Crystal Waterworld Resort & Spa 5*– Atsauksmes

13
Novērtējums 5.210
№68 viesnīcas reitingā Belek
5.7 Numurs
5.1 apkalpošana
5.3 Tīrība
5.1 Uzturs
5.8 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2013. gadā. Tas sastāv no deviņām 5 stāvu ēkām un četrām 3 stāvu ēkām, kuras savā starpā savieno koridors pirmajā stāvā. Atrodas jūras krastā, 10 km attālumā no Belekas centra. Viesnīca ir piemērota jebkuras kategorijas viesu atpūtai, īpaši ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар _719866
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Tī rī š ana istabā ļ oti slikta, drupač as stū ros, smiltis no jū ras, dvieļ i nemainā s, tikai atkal saloka. Gulta arī nav mainī ta. Vietē jie Turcijas iedzī votā ji apstā jā s viesnī cā uz 2 dienā m, tā pat kā tagad Eid al-Adha. … Tomēr ▾ Tī rī š ana istabā ļ oti slikta, drupač as stū ros, smiltis no jū ras, dvieļ i nemainā s, tikai atkal saloka. Gulta arī nav mainī ta. Vietē jie Turcijas iedzī votā ji apstā jā s viesnī cā uz 2 dienā m, tā pat kā tagad Eid al-Adha. Interesanti, ka visi vietē jie iedzī votā ji pē c ieraš anā s veic PCR. Mē s vienkā rš i nā kam atpū sties un pandē mijas laikā pastā v tā di riski. Un š eit ir tik daudz cilvē ku. Ē damzā lē vispā r nav vietu murgs, meklē jam vietas. Grī das ir netī ras. Apkopē ji netī ra. Bē rnu galdi vispā r ir murgs (kā jas ir netī ras) pat bē rnam nav vē lē š anā s sē dē t. Zvanu uz reģ istratū ru, bet nav neviena krieviski runā još a vadī tā ja. Ap baseinu vienmē r atrodas sulas un ū dens atkritumi. Nav iespē jams staigā t basā m kā jā m. Pie baseina nebija pietiekami daudz vietu, jo vietē jie iegriezā s atvaļ inā jumā .
аватар nashka06
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Vilš anā s. Beleka ir mū su iecienī tā kais kū rorts, Covid laikā mē s paļ ā vā mies uz Crysral viesnī cu ķ ē di, uz viņ u apkalpoš anu. . . Nav animā cijas, nemaz (pa dienu kaimiņ u viesnī cā s pā riet, bet te redzams, ka nolē ma naudu netē rē t, strī ds - Covid). … Tomēr ▾ Vilš anā s. Beleka ir mū su iecienī tā kais kū rorts, Covid laikā mē s paļ ā vā mies uz Crysral viesnī cu ķ ē di, uz viņ u apkalpoš anu. . .
Nav animā cijas, nemaz (pa dienu kaimiņ u viesnī cā s pā riet, bet te redzams, ka nolē ma naudu netē rē t, strī ds - Covid). Bet restorā nā ir rindas. . . rindas nav domā tas vā jprā tī gajiem - no rī ta lī dz vakaram. No rī ta jā stā v pie kafijas, atseviš ķ i pie olas, atseviš ķ i pie salā tiem, atseviš ķ i pie bulciņ as, siera...rī ts kļ ū st ne visai patī kams.
Pie baseina ir sauļ oš anā s krē sls uz sauļ oš anā s krē sla, vieta jā ieņ em 8 no rī ta. Uz slidkalniņ iem ir rinda...ak jā , jū ra...tā ir skaista, bet pā rē jais ir tas pats...klā ja krē sls uz klā ja krē sla...
Par ē dienu: izvē le ļ oti pieticī ga, tikai zivis no jū ras veltē m (kā jū ras asaris vai skumbrija un viss! ). Zivju restorā ns ir slē gts, Covid))))
Tā pē c Covid dē ļ sauļ oš anā s krē slus nevajadzē tu pā rvietot vismaz 30-50 cm? Noalgojiet vairā k viesmī ļ u, ja nē , tad samaziniet par 30% atpū tnieku.
Mē s ejam uz jū ru atpū sties, nevis stā vē t bezgalī gā s rindā s un atspiest kā jas pret kaimiņ u, guļ ot uz sauļ oš anā s krē sla. Iespē jams, tik garu un nervozu apskatu vē l neesmu uzrakstī jusi, varbū t kā dam noderē s.
аватар Lana.Sapronova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū tā mies ar mazu bē rnu, negatī vais, kas saistī ts ar istabu uzkopš anas organizē š anu, izsvī troja visus š ī s viesnī cas pozitī vos aspektus. Viņ i lū dza uzkopt mū su prombū tnes laikā - kad esam pludmalē no rī ta vai pē c vakariņ ā m, jo ​ ​ bē rnam vajag gulē t - viņ i palika bez tī rī š anas. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar mazu bē rnu, negatī vais, kas saistī ts ar istabu uzkopš anas organizē š anu, izsvī troja visus š ī s viesnī cas pozitī vos aspektus. Viņ i lū dza uzkopt mū su prombū tnes laikā - kad esam pludmalē no rī ta vai pē c vakariņ ā m, jo ​ ​ bē rnam vajag gulē t - viņ i palika bez tī rī š anas. Recepcijā sū dzē jā s un viesu attiecī bas - bezjē dzī gi, sajū ta, ka paš as apkopē jas ir atbildī gas par procesu. Viņ a pat uzrakstī ja sū dzī bu, kas adresē ta ģ en. Direktori – rezultā ts tā ds pats. Rezultā tā jau 7. dienu dzī vojam smalkā s smiltī s un nemitī gi atgā dinā m par nepiecieš amī bu nomainī t dvieļ us un izvest atkritumus no istabas. Apkopē jas nereaģ ē uz komentā riem nerunā t skaļ i, kad bē rns guļ , ī sā ks par nulli. Arī saruna ar š o apkopē ju vadī tā ju izrā dī jā s neauglī ga. Nevienam neiesaku braukt ar bē rniem, protams, pati nekad vairs neizvē lē š os š o viesnī cu un visiem, ko pazī stu, iesaku to nedarī t. Es domā ju, ka, ja viesnī ca sevi pozicionē kā.5 * - tik neglī ts personā ls ir nepieņ emams. Ar aģ entū ras starpniecī bu pieprasī š u kompensā ciju par morā lo kaitē jumu.
аватар sofaulan
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kristā ls ir kristā ls un, kad redzē ju, ka cilvē ki raksta negatī vas atsauksmes, nolē mu uzrakstī t savu. Ja ē dat pē c riksos š ajā viesnī cā , tad jums š eit dabiski nepatiks, bet ja vispā r, tad viesnī ca nav slikta. Protams, ir daudz mī nusu, bet ir arī plusi. … Tomēr ▾ Kristā ls ir kristā ls un, kad redzē ju, ka cilvē ki raksta negatī vas atsauksmes, nolē mu uzrakstī t savu. Ja ē dat pē c riksos š ajā viesnī cā , tad jums š eit dabiski nepatiks, bet ja vispā r, tad viesnī ca nav slikta. Protams, ir daudz mī nusu, bet ir arī plusi. Un patiesī bā tas ir naudas vē rts. Mums patī k biež i atpū sties un neesam ī paš i izvē lī gi. Bija riksos un viesnī cā s zemā kā lī menī . Š ogad mē s palikā m š ajā viesnī cā . Pagā juš ajā mē nesī . Protams, ja nauda atļ auj, ņ emiet viesnī cu augstā kā lī menī , bet, ja budž ets ir ļ oti ierobež ots un ne uz ilgu laiku, tad š ī viesnī ca ir diezgan labs variants. Manuprā t, galvenais trū kums ir neliela betona platī ba. Apstā dī jumu acī mredzami trū kst. Bet par ko sū dzē ties, izvē loties viesnī cu, paskatieties uz fotogrā fijā m un uzreiz redzē siet, vai viesnī cai ir vai nav zaļ ā zona. Personī gi mū s š is brī dis nemaz nesatrauca. Patiesī bā viesnī cu izvē lē jā mies tā s forš ā akvaparka dē ļ . Jū s neatradī siet viesnī cu ar š ā du ū dens atrakciju parku par tā du cenu un pat Belekā . Ir arī labs ū dens atrakciju parks bē rniem. Bet tomē r neieteiktu apsvē rt š o viesnī cu ģ imenē m ar bē rniem un atkal tikai teritorijas dē ļ . Un š eit ir daudz atpū tnieku ar bē rniem. Istaba ir diezgan pienā cī ga, viss ir vienkā rš s, bet izskatā s labi un darbojas labi. Uboka un vispā r serviss normā ls. Mums bija standarts, un vienī gais, kas kaitinā ja, bija tē jkannas trū kums. Bet mē s tajā brī dī zinā jā m, ka tā bū s. Kopumā svē tki pagā ja labi. Viesnī ca nav slikta par š ā du cenu lī meni!
аватар Elegant777
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s bijā m š ajā viesnī cā pagā juš ajā gadā . Mē s to izvē lē jā mies vē lreiz, jo man ļ oti patika pagā juš ajā reizē (es uzrakstī ju atsauksmi). Ceļ oju kopā ar vī ru un 3 gadus veco dē lu. … Tomēr ▾ Mē s bijā m š ajā viesnī cā pagā juš ajā gadā . Mē s to izvē lē jā mies vē lreiz, jo man ļ oti patika pagā juš ajā reizē (es uzrakstī ju atsauksmi). Ceļ oju kopā ar vī ru un 3 gadus veco dē lu. Gada laikā viesnī ca ir nedaudz mainī jusies - pievienoti pā ris bā ri, teritorija ir padarī ta vē l skaistā ka pateicoties ziediem un atvē rta ā ra kafejnī ca - tas ir vienkā rš i fantastiski, tā pē c jū s domā jat, nu ko var jā dara tā , lai bū tu vē l labā k, bet viņ i to atrada)) Turku kafija ir ļ oti laba, skaisti pasniegta ar kausē tu ū deni un turku garš u. Saldē jums, tā pat kā pagā juš ajā reizē , ir izcils, saldumi neķ ī tri garš ī gi, tos baroja galvenajā restorā nā nokauš anai. Viss garš ī gs un daudzveidī gs. Gaļ a ir daž ā da, ir zivis, ir vairā k nekā pietiekami daudz piedevu, itā ļ u makaroni ir lieliski. Bē rniem ir arī paradī ze - ir slidkalniņ i, izklaides, mini dā rzs. Iesaku š o viesnī cu gan jaunieš iem, gan pā riem. Nā kamgad atgriezī simies treš o reizi! Uz drī zu tikš anos, mans maģ iskais Kristā ls: *)
аватар maxslu
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ā tri un bez starpgadī jumiem ieradā s agri no rī ta. Viesnī cā diezgan ilgi gaidī jā m savas divas istabiņ as. Pirmā istaba pirmajā stā vā , stū ra istaba ar papildu saliekamo gultu, tika pieš ķ irta gandrī z laikā (kā tika teikts ap pulksten diviem pē cpusdienā ), otrā istaba tika pieš ķ irta pavisam citā telpā . … Tomēr ▾ Ā tri un bez starpgadī jumiem ieradā s agri no rī ta. Viesnī cā diezgan ilgi gaidī jā m savas divas istabiņ as. Pirmā istaba pirmajā stā vā , stū ra istaba ar papildu saliekamo gultu, tika pieš ķ irta gandrī z laikā (kā tika teikts ap pulksten diviem pē cpusdienā ), otrā istaba tika pieš ķ irta pavisam citā telpā . viesnī ca treš ajā stā vā ar kavē š anos, lai gan viņ i kā viena ģ imene lū dza pieš ķ irt blakus esoš ā s istabas. Bet viņ i nezvē rē ja un paņ ē ma numurus, kas mums bija pieš ķ irti. Protams, nebija ē rti staigā t vienam pie otra no vienas viesnī cas daļ as uz pretē jo. Regulā ri un labi tī rī ju mū su istabu pirmajā stā vā . Otrā istaba diemž ē l tika uzkopta ā rkā rtī gi reti un nekvalitatī vi. Abos gadī jumos dzeramnauda nebija skopa, tač u apkopē ju attieksme pret otro istabu bijusi nolaidī ga.
Viņ i iedeva kopī gu lielo gultu un gultiņ u (kā jau rakstī ju) trī s cilvē kiem. Bet viņ i uzlika divas segas trim cilvē kiem. Man vairā kkā rt nā cā s lū gt citu segu, un pē c lielā m pū lē m viņ i beidzot to man iedeva.
Treš ajā dienā pā rtrū ka duš a. Š ļ ū tene ilgi netika mainī ta, bet pē c tam, kad izskrū vē ju š ļ ū teni un ar to devos uz reģ istratū ru, pie manis atsū tī ja santehniķ i un viņ š nomainī ja š ļ ū teni.
Uztura ziņ ā - daudz ē dienu bet pilnī gi vienmuļ š uzturs. Katra diena vienā da. Pagā juš ajā gadā mē s dzī vojā m trī szvaigž ņ u viesnī cā , kas arī bija viss iekļ auts. Tā tad - ē diens pē c maniem iespaidiem bija apmē ram tā ds pats ar š o. Nu, varbū t nedaudz labā k. Cilvē kam, kurš neē d gaļ u, nav lielas izvē les. Viens - divi ē dieni bez gaļ as + dā rzeņ u izcirtņ i + augļ i bez eksotikas, piemē ram, ā boli, apelsī ni, ik pa laikam vī nogas, melones (nav garš ī gi) un banā ni, kā arī arbū zi un bumbieri. Bija arī persiki. Brokastī s milzī gs skaits olu ē dienu. Reiz ar acs kaktiņ u ieraudzī ju zemeni, bet tā beidzā s tik ā tri, ka radī ja neizpratni, kā pē c vispā r ir jā dod, ja to varē ja paņ emt saujiņ a cilvē ku, kas ē dnī cā bija starp pirmajiem. . . piedodiet - restorā ns; )
WiFi - aizmirstiet par fotoattē liem un videoklipiem, tikai ī sziņ as ar š o savienojuma kvalitā ti...
Vispā r viesnī ca velk nevis uz 5 zvaigznē m, bet č etrinieku, nu, gaiteņ os paklā js ir, maigi sakot, noguris. Pakalpojums arī nav 5 zvaigznes. Bet kopumā nepalika nepatī kami nosē dumi un viss ir kā rtī bā , patiesī bā , it ī paš i, ja ņ em vē rā , ka akvaparks ir labs un jū ra ir brī niš ķ ī ga. . . Tiesa, oļ i ar smiltī m un dziļ ums ir ass un ā trs...Bē rniem jū ra ir grū tā ka...Bet ir baseins...Tā tad bē rni ir laimī gi. Nu, arī mē s.
Es ceru, ka mans pā rskats bija noderī gs.
аватар Elegant777
Viesnī cu ieteica aģ entū ra. Izlasot atsauksmes, es zinā ju, ko gaidī t. atpū tā s ar vī ru un bē rnu 1 gadu un 10 mē neš us. Tā tad secī bā : ieradā s pulksten 6:00.7 jau bijā m viesnī cā . Reģ istrē š anā s istabā no 14:00. … Tomēr ▾ Viesnī cu ieteica aģ entū ra. Izlasot atsauksmes, es zinā ju, ko gaidī t. atpū tā s ar vī ru un bē rnu 1 gadu un 10 mē neš us. Tā tad secī bā : ieradā s pulksten 6:00.7 jau bijā m viesnī cā . Reģ istrē š anā s istabā no 14:00. Mums lū dza atstā t somas un doties ē st. Viņ i man teica, kas ir kas. Ē diens visos restorā nos ir ļ oti garš ī gs. Tiesa, jū s to redzat reti. Bē rniem ir bē rnu ē dienkarte un diē tas ē dienkarte (vā rī ti brokoļ i, puķ kā posti, kartupeļ i, cukini, burkā ni. Vistas un tī tara gaļ a). Paņ emot blenderi, jū s varat mierī gi visu sakult kartupeļ u biezenī un barot bē rnu). Es par to nezinā ju un nē sā ju lī dzi burciņ u pā rtiku. Ir moments ar pienu - viņ iem tas ir vā rī ts, nevis burkā s. Es neriskē ju - bē rns tā vietā ē da piena putru (manna, auzu pā rslas, rī si). Ir bē rnu baseins ar slidkalniņ iem. Apkā rtnē ir daudz izklaides mazajiem. Atseviš ķ i es pastā stī š u par viņ u saldumiem. Es neesmu ī paš s gardē dis š ajā jautā jumā , bet viss bija tik garš ī gs, ka tas jau bija aizdomī gi))) Es gatavoju š iku 100% Arabica kafiju. Viņ u saldē jums ir garš ī gs ar krē jumu. Uz baseinu rē ķ ina ir izvē le. viss ir tī rs un kā rtī gs. Animā cija ir smieklī ga. Numuri: uzkopti katru dienu. Minibā rs arī . Dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Veļ a 1 reizi 3 dienā s. Pati istabiņ a ir nedaudz nogurusi, bet kopumā viss ir ok. Vietā m tepe uz sienā m. Jū ra: ļ oti ē rti iet nevis karstumā , bet pa garu promenā di ar konderiem. Sauļ oš anā s krē slu pietika visiem. Pludmale ir smilš aina un oļ aina. Mums patika apkalpoš ana, trenaž ieru zā le lieliska. Iesakā m visiem. tieš ā m atpū tusies 5 *****
аватар sivun944
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta ar puisi. Biju viesnī cā un vē sā kā , proti, nav ar ko salī dzinā t. Bet viesnī ca mums ļ oti patika. Tī rs, kā rtī gs, nav nekā das diskriminā cijas pret slā viem, kā daž ā s viesnī cā s. Istabas mazas, bet nakš ņ oš anai der. … Tomēr ▾ Atpū ta ar puisi. Biju viesnī cā un vē sā kā , proti, nav ar ko salī dzinā t. Bet viesnī ca mums ļ oti patika. Tī rs, kā rtī gs, nav nekā das diskriminā cijas pret slā viem, kā daž ā s viesnī cā s. Istabas mazas, bet nakš ņ oš anai der. Ē diens garš ī gs, daudz! Daudz augļ u! Vienmē r ir zivis un vista. 2 reizes bija garneles un pā ris reizes sarkanā s zivis. Ē dinā š ana 24h, alkohols normā ls. Ir arī vē ž i (dzē riens), viskijs, rums, dž ins, martini, tekila, alus (tam tiek doti rieksti) Pludmales bā rs, konditoreja, hammam, tvaika pirtis ir atvē rtas visas dienas garumā - bez maksas! Sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem. Vakaros interesanta ir animā cija. Ž ē l, ka uz pilsē tu nav kur braukt un no viesnī cas nav gā jiens (pā rē jais patika! Iesaku. Vietnē vē rtē jums 5.6 nav pelnī ts, ticiet man. Dotu 7-8 no 10!! ! !
аватар oks-ana
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nesaprotu cilvē kus, kas raksta sliktas atsauksmes. Par š ā diem cilvē kiem rodas iespaids, ka viņ i vē las 6 * AAE nosacī jumus, maksā jot par 5 * Turcijā . Viesnī ca ļ oti laba. Ierodoties tikā m ievietoti 15 minū tē s. Istaba kā vienmē r laba, viss skaisti, kopti, tikā m iztī rī ti un tī ri. … Tomēr ▾ Nesaprotu cilvē kus, kas raksta sliktas atsauksmes. Par š ā diem cilvē kiem rodas iespaids, ka viņ i vē las 6 * AAE nosacī jumus, maksā jot par 5 * Turcijā .
Viesnī ca ļ oti laba. Ierodoties tikā m ievietoti 15 minū tē s. Istaba kā vienmē r laba, viss skaisti, kopti, tikā m iztī rī ti un tī ri. Regulā ri tī rī ts, dvieļ i mainī ti, tiklī dz atstā jā m tos uz grī das. Mini bā rs tika pastā vī gi papildinā ts.
Ē dinā š ana kā vienmē r Turcijā ar "viss iekļ auts" nosacī jumiem. Liellopu gaļ a, vista, pā ris reizes pat jē ra gaļ a, zivis - visas daž ā dā s formā s, ar daž ā dā m mē rcē m. . . Bija tvaicē ts ē diens. Manai meitai ļ oti garš o brokoļ i un cukini, bez tiem neiztika arī Turcijā . . Augļ i - arbū zi, melones, plū mes, persiki, ķ irš u plū mes, aprikozes, ā boli, apelsī ni, gan ne katru dienu, bet mainī jā s. Patī kami, ka bija parasts vistas buljons, jo. meita neē d biezzupas. Kas attiecas uz tā m atsauksmē m, kur rakstī ts par rindā m pē c ē diena. JĀ bija rindas, BET uz frī kartupeļ iem! ! ! un tā saucamajai picai (cepam mī klu ar malto gaļ u vai sieru) ATDOD, ej atvaļ inā jumā ē st frī un picu?? ! ! Vai tu neē di McDonaldā ? ! Tā tad ar ē š anu ar viņ iem viss kā rtī bā , droš i ejiet ar bē rniem! Neviens nepaliks izsalcis.
Pati viesnī ca skaista, tur ir zaļ umi, baseini milzī gi, vietas pietiek visiem. Bē rnu sektors ar peldbaseiniem kopumā ir lielisks, it kā ē nā , kas priecē ja, jo. pat dienas svelmē droš i varē ja tur palaist bē rnu, nebaidoties, ka apdegs. Slī dkalniņ i vispā r super, bet kā jau gandrī z visā s viesnī cā s strā dā laicī gi.
Animā cija - standarta, pludmalē - volejbols un boulings, baseinos - fitness, tiek izklaidē ti arī bē rni, vakaros pirms bē rnu diskotē kas bē rni pat tika apbalvoti par visā dā m sacensī bā m, kas ir jauki. Interesanta ir arī vakara programma.
Tū risti pā rsvarā arā bi, vā cieš i, slovā ki, kazahi. Viesnī ca tieš ā m ģ imenei draudzī ga, visi ieradā s ar ģ imenē m ar bē rniem. Un atbildot uz to cilvē ku atsauksmē m, kuri rakstī ja, ka arā bi baseinos kā pa drē bē s - tā s nav drē bes, tie ir ī paš i peldkostī mi sievietē m, kuras valkā hidž abu!
Viesnī ca atrodas ē rtā vietā - pā ri ceļ am ir tirgus, nav pat jā brauc uz Beleku pē c suvenī riem un iepirkties. Un netā lu aptieka mū s izglā ba, mē s apdegā mies, aizbē gā m un nopirkā m pantenolu, starp citu cena izrā dī jā s tā da pati kā Krievijā .
Kopumā ļ oti laba viesnī ca, ī paš i, ja ceļ o ar bē rniem
аватар liza_b
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā s ar puisi 2017. gada jū nijā.7 naktis. Sā ksim ar reģ istrē š anos, ieradā mies viesnī cā septiņ os no rī ta un mū s uzreiz nepiereģ istrē ja, iedeva dvieļ u kartes un piedā vā ja nomazgā ties spa centrā , t. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar puisi 2017. gada jū nijā.7 naktis. Sā ksim ar reģ istrē š anos, ieradā mies viesnī cā septiņ os no rī ta un mū s uzreiz nepiereģ istrē ja, iedeva dvieļ u kartes un piedā vā ja nomazgā ties spa centrā , t. i. uz publisku vietu. Mē s no tā atteicā mies un devā mies uzreiz uz brokastī m. Atgriezā mies reģ istratū rā ap pulksten 11, cerī bā , ka tagad vismaz iekā rtosies vai vismaz teiks, ka jā gaida, kamē r istabiņ a bū s brī va, bet tā s nebija, teica. atkal gaidī t. Nā kamajā reizē viņ i ieradā s pulksten 12 un mums teica, ka viesnī cā nav pietiekami daudz istabu un mē s tikā m pā rvietoti uz citu paraiso kristā lu. Pē c ilgā m diskusijā m un diskusijā m par mū su kompensā ciju, mē s beidzot vienojā mies par vienu nakti citā viesnī cā . Un mē s, starp citu, nebijā m vienī gie, uz to viesnī cu tika pā rcelti vē l 9 numuriņ i, bet, kā es sapratu, uz visu pā rē jo. jau no š ī s situā cijas mani neiepriecinā ja viesnī ca.
Atgriež oties pie sava kristā la, mē s aizmirsā m savu mugursomu citā viesnī cā . Š o problē mu ā tri atrisinā ja, š im pluss, paš i atveda uz mū su viesnī cu, BET galvenais, ka atveda, nezinu kas to izdarī ja, nenomelnos, paldies Dievam, ka bija mugursomā nav naudas, man likā s, ka pat nav ko zagt, kas tur uztraucas, bet izrā dā s, ka nebija. Es nevaru iedomā ties, kā pē c viņ iem vajadzī ga puse pudeles tī ra ū dens, nepabeigta tē ja un, pats galvenais, 20 prezervatī vi, viņ i visi to izvilka no mugursomas. Tur viss tika apgriezts. Mē s par to pasmē jā mies, bet nogulsnes palika.
Tā lā k pa viesnī cu. Ļ oti skaisti, daudz vietu kur pasē dē t un atpū sties. Viesnī ca bija 100 procenti pilna, bet vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, kas mani iepriecinā ja. Lai arī cilvē ku bija daudz, bet dē ļ tā , ka viesnī ca ir gara, tas nav tik pamanā ms. Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs, no gaļ as tikai liellopa gaļ a, vista un tī tars, vienmē r visa kā pietika. Kā dreiz bija locī tava ar tī taru uz iesma, tas bija nepietiekami izcepies t. i. neapstrā dā ti gaļ as gabali. ir pietiekami daudz dā rzeņ u, daž ā du zaļ umu un augļ u, un no augļ iem vienmē r ir bijis arbū zs, melone, mazi bumbieri un apelsī ni. Reiz viņ i atveda ķ irš us un banā nus, bet viņ iem nebija laika to izmē ģ inā t, viņ i to nekavē joties izjauca.
Par servisu. Man radā s iespaids, ka krievus tur ī paš i nemī l, vispā r viņ iem ir vienalga. (Starp citu, viesnī cā , kurā pavadī jā m pirmo nakti, ļ oti draudzī gs personā ls, salī dzinot ar š ī m debesī m un zemi). Bā rmeņ i vispā r ir atseviš ķ s jautā jums, viņ i absolū ti neprot pagatavot kokteiļ us, tikai pā ris cilvē ki no visas viesnī cas uztaisī ja garš ī gus. No bā rmeņ iem ļ oti maz cilvē ku zinā ja krievu valodu un arī tad ne pā rā k labi.
Numurs. Istaba skaista, visas ē rtī bas ir, bet uzkopš ana ir š ausmī ga, vannas istabā grī da nebija mazgā ta un pat darba virsma nav noslaucī ta. Gultas veļ a bija jā maina ik pē c trim dienā m, visu uzturē š anā s laiku ne reizi, tikai divi spilveni, jo nokrā soju tos ar krā sotiem slapjiem matiem. Mini bā rs vienmē r tika papildinā ts. Dvieļ i tika mainī ti biež i.
Diskotē kas klubā nav ledus. daudzi turki un viņ iem paredzē ta mū zika.
Wi-fi ļ oti slikti pavilka viesnī cas teritorijā , vienī gā vieta, kur var sē rfot internetā ir tavā istabā , bet arī tad tī kls ne vienmē r pazuda biež i.
Animā cija, ja godī gi nekā , bija tikai uz lielā baseina. bē rniem vakara animā cija laba, bet ā tri apnī k. katru dienu viens un tas pats.
Kopumā izdevusies laba atpū ta, ja piever acis uz augstā k minē tajā m niansē m. Varbū t, ja nebū tu tik daudz apmeklē tā ju, viss bū tu labā k.
Parādīt vairāk »


iemiesojums teravika
4 gadā atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums aleksandrn62001
5 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 17 atbildes
iemiesojums fyedun
Ceļošana ar mazu bērnu
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums isaeva34
Es esmu no Krievijas, vai es varu izmantot internetu?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums infowaterworld
‹ Viesnīca Crystal Waterworld Resort & Spa 5*
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель был открыт в 2013 году. Состоит из девяти 5-этажных зданий и четырех 3-этажных корпусов, соединенных между собой коридором на нижнем этаже. Расположен на берегу моря, в 10 км от центра города Белек. Отель подходит для отдыха любых категорий гостей, а особенно для семей с детьми.

Atrašanās vieta Отель расположен в 40 км от аэропорта, в 50 км от центра г. Анталья, в 10 км от г. Серик, на берегу моря.
Pludmales apraksts Пляж длиной 500 м и шириной 100 м. Заход в море: песок, галька, камни, пирс. Душ, кабинки для переодевания, спасатель на пляже. Полотенца выдаются за депозит. Бар на пляже: бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi бесплатно (до 56 кб/с, на всей территории отеля), услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно (платно), 1 конференц-зал: 814 кв.м на 750 чел., интернет-кафе (платно), магазины, усдуги фотографа, 2 открытых бассейна с пресной водой (без подогрева), 1800 и 800 кв.м.,1 крытый бассейн с подогревом в холодное время года, 165 кв.м.

