Es neiesaku, ja jums ir svarīgi - attieksme pret sevi.

Rakstīts: 23 jūlijā 2017
Ceļošanas laiks: 11 — 25 jūlijā 2017
Izvē lē jos š o viesnī cu, jo tā nav pā rpildī ta un tiek uzskatī ta par premium, jo ​ ​ meklē ju viesnī cu ar noteiktu un premium lī meņ a servisu gan apkalpoš anas, gan attieksmes ziņ ā . Š ogad nolē mu doties atvaļ inā jumā viena.
Ierados 8 no rī ta, reģ istratū rā man piedā vā ja pagaidī t lī dz 14:00.14:00, viņ i atradī s istabu un viņ i mani nereģ istrē s (lī dz tam viņ i man piedā vā ja ē st, viņ i laikam domā , ka viņ u viesi ē d 6 pē c kā rtas)
Protams, samaksā jot 2800 USD, es biju saš utis par piedā vā to variantu un gandrī z nonā ca skandā lā galvenajā ejā (par laimi - es saprotu turku valodā ), pē c 20-30 minū tē m man tika dota istaba, no kuras izvē lē ties: ar skatu uz so. -saukta par jū ru (Vairā k kā auss no jū ras) - par piemaksu 80 € dienā vai bez piemaksas ar skatu uz tenisa kortu, izvē lē jos ar skatu uz tenisa kortu, Viss bū tu kā rtī bā , bet kondicionē tā ji no ielas bija tik trokš ņ aini. . . Nu, es domā ju, labi. . Pē c nedē ļ as kaimiņ i bija ļ oti trokš ņ aini, pē c tam pā rsū dzē ja š ī iemesla dē ļ , mainī ja istabu (Pat televizoru nomainī ja pret mazu lielā ku).

Es neesmu recenziju publicē š anas cienī tā js, es neliktu š o atsauksmi, bet, ja tas nebū tu zemā k aprakstī tais gadī jums: Sē ž u vasaras kafejnī cā pie jū ras, gaidu, kad viesmī lis nā ks pie manis un paņ ems pasū tī jums . . negaidu, nezvanu atbild, ieslē dziet, viņ i man vienkā rš i sauc kliedzot - izaicinoš i, Protams, manas pacietī bas kauss pā rplū da, es piegā ju pie viņ a un paņ ē mu viņ u aiz nozī mī tes, uz kuras Murats tika uzrakstī ts, aizgā ja rakstī t SŪ DZĪ BU uz reģ istratū ru, rakstot sū dzī bu, kurā aprakstī ju situā ciju, pieprasī ju: viesnī cas administratoru glezna (Emrah un Alena ), ka viņ i sū dzī bu rakstiski pieņ ē ma, uz ko man atteica.
Pā rtika ir arī dubultā . Viesmī ļ i ļ oti negribī gi strā dā visā s š ī s viesnī cas kafejnī cā s un bā ros jebkurā diennakts laikā . Viņ u skaits ir niecī gs! Acī mredzot viesnī ca pelna no darbinieku ietaupī jumiem, tas ir skaidri redzams.
Bija arī komentā ri par istabas tī rī bu, divas dienas pē c kā rtas nemainī ja dvieļ us un nedeva higiē nas preces, kamē r neizteicu piezī mi.
Vienī gais pluss man ir tas, ka viesnī ca nav pā rpildī ta, bet no tā izriet milzī gs mī nuss, ka darbinieku pā rstā vē tā viesnī ca netiek galā ar š ā du viesu skaitu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu