки. Дартс, бочча, аэробика, аквааэробика.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • basketbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 182 номера в основном 6-этажном здании и трёх 3-этажных виллах.

Istabās

В номере представлено: душ, халаты, тапочки, банные принадлежности, фен, сплит-кондиционер, ТВ, телефон, Wi-Fi (платно), мини-бар (вода), чайные/ кофейные принадлежности, утюг и гладильная доска (платно), сейф (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Beşgöz Cad.No:14/1 Belek Antalya / TÜRKİYE
Tālruņi: +90 242 524 50 69
Tīmekļa vietne: Maya World Park
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.