Orange County Resort Hotel Belek 5*– Atsauksmes

46
Novērtējums 7.210
№34 viesnīcas reitingā Belek
7.6 Numurs
7.1 apkalpošana
7.9 Tīrība
7.2 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Viesnīca atklāta 2008. gadā, pēdējā daļējā renovācija veikta 2020. gadā. Atrodas Vidusjūras krastā netālu no Taura kalniem, pirmajā krasta līnijā. Viesnīca piemērota ģimenēm ar bērniem un jauniešiem.Vairāk →
аватар geany
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Teritorija ir maza, mā jī ga un kompakta. Numuri ir jauki un tī ri. Ē diens daudzveidī gs, viss ļ oti garš ī gs (ir konditoreja). Bē rniem rotaļ u laukums (pie jū ras), rotaļ u istaba, baseins ar slidkalniņ u. Jū ra ir forš a. Ar pā rē jo apmierinā ts!. … Tomēr ▾ Teritorija ir maza, mā jī ga un kompakta. Numuri ir jauki un tī ri. Ē diens daudzveidī gs, viss ļ oti garš ī gs (ir konditoreja). Bē rniem rotaļ u laukums (pie jū ras), rotaļ u istaba, baseins ar slidkalniņ u. Jū ra ir forš a. Ar pā rē jo apmierinā ts!
аватар alexsushko27
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tos ar sievu un bē rnu 2019. gada jū nija beigā s - kopumā viesnī ca ir laba: tī ras istabas, ē diens ļ oti daudzveidī gs un garš ī gs, vakara programmas jautras un interesantas, pludmale tī ra, jū ra silta, tur nav sū dzī bu par personā lu. … Tomēr ▾ Atpū tos ar sievu un bē rnu 2019. gada jū nija beigā s - kopumā viesnī ca ir laba: tī ras istabas, ē diens ļ oti daudzveidī gs un garš ī gs, vakara programmas jautras un interesantas, pludmale tī ra, jū ra silta, tur nav sū dzī bu par personā lu.
Bet apkalpoš ana reģ istratū rā naktī (sanā ca nomainī t rā vienus) ir tikai š ausmas un katastrofa laupī juma veicinā š anai. Viesnī cā ieradā mies 19.06. 1.6:30 un kā vienmē r numuriņ u nav, piedā vā ja standarta kukuli 10 tad 15 dolā rus, bet maksā un tikai smaida, uzvelk rokassprā dzi un nē specifiku. Runā ju ar kā du vī rieti pludmalē , viņ š teica, ka esot pietiekami daudz brī vu istabu, jo. stā vā ir pieejamas telpas. Gaidī jā m, kamē r tuvā k 9:00 reģ istratū rā parā dī sies vē l darbinieki, un bez papildu samaksas otrs puisis, kā solī ja nokā rtot lī dz 11:00, to arī izdarī ja. Un tas dupsis ar kolē ģ u pū li kategoriski atteicā s ņ emt naudu (it kā tas nav iespē jams), jo. parā dī jā s daudzas reizes. Atkal es izgā ju no viesnī cas 25.06. 19 agri no rī ta 5:00 un biju liecinieks tam paš am attē lam, tikai ar citiem cilvē kiem, kuriem arī nav istabu, bet par 50 USD viss ir atrisinā ts un tas pats ghoul un viņ a draugs š veicars bija uz maiņ u , kurš gribē ja dabū t no manis 1$ par kofera svē rš anu (par ko prasī ja, jo pats gā ja, pats svē ra - "serviss"! ), iedeva lielos, tur bija nekā du izmaiņ u - bet aploksne apmeklē tā ju veicinā š anas kastī tē , kurā viņ i meklē ja pā rmaiņ as, bija ļ oti bieza! Tā nakts maiņ a rū pē jas par iekā rtoš anos viesnī cas klientiem - viss tikai naudas dē ļ !
аватар marinapriva2
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2019. gadā viesnī ca tika renovē ta un atvē rta ar jaunu nosaukumu! Istabas ir pieklā jī gas, ir peldmē teļ i un č ī bas, neskatoties uz to, ka š is joprojā m ir ekonomiskais piecinieks! Teritorija maza, bet mā jī ga! Jautri! Piemē rots jaunieš iem un jaunā m ģ imenē m ar bē rniem! Pludmale, kā jau visā Belekā : smiltis, oļ i un tad atkal smiltis! Ieeja ū denī ir lieliska! Apkalpoš ana viesnī cā ir ļ oti pieklā jī gā lī menī , neskatoties uz to, ka š ī ir piecu EKONOMIKA!. … Tomēr ▾ 2019. gadā viesnī ca tika renovē ta un atvē rta ar jaunu nosaukumu! Istabas ir pieklā jī gas, ir peldmē teļ i un č ī bas, neskatoties uz to, ka š is joprojā m ir ekonomiskais piecinieks! Teritorija maza, bet mā jī ga! Jautri! Piemē rots jaunieš iem un jaunā m ģ imenē m ar bē rniem! Pludmale, kā jau visā Belekā : smiltis, oļ i un tad atkal smiltis! Ieeja ū denī ir lieliska! Apkalpoš ana viesnī cā ir ļ oti pieklā jī gā lī menī , neskatoties uz to, ka š ī ir piecu EKONOMIKA!
аватар Henry_STV
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirms brauciena lasī jā m eksaltē to un neapmierinā to krievu tū ristu atsauksmes. Braucā m ar baž ā m par iepriekš sabojā tu atvaļ inā jumu, bet, kā izrā dī jā s, pilnī gi veltī gi. Kopumā pastā stī š u par viesnī cu tā du, kā du mē s to redzē jā m. … Tomēr ▾ Pirms brauciena lasī jā m eksaltē to un neapmierinā to krievu tū ristu atsauksmes. Braucā m ar baž ā m par iepriekš sabojā tu atvaļ inā jumu, bet, kā izrā dī jā s, pilnī gi veltī gi. Kopumā pastā stī š u par viesnī cu tā du, kā du mē s to redzē jā m.
Mē s č etratā atpū tā mies - ar manu sievu un diviem dē liem 8 un 11 gadu vecumā jū lija beigā s - augusta sā kumā.8 dienas / 7 naktis caur tū roperatoru AneksTour. Lidojoš ā s aviokompā nijas AzurAir, kas ir daļ a no Anex. Lidojums izdevā s lieliski, apkalpe un stjuartes atstā ja ļ oti patī kamu iespaidu, ē diens uz klā ja bija brī niš ķ ī gs, kopumā Azur bija lielisks. Viesnī cā ieradā mies pē c 15:00. Sā kotnē ji tika apmaksā ts vienistabas standarta numurs ar papildu gultu, bet pē c tam viņ i nolē ma to mainī t uz divistabu ģ imenes numuru (tur ir plaš ums bē rniem, un daž reiz manai sievai ir jā dodas pensijā )))) . Par 8 dienā m reģ istratū rā prasī ja papildus samaksu 200$, bet turki mī l kaulē ties, tā pē c pē c 15 minū š u sirsnī gas sarunas cena nokritā s lī dz 130. Viņ i nekad to nenož ē loja, jo ja paņ emtu ģ imeni istabu no ceļ ojumu aģ enta, piemaksa bū tu 2x lielā ka. Istaba nonā ca 3. kvartā lā.3. stā vā ar skatu uz ciematu, Sherwood Hotel, kalniem un jū ru. No rī ta ir super, un pē c 11-00 saule iet uz otru pusi, nav karsti. Mē beles istabā ir labā stā voklī . Viesnī cas teritorija ir maza, bet diezgan mā jī ga, un nekad nav bijuš as problē mas ar bē rnu atraš anu.
Un tagad kā rtī bā...
TĪ RĪ Š ANA UN TELPAS UZKOPŠ ANA
Pirmajā dienā satikā m kalponi. Patī kama dzī vespriecī ga turku sieviete, kas daļ ē ji runā krieviski, vā ciski un angliski. Par smaidu no rī ta un 1$ dzeramnaudu gultā saņ ē mā m perfektu tī rī bu, gulbjus, ziloņ us, sirsniņ as ar ziediem, nepiecieš amo š ampū nu daudzumu, duš as ž elejas, cepurī tes, vates kociņ us, nagu vī les un citas lietas visā pā rē jā laikā ! Palasot iepriekš ē jā s atsauksmes par netī rumiem istabā , š ķ iet, ka atpū tā mies daž ā dā s viesnī cā s. Gultas veļ a mainī ta katru otro dienu, tī ri dvieļ i - katru dienu. Pelnu trauks tika ne tikai izmazgā ts, bet arī noberzts lī dz spī dumam! Santehnika vienmē r bija tī ra un strā dā ja nevainojami, fē ns arī , seifs bija ļ oti ē rts, kondicionieris griezā s tā , ka bija jā bū t klusā kam (starp citu, daž ā dā s telpā s tas tika regulē ts atseviš ķ i). Zobu komplekti netiek nodroš inā ti, kā arī peldmē teļ i ar č ī bā m ((( - diemž ē l, nav greznī ba.
BRĪ VDIENU IESPĒ JAS
Viesnī ca ir ģ imenes pā rvaldī ta, daudz bē rnu. Atklā ti sakot, jaunieš iem un pusaudž iem bū s garlaicī gi. Animā cija galvenokā rt paredzē ta bē rniem vecumā no 3 lī dz 12 gadiem (š iks un jautrs miniklubs) un viesiem, kas vecā ki par 40 gadiem (ū denspolo, volejbols, boč ija, bumba baseinā utt. ). Pē c sastā va: 40% - krievu ģ imenes, 30% - ģ imenes vā cieš i un pensionā ri, pā rē jie - poļ i, č ehi, itā ļ i, kazahi un vietē jie turki.
JŪ RA, BASEINI, DALĪ ZES
Jū ra atrodas akmens metiena attā lumā no viesnī cas. Pludmale normā la, tī ra, cenš as. Jū ra ir brī niš ķ ī ga, pat ja ir neliels uztraukums, visa ģ imene lē kā ja pa viļ ņ iem! Pludmale smilš aina, ieeja jū rā mazi oļ i, nekā du diskomfortu neizjutā m. No mola ir kā pnes. Pie baseiniem ir trī s mazi ū dens slidkalniņ i - protams, nav akvaparks, bet pilnī gi pietiekami, lai izklaidē tos ar bē rniem. Skrē ja veselu gadu. Daudzi raksta par sauļ oš anā s krē slu trū kumu pludmalē un pie baseiniem. Esam aktī va ģ imene, mostamies ne vē lā k kā.7-00.7-30 dodamies brokastī s, 8-00 dodamies uz pludmali vai baseinu. Š obrī d vairā k nekā puse no sauļ oš anā s krē sliem ir bez maksas un vienmē r bez problē mā m varat izvē lē ties brī vu sē dvietu 4 personā m. Bet, ja jums patī k gulē t un parā dī ties pie rū kas pē c pulksten 10:00 vai 11:00, tad pludmalē jū s saņ emsiet maksimums 3 rindas, un tad labā kajā gadī jumā . Viesnī ca ir 100% pilna. Bet š ī situā cija gandrī z visā s viesnī cā s ir sezonas virsotne. Un gaudot par to ir stulbi. Agri piecelties!
PĀ RTIKA, ALKOHOLS
Standarta turku ē diens, nedaudz vienmuļ š , kā visur citur. Gaļ a - vista, tī tars, liellopu gaļ a, jē ra gaļ a. Zivis - skumbrija, jū ras asaris un forele. Pusdienā s un vakariņ ā s viņ i to visu gatavo uz grila. Rī si, plovs, kuskuss, kartupeļ i jebkurā formā . Dā rzeņ i, zaļ umi - daudz. Augļ i, ogas - arbū zi, persiki, nektarī ni, apelsī ni, vairā ku veidu vī nogas, ā boli, plū mes u. c. Daudz austrumu saldumu. Kopumā jū s nepaliksit izsalkuš i. Pavisam maziem bē rniem piemē rotu barī bu neredzē ju - ir tikai galdiņ i baroš anai. Acī mredzot tas jā ņ em lī dzi. Alkohols. Pusdienā s un vakariņ ā s turku vī ns, var ņ emt tieš i pie pudeles – ledusskapis atrodas restorā na zā les centrā . Parasts parastas kvalitā tes galda sausais vī ns. Tas ir sauss, proti, tiem, kam patī k cukurots pussaldais kompots, vī ns var nepatikt. Bā ri piedā vā kokteiļ us. Mums patika, kā bā rmeņ i to dara centrā lajā vestibila bā rā . Bā ros uz ielas - sliktā k. Arī stiprais alkohols ir turku, neierobež otā daudzumā - degvī ns, dž ins, viskijs, tekila u. c. Ja ej importē t - nekā du problē mu, tikai par eiro. Par laimi, es neesmu redzē jis atklā tu "tagilu" starp krieviem, bet no rī tiem daudziem ir ļ oti saburzī ts skatiens, pazaudē ts skatiens un neizturamas slā pes. Starp citu, uz slā pju rē ķ ina - visā viesnī cā ir izvietoti ledusskapji ar labu dzeramo ū deni pudelē s.
NAUDA
Turki mī l eiro. Visur – gan viesnī cā , gan ciema tirdzniecī bas centros. Maksā t var arī ar dolā riem, tač u maiņ as kurss ir nelabvē lī gs: viens eiro – pusotrs dolā rs.
NEGATĪ VS
Bet ne viss ir tik rož aini. Ir arī muš a ziedē .
PIRMĀ - viesnī cu ceļ vež i no AnexTour - Tatjana un Ivans. Viņ iem viesu problē mas nemaz nerū p. Ar jautā jumiem sazinā ties ar viņ iem ir bezjē dzī gi, viņ u galvenais uzdevums ir pā rdot pē c iespē jas vairā k ekskursiju. Un daž reiz cenu zī me ir pā rā k augsta. Ja ļ oti gribas ko interesantu redzē t, dodieties uz ciemu, iepretim iepirkš anā s pasā ž ai ir pā ris tū risma aģ entū ras, kurā m cenas vienā m un tā m paš ā m ekskursijā m ir divas reizes zemā kas.
