Gloria Serenity Resort 5*– Atsauksmes

17
Novērtējums 8.210
№22 viesnīcas reitingā Belek
9.2 Numurs
9.1 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.5 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca Gloria Serenity tika atvērta 2007. gadā, un tā atrodas jūras krastā, Serik ciematā, 7 km attālumā no Belek ciema. Viesnīca ir piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām ar bērniem. Viesnīcā šobrīd notiek remontdarbi. To plānots atvērt 2023. gada aprīlī.Vairāk →
аватар Natalie21
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Neprā tī gi skaists rajons. Grezni golfa laukumi, alejas ar ziedoš iem kokiem, tī ri milzī gi baseini ar apgaismojumu, visur ziedi. Jū ra. Salds, tī rs. Pludmale plata, smiltis nemitī gi sijā tas, atkritumi nekad nav redzē ti. Grezna piestā tne ar baltiem dī vā niem un bā ru, kurā tiek pasniegta pienā cī ga kafija un kokteiļ i. … Tomēr ▾ Neprā tī gi skaists rajons. Grezni golfa laukumi, alejas ar ziedoš iem kokiem, tī ri milzī gi baseini ar apgaismojumu, visur ziedi.
Jū ra. Salds, tī rs. Pludmale plata, smiltis nemitī gi sijā tas, atkritumi nekad nav redzē ti. Grezna piestā tne ar baltiem dī vā niem un bā ru, kurā tiek pasniegta pienā cī ga kafija un kokteiļ i. Pludmalē vienmē r ir daudz vietu, un pat bū tī bā to ir pietiekami daudz uz mola. Arī internets tur ir lielisks.
Ē diens ir neslavē jams. Viss tieš ā m garš ī gs un ļ oti skaists. Katru dienu bija garneles, kalmā ri, mī dijas, lasis, dorado, kā dreiz bija austeres. Par gaļ u, dā rzeņ iem, konditorejas izstrā dā jumiem vispā r klusē ju - visa kā bija daudz un tieš ā m garš ī gi. Bija bē rnu pā rtikas konservi, maisī jumi mazuļ iem. Augļ i – vī ģ es, zemenes, ķ irš i, arbū zi, melones, persiki, nektarī ni, plū mes, vī nogas, citrusaugļ i – katru dienu bija gatavi un smarž ī gi. Dienas laikā ir daudz vietu, kur paē st un ieturē t labu maltī ti. Ir izturē ts importa alkohols - 20 gadus vecs Chivas, piemē ram, un daudzi citi dzē rieni, kas ir iekļ auti svē tku cenā . Un vispā r ē diens Gloria Serenity ir mā kslas darbs, Gloria Golf š ajā ziņ ā ir krietni zemā ks par to.
Istabas - kvalitatī va apdare, labas ē rtas jaunas mē beles, dž akuzi pat standartos. Tikā m lieliski iztī rī ti, minibā rs tika papildinā ts katru dienu. Vienmē r bija pieejami arī tē jas piederumi, č ipsi, rieksti, kvalitatī va vannas istabas kosmē tika. Dzeramnauda, ​ ​ protams, pa kreisi, absolū ti pelnī ti.
Apkalpoš ana - virsū , no meitenē m reģ istratū rā lī dz istabenē m un viesmī ļ iem. Visi profesionā ļ i, katrs savā vietā .
Kontingents ir eiropieš i, turki, ukraiņ i, krievi. Kas attiecas uz mani - kulturā li, inteliģ enti, turī gi cilvē ki. Š eit viss ir pā rdomā ts tā , ka nekad nekur nav liels cilvē ku pū lis, liekas, ka viesnī ca ir pustukš a, lai gan atrodas kā jā . Vā rdu sakot - pilnī ga relaksā cija starp skaistumu, greznī bu un smarž ā m. Un jā , animā cija – par to jā iet kā jā m vai jā brauc ar bagiju uz Gloria Golf. Š eit cienī jams klusums, kā Š veicē .
Es noteikti iesaku viesnī cu, un es ar prieku to apmeklē š u vē lreiz, lai gan nekad iepriekš neesmu devies uz vienu un to paš u viesnī cu.
аватар ekamusienko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Teritorija ir pā rdomā ta lī dz mazā kajai detaļ ai. Varat izmantot vē l 3 Gloria viesnī cu pakalpojumus. Gloria Golf ir ū dens atrakciju parks un bē rnu klubs (atrodas pā ri ceļ am). Ē diens ir vienkā rš i lielisks! To nav iespē jams aprakstī t, jā redz un jā izmē ģ ina paš am. … Tomēr ▾ Teritorija ir pā rdomā ta lī dz mazā kajai detaļ ai. Varat izmantot vē l 3 Gloria viesnī cu pakalpojumus. Gloria Golf ir ū dens atrakciju parks un bē rnu klubs (atrodas pā ri ceļ am). Ē diens ir vienkā rš i lielisks! To nav iespē jams aprakstī t, jā redz un jā izmē ģ ina paš am. Istabas lielas, tī ras, mē s kā jaunlaulā tie saņ ē mā m komplimentu no viesnī cas - bija ļ oti jauki! Mē s palikā m Laguna istabā . Es ieteiktu Laguna istabu ar piekļ uvi baseinam ar jū ras ū deni. Apkalpoš ana viesnī cā ir visaugstā kajā lī menī ! Liels paldies viesmī ļ iem par apkalpoš anu restorā nā uz terases. Pusdienas itā ļ u restorā nā , vakariņ as turku restorā nā bija ī paš i iespaidī gas. Vē los atzī mē t mā jī go atmosfē ru, lielisko teritoriju, pludmale kopumā ir krā š ņ a, jū ra ir tī ra. Paldies par lieliskajā m brī vdienā m!
аватар ae777
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies pē c draugu ieteikuma. patika apkalpoš ana un ē diens patika arī lielais baseinu skaits un iespē ja ceļ ot uz citā m gloria viesnī cā m numuri ir lieli un jauni, ļ oti iesaku š o viesnī cu … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies pē c draugu ieteikuma.
patika apkalpoš ana un ē diens
patika arī lielais baseinu skaits un iespē ja ceļ ot uz citā m gloria viesnī cā m
numuri ir lieli un jauni, ļ oti iesaku š o viesnī cu
аватар yurii1968
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jā s Ļ vovas tū risma aģ entū ras Flavers Travel vadī tā js. Mē s ar sievu un meitu ceļ ojā m 3 gadus, tā pē c transfē rs no lidostas bija mazā ks par stundu. Tā arī bija. Viesnī cā ir laba zona, labi baseini, istabiņ a nez kā pē c nedaudz sasmē rē jā mies, sū dzē jā mies reģ istratū rā , tad piemaksā jā m par citu istabiņ u. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā s Ļ vovas tū risma aģ entū ras Flavers Travel vadī tā js. Mē s ar sievu un meitu ceļ ojā m 3 gadus, tā pē c transfē rs no lidostas bija mazā ks par stundu. Tā arī bija. Viesnī cā ir laba zona, labi baseini, istabiņ a nez kā pē c nedaudz sasmē rē jā mies, sū dzē jā mies reģ istratū rā , tad piemaksā jā m par citu istabiņ u. Upe, kas iet iepretim viesnī cai principā nesasprindzina, tikai nedaudz ū dens krā sa izskatā s ne pā rā k tī ra, un tik normā li. Ē diens lielisks, nav par ko sū dzē ties. Principā , kā iedomā jies viesnī cu, tā arī bija. Vienī gais, par ko uztraucā mies, bija upe, bet principā.2-3 dienas viesnī cā , mē s tai nepievē rsā m ī paš u uzmanī bu.
аватар anna.ljubarskaj
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Mū su ģ imene no 07.06 lī dz 21.06. 2015. gadā viņ a atradā s atvaļ inā jumā Turcijā (Belekā ), viesnī cā Gloria Serenity Resort, kas pieder lielā Turcijas holdinga Ozaltin (www. ozaltin. com. tr) ķ ē dei Gloria. Š ī nav mū su pirmā vizī te š ajā viesnī cā . … Tomēr ▾ Mū su ģ imene no 07.06 lī dz 21.06. 2015. gadā viņ a atradā s atvaļ inā jumā Turcijā (Belekā ), viesnī cā Gloria Serenity Resort, kas pieder lielā Turcijas holdinga Ozaltin (www. ozaltin. com. tr) ķ ē dei Gloria.

Š ī nav mū su pirmā vizī te š ajā viesnī cā . Mē s parasti apmetamies Garden Villas. Viesnī cas teritorijā ir daudz kaķ u, no kuriem viens divas dienas pirms izlidoš anas guva traumas mū su jaunā kajam bē rnam, kuram ir 1.8 gadi.
Notikuma rī tā mū su ģ imene atpū tā s uz terases, bē rns stā vē ja pie sauļ oš anā s krē sla, no kura pē kš ņ i izlē ca kaķ is, uzbruka viņ am un skrā pē ja roku lī dz noasiņ oja, satvē ra viņ a nagus, lai mē s varē tu neatvienojiet tos. Tā kā viss notika daž u sekunž u laikā , nebija iespē jams paredzē t š o situā ciju un pasargā t bē rnu no kaķ u uzbrukumiem.
Izsaucā m dakteri, lai apskata bē rnu.
Pē c apskates daktere mums teica, ka ar brū ces apstrā di vien nepietiek, bet ir bez š aubā m jā vakcinē bē rns pret stingumkrampjiem un trakumsē rgu, un to var izdarī t tikai valsts slimnī cā.
Pē c ā rsta domā m, pote pret stingumkrampjiem ir jā veic steidzami un bez kļ ū dā m, bet trakumsē rgas vakcī nu var atlikt. Lai nevakcinē tu pret trakumsē rgu, ir jā noķ er kaķ is, jā novē ro 10 dienas, un, ja dzī vnieks paliek dzī vs, tikai š ajā gadī jumā bē rnu var nepotē t pret trakumsē rgu.
Ā rste vē rsa mū su uzmanī bu uz to, ka pret š o jautā jumu jā izturas ļ oti atbildī gi, tač u izrā dī jā s, ka diemž ē l Gloria Serenity uz to nevar paļ auties!

Mē s piezvanī jā m viesnī cas vadī tā jam un viņ a palī giem, kuri PILNĪ GI NEKĀ DĀ JĀ S, lai mums palī dzē tu, viņ i tikai lika izskatī ties, ka viņ i ķ er kaķ i.
Kamē r notika viss š is process, mē s devā mies uz slimnī cu vakcinē ties. Slimnī cā daktere apskatī ja bē rnu, iedeva stingumkrampju poti, apstrā dā ja brū ces, informē ja, ka poti pret trakumsē rgu ir obligā ti!! ! ! un ka viņ i nevar mū s palaist, kamē r neesam vai nu vakcinē juš ies, vai neuzrakstī sim trakumsē rgas vakcinā cijas atteikumu un neuzņ emamies atbildī bu par sava bē rna veselī bu. Tā pat slimnī ca pieprasī ja no viesnī cas oficiā lu vē stuli, kurā norā dī ts, ka š is kaķ is ir vakcinē ts un nerada bī stamī bu, tač u tas neatceļ nosacī jumu par kaķ a atbildī gas uzraudzī bas nepiecieš amī bu turpmā kajā s 10 dienā s.

Uz slimnī cu mū s pavadī ja viens no reģ istratū rā m Emī rs, kurš tā vietā , lai sniegtu mums visu iespē jamo palī dzī bu vai vismaz morā lo atbalstu, rī kojā s ļ oti kū tri, radot mums vē l lielā kas problē mas.
Palū dzu, lai piezvana uz viesnī cu, noskaidro, kā ir ar kaķ i, bet 5 stundas, kamē r bijā m slimnī cā , REZULTĀ TA NAV!! ! ! !
Uz mū su lū gumu iesniegt mums dokumentu par kaķ a vakcinā ciju, atbilde bija "Mē s neesam gatavi jums izsniegt dokumentu, jo neesam pā rliecinā ti, ka tas ir dzī vnieks no mū su viesnī cas"

Nebija izvē les, bija jā dodas uz valsts slimnī cu, jā ievada pote pret trakumsē rgu, kur papildus stresam no situā cijas, kas bija izveidojusies ar mums, atradā mies vienā telpā ar avā rijas upuriem, mirstoš iem cilvē kiem un viņ u kliegš anu. radi, kas dubultoja mū su stresu!! ! !
Viesnī cas darbinieks Emī rs nesniedza mums nekā du palī dzī bu pat tad, kad bija mū su kā rta, un kad slimnī cas darbinieks, kas strā dā ja neatliekamā s palī dzī bas nodaļ ā mū su priekš ā , izlaida rindu Turcijas pilsoņ iem, nemaz nepievē rš ot uzmanī bu tam, ka mē s bija ar mazu bē rnu.
Viesnī cas vadī tā js Okans DUMANS, kuram aprakstī jā m situā ciju, uzvedā s tik rupji, augstprā tī gi un noraidoš i, ka radā s iespaids, ka š ī ir Turcijas sultā na minimā lā tikš anā s ar vainī gajiem subjektiem, nevis 5 zvaigž ņ u viesnī cas menedž eri. interesē ē rta viesu uzturē š anā s savā teritorijā.
Mums pat nejautā ja par bē rna veselī bu, kur nu vē l atvainoties! To pamatojot ar to, ka: "Jā , tie ir dzī vnieki, viņ i daž reiz tā uzvedas. Un, ja mē s pret viņ u vē l izvirzī sim kā das pretenzijas, tad ar mums runā s viņ a advokā ts!

Cienī jamie viesnī cu ī paš nieki, menedž eri, š ī ir jū su seja!
Vai tieš ā m piekrī tat š ā dam problē mu risinā š anas kursam Gloria Serenity?
Lidojā m atpū sties 5 zvaigž ņ u viesnī cā , kuras mā jaslapā nav norā dī ts, ka teritorijā klī st kaķ i, kas uzbrū k cilvē kiem, tač u minē ts, ka mā jdzī vnieki nav atļ auti.
Mū su situā cija ir absolū ta viesnī cas vaina! Mē s negā jā m uz zoodā rzu! ! ! Tā nav norma!
Š odien mums ir vakcinā ciju grafiks, no 19.06. 2015 lī dz 17.07. 2015, kas ir obligā ti un nav pā rtraucami. Lī dz š im neviens mums vē l nav iesniedzis dokumentu, ka dzī vnieki viesnī cas teritorijā ir veseli!
Pē c notikuš ā jau pieminē tais menedž eris ne tikai nenā ca pie mums un nepainteresē jā s par mū su bē rna veselī bu, bet arī gā ja garā m nesakot.
Rodas jautā jums: varbū t tik necienī ga un nekaunī ga attieksme pret viesiem ir arī viesnī cas koncepcija? Vai varbū t viesnī ca ir tik ļ oti pā rņ emta ar viesu plū smu, ka tā s mē rķ is ir to samazinā t?
Mū suprā t, saimniekiem ir pazemojoš i un apkaunojoš i, ka tā da saimniekoš ana ir!
Gloria Serenity Resort atstā š ana Okan DUMAN vadī bā ir lī dzvē rtī ga atteikš anā s no tē la, ko viesnī ca ir nopelnī jusi gadu gaitā! ! ! !
_______________________________________________________ ________

Mū su ģ imene no 07.06 lī dz 21.06.
2015. gads bija atvaļ inā jumā Turcijā (Belek) Hotel Gloria. Serenity Resort, Gloria piederē ja lielas Turcijas holdinga Ozaltin (www. ozaltin. com. tr) tī kls.
Š ī nav mū su pirmā vizī te š ajā viesnī cā . Mē s parasti piestā jam Garden villas.
Viesnī cas teritorijā ir ļ oti daudz kaķ u, no viena no tiem divas dienas pirms mū su izbraukš anas cieta mū su jaunā kais bē rns, viņ a vecums ir 1.8 gadi.
Š ī s negadī juma rī tā mū su ģ imene atpū tā s uz terases, pie krē sla stā vē ja bē rns, no krē sla apakš as pē kš ņ i izlē ca kaķ is, uztrieca viņ am virsū un noskrā pē ja roku lī dz asinī m, tik dziļ i satverot nagus. ka mē s nevarē tu viņ us sadalī t.
Tā kā viss notika sekundē s, paredzē t situā ciju un pasargā t bē rnu no kaķ a uzbrukuma, tas nebija iespē jams.
Izsaucā m dakteri, lai apskata bē rnu. Pē c apskates daktere teica, ka ar brū ces apstrā di nepietiek, un obligā ti ir jā vakcinē bē rns no plkst.
stingumkrampjiem un trakumsē rgu, un to varē ja izdarī t tikai valsts slimnī cā.
Pē c ā rsta slē dziena stingumkrampju potē š ana jā veic steidzami un obligā ti, bet trakumsē rgas potē š anu var atlikt.
Lai nevakcinē tu pret trakumsē rgu, š is kaķ is ir jā noķ er, pieskatot to 10 dienu laikā , un, ja dzī vnieks paliek dzī vs - tikai š ajā gadī jumā mē s nevaram bē rnu vakcinē t pret trakumsē rgu.
Mū su ā rsts vē rsa uzmanī bu uz to, ka š ī s lietas ā rstē š anai jā bū t ļ oti atbildī gai, tač u izrā dī jā s, ka diemž ē l Gloria Serenity nevarē jā m uz to paļ auties!
Mē s piezvanī jā m viesnī cas menedž erim un viņ a palī gam, kuri noteica absolū ti NĒ
Centieni mums palī dzē t, viņ i tikai rada izskatu, kas noķ ē ra kaķ i.
Kamē r š is process turpinā jā s, mē s devā mies uz slimnī cu, lai veiktu vakcinā ciju.
Slimnī cā ā rsts apskatī ja mū su bē rnu vakcinē t pret stingumkrampjiem, apstrā dā ja brū ces un pateica, ka nepiecieš ama vakcinā cija pret trakumsē rgu!! ! ! , un ka viņ i nevar mū s palaist, kamē r mē s vai nu neesam vakcinē ti, vai arī neuzrakstī sim atteikumu vakcinā cijai pret trakumsē rgu, un mē s uzņ emsimies atbildī bu par savu bē rnu veselī bu.
Tā pat slimnī ca pieprasī ja no viesnī cas oficiā lu vē stuli, ka š is kaķ is ir vakcinē ts un nav bī stams, tač u tas nemainī ja nosacī jumus par nepiecieš amī bu turpmā ko 10 dienu laikā uzraudzī t atbildī go š o kaķ i.
Slimnī cā mū s pavadī ja viens no uzņ emš anas darbiniekiem - Emī rs, kurš vietā
sniegt visu iespē jamo palī dzī bu vai vismaz morā lu atbalstu, rī kojā s ļ oti gausi, radot mums vē l lielā kas problē mas.
Es palū dzu viņ am tikt cauri viesnī cai, lai noskaidrotu, kā ir ar kaķ i, bet vairā k nekā.5 stundas, kamē r bijā m slimnī cā , rezultā tu nebija!!! ! !
Pē c mū su lū guma sniegt dokumentus par kaķ a vakcinā ciju, atbilde bija
"Mē s neesam gatavi jums izsniegt dokumentu, jo tā neuzskata, ka š is dzī vnieks no mū su viesnī cas"
Nebija izvē les, bija jā dodas uz valsts slimnī cu, lai ieviestu vakcī nu pret trakumsē rgu, kur papildus stresam par paš reizē jo situā ciju ar mums atradā mies vienā telpā ar nelaimes gadī jumā cietuš ajiem, mirstoš iem cilvē kiem un viņ u radinieku kliegš ana, kas dubultoja mū su stresu!! ! !
Viesnī cas darbinieks Emī rs mums nesniedza nekā du palī dzī bu, pat tad, kad bija mū su kā rta, un, slimnī cas personā lam strā dā jot neatliekamā s palī dzī bas nodaļ ā , esam palaiduš i garā m Turcijas pilsoņ us bez rindas, nepievē rš ot uzmanī bu tam, ka bijā m ar mazu bē rnu.
Viesnī cas vadī tā js Okans DUMANS, par kuru mē s aprakstī jā m situā ciju, izturē jā s tik rupji, augstprā tī gi un nolaidī gi, ka mums rodas iespaids, ka š ī ir tikš anā s ar Turcijas sultā nu vismaz viņ a likumpā rkā pē jiem, nevis 5 zvaigž ņ u viesnī cas vadī š ana, kam noteikti ir interesanti. ē rtā uzturē š anā s laikā savā teritorijā.
Mē s pat neesam prasī juš i bē rna veselī bu, nemaz nerunā jot par faktu, atvainoties! To pamatojot, sakot: "Jā , tas ir dzī vnieks, tie daž kā rt darbojas kā svins. Un, ja mē s esam viņ am iesnieguš i pretenzijas, tad mē s runā sim ar viņ a advokā tu! "
Cienī jamie viesnī cas ī paš nieki, vadī tā ji, tā ir jū su seja! Vai piekritā t š ā dai problē mu risinā š anas gaitai Gloria Serenity?
Lidojā m atpū sties 5 zvaigž ņ u viesnī cā , kuras vietā nav norā dī ts, ka teritorijā klejo kaķ i, kas uzbrū k cilvē kiem, tač u minē ts, ka dzī vnieku izvietoš ana ir aizliegta.
Mū su situā cija - absolū ta viesnī cas vaina! Mē s neesam ieraduš ies zoodā rzā ! ! ! Tā nav norma! Š odien mums ir vakcinā cijas grafiks, lī dz 19.06. 2015 lī dz 17.07. 2015, kas ir saistoš i un tos nevar pā rtraukt.
Lī dz š im neviens mums vē l nav iesniedzis dokumentu, ka dzī vnieki, kas atrodas viesnī cas teritorijā , ir lieliski!
Pē c incidenta vadī tā js ne tikai pienā ca pie mums un apjautā jā s par mū su bē rna veselī bu, bet arī gā ja garā m, nesasveicinā jies.
Rodas jautā jums: vai tik necienī ga un nekaunī ga attieksme pret viesiem var bū t arī viesnī cas koncepcija? Vai varbū t viesnī ca ir tik pā rslogota apmeklē tā ju plū sma, kuras mē rķ is ir
lai to samazinā tu?
Mū suprā t, ī paš niekiem pazemojoš i un apkaunojoš i, ka tā da vadī ba!
Atstā jiet viesnī cu Gloria Serenity Resort Okan DUMAN pā rvaldī bā , kas ir lī dzvē rtī ga viņ a attē la viļ ņ ojumam, kas gadu gaitā nopelnī ja viesnī cu! ! !
The hotel manager , Gloria Serenity Resort ( Belek , Turkey ) Okan DUMANМенеджер отеля Глория Серенити Резорт (Белек, Турция) Okan DUMAN
аватар Regina_
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Gloria Serenity pilnī bā atbilst deklarē tajā m 5 zvaigznē m! Liela un ļ oti labi kopta teritorija! Kopē jais iespaids ir pieklā jī ga viesnī ca, plaš i komfortabli numuri, izcils un daudzveidī gs ē diens izcilā kvalitā tē , diezgan ā tra apkalpoš ana, patī kams un uzmanī gs personā ls, jauka, iekopta gaumī gi apzaļ umota viesnī cas teritorija, š iks baseins ar jū ras ū deni, brī niš ķ ī gs hammam. … Tomēr ▾ Gloria Serenity pilnī bā atbilst deklarē tajā m 5 zvaigznē m! Liela un ļ oti labi kopta teritorija! Kopē jais iespaids ir pieklā jī ga viesnī ca, plaš i komfortabli numuri, izcils un daudzveidī gs ē diens izcilā kvalitā tē , diezgan ā tra apkalpoš ana, patī kams un uzmanī gs personā ls, jauka, iekopta gaumī gi apzaļ umota viesnī cas teritorija, š iks baseins ar jū ras ū deni, brī niš ķ ī gs hammam. , un mums - peldē š anā s cienī tā jiem ļ oti patika jauka piestā tne ar mī kstiem dī vā niem, bā rs un ē rta nolaiš anā s jū rā .
аватар Veronika__
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Gloria Serenity ir skaista, milzī ga teritorija, lieliska animā cija...un spa...pasaka! ! ! Serviss - nebija laika domā t, bet jū s jau atnesā t. Piestā tne ir ļ oti forš a - balti dī vā ni ir super piemē roti rī ta sauļ oš anai, un, kad saule uzņ em apgriezienus, var doties zem nojumes un turpinā t baudī t skaistu skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Gloria Serenity ir skaista, milzī ga teritorija, lieliska animā cija...un spa...pasaka! ! ! Serviss - nebija laika domā t, bet jū s jau atnesā t. Piestā tne ir ļ oti forš a - balti dī vā ni ir super piemē roti rī ta sauļ oš anai, un, kad saule uzņ em apgriezienus, var doties zem nojumes un turpinā t baudī t skaistu skatu uz jū ru. . . ) Ja vē laties mainī t bilde uz nedē ļ u, vai varbū t vienkā rš i atpū ties nedē ļ as nogalē – droš i tur dodies! Jū s nenož ē losiet! ! !
аватар lisaliza86
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Reģ istratū ras, informā cijas dienesta darbs Gloria Serenity ir vienkā rš i izcils! Jebkuram pieprasī jumam reakcija sekoja uzreiz. Paldies! Š ā ds serviss ir vē rtī gs, it ī paš i, ja tuvumā ir mazs bē rns un nav divreiz raustī ties un gaidī t nezinā mu laiku. … Tomēr ▾ Reģ istratū ras, informā cijas dienesta darbs Gloria Serenity ir vienkā rš i izcils! Jebkuram pieprasī jumam reakcija sekoja uzreiz.
Paldies! Š ā ds serviss ir vē rtī gs, it ī paš i, ja tuvumā ir mazs bē rns un nav divreiz raustī ties un gaidī t nezinā mu laiku.
Teritorija, infrastruktū ra - super! Katru dienu ar prieku staigā jā m ar ratiem. Viss ir tī rs un ļ oti labi uzturē ts. Golfa laukumos nevar elpot. Droš i vien egles dod tā du garš u. Un, liels pluss, liela platī ba. Kombinā cija ar Gloria Golf ļ auj pā rvietoties vairā k nekā vienā aplī .
аватар Valeria_
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums Gloria Serenity Resort ir labā kā vieta ģ imenes brī vdienā m. Mums patī k pastaigā ties pa plaš o teritoriju, iegremdē jot zaļ umos. Teritorijā vienmē r ir ideā la kā rtī ba, un jū s pat nevarat redzē t, kurš un kad, tā tiek atbalstī ta. … Tomēr ▾ Mums Gloria Serenity Resort ir labā kā vieta ģ imenes brī vdienā m. Mums patī k pastaigā ties pa plaš o teritoriju, iegremdē jot zaļ umos. Teritorijā vienmē r ir ideā la kā rtī ba, un jū s pat nevarat redzē t, kurš un kad, tā tiek atbalstī ta. Esam patiesi priecī gi par luksusa villā m. Personā ls ir uzmanī gs un draudzī gs. Daudz krievvalodī go darbinieku. Mums nekad nav bijuš as valodas problē mas. Tī ri baseini. Lieliska virtuve ar plaš u produktu klā stu. Izklaide visā m gaumē m un vecumiem visiem ģ imenes locekļ iem. Mū su pieauguš ā meita iedegā s naktsklubā Insomnia (tur katru vakaru notika tematiski pasā kumi). Mans dē ls lieliski pavadī ja laiku bē rnu klubiņ ā , kur arī animatori strā dā ja ar bē rniem, darinā ja rokdarbus un rī koja sporta pasā kumus. Katru dienu notika ballī tes daž ā da vecuma atpū tniekiem, un ikviens varē ja piedalī ties konkursos un parā dī t savas spē jas. Labā kā atpū ta pē dē jos gados mū su ģ imenei bija Gloria Serenity Resort! ! !
аватар zakatova
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ē diens Gloria Serenity ir ļ oti garš ī gs, izsmalcinā ts un daudzveidī gs - bija divas austeres, garneles un krabji, visa veida gaļ a, protams. Apkalpoš ana ir vienkā rš i lieliska, apkalpoš anas telpa ir 24/7. Nekad pat brokastī s negā jā m - viss tika pasū tī ts uz istabu. … Tomēr ▾ Ē diens Gloria Serenity ir ļ oti garš ī gs, izsmalcinā ts un daudzveidī gs - bija divas austeres, garneles un krabji, visa veida gaļ a, protams. Apkalpoš ana ir vienkā rš i lieliska, apkalpoš anas telpa ir 24/7. Nekad pat brokastī s negā jā m - viss tika pasū tī ts uz istabu. Teritorijā ir daudz ē stuves ar daž ā dā m pasaules virtuvē m. Kur paē st, vienmē r var atrast. Galvenais - neaizmirstiet sportot, lai saglabā tu figū ru ar visu garš ī gumu!
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель Gloria Serenity был открыт в 2007 году, расположен на самом берегу моря в п. Серик, в 7 км от п. Белек. Отель подходит для спокойного семейного отдыха с детьми. Сейчас в отеле идет реновация. В апреле 2023 планируется открытие.

Atrašanās vieta В 40 км от аэропорта г. Анталия.
Pludmales apraksts Между отелем и пляжем есть мост через реку. Протяженность пляжа — 260 м. Заход в море — песок, галька, пирс длиной 50 м. Павильоны на пляже (платно). Бар на пляже и на пирсе (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги консьержа, экскурсионное бюро, услуги по глажке одежды (платно), услуги фотографа, факс/ксерокопирование (платно), пользование ноутбуком (первые 30 минут бесплатно), Wi-Fi (бесплатно, на всей территории отеля, высокоскоростной интернет платно), 3 конференц-зала, на 45–160 чел., магазины, VIP-меню — платно; для гостей вилл и King suite — бесплатно круглосуточно, диетическое и вегетарианское меню, 5 ресторанов: 1 основной ресторан, 4 ресторана a la cartе, 10 баров, 4 конференц-зала, 3 бассейна: 2 открытых бассейна, 1 крытый бассейн с подогревом.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Gogi Kid’s Club (1-3 лет, платно, 4–7, 8-12, 13-17 лет), детский клуб Gogi Fun Jungle, бесплатно (1-3, 4-12, 12-17 лет) — на территории Gloria Golf Resort, детский буфет (по запросу), открытый детский бассейн (находится у Villas), крытый бассейн, на территории Gloria Golf Resort, мини-кинотеатр, детские коляски (платно), индивидуальное детское меню по рецепту гостя (круглосуточно, бесплатно), детская косметика, подгузники, детское питание (бесплатно), зоопарк Gloria Mini Farm, Gogi Fun Jungle, Play Station (в Gogi Fun Jungle).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Бесплатно: анимационная программа, живая музыка, 11 водных горок (6 для взрослых и 5 для детей) — на территории Gloria Golf, 3 теннисных корта (2 с грунтовым, 1 с жестким покрытием), освещение теннисного, дартс, кинотеатр, водная гимнастика, бочче, пляжный волейбол, баскетбол, футбол (непрофессиональное поле), виндсерфинг (с лицензией), Gogi Fun Jungle, мини-гольф (в детском клубе), групповые уроки гольфа. Платно: видеоигры, PlayStation (в Gogi Fun Jungle), игровые автоматы, футбол (профессиональное поле), игра в гольф, индивидуальные уроки игры в гольф, уроки тенниса, прокат теннисных ракеток и мячей, курсы подводного плавания, водные виды спорта.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 369 номеров. Cостоит из одного пятиэтажного главного здания, 86-ти двухэтажных вилл (Pool & Garden villa), десяти двухэтажных вилл (Serenity deluxe villa) и трех двухэтажных вилл (Vip villa, Serenity villa, Presidential villa).

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер, плазменный телевизор (8 русских каналов), мини-бар (прохладительные и алкогольные напитки, пополняется ежедневно, бесплатно), прямой телефон, беспроводный интернет (бесплатно), джакузи и душевая кабина, фен, халат и тапочки, весы, сейф (бесплатно), гардероб для инвентаря для игры в гольф, балкон или терраса, корзинка с фруктами (в день заезда), cервис еды и напитков в номер бесплатный с 23:00 до 07:00.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi  FREE 
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • džakuzi
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese Acısu Mevkii, Belek, Serik, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 710 23 00
Tīmekļa vietne: Gloria Serenity Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.