Рестораны и бары:

Основной ресторан — шведский стол, завтрак 07:00 – 10:00, поздний завтрак 10:00-11:00, обед 12:30-14:30, ужин 18:00-21:30, поздний ужин 23:00-07:00. В дневное время предлагаются закуски в снэк ресторане (12:00-18:00). Есть диетическое и вегетарианское питание (бесплатно).

Anatolia — турецкий реторан.

Al Dente — итальянский ресторан.

Latino — латиноамериканский ресторан.

Dragon — азиатский ресторан (платно)

Caretta — рыбный ресторан (платно).

Стэйкхаус (платно).

Часы работы 19:00-21:30.

Для гостей проживающих в отеле минимум 7 ночей 1 посещение A la carte ресторанов «Anatolia», «Al Dente» и «Latino» по предворительной записи — бесплатно. Повторное посещение — платное.

Лобби-бар 10:00-00:00.

Бар у бассейна 10:00-00:00.

Бар на пляже 10:00-18:00.

Снэк бар 10:00-17:00.

Terrace Bar 18:00-00:00.

Cobra Bar 10:00-18:00.

Atlantis Bar 18:00-00:00.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб (4-12 лет), игровая комната, детская анимация на русском языке, мини-диско. Открытый бассейн с горками 350 м2, глубина 40 см (3 горки), секция в главном бассейне для малышей, 50 м2 (глубина 20 см), детская секция в крытом бассейне 20 м2. Детский буфет (обед, ужин), детская коляска (платно). В основном ресторане можно воспользоваться блендером и микроволновой печью для приготовления детского питания.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Массаж платно, парная бесплатно, сауна и турецкая баня (хаммам) бесплатно, пилинг платно, боулинг платно (2 дорожки), дартс бесплатно, игровые автоматы платно, анимация бесплатно, живая музыка (2 раза в неделю), турецкая ночь (1 раз в неделю), амфитеатр бесплатно, ТВ салон бесплатно, кинотеатр бесплатно, мини-гольф бесплатно, гольф платно (9 и 18 лунок, гольф-поле Tat Golf), теннисный корт днём бесплатно (с жестким покрытием), освещение теннисного корта и прокат теннисных ракеток и мячей — платно, уроки тенниса платно, баскетбол бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, мини-футбол бесплатно, водные виды спорта платно, аквааэробика бесплатно, 11 водных горок, часы работы 10:00-12:00 /14:00-17:00.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 882 номера.

Istabās

Центральный кондиционер, Wi-Fi, бесплатно (до 56 кб/с), телевизор, спутниковое ТВ, сейф (бесплатно), телефон (платно), мини-бар бесплатно (безалкогольные напитки и вода пополняются по мере использования), ванная комната, фен (бесплатно), тапочки, балкон или терраса. Уборка номера: ежедневно, смена полотенец: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю, room service: круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • modināšanas pakalpojums (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Belek, Boğazkent Mevkii Serik, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 777 0 777 Fax: +90 242 777 0 799
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.