Viss vienkārši lieliski! Cena=kvalitāte

Rakstīts: 5 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 23 augusts — 2 septembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Mē s ar meitu ciemojā mies treš o reizi.
Pirmo reizi pirms gada 2016. gada augustā , 10 dienas. Man viss patika, protams izvē lē jos viesnī cu bē rniem. Ir slidkalniņ i un bē rnu klubiņ š interesē no 3 gadiem lī dz 7 gadiem un no 7 gadiem lī dz 12 gadiem un mini golfs un teniss un galda teniss.
Animā cija bija visa krievvalodī gā (rakstu š o plusu. . . meitenes visas ir no Ukrainas. . . ļ oti jautras un tajā paš ā laikā neuzbā zī gi piedā vā ja piedalī ties konkursā . ) Ē diens ļ oti pieklā jī gs, atmosfē ra ir ļ oti atslā binā jies. Nu vakara animā cija katru dienu bija savā dā ka. Nedaudz baž ī jos, ka manai toreiz 8 gadus vecajai meitai bū s garlaicī gi, bet viss bija lieliski. Man tik ļ oti patika, ka rudenī vē l nedē ļ u pavadī jā m kopā ar meitu un mā su. Arī manai mā sai oktobra beigā s viss patika ar laikapstā kļ iem, dienā bija +30° un jū rā +25°. Personī gi par sevi atzī mē ju, ka š ī ir viesnī ca vasaras sezonai. Ziemas sezona iestā jas 1.11. , daudz kas slē gts. Š ogad ziņ ā s biež i biedē ja no koksaki vī rusa un rotavī rusa infekcijā m. Bija diezgan daudz negatī vu atsauksmju no IC Santai. nē . Viens cilvē ks no Sevastopoles arī man traucē ja rakstī t, ka visi tur ir slims, dzer zā les.... slima 2/3 no viesnī cas.

Tas viss, protams, mani neiepriecinā ja, ī paš i tā pē c, ka pē c mana ieteikuma pie mums devā s arī krusttē vi ar bē rnu.
Galu galā pē c ieraš anā s viss bija kā rtī bā ,
mums lū dza izveidot trī s istabas vienā stā vā un vienā spā rnā . Visas uzturē š anā s laikā mē s ne tikai neslimojā m, bet arī neredzē jā m nevienu slimu cilvē ku. Ikvienam patika viss kumavya pieredzē juš ie cilvē ki grū ti viņ us iepriecinā t. Bet viņ iem arī bija labi. Protams, dā rgie biedri, ja jū s ē dat ballī tē , š ī nav ī stā vieta. . . Š ī ir ģ imenes viesnī ca bē rniem.
Un, ja vē laties kaut ko grandiozu, tad meklē jiet arī kaut ko no Rixos vai Regnum kategorijas. Bet jums bū s jā maksā.2-5 reizes vairā k. Tas ir vienkā rš i smieklī gi, ka cilvē ki raksta negatī vas atsauksmes un veic š ā dus salī dzinā jumus. Mū suprā t, viesnī ca pilnī bā attaisno savas zvaigznes un cenu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu