Selectum Family Resort Belek 5*– Atsauksmes

101
Novērtējums 8.110
№9 viesnīcas reitingā Belek
8.7 Numurs
8.2 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.2 Uzturs
8.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 3 km attālumā no Belekas centra un 45 km attālumā no Antālijas. Viesnīca tika atklāta 2007. gadā, pēdējais renovācija tika veikta 2019.-2020. gadā. Skaista viesnīca ar lielu zaļumu ieskautu teritoriju.Vairāk →
аватар murka20004
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Dzī vojā m galvenā s ē kas izremontē tajā s istabā s. Visa viesnī ca netika apieta, katru vakaru staigā ja un atrada ko jaunu. Animā cija viesnī cā ir daudzvalodu. Viss personā ls strā dā tū ristu labā . Turku darbinieki runā angliski. … Tomēr ▾ Dzī vojā m galvenā s ē kas izremontē tajā s istabā s.
Visa viesnī ca netika apieta, katru vakaru staigā ja un atrada ko jaunu.
Animā cija viesnī cā ir daudzvalodu.
Viss personā ls strā dā tū ristu labā . Turku darbinieki runā angliski. Krieviski runā još i viesmī ļ i restorā nos un bā ros.
Numuri tiek uzkopti katru dienu, biež i pē c pulksten 14:00. No rī ta tiek uzkoptas telpas jauno tū ristu apmeš anā s brī dim.
Visas maltī tes viesnī cā ir bez pā rtraukuma. Jū s nebū siet izsalcis dienu vai nakti.
Ģ imenē m bez bē rniem un klusuma cienī tā jiem ir atseviš ķ s atpū tas baseins 18+. Bē rni tur nav ielaisti, un viņ i to uzrauga.
Viens no maniem ģ imenes locekļ iem saslima, un meitenes pie tū ristu palī dzī bas dienesta strā dā ja ļ oti ā tri un palī dzē ja man sarunā ties ar apdroš inā š anas kompā niju un ā tri noorganizē ja pā rveš anu uz slimnī cu.
Mē s devā mies no operatora Intourist. Viesnī cas gide Natā lija ir profesionā la un ļ oti atsaucī ga persona.
! ! ! Vienī gais negatī vais, par ko es gribē tu brī dinā t, ir ne pā rā k labi mazgā ti dā rzeņ i un augļ i. Visiem tū ristiem, kas ierodas lielajā s viesnī cā s, vajadzē tu saprast, ka pā rtika tajā s nav atkritumi.
Mums viss patika, un, lai arī slimojā m 4 dienas no 10, tas nekā di neietekmē ja manu vē rtē jumu par viesnī cu. Ja izdosies, apmeklē š u vē lreiz.
аватар _469280
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Daudz nerakstī š u, varu teikt vienu, iesakā m š o viesnī cu no visas sirds!! ! Daba ir super, animatori ir tikai pamatī gs pozitī vs, ī paš i liels paldies Ivanam un Natā lijai, jū s esat super! Ē diens ir nevainojams! un atseviš ķ i pludmale … Tomēr ▾ Daudz nerakstī š u, varu teikt vienu, iesakā m š o viesnī cu no visas sirds!! ! Daba ir super, animatori ir tikai pamatī gs pozitī vs, ī paš i liels paldies Ivanam un Natā lijai, jū s esat super! Ē diens ir nevainojams! un atseviš ķ i pludmale un jū ra ir pelnī juš as vislielā ko uzslavu, vā rdiem to nevar aprakstī t, visu vajag redzē t un just! Personā ls ir ļ oti uzmanī gs saviem viesiem!
Пляж
аватар Svitlana_Gospodinova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ilgu laiku nevarē ju izlemt par viesnī cu, un Selectum Family izvē le tika veikta pē c tū roperatora uzstā jī giem ieteikumiem; ) + cenas sā ka strauji kā pt. Pagā ja etaps, kā labā k un izdevī gā k atpū sties, un es kā mū su ģ imenes brī vdienu galvenā rosinā tā ja ar š aubā m par gaidā mā atvaļ inā juma kvalitā ti atslā binā jos un biju priecī ga kā zilonis, tikai ievā coties istabā . … Tomēr ▾ Ilgu laiku nevarē ju izlemt par viesnī cu, un Selectum Family izvē le tika veikta pē c tū roperatora uzstā jī giem ieteikumiem; ) + cenas sā ka strauji kā pt. Pagā ja etaps, kā labā k un izdevī gā k atpū sties, un es kā mū su ģ imenes brī vdienu galvenā rosinā tā ja ar š aubā m par gaidā mā atvaļ inā juma kvalitā ti atslā binā jos un biju priecī ga kā zilonis, tikai ievā coties istabā .
Sā kš u ar istabu: viss jauns, skaists dizains, mē beles, tī rī ba, patī kama smarž a, sniegbalta jauna veļ a, dvieļ i, vafeļ u halā ti. Minibā rs ar ū deni (kola, sprite, auksta tē ja, alus) tiek papildinā ts katru dienu. Tē jkanna tē ja, cukurs, kafija. Mū s ievietoja bungalo, istabā otrajā stā vā . Skats no balkona ir brī niš ķ ī gs - ziedoš i koki un iekopta, zaļ a zona apkā rt. Pā ri lielajai viesnī cas teritorijai plū st mā kslī gas mazas upī tes, vietā m aug augstas ž irafes un daž ā das statujas, tas viss ir aprakts apstā dī jumos un ziedoš os krū mos un kokos. Teritorijā ir arī daž ā das š ū poles bē rniem. Fotogrā fijā ir grū ti notvert skaistumu.
Starp citu, viesnī cā nav rokassprā dž u, dvieļ iem arī karš u nav, ņ em cik gribi. Pa ceļ am uz pludmali ir tilts pā ri upei. Pludmale ir tī ra, nebija nekā du problē mu ar dvieļ iem un sauļ oš anā s krē sliem. Jū ras ū dens ir silts un tī rs. Ieeja jū rā ir ē rta, nav asu dziļ umu. Pludmale ir smilš aina, ar daž iem oļ iem ū dens malā . Peldē ties jū rā ir prieks : ) Ar alkoholu un pā rtiku, manuprā t, arī š eit viss ir labā lī menī . Varbū t tiem, kas pirmajā vietā liek pā rtiku un kuriem ir svarī gi, lai katru dienu bū tu garneles, vē ž i, lasis utt. š ī nebū s lieliska viesnī ca. Mums visa kā pietika, zivis (jū ras asaris, jū ras plaudis. . . ) bija pastā vī gi, gan grilē ti, gan vā rī ti. Pā ris reizes grilē ts lasis. Vistas, teļ a gaļ a, liellopu gaļ a, jē ra gaļ a vienmē r ir tur, dā rzeņ i, augļ i. Tu pats neliec ē dienu uz š ķ ī vja, tu rā di vai saki, ko gribi, un tevi apkalpo. Man bija viegli atrast ē dienu pē c savas gaumes. Neviens neatcē la obedalovku)) ir arī bē rnu pā rtika.
Par š o viesnī cu droš i vien vē l var uzrakstī t daudz laba, bet labā k atnā c un visu aplū ko savā m acī m!
аватар vpryhor
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika viesnī ca. Mā jī ga un zaļ a zona. Uzmanī gs un ļ oti draudzī gs personā ls, ī paš s paldies Duran (viesu attiecī bas). Garš ī gi un daudzveidī gi ē dieni, katra diena bija veltī ta daž ā dā m pasaules virtuvē m. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca. Mā jī ga un zaļ a zona. Uzmanī gs un ļ oti draudzī gs personā ls, ī paš s paldies Duran (viesu attiecī bas). Garš ī gi un daudzveidī gi ē dieni, katra diena bija veltī ta daž ā dā m pasaules virtuvē m. Skaista pludmale ar palmā m, laba ieeja jū rā . No istabas paveras skats uz jū ru un kalniem, neticams skats. Animā cija ir vienmē r, bet tas, kas ir jauks, nav uzbā zī gs, un vakaros tiek rī kots š ovs ar salū tu, iluminā cijā m un kokteiļ iem. Ir bē rnu klubs un slidkalniņ i. Viesnī ca labā m ģ imenes brī vdienā m.
аватар ira45765
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nesen man paveicā s apmeklē t jaunu augstā kā s klases viesnī cu: Selectum Family Resort. Un ja godī gi, tad tik labus iespaidus sen nebiju izjutusi! Sā kumā mani iepriecinā ja draudzī gā apkalpoš ana manā brī vdienā kopumā , pē c tam pā rsteidza personā la vē rī gā s rū pes par katru no viesiem! Piemē ram, Viesu attiecī bu nodaļ a man ļ oti palī dzē ja personī gi, un jo ī paš i darbinieks vā rdā Durans, kurš darī ja visu iespē jamo, lai atrisinā tu problē mu ar savainotu kā ju !! ! ! Droš i varu teikt, ka viņ š ir ne tikai profesionā lis savā jomā , bet arī ļ oti labs cilvē ks! Kas attiecas uz pā rtiku, tas ir daudzveidī gs! Neviens noteikti nepaliks izsalcis, jo katrs vakars galvenajā restorā nā ir tematisks, bet pā rē jā laikā jū s varat izmē ģ inā t daž ā das pasaules virtuves! Ē dienu kvalitā te pati par sevi ir apbrī nojama, š efpavā ri velti nesaņ em atalgojumu! Numurs tiek uzkopts katru dienu, un pati viesnī ca ir tī ra, kas ir pats patī kamā kais, un pats galvenais, viss personā ls ievē ro stingrus droš ī bas un sanitā rijas noteikumus! Animā cija ir laba, bet tā kā š ī ir ģ imenes viesnī ca, tad uz skaļ iem svē tkiem nevajadzē tu cerē t, bet gan dzī vā mū zika, diskotē ka, š ova baleta priekš nesumi tiks nodroš inā ti! Pati animā cijas komanda ir ļ oti jautra! ! ! Puiš i pievē rsī s uzmanī bu katram viesim, aicinā s uz daž ā dā m spē lē m, un tajā paš ā laikā uzmundrinā s! Kopumā es š ai viesnī cai dotu 9 no 10!. … Tomēr ▾ Nesen man paveicā s apmeklē t jaunu augstā kā s klases viesnī cu: Selectum Family Resort. Un ja godī gi, tad tik labus iespaidus sen nebiju izjutusi! Sā kumā mani iepriecinā ja draudzī gā apkalpoš ana manā brī vdienā kopumā , pē c tam pā rsteidza personā la vē rī gā s rū pes par katru no viesiem! Piemē ram, Viesu attiecī bu nodaļ a man ļ oti palī dzē ja personī gi, un jo ī paš i darbinieks vā rdā Durans, kurš darī ja visu iespē jamo, lai atrisinā tu problē mu ar savainotu kā ju !! ! ! Droš i varu teikt, ka viņ š ir ne tikai profesionā lis savā jomā , bet arī ļ oti labs cilvē ks! Kas attiecas uz pā rtiku, tas ir daudzveidī gs! Neviens noteikti nepaliks izsalcis, jo katrs vakars galvenajā restorā nā ir tematisks, bet pā rē jā laikā jū s varat izmē ģ inā t daž ā das pasaules virtuves! Ē dienu kvalitā te pati par sevi ir apbrī nojama, š efpavā ri velti nesaņ em atalgojumu! Numurs tiek uzkopts katru dienu, un pati viesnī ca ir tī ra, kas ir pats patī kamā kais, un pats galvenais, viss personā ls ievē ro stingrus droš ī bas un sanitā rijas noteikumus! Animā cija ir laba, bet tā kā š ī ir ģ imenes viesnī ca, tad uz skaļ iem svē tkiem nevajadzē tu cerē t, bet gan dzī vā mū zika, diskotē ka, š ova baleta priekš nesumi tiks nodroš inā ti! Pati animā cijas komanda ir ļ oti jautra! ! ! Puiš i pievē rsī s uzmanī bu katram viesim, aicinā s uz daž ā dā m spē lē m, un tajā paš ā laikā uzmundrinā s! Kopumā es š ai viesnī cai dotu 9 no 10!
аватар sosnovskix93
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika viesnī ca, ē diens garš ī gs, alkohols labs, liela pludmale, viss tī rs un skaists, teritorija liela, Duran varu novē rtē t no personā la, Wi-Fi darbojas visā teritorijā . Animā cija ir daudzveidī ga. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca, ē diens garš ī gs, alkohols labs, liela pludmale, viss tī rs un skaists, teritorija liela, Duran varu novē rtē t no personā la, Wi-Fi darbojas visā teritorijā . Animā cija ir daudzveidī ga.
аватар acco83
11 dienas atpū tā mies ar ģ imeni, jo apstā jā mies pie viesnī cas un pat negribē jā m braukt tā lā k par perimetru. Ir daudz izklaides bē rniem, daž ā di slidkalniņ i, bē rnu klubā katru dienu jauna izrā de, dejas. Pieauguš ajiem, kam patī k diskotē kas, ir arī ikdienas tematiskā s programmas ar š oviem. … Tomēr ▾ 11 dienas atpū tā mies ar ģ imeni, jo apstā jā mies pie viesnī cas un pat negribē jā m braukt tā lā k par perimetru. Ir daudz izklaides bē rniem, daž ā di slidkalniņ i, bē rnu klubā katru dienu jauna izrā de, dejas. Pieauguš ajiem, kam patī k diskotē kas, ir arī ikdienas tematiskā s programmas ar š oviem. Teritorijā daudz apstā dī jumu un koku, tī rs, ē rts. Ir bā rs ar svaigi spiestā m sulā m, 24/7 restorā ns ir kļ uvis par mū su iecienī tā ko vietu, gatavo ļ oti garš ī gi! Esam ļ oti priecī gi, ka nokļ uvā m š ajā viesnī cā !
Отличный тренажёрный зал с террасой для занятий )
аватар balashovsveta
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ceļ oja viens (36 gadi), tā pē c bija svarī gi viesnī cā nejusties vienam. Viss bija pē c manā m interesē m: no rī ta joga ar skaistu skatu uz upi, bet pē cpusdienā Zumba. Esmu ļ oti aktī vs cilvē ks, tā pē c biju neticami laimī gs: basketbols, volejbols, š autriņ as, ū dens aerobika un akvaparks. … Tomēr ▾ Ceļ oja viens (36 gadi), tā pē c bija svarī gi viesnī cā nejusties vienam. Viss bija pē c manā m interesē m: no rī ta joga ar skaistu skatu uz upi, bet pē cpusdienā Zumba. Esmu ļ oti aktī vs cilvē ks, tā pē c biju neticami laimī gs: basketbols, volejbols, š autriņ as, ū dens aerobika un akvaparks. Katru dienu bija izrā des amfiteā trī un pē c Live Music, vai pat grandiozi š ovi. Mē s dejojā m veselu gadu. Es biju ļ oti apmierinā ta ar ē dienu - iesaku kafiju kafejnī cā pie upes vai 24/7 restorā nā . Tajā paš ā restorā nā brī niš ķ ī gas brokastis un superbā rs ar kokteiļ iem. Mums paveicā s arī uz zivju restorā nu - viss bija tikai virsū . Es dabū ju istabu galvenajā ē kā . Es jutos kā.5 zvaigž ņ u viesnī cā (š eit mums ir Vā cijā ). Viss jauns, tī rs un pulē ts. Ī paš s paldies animatoriem par man dā vinā to nedē ļ u aktī vas un interesantas brī vdienas. Es noteikti atgriezī š os pie jums!
Йога Рыбный ресторан Световое представление Рай для сладкоежек
аватар borisova.va
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mans vī rs izvē lē jā s viesnī cu un mē s visi esam ļ oti apmierinā ti - ar viesnī cu, apkalpoš anu, izmitinā š anu, ē dinā š anu, istabu stā vokli, viesnī cas teritoriju, apkalpoš anu restorā nā , viss solī da 5 lī menī . … Tomēr ▾ Mans vī rs izvē lē jā s viesnī cu un mē s visi esam ļ oti apmierinā ti - ar viesnī cu, apkalpoš anu, izmitinā š anu, ē dinā š anu, istabu stā vokli, viesnī cas teritoriju, apkalpoš anu restorā nā , viss solī da 5 lī menī . ī paš i patika pati ideja par a la carte apkalpoš anu restorā nā.24/7, jo ī paš i viesmī lis Berķ e, ļ oti pieklā jī gs, gudrs, uzmanī gs, nedaudz zina krievu valodu, skaidrs, ka ļ oti cenš as. Vispā r patī kami atgriezties Turcijā , kad ir tā das viesnī cas ar tik atsaucī gu personā lu, to var redzē t pē c daudziem kritē rijiem, ka viņ i cenš as! Ticiet man, mē s esam bijuš i daudzā s valstī s un Turcijā , bet š ī viesnī ca bija patī kams pā rsteigums. Tač u viens mī nuss ir jū ra, kas nav lī dz galam caurspī dī ga un pa ceļ am uz pludmali tek upe, kas attiecī gi tek netā lu no pludmales un kā dreiz jū ras ū dens it kā izdalī ja kaut kā du purvu.
аватар masssik1
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti ē rta viesnī ca, jauks un izpalī dzī gs personā ls, ļ oti tī rs. Mū s ielika skaistā istabiņ ā ar skatu uz jū ru, bonusā bija ļ oti jauki. Ē diens labs, ir no kā izvē lē ties, izsalcis noteikti nepaliksi. Dzē rieni un kokteiļ i ir lieliski. … Tomēr ▾ Ļ oti ē rta viesnī ca, jauks un izpalī dzī gs personā ls, ļ oti tī rs. Mū s ielika skaistā istabiņ ā ar skatu uz jū ru, bonusā bija ļ oti jauki. Ē diens labs, ir no kā izvē lē ties, izsalcis noteikti nepaliksi. Dzē rieni un kokteiļ i ir lieliski. Liela pludmale. Vakara š ovi ļ oti iepriecinā ja daudzveidī ba, neskatoties uz visiem Covid-19 ierobež ojumiem, dzī vā mū zika nav slavē jama. Ī paš s paldies Duranam par izmitinā š anas jautā jumu risinā š anu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums xena_pr
Sveiki, vai varat man pateikt vakariņu apģērba kodu? vienkāršots variants - ja tikai ne flip flops un šortos, vai arī atpūtnieki ģērbjas vairāk vakarkleitās?
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums _325194
Labdien! Dalieties savos iespaidos, kas bijuši šajā viesnīcā, īpaši par izmitināšanu Turcijas pielikumā Belek hotel Letoonia Golf Resort 5*
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums ovinovajulija
vai diskotēka viesnīcā ir iekštelpās vai ārā? vai lietus sezonā iekštelpās un vasarā ārā? Paldies
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums kuczenko7
Vai ir vērts atpūsties ilgāk, vairāk nekā 18 dienas?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен в 3 км от центра п. Белек и в 45 от г.Анталия. Отель был открыт в 2007 году, последняя реновация проводилась в 2019-2020 годах. Красивый отель с большой, утопающей в зелени территорией.

Atrašanās vieta В 35 км от аэропорта и в 45 км от центра Анталии, в 3 км от поселка Белек, на берегу моря
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы 500 м. Бар на пляже (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги консьержа, чистка обуви

услуги по глажке одежды (платно), почтовые услуги (платно), факс/ксерокопирование (платно), room service (с 24:00 до 07:00 бесплатно, в остальное время платно), Wi-Fi бесплатно (в лобби и возле бассейна), 4 конференц-зала (на 40-900 чел.), 6 ресторанов — 1 основной ресторан (шведский стол, диетические и вегетарианское меню), 3 a la carte (азиатский, турецкий, рыбный — плата за резервацию; 2 ресторана в обед — платно), 10 баров, 1 крытый бассейн, 4 открытых бассейна (1 полуолимпийский — 2400 м2), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы (бесплатно), терраса для загара, фотограф, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 детский бассейн, 1 водная горка, мини клуб для детей 4-11 лет, клуб для подростков 12-17 лет, игровая приставка, аренда детских колясок (пол залог)— территория приспособлена для передвижения с коляской.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports 2 водные горки, 4 теннисных корта бесплатно (2 с кварцевым, 2 с жестким покрытием), освещение теннисного корта платно, прокат теннисных ракеток и мячей платно (теннисные ракетки — бесплатно, мячи — платно), уроки тенниса бесплатно (групповые; индивидуальные- платно), библиотека, кинотеатр бесплатно, игровые автоматы платно, мини-гольф бесплатно, дартс бесплатно, безмоторные водные виды спорта бесплатно, моторные водные виды спорта платно, гольф платно (10 км от отеля, 9 &18 лунок; 2 поля для отработки гольф-ударов — бесплатно), уроки гольфа бесплатно (групповые, для начинающих), аквааэробика бесплатно, бочче бесплатно, водное поло бесплатно, гимнастика бесплатно, стрэтчинг бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, стрельба из лука бесплатно, виндсерфинг бесплатно (с лицензией), баскетбол бесплатно, уроки подводного плавания платно, поле для мини-футбола бесплатно, живая музыка бесплатно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings  FREE 
  • makšķerēšana
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 441 номер. Состоит из 7 -этажного корпуса Hotel, 4 -этажного здания Garden Block, шести 2 -этажных и четырнадцати 3 -этажных Bungalow.

Istabās

В номерах представлено: кондиционер, мини-бар (прохладительные напитки, пиво - бесплатно, пополнение ежедневно), спутниковое ТВ с российскими каналами, LCD экран, прямой телефон, душ, фен, сейф (бесплатно), балкон, халаты и тапочки, Wi-Fi (бесплатно), чайник, набор для приготовления чая и кофе.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese Ileribasi Mevki Belek, Antalya, Turkey
Tālruņi: +90 242 710 33 00
Tīmekļa vietne: Selectum Family Resort Belek
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).