Gloria Verde Resort 5*– Atsauksmes

21
Novērtējums 8.110
pamatā
21 atsaukt
№20 viesnīcas reitingā Belek
8.7 Numurs
7.8 apkalpošana
7.9 Tīrība
8.9 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 3,5 km attālumā no Belekas. Uzcelta 2001. gadā, pēdējo reizi renovēta 2014. gadā. Kompleksu, kas sastāv no divām viesnīcām Gloria Golf un Gloria Verde, savieno 2,7 km garš taka, kas ved gar golfa laukumiem. Viesnīca ir piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар KtoNikto
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca man patika un varu ieteikt, lai arī ar rezervā cijā m. Sā ksim ar labo – saņ ē mā m bezmaksas jauninā jumu uz 2 istabu suite, kas bija ļ oti ē rti. Dī vā ns istabā tika saspiests, bet to mierī gi pā rkā rtoja un ienesa divas saliekamā s gultas. … Tomēr ▾ Viesnī ca man patika un varu ieteikt, lai arī ar rezervā cijā m. Sā ksim ar labo – saņ ē mā m bezmaksas jauninā jumu uz 2 istabu suite, kas bija ļ oti ē rti. Dī vā ns istabā tika saspiests, bet to mierī gi pā rkā rtoja un ienesa divas saliekamā s gultas. Patika spa, tajā bija pienā cī ga sauna un jū ras ū dens baseins ar vairā kā m hidromasā ž as iespē jā m.
Ē diens, vienmē r var atrast ko tī kamu un vē deru, katru dienu jū ras veltes, var palū gt grilē tas zivis, biež i vien garneles un astoņ kā jus, krabjus pā ris reizes nedē ļ ā . Steiku cepš ana. Pusdienā s labā k doties uz VerdePub, kur katru dienu tiek ceptas zivis un lielā s garneles. A la carte restorā ni - ir divi, viens gandrī z labs - Baziliks, laba gaļ a, ir kulinā rijas darbī ba, cepot to blakus galdam, bet pī le nav ī paš i laba. Mums nepatika Pan-Ā zijas Garuda, viss ir drosmī gs un ļ oti imitē ts. Alkohols patieš ā m ir imports, tostarp Hennessy un Martel, 12 gadus vecs viskijs. Man patika vietē jais rozā vī ns, viduvē ji baltais, bet sarkanais man nepatika.
Viņ i cenš as visus kokteiļ us sajaukt ar smalki sadrupinā tu ledu (varbū t ne ekonomijas dē ļ , bet viņ i domā , ka tas ir labā k), kā rezultā tā garš a izš ķ ī st. Labā k pajautā jiet, ko varat bez ledus vai paņ emiet tī rus dzē rienus un samaisiet paš i. Un š eit ir pirmais trū kums - darbinieki vienkā rš i nesapratī s pieprasī jumu, un, izdzirdot vā rdu "ledus", pat bez kartupeļ iem vai zī mē m, viņ i joprojā m ieliks vē l vairā k nekā parasti. Biež i vien turku "buz sus" glā bj, viņ i to saprot. Man vispā r nepatika Frozen kokteiļ i, kur ledus koncentrā cija uzbriest, bā ze vienkā rš i pazū d. Pat reģ istratū rā nereti ir darbinieki, kuri nesaprot ne tikai krievu, bet arī angļ u valodu.
Covid dē ļ visi ē dieni ir pā rklā ti, tā pē c daudzveidī ba ir acī mredzami samazinā ta. Ņ emiet vē rā , ka nav ī paš u rindu.
Otrs trū kums, un tas ir ļ oti liels, ir pludmale. Pludmale ir maza un, ja uz mola nebū tu sauļ oš anā s krē slu, ar tiem vienkā rš i nepietiktu. Bet, ņ emot vē rā vietas uz mola, vienmē r ir brī vi sauļ oš anā s krē sli. Treš ais trū kums ir arī pludmale. Krastā ir smilš ains, un jums jā ieiet caur diezgan platu oļ u joslu, ko paslē pj sē rfot. Ceturtais - kalnā , lai nokļ ū tu pludmalē . Lai neteiktu, ka tas ir ļ oti stā vs, bet ne vienmē r karstumā ir patī kami kā pt kalnā . Un vecā kiem cilvē kiem un mā tē m ar maziem bē rniem tas var bū t apgrū tinā jums. Piektais trū kums ir arī pludmale, straujā dibena nolaiš ana mudina peldē tā jus ierindoties rindā , pa kuru jā ieiet jū rā . Atpū tnieku kontingents - pā rsvarā krievvalodī gie, mū su atvaļ inā juma laikā galvenokā rt no Kazahstā nas un Krievijas. Viesnī ca joprojā m nav lē ta, un tā pē c pat Muhosranskas un Engelspod-Mukhoy iedzī votā ji parasti uzvedas pieklā jī gi, tač u ir daudz ģ imeņ u ar maziem bē rniem un daudztonnī gā m matronā m, un ģ imeņ u tē vi uz pludmali dodas tikai vakariņ ā s pē c tam. vakara diskusijas par politisko situā ciju. Sauļ oš anā s krē sli ir tuvu un tā pē c ir dzirdamas visas nopū tas un ahs.
Pati viesnī cas teritorija ir neliela, tač u var doties uz blakus esoš o viesnī cu, kas ietilpst Gloria ķ ē dē , un pastaigā ties pa takā m gar golfa laukumiem. Ir arī neliels zoodā rzs ar putniem un jaukiem kucē niem. Ž ē l, ka par to nerunā , ceļ š uz turieni iet pa pazemes eju. Ā rpus teritorijas vienkā rš i nav ko darī t, lī dz ciematam vairā k kā.4 km. Animā cija ir diezgan pieklā jī ga, un ir paziņ ojumi par koncertiem, kurus varat apmeklē t bez maksas. Kopumā tas ir labi, un, ja cena ir ievē rojami zemā ka nekā citā s Glorias un aptuveni atbilst vienkā rš ā kā m viesnī cu ķ ē dē m, tad ir vē rts doties. Man patika viesnī ca, lai gan ne visas. Tajā paš ā laikā padoms - istabā s ar divā m gultā m nav balkonu, tas jā ņ em vē rā , izvē loties istabu. Savukā rt otrajā stā vā logi paveras uz SPA jumtu. Daž ā s ē kā s viņ i var dot istabu 15-20 metru attā lumā no ieejas, arī tas ir jā apsver.
аватар Ludmila947
Lī dz ar Turcijas robež u atvē rš anu vē los padalī ties ar informā ciju par mū su "atvaļ inā jumu" un brī dinā t krievu tū ristus no ceļ oš anas uz turieni. Ne tikai tas, ka mums pat gandrī z tukš ā viesnī cā vispirms iedeva istabiņ u ar skatu uz kaimiņ u viesnī cas katlu telpu un atbilstoš u troksni no tā s (Turcijai vispā r standarta stā sts), bet vē lā k viesnī cas vadī ba kā arī tā s darbinieki kopumā sabojā ja visu krievu tū ristu brī vdienu, izraisot ā rkā rtī gi negodu pret viņ iem. … Tomēr ▾ Lī dz ar Turcijas robež u atvē rš anu vē los padalī ties ar informā ciju par mū su "atvaļ inā jumu" un brī dinā t krievu tū ristus no ceļ oš anas uz turieni. Ne tikai tas, ka mums pat gandrī z tukš ā viesnī cā vispirms iedeva istabiņ u ar skatu uz kaimiņ u viesnī cas katlu telpu un atbilstoš u troksni no tā s (Turcijai vispā r standarta stā sts), bet vē lā k viesnī cas vadī ba kā arī tā s darbinieki kopumā sabojā ja visu krievu tū ristu brī vdienu, izraisot ā rkā rtī gi negodu pret viņ iem.
Mē s bijā m š ajā viesnī cā no 14. lī dz 22. martam, kad sā kā s visa š ī kronē š ana. Jā saka, ka kopš.16. marta viesnī cā nav ieradies neviens jauns viesis. Bet viesnī cas vadī ba jau 18. martā , kad ar apskā vieniem un buč iem uz smaganā m apzā ģ ē ja visus ā rzemniekus, nolē ma, ka nevar izturē t ceremoniju kopā ar krieviem un viltī gi, klusi, nebrī dinot nevienu no viesiem, slē dza visu. spa, peldbaseini, animā cija, bē rnu istabas. Varbū t viņ i pat nepamanī s! Un tas ir martā ! Kad jū ra ir auksta un cilvē ki nā k uz spa! Nekā da atvainoš anā s, kompensā cija par nesaņ emtajiem pakalpojumiem tika piedā vā ta, rupjā veidā atsaucoties uz iedomā tu "force majeure".
Š aurprā tī gā menedž ere Jū lija (maza auguma sieviete ar gariem, melniem matiem) mū s uzreiz atsū tī ja sazinā ties ar tū risma operatoru, pē c tam ar ceļ ojumu aģ entū ru (patiesī bā nosū tī ja uz ----), lai gan skaidrs, ka vienī gais jautā jums bija viesnī cas vadī bas lē mums visu slē gt! Viņ i neļ ā va mums runā t ar vadī bu, viņ i mū s vienkā rš i iemeta. Arī Jū lija sā ka “turē ties distancē ” no mums)), kas izskatī jā s ā rkā rtī gi smieklī gi, viņ a mums apliecinā ja, ka tas viss tiek darī ts “mū su paš u veselī bas dē ļ ”. Tie. spa viņ i vienā brī dī slē dza "mū su veselī bas dē ļ ". Pirts, kurā vī rusi, gluž i pretē ji, mirst, tika slē gta. Tā ir normā la loģ ika.
Un tomē r š ī s viesnī cas debī lie noteikumi - bē rnus pirtī nelaiž vispā r! Arī savai "veselī bai". Tie. martā salst aukstajā baseinā , zonā , kur durvis ir cauri, bē rni var, bet jū s nevarat sasildī ties vannā ! Tas ir augstā kā s pakā pes ņ irgā š anā s un stulbuma veids. Starp citu, bē rni lī dz 12 gadu vecumam (!! ! ) arī nedrī kst peldē ties jū ras ū dens baseinā . Acī mredzot arī "savas veselī bas dē ļ ". Ļ oti dī vaina viesnī cas vadī bas politika un nemaz nav "bē rniem draudzī ga".
Uzturē š anā s beigā s (mums bija palikusi viena nakts) viesnī cā jau bija tikai 4 ģ imenes un viss lī dz 22. -23. martam, mū s gaidī ja kā rtē jais “spā rdī jums pa dupsi”. No rī ta pabrokastojā m, nekas neliecinā ja, kā saka, pē cpusdienā ejam uz pludmali - menedž eris apstā dina mammu un saka ā tri sakravā t, pē c stundas maš ī na izbrauc uz citu viesnī cu (tā kā jā brauc uz citu viesnī cu! ), pretē jā gadī jumā jū s paliksit š eit viens, viesnī cā nebū s neviena, viss personā ls jau ir izgā zts! Nav laika sanā kt kopā - jū su problē mas! Mums nozaga visu atpū tas dienu par pā rvietoš anos, nervus. . . tad izrā dī jā s, ka tika pā rceltas tikai 3 ģ imenes, 4. ar bē rniem gulē ja istabā un neko nezinā ja!
Smieklī gā kais ir tas, ka viesnī cā Rixos, kur mū s pā rcē la un kas atradā s 2 minū š u brauciena attā lumā no Glorijas Verdes, viņ i neko nedzirdē ja par vī rusu! Visi spa bija atvē rti! Spē cī gi darbojā s animā cija, darbojā s bē rnu centrs, darbojā s baseini, arī atvē rtie. Vannas, saunas arī . Un bē rni varē ja droš i iet pirtī . Tie ir dubultstandarti.
Vispā r mē s NEKAD nebrauksim uz š o viesnī cu un citā m tā s paš as sē rijas (Serenity, Golf) un NEIETEIKAM. Jo tur ir pilnī gi lopiska attieksme pret krieviem.
аватар elina9507
Labvakar! Lai jū s saprastu, mē s esam jau 20 reizes atpū tuš ies Turcijā , bet es nekad neesmu redzē jis tā du servisu un tik š ausmī gu viesnī cu! ! Mē s tagad esam š eit un, ja viesnī cas administrā cija redz š o atsauksmi, lū dzu, ņ emiet vē rā! ! ! Dzī vojam istabiņ ā. … Tomēr ▾ Labvakar! Lai jū s saprastu, mē s esam jau 20 reizes atpū tuš ies Turcijā , bet es nekad neesmu redzē jis tā du servisu un tik š ausmī gu viesnī cu! ! Mē s tagad esam š eit un, ja viesnī cas administrā cija redz š o atsauksmi, lū dzu, ņ emiet vē rā! ! ! Dzī vojam istabiņ ā.7111. Sā kš u ar to, ka istabiņ a ir š ausmī ga! ! ! Gulta - dzelzs stienis iegrā bjas aizmugurē , č ī kstē š ana no š ī s saliekamā s gultas ir dzirdama tuvē jā viesnī cā ! ! ! Animā cijas 0!! ! ! Jū ra ir ļ oti tā lu, otrā lī nija ir tuvā k nekā pirmā! ! ! Jā kā pj kalnā , lai tiktu lī dz jū rai. Bē rniem ir ē dienkarte, ko var pasū tī t uz istabu, viņ i pasū tī ja mannas putru, atnesa mannas putras kunkuļ us, uz kuriem pat skatī ties nevar, nemaz nerunā jot par ē š anu. Pasū tī jā m syrniki, zemā k pievienoju foto, lai redz ko atnesa, kā sunī ti)))) pilnī gs klusums, sanatorijā jautrā k !! ! ! Darī t!!!! ! ! Vienī gais pozitī vais ir spa un kū ku veikals. Viesnī ca nav uz pusi mazā kas naudas vē rta. Nav pelnī jis 5 zvaigznes! ! ! Maksimums č etri!!! ! nenā c š urp, nož ē losi!
Вот такие сырники в этом отеле)))
аватар Nika_Velieva
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Neskatoties uz visā m pozitī vajā m atsauksmē m, es sniedzu JUMS informā ciju un faktus, ko redzē ju aizkulisē s. Rū pē jieties par bē rniem! Trauki, veļ a ir netī ri! Pasū tī to pā rtiku ieved lietotus un NEmazgā tus traukus, glā zes! Viņ i krā pjas ik uz soļ a! Cenas esot pē c klientu izvē les. … Tomēr ▾ Neskatoties uz visā m pozitī vajā m atsauksmē m, es sniedzu JUMS informā ciju un faktus, ko redzē ju aizkulisē s. Rū pē jieties par bē rniem! Trauki, veļ a ir netī ri! Pasū tī to pā rtiku ieved lietotus un NEmazgā tus traukus, glā zes! Viņ i krā pjas ik uz soļ a! Cenas esot pē c klientu izvē les. No lidostas transfē rs uz viesnī cu 100 eiro! Kā tas nā kas, ka parasts uzņ ē muma transports maksā.20 eiro. Visi baseini nemaina ū deni! Varbū t vienkā rš i apkaisa ar balinā tā ju. Es saslimu ar zarnu infekciju. Jū ra ir netī ra. Ē diens pē cpusdienā ceptā veidā tiek pakļ auts zem 40 grā diem saules! Un tad viņ i to pasniedz vakariņ ā s. Pā rtika tiek vesta krastā atklā tos transporta lī dzekļ os. Zem saules! Gulta netiek mainī ta, personā ls ir vienaldzī gs, tikai lai nopelnī tu. Jau daudzus gadus atpū š os daudzā s elitā rajā s viesnī cā s Turcijā , tā das š ausmas, nekaunī bu un VISSĀ K antisanitā rā ko attieksmi, kā du nekur citur neesmu redzē jis! Es tur satiku daudzas krievu ģ imenes, inteliģ entus cilvē kus. , ar maziem bē rniem. Viņ i man iedeva sarakstu ar ē dieniem un dzē rieniem, kurus es absolū ti neizmantoju. Gribē ju to pierā dī t, atsaucoties uz viesnī cas kamerā m, bet saņ ē mu ņ irgā još u atbildi - ka viņ iem ir mani kredī tkartes dati. Es vē rš os pie viņ iem, es pat lū dzu jū s rū pē ties par savu veselī bu un maziem bē rniem. Man ir pierā dī jumi. Es to iesniegš u Tiesai. P. S. Ya ne imeyu nikakix otnosheniy s konkurentami kak virajayutsa, v otvete na otziv upolnomochenniye otelya. YA vrach po spesialnosti, i obiknovenniy turist, znayu mnogiye oteli Vsey Antalii po simpozimam i kongressam po spesialnosti. I ne xochu nikogo ochernyat, prosto proshu, sovetuyu beregite svoye zdorovye i zdorovye malishey.
аватар greenlinecom3
Patika viss! Tik ļ oti gribas te atgriezties! Teritorija kompakta. Tuvumā viss-restorā ni ar izcilu virtuvi, baseini ar kafijas saliņ ā m un slidkalniņ iem, klubā bē rnu rotaļ u laukums ar bē rnu baseinu lī dz ceļ iem un smilš u dibenu. Viņ i paņ ē ma elektrisko bagiju - prieka jū ru bē rnam, devā s uz kaimiņ u Glories. … Tomēr ▾ Patika viss! Tik ļ oti gribas te atgriezties! Teritorija kompakta. Tuvumā viss-restorā ni ar izcilu virtuvi, baseini ar kafijas saliņ ā m un slidkalniņ iem, klubā bē rnu rotaļ u laukums ar bē rnu baseinu lī dz ceļ iem un smilš u dibenu. Viņ i paņ ē ma elektrisko bagiju - prieka jū ru bē rnam, devā s uz kaimiņ u Glories. Ir arī citi slidkalniņ i. Lielisks jū ras ū dens baseins Serenity un lielisks ē diens. Starp citu, viņ i ne par ko nemaksā ja - Gloria Verde viss iekļ auts karte - visur viss tika segts. Noteikti, mē s iesakā m ! ! ! Un mē s paš i brauksim, nedod Dievs karot ar turkiem....Starp citu, personā la attieksme pret mums krieviem bija izcila un pat ā rpus darba laika nevis "dež ū ras". Jū ra ir laba. Ne Sarkans, protams. . . bet diezgan dvē seliski. IEEJA – SMILTIS. kas Turcijā ir retums.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ja esi spa pazinē js, iesaku Thalasso spa! Brī niš ķ ī gas masā ž as, ķ ermeņ a ietī š anas, sejas un ķ ermeņ a kopš ana. . . patiess prieks! Pati Gloria Verde teritorija ir ļ oti liela un zaļ a. No rī ta joga uz zā liena, pē cpusdienā pie fitnesa centra - loka š auš ana. … Tomēr ▾ Ja esi spa pazinē js, iesaku Thalasso spa! Brī niš ķ ī gas masā ž as, ķ ermeņ a ietī š anas, sejas un ķ ermeņ a kopš ana. . . patiess prieks! Pati Gloria Verde teritorija ir ļ oti liela un zaļ a. No rī ta joga uz zā liena, pē cpusdienā pie fitnesa centra - loka š auš ana. Bē rni, protams, plaš ums! Un baseins, un mini golfs, un slidkalniņ i...Viss ir kā rtī bā ! Mums ļ oti patika! Un es tieš ā m gribu atgriezties!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Missbigboss
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Gloria Verde ē dieni nav slavē jami! Viss vienmē r ir svaigs un garš ī gs! Katras pusdienas un vakariņ as ar grilē tā m zivī m, gaļ u, š alikiem un karaliskajā m garnelē m! Viesnī cas konditors ir pelnī jis ī paš u uzslavu! Konditorejas izstrā dā jumi un visi gardumi ir ne tikai eleganti dekorē ti, bet arī neprā tī gi garš ī gi! Kopumā restorā ni un bā ri ir ļ oti tī ri un ē rti. … Tomēr ▾ Gloria Verde ē dieni nav slavē jami! Viss vienmē r ir svaigs un garš ī gs! Katras pusdienas un vakariņ as ar grilē tā m zivī m, gaļ u, š alikiem un karaliskajā m garnelē m! Viesnī cas konditors ir pelnī jis ī paš u uzslavu! Konditorejas izstrā dā jumi un visi gardumi ir ne tikai eleganti dekorē ti, bet arī neprā tī gi garš ī gi!
Kopumā restorā ni un bā ri ir ļ oti tī ri un ē rti. Un muzikā lais fona pavadī jums visos viesnī cas numuros ir ī paš a iezī me, kuru nevar ignorē t!
аватар elena154
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ne pirmo reizi dodamies uz viesmī lī go Turciju. Apmeklē jā m arī Eiropas kū rortus, bet pirmo reizi jutā mies tik patieš ā m komfortabli! Norē ķ ini ir lieliski. Menedž ere Alla pieklā jī gi un skaidri paskaidroja, ka, ja vien bū s iespē ja reģ istrē ties agrā k par noteikto laiku, tad uzreiz reģ istrē sies. … Tomēr ▾ Ne pirmo reizi dodamies uz viesmī lī go Turciju. Apmeklē jā m arī Eiropas kū rortus, bet pirmo reizi jutā mies tik patieš ā m komfortabli! Norē ķ ini ir lieliski. Menedž ere Alla pieklā jī gi un skaidri paskaidroja, ka, ja vien bū s iespē ja reģ istrē ties agrā k par noteikto laiku, tad uzreiz reģ istrē sies. Ieradā mies seš os no rī ta pē c vietē jā laika Deviņ os bijā m iekā rtojuš ies. Alla ir labs puisis, gudra un skaista. Istaba uzreiz iepatikā s. Dzī vojā m divistabu ģ imenes istabā . Ē rta gulta, spilveni, veļ a-viss jebkuras sintē tikas cienī gs. Pē c mū su lū guma segu vietā atnesa skaistu kokvilnas segas - blī vas un "elpojoš as" Ļ oti ē rtas. Kondicionieris labi darbojā s guļ amistabā un nepū š uz guļ oš ajiem klusi un var regulē t kā gribi Daudz iebū vē tu skapju Pirmo reizi visos mū su braucienos , pakaramo trū kumu nejutu Gludinā ju un piekā ru visas lietas uzreiz Viesistabā ir arī ļ oti ē rts iebū vē tais skapis Dī vā ns un uz tā spilveni - viss nav mē belē m un svī tai, bet tieš ā m ē rti lietoš ana Komplekts tē jas un kafijas tē jkannas krū zē m vī na glā zē m glā ž u attaisā mais un korķ viļ ķ is Nekā netrū ka, ko parasti ņ emu lī dzi Vī ns un turku gardums - dā vana no viesnī cas Mini bā rs tika regulā ri papildinā ts Dzē rienu kvalitā te izcila Ē rta terase ne visa siena ar cipariem, bet daļ a no augš as un apakš as nav aizvē rta Nav izolā cijas no kaimiņ iem Jā , un var dzirdē t, kas tur notiek, it ī paš i, ja bē rni ir trokš ņ aini. Bet mums paveicā s ar kaimiņ iem un viņ i maz trokš ņ oja. Skats no terases bija skaists uz dā rzu ar priedē m (pasakaini skaistas Vidusjū ras priedes ar garā m skujā m) un citronkokiem, kas apkā rti ar zaļ ajiem citroniem Visa viesnī cas teritorija ir ļ oti tī ra, kopta un pā rdomā ta Daudz apelsī nu mandarī nu citronu un citi koki, puķ es un krū mi ir ļ oti skaisti Neskatoties uz to, ka ir daudz bē rnu viņ i netraucē pieauguš ajiem Visi viņ u baseini slidkalniņ i kinoteā tris un telpas atrodas ļ oti ē rti un prom no bā riem un citā m izklaidē m pieauguš ajiem
Pludmale ir pietiekami liela, vienmē r ir brī vas vietas Skaista piestā tne ar automā tiski izvelkamā m nojumē m Vienmē r tī ra Katru dienu mazgā no jauna Koka sauļ oš anā s krē sli ir plati un augsti ar tī riem matrač iem Noteikti katru dienu nož ā vē jiet un tī riet zem plē ves Tā pē c no rī ta sauss un nav slapjas kā parasti Smiltis pludmalē ir nogludinā tas un izsijā tas Vienmē r pasū tiet Pludmales volejbola laukums - tas pats Viņ i spē lē ar prieku visu dienu Boccho Archery Joga Atpū ta ir diezgan daudzveidī ga Pludmales dvieļ i sausi pat karsti nomainiet vismaz trī s reizes dienā
Man ļ oti patika SPA Uzreiz pirmajā dienā , kad devā mies uz hammam Akmens ir liels karsts, tī rs, sauss, zem kā jā m ū dens neburkš ķ . Skaisti bareljefi uz sienā m ir smieklī gi un veikli, mī lī gi austrumnieciskā stilā Mazgā ts un nomizots ideā li Nevis klupiens, bet pamatī gi ar dvē seli Atpū tas istaba ar kurnoš u ū dens paneli Svaigi spiestas sulas turku tē ja kafija Ko gribi - lū dzu Iekš telpu baseins ar apsildā mu jū ras ū deni ar daž ā diem masē tā jiem Vienkā rš i brī nums! Labs ir arī svaigs baseins ar bē rnu sekciju; bē rni peld ar prieku. Tas viss tiek nepā rtraukti mazgā ts, tī rī ts, tī rī ts, slaucī ts visu dienu. Tā pē c it visā ir tī rī bas un kā rtī bas sajū ta. Patī kamas masā ž as un procedū ru telpas Man patika afū zijas masā ž a Rets Lieliskas sejas kopš anas procedū ras Paldies Iya!
Mazliet par uzturu Parastas brokastis Pienā cī ga desu un rullī š u izvē le Sā lī tas baltas un reizē m sarkanas zivis
divas vai trī s karstas uz diē tiskā bē rnu galda trī s daž ā das putras daž ā dā s dienā s Pusdienā s speciā li pamē ģ inā ju bē rnu ē dienus un man patika, atš ķ irī bā no citā m viesnī cā m, garš ī gi un negarš ī gi svaigi vā rī ti un nevā rī ti Zupas burvī gas, visas smalki sagrieztas Bē rni ē du ar prieku Brokastī s turpat priekš ā cep omlete vafeles pankū kas
Vienī gais, kafiju un tē ju pasniedz kannā s, kas nav karstas, bet daž as jau ir atdzisuš as.
Galvenajā restorā nā tiek rī kotas tematiskā s vakariņ as Man ī paš i patika zivs un turku zivs bija garš ī gi Suš i ir vidē ji, bet ne tik slikti kā citā s viesnī cā s Gardi suš i - a la carte restorā nā Garuda un jū ras asaris rī vmaizē un rī su nū deles Garudā Gardas garneles rī vmaize un vā rī ts karalis Apkalpoš ana Garudā ir lieliska, ļ oti uzmanī gas un viesmī lī gas viesmī les Skaisti ē dieni ir stilī gi un patī kami Iet uz Garuda Ieteicams Kopumā š ķ iet, ka visi ē dieni ir patī kami angļ u porcelā ns, nevis pusplastmasa kā Gurale Turku virtuvē visvairā k garš ī gs jē rs uz iesma Mutē kū st Bravo pavā riem ! ! Turku saldumi ir jauki un arī augļ u pī rā gi ir labi Bet š okolā des cepumi nekad nav bijuš i slā ņ oti Mani mī ļ ā kie ar olu krē mu Saldē jums ir garš ī gs, jo ī paš i š okolā de. Augļ i pā rpilnī bā Patika plū mes Viss ē diens ir svaigs izcilas kvalitā tes
Daž i galvenā restorā na galdi atrodas uz ielas, kur plastmasas krē sli ir ē rti, tač u tie nav noslaucī ti.
Es pamanī ju, ka meitenes viesmī les ir uzmanī gā kas un č aklā kas nekā zē ni
Pē c vakariņ ā m varat pastaigā ties, tur ir promenā de uz citā m Glories Ir skaisti tur staigā t Klusi ir gaisma pa visu priež u aleju, bet neceriet, ka sē dē sit tur pa visu promenā di (man š ķ iet, ka ir pieci kilometrus garš ) iet pa golfa laukumiem skaisti acij tī kami, bet soliņ u nav kur apsē sties nav neviena. Uz citā m viesnī cā m var nokļ ū t ar vilcienu. Redzē ju kā citi brauca. Nē kaut kā nesanā ca. amfiteā tris ir patī kams ar galdiņ iem un bā ru, kuru ir ļ oti ē rti redzē t un labi dzirdē t no jebkuras vietas
Brī niš ķ ī gs Zodiac bā rs Dzē rieni ir augstas kvalitā tes Apkalpoš ana patī kama Krē sli galdi viss ir ē rti Kafija un tē ja ir karsta
Uz redzē š anos, Gloria Verde Ceram uz tikš anos vē l!
Ps. Atvaļ inā juma laikā nesastapā m nevienu š ķ audoš u vai klepojoš u bē rnu vai pieauguš o. Paš i jutā mies labi un nekā du gremoš anas traucē jumu vai citu slimī bu nebija.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ne pirmo reizi dodamies uz viesmī lī go Turciju, esam pabijuš i arī Eiropas kū rortos, tač u pirmo reizi jutā mies tik patiesi ē rti! Norē ķ ins ir lielisks. Menedž ere Alla pieklā jī gi un skaidri paskaidroja, ka, ja vien bū s iespē ja reģ istrē ties agrā k par noteikto laiku, tad uzreiz iereģ istrē sies. … Tomēr ▾ Ne pirmo reizi dodamies uz viesmī lī go Turciju, esam pabijuš i arī Eiropas kū rortos, tač u pirmo reizi jutā mies tik patiesi ē rti! Norē ķ ins ir lielisks. Menedž ere Alla pieklā jī gi un skaidri paskaidroja, ka, ja vien bū s iespē ja reģ istrē ties agrā k par noteikto laiku, tad uzreiz iereģ istrē sies. Ieradā mies seš os no rī ta pē c vietē jā laika Deviņ os bijā m iekā rtojuš ies.
Alla ir labs puisis, gudra un skaista. Istaba uzreiz iepatikā s. Dzī vojā m divistabu ģ imenes istabā . Ē rta gulta, spilveni, veļ a-viss jebkuras sintē tikas cienī gs. Pē c mū su lū guma segu vietā atnesa skaistu kokvilnas segas - blī vas un "elpojoš as" Ļ oti ē rtas. Kondicionieris labi darbojā s guļ amistabā un nepū š uz guļ oš ajiem klusi un var regulē t kā gribi Daudz iebū vē tu skapju Pirmo reizi visos mū su braucienos , pakaramo trū kumu nejutu Gludinā ju un piekā ru visas lietas uzreiz Viesistabā ir arī ļ oti ē rts iebū vē tais skapis Dī vā ns un uz tā spilveni - viss nav mē belē m un svī tai, bet tieš ā m ē rti izmantojiet Tē jas un kafijas komplekts tē jkannas krū zes vī na glā zes glā ž u attaisā mā s un korķ viļ ķ is
ko parasti ņ emu lī dzi Vī ns un turku gardums - dā vana no viesnī cas Mini bā rs tika regulā ri papildinā ts Dzē rienu kvalitā te izcila Ē rta terase Neliels trū kums no mana viedokļ a ir tas, ka starpsiena starp blakus istabā m nav pilnī bā siena un daļ a augš as un apakš as nav slē gtas Nav izolā cijas no kaimiņ iem Jā un var dzirdē t kas tur notiek, it ī paš i ja bē rni ir trokš ņ aini. Bet mums paveicā s ar kaimiņ iem un viņ i maz trokš ņ oja. Skats no terases bija skaists pā ri dā rzam ar priedē m (pasakaini skaistas Vidusjū ras priedes ar garā m skujā m) un citronkokiem, kas apkarinā ti ar zaļ ajiem citroniem.
ziedi un krū mi ir ļ oti skaisti Neskatoties uz to, ka ir daudz bē rnu viņ i netraucē pieauguš ajiem Visi viņ u baseini slidkalniņ i kino un telpas ir ļ oti ē rti izvietotas un prom no bā riem un citā m izklaidē m pieauguš ajiem Pludmale ir pietiekami liela, vienmē r ir tukš i sē dekļ i Jauka piestā tne ar automā tiski izvelkamā m nojumē m Vienmē r tī ra Katru dienu mazgā ts no jauna Koka klā ja krē sli ir plati un augsti ar tī riem matrač iem Katru dienu jā ž ā vē un jā tī ra zem plē ves Tā pē c no rī ta sausa un nevis slapja kā parasti Smiltis pludmalē tiek nogludinā ts un izsijā ts Vienmē r kā rtī bā Pludmales volejbola laukums - tas pats Visu dienu ar prieku spē lē boccio Sī polu š auš ana Joga Brī vā laika pavadī š ana ir diezgan daudzveidī ga Pludmales dvieļ i sausi pat karsti nomaina vismaz trī s reizes dienā man ļ oti patika spa Uzreiz pirmajā dienā mē s devā mies uz hammamu Akmens ir liels karsts tī rs sauss bez ū dens rī st zem kā jā m Skaisti bareljefi uz sienā m ir smieklī gi un viltī gi mī ļ i austrumnieciskā stilā Mazgā ts un pill ir labi
, bet ar dvē seli pamatī gi Atpū tas istaba ar kurnoš u ū dens paneli Svaigi spiestas sulas turku tē ja kafija Ko vien vē laties - lū dzu Iekš telpu baseins ar apsildā mu jū ras ū deni ar daž ā diem masē tā jiem Vienkā rš i brī nums! Labs ir arī svaigs baseins ar bē rnu sekciju; bē rni peldas ar prieku. Tas viss visu dienu tiek nepā rtraukti mazgā ts, tī rī ts, tī rī ts, slaucī ts. Tā pē c it visā ir tī rī bas un kā rtī bas sajū ta. Patī kamas masā ž as un procedū ru telpas Man patika afū zijas masā ž a Rets Lieliskas sejas kopš anas procedū ras Paldies Iya!
Mazliet par uzturu Parastas brokastis Pieklā jī ga desu un rullī š u izvē le Uz diē tiskā bē rnu galda divas vai trī s karstas sā lī tas baltas un reizē m sarkanas zivis trī s putras daž ā dā s dienā s daž ā das Pusdienā s ī paš i pamē ģ inā ju bē rnu ē dienus un man patika, atš ķ irī bā no citā m viesnī cā m. , garš ī gas un negarš ī gas svaigi vā rī tas, bet nevā rī tas Zupas burvī gas visas smalki sagrieztas Bē rni ē da ar prieku Brokastī s tepat priekš ā ceps omleti vafeles pankū kas Vienī gais ka kafija un tē ja tiek pasniegtas kannā s ne karstas bet daž as jau atdzisis Galvenajā restorā nā tiek rī kotas tematiskā s vakariņ as Man ī paš i patika zivs un turku zivs bija garš ī gi Suš i vidē ji bet ne tik slikti kā citā s viesnī cā s Gardi suš i - Garuda a la carte restorā nā un jū ras asaris rī vmaizē un rī su nū deles Garuda Delicious Shrimp rī vmaizē un vā rī tos karaļ os patī kami Iet uz Garuda Ieteicams Vispā r visi ē dieni ir Angļ u porcelā ns š ķ iet patī kams un nav pusplastisks, piemē ram, Gurale Turku virtuvē visgardā kais jē ra gaļ a uz iesma kū st mutē Bravo pavā riem
! ! Turcijas saldumi ir izcili un augļ u pī rā gi arī labi Bet daudzslā ņ u š okolā des cepumi nekad nav bijuš i Mani mī ļ ā kie ar olu krē mu Saldē jums ir garš ī gs, ī paš i š okolā de. Augļ i pā rpilnī bā Man patika plū mes Viss ē diens ir svaigs, izcilas kvalitā tes Daž i no galdiem galvenais restorā ns atrodas uz ielas tur plastmasas krē sli ir ē rti, bet tie nav noslaucī t Jā seko un jā noslauka paš am, citā di var iestā dī t traipu Galu galā visi staigā ar ē diena š ķ ī vjiem Tie var netī š ā m pilē t. viesmī les meitenes ir uzmanī gā kas un č aklā kas, nekā puiš i nedomā , ka tur sē dē s visas promenā des garumā (garums, manuprā t, pieci kilometri), tā iet pa golfa laukumiem acij tī kami,
bet nekur nav soliņ u kur apsē sties. Uz citā m viesnī cā m var nokļ ū t ar vilcienu. Redzē ju kā citi brauca. Nē kaut kā nesanā ca. Amfiteā tris patī kams ar galdiņ iem un bā ru, kas ir ļ oti ē rti labi redzē t un dzirdē t no jebkuras vietas komfortabli Kafija un tē ja ir karsta Ardievu Gloria Verde Ceram uz tikš anos vē l! Ps. Atvaļ inā juma laikā nesastapā m nevienu š ķ audoš u vai klepojoš u bē rnu vai pieauguš o. Paš i jutā mies labi un nekā du gremoš anas traucē jumu vai citu slimī bu nebija.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар LanaSkavronskaj
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mū su ģ imenei ļ oti patī k atpū sties Turcijā , lidojums nav nogurdinoš s, pludmales ir tepat blakus viesnī cai, nav jā nē sā lī dzi pludmales dvieļ i (kā Eiropā ), ē diens ir š iks, var' t salī dzinā t ar Eiropas. … Tomēr ▾ Mū su ģ imenei ļ oti patī k atpū sties Turcijā , lidojums nav nogurdinoš s, pludmales ir tepat blakus viesnī cai, nav jā nē sā lī dzi pludmales dvieļ i (kā Eiropā ), ē diens ir š iks, var' t salī dzinā t ar Eiropas. Tagad tieš i par viesnī cu.
Viesnī ca ļ oti laba, solī da, teikt, ka labā ku neesmu redzē jusi, neteikš u, ka esmu redzē jusi, bet š eit mums viss derē ja. Varbū t tikai tas, ka brī vdienā s bija turku pieplū dums, kas daž kā rt sadū rā s ar krieviem un ukraiņ iem (mū s tas neskā ra, bet skats nav patī kams).
Mū s ā tri nokā rtoja, ap 10 no rī ta ieradā mies viesnī cā un pē c 15 minū tē m bijā m istabā . Viesnī cai lieku 9, nevis 10, tikai nepatī kamo ainu dē ļ .
Ē diens ir bagā tī gs un garš ī gs, tā pat kā daudzos 5 vienas cenu kategorijas tī taros, bet ar savā m ī paš ī bā m. Es domā ju, ka bū s vaimanā tā ji, kas teiks, ka nebija izvē les un viņ i bija nabagi, viņ i bija badā , bet interneta plaš umos ir tā du jū ra, viņ iem kaut kur jā izpludina savs negatī visms. Vakariņ as ir tematiskas.
Teritorija labi izplā nota, ainavu dizains, viss super.
Pludmalē ir jauna stila zviļ ņ i, bez tik garlaicī giem matrač iem, tie noteikti nav tik forš i kā Milano Maritim vai Rimini (ar vizieri sejai), pludmale arī priecē ja.
Nu, lai nenogurdinā tu, teikš u manuprā t viesnī ca ir iztē rē tā s naudas vē rta. Mē s atgriezī simies š eit ar prieku.
Parādīt vairāk »


iemiesojums nyarko
Labdien. Sakiet cenu atvaļinājumam šajā viesnīcā (standarta numurs) no 16. līdz 26. jūnijam (2 pieaugušie un gadu vecs bērns). Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums davga
Es gribu lidot oktobrī, kādi tur laikapstākļi? auksts? vai vēl var lidot vai labāk uz ēģipti? un kā iet ar šņabi?
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен в 3,5 км от п. Белек. Построен в 2001 году, последняя реновация проводилась в 2014 году. Комплекс, состоящий из двух отелей Gloria Golf и Gloria Verde, связывает дорожка длиной 2,7 км, пролегающая вдоль гольф-полей. Отель подходит для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 38 км от аэропорта.
Pludmales apraksts Заход в море — песок, галька. Павильоны на пляже (платно). Бар на пляже (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги консьержа, экскурсионное бюро, пользование ноутбуком (первые 30 минут бесплатно), диетическое и вегетарианское меню, 3 ресторана: 1 основной ресторан, 2 ресторана A’la Carte, 4 бара и 2 снек-бара, 6 конференц-залов, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детский клуб в отеле Gloria Verde Resort (1-3 лет, платно, 4–12 лет, 12-17 лет), детский клуб Gogi Fun Jungle, детский буфет, 1 открытый детский бассейн, 2 крытых детских бассейна (один из них находится в Gogi Kid’s Club), 3 водные горки, мини-кинотеатр, детские коляски (платно), индивидуальное детское меню по рецепту гостя (круглосуточно, бесплатно), зоопарк Gloria Mini Farm.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Бесплатно: 7 водных горок, дискотека, водная гимнастика, водное поло, освещение теннисного корта, футбол (непрофессиональное поле), дартс, бочче, стрельба из лука, мини-гольф (в детском клубе), Gogi Fun Jungle (в Gloria Serenity Resort), групповые уроки гольфа. Платно: Thalasso-центр, видеоигры, игровые автоматы, PlayStation (в Gogi Fun Jungle), уроки тенниса, прокат теннисных ракеток и мячей, 2 футбольных поля (профессиональные), индивидуальные уроки игры в гольф, трансфер до гольф-поля Gloria бесплатно (шаттл), водные виды спорта.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 293 номера. Состоит из основного 6-этажного здания, трех 3-этажных дополнительных корпусов Annex и комплекса вилл (Select Villas и Presidential Villa).

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер, спутниковое ТВ (8 русских каналов), мини-бар (прохладительные и алкогольные напитки, пополняется ежедневно, бесплатно), прямой телефон, беспроводный интернет (бесплатно), душ, фен, халат и тапочки, сейф (бесплатно), балкон (в некоторых номерах - французский) или терраса, корзинка с фруктами (в день заезда), сервис еды и напитков в номер бесплатный с 23:00 до 07:00.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
Adrese İleri Bası Mevkii, Belek, Serik, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 710 05 00
Tīmekļa vietne: Gloria Verde Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.