Viesnīca mājīga, ar zaļu ainavu, lielisku animāciju.

Rakstīts: 25 septembris 2016
Ceļošanas laiks: 14 — 23 septembris 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī cu izvē lē jā mies, jo labprā tā k atpū š amies bungalo, ar zaļ o zonu, kur ir rež ī ms "Ultra viss iekļ auts (UAI, Ultra all inclusive)". Pā rcelš anā s noritē ja bez problē mā m. Elektromobilis ar mantā m mū s nogā dā ja lī dz slieksnim.

Viesnī ca ir piemē rota ģ imenē m ar bē rniem. Visi nosacī jumi mazuļ u aprū pei un piemē rotam uzturam. Visvairā k man viesnī cā patika animā cija, kas vainagojā s ar viesnī cas mā kslinieku vakara priekš nesumiem, kā arī pā rsteidzoš a tū rē još o grupu izlase. Starp runā tā jiem es atceros ansambli no Harkovas Action Sreet. Absolū ti neticami sintē tisko deju izpildī juma lī menis - breika, akrobā tikas, baleta sajaukums.


Istaba man kopumā patika. Viesu rī cī bā ir bezmaksas seifs, elektriskā tē jkanna, mini bā rs ar bezalkoholiskajiem dzē rieniem un alu. Tī rī š ana un veļ as maiņ a katru dienu. Es vē los, lai vanna bū tu zemā ka un uz grī das nebū tu pietiekami daudz paklā ja.
Daudz pā rtikas. Visdaž ā dā kā . Serviss ir visaugstā kajā lī menī . Katru dienu bija zivis.
Pat garneļ u un krabju gaļ as ē dieni.

Bija jautā jumi par ekskursiju organizē š anu un daž iem "Join Up" darbiniekiem, kas mū s pavadī ja. Daž reiz Wi-Fi atstā ja daudz vē lamo
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu