Jautājums par viesnīca Kaya Palazzo Golf Resort 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
21 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Dodamies uz viesnīcu 20.09.2016 uz 7 dienām. Mums ir vēls lidojums atpakaļ. Vai jums ir vēlās izrakstīšanās pakalpojums vai kā to var noorganizēt?
Dodamies uz viesnīcu 20.09.2016 uz 7 dienām. Mums ir vēls lidojums atpakaļ. Vai jums ir vēlās izrakstīšanās pakalpojums vai kā to var noorganizēt?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2016-09-128 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар musja7
Šeit nav viesnīcu pārstāvju. Parasti šāds pakalpojums ir pieejams par papildu samaksu visās 5 * viesnīcās (kā arī agrās reģistrēšanās pakalpojums). Uz vietas sarunāsi.
аватар nalivaichina
Liels paldies par atbildi.
аватар lazy_person
Ja nav problēmu samaksāt, tad viss atrisinās vienkārši. Uzturēšanās piemaksa. Parasti tā ir puse no maksas par nakti. Pagarināt bez problēmām.
аватар lazy_person
musja7
Ne tikai 5*****. Es to izdarīju 3 *** (Valērijas pludmale)
аватар Olgaolga153
Viss atkarīgs no viesnīcas, tās noslogotības, reģistratūras personāla u.c. Reizēm istabā var palikt pat bez papildus samaksas (ja viesnīca ir pustukša un reģistratūras darbinieks ir atbilstošs). Dažreiz jūs varat vienoties un piemaksāt. Gadās, ka paziņotā summa ir pārāk liela, bet viņi principā nevēlas piekāpties, tad ir vieglāk sēdēt vestibilā. Kopumā jūs vadīsieties pēc situācijas.
аватар musja7
Jā, daudz kas ir atkarīgs arī no subjektīvā faktora. Divas reizes sezonā dabūju reģistrēties agri (īstenībā 7-8 no rīta) bez papildus maksājumiem (bet tad tur reģistratūra bija adekvāta un vispār bija ļoti gatava tūristiem piekāpties. Bet kad viņu nomainīja, apjukums jau sākās
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kaya Palazzo Golf Resort 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl