Ela Excellence Resort Belek 5*– Atsauksmes

101
Novērtējums 6.810
№36 viesnīcas reitingā Belek
7.9 Numurs
7.3 apkalpošana
7.9 Tīrība
7.4 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca tika uzcelta 2007. gadā un pēdējo reizi renovēta 2015. gadā. Tas sastāv no divām sešstāvu galvenajām ēkām un divu un trīs stāvu villām, kurās atrodas Lake House istabas; piecas 2 stāvu Villa Ela Palace un divas 2 stāvu Villa Ela Sultan Palace. Liela sakopta teritorija, plaši un stilīgi numuriņi. Laba apkalpošana un ēdiens. Viesnīca ir orientēta uz ģimeni. Atpūtai ar bērniem viss ir pārdomāts līdz mazākajai detaļai, tiek rīkots daudz izklaides un izglītojošu pasākumu. Viesnīcas attīstītā infrastruktūra piedāvā daudz iespēju relaksējošai, aktīvai vai sportiskai atpūtai.Vairāk →
аватар zhurayeva
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
"+": + VIP, individuā la pieeja. + Visā s istabā s ir halā ts un č ī bas bē rniem (rozā vai zilas no 3 lī dz 12 gadiem), multfilmu kanā li no 7:00 lī dz 22:00, bē rnu duš as komplekts, mī ksta rotaļ lieta, vanna, pods, pudele siltā ks, bē rnu rā cija, ratiņ i - atkarī bā no pieejamī bas un pē c pieprasī juma. … Tomēr ▾ "+":
+ VIP, individuā la pieeja.
+ Visā s istabā s ir halā ts un č ī bas bē rniem (rozā vai zilas no 3 lī dz 12 gadiem), multfilmu kanā li no 7:00 lī dz 22:00, bē rnu duš as komplekts, mī ksta rotaļ lieta, vanna, pods, pudele siltā ks, bē rnu rā cija, ratiņ i - atkarī bā no pieejamī bas un pē c pieprasī juma.
+ Vecā ki var iegū t peidž eri (bez maksas, pē c pieprasī juma), vai lejupielā dē t programmu savā viedtā lrunī un skatī ties bē rnus mini klubā.
+ Bē rniem no 4 lī dz 12 gadiem personī ga pieteikš anā s ierodoties un izbraucot reģ istratū rā.
+ Auklī tes pie "Smiling Babies" (1-2 g. v. ) un "Everland Q" (3-12 g. ), darba laikā - minikluba teritorijā bez maksas, ā rpus darba laika - par maksu (pē c iepriekš ē ja pieprasī juma).
+ Speciā li autiņ i peldē š anai, ū densizturī gi ū denī , rotaļ lietas spē lē š anai smilš u kastē.
+ Bē rnu restorā ns miniklubā (pusdienas, pē cpusdienas tē ja un vakariņ as: pā rslas, zupas... ) Bē rnu bufete galvenajā restorā nā . Bē rnu barī ba (Bebelac, Milupa, Aptamil... )
+ Bē rnu profesiju pilsē ta Q City uz vietas bez maksas.
+ Viesnī cā notiek ikgadē jie tradicionā lie pū ķ u svē tki, olī vu novā kš anas svē tki utt.
+ Zaļ a, liela platī ba.
+ Garš ī gs un daudzveidī gs ē diens. Kvalitatī vi importa alkoholiskie un bezalkoholiskie dzē rieni.
+ Izklaide bē rniem katrai gaumei un jebkuram vecumam - no 1 lī dz 17 gadiem.

"-":
- Nekā das.

Video apskats - https://www. youtube. com/watch? v=X0GwaFfirhs
аватар Richi_Lane
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Teritorija tieš ā m lieliska! Daudz omulī gu aleju, daudz zaļ umu, veseli lauki, baseini, to ir tik daudz, ka nekur nebija pū ļ a. Arī jū ra ir lieliska. Jauka ieeja, smiltis. Pietiekami zviļ ņ i, labā attā lumā viens no otra. Vakaros pludmali tī ra ar speciā lu maš ī nu, nolī dzina smiltis. … Tomēr ▾ Teritorija tieš ā m lieliska! Daudz omulī gu aleju, daudz zaļ umu, veseli lauki, baseini, to ir tik daudz, ka nekur nebija pū ļ a. Arī jū ra ir lieliska. Jauka ieeja, smiltis. Pietiekami zviļ ņ i, labā attā lumā viens no otra. Vakaros pludmali tī ra ar speciā lu maš ī nu, nolī dzina smiltis. Pirmajā desmitniekā ir arī bē rnu profesiju pilsē ta! Vestibils ir dā rgs un bagā ts, zelts, strū klakas, gigantisms. Ak jā , Guest Relations varē ja palū gt bē rnu mugursomu ar dā vanā m bē rnam, tas bija ļ oti jauki. Bet atvainojos, ka jā jautā...
Slikti.
Rezervē jā m Lake house garden view istabiņ u (skats uz dā rzu, nevis baseinu), kā vē lme tika reģ istrē ta divguļ amā gulta (pie mums guļ trī s gadus vecs bē rns). Ieejam istabā (1. stā vā ), mitruma un pelē juma smaka. Tas neš ķ ita pareizi, bet tas stā v tā , lai cirvi varē tu pakā rt. Mana pirmā doma: izgaisī s...bet diez vai. Tad es paskatos uz vienvietī gajā m gultā m un saku puikam, ka viņ š mums palī dzē ja, ka tas tā nav.
Starp citu, puika nav ne krieviski, ne angliski, ne boom-boom. Un tas attiecas uz 90% no visa viesnī cas personā la. Neiedziļ inoties, teikš u, ka š ā dā s istabā s nav divguļ amo gultu (iespē jams, ka mū su operatore kaut ko saputroja), nevar mainī t gultu, nevar mainī t matraci, var mainī t tikai istabu ar piemaksu. Piemaksa bija 40 eiro dienā . Kopā +320 eiro par divguļ amo gultu, tikai par gultu!! ! Starp citu, to var saukt par dubultu ar lielu stiept. Viņ i mani pā rcē la uz istabu 2. stā vā , ar divguļ amo gultu, ar skatu uz baseinu (jauks bonuss) un bez pelē juma smakas. Kā lasī ju citā recenzijā , pelē juma smaka ir saistī ta ar to, ka š ajā s telpā s grī da ir nevis flī ze, bet gan paklā js, un cilvē kiem izejot no baseina (pirmajā stā vā ir telpas ar tieš u izeju uz baseinu) , tad viss mitrums paliek š ajā paklā ja pā rklā jumā . Kā mitrums nokļ uva telpā ar skatu uz dā rzu - nav ne jausmas.
Dodieties tā lā k. Uzturs.
Saistī bā ar koronavī rusa pandē miju viesnī cā s ieviesti ierobež ojumi, tagad viesnī cu darbinieki tū ristiem uzliek ē dinā š anu. Droš i vien tā pē c trauku komplekts bija ļ oti slikts. Š eit no vā rda vispā r. Daž reiz vienkā rš i nebija no kā izvē lē ties. Bet tie joprojā m ir ziedi. Tu pieej pie izvē lē tā ē diena, tā s bija kartupeļ u š ķ ē les, atseviš ķ i apceptas, š is ir piedeva, tu rā di ar pirkstu, strā dnieks pamā j un ieliek...2 gab ! ! DIVAS LIETAS, KĀ RL! ! Ne divas porcijas, ne divas karotes, DIVI GABALI!! ! Esmu parasts vī rietis, man ir 75 kg svars, man nekas cits uz š ķ ī vja nav, viņ š man liek 2 gab. Vai es esmu bē glis un ē du tevi? Par to visu samaksā ju 3000 eiro! Vai jums ir jā lū dz ē diens? Un š ī situā cija ir visur, jū s stā vat un lū dzat "vairā k, vairā k, vē l ... ".

Tas attiecas arī uz bē rnu ē dienkarti. Jū s prasā t zupu, viņ i to ielej š ķ ī vī par 1 pirkstu. Kas tas ir? Tā ir alkatī ba! Mē s vē lā k runā jā m ar citiem atpū tniekiem, visi sū dzas, ka viņ i ir izsalkuš i ...
Sē ž ot pie galdiņ iem restorā nā , uz galda nekad nebija salvetes, sā ls, pipari vai zobu bakstā mie. Viesmī lim vajadzē ja to visu atnest vē lā k...ja viņ š tevi pamanī s. Un, ja viņ š nepamana - sevi, jebkuru, sevi ...Viesmī ļ iem viegli izdodas izņ emt š ķ ī vi no deguna, no kura jū s joprojā m ē dat. Vispirms vajag ubagot ē dienu, tad sekot tam un sekot, lai tas netiek atņ emts. Š eit ir pieejams viss iekļ auts.
Lai uzpildī tu bā ru istabā , katru reizi nā cā s zvanī t, lai atgā dinā tu. Bā rs tiek papildinā ts, pamatojoties uz izdzerto. Bija 2 forfeiti, 2 kolas un 2 spraiti. Izdzē ri 1 kolu? Paņ em 1 kolu.
Otrajā uzturē š anā s dienā manam bē rnam bija dzimš anas diena. Es devos uz Guest Relations un pasū tī ju savai sievai puš ķ i, 82 USD, tikai uz sekundi. Vienojā mies par laiku, kad tas jā nogā dā istabā . Mē s kavē jam. Es gribē ju pā rsteigt savu sievu, bet mē s sē ž am istabā un nevaru izskaidrot, kā pē c esam istabā , nevis pie baseina. Man vajadzē ja piezvanī t, lai par sevi atgā dinā tu.
Atseviš ķ i par ceļ vedi. Mē s satikā mies.
Nekas noderī gs, ne vā rda par apdroš inā š anu vai "kā uzlabot savu uzturē š anos viesnī cā? ". Š eit iegā dā jieties transfē ru par 50 USD, ā tro trasi par 225 USD, dodieties iepirkties. Nulle lietderī ba!
аватар yurii_777
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Teritorija super, bet viss pā rē jais sabojā atpū tu: bez servisa, visu laiku nā cā s ubagot, dzī voju ezera mā jā ar skatu uz baseinu - istabā bija daudz skudru un uz zī daiņ u pudeles nevarē ja atstā t. galds ž ā vē š anai, bē rnu barī ba (burkas) tika papildinā ta 12 dienā s vienu reizi, un tā pē c nav izvē les, telpas uzkopš ana - pastā vī gi bija jā atdod tī rī š anas lī dzekļ i un jā lū dz, lai viņ i izsū c paklā ju, un tas neskatoties uz to, ka viņ i pastā vī gi atstā ja uz gultas 1-2 eiro. … Tomēr ▾ Teritorija super, bet viss pā rē jais sabojā atpū tu: bez servisa, visu laiku nā cā s ubagot, dzī voju ezera mā jā ar skatu uz baseinu - istabā bija daudz skudru un uz zī daiņ u pudeles nevarē ja atstā t. galds ž ā vē š anai, bē rnu barī ba (burkas) tika papildinā ta 12 dienā s vienu reizi, un tā pē c nav izvē les, telpas uzkopš ana - pastā vī gi bija jā atdod tī rī š anas lī dzekļ i un jā lū dz, lai viņ i izsū c paklā ju, un tas neskatoties uz to, ka viņ i pastā vī gi atstā ja uz gultas 1-2 eiro. Par restorā nu jau ir rakstī ts un tā ir taisnī ba, pludmale tika iztī rī ta ļ oti slikti. Vispā r, protams, par tā du naudu labā k bū tu aizlidot uz Dominikā nas Republiku. Mē s noteikti š eit vairs nenā ksim.
аватар Dr.nargiz
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cā palikā m 19 naktis, liela kompā nija, rezervē ta no marta, numuriņ i ar skatu uz jū ru, kas man ir ī paš i svarī gi, katru rī tu un vakaru vē rot, kā krastā lauž as viļ ņ i, bet viņ i mū s iekā rtoja istabiņ ā s ar skats uz kaimiņ u ē kas sienu un kupolu, aptuveni 70% panorā mas aizsedz š ā da bilde, turklā t lielā mē rogā , un stū rī tā lu no kreisā s puses redzams tikai neliels jū ras gabaliņ š . … Tomēr ▾ Viesnī cā palikā m 19 naktis, liela kompā nija, rezervē ta no marta, numuriņ i ar skatu uz jū ru, kas man ir ī paš i svarī gi, katru rī tu un vakaru vē rot, kā krastā lauž as viļ ņ i, bet viņ i mū s iekā rtoja istabiņ ā s ar skats uz kaimiņ u ē kas sienu un kupolu, aptuveni 70% panorā mas aizsedz š ā da bilde, turklā t lielā mē rogā , un stū rī tā lu no kreisā s puses redzams tikai neliels jū ras gabaliņ š . Nevarē ja panā kt labu istabu, neviens arī neatvainojā s, skaidrojot, ka š ī ir jū ras panorā ma. Kas vē l nepatika, pludmale, nekā ds serviss pludmalē kā parasti, neviens nepiegā dā saldē jumu, augļ us utt. , atkritumus nesavā c (vienalga nepamanī ju), neatradu ģ ē rbtuve, bija jā iet slapjam uz istabu, nekur nav duš a apsē dies noslaucī t bē rnu utt. , teltis (kuiļ i) neatrodas krastā , bet tā lā k paš ā viesnī cā gaisa kondicionē tā js ir nestrā dā daudzā s zā lē s un liftā , liekas, ka esi pirtī . , istabiņ ā pie reģ istrē š anā s, spriež ot pē c solī tajā m fotogrā fijā m, bija paredzē ts mū s savā kt augļ iem un ziediem, no kuriem neviena nebija. Rotaļ u laukums ir mazs un neinteresants. ar lielu nakš ņ oš anas pieredzi Turcijas un citu valstu kū rortviesnī cā s, varu teikt, ka viesnī ca nesasniedz to lī meni, uz kuru tā apgalvo, esam vī luš ies, ž ē l, ka tā dā stā voklī bū s jā pavada vē l 18 dienas relaksā cija, nevis prieks, kam gatavojā mies pirms ieraš anā s.
аватар ulianalus
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies ar diviem bē rniem. Vienai ir divi gadi, otrai septiņ i. Un tik daž ā da vecuma dē ļ vē lē jos, lai viesnī ca bū tu piemē rota abiem bē rniem, bet viņ i nevarē ja atrast cienī gu variantu. Tad mē s vē rsā mies pie speciā lista un, kad viņ š mums piedā vā ja š o viesnī cu, mē s uzreiz sapratā m, ka tā ir mū su iespē ja). … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar diviem bē rniem. Vienai ir divi gadi, otrai septiņ i. Un tik daž ā da vecuma dē ļ vē lē jos, lai viesnī ca bū tu piemē rota abiem bē rniem, bet viņ i nevarē ja atrast cienī gu variantu. Tad mē s vē rsā mies pie speciā lista un, kad viņ š mums piedā vā ja š o viesnī cu, mē s uzreiz sapratā m, ka tā ir mū su iespē ja). Viesnī cā viss ir padomā ts par bē rniem, lai gan pieauguš ie atradī s daudz laba sev. Piemē ram, mans vī rs ir sporta fans, un viesnī cā ir ķ ē de un divas trenaž ieru zā les, viena ar spē ka treniņ u un otra ar kardio trenaž ieriem. Spē ka treniņ iem ir rotaļ u laukums un brī vdabas paviljons ar bumbieriem, riteņ iem, virvē m. Atrodas zaļ ajā zonā . Kā ju mī cī š anai ir speciā la trase ar daž ā dā m virsmā m. Teritorija ir skaisti labiekā rtota. Aiz galvenā s ē kas atrodas ļ oti patī kama zaļ a ainaviska zona. Laba vieta, kur uzņ emt skaistas fotogrā fijas. Ir arī rotaļ u laukums un soliņ i, kas izgatavoti no masī vā m koka daļ ā m un š ū puļ tī kliem. Turklā t virs korpusa ir ī paš as niš as ar lieliem dī vā niem, kur atpū sties ē nā un apbrī not š o skaistumu. . Galvenajam restorā nam ir terase, gar kuru atrodas mā kslī gais dī ķ is ar zivī m, kuras var pabarot. Lieliska vieta brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m. Pienā cī gs ē diens. Alus