Pine Beach Resort & Club Belek 5*– Atsauksmes

109
Novērtējums 7.710
№15 viesnīcas reitingā Belek
7.9 Numurs
8.4 apkalpošana
8.6 Tīrība
8.1 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Belekā. Viesnīca atklāta 2001. gadā, pēdējais renovācija veikta 2019. gadā. Skaista zaļā zona, attīstīta infrastruktūra. Viesnīca ir piemērota aktīvai ģimenes atpūtai.Vairāk →
аватар Meliya3000
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū š amies otro reizi un dosimies vē lreiz - tagad š ī ir mū su iecienī tā kā viesnī ca)) Teritorija: liela, tī ra, mā jī ga un ļ oti zaļ a. Brī niš ķ ī gs svaigs gaiss! Ir tik jauki sē dē t uz balkona, lai apbrī notu puķ es un kokus - tā pē c es dodu priekš roku bungalo (man neinteresē skats uz jū ru, bet klusums un zaļ umi ir ļ oti vienmē rī gi), ir patī kami pastaigā ties pa teritoriju, ē nas ir daudz, ī paš i slinkajiem vai steidzī gajiem kursē transports. … Tomēr ▾ Atpū š amies otro reizi un dosimies vē lreiz - tagad š ī ir mū su iecienī tā kā viesnī ca))
Teritorija: liela, tī ra, mā jī ga un ļ oti zaļ a. Brī niš ķ ī gs svaigs gaiss! Ir tik jauki sē dē t uz balkona, lai apbrī notu puķ es un kokus - tā pē c es dodu priekš roku bungalo (man neinteresē skats uz jū ru, bet klusums un zaļ umi ir ļ oti vienmē rī gi), ir patī kami pastaigā ties pa teritoriju, ē nas ir daudz, ī paš i slinkajiem vai steidzī gajiem kursē transports. Baseinu ir daudz, mani mī ļ ā kie ir relaksā cija (gulē t klusumā zem priedē m un dzert garš ī gu kafiju tieš ā m relaksē =)) un galvenais - tur ir visas atrakcijas un jū ras ū dens blakus esoš ajos baseinos. Ir arī akvaparks, pat ne slikts maziem slidkalniņ iem un pieauguš ajiem.
Ē dinā š ana: visā viesnī cā ir daudz kafejnī cu un uzkodu bā ru, ir daudz punktu ar saldē jumu (milzī ga izvē le katrai gaumei - bē rni č ī kstē ja no laimes, jo galvenajā restorā nā tika pasniegti arī suš i, zivis un bē rnu iemī ļ otas picas, tā pē c bez saldumiem viss tas pats un normā ls ē diens nokļ uva organismā =)), tiek pasniegti smalkmaizī tes un pat makaroni.
Ē diens paš ā galvenajā restorā nā ir izcils! ! Katrai gaumei - milzī ga visa izvē le! Vienmē r ir jū ras veltes un zivis un daž ā di gaļ as veidi. Vienmē r svaigi dā rzeņ i un augļ i, daudz salā tu un piena produktu (ir arī svaigi spiesta sula un airā ns), saldumi visdaž ā dā kajos. Daudz diē tiskas pā rtikas.
Maziem bē rniem ir atseviš ķ a istabiņ a (nož ē loju, ka neatradu š o viesnī cu agrā k =)) - ir daž ā da izmē ra galdiņ i, ir vieta ar multenē m, visi ē dieni bē rniem lieliski un sakā rtoti tā , lai paš i var izvē lē ties un sazvanī t .
Un ir arī š ķ ī vji zē niem un meitenē m =)) Ir arī pudeles sildī tā js un bē rnu ē diens burciņ ā s.
p. s. vienī gais, kas man pietrū ka brokastī s bija boreks - pagā juš ogad man tas bija un ar to arī brokastoju - ļ oti garš ī gs ē diens ! ! Un pagā juš ajā gadā viņ i vā rī ja spageti tieš i siera galviņ ā s - tas bija megagarš ī gs, tā pē c, ja jums ir iespē ja - atgrieziet tos =))
Dzē rieni: š eit ir mana atseviš ķ ā mī lestī ba =)) Bā rmeņ i gatavo pā rsteidzoš us kokteiļ us! ! Pat mans mī ļ ā kais un š ķ iet tā ds parasts asiņ ains jautrs viņ u izpildī jumā ar pikantu mē rci ir kaut kas! ! Bē rnu kokteiļ i ir koš i un garš ī gi, uz sulu bā zes (manas jaunkundzes ī paš i iemī lē ja Hariju Poteru - visu laiku pasū tī ja). Uzreiz jā saka, ka ir pā ris meitenes, kuras neprot taisī t kokteiļ us, bet pie bā ra stā vē juš as tikai pā ris reizes.
Nakš ņ oš ana: Labas plaš as istabas, viss tī rs un ē rts, ja kaut ko vajadzē ja (mū su gadī jumā segas un pakaramie) visu uzreiz atveda.
Tī rī ts katru dienu un labi. Lieli skapji, ir, kur visu izkā rtot un pakā rt - man nepatī k, ja viss ir kaudzē , jo š ā di š ķ ietami sī kumi ir ļ oti patī kami.
Ļ oti ē rti ir arī tas, ka nevajag ņ emt lī dzi š ampū nus, kondicionierus u. c. sī kumus - viss ir izdalī ts un kvalitatī vi.
Minibā rs un tē ja, kafija tiek papildinā ta katru dienu.
Izklaide: tas ir galvenais iemesls, kā pē c mē s iemī lē jā m š o viesnī cu!
Milzī gs skaits konkursu un pasā kumu (š eit man atseviš ķ i jā saka paldies visiem darbiniekiem - vienmē r, pat vienkā rš as spē les spē ja pasniegt ļ oti interesanti, ievieš ot jaunus noteikumus =)). Bocce, š autriņ as, loka š auš ana un š autenes, volejbols, futbols un daudz kas cits. Ir tenisa korti un mazais teniss.
Atseviš ķ i ir vē rts pieminē t arī jogu, stiepš anos un citas nodarbī bas ar Jū liju (ū dens aerobika, stepa aerobika, zumba) - viņ a ir tik uzliesmojoš a un viegli paveic visu, kas dod enerģ iju ne tikai fiziski, bet arī morā li - lielisks garastā voklis garantē ts !!
Tā pē c ī paš s paldies Jū lijai!
Bē rniem ir ļ oti labi rotaļ u laukumi un baseini.
Ir miniklubs - tur bē rni ir sadalī ti pē c vecuma un ļ oti interesanta bagā tī ga programma bē rniem un viņ i ir labi pieskatī ti.
Un ir pusaudž u klubiņ š - no 13 gadiem - tā ir vienkā rš i lieliska vieta pusaudž iem! ! Manai meitai tas vienkā rš i patī k, mē s tajā bijā m pagā juš ajā un š ogad. Pusaudž i ir tik daž ā di un sarež ģ ī ti, bet viņ i ir sakā rtoti tā , ka vē lā k nav iespē jams viņ us izvilkt no š ī kluba =))
Personā ls: ir vē rts atzī mē t personā la profesionalitā ti un draudzī gumu! Sā kot no reģ istratū ras, meitene Vladlena mū s apmetinā ja netā lu (divas ģ imenes atpū tā s) un pirms reģ istrē š anā s laika, vienlaikus piedā vā jot daudzas iespē jas !!
Bā rmeņ i vienmē r smaidī gi, visu dara ā tri un ļ oti garš ī gi! )) Viesmī ļ i - strā dā tikpat ā tri, atseviš ķ i gribu pieminē t puiš us pie galvenā baseina uz rullī š iem - lieliski!!
Viesu attiecī bas ir priekš zī mī gs darbs, viņ i vienmē r palī dzē s un atrisinā s jebkuru jautā jumu (galvenais ir tos izrunā t =)).
Atseviš ķ i milzī gs paldies Anastasijai - viņ a izglā ba manas meitas atvaļ inā jumu! Diemž ē l ieradā mies datumos, kad pusaudž u klubiņ š vē l bija slē gts (ņ emiet vē rā , ka tas ir atvē rts tikai vasaras mē neš os, bē rniem lī dz 13 gadu vecumam miniklubs ir atvē rts visu gadu), un mana meita devā s ar vē lmi saņ emt š ajā klubā . Un pateicoties Anastasijai un arī Plexi (kura pā rziņ ā ir izklaides daļ a), pusaudzis klubu atvē ra agrā k un bē rns bija mega apmierinā ts un uzreiz pieprasī ja, lai nā kamgad iet ilgā k =))
Un paldies arī Plexi - labi darī ts! Ar manu meitu ir grū ti sazinā ties, bet viņ š atrada pieeju viņ ai, pievē rsa uzmanī bu un pat kaut kā pierunā ja viņ u spē lē t "pē dē jo varoni"!
Ir vē rts atzī mē t arī Molliju (viņ a tika likta uz pusaudž iem) - lai organizē tu tik daž ā dus pusaudž us kopī gā m aktivitā tē m - ir jā bū t talantam!
Bet, ja varē si Albī nu atvest pie sevis, tas bū s lieliski – arī š ajā jautā jumā viņ a ir lieliska biedre!
Kopumā varu uzskaitī t ļ oti ilgi un daudz - jebkura mū su iegriba un jautā jumi tika atrisinā ti ā tri un ar smaidu!
Vakara š ovi ir ļ oti labi, turku nakts ir maģ isks š ovs favorī tu vidū ! Diskotē kas tiek organizē tas lieliski (ī paš i tematiskā s), un tajā s tiek rī kotas arī putu ballī tes - man paš ai bē rnī bā tur bija jautri =))
Un bija arī ļ oti patī kami saņ emt komplimentu no viesnī cas kā pastā vī gajiem klientiem!
No mī nusiem varbū t tikai cena =)))
Spriedums - noteikti iesaku ģ imenes atpū tai!! !
аватар Lucy_04
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Bijā m š ajā viesnī cā pirms 2 gadiem, vairā k vai mazā k patika cenas un kvalitā tes attiecī ba. Un tā pē c mē s nolē mā m atkā rtot mū su brī vdienas Pine Beach Belek 2021. gadā . Mē s š eit palikā m nedē ļ u un bijā m pilnī bā vī luš ies! Kad viesnī ca bija puspilna, varē ja samierinā ties ar pā rtikas kvalitā tes pasliktinā š anos un viduvē jiem š oviem. … Tomēr ▾ Bijā m š ajā viesnī cā pirms 2 gadiem, vairā k vai mazā k patika cenas un kvalitā tes attiecī ba. Un tā pē c mē s nolē mā m atkā rtot mū su brī vdienas Pine Beach Belek 2021. gadā . Mē s š eit palikā m nedē ļ u un bijā m pilnī bā vī luš ies! Kad viesnī ca bija puspilna, varē ja samierinā ties ar pā rtikas kvalitā tes pasliktinā š anos un viduvē jiem š oviem. Un tagad noslogojums ir gandrī z 100% un visur ir trakas rindas! Tā ir pandē mija! Visi viesnī cā bez maskā m, izņ emot personā lu. Vakarā pat negribas iet uz restorā nu, jo visur jā stā v rindā . Viesmī ļ i netiek galā ar cilvē ku pieplū dumu.
Sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir jā risina agri no rī ta. Un viņ i visur smē ķ ē ! Un personā ls pat nevē las izteikt komentā rus cilvē kiem, kuri izrā des laikā smē ķ ē ! Vai tas ir labi, ka visur sē ž bē rni? Viņ i piedā vā ja izteikt piezī mi blakus smē ķ ē još ajai meitenei. Vai tas jums ir NORMĀ LI?
Kopumā mē s vairs nebrauksim uz š o viesnī cu. Tas neatbilst savā m 5 zvaigznē m, maksimums ir 3!
Очередь за мороженым!
аватар olesdes
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Teritorija: - Liels, ļ oti zaļ š , visur rampas, ē rti staigā t ar ratiem. - Nav tieš as izejas uz jū ru, tikai caur ē ku ar restorā nu - ar ratiem ir neē rti, plus papildus temperatū ras atš ķ irī bas. - Koka grī das segums pludmalē ne tikai lī dz jū rai, bet arī gar visiem sauļ oš anā s krē sliem (nav jā velk rati pa smiltī m). … Tomēr ▾ Teritorija:
- Liels, ļ oti zaļ š , visur rampas, ē rti staigā t ar ratiem.
- Nav tieš as izejas uz jū ru, tikai caur ē ku ar restorā nu - ar ratiem ir neē rti, plus papildus temperatū ras atš ķ irī bas.
- Koka grī das segums pludmalē ne tikai lī dz jū rai, bet arī gar visiem sauļ oš anā s krē sliem (nav jā velk rati pa smiltī m).
Ē ka un telpas:
- Morā li novecojis par 10 gadiem.
- Tī rī š ana ir viduvē ja un ne katru dienu. Viņ i pastā vī gi aizmirst ziņ ot par kaut ko no š ampū niem. Mē beles uz balkona ieraš anā s brī dī bija netī ras.
- Tikai 1 lifts, lai nokļ ū tu restorā nā.2. stā vā (attiecas uz tiem, kam ir ratiņ i).
- Visur ir virpuļ durvis, kas negriež as - nav reā li vilkt pa tā m ratus. Blakus parastas durvis, kuras jā tur ar kā ju pa vecam un jā stumj cauri rati - neē rti, š ausmī gi.
- Gandrī z visas istabas ir ļ oti trokš ņ ainas lī dz pulksten 12 naktī . Pat ja jū s nedzirdat paš u mū ziku, jū s noteikti varat dzirdē t basu. Ja aizver balkonu, tad pacieš , bet bez kondicioniera nav ko elpot (un zem kondicioniera pē kš ņ i saslima bē rns).
Infrastruktū ra mū su vecuma bē rniem:
- Plaš s segts smilš u rotaļ u laukums pludmalē .
- Pienā cī gs rotaļ u laukums viesnī cas otrā galā netā lu no akvaparka.
- Bē rnu miniklubs ē kā ir sadalī ts 4 "pildspalvā s" bē rniem. Bē rni lī dz 3 gadu vecumam vecā ku uzraudzī bā . Principā tas ir normā li - maiņ ai ies.
- Teritorijā pā ris nelieli rotaļ u laukumi.
- Bē rnu baseini ir ļ oti auksti - nemazgā jiet tur mazuļ us.
- Ā rā bē rniem nav siltas duš as.
- Daudz zaļ a zā liena, kur mazulis var rā pot, stutē t.
Uzturs:
- Liela augļ u izvē le.
– Š ķ iet, ka ē dienu gatavo daudz, bet vismaz puse ē dienu atkā rtojas katru dienu.
- Daudz sā lī tas un piparotas pā rtikas.
- Ne visiem ē dieniem ir pazī mes, nav skaidrs, kā di salā ti tiek sajaukti, piemē ram.
- Viduvē ji saldumi, izņ emot baklavu.
Uzturs zī daiņ iem:
- Tikai 1 veida konservē ts ā bolu-burkā nu biezenis.
- Bez biezpiena.
- Sulas un jogurti (ar cukuru) bez vecuma norā des.
- Pā rsteidzoš i, bē rnu ē dienkarte un daļ a no ē dienkartes no vispā rē jā s tabulas un uztura tabulas sakrī t. Gribē tos ticē t, ka viņ i joprojā m gatavo atseviš ķ i ar paaugstinā tiem droš ī bas pasā kumiem...
Koronavī rusa realitā te:
- Viesnī ca ir pā rpildī ta, rindas pē c tē jas, grū ti atrast brī vu tī ru galdu brokastī m, pusdienā m, vakariņ ā m.
– Man patika ē diena sadale pa stiklu – neviens neizvē las labā kus gabalus un nekrata matus ē dienā .
- Vietas vienmē r ir pludmalē un pie baseiniem.
Papildus:
- Lielisks hammam un sauna.
- Visiem bē rniem bū s jā brauc uz pilsē tu pirkt vairā k, viesnī cā viss ir kā das 5-10 reizes dā rgā k.
- Nav halā tu.
