Viena no divām labākajām viesnīcām Turcijā, tā ir taisnība!

Rakstīts: 7 oktobris 2016
Ceļošanas laiks: 9 — 23 septembris 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī ca ir super pā rsteidzoš a!
Izvē lē jos no diviem labā kajiem: viņ š ir vai nu max royal, izvē lē jos viņ u lielā kas teritorijas dē ļ .
Iegā dā jieties istabu ar skatu uz jū ru, jū s to nenož ē losiet : )
Ī si aprakstiet plusus un mī nusus.
Plusi:
Dvieļ i nav uz kartē m
Gultas sauļ oš anā s krē sli 3 personā m pie baseina
Jū rā ir daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu.
Konditorejas š iks
Bē rnu klubs ir interesants un vakarā pē c animā cijas katru dienu tiek pasniegtas dā vanas
Dzī vie koncerti katru dienu super
Mū zikas strū klaka vē sa katru dienu
Bē rnu restorā ns centrā lajā restorā nā ģ eniā la ideja

Daudzas daž ā das atpū tas zonas (ar un bez bē rniem (baseins un restorā ns), pie ū denskrituma mež ā , baseins ar dī dž eju un bez mū zikas ir kluss.
Viņ i bez maksas aizved garā m rindā m uz lidmaš ī nu (fast track), lai gan sā kotnē ji, kad gidam jautā jā m, viņ š nosauca summu 140 USD! Acī mredzot viņ š gribē ja nedaudz nopelnī t.
Mī nusi:
Amfiteā trī nav pieejams ratiņ krē sls. Tikai ieeja amfiteā trī un tad vismaz pacelš anā s, visur ir pakā pieni. Piedā vā nolikt ieejas priekš ā , bet ar bē rnu tas nav ī paš i ē rti.
Ā trais serviss darbojas ļ oti neveikli. Ierodoties lidostā , viņ i atteicā s mums palī dzē t iekraut koferus savā automaš ī nā (neskatoties uz to, ka ar mums nebija vī rieš u un ratos bija bē rns). Puisis gauž i teica, ka viņ š nav kautiņ š , ko viņ š valkā ! Viņ š atsaucā s uz faktu, ka mē s viņ iem nemaksā jā m 140 USD, bet samaksā jā m viesnī cai...

Vakara tieš raides laikā zilajā joslā nav vietu. Stā vē ju kopā ar bē rnu kā du stundu, un neviens nepiedā vā ja izkā rnī jumus. Un pat tad, ja apsē ž aties, servē jiet galdu 3 personā m.
Kafija amatieriem (rū gta, ne smarž ī ga un stipra) visur un jebkurā izpildī jumā , izņ emot konditoreju, kur vienu reizi var iedzert saldo karameļ u vai vaniļ as latte macchiato.
Vakara animā cija bē rnu klubā - apskauj un raudi)) divas tantes nesaprotamā s drē bē s no kakla izgriezuma lī dz nabai (skaidrs, ka tē tiem nebija garlaicī gi) un viņ i dejo š ā das dejas...Lai gan vecā ki bē rni dejo))

Ē diens bē rnu restorā nā - ā trā uzkoda ar majonē zi un keč upu un viena paplā te ar vistas fileju, rī siem, reizē m kartupeļ u biezeni, desu, desiņ as, kū kas, cepumus, saldumus. Vispā r jā iet uz kopī gu restorā nu, lai paņ emtu bē rnam ē dienu.
Nav saistī ts ar viesnī cu, bet tomē r nepatī kams. Jū ra vienmē r ir dubļ aina. Gids stā stī ja, ka Belekā jū ra vienmē r ir dubļ aina, jo tajā ieplū st atklā tā jū ra, smilš aina pludmale un 3 upes.
Kaķ i bē rnu kluba rotaļ u laukumā smiltī s pa labi. Uz jautā jumu, vai viņ i ir vakcinē ti utt. , reģ istratū ras darbiniece ar izbrī nu atbildē ja un nesaprotami teica "iespē jams". Kaķ i pat restorā nā
Bē rns saķ ē ra Coxsackie vī rusu, par ko visi tik gudri klusē , arī mans ceļ ojumu aģ ents. Kā izrā dī jā s, mans bē rns tobrī d nebija vienī gais bē rns, kurš bija inficē ts, un neviens ī paš i nebrī nī jā s, bet pat nepajautā ja, kā bē rns jū tas. . . Starp citu, viena no bē rnu kluba meitenē m ar acī mredzamā m Coxsackie pazī mē m staigā ja apkā rt katru dienu.
Ir tā di laika periodi, ka, ja pē kš ņ i bē rnam gribas ē st, tad nav kur ē st. No rī ta kaut kas jā paņ em iepriekš un jā nē sā lī dzi. Tas jo ī paš i attiecas uz augļ iem.
Ja neesi ē dis un devies pē c ē diena vairā k, tad viņ i to atņ em!
Divas reizes izteicu piebildi ū dens aerobikas trenerei, lai viņ a stā v pret sauli un cilvē ki baseinā seko saulei un reakcija nulle! Viņ a stā v aiz saules un 15 cilvē ki ir akvadzhim pret sauli.

Septembrī visi augļ i bija plastmasas un bez garš as. Arbū zi ir gausi un reti garš ī gi. Melones ir garš ī gas katru otro reizi, vī ģ es ir pussliktas un no 20. dienas tas ir pilnī bā pazudis. Vī nogas, ā boli, bumbieri, plū mes ir plastmasas un bez garš as. Banā ni, nektarī ni tika saglabā ti, un tie biež i bija zaļ i.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu