Lykia World Antalya 5*– Atsauksmes

32
Novērtējums 4.810
№72 viesnīcas reitingā Belek
4.9 Numurs
4.3 apkalpošana
4.2 Tīrība
5.8 Uzturs
4.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Denizyak kūrortā, 30 km attālumā no Belekas centra, Sides, Manavgatas, 55 km attālumā no Antālijas centra. Atvērts 2008. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2018. gadā. Aiz viesnīcas atrodas Taura kalni ar krāšņiem mežiem, viesnīcas priekšā - Vidusjūra. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар Malinoshevskaya1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca man ļ oti nepatika, nekad nevienam neieteiktu. Personā la attieksme š ausmī ga, iekā rtojā s tā lā kajā istabā , lai gan mums bija tuvā kā , teica ja gribi tuvā k tad maksā.400 eiro dienā . Turklā t mē s ļ oti ilgi gaidī jā m reģ istrē š anos. … Tomēr ▾ Viesnī ca man ļ oti nepatika, nekad nevienam neieteiktu. Personā la attieksme š ausmī ga, iekā rtojā s tā lā kajā istabā , lai gan mums bija tuvā kā , teica ja gribi tuvā k tad maksā.400 eiro dienā . Turklā t mē s ļ oti ilgi gaidī jā m reģ istrē š anos. Ē diens nav garš ī gs, saindē ts. Uz 5 nevelk, 3 zvaigznes. 4 arī netiktu iestatī ts. Nav animā cijas. Vē los arī atzī mē t, ka viesnī cas teritorijā ir ū densmotociklu noma un vizinā š anā s ar planš etdatoriem. Rezultā tā mē s braucā m uz bulciņ as, mans vī rs izlidoja no turienes, un viņ i viņ u neglā ba 30 minū tes.
Nā kamajā dienā braucā m ar ū densmotociklu, tas apstā jā s un mū s pā rklā ja vilnis, neviens nenā ca pē c mums un mē s izpeldē jā m no jū ras vidus, un nā kamajā dienā viņ i ieradā s viesnī cā un prasī ja mums 2300 eiro. kvadracikla remonts)))) viņ am neparā dot, nepaskaidrojot kā pē c. Viesnī ca ar viņ iem par vienu lietu, viņ i teica, ka var noņ emt 800 eiro, samaksā t pā rē jo. Viņ i mū s biedē , ka, ja mē s nemaksā sim, mē s netiksim lidmaš ī nā . Mū su gids ar mums vispā r nestrā dā , viņ š neatbild uz jautā jumiem un saka saplē sties, viņ u sauc Elvī ra. Vispā r emocijas š ausmī gas, uz č eku slē gtu š o viesnī cu. Par visu, lai gan tas ir ultra viss iekļ auts, jums ir jā maksā . Tikai par visu! Tas ir š ausmī gi!
аватар npoperechnaya
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Lykia - tas ir...pa of the world, vai kā š is - ASS...OF THE WORLD. Gan reģ ions, gan viesnī ca LYKIA WORLD tra-ta-ta. . . 5 (! ) * UAL. Kā rtī bā - transfē rs no lidostas 2.5 stundas un ir vē lā kais. Pē c priekš pē dē jā.45 minū tes braucā m pa krā š ņ o Turcijas lauku kolhoziem un sovhoziem pa lī dzenuma lī kumotā kajiem ceļ iem. … Tomēr ▾ Lykia - tas ir...pa of the world, vai kā š is - ASS...OF THE WORLD.
Gan reģ ions, gan viesnī ca LYKIA WORLD tra-ta-ta. . . 5 (! ) * UAL.
Kā rtī bā - transfē rs no lidostas 2.5 stundas un ir vē lā kais. Pē c priekš pē dē jā.45 minū tes braucā m pa krā š ņ o Turcijas lauku kolhoziem un sovhoziem pa lī dzenuma lī kumotā kajiem ceļ iem. Priekš pē dē jā viesnī cā iznā ca pavadoš ais gids no Coral Odeon un atstā ja mū s vienus ar mū su trī sgadī go dē lu drū mā turku onkuļ a ž ē lastī bā , kurš nerunā ja nevienā valodā , izņ emot turku un Pā ris reizes pagriež os “nekā dā veidā ” un nododos atmuguriski, kliedzot pa logu “ej tur pats nemazgā jies muļ ķ is. ” Lieki piebilst, ka mans satraukums no emocijā m pā rvē rtā s materiā lā objektā . Bet tu atnesi, klaidonis! ! ! Viņ i neiekā rtojā s reģ istratū rā ) nav plā nā - jū s tur neesat atnā cis, jums nav jū su numuru, š ī ir nepareizā valsts, jums nav PCR testa.... Viņ i teica: "Vai tu gribi ē st? Noskrien, citā di restiks aizvē rsies. Un jau novelc maskas”) Es ielī du restorā nā , nevis tā - “restorā nā ” un ah...la. (neelpas)
Tik nobruž ā tu ē dnī cu neesmu redzē jis kopš atvaļ inā juma Iļ jič evskā Č ernomorecas nometnes vietā par 7 eiro par nakti. Sapratusi, ka vajag kaut ko apē st, pretē jā gadī jumā nā ve, viņ a paņ ē ma divus š ķ ī vjus ar "putru" un "omleti". Motja vispā r atteicā s ē st un draudē ja ar beztermiņ a streiku. . . Viņ i apmetā s 4. korpusa istabā . Bez iepriekš ē jas uzrā dī š anas viņ i aizveda viņ u uz golfa ratiņ iem kopā ar koferiem, gandrī z bagā ž as stā voklī ). Nedaudz traucē ja smacī ba telpā . Velti, ka nedaudz - es mā cos pastā vī gi uzticē ties saviem instinktiem. Matvejs apstiprinā ja, ka kaut kas nav kā rtī bā , duš as kabī nē kliedzot: mammu, smiltis!!!! ! ! Apkopē jas ar vannasistabu ī paš i nesamulsa....citu cilvē ku pludmales paliekas no peldbiksē m mums nonā ca kā pierā dī jums - cilvē ki te ir bijuš i.
Par apkopē jā m arī ir atseviš ķ s jautā jums. Nekur citur neesmu redzē jis tā dus “izplū duš os” - nabaga aicinā jums ir vispiemē rotā kais un praktiski kompliments. Kondicionieris tika salabots divu dienu laikā ! Mē s uzvarē jā m, uzrā dot kreiso karti pastā vī gai slē dž a bloķ ē š anai, un, pē c Matveja teiktā , tā kļ uva karsta! )
Viesnī cas teritorija ir liela! Ir daudz koku, krū mu, zā lā ju, kalnu, celiņ u, bet viss kaut kā nemī lē ts - celiņ i ir izslaucī ti tikai pie baseina, mū su ē kas sā nu kā pņ u telpa slotu neredzē ja ilgi pirms mū su apmetnes, un neredzē s lī dz brī dim, kad sezonas noslē gums. Atseviš ķ i teikš u par to daļ u no tā s, ko lepni sauc par Golfa akadē miju - nevis Gloria Golf Resort, maigi izsakoties) Dā rznieku-sē tnieku sastā vs acī mredzot jā palielina 4 reizes.
Ē diens
Lū k, cik paveicies) tā dā ziņ ā , ka, ja dzī vē paveicas un neesi izvē lī gs - ir ko ē st. Un ja gribi, lai gaļ a bū tu labi sakoš ļ ā ta, zivs nestā vē tu beigta uz š ķ ī vja, lai bulciņ as bū tu svaigas, bet kruasā ni sviestaini - bā c!! ! ! Š ķ iet, ka viss nav vakar – bet. . . Kā daž kā rt raksta recenzijā s: "Izsalcis nepaliksi. "
Viņ i tika galā ar karantī nu, starp pā rtiku un izsalkuš ajiem izliekot plastmasas "koronus". Aiz kordona ir pavā ri un ē diens, un no mū su puses - “kartupeļ i, es saku, ielieciet kartupeļ us, un pā ris sī pola gabalus”, “cik no š ī s gaļ as un cik no š ī . Un kas š is ir? Ī sā k sakot, ja tas nebū tu planš etdators un Motina mī lestī ba pret multfilmā m, FIG bū tu pieticis pacietī bas, lai iegū tu š ā du pā rtiku un iztiku. Ir saldē jums, pilns ar augļ iem, nav vī ģ u ((
Dzē rieni
Izvē lē jos starp divā m viesnī cā m (vienā dā m izmaksā m un aptuveni nosacī jumu ziņ ā ). Pē dē jais kritē rijs ir “Jū lija, pajautā operatoriem, kur viņ i lej rozā ? ”. Tā tad - tu pats dzer š o rozā . Š murdjaka izpratnē mē s nekad nedzē rā m un nesā kā m. Mota vē l agra, bet atradu sausu "š ampanieti" - ar ledu vien kaut kā izlī st cauri. Ī sā k sakot, dzē rieni ir izteikti vietē jie. Turkiem ir labi Eiropas kvalitā tes sausie vī ni, bet tos š eit neatveda - es jums saku, tas ir par tā lu!
Istabas ir kā istabas - gultas ir tik augstas - murgs, ka Matvejs nokritī s un savainot sevi. Un spilveni ir neē rti (saglabā ta kakla masā ž a). Par SPA runā jot - par teritoriju lasiet augstā k. Milzī gs, strā dā par velti, bet viss kaut kā nemazgā ts un nepabeigts un vietā m vajag remontē t un nomainī t gabaliņ us visam, kas ar aci redzams. Gaisā ir pat atpū tas zonas no pirts un hammam tipa - un blakus terasei milzu skudras ē d kaut kā da putna lī ķ i - rakstnieka "Relax spectacle". Bet puisis veica labu masā ž u par 30 dolā riem pusstundu.
Ū dens slidkalniņ i
Nedaudz atseviš ķ ā Basik nomalē un strā dā divas stundas pirms pusdienā m un pē c. Es neesmu fans, viņ i š ķ iet normā li.
Bē rnu lietas
Atrasti divi baseini. Man patika vē l viens - ir trī s slaidi. Miniklubs jeb kā Mate teica mini stulbi, jo tur visi ir stulbi))) strā dā arī divas stundas no rī ta un pē cpusdienā - lieliski! Viņ i ņ em no 3 gadu vecuma kopā ar vecā kiem, no 4 gadiem jau var palikt vienu. Paņ emiet temperatū ru un dodieties tā lā k. Vakarā , kā ierasts, minidiskotē ka raiti ieplū st diskotē kā vai dzī vajā mū zikā nobrieduš iem atpū tniekiem, tač u arī zaļ os neviens nedzen. Motina sauciens "Partyaaa" naktī bija dzirdams regulā ri.
Jū ras pludmale
Tieš i ar to viss patiesī bā sā kā s. Č etras dienas bija vē trains - ū dens bija 30 grā du karsts, bet viļ ņ i - grū ti tikt iekš ā un ā rā , turklā t netī rs. Pludmale ir pelē kbrū na un arī netī ra. No vienas puses, tā piekļ aujas tuksnesim (! ), no otras – tuksnesim ar golfa laukumiem. Vē trai norimstot, ū dens kļ uva tī rā ks, jautrā ks. Saulriets jū ras smiltī s un nedaudz oļ u. Parasta ē rta pē du masā ž a. Ū dens prieks "banā ns / katamarā ns" neuzkrī toš s un izdzī vo)
Vispā r sakot: atpū sties jebkura iemesla dē ļ ir labā k nekā neatpū sties, bet es vairs neesmu š eit PAR JEBKURU “biļ etes” cenu - labi, ja vien viņ i nepiemaksā.150 USD par briesmī gu ceļ u un es ņ emš u individuā ls pā rskaitī jums ar skaistu pā rvadā tā ju.
аватар missey
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
No 6 rī tā viņ i gaidī ja norē ķ inā š anos, nokā rtoja pilnī gi visus, kas ieradā s pē c mums, par papildus samaksu nesamierinā jā s ar agro reģ istrē š anos un 12.30 pie mums pienā ca viesnī cas menedž eris Suleimans un teica, ka varam tikt izkā rtoti. … Tomēr ▾ No 6 rī tā viņ i gaidī ja norē ķ inā š anos, nokā rtoja pilnī gi visus, kas ieradā s pē c mums, par papildus samaksu nesamierinā jā s ar agro reģ istrē š anos un 12.30 pie mums pienā ca viesnī cas menedž eris Suleimans un teica, ka varam tikt izkā rtoti. MŪ SU REZERVĒ TAJĀ ISTABĀ ar skatu UZ DĀ RZU divas stundas agrā k par dzeramnaudu $50!! ! ! Kas tas ir??? ?
Baseinam ļ oti trū kst sauļ oš anā s krē slu! ! ! Pludmalē tikai plastmasas sauļ oš anā s krē sli bez gultasveļ as !!!!!! !
Stulbi guļ uz plastmasas !! ! !
аватар yusakhno
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ar ģ imeni (2 pieauguš ie un bē rni 12 un 4 gadi) atpū tā mies 2019. gada septembrī . Atgriezā mies apmierinā ti un ar vē lmi doties uz š o viesnī cu vē lreiz. Lai pā rā k daudz neatkā rtotos ar citā m atsauksmē m, izcelš u galvenā s: TopHotels ieteikuma vē stule mums neko nedeva, iedeva istabiņ u bez izvē les tiesī bā m, 4. … Tomēr ▾ Ar ģ imeni (2 pieauguš ie un bē rni 12 un 4 gadi) atpū tā mies 2019. gada septembrī . Atgriezā mies apmierinā ti un ar vē lmi doties uz š o viesnī cu vē lreiz.
Lai pā rā k daudz neatkā rtotos ar citā m atsauksmē m, izcelš u galvenā s:
TopHotels ieteikuma vē stule mums neko nedeva, iedeva istabiņ u bez izvē les tiesī bā m, 4. korpusā.1. stā vā ar skatu uz rotaļ u laukumu. Ja atgriezī simies š ajā viesnī cā , es ļ oti lū gš u 1. , 2. vai 3. ē ku, lai tā bū tu tuvā k restorā nam un izklaidei.
Istabas uzkopš ana 4. korpusā bija laba, dvieļ us gan jau pirmajā s dienā s aizveda, bet tī ros neatstā ja. Zvanī ja 7777, atnesa dvieļ us 5-10 minū š u laikā . Tā pē c lielas neē rtī bas tas nesagā dā ja.
Istabā esoš ajā minibā rā alu vairs neliek (mums nevajadzē ja, bet pē kš ņ i kā dam tas ir svarī gi).
Jū ra ir lieliska, lai arī ne visai caurspī dī ga, pē cpusdienā ar viļ ņ iem. Ieeja nav ē rta, bet tas mū s ī sti netraucē ja. Pludmalē atkritumi ir tū ristu atpū tas rezultā ts, glā zes no zem ū dens, salvetes - reti kurš sakopjas, ž ē l : (
Ē diens izcils, daudzveidī gs, ir arī diē ta ar labu ē dienu izvē li.
Restorā ns vietā m nav ī paš i tī rs, visticamā k viņ iem nav laika tī rī t ar tik lielu tū ristu skaitu, daž i no tiem nav gluž i glī ti. Netī rus traukus nedabū jā m, daž kā rt pamanī jā m tikai ū dens traipus.
Mē s devā mies uz indonē zieš u restorā nu. Vairā k vai mazā k, bet nebija vē lē š anā s atgriezties. No ē dieniem mums garš oja tikai vista saldskā bā mē rcē un liellopa gaļ a, bet pī le un salā ti - ne tik ļ oti.
Konditoreja ar vafelē m un saldē jumu atrodas ceļ ā no reģ istratū ras uz galveno restorā nu un pludmali, labajā pusē , nesasniedzot lielos pakā pienus (daudzi to nez kā pē c nevarē ja atrast).
Akvaparks - labā k nā kt nevis uz paš u atvē rumu, bet pē c 30-40 minū tē m, tad vieglā k atrast brī vus sauļ oš anā s krē slus. Baltajā slaidā locī tavas nav gludas, nedaudz neē rti izkustē ties. Svī trainais slidkalniņ š bija aizvē rts.
Izklaide - maziem bē rniem mini klubiņ š un mini diskotē ka, bez pretenzijā m, bet bija arī labā ki. Pusaudzis galvenokā rt devā s uz akvaparku un š autuvi, tač u tur tū risti uzvedā s tā , ka vairs nebija vē lē š anā s doties.
Vakara š ovi ir neslavē jami, tač u jā zina, ka pirmā uzstā š anā s uzreiz pē c minidiskotē kas 22.00 sā kumā amfiteā trī ir vienkā rš i ļ oti interesanta pusaudž iem un pieauguš ajiem (meita 4 gadi neizš ķ ī lā s). Un pē c tam citā Party Area vietā dzī vā mū zika, karaoke, diskotē ka 80-90, dž ungļ u ballī tes un tā tā lā k - nu, mū s ļ oti izklaidē ja un ļ ā va atpū sties, kamē r bē rni guļ istabā . Un no 00 lī dz 2:00 - diskotē ka bā rā .
No nepatī kamā - mums diskotē kā nozaga elektronisko cigareti (pē c diskotē kas 2 naktī , kad nebija neviena, izņ emot mū s, personā lu un galdiņ u tuvu personā lam, aizmirsa cigareti uz galda, atgriezā s pē c plkst. 3 minū tes un tas bija pagā jis un neviens neatgriezā s, lai gan bija skaidrs, kas to paņ ē ma, bet viņ i neko nevarē ja pierā dī t un tur nav nevienas kameras). Dienu vē lā k tā pat paziņ as aizmirsa iPhone un pē c 5 minū tē m vairs neatrada, tur arī nebija neviena, izņ emot mū s, bet izmantojot funkciju "atrast iPhone" nā kamajā dienā varē ja pierā dī t, ka tas bija kaut kur netā lu no reģ istratū ras un atrada to istabā pazaudē tas lietas (atļ auts tur iet), bet e-pasts. viņ i mū s tur neveda, lai pā rbaudī tu cigā ru.
Izdalī š u savas vē lmes - izsniedzu viesnī cas karti tikko atbraukuš ajiem viesiem un vismaz ī si pastā stu par uzbū vi, daž as vietas pamanī jā m tikai pirms izbraukš anas, un kaut kas jau ir uz kartes fotoattē la pē c atgrieš anā s mā jā s.
Un bū tu jauki, ja pludmales tuvumā tiktu izdalī ti arī pludmales dvieļ i.
аватар rafik1999
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es dzī voju Antā lijā , tā pē c izvē lē jos š o viesnī cu, jo tur ir klusā ks. Viesnī cas atraš anā s vieta ir ideā la plusi Man patika viesnī cas personā ls, visi ir draudzī gi un tā kā es zinā ju valodu, jū ra bija ē rta, jū ra nebija tā lu, ē diens bija super, numuri bija tī ri, es gandrī z neizgā ju no baseina 3 dienas! Mī nusi Daž kā rt istabā s bija mitrs, Ekskursijas nebija ī paš i labas, tā pē c pasū tī ju ekskursijas no drauga, izmantojot š o saiti https://turkish. … Tomēr ▾ Es dzī voju Antā lijā , tā pē c izvē lē jos š o viesnī cu, jo tur ir klusā ks.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir ideā la
plusi
Man patika viesnī cas personā ls, visi ir draudzī gi un tā kā es zinā ju valodu, jū ra bija ē rta, jū ra nebija tā lu, ē diens bija super, numuri bija tī ri, es gandrī z neizgā ju no baseina 3 dienas!
Mī nusi
Daž kā rt istabā s bija mitrs,
Ekskursijas nebija ī paš i labas, tā pē c pasū tī ju ekskursijas no drauga, izmantojot š o saiti https://turkish. tours/antalya/ kontaktē ties Maratam ļ oti patika putu ballī te uz kuģ a
Uz tikš anos nā kamgad, Lykia paldies par lieliskajā m 3 dienā m!! ! !
аватар alexeyaliv
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lykia World viesnī cas apskats tiks prezentē ts caur salī dzinā š anas prizmu ar citu Turcijas viesnī cu, jo viss ir saprotams salī dzinā jumā. Tā tad, Turcijā nebija pirmā reize. Š ajā viesnī cā atpū tā mies kopā ar ģ imeni, kurā ir divi pieauguš ie un divi bē rni, no 23. … Tomēr ▾ Lykia World viesnī cas apskats tiks prezentē ts caur salī dzinā š anas prizmu ar citu Turcijas viesnī cu, jo viss ir saprotams salī dzinā jumā.

Tā tad, Turcijā nebija pirmā reize. Š ajā viesnī cā atpū tā mies kopā ar ģ imeni, kurā ir divi pieauguš ie un divi bē rni, no 23.05. 2019 lī dz 01.06. 2019 (10 dienas).

Nakts lidojums man bija smags, jo ar manu augumu 183 cm lidmaš ī nā absolū ti nav vietas kā jā m, saistī bā ar to man pat neizdevā s aizmigt, bet lidmaš ī na un aviokompā nija atpakaļ bija atš ķ irī gas - lidojums bija ē rtā k. Š oreiz, ierodoties Turcijā , ļ oti ā tri izgā jā m muitas kontroli un saņ ē mā m savu bagā ž u.

Transfē rs no lidostas uz viesnī cu bija 45 minū tes, neskatoties uz to, ka mū s ieveda pirmie (paveicā s, jo ne vienmē r tā ir) un nebija standarta pieturas, kas ir ļ oti labi, bet brauciens atpakaļ bija 2.5 stundas, jo mū s sagaidī ja vispirms, un tad iegriezā mies vē l č etrā s viesnī cā s un attiecī gi pē c tū roperatoru tradī cijā m piestā jam pie veikala.
Viesnī ca atrodas tā lā k no dzī vojamiem rajoniem. Pa ceļ am skatoties pa logu, acī s nav ko ķ ert.

Ierodoties vietā , un tas notika 08.00 pē c vietē jā laika, mū s sagaidī ja draudzī gais viesnī cas personā ls, kurš teicami runā ja krievu valodā . Ļ oti ā tri tika pieņ emti dokumenti un nosū tī ti brokastī s. Atbilstoš i noteikumiem reģ istrē š anā s istabā s notiek pē c 14.00, bet mums lika ierasties pē c 10.00 uz reģ istratū ru.

Sā kumā restorā ns mū s mulsinā ja ar savu iekā rtojumu, gribē jā s ieturē t brokastis uz ielas, bet uzreiz neatradā m tur vietas. No rī ta nebija daudz cilvē ku, kas ļ oti priecē ja.

Pē c brokastī m nolē mā m pastaigā ties pa apkā rtni. Pirmais iespaids ir ļ oti liels, lai gan pē dē jā viesnī cā arī nebija mazs, bet kaut kā bija ē rtā k, dvē seliskā k vai kā . Ejot, mē s varam teikt, ka mē s zaudē jā m piekļ uvi reģ istratū rā ))).

Telpa tika pieš ķ irta 3. korpusā galvenajā (pirmajā ) stā vā blakus vestibila bā ram.
Manai sievai tas patika ar savu izmē ru un izkā rtojumu, liela balkona klā tbū tni un piekļ uvi baseinam caur balkonu.

Esot pozitī vos iespaidos, ā tri uzvilkā m pludmales drē bes un ar visu ģ imeni devā mies uz jū ru.

Ceļ š no istabiņ as lī dz jū rai cauri viesnī cai bija 5 minū tes (es un mani bē rni), garā m trī s bā riem un pā ri tiltam pā ri baseinam. Sauļ oš anā s krē sli bija gandrī z visi aizņ emti, un cik skumji tas neizklausī tos, ieskaitot dvieļ us, ko cilvē ki speciā li atstā j, rezervē jot sē dvietas. Es nevaru pateikt, bet ir pilnī gi iespē jams, ka mū su tautieš i to dara, jo pē dē jā viesnī cā , kas galvenokā rt bija paredzē ta pā rē jiem eiropieš iem, tas tika novē rots daudz retā k. Iekā rtojuš ies uz viena guļ amkrē sla ceturtajā , devā mies nobaudī t Vidusjū ru pē c Krievijas ziemas. Attā lums lī dz jū rai no sauļ oš anā s krē sliem ir lielā ks nekā iepriekš ē jā viesnī cā.
Var teikt, ka pie apvā rš ņ a nav redzama neviena viesnī ca, bet es teiktu, ka aprī kota pludmale nav liela, lai gan ir, kur apgriezties. Pagā juš ā gada atvaļ inā jumā tā bija aprī kota pludmale, kas bija garā ka un jaukā ka. Varbū t tas ir pirmā s dienas un bezmiega lidojuma sindroms. Ieejot jū rā , ir oļ u josla, bet pē c tam lī dzens smilš ains dibens. Ū dens š ajā laika periodā ir atsvaidzinoš s, bet peldas visi, jauni un veci. Pirmā s divas dienas bija mā koņ ainas, bet siltas, jū ra mierī ga. Tad pacē lā s vē jš , izklī da mā koņ us, kļ uva skaidrs un saulains, jū rā parā dī jā s vilnis.

Kad viņ i ieradā s vakariņ ā s, viņ i bija š okā , atkal salī dzinot ar pagā juš ā gada viesnī cu. Tā das emocijas bija no apkā rtē jiem cilvē kiem, tā di paš i kā mē s esam atpū tnieki. Pie ieejas restorā nā izveidojā s rinda, kas izskatī jā s ļ oti mež onī ga, it kā pietrū ktu ē diena vai vietas.
Pagā juš ā gada viesnī ca bija orientē ta uz eiropieš iem, atpū tā s pā rsvarā bija vā cieš i un briti, viņ i rindu neveidoja un parasti vienmē r smaidī ja un mē ģ inā ja runā t, ja bija pozitī vi noskaņ oti pret viņ iem.

Pē c pā ris dienā m viedoklis beidzot tika izveidots. Tagad centī š os bez emocijā m pateikt galvenos punktus, iespē jams, š is apskats jums noderē s, plā nojot atvaļ inā jumu.

1. Lidojums

Iepriekš aprakstī tais lidojums uz atpū tu un atpakaļ.

2. Pā rsū tī š ana

Ceļ š no lidostas uz viesnī cu un atpakaļ ir izklā stī ts apskata sā kumā.

3. Reģ istratū ra

Reģ istratū ras darbinieki diezgan labi runā krieviski. Ir atseviš ķ s galds, kur sē ž cilvē ks, mū su gadī jumā tie bija imigranti no NVS, kas palī dz risinā t jautā jumus. Viņ iem vajag taisī t pieteikumus vai, piemē ram, kā mana sieva var paņ emt grā matu no "bibliotē kas".
Problē mas vienmē r tiek atrisinā tas diezgan ā tri, un atpū tas procesā vienmē r interesē jas, vai viss ir kā rtī bā un kā viņ i atpū š as.

4. Skaitlis

Mums bija istabiņ a 3. kategorijas ē kā...Tajā bija 2 gultas ar aptuveni 1.2m platumu, kuras nepiecieš amī bas gadī jumā personā ls var pā rvietot, 2 naktsgaldiņ i, 2 mazi dī vā ni, uz tiem gulē ja bē rni, piedā vā ja arī atvest bē rnu gultiņ u, bet mē s atteicā mies , tur bija mazs krē sliņ š ar ķ eblī ti, galds, krē sls, kafijas galdiņ š , televizors. Pie ieejas telpā ir zona, kurā atrodas izlietne, tualete un vannas istaba. Vannas istabā ir vanna, duš as galva un lietus duš a, kuru paredzē ts ņ emt stā vus uz grī das, kurā ir kā pnes ū dens savā kš anai. Durvis uz mitrā m telpā m ir izgatavotas no matē ta stikla (nav caurspī dī ga). Ir arī neliela ieejas halle ar iebū vē tu skapi ar plauktiem un bā ru ar pakaramiem.
No istabas ir izeja uz balkonu, uz kura atrodas divi krē sli un galds. Caur balkonu var piekļ ū t baseinam. Š ī lī meņ a viesnī cā m raksturī gajā numurā ir centrā lā gaisa kondicionē š anas sistē ma, bezmaksas seifs un katru dienu papildinā ts ledusskapis (ū dens, alus, sodas ū dens, piemē ram, Pepsi un Fanta), kā arī ž eleja, š ampū ns, matu kondicionieris, fē ns. , peldmē teļ i, č ī bas un dvieļ u komplekts. Mū su istabas ī patnī ba no citiem tā s paš as kategorijas numuriem bija palielinā ta platī ba aptuveni 5 m ar panorā mas logiem un otra dī vā na klā tbū tne. Apdare nomierinoš ā s krā sā s, bet daž viet tapetes atstā j, tam nav jā pievē rš uzmanī ba.

Bija arī kā ds defekts, kuru nevarē ja novē rst. Kā jau teicu iepriekš , vannas istabas grī dā tika uzstā dī tas duš as kā pnes, bet grī da bija nogā zta no kā pnē m lī dz slieksnim, un ū dens noteiktā daudzumā sā ka plū st pā ri slieksnim, nokļ ū stot izlietnes zonā un iekš ā vannas istaba.
Mums piedā vā ja mainī t istabu, tač u tā izrā dī jā s mazā ka un ar iepriekš norā dī to atš ķ irī bu, tā pē c atteicā mies un pielā gojā mies š ī m neē rtī bā m.

5. Apkalpoš ana numurā

Reģ istrē joties, istabu varē ja sagatavot labā k, proti, galvenā pretenzija uz grī das tī rī bu, tostarp uz balkona. Pē c sarunas ar viesnī cas pā rstā vi istaba tika iztī rī ta. Tī rī š ana tiek veikta katru dienu, mainī ta gultas veļ a, ja nemaldos, ik pē c divā m dienā m, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu.

6. Viesnī cas zona

Viesnī cas platī ba ir ļ oti liela, un, ja ņ em vē rā golfa laukumus, tā ir vienkā rš i milzī ga. Mē s visu uzturē š anā s laiku to neapbraucā m. Galvenā daļ a sakopta, daudz veģ etā cijas: pļ auti zā lieni, krū mi un koki, ā rpus viesnī cas beidzas oā ze, jo apkā rtnē nekā nav. Uzturē š anā s laikā satikā m ezī ti, ķ irzakas, vienu ļ oti lielu. Izvē loties viesnī cu, liela zaļ ā zona bija viena no prasī bā m.
Ja esi kaut ko aizmirsis mā jā s vai nepaņ ē mis lī dzi, tad ir mazi veikaliņ i, kuros neesmu bijusi, bet sapratu, ka var iegā dā ties tekstilizstrā dā jumus, personī gā s higiē nas preces, saules aizsargkrē mus, rotaslietas, kaž okā das, bē rnu rotaļ lietas, bija pat skrejriteņ i un suvenī ri. Wi-Fi uz vietas ir ierobež ots.

7. Baseini

Ir pieci galvenie baseini: divi pieauguš ajiem, no kuriem viens iet caur galveno tiltu, kas ved uz pludmali, divi bē rniem, viens bē rniem un viens iekš telpā s. Ir arī peldbaseins ar ū dens slidkalniņ iem. Un es jums neteikš u, cik daudz baseinu ir pie ē kā m mierī gas upes veidā , jo es nezinu (skatiet karti).

8. Jū ra

Vidusjū ra. ))) Š ajā laika periodā - tī rs, tomē r mū su brī vdienu pē dē jā dienā mainī jā s vē jš , pacē lā s neliels vilnis un krastā izskalojā s gruž i. Ja es ieraudzī ju š o bildi svē tku sā kumā , biju ļ oti sarū gtinā ts. Ū dens veldzē , temperatū ra 20-22 grā di, bet visi mazgā jas.
Iekļ ū š ana ū denī pa divu metru, vietā m lī dz č etriem metriem garu oļ u joslu. Apakš daļ a ir plakana un smilš aina. Iež ogotā teritorijā peldē š anā s cienī tā jiem maskā droš i vien nav ko darī t, jo nav ko ķ ert acī s, ja nu vienī gi mazuļ us redzē t.

9. Pludmale

Pludmale ir sadalī ta divā s zonā s: maksas un bezmaksas. Brī vajā bija divu veidu sauļ oš anā s krē sli, plastmasas un pī ti uz metā la rā mja. Visi sauļ oš anā s krē sli atrodas zem nojumes, galvenā s ejas ir no koka grī das. Ir zonas cilvē kiem ar ierobež otā m pā rvietoš anā s spē jā m un daļ a no bezmaksas pludmales 16+ kategorijai. No sauļ oš anā s krē sliem lī dz jū rai attā lums ir 30-40 metri. Pludmales sā kumā ir paziņ ojums, ka nav iespē jams pā rvietot sauļ oš anā s krē slus uz jū ru, jo bruņ urupuč i var izkā pt krastā , dē t olas un izš ķ ilties, tomē r daž i cilvē ki mē ģ ina pā rvietot sauļ oš anā s krē slus uz jū ru, bet darbinieki uzrauga to un liek viņ iem tos nest atpakaļ . No malas tas izskatā s smieklī gi.
Pludmalē ir divi glā bē ju torņ i un ū dens sporta stends. Maksas zona sastā v no 10-15 paviljoniem, kas atrodas attā lumā viens no otra. Ja pareizi sapratu, tad lapenē s tiek nodroš inā ts individuā ls serviss, ī res maksa par diennakti 50 eiro, vai ja dzī vo villā , tad tev automā tiski tiek pieš ķ irts, bet ne fakts. Pludmale ir smilš aina ar minimā lu oļ u procentuā lo daudzumu. Visu laiku neesmu redzē jis, ka to sijā , varbū t tas ir bruņ urupuč u dē ļ , pē dē jā viesnī cā pludmale bija tī rā ka.

10. Restorā ns un apkalpoš ana tajā

Uz vietas atrodas galvenais restorā ns, kurā tiek pasniegtas brokastis, pusdienas un vakariņ as. Varat arī ieturē t maltī ti bā rā netā lu no pludmales un pē c iepriekš ē ja pieraksta doties uz restorā nu Ala Carte (turku virtuve, itā ļ u virtuve vai zivis). Ē dieni galvenajā restorā nā ir diezgan daudzveidī gi. Ir bē rnu ē dienkarte ar vietē jo specifiku.
Piemē ram, borscht vai hodgepodge jū s š eit neatradī sit. Bet vienmē r atradā m, ar ko pabarot savus bē rnus, jo galvenajā ē dienkartē bija sautē ti dā rzeņ i, zivis un gaļ a, svaigi augļ i un dā rzeņ i, brokastī s var izvē lē ties putru vai olu kulteni.

Vakarā daž i ē dieni tiek gatavoti ā rā uz atklā tas uguns. Vakariņ ā s ir jū ras veltes. Pē dē jā viesnī cā bija autora virtuve - es to š eit neredzē ju. Vakaros restorā nā ir noteikts apģ ē rba kods. Ir patī kami redzē t, ka cilvē ki tam seko. Restorā ns sastā v no vairā kā m zā lē m, tostarp 16+ un ā ra zonā m ar un bez nojumes. Katru zonu apkalpo ī paš s viesmī lis, kurš aiznes netī ros traukus un ielej dzē rienus, ja nepiecieš ams, vai varbū t atkarī bā no tā , kā jū s viņ am pajautā jat.

Lielā kā daļ a darbinieku ir draudzī gi un smaidī gi. Pē dē jā viesnī cā galdu klā š ana bija labā ka, galdautus vakariņ ā m klā ja ar atseviš ķ ā m salvetē m, bet š eit tā nebija.
Katrā zonā ir augstie krē sli ar papī ra priekš autiem, kurus vajadzī bas gadī jumā var paņ emt lī dzi.

11. Stieņ i

Ir trī s galvenie bā ri: vestibila bā rs, baseina bā rs un pludmales bā rs. Visur gatavo kokteiļ us no vietē jiem dzē rieniem, lej alu, gā zē to ū deni, sulas, bē rnu kokteiļ us. Alkohols ir vietē jais, bet redzē ju, kā vestibila bā rā tika liets Smirnoff degvī ns, kurā bija iepakota sula.

12. Animā cija

Viesnī ca organizē bē rnu un pieauguš o animā cijas pasā kumus. Ir miniklubs, kurā krieviski runā još s personā ls strā dā ar jū su bē rnu, un vakarā ir diskotē ka bē rniem. Pieauguš ajiem ir arī ko darī t: pa dienu daž ā di sporta pasā kumi, vakarā pē c bē rnu diskotē kas - priekš nesumi, pie bā ra skan dzī vā mū zika, pē c diskotē kas pieauguš ajiem. Kopumā animā cija ir pienā cī gā lī menī.

Rezultā ts. Viss ir relatī vs. Noteikti iesaku š o viesnī cu ģ imenē m ar bē rniem.
Galvenais ir pozitī vi noskaņ oties un izbaudī t atpū tu, nepievē rš ot uzmanī bu daž ā diem sī kumiem.
аватар Sonya1512
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s izvē lē jā mies klusu viesnī cu, prom no pilsē tas, bet tā , lai tur viss bū tu, jo ar diviem bē rniem (3 gadi un 9 gadi). Teritorija milzī ga (stulbi). Sā kš u ar pieņ emš anu ((kad pieiet pie administratora, ilgi jā gaida (runā pa mobilo) un arī ar ž estiem parā da, ka ir aizņ emts !! ! ! Istabā s nav tē jkannas un viss kas ir iekļ auts, kad jautā ju man atbildē ja, ka viesnī cā ir 90 tā di kā es %, teikt, ka esmu š okā nozī mē neteikt neko (izrā dā s, ka 5* viesnī cā tē jkanna nav iekļ auta viesnī cas koncepcijā ), gaidī ja un lū dza gultiņ u 2 dienas, ž ā vē tā ju atnesa 6. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies klusu viesnī cu, prom no pilsē tas, bet tā , lai tur viss bū tu, jo ar diviem bē rniem (3 gadi un 9 gadi). Teritorija milzī ga (stulbi). Sā kš u ar pieņ emš anu ((kad pieiet pie administratora, ilgi jā gaida (runā pa mobilo) un arī ar ž estiem parā da, ka ir aizņ emts !! ! ! Istabā s nav tē jkannas un viss kas ir iekļ auts, kad jautā ju man atbildē ja, ka viesnī cā ir 90 tā di kā es %, teikt, ka esmu š okā nozī mē neteikt neko (izrā dā s, ka 5* viesnī cā tē jkanna nav iekļ auta viesnī cas koncepcijā ), gaidī ja un lū dza gultiņ u 2 dienas, ž ā vē tā ju atnesa 6. dienā . Restorā nā š ķ ī vji netī ri, ilgi jā meklē tī rs galds (viesmī ļ i ir iekš ā ). nesteidzieties tī rī t galdus) un prasiet galda piederumus, dzeramo ū deni ar tī rā m glā zē m. Pludmale nav smilš aina, bet oļ i un smiltis (ļ oti sā p izkā pt no jū ras)!! ! Sauļ oš anā s krē sli, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir plkst. apmē ram 50 metru attā lumā , tā pē c ar maziem bē rniem nevar gulē t uz sauļ oš anā s krē sla zem nojumes, lielā kā daļ a atpū tnieku guļ uz dvieļ iem pie jū ras. Istabā aizmirst ienest dvieļ us (istabene to skaidroja ar to, ka visiem dvieļ u nepietiek), duš as ž elejas, š ampū ns un ziepes vē l nav atnestas (par laimi, visu paņ ē mu lī dzi). Bā rā bā rmeņ i izskatā s, ka esam viņ iem kaut ko parā dā! ! ! Bē rnu slidkalniņ i C klasei. Ē diens ir tik-tā (mans vē ders uzreiz reaģ ē uz nekvalitatī vu eļ ļ u). Maniem bē rniem ir salds zobs, bet š oreiz viņ i ar saldumiem nemaz nenā ca pie galda. Ē diet tikai saldē jumu (dod vakariņ u laikā ). Kaut kas š oreiz nepaveicā s ar viesnī cu ((. Pirmo reizi saskā ros ar tā du attieksmi pret atpū tniekiem ! ! Nav ī paš i patī kami, par visu jā prasa ne reizi vien.
аватар garshin.av
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū ta š ajā viesnī cā nevar bū t lieliska, jo vadī ba neciena savu pakalpojumu patē rē tā jus, t. i. , mū s. Š ķ ī vji, karotes, glā zes ē dnī cā s ir netī ras. Telpas nav pareizi uzkoptas. Slepeno putekļ u tī rī š ana viņ iem vispā r nav pazī stama. … Tomēr ▾ Atpū ta š ajā viesnī cā nevar bū t lieliska, jo vadī ba neciena savu pakalpojumu patē rē tā jus, t. i. , mū s. Š ķ ī vji, karotes, glā zes ē dnī cā s ir netī ras. Telpas nav pareizi uzkoptas. Slepeno putekļ u tī rī š ana viņ iem vispā r nav pazī stama. Kalpones "aizmirst" izklā t dvieļ us un tualetes piederumus. Visā viesnī cā tā pat var sastapt č ū skas, daž as no tā m ir indī gas. Kad č ū skas uzbrū k tū ristiem, “muž iki” ar lā pstā m ļ oti ā tri pieskrien un publiski nogriež viņ ai galvu un varonī gi aizved, iespē jams, uz ē damistabu..... Zā dzī bas plaukst, katru dienu vietē jie mini bā rmeņ i un apkopē jas š aujas cauri koferiem, skapjiem, naktsgaldiņ iem. Viņ i mums nozaga 350 USD. 2 nedē ļ u laikā tika aplaupī tas vē l 3 ģ imenes. Kam ir 300, kam 400 USD. Kopumā viņ i nav atbildī gi par mā jturī bu un klientu apkalpoš anu. Vakaros viņ i pamanī ja, kā bā rmeņ iem "bodyazhili" Pepsi minerā lū dens, alkohols bā ros sā ka beigties. Telpas ir nobruž ā tas, to stā voklis nemaz neatbilst uz vietas esoš ajam fotoattē lam. Lai gan, ja jū s iedosiet 20 USD reģ istratū rā vai zē nam, kurš piegā dā koferus, viņ i jums iedos vairā k vai mazā k numuru. Mē s par to pā rliecinā jā mies. Kopumā , ja viss, ko es uzrakstī ju, jū s netraucē un vē laties ienirt bezgalī gas krā pš anas pasaulē , tad jū s atrodaties lykia pasaulē
аватар Nataliangel1982
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
viesnī ca ar milzī gu zaļ o zonu! Ļ oti jauks ainavu dizains. Tas atrodas starp Beleku un Sidi. Ap viesnī cu nav nekā . Viesnī cas teritorijā ir divi veikali. Viesnī ca ir daļ ē ji pamesta, lielā kā daļ a ē ku slē gtas un š ķ iet, ka tieš i š eit tika filmē ta pirmā staigā još o miroņ u sē rija. … Tomēr ▾ viesnī ca ar milzī gu zaļ o zonu! Ļ oti jauks ainavu dizains. Tas atrodas starp Beleku un Sidi. Ap viesnī cu nav nekā . Viesnī cas teritorijā ir divi veikali. Viesnī ca ir daļ ē ji pamesta, lielā kā daļ a ē ku slē gtas un š ķ iet, ka tieš i š eit tika filmē ta pirmā staigā još o miroņ u sē rija. Tā kā ir sezonas beigas, ir atvē rts tikai vestibila bā rs un galvenais restorā ns. Akvaparks nestrā dā un akvaparka teritorijā vientuļ š stā voš s klauns ir rā pojoš s. Man atgā dina Pennywise no filmas It.
Numuri ir plaš i, bet netī ri. Viņ i mē ģ inā ja atstā t dzeramnaudu, lai labā k iztī rī tu, bet pateicī bas zī mi uztaisī ja gulbi un acī mredzot aizmirsa iztī rī t istabu))). Kopumā viesnī ca ir ļ oti netī ra. Numurā nav ne č ī bu, ne peldmē teļ u. Ir tikai ziepes, š ampū ns un matu ž ā vē tā js.
Lielisks baseins, bet ļ oti auksts ū dens. Viesnī cā ir ļ oti maz atpū tnieku, un sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem.
Ē diens vienmuļ š , bet garš ī gs. Darbinieki smaida, bet katru reizi pē c jebkura lū guma izliekas, ka neko nesaprot. Kopumā viesnī ca ievelk labā ko trijnieku, lai gan reģ istratū rā mums spī tī gi pierā dī ja, ka viesnī ca ir premium klases. Protams, es neiesaku uz š ejieni doties, un vē l jo vairā k, es š eit vairs neieš u.
аватар Marvitimport
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Netī rumi antisanitā ri apstā kļ i Gultas veļ a netiek mainī ta Dvieļ i tiek mainī ti reizi nedē ļ ā … Tomēr ▾ Netī rumi
antisanitā ri apstā kļ i
Gultas veļ a netiek mainī ta
Dvieļ i tiek mainī ti reizi nedē ļ ā
Коридор Лежаки возле бассейна Бар Душ возле бассейна Унитаз в номере Ковровое покрытие в гостинице Диван в холе Коридор
Parādīt vairāk »


iemiesojums Sega.flera
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums tany-makarova
Vai ir iespējams dzīvot kopā ar suni, kādi ir nosacījumi?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums TSU2005
Vai tiesa, ka bērni viesnīcā tiek izmitināti bez maksas, un kad es pērku biļeti uz 2 pieaugušajiem un bērniem no 10 un 4 gadiem. Vai jums būs jāmaksā tikai par viņu lidojumu?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Julia041099
Braucu uz šo viesnīcu, un domāju ar kādu tūrisma firmu vērsties, lai būtu gan lēti, gan kvalitatīvi?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 3 atbildi
iemiesojums alex1301
Labdien. Interesē apstādījumu klātbūtne viesnīcā. Pēc fotogrāfijām izskatās, ka ar to ir par maz. Kurš bija 2010.-2011. Kā ir ar zaļumiem?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен на курорте Денизъяка, на расстоянии 30 км до центра г. Белек, Сиде, Манавгат, в 55 км до центра г. Анталия. Открыт в 2008 году, последняя реставрация была проведена в 2018 году. Позади отеля находятся горы Торос с великолепными лесами, перед отелем — Средиземное море. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 50 км от аэропорта г. Анталья.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы 2,5 км, кабинки для переодевания, душ.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

5 ресторанов, 5 баров, 8 конференц-залов, 5 бассейнов, магазины. Экскурсионное бюро. Круглосуточная стойка регистрации. Индивидуальная регистрация заезда/отъезда. Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 5 бассейнов. Детские клубы: snoopies–клуб: 3-5 лет; jockers-клуб: 6-8 лет; kid’s-клуб 9-12 лет; boomerang-клуб: 13-16 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс, аквааэробика, игровые автоматы, стрельба из лука. Аквапарк с 5 горками (178 кв.м)
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 449 номеров в главном корпусе и 16 виллах.

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер, мини-бар (ежедневное пополнение), Wi-Fi (бесплатно), LCD телевизор, сейф (бесплатно), прямая телефонная линия (платно), ванная комната с ванной и душем, туалетные принадлежности, фен, терраса или балкон. Все номера для не курящих.

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija (ne visās istabās)
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese Denizyaka Mah, Kamisli Gol Kume Evleri No.1 - P.K. 07550 Manavgat / Antalya / Turkey
Tālruņi: +90 242 744 26 00
Tīmekļa vietne: Lykia World Antalya
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.