labi!

Rakstīts: 25 jūlijā 2017
Ceļošanas laiks: 21 — 31 jūlijā 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Mē s devā mies ļ oti spontā ni - drauga bē rns saslima un viņ i atteicā s braukt, piedā vā jot mums ģ imenes brī vdienas. Visi dokumenti tika atkā rtoti izsniegti stundas laikā un bez papildu samaksas. Stundas laikā sakravā jā m somas. Mē s nokļ uvā m Maskavā ar automaš ī nu, aiz ieraduma to atstā jot Vnukovo 1. stā vvietā . Viesnī cā ieradā mies vakarā , ap septiņ iem. Labi satikā mies, dež urants ā tri iedeva istabiņ u. Mantas tika aizvestas. Š obrī d dzī vojam 1345. istabā . 3. stā vs. Mums bija paredzē ts skats uz dā rzu, patiesī bā tas bija uz jū ru. Mums nebija nekas pretī ) Gulta bē rnam -11 gadi, atvesta 15 minū tes pē c reģ istrē š anā s. Mini-bā rs bija pilns ar visu nepiecieš amo - ū deni, soda, alu. Ir marmelā de, vafeles, koš ļ ā jamā gumija, tē ja, kafija, krē jums. Istaba ir plaš a. Viņ i labi uzņ em. Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu.
Par pā rtiku - cilvē ki! Ja sū dzaties par ē dienu - tad mans viedoklis - jū s vienkā rš i pasmī nē jā t! (Atvainojiet par skarbo vā rdu). Ē diens ir lielisks! Katrai gaumei un vē lmei. Ir bē rnu ē dienkarte. Daudz gaļ as, zivju, dā rzeņ u, augļ u, piena desertu. Vakar bija krabji.
Pē c restorā nu kartē m. Pierakstī jā mies uz zivī m un steiku. Kamē r bijā m zvejā . Viss perfekti! Pasniedza pirmā s 12 uzkodas – tā s jau apē dā m. Pē c tam pasū tī ja lasi, sarkano kefalī ti un dorado. Viss tika pagatavots perfekti, pē c mū su gaumes. Bez taukiem un eļ ļ as.

Par dzē rieniem - vismaz padzeries! Alkohols ir dā rgs, jebkurus kokteiļ us visos bā ros gan pludmalē , gan viesnī cā taisī s bā rmeņ i.
Viesnī cas bā rā otrajā stā vā ir brī niš ķ ī ga meitene - Inna. Profesionā lis savā jomā . Tā da cilvē ku izjū ta un viņ u noskaņ ojumi - viņ a ir sava darba psiholoģ e. Vienmē r piedā vā jiet kaut ko interesantu un garš ī gu. Viņ a gatavo tekilai kaut kā du mē rci, kas izceļ dzē riena garš u un nedod alkoholisku trakumu (ī paš i tā dā karstumā )
Pludmalē arī bā rmenis Artems ir profesionā lis! Es ļ oti iesaku izmē ģ inā t viņ a pina colada.
Kafija, svaigas sulas - garš ī gi!
Bē rniem - daudz izklaides. Klubs, dejas, joga, konkursi, zī mē š ana un dejoš ana.
Jū ra. Ieraksts labs. Ir oļ i, bet, manuprā t, tie ir sī kumi. Vietas pietiek visiem. Daudzi sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, un vienmē r ir vieta, kur apgulties. Gan pie jū ras, gan pie baseiniem.
Pirts, hammam, saunas. Viesnī cā ir arī bezmaksas.
Veikali - tagad atlaides. Jū s varat iegā dā ties kaut ko gan pieauguš ajiem, gan bē rniem.
Frizieris - jā .
Es varu daudz rakstī t par š o viesnī cu. Bet pagaidā m es palikš u pie š ī apskata.
Secinā jums - ļ oti iesaku š o viesnī cu! Ī paš i ģ imenes brī vdienā m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu