Pēc 20. oktobra viss kļuva skumji...

Rakstīts: 27 oktobris 2018
Ceļošanas laiks: 11 — 24 oktobris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Sveiki, lī dz š ai viesnī cai nokļ uvā m pa laimi no Biblioglobusa, prieku tas nesagā dā ja, jo TUI š o viesnī cu redzē ju lē tā k. Es naivi domā ju, ka pa laimi jū s nokļ ū sit tikai tajā s viesnī cā s, kuras piedā vā š is tū roperators, izrā dā s, ka nav...Laimes vairs nav))
Ieradā mies ap 17.00, uzreiz uzvilkā m rokassprā dzes, sakrā vā m mantas un vedā m uz istabu. Uzkā pjot tajā redzē jā m tikai vienu divguļ amo gultu, Klusa aina, bet kur likt meitu 6gadus? bija 1 divguļ amā gulta un stū ra dī vā ns, pa logiem paveras skats uz noslogotu š oseju pa kuru dienu un nakti brauca maš ī nas protams bija š ausmī gi dzirdē t, un kauns nā kt no pilsē tas un iekā rtoties uz ceļ a....Nu labi, nosē dinā ja bē rnu uz š ī dī vā na, bet viņ am bija ā rkā rtī gi neē rti, grū ti, meita raudā ja un jautā ja par gultu, parastu. . . aizgā ju uz reģ istratū ru pajautā t, pē kš ņ i mainī sies vismaz uz kā du istabu bet ar 2 gultā m. Teica, ka nav tā du skaitļ u, tad darbinieks mani aizveda parā dī t istabu ar divā m istabā m, bet viņ š prasī ja par š o istabu 100 USD, bet ja viņ am personī gi pā ri 70. Es pat grasī jos piekrist, bet nauda bija kartē un bankomā ta tuvumā nebija, un tieš ā m tuvumā nebija nekā , ne aptiekas, ne veikalu....Vispā r nolē mā m nemaksā t š os 100$ un palikt uz ceļ a. Nopirku ekskursiju Biblioglobusā , bet daž i Fit Holidays mū s tur atveda, un tā pē c atpū tnieki no Fit Holidays š ķ iet otrš ķ irī gi. Kad es mē ģ inā ju mainī t numuru, darbinieks sasmī dinā ja un teica: "Jums nav neviena numura no Fit Holidays) Protams , varē ja pacī nī ties un mainī t numuru, bet mē s kaut kā nolaidā m rokas un samierinā jā mies ar laimi) No plusiem man likā s, ka ē kā m ir laba skaņ as izolā cija, jo es nedzirdē ju kaimiņ us, lai gan bija iespē jams, ka troksnis no ceļ a bloķ ē ts)
Sakopa tā -tā , uz balkona nirazu, bet tas nav kritiski, varē tu jautā t, sū dzē ties kā citi, bet š ajā mums nav pretenziju

Par pā rtiku:
Uzreiz jā saka, ka neviens no mū su ģ imenes nekad nav cietis badā , pietika ar visu, bet ē diens mū s patieš ā m iepriecinā ja tikai 3 reizes, uzreiz pē c atbraukš anas nokļ uvā m turku naktī , naivi domā jā m, ka tas laikam bija š ā di š ī viesnī ca katru dienu) otrajā reizē bija arī svinī gā s vakariņ as viss bija garš ī gi un treš o reizi bija Vidusjū ras virtuves diena, viņ i deva vē ž us un tunci, ak tie bija svē tki, visi fotografē jā s ar š o tunci). Pā rē jā s dienā s ierastais ē diens kā parastajā s 4 zvaigznē s. Bet atkā rtoju, mums visa kā pietika un pusdienā s negā jā m, palikā m pie jū ras. BET mē s un 90% no tiem, ar kuriem runā jā m, saslimuš i ar kaut ko. Mū su meitai 3. dienā bija briesmī ga vemš ana, bet manam vī ram 9. dienā vemš ana un izkā rnī jumi. Kā ds ir grē kojis ar netī riem traukiem un it ī paš i glā zē m, tā s patieš ā m ir netī ras, ļ oti) Kā ds uz baseiniem, es nezinu, bet fakts paliek fakts, kaut kas š eit nav kā rtī bā . Bū tī bā visu 1 dienu gulē ja ar vemš anu un piedod caureju, bet tad atlaida, daž i nogulē ja ar temperatū ru vairā kas dienas. Pie ā rsta negā ja, zā les izdevā s nopirkt paš iem
Pati ē damzā le, manuprā t, ir ļ oti maza, es nesaprotu, kā sezonas laikā tur tiek izmitinā ti cilvē ki, mē s parasti ieradā mies stundu pē c vakariņ u sā kuma un ar grū tī bā m atradā m galdiņ u...
Nu ko lai vē l stā sta, sā kumā laiva netraucē ja, kad gā ja kā rtī gi, bet pē c 10 dienā m jau bija ļ oti apnikusi.

Pludmale:
Pati jū ra ir labas smiltis un mazi oļ i, skats no jū ras, manuprā t, skumjš , blā vs un drū ms. . . kā tuksnesī .
Nu, tagad es jums pastā stī š u, ko nozī mē koncepcijas beigas 20. oktobrī .
1. Bē rnu klubs ir slē gts bez mini diskotē kas.
2. viņ i nedod saldē jumu.
3.  SLIDES ir izslē gtas (tā parasti ir zaimoš ana)
4. Uzkodu bā rs pludmalē ir slē gts un pie upes ir slē gts, tas nozī mē , ja vē lies uzkost saulainā dienā jā pavada 2-3 stundas, jo pē c 20. datuma laivas kursē ļ oti neregulā ri un tā man personī gi ļ oti traucē ja. brokastis kaut ko ņ emt lī dzi, bet bija personā ls un uzraudzī ja lai nevar izturē t....
5. Bā ri strā dā tikai lī dz 12, mums tas vienkā rš i nav svarī gi, bet tiem, kas dzer, ir ļ oti neē rti.
Noskatī jos bildi, kā pludmalē tika filmē tas teltis tieš i sauļ otā ju priekš ā .
6. Ū dens tiek novadī ts no baseina pie ē kā m.
Izrā dā s, viesnī ca pē c 20. pā rvē rš as par lē tu trī s...kaut kā izturē ja 3 dienas...
Es visu saprotu, bet kā var izslē gt slī dkalniņ us, ko darī t bē rniem, bet bē rni var spē lē ties uz laukuma, bet lielā kie? kur viņ i ir?
Bet man š ī ir pieredze, un tagad es zinu, ar ko jē dziens beidzas
Jā , pē c 20. datuma ē damistabā ē diens kļ uva daudz mazā ks, vienu dienu brokastī s bija desa ar bojā juma pazī mē m, mans vī rs piegā ja pie ē damzā les darbinieces un teica, ka desa ir sapuvusi, viņ a saka, ka ne viss ir labi)
Jā , es aizmirsu jums pastā stī t par spa zonu)

pirtī nav gaismas, tur tieš ā m tumš s, nav skaidrs, kurš kur un uz kā sē dē ja, viss tika tulkots kā joks. hammam centrā lais lielais akmens nekad nestrā dā , vienmē r ir auksts, duš u neatradu, no pirts visi uzreiz lien š ajā iekš telpu baseinā , tur nomazgā jas, ļ oti nehigiē niski protams, tualetes š ajā spa zonā netiek mazgā tas pavisam.
Vai es atgrieztos š ajā viesnī cā , NEKAD, bet es satiku daudz cilvē ku, kuri ir sajū smā par visu un vē lē tos atgriezties. Tā pē c, kā saka, garš a un krā sa. Varbū t sezonā uz ī su brī di un var atpū sties. . . Man ir patiess ž ē l to cilvē ku, kuri ieradā s pē c 20. oktobra un vispā r neko neatrada, bet samaksā ja par tā pat kā visi pā rē jie oktobrī.. .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu