Kempinski Hotel The Dome 5*– Atsauksmes

14
Novērtējums 9.410
№4 viesnīcas reitingā Belek
9.5 Numurs
8.0 apkalpošana
8.1 Tīrība
9.6 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Kempinski The Dome Hotel tika uzcelta 2005. gadā un pēdējo reizi tika atjaunota 2015. gadā. Tā sastāv no vienas 5 stāvu ēkas un deviņpadsmit vienstāvu villām. VIP klases viesnīca. 2008. gadā viņam tika piešķirta World Luxury Hotel Awards balva par labāko luksusa piekrastes kūrortu.Vairāk →
аватар ira_7_2000
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā bijā m 2023. gada jū nija sā kumā. Par š o viesnī cu ir daudz atsauksmju, neatkā rtoš os, rakstī š u, ka biju patī kami pā rsteigta. Š ķ iet, ka tā ir banā la situā cija, bet tas izsaka daudz. Pludmalē ir vannas istaba. … Tomēr ▾ Viesnī cā bijā m 2023. gada jū nija sā kumā.
Par š o viesnī cu ir daudz atsauksmju, neatkā rtoš os, rakstī š u, ka biju patī kami pā rsteigta.
Š ķ iet, ka tā ir banā la situā cija, bet tas izsaka daudz. Pludmalē ir vannas istaba. Bija vajadzī ba apmeklē t. Sagadī jā s tā , ka es piegā ju pie durvī m reizē ar apkopē ju. Viņ a stū ma sev priekš ā ratus, kas bija pilni ar mazgā š anas lī dzekļ iem. Ieraugot mani, viņ a nedaudz samazinā ja ā trumu, izlaida mani cauri un gaidī ja.
Š ķ iet, ka tā ir normā la uzvedī ba, tač u citā s Turcijas viesnī cā s apkopē jas jutā s kā karaļ i un ar atpū tniekiem nerē ķ inā jā s. Miega laikā var bez ceremonijā m ienā kt istabā utt. Š eit viss ir taktisks un cieņ pilns.,
Un es vē los atzī mē t tikai krā š ņ us sauļ oš anā s krē slus pludmalē . Tas ir vairā k kā gulta. Ar bieziem matrač iem, uz kuriem katru rī tu tiek mainī ti frotē palagi. Ļ oti ē rti. Vispā r nebija vē lē š anā s pamest pludmali.
Viesnī cā dvieļ os nedzeļ , un tos var ņ emt lī dzi cik vajag.
Reizē m bija vē jains un bija ļ oti ē rti apsegties ar citu dvieli.
Tā pat viesmī lis visu laiku staigā pa pludmali un piedā vā dzē rienus, nav jā iet uz bā ru. Bija tik jauki iedzert kafiju pie jū ras.
Ē diens restorā nā ir izcils. Zivis, jū ras veltes – pieejamas katru dienu.
Un viss ir garš ī gi!
Atseviš ķ i vē los izteikt savu apbrī nu par vietē jo konditoru. Viņ š ir dievs! To nevar aprakstī t, tas ir jā piedzī vo. Tieš i Kempinski izmē ģ inā ja visgarš ī gā kos desertus.
Un nedaudz par trū kumiem. Bija problē mas ar slē dzeni istabā . Pā rē jā laikā.3 reizes nā cā s zvanī t meistaram. Istaba neatvē rā s. Likvidē ts, tomē r ā tri.
Nu man radā s iespaids, ka viesnī ca nedaudz ietaupa uz mazgā š anas lī dzekļ iem. Komplekts vannas istabā ne vienmē r tika papildinā ts. Vai nu kondicionieri nenesī s, tad duš as ž eleju. Tas ir dī vaini 5 * viesnī cā mazgā š anas lī dzekļ i pē c pieprasī juma.
Bet tas viss ir sī kumi. Viesnī ca atstā ja ļ oti patī kamas atmiņ as. Ceram atgriezties vē l.
Paldies Kempinski!
аватар 7sss7
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmā lieta, ko vē laties uzsvē rt, ja vē laties stilī gu ē ku, modernu istabu š eit nav) Ja vē laties lielisku apkalpoš anu, gardus ē dienus, atpū tu, vē sus dzē rienus, perfektu tī rī bu, vē su plaš o pludmali un stilī gu piestā tni, tad tu noteikti esi š eit! Kurš š eit noteikti nav: ģ imenē m ar bē rniem no 4-5 gadiem un vairā k bū s tieš ā m garlaicī gi! ! ! Jaunieš i, kuri vē las diskotē ku, kustī bu, ballī ti - nepiedā vā t! ! ! Tie, kas vispā r nesaprot angļ u vai turku valodu, nevar izmantot tulku, tas bū s diezgan grū ti! Kam š ī viesnī ca: ģ imenē m ar zī daini vai bē rnu vecumā lī dz 4-5 gadiem, ideā li! Teritorija ir labi plā nota un kompakta, mammai nav jā skrien noteikts kilometru skaits, lai rū pē tos par bē rnu, ir bē rnu klubiņ š un auklī tes (viss darbojas 5. … Tomēr ▾ Pirmā lieta, ko vē laties uzsvē rt, ja vē laties stilī gu ē ku, modernu istabu š eit nav) Ja vē laties lielisku apkalpoš anu, gardus ē dienus, atpū tu, vē sus dzē rienus, perfektu tī rī bu, vē su plaš o pludmali un stilī gu piestā tni, tad tu noteikti esi š eit!
Kurš š eit noteikti nav: ģ imenē m ar bē rniem no 4-5 gadiem un vairā k bū s tieš ā m garlaicī gi! ! ! Jaunieš i, kuri vē las diskotē ku, kustī bu, ballī ti - nepiedā vā t! ! ! Tie, kas vispā r nesaprot angļ u vai turku valodu, nevar izmantot tulku, tas bū s diezgan grū ti! Kam š ī viesnī ca: ģ imenē m ar zī daini vai bē rnu vecumā lī dz 4-5 gadiem, ideā li!
Teritorija ir labi plā nota un kompakta, mammai nav jā skrien noteikts kilometru skaits, lai rū pē tos par bē rnu, ir bē rnu klubiņ š un auklī tes (viss darbojas 5.05), mazi slidkalniņ i un baseins bē rniem! Tā pat š ī viesnī ca ir piemē rota jauniem pā riem, kuri vē las atpū tu un romantiku, pieauguš iem tū ristiem) Virtuve patieš ā m garš ī ga, ko parasti vē las klienti: garneles, astoņ kā ji, kalmā ri, mī dijas, sarkanā s zivis, paipalas, svaigas sulas, laba kafija, saldē jums , daž ā das liellopu gaļ as, daž ā das zivis , vistas gaļ a ir daž ā da (š ī ir cita gatavoš anas metode: grilē ts, sautē ts, cepts, tvaicē ts, vā rī ts) siers ir normā ls, nevis vā rī ta cū kgaļ as desa, vistas rullī tis utt. , viss ir ļ oti garš ī gs!
Pati viesnī cas ē ka nav jauna, bet visur ļ oti tī rs! Neatkarī gi no tā , vai tā ir istaba, restorā ns, pludmale vai jebkura tualete! Golfa laukumi ir vienkā rš i maģ iski! ! ! Piestā tnē ir bezmaksas un maksas zonas (150 eiro dienā ) pludmalē ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli (tie pat nav sauļ oš anā s krē sli, bet sniegbaltas gultas) un 100 maksas zonas. Ļ oti laba higiē na, antiseptiska uz katra soļ a , visur! Maskas ir pieejamas! Visu nav iespē jams uzgleznot, jo ir daudz pozitī vu momentu.
аватар volt8532
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ļ oti maza teritorija (ar kaķ u smaku), maza nelī dzena pludmale ar saplē stiem sauļ oš anā s krē sliem, lī kiem veciem lietussargiem, netī ri lē tiem plastmasas galdiņ iem, Pludmalē un molā tikai telš u apkope. Nekā das apkalpoš anas citiem viesiem pludmalē - nevienas pogas uz lietussargiem nedarbojas (domā ju, ka daudzus gadus). … Tomēr ▾ Ļ oti maza teritorija (ar kaķ u smaku), maza nelī dzena pludmale ar saplē stiem sauļ oš anā s krē sliem, lī kiem veciem lietussargiem, netī ri lē tiem plastmasas galdiņ iem, Pludmalē un molā tikai telš u apkope. Nekā das apkalpoš anas citiem viesiem pludmalē - nevienas pogas uz lietussargiem nedarbojas (domā ju, ka daudzus gadus). Baseins ir mazs un no rī ta pilns ar bē rniem un iereibuš iem cilvē kiem. Par klusu cienī jamu atpū tu nav ne runas. Sū dzē jā s par nesavlaicī gu istabas uzkopš anu (lī dz 15-00 ne vienmē r iztī ra), esoš ā tē jkanna saplī susi, mini bā rs papildinā ts nelaikā , 2-3 reizes jā zvana, prasī ja informē t istabeni par nepiecieš amī bu ienest uz istabu š ampū nu! (Pē c sū dzī bā m atnesa š ampū nu, bet ž eleju duš ai, nē! ! ! Pasmē jā s, protams. Atkal nepieteicā mies. Parā dī jā s jauns joks : “Tas ir Kempinski !! ! ”) Rezultā tā visi pieprasī jumi tika ignorē ti. Noslaucī ja peļ ķ i pie tē jkannas un nolika tē jkannu atpakaļ vietā ! Paš i nomazgā ja tasī tes! Bausmī ga apkalpoš ana. Spilveni ir neē rti - it kā pildī ti ar pildvielas skaidiņ ā m. Negaidī ti un ā rkā rtī gi neē rti. Sliktā kā atpū ta Turcijā.20 ceļ ojumu gadu laikā ! Objektī vi, ē diens izcils, par ē dienu kvalitā ti te nav sū dzī bu. Bet ū deni pie galda lē ja paš i, kafiju un sulas atnesa paš i viesmī ļ i jeb “miruš i” jeb riņ ķ o ap turku viesiem, kuru ir ļ oti daudz. Izbraukš ana bija pulksten 5:00. Neviens nepamodā s, lietas nepalī dzē ja nogā dā t zā lē . Labi, ka bija laicī gi individuā la pā rsē š anā s! Izgā jā m no tumš ā s zā les(no rī ta bija baigais smacē jums-kondicionieri neieslē dzā s! ! Lai gan mū s gaidī ja ģ imene ar bē rnu! ) Un lode uz lidostu - Urā ! reģ istratū rā viņ a mums teica: "Nu ko jū s salī dzinā t, š ī ir Turcija. . . ") Kā saka, bez komentā riem.
аватар oligabiseva
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cas teritorija ir maza. Apstā dī jumu ir maz un lielā ko daļ u aizņ em liels vairā ku sekciju baseins. Skaists apgaismojums vakaros. Teritorijā netiek godinā ti cilvē ku pū ļ i. Iespē jams, tas ir saistī ts arī ar to, ka istabu skaits ir neliels. … Tomēr ▾ Viesnī cas teritorija ir maza. Apstā dī jumu ir maz un lielā ko daļ u aizņ em liels vairā ku sekciju baseins. Skaists apgaismojums vakaros. Teritorijā netiek godinā ti cilvē ku pū ļ i. Iespē jams, tas ir saistī ts arī ar to, ka istabu skaits ir neliels. Un, lai gan viesnī cā nav animā cijas, ir daudz ģ imeņ u ar bē rniem. Ir atkā rtotā ji, kas š o viesnī cu apmeklē pastā vī gi un bē rni jau ir parā dī juš ies, bet viņ i joprojā m vē las š eit atpū sties. Lai gan citiem atpū tniekiem tas nedaudz traucē . Bē rniem vienkā rš i nav nekā ī paš a. Bē rnu klubs ir vā jš , lai gan, protams, ir vieta bē rniem. Š eit es varē tu kļ ū dī ties, bet tā ds ir vispā rē jais iespaids. Bē rni mū s nemaz netraucē ja. Jā , un galvenais, lai mū zika negrabē tu visu dienu un visā teritorijā nav animatoru kliedzienu) Izvē loties viesnī cu, vē rsā mies pā ris aģ entū rā s, tač u tā s mums neko piemē rotu nepiedā vā ja. Draugs labi palī dzē ja un ieteica sazinā ties ar ceļ ojumu aģ entu Dmitriju Kukinu, viņ a lapu sociā lajā tī klā VKontakte atradā m pē c viņ a uzvā rda. Viņ š uzreiz saprata, ko mē s sagaidā m no pā rē jiem, un bija vajadzī gas apmē ram desmit minū tes, lai izvē lē tos opciju. No atsauksmē m uzreiz zinā jā m, ka tas ir tieš i tas, kas mums vajadzī gs. Tagad mē s iesakā m š o speciā listu ikvienam. No izklaides pieauguš ajiem atzī mē š u tikai dzī vo mū ziku vakaros. Sporta cienī tā jiem ir pieejami 3 tenisa korti. Protams, ir trenaž ieru zā le, var spē lē t biljardu vai galda tenisu. Pastaigas attā lumā ir golfa laukumi, tač u mē s neesam š ī s spē les cienī tā ji. Mums tā bija jū ra un mierī gā atmosfē ra. Pludmale ir laba smilš aina. Tiesa, tas nav ļ oti garš , bet plats. Pludmalē bezmaksas lielas teltis un maksas kuiļ i. Zem lietussargiem ir daž i sauļ oš anā s krē sli. Dvieļ i bez kartē m ir pā rpilnī bā . Ir diezgan liels mols. Bā rs uz mola. Sauļ oš anā s krē sli un kuiļ i. Lī dz pulksten 10 nav jā meklē bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Diezgan labs ē diens. Ir krievu virtuves ē dieni. Piemē ram, zupas un borš č s. Tematiskā s vakariņ as katru dienu. Jū ras veltes tematiskajā s dienā s. Daudz gaļ as ē dienu, piedevu, salā tu. Dzē rieni pā rsvarā ir vietē jais imports mazliet. Lai gan es arī nevaru sniegt precī zu novē rtē jumu, mē s dzeram nedaudz. Rezumē jot, mums ļ oti patika laba viesnī ca, jo ī paš i animā cijas trū kuma un papildu trokš ņ a dē ļ . Turklā t es atzī mē ju lielisko telpu skaņ as izolā ciju.
аватар angelasaks
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir paredzē ta tikai un vienī gi relaksē još ā m brī vdienā m! Trokš ņ a praktiski nav, mū zika neskan, bet mierī gs fons. Reizē m ir sajū ta, ka viesnī ca vispā r nestrā dā un š ķ iet, ka esi viens pats) Bet personā ls, savukā rt, apkalpo katru viesi kā ģ imeni. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir paredzē ta tikai un vienī gi relaksē još ā m brī vdienā m! Trokš ņ a praktiski nav, mū zika neskan, bet mierī gs fons. Reizē m ir sajū ta, ka viesnī ca vispā r nestrā dā un š ķ iet, ka esi viens pats) Bet personā ls, savukā rt, apkalpo katru viesi kā ģ imeni. Un tas ir it visā , sā kot no viesmī ļ iem lī dz teritorijas apkopē jā m. Visi smaidi saka sveiki. Jebkura vē lme tiek nekavē joties izpildī ta. Liels peldbaseins, kas sadalī ts zonā s ar tiltiem un bā ru ū denī . Teritorija ir ļ oti tī ra un labi kopta. Arhitektū ra ir skaista. Pludmale ir lieliska, tā ir arī š ī s viesnī cas priekš rocī ba. Protams, pirmā rinda. Smilš u klases ieieš ana ū denī ir smilš aina laba. Uz piestā tnes bā ra ir ļ oti ē rta piestā tne. Tā pat mazā tū ristu skaita dē ļ internets ir ļ oti ā trs. Tikai tā du ā trumu nekur neesmu redzē jis. No izklaides mē s zinā m, ka ir golfa laukums. Bet mē s neesam fani) Nav animā cijas un gandrī z nav bē rnu. Un tas nozī mē , ka nav trokš ņ a un trokš ņ a. Bē rniem ir bē rnu klubs un viens animators un mini diskotē ka, kas viņ iem tika pieš ķ irta, bet š ajā , iespē jams, viss joprojā m ir baseins. Ar bē rniem noteikti nav vē rts doties uz š o viesnī cu. . Ē diens no labas kvalitā tes augļ iem vispā rē jā s š ķ iras atlasī ti gatavi. Ē dienu klā sts tā dam lī menim tieš ā m nav ī paš i liels, tač u vienmē r var atrast kaut ko jaunu sev. Kopumā tas neizdevā s. Kopumā plā nojā m relaksē još as brī vdienas, bet pat nedomā jā m, ka bū s tā da atpū ta! Tagad par numuru. Mē s paņ ē mā m visparastā ko. Istaba kā jauna, mē beles labas. Plaš a vannas istaba. Jauks jaudī gs matu ž ā vē tā js. Seifs ir bezmaksas, bet tas ir patieš ā m mazs, ja klē pjdators neder. Minibā rs tika papildinā ts un viss pā rē jais nekad netika aizmirsts. Gulta ir ļ oti ē rta ar labu veļ u. Kopumā lieliska vieta relaksē još ai atpū tai! Mē s nā ksim š eit vē lreiz!
аватар id248992161
Izvē lē jos š o viesnī cu, jo tā nav pā rpildī ta un tiek uzskatī ta par premium, jo ​ ​ meklē ju viesnī cu ar noteiktu un premium lī meņ a servisu gan apkalpoš anas, gan attieksmes ziņ ā . Š ogad nolē mu doties atvaļ inā jumā viena. … Tomēr ▾ Izvē lē jos š o viesnī cu, jo tā nav pā rpildī ta un tiek uzskatī ta par premium, jo ​ ​ meklē ju viesnī cu ar noteiktu un premium lī meņ a servisu gan apkalpoš anas, gan attieksmes ziņ ā . Š ogad nolē mu doties atvaļ inā jumā viena.
Ierados 8 no rī ta, reģ istratū rā man piedā vā ja pagaidī t lī dz 14:00.14:00, viņ i atradī s istabu un viņ i mani nereģ istrē s (lī dz tam viņ i man piedā vā ja ē st, viņ i laikam domā , ka viņ u viesi ē d 6 pē c kā rtas)
Protams, samaksā jot 2800 USD, es biju saš utis par piedā vā to variantu un gandrī z nonā ca skandā lā galvenajā ejā (par laimi - es saprotu turku valodā ), pē c 20-30 minū tē m man tika dota istaba, no kuras izvē lē ties: ar skatu uz so. -saukta par jū ru (Vairā k kā auss no jū ras) - par piemaksu 80 € dienā vai bez piemaksas ar skatu uz tenisa kortu, izvē lē jos ar skatu uz tenisa kortu, Viss bū tu kā rtī bā , bet kondicionē tā ji no ielas bija tik trokš ņ aini. . . Nu, es domā ju, labi. . Pē c nedē ļ as kaimiņ i bija ļ oti trokš ņ aini, pē c tam pā rsū dzē ja š ī iemesla dē ļ , mainī ja istabu (Pat televizoru nomainī ja pret mazu lielā ku).
Es neesmu recenziju publicē š anas cienī tā js, es neliktu š o atsauksmi, bet, ja tas nebū tu zemā k aprakstī tais gadī jums: Sē ž u vasaras kafejnī cā pie jū ras, gaidu, kad viesmī lis nā ks pie manis un paņ ems pasū tī jums . . negaidu, nezvanu atbild, ieslē dziet, viņ i man vienkā rš i sauc kliedzot - izaicinoš i, Protams, manas pacietī bas kauss pā rplū da, es piegā ju pie viņ a un paņ ē mu viņ u aiz nozī mī tes, uz kuras Murats tika uzrakstī ts, aizgā ja rakstī t SŪ DZĪ BU uz reģ istratū ru, rakstot sū dzī bu, kurā aprakstī ju situā ciju, pieprasī ju: viesnī cas administratoru glezna (Emrah un Alena ), ka viņ i sū dzī bu rakstiski pieņ ē ma, uz ko man atteica.
Pā rtika ir arī dubultā . Viesmī ļ i ļ oti negribī gi strā dā visā s š ī s viesnī cas kafejnī cā s un bā ros jebkurā diennakts laikā . Viņ u skaits ir niecī gs! Acī mredzot viesnī ca pelna no darbinieku ietaupī jumiem, tas ir skaidri redzams.
Bija arī komentā ri par istabas tī rī bu, divas dienas pē c kā rtas nemainī ja dvieļ us un nedeva higiē nas preces, kamē r neizteicu piezī mi.
Vienī gais pluss man ir tas, ka viesnī ca nav pā rpildī ta, bet no tā izriet milzī gs mī nuss, ka darbinieku pā rstā vē tā viesnī ca netiek galā ar š ā du viesu skaitu.
аватар olgabadrova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ja vē laties atpū sties, š ī ir ī stā vieta jums! Tī ra zona ar tī riem baseiniem. Pati teritorija nav liela izmē ra, bet viss ir blakus, viss ir ē rti. Bē rnu gandrī z nav, lai gan ir bē rnu klubs un bē rnu ē dienkarte. Ir bē rnu baseins ar aizsargā još u nojume no saules. … Tomēr ▾ Ja vē laties atpū sties, š ī ir ī stā vieta jums! Tī ra zona ar tī riem baseiniem. Pati teritorija nav liela izmē ra, bet viss ir blakus, viss ir ē rti. Bē rnu gandrī z nav, lai gan ir bē rnu klubs un bē rnu ē dienkarte. Ir bē rnu baseins ar aizsargā još u nojume no saules. Animā cija kā tā da, bez izrā des arī , viss nodroš inā ts klusai un relaksē još ai atpū tai. Piedzē ruš os jaunatni te nesastapsi. Tieš i to vē lē jā mies, izvē loties viesnī cu. Un cena arī lieliska. Pludmale ir lieliski plaš a. Bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un ē nas teltis. Ļ oti ē rti, ka augļ us, dzē rienus var pasū tī t tieš i pludmalē . Viņ i to atnes ļ oti ā tri. Viesnī cā ir lielisks serviss, lielisks personā ls. Viss tiek darī ts laikā , viņ i vienmē r smaida un sveicina. Ē diens arī ir tikai daudz lī menī , viss vienmē r svaigs, bet jū ras velš u izvē le ir ā rkā rtī gi maza, lai gan ikdienā ir vairā ki zivju veidi. Bet liela gaļ as ē dienu izvē le. Daudz augļ u un saldumu. Tā tad, ja neesat jū ras velš u cienī tā js, tad izvē le jums bū s lieliska. Viss par uzturē š anos ir lieliski. Plaš s numurs ar plaš u, mā jī gu balkonu. Tī ri sakopta vannas istabas vannas istabā . Viesnī cā nav animā cijas, nekas cits kā mū zika vakaros, tā pē c nekas nekaitinā s. Ir sauna, hammam un laba trenaž ieru zā le. Golfa laukums. Viesnī ca, visticamā k, patiks gados vecā kiem cilvē kiem, bet jaunieš iem š eit nebū s ko darī t. Esam priecī gi, ka atpū tā mies tā dā gaisotnē !
аватар kirowa.oli
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tagad ir atvaļ inā jumu laiks! ! ! Oho, mē s to gaidī jā m! ! ! Š ogad nolē mā m paņ emt atvaļ inā jumu Turcijā . Savā c visus savus draugus un dodies. Lidostā mū s sagaidī ja ļ oti brī niš ķ ī gs š oferis, nogā dā ts viesnī cā. … Tomēr ▾ Tagad ir atvaļ inā jumu laiks! ! ! Oho, mē s to gaidī jā m! ! ! Š ogad nolē mā m paņ emt atvaļ inā jumu Turcijā . Savā c visus savus draugus un dodies. Lidostā mū s sagaidī ja ļ oti brī niš ķ ī gs š oferis, nogā dā ts viesnī cā.25-30 minū tē s, pa ceļ am visu laiku jokojot) Viesnī cas reģ istratū rā mū s sagaidī ja krieviski runā još a meitene un aizveda uz numuriņ iem. Dzī vojā m trī s pieticī ga tipa istabiņ ā s, bet pat š ī s istabas mū s pā rsteidza ar savu tī rī bu un komfortu. Visas mē beles ir lietojamas, tehnika un santehnika darbojas kā pulkstenis. Kosmē tikas klā tbū tne un jebkā da greznī ba vannas istabā nepievē rsa lielu uzmanī bu, bet tur viss bija kvalitatī vi. Numuru uzkopš ana vienmē r bija standartā , gultas veļ a un dvieļ i tika mainī ti katru dienu, mini bā rs tika papildinā ts vē lā pē cpusdienā . Viesnī cas teritorija ir ļ oti skaista un zaļ a. Ļ oti biež i rī kojā m mini piknikus uz zā les, pieklā jī gs viesmī lis atnesa mums dzē rienus. Pludmale ir ļ oti skaista, bet ieeja jū rā ir nosē ta ar oļ iem. Tač u tas mums netraucē ja izbaudī t patī kamo, veldzē još o jū ru. Sauļ oš anā s krē slu pietika visiem, strī dus un skandā lus neievē rojā m. Ū dens jū rā bija pā rsteidzoš s! Piestā tne bija arī ar sauļ oš anā s krē sliem un bā ru, mē s biež i tur ņ ē mā m dzē rienus. Mū s baroja ar mē ru, badā nelikā m. Tas vienmē r bija daudzveidī gs, garš ī gs un, pats galvenais, svaigs. Arī bez problē mā m atradā m, ko dzert. Alkoholisko un bezalkoholisko dzē rienu labā kvalitā te mū s aicinā ja dienu no dienas. Bijā m ļ oti apmierinā ti ar uzmanī go personā lu visā viesnī cā . Viņ i vienmē r jautā ja, kas viņ iem vajadzī gs, varbū t kaut kas varē tu palī dzē t, vai parasto "kā tu atpū š as? " Kopumā esam ļ oti apmierinā ti ar saviem svē tkiem! Mē s atgriezī simies š ajā viesnī cā vairā k nekā vienu reizi! ! Mē s iesakā m ikvienam atnā kt un novē rtē t š o komfortu)
аватар yurochka.kuznet
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lē jos š o viesnī cu, jo tā bija "lē tā kā " luksusa viesnī cu cena - 10.000 rubļ u. ar degvielas piemaksu un 5% atlaidi tū risma aģ entū rā uz 7 dienā m diviem braucieniem no Krasnodaras. Ierados laikā , cilvē k. transfē rs, tā kā viesnī ca ir "select", ieradā mies pē c pusstundas. … Tomēr ▾ Izvē lē jos š o viesnī cu, jo tā bija "lē tā kā " luksusa viesnī cu cena - 10.000 rubļ u. ar degvielas piemaksu un 5% atlaidi tū risma aģ entū rā uz 7 dienā m diviem braucieniem no Krasnodaras. Ierados laikā , cilvē k. transfē rs, tā kā viesnī ca ir "select", ieradā mies pē c pusstundas. Reģ istrē joties mē s iemaksā jā m 300 USD depozī tu. Starp citu, izņ emot Jekaterinu reģ istratū rā un meiteni restorā nā , neviens nerunā krieviski. Viesnī cas apraksts, koncepcija nav krievu valodā . Tā pē c pirmajā dienā minibā ru neizmantojā m, bija cenrā dis ar dzē rienu cenā m. Piemē ram, 10 USD par Pepsi skā rdeni, uzreiz saslimu ar dzerš anu. Uz takas. No viesnī cas ceļ vež a noskaidrojā m, ka tiem, kam viss iekļ auts, viss ir bez maksas, un cenas ir ā rzemniekiem. Ē diens ir svaigs, bet vienmuļ š un izvē le ir maza, bet nesaindē jā mies, nekad nebija grē mas, paldies par to. Restorā nā ir daudz darbinieku, pā rā k uzmā cī gi, labā k bū tu, ja telpas tā uzkoptu. Minibā ra tirgonis, nekaunī gs, ienā ca, knapi klauvē , atrada mani izģ ē rbtu, es viņ u izspē ru, tad visu laiku sasprindzinā jos, pā rģ ē rbjoties. Visur labs internets, netē rē ju naudu pa telefonu, runā ju WhatsApp. Pludmale netī ra, zem lietussargiem maz sauļ oš anā s krē slu, bet daudz nejē dzī gu maksas telš u, tas pats uz mola. Animā cija, bez tirgoņ iem, vakarā , klusums naktī . Mums bija vē ls reiss, papildus maksa 100 eiro, nolē mā m naudu netē rē t, nodevā m mantas glabā tuvē , paš i sē dē jā m ar planš etdatoriem ļ oti omulī gā priekš nama stū rī tī ar televizoru un izeju, pā rtiku, dzē rienus, visu var izmantot. Saģ ē rbieties spa. Sporta zā le ir lieliska, nav neviena. Kopumā ar pā rē jo esmu diezgan apmierinā ta, nā kš u vē lreiz, ja bū s normā la cena.
аватар summer11
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bū tī bā : laba Eiropas kvalitā tes kombinā cija ar Turcijas pludmales brī vdienā m. Serviss, ē dinā š ana, numuriņ i, viesnī ca, teritorija - neslavē jams. Viss, kas norā dī ts viesnī cas mā jaslapā (iespē jas, fotogrā fijas), ir patiesī ba. … Tomēr ▾ Bū tī bā : laba Eiropas kvalitā tes kombinā cija ar Turcijas pludmales brī vdienā m. Serviss, ē dinā š ana, numuriņ i, viesnī ca, teritorija - neslavē jams. Viss, kas norā dī ts viesnī cas mā jaslapā (iespē jas, fotogrā fijas), ir patiesī ba. Izlasi to visu patiesi. Viesnī ca ir paredzē ta cienī jamai auditorijai, kas orientē ta uz Eiropas brī vdienā m, meklē pilnī gu atpū tu, augstu apkalpoš anas lī meni un kvalitā ti. Istabas, interjeri iespaidī gi, nevis ā riš ķ ī ga greznī ba (kas par to daudz zina, lai tas patī k). Š eit nav animā cijas fanu, vakara š ovu, puskailu cilvē ku pū ļ i (restorā nos), kuri vienmē r dzer un koš ļ ā , kliedz, burbuļ o ū deni baseinā . Par viss iekļ auts sistē mu nekā dā gadī jumā nerā du, biež i atpū š amies Turcijā (ir daudz lielisku viesnī cu, kas strā dā pē c š ā da principa, man ļ oti patī k Amara Dolce Vita) un varu salī dzinā t. Ļ oti svarī gi: reģ istrē joties viņ i daž reiz pieprasa depozī tu atkarī bā no numura (apmē ram 500 jū s nedē ļ ā ). Bez jebkā dā m piemaksā m viņ i iekā rtojas izdevī gā s istabā s, es dzī voju no priekš as. skatu uz jū ru, lai gan es ī paš i nerezervē ju š ā du istabu, viņ i ā tri nokā rtojas neatkarī gi no tā , kad es ierados. Jā , izbraucot, aprē ķ inot reģ istratū rā , bez krā pš anā s (galu galā biež i vien ir "patī kami" pā rsteigumi ar maksas pakalpojumiem). Nolē ma uzrakstī t atsauksmi. kad braucu, bija ļ oti pretrunī gas atsauksmes, gribē ju precizē t tiem, kas gatavojas atpū sties. Izlemiet, ko vē laties no atvaļ inā juma, jū s personī gi, nevis tū risma operators vai jū su draugi, un, ja tas atbilst viesnī cas koncepcijai, tad š ī ir ļ oti laba izvē le. Es gribu teikt par sevi. . . Noteikti iegriezī š os š ajā viesnī cā vē l.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель Kempinski The Dome был построен в 2005 году, последняя реновация прошла в 2015 году. Состоит из одного 5- этажного корпуса и девятнадцати одноэтажных вилл. Отель VIP-класса. В 2008 году награжден премией The Best Luxury Coastal Resort by World Luxury Hotel Awards.

Atrašanās vieta В 35 км от аэропорта, в 45 км от центра г. Анталья, в 5 км от поселка Кадрие, на берегу моря.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 110 м. Кабинки на пляже и пирсе (платно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги консьержа, экскурсионное бюро, ежедневная уборка номера, чистка обуви, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование, room service круглосуточно (платно), Wi-Fi бесплатно (на всей территории отеля), диетическое меню (бесплатно), 4 ресторана: 1 основной ресторан, 3 a la carte: блюда из морепродуктов, итальянский ресторан, азиатский ресторан — по предварительной записи, за неделю проживания посещение одного ресторана для UAL — бесплатно; для HB — платно), 5 баров, 6 конференц-залов, 3 бассейна: открытый бассейн, без подогрева, площадь 2123 м2, 2 крытых бассейна — один с подогревом (в зимний сезон), площадь 122 м2, и 82 м2, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 бассейна глубина 40 см (1 крытый, 1 открытый), 1 водная горка, Мини-клуб для детей в возрасте от 4 до 12 лет (не работает в зимний сезон). Мини-диско. Для всех категорий номеров: аппарат для разогрева детского питания, стерилизотор, радио-няня (по предварительному запросу на ресепшн, бесплатно), детский набор для душа, детские халаты и тапочки, горшок (по предварительному запросу на ресепшн, бесплатно), детский табурет в ванной, молоко (по запроосу).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Thalasso-центр, 3 теннисных корта бесплатно (с тартановым покрытием), прокат теннисных ракеток и мячей платно, уроки тенниса платно, гольф платно (в 400 м, 2 поля на 18 лунок), уроки игры в гольф платно, трансфер до гольф-поля Анталья Гольф Клуб бесплатно, водные виды спорта платно, футбол платно (футбольное поле — только для профессиональных команд).
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 175 номеров.

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер в главном здании и виллах, мини-бар (прохладительные напитки, вода, минеральная вода, содовая, сок, шоколад, бисквит, орешки, пиво), спутниковое ТВ с российскими каналами, DVD-плеер, сейф (бесплатно), прямой телефон, Wi-Fi (бесплатно), душ и ванна, банные принадлежности, фен, весы, халаты и тапочки, набор для приготовления чая и кофе, утюг и гладильная доска (по запросу), софа, доп.кровать по запросу, меню подушек, павильон на пляже, кабана на пирсе (для всех номеров, платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Yeni Mahalle Uckumtepesi Caddesi No:20-2, Kadriye, 07500, Antalya
Tālruņi: Tel: +90 242 710 1300
Fax: +90 242 725 5575
Tīmekļa vietne: Kempinski Hotel The Dome
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.