– Par papildus samaksu iedeva istabiņ u ar krā š ņ u skatu uz jū ru.
- Labs Wi-Fi gandrī z visur. Galvenajā ē kā ir pietiekami daudz ā truma, lai skatī tos filmas.
- Bē rnu gultiņ a - sē tiņ a - patiesī bā bē rns guļ gandrī z grī das lī menī )), kā rezultā tā dē ls gulē ja pie mums - vietas bija daudz.
– Mū su istabā trū ka ierasto plauktu skapī .
- Flī zes vannas istabā un visā viesnī cā ir ļ oti slidenas, kad tā s ir mitras. Bē rns vairā kas reizes nokrita - noteikti turiet bē rnus aiz rokas.
– Man patika teritorija ar akvaparku.
- Pieauguš o baseinos ir patī kami silts ū dens.
- Krievi daudz, daļ a lamā jas, rupji, dzer, pī pē pie rotaļ u laukumiem utt. - nepatī kams.
Secinā jums: bē rniem lī dz 3 gadu vecumam š ajā viesnī cā ir jā iegulda liels darbs. Lielā kiem bē rniem, manuprā t, viss ir daudz labā k.
аватар Dimonsumy1
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ē diens katrs slinkums ir vienā ds! Augļ i par neko banā ni plū mes mandarī ni apelsī ni! Viss! Par pā rtiku 1 reizi iedeva pī li! Visas pā rē jā s reizes tī taru un vistu! Zaudē ju svaru pē c ceļ ojuma uz š o viesnī cu! Numuri nav ļ oti tī ri, bet ne 5 zvaigž ņ u! Halā tus valkā t ir biedē još i! Vienam izrā de patika - programma katru dienu ir kaut kas jauns! Viss pā rē jais ir ļ oti zemā lī menī ! Wi-fi pat istabā nedarbojas labi, nemaz nerunā jot par teritoriju! Maksimā lais skaits š ajā viesnī cā ir 4. … Tomēr ▾ Ē diens katrs slinkums ir vienā ds! Augļ i par neko banā ni plū mes mandarī ni apelsī ni! Viss! Par pā rtiku 1 reizi iedeva pī li! Visas pā rē jā s reizes tī taru un vistu! Zaudē ju svaru pē c ceļ ojuma uz š o viesnī cu!
Numuri nav ļ oti tī ri, bet ne 5 zvaigž ņ u! Halā tus valkā t ir biedē još i! Vienam izrā de patika - programma katru dienu ir kaut kas jauns!
Viss pā rē jais ir ļ oti zemā lī menī ! Wi-fi pat istabā nedarbojas labi, nemaz nerunā jot par teritoriju! Maksimā lais skaits š ajā viesnī cā ir 4.
Pie 5 ZVAIGZNĒ M VIŅ Š NAV TIEŠ I TUVUMĀ , par to naudu, ko par viņ u prasa, viņ š nav tā vē rts, iedevā m 1640 dolā rus par 3 ar bē rnu! Cena adekvā ta š ai viesnī cai 900-1000 par 3 ne vairā k!
аватар Mysichka-08
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tā tad, nedaudz vairā k par š o viesnī cu! Kā saka, nekad nevar zinā t, kamē r nepamē ģ ini. Uzreiz jā saka, ka devā mies 3 cilvē ku sastā vā , es ar vī ru un 5 gadī gu bē rnu. Atbraucā m sestdienas rī tā pirms reģ istrē š anā s, atstā jā m koferus un devā mies brokastī s (paspē jā m paņ emt laicī gi), izstaigā jā m teritoriju, apskatī jā m lokā cijas un nonā cā m reģ istratū rā ! 12:00 notika reģ istrē š anā s, par ko bijā m ļ oti priecī gi (lai gan pē c viesnī cas noteikumiem varē jā m izdarī t arī. … Tomēr ▾ Tā tad, nedaudz vairā k par š o viesnī cu! Kā saka, nekad nevar zinā t, kamē r nepamē ģ ini. Uzreiz jā saka, ka devā mies 3 cilvē ku sastā vā , es ar vī ru un 5 gadī gu bē rnu. Atbraucā m sestdienas rī tā pirms reģ istrē š anā s, atstā jā m koferus un devā mies brokastī s (paspē jā m paņ emt laicī gi), izstaigā jā m teritoriju, apskatī jā m lokā cijas un nonā cā m reģ istratū rā ! 12:00 notika reģ istrē š anā s, par ko bijā m ļ oti priecī gi (lai gan pē c viesnī cas noteikumiem varē jā m izdarī t arī.14:00). Mums bija istaba bungalo (tā kā jau sen bijā m sapratuš i, ka nav vē rts uzņ emt galvenajā ē kā nepā rtraukti kursē još o tū ristu dē ļ ), gribē jā m privā tumu un atpū tu ģ imenei. Un mē s pareizi sapratā m!!! !
Numuriņ š bija standarta, lū dzā m tū roperatoram piezī mē t, ka istabiņ ai jā bū t ar balkonu un 2 stā vā ! Un viesnī ca mums iedeva tieš i tā du istabiņ u! ! ! Par ko ī paš s PALDIES! ! ! Tā kā istabiņ a bija 1. sekcijā , tuvu restorā ni, pludmale, baseini! Lai nokļ ū tu akvaparkā un bē rnu mini klubā , bija vai nu jā brauc ar mikroautobusu, kas kursē ik pē c 2 minū tē m, vai arī jā pastaigā pa š iko, zaļ o, kopto teritoriju! Mums tā nebija problē ma! Tā tad mums patika istaba, diezgan plaš a, nav mitra, ikdienas uzkopš ana (bē rns pastā vī gi netī ra gultas veļ u, daž reiz ar sulu, daž reiz ar konfektē m), gultas veļ a tika mainī ta katru dienu (paldies par to), mainī ti netī rie dvieļ i katru dienu, mini bā rs tika papildinā ts katru dienu, gā ze . ū dens, dzeramais tī rs ū dens pudelē s, alus, saldumi un sulas bē rnam)!! !
Skats no istabas - mums personī gi patika, lai gan iepriekš ē jā s atsauksmes ir savā dā kas (bet atkal, kā uz to skatī ties: ja gribi privā tumu, tad viss kā rtī bā , jo skats uz zaļ o sienu lejā s un kokos, viss ir labā k, nekā mē s bū tu redzē juš i pilnī gi blakus esoš u viesnī cu un atpū š amies tajā , un neviens mū s neredzē ja, vismaz staigā jam kaili, neviens nestaigā zem logiem un neskatā s uz balkonu), vā rdu sakot, privā tums, ko mē s tik ļ oti gribē jā s!! !
Atseviš ķ i gribu atzī mē t ē dienu un alkoholu! Mē s lidojā m uz Turciju daudzas reizes, un visas viesnī cas ir 5 *, UAL. Kā rtē jo reizi pā rliecinā jā mies, ka viņ u ē diens ir savdabī gs, ar savā m garš vielā m un gatavoš anas manieri, vai nu pieņ em, vai nē ! Jā saprot, ka Eiropā tu netaisies atpū sties! Tam ir sava garš a un sava virtuve (ne vienmē r der mums, krievu tū ristiem, kas pieraduš i pie govs piena, piena siera un gaļ as desas (lai gan tagad ir viss vienā ds, sojas), bet tomē r. Mums sā kotnē ji jā saprot, ka atš ķ aidī ts piens, sieri ļ oti sā ļ i vai piparoti un pikanti-bet vienkā rš i tā pē c, ka ā rā ir karsts un tas viss tikai sā k bojā ties! Sulas attiecī gi arī tiks atš ķ aidī tas ar ū deni, kaut vai svaigi spiestas! Bet tā ir visur!
Pastā stī š u par š ī s viesnī cas virtuvi, mums patika, ir ar ko salī dzinā t, liela izvē le, visas zupas garš ī gas, zivis arī - starp citu, mazsā lī tas, noteikti nebū s esi izsalcis, ir suš i, bet tie ir vā ji tiem, kas ir amatieri. Saldumi garš ī gi, bet atseviš ķ i cieņ a pret turku prieku, tieš ā m ļ oti garš ī gi, un viss! ! ! Un bē rnu ē dienkarte laba (visas labī bas garš ī gas, zupas bē rniem mazsā lī tas, augļ i, dā rzeņ i un saldumi, kā jau galvenajā restorā nā , viss ir. Ir sulas bē rniem, kakao, jogurti, konservē ts kartupeļ u biezenis , visu veidu musli). Pieauguš ajiem ir 2 galvenie restorā ni: viens ir atvē rts, piemē ram, ja vē laties ē st brī vā dabā , jums nav jā iet uz otru galveno restorā nu, jā izvē las galdiņ š , ņ emiet to turpat, lai paē stu un baudī tu skatu, viss ir tuvu un tuvu!! !
Lobby bā ru bars, ar parasto alkoholu, ir bē rnu bezalkoholiskie kokteiļ i! Saldē jumu var ņ emt lī dzi un ē st vismaz visas dienas garumā , vairā kos vestibila bā ros! Tā pat katru dienu pie baseiniem tiek ceptas gardas kū kas ar pildī jumu, Vī nes vafeles ar daž ā diem augļ iem, š okolā di, medu! Labs alus pludmales bā rā ! Lieliski kokteiļ i galvenā s ē kas bā rā! ! ! Turku vī ns katrā bā rā ! Granā tā bols ļ oti garš ī gs! Visi bā rmeņ i un viesmī ļ i smaida, rudens pieklā jī gs un draudzī gs! Un vispā r, ī paš s paldies visam personā lam, visi cenš as iepriecinā t viesus (un tas nav nekā ds skatlogs par dzeramnaudu!! ! ).
Pludmale ir smilš aina - tā ir Belekas ī patnī ba, tā pē c jū ra bū s dubļ aina - gan smilš u dē ļ , gan sezonas dē ļ , gan jū ras viļ ņ u dē ļ , ja tā di ir! Mierī gā bezvē ja laikā jū ra bija skaidra! Pretē jā gadī jumā dodieties uz Kemeru (mē s tur atpū tā mies pagā juš ajā gadā , bet jū ra ir caurspī dī gā ka, bet ieeja tajā ir akmeņ aina, jū s vienkā rš i nevarat iztikt bez aplokiem - tas ir ļ oti neē rti). Kurš pē c kā iet. . ! Š ajā gadalaikā jū ra ir krā š ņ a, silta, tikai svaigs piens ! ! ! Par akvaparku - remonts jau prasa, noslā puš i, uz slī dkalniņ iem ir jū tamas savienojoš ā s š uves, lidojot ā trumā ! Kā pnē s uz slidkalniņ iem jā nomaina pretslī des paklā jiņ i!
Š oreiz bē rns negribē ja iet uz Bē rnu mini klubiņ u, vairā kas reizes redzē jā m viņ u aktivitā tes pie baseiniem un apkā rt teritorijai, bē rni bija priecī gi, animatori cenš as, ja nepiecieš ams, ved bē rnus pabarot. mini klubs restorā nā (paš i redzē jā m)! Vakara izrā de - bija pā ris reizes - man patika ! ! ! Kopumā svē tki izdevā s! Cerī bas attaisnotas! ! ! Milzī gs PALDIES visam personā lam!
аватар annakamelia
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pati viesnī ca ir ļ oti eleganta, teritorija ir lieliska, ē diens ir lielisks, apkalpoš ana ir laba, bet š eit ir problē ma ar viesnī cu ar wi-fi. Pats personā ls, darbinieki par to zina un neviens neko nedara. Tu staigā ar telefonu pa teritoriju un noķ er to. … Tomēr ▾ Pati viesnī ca ir ļ oti eleganta, teritorija ir lieliska, ē diens ir lielisks, apkalpoš ana ir laba, bet š eit ir problē ma ar viesnī cu ar wi-fi.
Pats personā ls, darbinieki par to zina un neviens neko nedara.
Tu staigā ar telefonu pa teritoriju un noķ er to. Pat reģ istratū ra slikti uztver wi-fi, vienkā rš i pieslē dzas tam, uzreiz izmet no tī kla. Tas ir š ausmī gi!
аватар 17408
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir lieliska. Lieliski piemē rots ģ imenes brī vdienā m) Viesnī cā jū s saņ emat: lieliskus numurus, ir bē rnu gulta un balkons, visi nepiecieš amie ziepes un skū š anā s piederumi, tostarp peldmē telis un č ī bas))) Atmosfē ra viesnī cā ir kosmiska))) Ierodoties viesnī cā , negaidiet, ka zaudē siet svaru pā rtikas trū kuma dē ļ ))) baro lī dz kauš anai))))) Personā ls ir pieklā jī gs, sabiedrisks, bet ne uzbā zī gs). … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska. Lieliski piemē rots ģ imenes brī vdienā m) Viesnī cā jū s saņ emat: lieliskus numurus, ir bē rnu gulta un balkons, visi nepiecieš amie ziepes un skū š anā s piederumi, tostarp peldmē telis un č ī bas))) Atmosfē ra viesnī cā ir kosmiska))) Ierodoties viesnī cā , negaidiet, ka zaudē siet svaru pā rtikas trū kuma dē ļ ))) baro lī dz kauš anai))))) Personā ls ir pieklā jī gs, sabiedrisks, bet ne uzbā zī gs). Numura bā rs tiek atjauninā ts katru dienu. Smē ķ ē š ana viesnī cā ir atļ auta uz numura balkona un speciā li ierā dī tā s vietā s uz ielas, kas ir svarī gi! Pludmale nav milzī ga, bet sava, kopta, tī ra, vietas pietiek visiem. Spa procedū ras viesnī cā ir maksas) bez maksas hammam sauna iekš telpu baseins)
Š ī viesnī ca ir vairā k eiropeiska nekā turku. Ī sā s uzturē š anā s laikā es neredzē ju piedzē ruš os trakos, kautiņ us un visu pā rē jo, ko var redzē t citā s viesnī cā s)
аватар Lukashova3
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man ļ oti patika viesnī ca, bē rnu un pieauguš o animā cija ir vislabā kajā veidā . Personā ls ir pieklā jī gs un atsaucī gs. Nepatika virtuve. Ē dienu izvē le liela, bet ne kvalitatī va. Jā maina š efpavā ri. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca, bē rnu un pieauguš o animā cija ir vislabā kajā veidā . Personā ls ir pieklā jī gs un atsaucī gs. Nepatika virtuve. Ē dienu izvē le liela, bet ne kvalitatī va. Jā maina š efpavā ri.
аватар Kilimanjaro20181
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es sapratu viesnī cas politiku un ceru, ka varē š u pateikt tiem, kas lasa, ka viesnī ca par prioritā ti izvirza nevis sniegto pakalpojumu kvalitā ti, bet gan reklā mu, daudz vieglā k ir samaksā t par darbiniekiem, kuri veicinā s un iegū s "godu" no viesnī cas, nekā darī t visu lī menī , es ievietoš u š o pā rskatu visiem populā riem resursiem un esmu 100% pā rliecinā ts, ka tas tiks apš aubī ts 1000 veidos. … Tomēr ▾ Es sapratu viesnī cas politiku un ceru, ka varē š u pateikt tiem, kas lasa, ka viesnī ca par prioritā ti izvirza nevis sniegto pakalpojumu kvalitā ti, bet gan reklā mu, daudz vieglā k ir samaksā t par darbiniekiem, kuri veicinā s un iegū s "godu" no viesnī cas, nekā darī t visu lī menī , es ievietoš u š o pā rskatu visiem populā riem resursiem un esmu 100% pā rliecinā ts, ka tas tiks apš aubī ts 1000 veidos.
Ejam, jū ra dubļ ains ū dens, pā rsteidzoš i bez smarž as, bet pirkstus 25 cm dziļ umā neredzi rī ta pelē kajā s putā s no viļ ņ a pē cpusdienas, bez aizsargapaviem iekš ā nevar ieiet, augums metra atš ķ irī bas, smiltis, kas, starp citu, viss ir izsmē ķ us un citi mazi un lieli gruveš i beidzas pie ieejas ū denī un akmeņ i sā kas gludi un ne pā rā k gludi, pludmale ir sadalī ta trī s daļ ā s, starp mols un ū dens sporta daļ a (laivu, gumijas laivu un skrejriteņ u stā vvieta) vienkā rš i nav droš i peldē t, caurules apakš ā ar milzī giem akmeņ iem ar asā m malā m un daudz ko citu, es nebiju vienī gais, kas sagrieza savu kā jas, otrā daļ ā tā ds pats “segums” bez trubā m un laukakmeņ iem, arī sā pī gi ieiet, maz sauļ oš anā s krē slu, jū rā regulā ri kā pj klaiņ ojoš i suņ i, pludmales bā rs, kurā vakaros lī dz plkst. no rī ta mū zika bļ auj, lai jū rai tuvā kajā s ē kā s var dzirdē t, nav slikti, par alkoholu nevaru teikt, nedzeru, bet pī pē ju ū denspī pi, maksā.20$, divi ū denspī pes strā dnieki abi ir ar sveicieniem, netī rā s krū zes no pirkuma neizmazgā ja, ū denspī pes ir tā das paš as, tabakas "bez nikotī na" (tie kas smē ķ ē tā ji sapratī s) pī pē t nevar, ogles kā bē rzs, cieta plē ne, ž ē l veselī bas un naudas. Teritorija nav slikta, kopta, zā lā ji, kupli augi, baseins vizuā li tī rs uz grī das blakus, var viegli salauzt galvu, otrais baseins ar "jū ras ū deni" ir ļ oti dezinficē ts ar sā li, tā pē c sā p jū su acis. Ē diens, ko viņ i raksta par ē dienu š ajā viesnī cā nav patiesī ba, tur nebija ne smakas no jū ras veltē m, vienu dienu 10 dienā s no 09/02/18 lī dz 02/11/18 deva gumijas vē ž us, un pā rgatavotus krabjus ( maza) bez spī ļ u lauš anas ierī cē m, (ē d kā gribi) katru dienu viena un tā pati ē dienkarte, vista nevis kaltē ta, bet apdegusi, zivs ir bezgarš ī ga forele, sā lī ta skumbrija un kaut kā ds neiespē jami asakains bez nosaukuma, saldumi, vai ķ ī miski turku prieks, un eļ ļ oti austrumu saldumi. Nav iespē jams garlaikoties ar pā rtiku, pulverveida biezeņ iem un sulā m, sā lī tiem gumijas sieriem, auzu pā rslā m ū denī un pienā kā slimnī cā , tī teņ iem 2- aizbraucu uz zivju restorā nu apš aubā ma svaiguma jū ras veltes (astoņ kā ji, kalmā ri, garneles), par 7.4 karaliskā s garneles pā rkaisī tas ar ķ imenē m) un pirmajai putrai no mizotiem parastajiem garnelē m) satriecoš i augļ i, bet neliels saraksts nektarī ni, banā ni, persiki, ā boli, bumbieri. Golimye sulas yuppie (ķ ī mija) tē ja - lī dzī ba, kafija no kafijas automā ta kā trī s vienā nav izdzerama, nakts maltī tes burgeri un pica 2 personā m ar mī nusu, apkalpoš ana pie ē damistabas galdiņ iem laba, viesmī ļ i draudzī gi izpalī dzī gi. Ī sā k sakot, mū s samī dī ja, bija 19 cilvē ki, 10 pieauguš ie, 9 bē rni no 0.5 lī dz 5 gadiem, vienā ģ imenē.7, vispirms bē rns nā kamajā dienā , tē vs, tad sieva grū tniece, otrā , vispirms vecā kajam bē rnam 4 gadi, tad jaunā kajam 0.5 gadi un sieva, nā kamajā dienā tē tis visi lidoja uz apdroš inā š anu, izsaucot ā rstu 30% vai aktivizē jot apdroš inā š anu par to paš u cenu, zā les arī maksā , jā brauc uz pilsē ta viņ iem, tu ē di daž ā dus ē dienus daž ā dos laikos un simptomi ir vienā di daž ā dā s zā lē s, daktere saka, ka š ī ir individuā la nepanesamī ba, kaimiņ i tieš i pretī durvī m arī saslimuš i ar visu ģ imeni, visi izliekas, ka nekas nenotiek un tie ir atseviš ķ i gadī jumi, vienkā rš i tie, kas atbraukuš i ar ģ imenē m nevar klusi spriest par procentiem Teikš u kā ir 50 reizes dienā vemt (beigā s ar ž ulti) un lamā ties.
Ū dens atrakciju parks - vairā ki plī š a slidkalniņ i, mazi baseini, sē ņ u paradī ze, vide jebkurai infekcijas slimī bai.
Animā cija - tikai vakaros uz skatuves viņ i dejo un dzied gandrī z vienu un to paš u 2-2.5 stundas
Runa nav par naudu, vienkā rš i par tā du "pakalpojumu" nemaz nevar samaksā t, liekas, ka saimniekam ir riebums, un viesnī ca, neskatoties uz ikdienas rindā m pulksten 6 pē c personā la, dzī vo savu. savu dzī vi kā spoku kuģ i.
Turpinā jumā , vakar lidoja mā jā s, mazdē lu atdeva vecmā miņ ai, š odien mazliet “buč oja”, baigi slims, secinā jums: vī russ, ko pā rnē sā ar gaisa pilienu. Pats redzē si, Dievs dos bez vī rusiem, pā rē jais ir pacieš ams.