tetra pakā s, brokastī s svaigi spiestas sulas. Labas kvalitā tes alkoholiskie dzē rieni. No 10.00 lī dz 18.00 ir atvē rta kafejnī ca-konditoreja. Gandrī z visi baseini ir savstarpē ji savienoti ar jū ras š aurumiem ar tiltiem. Ir olimpiskais peldbaseins. Viņ a vī rs arī novē rtē ja) Ir liels futbola laukums. Tomē r š ī viesnī ca galvenokā rt ir paredzē ta bē rniem. Es novirzos no tē mas, es vē los izteikt lielu pateicī bu mū su pastā vī gajam ceļ ojumu aģ entam Dmitrijam Kukinam, cik es priecā jos, ka draugs mums viņ u ieteica. Izcils speciā lists. Tas darbojas skaidri, viss ir lī dz galam un burtiski uzmin, ko vē laties no saviem svē tkiem. Tā ir ļ oti svarī ga ī paš ī ba, jo ne vienmē r var aprakstī t visu ar vā rdiem, ko vē laties. Dmitrijs visu saprot no vā rda un papildina) Un tā pē c viesnī cas izvē le aizņ em minimā lu laiku. Š o brī niš ķ ī go speciā listu varat viegli atrast sociā lajā tī klā VKontakte pē c uzvā rda; tur, kurš nezina, dodieties uz draugu meklē š anu un atrodiet viņ u pē c uzvā rda. Es nevaru tā sniegt viņ a kontaktus, jo PR š eit ir aizliegts) Bet novē lu visiem, lai tas bū tu labā k un ē rtā k! Paradī ze bē rniem! Good-Big Mini Club Everland Q. Atvē rts no 10:00 lī dz 23:00. Tā kopē jā platī ba ir 2.000 kvadrā tmetru, kur tiek nodroš inā ts daudz izklaides - dinozauru izrakumi, tiek pasniegti diplomi, visu dienu ar bē rniem strā dā animatori un ir profesionā li audzinā tā ji. Bē rniem no 3 gadu vecuma bē rnu klubā ir profesiju pilsē ta. Ugunsdzē sē ji, ā rsti, modeļ u pjedestā ls. . . Ir telpa ar labu bē rnu labirintu ar bumbiņ u baseinu, batutiem un slidkalniņ iem. Istaba ar rotaļ lietā m bē rniem. Guļ amistaba. Ir telpa ar projektoru. Karikatū ras no 7:00 lī dz 22:00. Lego istaba. Rotaļ u laukumi ar nojumē m no saules. Ir bē rnu aina. Vakarā bē rnu animā cija, katru dienu profesionā lu š ovu izrā des, piemē ram, papagaiļ u š ovi, cirks. Bē rnu klubā ir bē rnu restorā ns. Labs bē rnu ē diens. Pā ris veidu zupas, vā rī ta un tvaicē ta gaļ a, dā rzeņ i, pā rslas, biezeņ i, augļ i, dā rzeņ i, salā ti, brokastu pā rslas. Konservē ts ē diens. Sulas, jogurti, piens. Mikroviļ ņ u krā snis, blenderi, pudeļ u sildī tā ji. Zī daiņ u formulas. Bē rniem no trī s gadu vecuma tiek nodroš inā ti rozā halā ti un č ī bas meitenē m un zilas zē niem. Pavisam maziem bē rniem lī dz trī s gadu vecumam istabā tiek nodroš inā ts podiņ š , zī daiņ u vanna un zī daiņ u ķ eblī tis vannas istabai. Mini bā rā ir divi mazi piena iepakojumi. Papildu tematiskie labumi. Kā arī rati, pudeles sildī tā js un babyphone. Ieraš anā s dienā tiek apbalvots ar zī mola lā cī ti. Peldautiņ i un daudz kas cits. Zem nojumes atrodas bē rnu baseins ar maziem bē rnu slidkalniņ iem un sauļ oš anā s krē sliem pieauguš ajiem. Ļ oti jauka pludmale. Saulrieta smiltis, bet pirms ieieš anas ū denī.3-4 metrus liela mazo/vidē jo oļ u josla. Viņ a ī sti neiejaucā s. Ieieš ana ū denī ir maiga. Pludmalē mazi lietussargi stā v pietiekami tā lu viens no otra. Ir diezgan liela piestā tne ar sauļ oš anā s krē sliem, saulessargiem un bā ru. Jū s varat nirt no mola. Dvieļ i pē c kartē m. Kopumā , izņ emot pā ris mazus mirkļ us, viesnī cu var saukt par perfektu!
аватар Lutiki
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tusies ģ imene, divi bē rni meitene 9 gadi un puika 5 gadi. Viesnī cu izvē lē jā mies pē c aģ entū ras ieteikuma, uzsvars tika likts uz mini klubu. 1. Mini klubiņ ā bija labi sagatavota programma gan maziem, gan lielā kiem bē rniem. … Tomēr ▾ Atpū tusies ģ imene, divi bē rni meitene 9 gadi un puika 5 gadi. Viesnī cu izvē lē jā mies pē c aģ entū ras ieteikuma, uzsvars tika likts uz mini klubu.
1. Mini klubiņ ā bija labi sagatavota programma gan maziem, gan lielā kiem bē rniem.
2. Mana meita vienkā rš i bija sajū smā par profesiju pilsē tu. Ī paš i modeļ u klubs un saldē juma fabrika. Kā uzzinā jā m, š ī ir jauna programma, kas Belekas viesnī cā s vē l nav pieejama.
3. Arī manam dē lam ļ oti patika miniklubs, palika bez problē mā m un galvenais, ka nelū dza atgriezties : ) bija iespē ja veltī t laiku sev (aktivitā tes pieauguš ajiem, arī interesantas un bagā tas)
аватар Donya17
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ceļ ojā m lielā grupā . Pegazs mū s sagaidī ja. Pati viesnī ca bija ļ oti jauka! Apdare, teritorija, pludmale pieklā jī gā lī menī . Ē diens nav slikts, neviens nepaliks izsalcis. Numuri ir plaš i. Bet no numuriem, kas mums tika piedā vā ti, pavē rā s neizskatī gs skats. … Tomēr ▾ Mē s ceļ ojā m lielā grupā . Pegazs mū s sagaidī ja.
Pati viesnī ca bija ļ oti jauka! Apdare, teritorija, pludmale pieklā jī gā lī menī . Ē diens nav slikts, neviens nepaliks izsalcis. Numuri ir plaš i. Bet no numuriem, kas mums tika piedā vā ti, pavē rā s neizskatī gs skats. Pē c lū guma mainī t istabu reģ istratū ras darbiniece uz tikš anā s balli nosū tī ja Pegazu, kurš uzvedā s vienkā rš i niķ ī gi!
Esmu apceļ ojis daudzas valstis un nekad neesmu sastapies ar tā du attieksmi! Darbiniece vā rdā Elena un viņ as kolē ģ e tikai atklā ti izturē jā s pret mū su grupu, kas ieradā s uz seminā ru, reģ istrē joties viņ u radī tā haosa dē ļ , sasauca vecu cilvē ku lī dz asarā m, atbildot, ka, ja viņ ai ir slikts numurs, tad tas ir viņ as karma! Kā ds pieauguš ais gribē ja no turienes aiziet, ja netiks atrisinā ta situā cija ar istabu, un viņ ai iedeva istabu ar skatu uz sienu! (tikai siena). Viņ ai lika ripot. Pē c š iem vā rdiem viņ ai pacē lā s asinsspiediens, tie noveda lī dz asarā m, mē s jau bijā m noguruš i pē c ieraš anā s pē c 6.5 stundu lidojuma, saskaitot trī s rubļ us, un tad š ī s sievietes izbradā ja visus nervus. Mē s gaidī jā m vairā kas stundas, lai mainī tu istabu, sē ž ot ar č emodā niem reģ istratū rā , un viņ i vienkā rš i skatī jā s, kā mē s sē ž am un gaidā m, neko nedarot. Rezultā tā viesnī cas vecā kais menedž eris tik tikko mainī ja istabu, acī mredzot redzot sirmā cilvē ka stā vokli. Skats no loga nav uz jū ru, bet vismaz ne uz sienu.
Pegas darbinieki laikam aizmirsa, ka ir darbā un mē s esam viņ u viesi! Mē s neesam laipni gaidī ti par velti un tā izturamies pret cilvē kiem! ? Kurš viņ iem atļ ā va? ! Viņ i runā ja savā valodā un smē jā s mū su virzienā . Š ī s Pegas darbinieces smirdē ja pē c š ovinisma. Izturē jā s pret mums kā pret lopiem, kliedza neizvē loties izteicienus, mē tā jā s ar pasē m, uz manu saš utumu, kā pē c pret mums tā izturē jā s, atbildē ja, ka neko citu neesam pelnī juš i. Man nav vā rdu! Esmu š okā par viņ u darbinieku uzvedī bu!
Nekad vairs neizmantoš u un neieteikš u citiem!
Вид из окна номера который нам предоставили
аватар galinamakarh
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir ļ oti laba Turcijai. Liela mē roga daudz baseinu, daudz restorā nu. Viesnī ca ir pilnī bā pielā gota ģ imenē m ar bē rniem. Var atrast lē tā ku variantu, bet, ja vē lies "netvaicē t" š o iespē ju ir vē rts apsvē rt. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti laba Turcijai. Liela mē roga daudz baseinu, daudz restorā nu. Viesnī ca ir pilnī bā pielā gota ģ imenē m ar bē rniem. Var atrast lē tā ku variantu, bet, ja vē lies "netvaicē t" š o iespē ju ir vē rts apsvē rt. ES iesaku! Personā ls ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs, bā ros un restorā nos gandrī z nekad nav jā gaida, citā m viesnī cā m š ā da apkalpoš ana ļ oti pietrū kst. Ē diens bija labs visur, izņ emot galveno restorā nu, kas ir ļ oti mazs tik lielam viesu skaitam. Vakariņ ā s vē ž u omā ri un liela gaļ as ē dienu izvē le. Un vispā r ir daudz ē diena katrai gaumei. Jauks stū rī tis mammā m galvenajā restorā nā . Ir konservi, bē rnu pā rtika. Ir pudeļ u sterilizators, blenderis, mikroviļ ņ u krā sns. Daudz mantu pā rim. Zivis, ziedkā posti, griķ i, kartupeļ i. Bē rniem ir zupa. Pieauguš ajiem, kuri ievē ro diē tu, ir ī paš s ledusskapis ar jogurtiem un piena kokteiļ iem. Daudz augļ u, daudz salā tu. Visā viesnī cā ik uz soļ a pieejams daudz saldē juma. Daudz izklaides visas dienas garumā visā m gaumē m. Radī ti apstā kļ i nesteidzī gai atpū tai ar bē rniem. Animā cijas komandā visas animatores ir meitenes no Krievijas un Ukrainas. Baseins bē rniem zem nojumes. Mini slidkalniņ i bē rniem. Bē rnu baseins ir 40 cm dziļ š un dziļ ā kais baseins pieauguš ajiem ir maksimums 1.40 m, tā pē c baseinā ī paš i nirt nevarē siet) Istaba ar plaš u balkonu. Ņ em ar skatu uz "priedē m". Daudz vietu. Liela vannas istaba ar lietus duš u. Duš a atseviš ķ i. Vienī gie logi vannas istabā ir aizsegti ar ž alū zijā m un, ja gribas tā s atvē rt, tā s rada briesmī gu grabuli. Nu vispā r maz vajag, mē s neizmantojā m. Gulta ar ļ oti ē rtu matraci un spilveniem. Ir papildu spilveni. Visi daž ā da stingrī bas spilveni ir ļ oti ē rti, ka vari izvē lē ties, kā jū ties ē rtā k. Ē rti ir arī tas, ka, atstā jot bē rnus bē rnu klubā auklī š u uzraudzī bā , jū s varat skatī ties bē rnu istabā televizorā . Š im nolū kam klubā ir uzstā dī tas videokameras. Kas ir ļ oti ē rti. Izvē loties viesnī cu, vē lē jā mies bē rniem pē c iespē jas labā kus apstā kļ us. Mū su ceļ ojumu aģ ents Dmitrijs Kukins ņ ē ma visu vē rā , pat es aizmirsu, un viņ š piedā vā ja bē rnu pā rtiku viesnī cā , kas nav pieejama katrā viesnī cā . Iesaku š o speciā listu ikvienam ā tri kvalitatī vi atpū sties. Ekskursijas izvē le aizņ ē ma apmē ram 15 minū tes. To var atrast pē c nosaukuma VKontakte sociā lajā tī klā . Nu, pats galvenais. Pludmale! Pludmale ir smilš aina, bē rniem ir ko smelt smiltis) Saulrieta smiltis. Ir piestā tne. Kopumā viesnī cā ir ļ oti ē rti atpū sties kopā ar bē rnu. Esam apmierinā ti ar burtiski visu!
аватар Deti9
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cā ieradā mies 3 ģ imenē s. Esmu ar pieauguš u meitu un ar 10 un 2.5 gadus veciem bē rniem un arī draudzenē m ar bē rniem 5 un 4 gadi. Es ierados naktī , tā pē c mū s uzreiz sē dinā ja. istabiņ a plaš a, bet ar maziem bē rniem, mē beles nav pā rdomā tas, visur asi stū ri. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 3 ģ imenē s. Esmu ar pieauguš u meitu un ar 10 un 2.5 gadus veciem bē rniem un arī draudzenē m ar bē rniem 5 un 4 gadi. Es ierados naktī , tā pē c mū s uzreiz sē dinā ja. istabiņ a plaš a, bet ar maziem bē rniem, mē beles nav pā rdomā tas, visur asi stū ri. Nu tagad viss ir kā rtī bā . 1 Istabas uzkopš ana. Pirmajā s 2 dienā s tī rī ja ļ oti slikti, un 3dien vispā r gā ja garā m, un tas ir ar dzeramnaudu. Tad man pacietī ba aprā vā s, aizgā ju pie menedž eres zvē rē t, es tā dos apstā kļ os ar bē rniem netaisos mē nesi dzī vot! Viesattiecī bu menedž ere Oļ esja ir ļ oti laba darbiniece. Pē c 10 minū tē m manā istabā atradā s 5 cilvē ki, no tiem 2 apkopē ja seniori, tagad pā rbauda un uzrauga tī rī š anas kvalitā ti. Viesnī cas teritorija ir ļ oti laba, tī ra pludmale un arī baseini. Nu tagad galvenais ir restorā ns un ē diena kvalitā te. Tas ir vienkā rš i š ausmī gi! Tas, ka katra diena ir vienā da, tā ir puse no nepatikš anā m, principā ir viss, griķ u rī si nav vā rī ti, makaroni arī jē li. ir pieejamas zivis, gaļ a un mā jputni. Jū s nevarat palikt izsalkuš i, bet tas ir paredzē ts pieauguš ajam, bet bē rnu ir tikai murgs! ! Zupa vienmē r ir tikai vista, bē rni jē lus griķ us neē d, bet š odien ir 18.06. vienkā rš i es atkal gā ju sū dzē ties kā histē riķ e, uz bē rnu galda brokastī s bija skā ba rī su putra! Paliktņ a grī da jau bija pazudusi!! ! Bē rnistabā ē diens ir labs, vismaz kvalitā tes ziņ ā , bet piedodiet, ne visi tur var pusdienot un vakariņ ot, mans bē rns to uztver kā spē li un tā arī ir nav iespē jams viņ u tur nosē dinā t, un tur nav arī brokastis. Jā un olas pavisam aizmirsu, tā s arī nemazgā jas! Bē rnistaba labi ar labu rotaļ u laukumu, bet atkal ir Bet! Tā ds ir istabu grafiks. tie ir atvē rti no rī ta, principā , kad bē rni dodas uz jū ru un pē cpusdienā lī dz 18:00. ko darī t ar rež ī ma bē rniem nezina. visas telpas ir slē gtas. Š eit ir grafiks no 10:00 lī dz 12:30 un no 14:30 lī dz 18:00. vakarā ir diskotē ka un š ovi, par tiem neko nevaru pateikt, nebraucam. Kamē r š ajā brī dī es apstā jos, vē l viena nedē ļ a š eit. Es turpinā š u pē c ieraš anā s. Lai kas jū s interesē , rakstiet personiski, ir daudz fotoattē lu un video!
Детская площадка. Детский бассейн. Площадка. Это в ресторане,подача яиц!
аватар os.kuznetsova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū š amies kopā ar ģ imeni ar diviem bē rniem (13 gadi un 4 gadi) viesnī cā no 2018. gada 31. maija lī dz 12. jū nijam. Pirmais iespaids: viss ir lieliski! - istabiņ a atbilst mū su priekš statiem, teritorija tī ra, liela, izcils bē rnu klubiņ š. … Tomēr ▾ Atpū š amies kopā ar ģ imeni ar diviem bē rniem (13 gadi un 4 gadi) viesnī cā no 2018. gada 31. maija lī dz 12. jū nijam. Pirmais iespaids: viss ir lieliski! - istabiņ a atbilst mū su priekš statiem, teritorija tī ra, liela, izcils bē rnu klubiņ š...Un tad vē l daž i lieli mī nusi!!!

1. Apkalpoš ana restorā nā (un brokastis, pusdienas un vakariņ as ir tikai vienā restorā nā , ar vienī go ieeju visā viesnī cā! ) ir neglī ts. No pirmā s kā rtas brī vu galdiņ u atrast nav iespē jams. Tad sā kas galda piederumu, salveš u utml meklē š ana. . Viesnī ca pilna, viesmī ļ iem nav laika uzklā t galdus, nomainī t galdautus. Trauki ir atseviš ķ s jautā jums...Tas vienkā rš i ir netī rs. Vī rs vakarā pasū tī ja viskiju, iedzē ra malku, nolika glā zi - apakš ā bija izteikts plankums ar kaut ko baltu...Vakars tika sabojā ts. Tā paš a iemesla dē ļ vairā kas reizes tika mainī tas karotes, š ķ ī vji utt.

2. Baroš ana - uz cieta "3". Protams, viņ i nepalika izsalkuš i ...Bet nav runas par vismaz kaut kā du daž ā dī bu. Mazā meita katrā s pusdienā s izvē lē jā s rī sus. Tikai rī si.
Ne katrs pieauguš ais bū s apmierinā ts ar vā rī tu liellopu gaļ u, un pat bē rns ...Bē rnu ē dienkartē ir vā rī ti brokoļ i, desiņ as, tvaicē tas vistas kotletes. Viss. Katru dienu apmē ram tas pats. Un rindas...– tas vispā r ir lī dzī gs padomju laikam, kad bija pilnī gs trū kums. Š obrī d, kad restorā ns tiek atvē rts vakariņ ā m, cilvē ki ir gatavi viens otru mī dī t lī dz kā rotajiem sadales galdiem!

3. Bē rnu klubiņ š - tā kā bē rni tomē r apmeklē ja š o iestā di, likā m "4". Tač u no pā rdesmit animatoriem viena vai divas meitenes izraisa simpā tijas un uzticī bu, pā rē jā s tikai stī vi smaida, sveicinoties, darot savu darbu.

4. Atseviš ķ s milzī gs mī nuss ir viesnī cas ceļ vedis - Rasul (Resul Muharrem). Trī s reizes viņ i mē ģ inā ja viņ u atrast. Bez rezultā tiem. Viņ š nemaz neizrā dī ja interesi strā dā t ar mums. Ar ceļ ojumu uz Antā liju iepirkties viņ š vienkā rš i maldī jā s, tieš i š ī ceļ ojuma dienā viņ š pā rtrauca atbildē t uz zvaniem / ziņ ā m.
Viss, ko viņ š vē las no tū ristiem, ir laicī gi rezervē t vietas lidmaš ī nā par 25 USD vienai personai, VIP piekļ uvi un atpū tas vietas par USD 49 vienai personai. Un tas bija pirmajā dienā un pirmais un vienī gais piedā vā jums no viņ a puses. Pretī gs puisis!

5. Nu pats tū roperators Anex Tour ir vienkā rš i š ausmī gs! Nevienam neiesakā m! Neiekrī tiet viņ u ekskursijā s! Tā ir izmesta nauda! Un sabojā ts atvaļ inā jums
Parādīt vairāk »


iemiesojums Nazymka
7 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
iemiesojums otrubyannikova
Vai kāds ir mēģinājis sarunāt reģistratūrā un mainīt istabu uz ērtāku?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums ryabikovich
kas ņēma ratus, sakiet, vai tie izvēršas tā, ka bērns aizmieg (mugura nolaižas)? Vai rati ir labā stāvoklī, vai labāk ņemt līdzi savu spieķi?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums ryabikovich
pastāsti kas ir iekļauts komplektā "vannošanās piederumi"? Vai man vajadzētu ņemt līdzi skūšanās želeju, sūkļus utt.?
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель построен в 2007 году, последний ремонт производился в 2015 году. Состоит из двух шестиэтажных основных зданий и двух- и трехэтажных вилл, в которых расположены номера типа Lake House; пяти 2-этажных Villa Ela Palace и двух 2-этажных Villa Ela Sultan Palace. Большая ухоженная территория, просторные и стильные номера. Хороший сервис и питание. Отель ориентирован на семейный отдых. Для отдыха с детьми продумано все до мелочей, проводится множество развлекательных и обучающих мероприятий. Развитая инфраструктура отеля предлагает массу возможностей для спокойного, активного или спортивного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 35 км от аэропорта, в 45 км от г. Анталья, в 2 км от г. Белек, на берегу моря.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж находится рядом с отелем. Протяженность пляжа составляет 270 м. Заход в море — пологий, песок. Пирс 1 100 кв.м. Матрацы, пляжные полотенца — бесплатно. Беседки на пляже «Beach Suites» (платно). Бар на пирсе.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, экскурсионное бюро, услуги по продаже билетов, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), Wi-Fi бесплатно (на всей территории отеля), 8 конференц-залов (50–800 чел), магазины, услуги фотографа, бассейны: 6 630 кв.м — открытый бассейн, олимпийский бассейн, крытый бассейн (с подогревом), детский бассейн, аквапарк (5 горок), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы и полотенца: бесплатно.

Рестораны и бары: основной ресторан «Enderun» — крытая секция рассчитана на 630 чел., открытая терраса на 390 чел.

7 A’la Carte ресторанов: мексиканский, рыбный, османский, итальянский, французский, Kalamata (ресторан эгейской кухни), японский (кулинарное шоу, оплата блюд по меню), по резервации, платно, 3 снэк-ресторана, 1 кондитерская E-patisserie, 1 детский ресторан, 12 баров

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 3 открытых детских бассейна, 230 кв.м, в одном из бассейнов 4 горки, крытый бассейн, 20 кв.м, аквапарк (5 водных горок), детский кинотеатр, детский парк. Клуб для малышей 1-2 лет (имеется подогреватель бутылочек, стерилизатор, микроволновая печь, комната для сна), мини-клуб (3-7 лет), джуниор-клуб (8-10 лет), макси-клуб для детей (11-13 лет), клуб для подростков (14-17 лет, курсы DJ, вечеринки, безалкогольный бар). Родители могут получить пейджер (бесплатно, по запросу), либо загрузить программу на смартфон и наблюдать за детьми в мини-клубе. Во всех номерах предоставляются — подогреватель для бутылочек и baby phone (по предварительному запросу и наличию на ресепшн, бесплатно), плюшевый медведь (в подарок), мультипликационные каналы с 07:00 до 22:00, детский набор для душа; детские голубые и розовые халаты и тапочки (от 3 лет); для детей до 3 лет: горшок, детская ванночка, детский табурет в ванной; в мини-баре 2 маленькие упаковки молока, детская коляска — бесплатно по наличию и по запросу. Детский ресторан в мини-клубе (обед, полдник и ужин: каши, супы..), детский буфет в основном ресторане, в основном ресторане место для приготовления детского питания, стерилизатор, микроволновая печь. Детям от 4 до 12 лет персональная регистрация при заезде и выезде на ресепшен, няня в ‘Smiling Babies’ (1-2 лет) и ‘Everland Q’ (3-12 лет), в рабочие часы — бесплатно на территории мини-клуба, в нерабочие часы — платно (по предварительному запросу), особые подгузники для плавания, непромокаемые в воде, игрушки для игр в песочнице.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно — кинотеатр (открытый/крытый), библиотека, анимация на русском языке, вечеринки, развлечения и шоу (вечеринки на пирсе и у бассейна, шоу в амфитеатре), курсы DJ, турецкая баня, сауна, фитнес-центр, фитнес-программы (индивидуально, платно), 2 теннисных корта (тартановое покрытие), теннисные ракетки и мячи, дартс, бочча, бильярд, настольный теннис, батут (в определенные часы), баскетбол, пляжный волейбол, мини-футбол, мини-гольф, водное поло, аэробика, водная гимнастика, стретчинг, стрельба из пневматической винтовки, некоторые виды безмоторного водного спорта (серфинг и катамаран только при наличии лицензии), джакузи бесплатно (после процедур), аквапарк (5 горок). Платно — SPA-центр (витамин-бар в СПА бесплатно), массаж и пилинг, салон красоты, парикмахерская, освещение теннисных кортов, уроки тенниса, уроки серфинга, моторные виды водного спорта, в т.ч. парусник, боулинг (4 дорожки), игровые автоматы.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 583 номера.

Istabās

Центральный кондиционер (работает в зависимости от погодных условий), мини-бар (безалкогольные напитки, молоко и пиво бесплатно, пополняется ежедневно), плазменный телевизор, во всех номерах 4 детских канала (07.00-22.00), прямой телефон, Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно), ванна или душ, фен, косметическое зеркало, халат, тапочки, балкон. Уборка номера: ежедневно, смена белья: ежедневно, смена полотенец: ежедневно (по запросу), room service (с 02:00 до 07:00, часть блюд по меню бесплатно, для людей с ограниченными возможностями — бесплатно круглосуточно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese İskele Mevkii, Belek, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 710 22 00 Fax: +90 242 715 27 75
Tīmekļa vietne: Ela Excellence Resort Belek
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.