OTRĀ - istabā ir minibā ra parodija. Pirmo reizi reģ istrē joties, tas ir jā aizpilda bez maksas. Smieklī gs komplekts - kola, sprite, fanta un divas pudeles dzeramā ū dens. Mums tas nebija aizpildī ts. Un, lai gan vestibila bā rā visi š ie dzē rieni ir no krā na - vismaz uzpildi, bet tas ir principa jautā jums! Lai gan pē c trī s atgā dinā jumiem man apnika. Ī sā k sakot, lī dz pā rē jā beigā m lolotā s trī s kannas minibā rā neparā dī jā s (((. Nu, vī ģ es ar tā m.
TREŠ Ā – vietē jie, kuri nā k atpū sties uz nedē ļ as nogali. Kā rupji saimnieki. Viņ i uzvedas bezceremoniski, visur kā pj bez rindas. Nepatī kami.
CETURTĀ , un man pats svarī gā kais. Internets. Mē s nedzī vojam akmens laikmetā ! Wi-Fi labi darbojas tikai vestibila bā rā . Ā trums ir pretī gs, it ī paš i, ja pieslē dzas daudz cilvē ku. Ikvienam nav pietiekami daudz dinamisku IP adreš u. Viesnī cas vadī bai par to bū tu nopietni jā domā . Pat no blakus esoš ajā m viesnī cā m signā ls istabā pā rtvē ra, tač u mums ar to radā s problē ma. Es palaidu garā m daž us svarī gus ziņ ojumus. Slikti.
IZEJA
Normā ls turku pludmales apmeklē tā js. Ne labā ks, ne sliktā ks par pā rē jiem, ar saviem plusiem un mī nusiem. Nav nepiecieš ams salī dzinā t piecu zvaigž ņ u luksusa kategorijā . Tā s ir pilnī gi daž ā das lietas! Un cenu zī me ir pavisam cita! Mē s pavadī jā m lieliskas 8 dienas ar 4 cilvē ku ģ imeni par summu, kas pā rsniedza 10.000 rubļ u. (Nu, 130 USD par divistabu komplektu))). Kombinā cija "cena-kvalitā te" ir ideā la. Un ļ aujiet man sniegt nelielu padomu tiem, kam ne viss patī k. Mā cies angļ u valodu, laipni runā reģ istratū rā un neizliecies par VIP viesiem! No malas tā das pompozas zosis (tā dā ziņ ā ciemiņ i) izskatā s ļ oti stulbi. Un labā nozī mē jū s varat atrisinā t jebkuru problē mu.
Lai visiem lieliskas brī vdienas!
аватар Elena_086
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pirmo reizi rakstu atsauksmi, acī mredzot vā ros. Š obrī d esmu š ajā viesnī cā . Ē diens vairā k vai mazā k normā ls 4, trauki restorā nā netī ri, vienmē r jā meklē dakš iņ as, karotes, galdi ne vienmē r tiek pasniegti. … Tomēr ▾ Pirmo reizi rakstu atsauksmi, acī mredzot vā ros. Š obrī d esmu š ajā viesnī cā . Ē diens vairā k vai mazā k normā ls 4, trauki restorā nā netī ri, vienmē r jā meklē dakš iņ as, karotes, galdi ne vienmē r tiek pasniegti. Sauļ oš anā s krē slu ļ oti pietrū kst, 8 no rī ta brī vu nav! Viesnī ca ir netī ra, tualetes ir netī ras. Vispā r pirmo reizi ko tā du redzu, tā ka viesnī cas bija tik netī ras. Attieksme pret krievu tū ristiem, maigi izsakoties, ir vienaldzī ga. Vienī gais pluss ir animatori bē rniem, puiš i lieliski, bē rnus uzjautrina, liels paldies! Darbinieki mū s ignorē attiecī bā uz jebkuru mū su pieprasī jumu. Smieklī gā kais ir tas, ka viesnī cā nav duš as ž elejas! Ieteikts š ampū ns. Protams, mierī gi nomazgā š os ar š ampū nu, bet Hotel sevi piesaka kā.5 iebraucē jus.
Vispā r, ja ir iespē ja, pievieno un ņ em citu viesnī cu. Es š eit vairs neieš u.
аватар andrey_b20056
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca tika izvē lē ta no bildē m. Priekš rocī bas Pludmale ir smilš aina. trū kumi Maz sauļ oš anā s krē slu. 6 no rī ta jau daudz kas ir uzņ emts. Ē dot vistu un vairā k vistas. No augļ iem apelsī ni un ā boli. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta no bildē m.
Priekš rocī bas
Pludmale ir smilš aina.
trū kumi
Maz sauļ oš anā s krē slu. 6 no rī ta jau daudz kas ir uzņ emts.
Ē dot vistu un vairā k vistas. No augļ iem apelsī ni un ā boli. Pē c sū dzī bā m parā dī jā s plū mes un arbū zi.
Gulta tiek mainī ta tikai pē c atgā dinā juma.
Lapseņ u teritorijā . Viens viesis tika sakosts.
Viņ i velk ar apmetni. Ī paš i tie, kas ieradā s ar bē rniem. Lai gan viss notiek pē c noteikumiem.
Personā ls nesaprot krievu valodu.
Atkal. Tas nav 5*.
аватар nat800
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es izvē lē jos š o viesnī cu, jo konsultē ja tū risma aģ entū rā (viņ iem bija laba pieredze no iepriekš ē jā s sezonas). Atbrauca vē lu vakarā , uzreiz iekā rtojā s istabā . Istaba bija pietiekami tī ra. Viesnī cas teritorija maza, nav kur staigā t, vienī gais viesnī cas pluss ir jū ras tuvumā . … Tomēr ▾ Es izvē lē jos š o viesnī cu, jo konsultē ja tū risma aģ entū rā (viņ iem bija laba pieredze no iepriekš ē jā s sezonas). Atbrauca vē lu vakarā , uzreiz iekā rtojā s istabā . Istaba bija pietiekami tī ra. Viesnī cas teritorija maza, nav kur staigā t, vienī gais viesnī cas pluss ir jū ras tuvumā . Pludmale ir oļ aina ar rupjā m smiltī m, bē rniem bū s sā pī gi staigā t basā m kā jā m. Pludmalē un ap baseinu ir ļ oti maz sauļ oš anā s krē slu, ja ieradī sities vē lā k par 8:00, jums bū s jā guļ uz smiltī m. Matrač i uz gultā m veci, netī ri, vietā m saplī suš i.
Animā cija: ir bē rnu klubs - atvē rts no 10:00 lī dz 12:00 un no 15:00 lī dz 17:00, bē rnu diskotē ka no 20-30. Par bē rniem neviens neatbild, bē rns var nā kt un iet pats, viņ i tam nepievē rsī s uzmanī bu.
Animā cija pieauguš ajiem ciemata kluba lī menī .
Ē dieni š ajā viesnī cā ir pelnī juš i ī paš u uzmanī bu:
Galvenais restorā ns, ē stuve netā lu no pludmales un bā rs viesnī cā . Ē diens no gaļ as vistas, vistas un vairā k vistas. No gaļ as tas ir vairā k NEKAS! Augļ i - ā boli, bumbieri, persiki, arbū zi un pirmā s 2-3 dienas bija kū tri ķ irš i. Frī kartupeļ i, vā rī ti kartupeļ i, rī si un makaroni. No plusiem var atzī mē t garš ī gas olī vas un olī vas, lielu skaitu marinē tu balto sieru, daudz zaļ umu un neapstrā dā tu dā rzeņ u. No saldumiem tas pats biskvī ts, kas mē rcē ts sī rupā daž ā dā s variā cijā s. Apkalpojoš ais personā ls ir nepieredzē jis un augstprā tī gs. Pats restorā ns ir drū ms un netī rs, nav kā rtī gas ventilā cijas. Bet pā rē jā kulminā cija (spļ ā viens dvē selē ) bija pasū tī juma itā ļ u restorā ns: rezervē jā m galdiņ u uz 19-30, pasū tot tika izvē lē ti ē dieni no ē dienkartes, t. i. izvē lē tajā laikā tie bija jā pasniedz. Kad ieradā mies, neviens mū s negaidī ja, galdauts bija netī rs, glā ze lū pu krā sā , kur man lē ja vī nu, gaidī jā m 45 minū tes un nesagaidī jā m apkalpoš anu, pē c kuras mums bija jā dodas prom, jo. noskaņ ojums bija galī gi sabojā ts. Nā kamajā dienā sū dzē jos administratorei, bet atvainoš anā s netika saņ emta.
Secinā jums: viesnī cai nav piecas zvaigznes - maksimums 3, ē dinā š ana 3, apkalpoš ana 3.
аватар Sheremetnv06
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies no 29. maija lī dz 5. jū nijam 2018. Man ļ oti patika viesnī ca, nav liela, bet kompakta. Ā tri iereģ istrē jā s, pabrokastoju un uzreiz aiznesa bagā ž u uz istabu. Numurs 4 stā vā , skaists skats. Istaba liela un tī ra. … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 29. maija lī dz 5. jū nijam 2018. Man ļ oti patika viesnī ca, nav liela, bet kompakta. Ā tri iereģ istrē jā s, pabrokastoju un uzreiz aiznesa bagā ž u uz istabu. Numurs 4 stā vā , skaists skats. Istaba liela un tī ra. Tī rī ts katru dienu, gultas veļ a mainī ta katru otro dienu. Seifs ir bezmaksas.
Wi-fi bija teritorijā un vestibilā , mums istabā tā nebija. Viņ i zvanī ja no vestibila.
Ē diens izcils! ! ! Ļ oti daudzveidī gs. Daudz gaļ as, zivju, dā rzeņ u un desertu jū rā . Ļ oti garš ī ga baklava. No augļ iem bija ķ irš i, arbū zi, ā boli, apelsī ni, plū mes. Zemeņ u nebija. Sulas no krā na ir normā las, nav atš ķ aidī tas, un kafija ir garš ī ga no tirdzniecī bas automā tiem, ī paš i karstā š okolā de. Saldē jums bija garš ī gs no 14-16.
