Club Mega Saray hv1– Atsauksmes

55
Novērtējums 7.910
№14 viesnīcas reitingā Belek
8.1 Numurs
7.9 apkalpošana
8.2 Tīrība
8.0 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Uzcelta 1992. gadā, pēdējo reizi renovēta 2019. gadā. Viesnīca sastāv no 3 un 4 stāvu galvenajām ēkām, piecām 2 un 3 stāvu klubu ēkām un 5 stāvu luksusa ēkas. Skaista, kopta teritorija. Kvalitatīvs un daudzveidīgs ēdiens, aktīva animācijas programma un liela izklaides izvēle āra aktivitātēm, laba izvēle ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар _121738
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
No 2021. gada 22. jū lija lī dz 29. jū lijam mē s ar manu 5 cilvē ku ģ imeni (2 pieauguš ie, 2 pusaudž i un 2 gadus vecs bē rns) apmetā mies viesnī cā Club MegaSaray. Svē tku sā kums bija lielisks. Izbaudī jā m jū ru, sauli, viesnī cas piedā vā tā s izklaides un ē dienus. … Tomēr ▾ No 2021. gada 22. jū lija lī dz 29. jū lijam mē s ar manu 5 cilvē ku ģ imeni (2 pieauguš ie, 2 pusaudž i un 2 gadus vecs bē rns) apmetā mies viesnī cā Club MegaSaray. Svē tku sā kums bija lielisks. Izbaudī jā m jū ru, sauli, viesnī cas piedā vā tā s izklaides un ē dienus. Tač u pē dē jā uzturē š anā s dienā č etri nonā cā m slimnī cā ar akū tu saindē š anos pē c vakariņ u ē š anas iepriekš ē jā dienā . Saindē š anā s notikusi ar jū ras velš u salā tiem, kur galvenā s sastā vdaļ as bija garneles, mī dijas un kalmā ru gredzeni. Ē dienu nodroš inā š ana no zemas kvalitā tes produktiem ir nepieņ emama š im viesnī cas lī menim. Š is fakts mums radī ja lielu vilš anos, ņ emot vē rā , ka š ī ir piecu zvaigž ņ u viesnī ca, par kuru samaksā jā m ievē rojamu naudas summu un gaidī jā m augstu pakalpojumu, tostarp pā rtikas, kvalitā tes un droš ī bas lī meni. Viesnī cā mums daudz kas patika, tač u pē c murga pā rdzī voš anas un bailē m par bē rnu dzī vī bā m, diez vai mē s tur vairs nekad neatgriezī simies. Papildus: 1. Galvenā s ē kas 8210. istabā nedarbojas labi kondicionieris. 2. Istabā s ik pa laikam nestrā dā telefoni. Iemesls nebija saprotams.
3. Kalpones daž kā rt jaucas. Netī rs dvielis tiek pacelts no grī das, nevis nomainī ts, bet gan pagriezts uz tī ro pusi un nolikts. 4. Bē rnu istabā.0-3 gadus veciem mazuļ iem rotaļ lietu ir minimā li un tā s ir salauztas.
аватар tetiana.tkachuk
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c ceļ ojumu aģ entū ras vadī tā ja ieteikuma un atsauksmē m. Viesnī ca atrodas netā lu no lidostas. Pē c ieraš anā s uzreiz devā mies brokastī s. Pie ieejas restorā nā mē ra temperatū ru un visiem izsniedz maskas, neapkalpo, ja atnā c bez maskas. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c ceļ ojumu aģ entū ras vadī tā ja ieteikuma un atsauksmē m. Viesnī ca atrodas netā lu no lidostas. Pē c ieraš anā s uzreiz devā mies brokastī s. Pie ieejas restorā nā mē ra temperatū ru un visiem izsniedz maskas, neapkalpo, ja atnā c bez maskas. Tā tas bija visos restorā nos, izņ emot bā ru. Nedaudz pievī la galvenā restorā na izskats: nedaudz novecojis telpas dizains, daudzi atpū tnieki, kliedzoš i bē rni, netī ras grī das un kaķ is staigā pa restorā nu. Viesmī ļ i bija ģ ē rbuš ies tumš i zilos polo kreklos un izskatī jā s nekopti. Tad uzzinā jā m, ka viesnī cā atpū š as daudz turku, jo tagad ir lieli svē tki un viņ i ieradā s ar daudzbē rnu ģ imenē m. Turki pie galdiem ir diezgan pavirš i. Tiesa, nā kamajā dienā , iespē jams, iekļ uvā m restorā na sastrē gumstundā , viss bija tī rs. Interesanti, ka pē c svē tku beigā m un vietē jo iedzī votā ju aizbraukš anas viss personā ls pā rģ ē rbā s skaistos baltos kreklos, polo un smilš krā sas biksē s. Kas mani nedaudz pā rsteidza: restorā ns atrodas 2. stā vā un var kā pt tikai pa kā pnē m. Daudzi atpū tnieki bija ar bē rniem ratos, acī mredzot viņ iem nebija ī sti ē rti kā pt. Tad izstaigā jā m teritoriju un devā mies uz pludmali.
Man patika pludmale: liela piekrastes lī nija, laba ieeja jū rā , š ū poles krastā un viena pat jū rā . Nojumes ir pamatī gas, nav lietussargi, daudz sauļ oš anā s krē slu zem nojumes. Pludmale ir tī ra. Istabas karti mums iedeva pē c 12:00. Viņ i mū s apmetinā ja vecajā ē kā pie "klusā " baseina. Sā kumā mē s bijā m satraukti: vecā s lietas izskatā s novecojuš as. Un tad viņ i bija ļ oti priecī gi, jo paš as telpas ir labas, ar labu remontu un labi iztī rī tas. Skaļ a mū zika no galvenā baseina mū s netraucē ja ne dienu, ne nakti. Turklā t tas bija tuvu, lai dotos uz jū ru un galveno restorā nu. Vakariņ as tajā paš ā dienā mū s iepriecinā ja ar daudzveidī bu: suš i, mī dijas, garneles, sarkanā s zivis sienā s, tī tara kebabs, jē ra un teļ a kebabs un daudz kas cits. daudz dā rzeņ u un augļ u. Viss ir ļ oti svaigs un garš ī gs. Pusdienojā m restorā nā netā lu no pludmales: izvē le nav tik liela kā restorā nā , bet ar to pietiek, lai garš ī gi paē stu. No 12 lī dz 16 tika piedā vā ts saldē jums: "Oreo", saldē ts jogurts un daž ā di augļ i - viss garš ī gi. Dzē rieni ir vietē jie.
Istabas ledusskapis katru dienu tika piepildī ts ar labas kvalitā tes dzē rieniem. Viesnī cā bija vienkā rš i krā š ņ a vakara bē rnu programma. Papildus dejā m ar bē rniem, pē c katras dienas bija Š ovs. Izrā de ar lielo burtu: izrā de par Rotaļ lietu stā stu 3 tē mu Ninjago, ziepju burbuļ u izrā de - bē rni sajū smā č ī kstē ja, un pieauguš ajiem bija liela interese. Rā dī t trikus un akrobā tiskus skaitļ us. Pē c atsauksmē m arī vakara programma pieauguš ajiem bija ļ oti interesanta – nedevā mies. Viesnī cā ir ū dens atrakciju parks. Jā piebilst, ka droš ī bas ziņ ā viss ir labi organizē ts – strā dā daudzi glā bē ji un viņ i uzrauga slē poš anas noteikumu ievē roš anu. Bijā m apmierinā ti ar atpū tu un viesnī cas pakalpojumu kvalitā ti, tā pē c varam ieteikt atpū tai.
аватар toshka.kosha
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vē los padalī ties ar visu informā ciju par viesnī cu. Sā kumā es izlasī ju atsauksmes un uzzinā ju, ka jū s varat pievienoties viesnī cas klubam un pasū tī t komplimentu no viesnī cas pē c ieraš anā s. Aizpildī ju veidlapu, un pē c 3 dienā m nā ca apstiprinā jums, izdrukā ju un iedevu reģ istratū rā kopā ar kuponu reģ istrā cijas laikā (mums atnesa augļ us un vī nu istabā ). … Tomēr ▾ Vē los padalī ties ar visu informā ciju par viesnī cu.
Sā kumā es izlasī ju atsauksmes un uzzinā ju, ka jū s varat pievienoties viesnī cas klubam un pasū tī t komplimentu no viesnī cas pē c ieraš anā s. Aizpildī ju veidlapu, un pē c 3 dienā m nā ca apstiprinā jums, izdrukā ju un iedevu reģ istratū rā kopā ar kuponu reģ istrā cijas laikā (mums atnesa augļ us un vī nu istabā ). Tas bija prieks. P. S. Vī nu paņ ē mā m lī dzi uz mā jā m.
Rezervē jā m Club Standard, ar numuriņ u bijā m pilnī bā apmierinā ti. Duš a, laminā ta grī da, plakanais TV, minibā rs augstā lī menī (alus, kola, fanta, srite, dzirkstoš ais ū dens ar daž ā dā m garš ā m, š okolā des tā felī tes, salmiņ i).
Daudz izklaides pieauguš ajiem un bē rniem (spē lē ts ū denspolo, volejbols). Bē rniem ir lielisks mini klubiņ š (jā piesakā s laicī gi), bē rns vienmē r iznā ca apmierinā ts ar č upakupu, rokdarbiem, vakarā tika apbalvots ar diplomu un medaļ u).
Jū ra un pludmale ir vienkā rš i pā rsteidzoš as! Tī rs, silts ū dens, patī kamas smiltis. Ē rta ieeja. Nirst no mola. Pastā vī gi tī riet taku, pa kuru staigā atpū tnieki.
Akvaparks arī super, ripinā jā m pa visiem slidkalniņ iem.
Mē s gā jā m uz tenisu. Laukuma rezervē š ana ir bezmaksas, un par raketē m un bumbā m tiek iemaksā ts 5 $ depozī ts. Viesnī cā pastā vī gi notiek turnī ri, ir daudz sportistu (tagad es gribu pieteikt savu meitu tenisā ).
Vē los pateikties visam personā lam par ieguldī to darbu! Viesmī ļ i visu laiku jautā , ko atnest. Viņ i smaida un dod papildinā jumu bez problē mā m.
Iesaku visiem; ) visā dā ziņ ā izcila viesnī ca! ! !
 Пляж Мини клуб Основной ресторан
аватар MILA18052000
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem - dienā.24-27 grā di karstuma. Jū rā no rī ta vē ss - 20 grā di, bet pusdienlaikā sasilst lī dz 24. Vakarā jau vē ss 16. Jā ģ ē rbjas siltā k. Es izvē lē jos š o viesnī cu, jo mē s tur palikā m pagā juš ajā gadā . … Tomēr ▾ Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem - dienā.24-27 grā di karstuma. Jū rā no rī ta vē ss - 20 grā di, bet pusdienlaikā sasilst lī dz 24. Vakarā jau vē ss 16. Jā ģ ē rbjas siltā k. Es izvē lē jos š o viesnī cu, jo mē s tur palikā m pagā juš ajā gadā . Viss bija lieliski, tomē r biļ etes tika paņ emtas septembrī . Tagad novembrī puse restorā nu ir slē gti. Nav animā cijas. A la carte restorā ni arī ir slē gti. Piestā tne, no kuras varē ja nokā pt jū rā , tika demontē ta. Tū roperators man pat neteica, ka tas notiks. Arī viesnī cas mā jaslapā par to nav informā cijas.
Reģ istratū ras darbinieki ir ļ oti laipni pret mums. Viss tiks izskaidrots un izskaidrots. Ļ oti labi. Vienī gā problē ma ir telpas uzkopš ana. Viesnī cas koncepcijā teikts, ka uzkopš ana notiek katru dienu, un gultas veļ a tiek mainī ta ik pē c trim dienā m. Bet mums bija tī rī š ana pirmajā dienā un viss. Istabā un tualetē sā ka krā ties atkritumi. Istabā nebija ne peldmē teļ u, ne č ī bu. Katru dienu reģ istratū rā atstā ju lū gumu atnest peldmē teļ us un izmest atkritumus. Atveda tikai treš ajā dienā . Bā rs regulā ri piepildā s. Ē diens viesnī cā ir ļ oti garš ī gs. Nepietiek tematisku vakariņ u kā sezonā . Viesmī ļ i dara lielisku darbu. Meitenes ir ļ oti uzmanī gas un vienmē r smaidī gas. Viesnī cas teritorija ir ļ oti zaļ a un tī ra.
Kopumā viss ir ļ oti lieliski, ja neņ em vē rā uzkopš anu istabā . Vē los arī atzī mē t, ka otrajā viesnī cā uzturē š anā s dienā saņ ē mā m vē stuli no administrā cijas. Tajā bija dā vanu kupons. Varat to izmantot, lai iegā dā tos kaut ko viesnī cas veikalā ar Mega Saray logotipu. Ļ oti labi. Liels paldies par jū su uzmanī bu.
Ресепшн Территория Это Rad бар Возле Rad бара Жилые корпуса Въезд в отель Территория для стрельбы из лука Амфитеатр отеля где проводят вечером анимацию
аватар ryssvetlana
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ieradā mies 9:30, tieš i no autobusa visa bagā ž a tika nogā dā ta pā rstrā dei. Bijā m 4 pieauguš ie un 2 bē rni, piereģ istrē ti un sū tī ti ē st, pē c brokastī m mū s uzreiz ierā dī ja istabā s. … Tomēr ▾ Ieradā mies 9:30, tieš i no autobusa visa bagā ž a tika nogā dā ta pā rstrā dei.
Bijā m 4 pieauguš ie un 2 bē rni, piereģ istrē ti un sū tī ti ē st, pē c brokastī m mū s uzreiz ierā dī ja istabā s.
1) Numurs - 6232 - viss ir super.
Numurs 6230 - ā rē ji viss š ķ iet pa vecam, bet pastā vī gi kaut kas salū za, tad tualetes pods, tad turē tā js, tad durvju rokturis, tad paš as atvē rā s ā rdurvis, un atvaļ inā juma beigā s seifs tika bloķ ē ts...
2) Tī rī š ana - tī rī ja labi, bet par 1 eiro vai 2 eiro mums netaisī ja ne ziedus, ne figū riņ as.
3) Ē diens! WOW! Teikt, ka bija daudz ē diena - neteikt neko! DAUDZ, GARŠ Ī GI! SAVĀ DĀ K! Bija pat austeres.
4) Restorā ns - pie ieejas restorā nā mē ra temperatū ru, izsniedz masku. Viss apkalpojoš ais personā ls valkā maskas un cimdus. Staigā jot pa restorā nu (ē dienu izvē le, ko paš i apkalpojoš ais personā ls izdala aiz stikla) ​ ​ notiek maskā , sē dies pie galda - novelc.
5) Bā ri! Tie piedā vā augstas kvalitā tes dzē rienus un pat skaisti dekorē tus un pat skaistos stikla traukos! Piena kokteiļ i ar lietussargiem bē rniem...Bijā m uz daudzā m vietā m, bet š ī bija pirmā reize, kad satikā mies!
Starp citu, welcome drink nebija.
6) Pludmale - iztī rī ta. Bet es neteiktu, ka ir tī rs, atnā kot uz pludmali no rī ta (kaut kur ap 8 no rī ta) ieraugi vakardienas neiztī rī tos traukus, ē dienu. . . Kaut kur ap 12 sā k tī rī t. . .
7) Slaidi ir lieliski! Bē rni ir sajū smā .
8) Animā cija nav ļ oti laba.
Š ķ iet, ka es visu uzrakstī ju, ja jums ir jautā jumi, varat rakstī t, es atbildē š u)))
Nobeigumā vē los piebilst, ka š is vī russ daudzā m viesnī cā m ir palī dzē jis pareizi strā dā t! Ē diens viss svaigs, vakardienas atkā rtoti izdotā nav, baseini hlorē ti, galdi dezinficē ti. Tā tad nav ļ aunuma bez labā ! Novē lu visiem labi atpū sties tā pat kā mums) Paldies par uzmanī bu!
аватар saveliev08vlad
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ar sievu š o viesnī cu apmeklē jā m decembra sā kumā . Viesnī ca atrodas labā vietā . Un mē s esam relaksā cijas cienī tā ji mierī gā atmosfē rā , tā teikt. Manuprā t, š ī ir vienkā rš i ideā la vieta š ā diem svē tkiem. … Tomēr ▾ Ar sievu š o viesnī cu apmeklē jā m decembra sā kumā . Viesnī ca atrodas labā vietā . Un mē s esam relaksā cijas cienī tā ji mierī gā atmosfē rā , tā teikt. Manuprā t, š ī ir vienkā rš i ideā la vieta š ā diem svē tkiem. Satikā m daudz tū ristu ar bē rniem. Reģ istrē š anā s noritē ja raiti un ā tri. Istaba bija tī ra un nekā du sū dzī bu nebija. Nolē mā m pastaigā ties. Par laimi, viesnī cas teritorija ļ auj to darī t ilgstoš i un tur, kur ir ko apbrī not. Tas ir arī š ī s viesnī cas pluss. Mē s ē dā m daž ā dus ē dienus, un mana sieva, kas mī l jū ras veltes, bija apmierinā ta ar piedā vā to ē dienkarti. Arī pludmalē problē mu nebija. Mums pietika. Lietussargi un klā ja krē sli lielā sortimentā . Istaba tika rū pī gi un katru dienu iztī rī ta. Vispā r es gribu š eit atgriezties vē lreiz. Tā di ir mū su iespaidi.