аватар Vk.pastukhova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š o viesnī cu izvē lē jos ceļ ojumam ar bē rniem. Apstā jos pie Maritim Pine Beach, ko piesaistī ja liela zaļ ā zona. Ierodoties viņ i iekā rtojā s istabā ar skatu uz kaimiņ u viesnī cas sienu ar kaut kā du iekā rtu kaudzi, vai nu kondicionieri vai nosū cē ji, vispā r skats ir krā š ņ s, bet troksnis vienkā rš i neizturams. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jos ceļ ojumam ar bē rniem. Apstā jos pie Maritim Pine Beach, ko piesaistī ja liela zaļ ā zona. Ierodoties viņ i iekā rtojā s istabā ar skatu uz kaimiņ u viesnī cas sienu ar kaut kā du iekā rtu kaudzi, vai nu kondicionieri vai nosū cē ji, vispā r skats ir krā š ņ s, bet troksnis vienkā rš i neizturams. Treš ajā dienā viņ i pā rcē lā s, viņ i teica, ka nav istabu.
Mē s dzī vojā m bungalo istabā , istaba ir tā da, ka tā nevelk piecas zvaigznes.
Restorā ns - Es nezinu, ko ē da tie, kuriem š eit garš oja, bet man tas ir vienkā rš i š ausmī gi. Jā , daudz saldumu, jā , miljons daž u dī vainu un negarš ī gu uzkodu, bet galvenie ē dieni ir maiga gaļ a, mū ž ī gie frī kartupeļ i, bezgarš ī gā s zivis un dedzinā ta vista. Bē rnu restorā ns - jū ra lido un neviens par viņ iem nerū p.
Interesanti, vai paš i pavā ri ē d to, ko ir pagatavojuš i? !
Baseini nav slikti, bet esmu redzē jusi daudz ē rtā k bē rniem.
Tī rī š ana - acī mredzot slikti, jo mana meita klejoja coxsackie, divas dienas temperatū ra, un tagad tas niez visā . Lī dz ar to paiet ilgā ks laiks, lai kaut kas labs atnā k pie NK vadī tā ja, lai te uzrakstī tu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Elleka
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Yulya888
Palīdziet man izvēlēties viesnīcu brīvdienām maijā ar bērniem. jūras priede Limaka arkādija Limaka Atlantīda Mirada Del Mar ostas dabas greznība Vai varat ieteikt citas alternatīvas? Prasības ir diezgan liela teritorija, pienācīgs apkalpošanas līmenis, izklaide 7 gadus vecam bērnam, iekštelpu baseins, vēlams konservi (nu, no kategorijas nav kaitīgi sapņot)))). Paldies!
7 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 31 atbildi
iemiesojums bobrixa
8 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен в Белек. Отель был открыт в 2001 году, последняя реновация проводилась в 2019 году. Красивая зеленая территория, развитая инфраструктура. Отель подходит для активного семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 33 км от аэропорта и в 45 км от центра г. Анталия, в 3 км от г. Белек
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы 200 м. Шатры на пляже платно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, услуги консьержа, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, диетическое и вегетарианское меню (бесплатно), room service: круглосуточно (платно), Wi-Fi бесплатно (на всей территории отеля), 9 баров (один из них работает 24 часа), 5 ресторанов: 2 основных, 3 a la carte (турецкий, средиземноморский, рыбный – по предварительной записи, платно), 23 конференц-зала, магазины, 4 открытых бассейна (1 из них с морской водой и подогревом), 3 крытых бассейна (1 из них с морской водой и подогревом), у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 водные горки, 3 бассейна (1 из них с морской водой и подогревом), 3 детских клуба (мини-клуб 4–7 лет; макси-клуб 8–12 лет; тин-клуб 13–17 лет), футбольная академия есть (занятия — бесплатно, спорт. форма — платно), 3 детских площадки (одна из них на пляже), мини-зоопарк (бесплатно), комната для малышей (0-3 года, бесплатно в сопровождением родителей), баночное детское питание, бесплатно, VIB – very important baby (0–3 года) – комната для малышей с полностью оборудованной кухней, антибактериальным ковровым покрытием, спальными местами, бутылочками для кормления, стерилизатором, блендером, микроволновкой, детская коляска (под депозит).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 8 водных горок (6 горок для взрослых и 2 горки для детей), игровые автоматы платно, теннисный корт бесплатно (2 корта с жестким покрытием), освещение теннисного корта платно, прокат теннисных ракеток и мячей платно, катамаран бесплатно (с лицензией), моторные водные виды спорта платно, аквааэробика бесплатно, дартс бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, стрельба из лука бесплатно, баскетбол бесплатно, бочче бесплатно, мини-футбол бесплатно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • makšķerēšana
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 744 номера. Состоит из 5-этажного и 4-этажного зданий, а также тринадцати 1- и 2-этажных бунгало Club.

Istabās

В номере представлено: душ, ванна, халаты, тапочки, туалетно-косметические принадлежности, фен, кондиционер (бесплатно), ТВ (два русскоязычных канала), телефон, мини-бар (вода, прохладительные безалкогольные напитки, пиво), набор для приготовления кофе и чая, утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно), Wi-Fi (бесплатно), сейф, меню подушек (по запросу).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
Adrese İleribasi Mevkii, 07525 Belek, Serik, Antalya, Turkey
Tālruņi: 90 242 254 0015
Tīmekļa vietne: Pine Beach Resort & Club Belek
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в гольф (платно), баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.