Bē rnu animā cija divas reizes dienā un 20-30 diskotē ka. Pē c tam izklaide pieauguš ajiem un pieauguš o diskotē ka no 23-30 lī dz 2 naktī .
Pludmalē sauļ oš anā s krē slu pietika visiem, baseins pā rsvarā bija aizņ emts. Jū ra bija silta. Pludmale - smilš u, plata, gar krastu oļ i vidē ji 4 metri, oļ i jū rā .
Bē rnam ļ oti patika ū dens slidkalniņ i. Animatores meitene ir lieliska. Bē rni bija sajū smā par viņ u, viņ a runā ja 4 valodā s.
Animatori visus izklaidē ja visas dienas garumā , nebija garlaicī gi.
Vienī gais negatī vais, mums bija lidojums atpakaļ.23. 30, un reiss tika pā rcelts uz 14.30 un mums bija jā izlido 11 no rī ta. Un viesnī cas gide Kristī na mū s nebrī dinā ja. 10 no rī ta nejauš i uzzinā jā m, ka 10-45 mums vestibilā jā gaida autobuss. Savā cā s ar vē ja ā trumu. . .
Kopumā bijā m apmierinā ti! ES iesaku.
аватар stepanova_u.v
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Neiesaku nevienam! Jū ra ir tuvu un tas ir vienī gais š ī s viesnī cas pluss. Es nelikš u plusus, ka viņ i uzkopj istabu. Jebkurā gadī jumā viesnī cai ir pienā kums iztī rī t istabu. Garš ī gs saldē jums no 14:00 lī dz 16:00 pie baseina. … Tomēr ▾ Neiesaku nevienam!
Jū ra ir tuvu un tas ir vienī gais š ī s viesnī cas pluss.
Es nelikš u plusus, ka viņ i uzkopj istabu. Jebkurā gadī jumā viesnī cai ir pienā kums iztī rī t istabu.
Garš ī gs saldē jums no 14:00 lī dz 16:00 pie baseina.
Tas ir viss pozitī vais š ajā viesnī cā .
Viesnī ca nekad nav 5. . . tik-tik 3***
Visa viesnī ca kaut kā drū ma. . Drū ma lē ta izskata galvenā zā le, drū mā tumš ā zā le pie restorā na un pats restorā ns. Visi nobruž ā ti, veci netī ri un paklā ji un dī vā ni un atzveltnes krē sli un apdare istabā s un mē belē s.
Viesnī cai vispā r nav teritorijas. Maza pludmale un neliela baseina zona. Tas ir viss. Jū s varat staigā t tikai tad, ja dodaties ā rpus viesnī cas.
Nav nekā da sakara ar bē rniem. . .
Pā rtika ir maza un vienmuļ a.
Ieradā s 7:00. Es un citi viesi marinē jā mies drū majā un neē rtajā viesnī cas vestibilā lī dz pulksten 11. Mē s gaidī jā m, kad mū su istabas tiks iztī rī tas. Viņ i piedā vā ja kaimiņ iem autobusā "piemaksā t" 160 USD par skatu uz jū ru. Par 20 dolā riem dienā . Viņ i atteicā s.
Virtuve trī s personā m ar mī nusu. AR LIELU MINUSU.
Divu veidu vistas, divu veidu zivis (grilē ta un sautē ta) un trī s veidu piedevas - rī si, kartupeļ i, makaroni. Es vairs neuzdroš inā jos ē st cukini ar baklaž ā niem pē c tam, kad tikko izmē ģ inā ju tos ar malto gaļ u. Š ausmas, cik negarš ī gi ar daž ā m smirdī gā m garš vielā m viņ i tika pagatavoti. Daž reiz viņ i gatavoja tī taru. Viņ a ļ oti labi izturē jā s ar sē nē m. Bet nez kā pē c reizi divā s dienā s mū s tas iepriecinā ja. Zupas un graudaugi ir tikai skā rda. . . nekrietns gļ otains brū vē jums, reizē m pā rsā lī ts, tad negarš ī gs. . . Man nekad nav izdevies nogarš ot kā rtī gu zupu. . . Es mē ģ inā ju visas 6 dienas. Es pat neriskē ju ar putru. Iztiek ar olā m un sojas desā m. Bija garš ī gi stū rī š i ar biezpienu, bet tikai vakariņ ā m.
Daudzveidī bu centā s radī t daž ā du garš augu un dā rzeņ u daudzuma dē ļ – pē tersī ļ i, dilles, salā ti, gurķ i, tomā ti, sasmalcinā ti un marinē ti. Tā ir visa daž ā dī ba.
Sestajā dienā visa š ī vienmuļ ī ba jau lika dū š u.
No dzē rieniem tikai ķ ī miskais yuri, kuru nav iespē jams dzert, un Coca-Cola ar Fantu.
Bez jogurtiem, bez sulā m, bez augļ iem.
Salds rets muļ ķ is. Viss ir viena veida, tikai krē mam tiek pievienotas daž ā das krā svielas. Ir neiespē jami. Vai tā ir tikai baklava, un tad tā bija tā da paš a veida.
No augļ iem tikai ā boli un apelsī ni. Turcijai tas parasti ir kauns. Tagad ir zemeņ u sezona. Viņ a ir katra santī ma vē rta. Var iepriecinā t viesus.
Ir skaidrs, ka viņ i ietaupa uz visu. Personā ls nav draudzī gs. Viņ iem ir tā das paš as drū mas sejas kā viņ u viesnī cai. . .
аватар belikdasha
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ļ oti, Ļ oti slikta viesnī ca, absolū ti netī ra no vestibila, liftiem, istabā m uz ē damzonu. Sajū ta, ka viesnī cai vispā r nav saimnieka. Zā lē no rī ta lī dz 8:00 ir izslē gts kondicionieris (elektrī bas taupī š anas nolū kos), uz galdiem ar netī rumu svī trā m redzē siet netī rus traukus, drupatas zem galdiem, lipī gas svī tras uz grī das u. … Tomēr ▾ Ļ oti, Ļ oti slikta viesnī ca, absolū ti netī ra no vestibila, liftiem, istabā m uz ē damzonu.
Sajū ta, ka viesnī cai vispā r nav saimnieka.
Zā lē no rī ta lī dz 8:00 ir izslē gts kondicionieris (elektrī bas taupī š anas nolū kos), uz galdiem ar netī rumu svī trā m redzē siet netī rus traukus, drupatas zem galdiem, lipī gas svī tras uz grī das u. c. Dī vā ni un atpū tas krē sli ir netī ri - kopš.2008. gada, jo e. viņ iem ir 9 gadi. Tualetē nav š ķ idro ziepju, netī ras izlietnes, ļ oti netī ras tualetes, izmē tā ts izlietots tualetes papī rs, bail aiztikt durvju rokturus, ļ oti netī rs.
Ē damzā lē jū s sagaidī s slikti nomazgā ti trauki, netī ras grī das, netī ri krē sli, viss pil, gaisa kondicionieris vā jš , gaiss visur ir nosmē rē jis, uzskatu, ka tajā zonā , kur gatavo ē dienu, ir vē l briesmī gā k antisanitā ri apstā kļ i!! !
Ē dienu kvalitā te ir slikta, piemē ram, sviests guļ lielos gabalos bez atbilstoš as ​ ​ temperatū ras uzglabā š anas, maizei nav lupatu salvetes, ja paskatā s uz vietu, kur tiek gatavots ē diens, tad redzē si netī rus skapī š us, plī ti uz kuras viss tiek gatavots apdegumi no netī rumiem, augu eļ ļ as trū kst, par ē damistabu var rakstī t daudz un viss ir slikti, diemž ē l. Kopumā jū s nevarat apmeklē t ē damistabu! Viesmī ļ i - biež i nā ca jauni un nemaz nepieredzē juš i. Netī ro trauku tī rī š anai tika izmantoti ļ oti veci, smirdī gi un Ļ OTI netī ri ratiņ krē sli.
Ikdienas atpū tnieki (ī paš i bē rni) sū dzē jā s par saindē š anos ar zarnā m: drudzi, vemš anu, caureju, akū tu elpceļ u infekciju simptomiem: iekaisis kakls, klepus, puņ ķ i. Daudzi pastā vī gi lietoja smecta, antibiotikas. Š eit visbiež ā k lietotā antibiotika pē c vietē jo ā rstu ieteikumiem ir metronidazols (pretparazī tu lī dzeklis). Pludmalē ir netī ri matrač i (laikam jau kopš viesnī cas atvē rš anas - kopš.2008. gada, proti, tiem arī ir 9 gadi), smiltī s vienmē r ir daudz izsmē ķ u, plastmasas pudeļ u un citu atkritumu, ū dens nenotek nu duš ā vienmē r notekcaurule aizsē rē jusi smiltis, tā pē c visiem jā stā v lielā un netī rā peļ ķ ē . Spa izsniedz tikai pludmales dvieļ us, kuru vienmē r trū kst (300 dvieļ i uz 1500 piekrā ptiem atpū tniekiem). Pirts apmeklē jumam neizsniedz gultas veļ u, duš ā s visur ir pelē jums, nav plauktu, nav š ķ idro ziepju, sastindzis gaiss, slikts apgaismojums, netī ri skapī š i.
Gö zleme tiek pagatavota bez cimdiem, sagriezta porcijā s uz netī ra dē ļ a, pildī jumi kū kā m - š okolā de, siers, gaļ a, kartupeļ i izskatā s sabojā ti, pa tiem rā po muš as.
Ik pa laikam apkopes darbinieki cenš as nomazgā t logus, grī du utt. , tač u tas netiek darī ts regulā ri un sasteigti.
Istabā - Ģ imenes istaba - 4 dienas kaimiņ i no augš as mū s noslī cinā ja, 4 dienas neveica nekā dus pasā kumus, viņ i atnā ca un skatī jā s, teica "ok" un aizgā ja, smirdē ja š ausmī gi istabā , viņ i darī ja. nepiedā vā ju pā rcelties uz lī dzī gu istabu, jo it kā visas istabas bija aizņ emtas. . Seifs istabā nestrā dā ja un tikai 13. uzturē š anā s dienā.23:40 puisis ieradā s remontē t seifs. Gultas veļ a tika mainī ta tikai reizi divā s nedē ļ ā s (7. uzturē š anā s dienā ), un reizi divā s nedē ļ ā s tika izdalī ts arī š ampū ns un matu kondicionieris. Istaba nekad nav izsū kta, mazgā ta vanna, izlietne un tualete. Starp citu, kad mē s ievā cā mies š ajā istabā , tā netika tī rī ta: vannā bija izž uvuš i netī rumi, spogulis viss izsmē rē ts, mazs ziepju gabaliņ š un divas mazas pudelī tes ar ž ā vē tiem produktiem (uzraksti uz kuriem bija no plkst. iepriekš ē jā viesnī ca). Dvieļ i tiek mainī ti reizi trijā s dienā s un pē c tam pē c pieprasī juma, un viņ i var izsniegt tikai trī s dvieļ us, nevis 4, atsaucoties uz trū kumu !! !
Š ī viesnī ca steidzami jā slē dz kā epidemioloģ iski bī stams objekts! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums koverznev72
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums veega
Sveiki visiem! Meklēju līdzbraucēju 14. novembra ekskursijai pa Lycia sīkāk pa pastu [email protected]
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums galusik_1104
Sakiet, lūdzu, vai istabā vai vestibilā ir internets un vai tas ir maksas vai bezmaksas. Ja maksā, kādas ir izmaksas. Paldies)
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums tanja.gapon
mani sauc tatjana.kāpēc mūs ar meitu uzreiz piereģistrēja 16.novembrī tūrei numur 3 un tad piedāvāja uz 12.11 bukletā tāda datuma nav. un izbraukšana nez kāpēc 15 pēcpusdienā jau pazūd. Vladimiram vajadzētu mūs satikt Borispolē, tāpēc jūs atbildat uz manu jautājumu
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель был открыт в 2008 году, последний частичный ремонт проводился в 2020 году. Расположен на берегу Средиземного моря вблизи гор Торос, на первой береговой линии. Отель подходит для семейного отдыха с детьми и молодежи.

Atrašanās vieta Отель расположен в 40 км от аэропорта г. Анталия, в 5 км от п. Белек и в 11 км от п. Серик, в п. Богазкент.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа составляет 250 м. Заход в море — песок, галька, пирс. Душ, спасатель.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, экскурсионное бюро, услуги консьержа, камера хранения багажа, услуги по продаже билетов, услуги фотографа, факс/ксерокопирование (платно), ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно (платно), Wi-Fi (бесплатно, в лобби и на территории отеля), диетическое меню (по запросу), 3 ресторана — 1 основной номер, 2 a la carte ресторана: итальянский, рыбный (одно посещение за все время проживания бесплатно, по предварительной резервации), 6 баров, 4 конференц-зала, 3 бассейна — основной открытый бассейн 805 м2, бассейн с 3-мя горками 80 м2, крытый бассейн 50 м2, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно), магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Открытый детский бассейн 25 м2, детский крытый бассейн 4 м2, 1 водная горка, детская анимация на русском языке, мини клуб (4-12 лет), клуб для подростков (13–17 лет, работает в летние месяцы), мини-диско, игровая комната, детское меню в ресторане (ужин), детская коляска (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатно: 3 водные горки, софт-анимация на русском языке, турецкая ночь, живая музыка (1 раз в неделю), амфитеатр, ТВ уголок, 2 теннисных корта с жестким покрытием (днем), прокат теннисных ракеток и мячей, дартс, бочче, баскетбол, аквааэробика, пляжный волейбол, мини-футбол, мини-гольф, безмоторные водные виды спорта. Платно: пилинг, компьютерные игры, игральный зал, игровые автоматы, play station, освещение теннисного корта, уроки тенниса, все виды водного спорта.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 370 номеров. Состоит из двух 5-этажных зданий с лифтом.

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер, мини-бар, спутниковое ТВ, сейф (бесплатно), телефон, ванна/душ, банные принадлежности, фен, тапочки, Wi-Fi (бесплатно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Boğazak Mah.Akdeniz Cad. 50 sok. No:18 7500 Boğazkent - Serik, Antalya
Tālruņi: +90242 712 70 00
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).