аватар Dinara_28
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ē diens ir izcils! Teritorija ir tī ra un zaļ a! Animatori ir ļ oti smieklī gi vakarā , daž ā di iestudē jumi ir super-duper. Pludmales krē slu bija pietiekami daudz. Uzkopš ana vienmē r ir tī ra! Gluž i kā mā jā s omulī gi!. … Tomēr ▾ Ē diens ir izcils! Teritorija ir tī ra un zaļ a! Animatori ir ļ oti smieklī gi vakarā , daž ā di iestudē jumi ir super-duper. Pludmales krē slu bija pietiekami daudz. Uzkopš ana vienmē r ir tī ra! Gluž i kā mā jā s omulī gi!
аватар mastelvs
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atgriezā mies ar Mega Saray sievu ar bē rnu 4 gadi. Man patika viesnī ca, bet galvenais ir paņ emt luksusa numuru. skumji standarti. Teritorija, ē dinā š ana, apkalpoš ana, pludmale - viss ļ oti patika. Mē s nemē ģ inā jā m alkoholu))), mē s negā jā m uz animā ciju, bē rnu tas neinteresē ja. … Tomēr ▾ Mē s atgriezā mies ar Mega Saray sievu ar bē rnu 4 gadi. Man patika viesnī ca, bet galvenais ir paņ emt luksusa numuru. skumji standarti. Teritorija, ē dinā š ana, apkalpoš ana, pludmale - viss ļ oti patika. Mē s nemē ģ inā jā m alkoholu))), mē s negā jā m uz animā ciju, bē rnu tas neinteresē ja. Bē rnu bija daudz. Nā kamgad vē lē tos atgriezties š ajā viesnī cā
аватар Zket1978
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir laba, bet neievelk pieciniekā . Sā ksim ar pozitī vajā m lietā m. . 1. Ē diens ir lielisks. 2. Tī rī ba. 3. Personā la draudzī gums. Viesnī cas teritorija ir zaļ a, bet ir maz veģ etā cijas, kaimiņ iem ir vairā k. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba, bet neievelk pieciniekā .
Sā ksim ar pozitī vajā m lietā m. .
1. Ē diens ir lielisks.
2. Tī rī ba.
3. Personā la draudzī gums.
Viesnī cas teritorija ir zaļ a, bet ir maz veģ etā cijas, kaimiņ iem ir vairā k.
Un tagad mī nusi, kas sabojā piecu reputā ciju:
1. Personā ls nerunā krieviski, kas ļ oti apgrū tina atslā binā š anos, jo ž estikulā cija neveicina relaksā ciju.
2. Stingrs apģ ē rba kods ē dinā š anai, kas atrodas pludmalē (no pludmales jā iet uz istabu - jā pā rģ ē rbjas un jā iet uz galveno restorā nu, pē c tam atgriezieties un dariet visu apgrieztā secī bā . ) Tas ir skumji.
3. Divi mazi slidkalniņ i, ko sauc par akvaparku, strā dā stingri pē c pulksteņ a.
4. Neviens neapmeklē biljardu un spē ļ u automā tus to augsto izmaksu dē ļ .
5. Trenaž ieru zā le atstā j daudz ko vē lē ties. Trū kst trenaž ieru, un lielā kajai daļ ai to nepiecieš ams nomainī t.
6. Apkā rt nav apskates vietu. Nokļ ū t jebkur, piemē ram, uz Antā liju ir problemā tiski, ar diviem pā rbraucieniem ar autobusu. Taksometrs maksā traku naudu. Piemē ram, no viesnī cas uz Beleku - 20$.
7. Tikai divi krievu valodas TV kanā li ar minimā lu informā cijas saturu.
Mē s esam nedzē rā ji, bet tiem, kas dzer, viss ir krā sains un skaists.
Pat vā cieš i naktī jutā s kā krievi
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzturē jā s 2014.  gada jū lijā ar 8 cilvē ku draugu grupu. Atpū ta š ajā viesnī cā atstā ja daudz pozitī vu emociju. Atpū ta 14 dienas. Negribē jā s iet prom. Ļ oti pieklā jī gs personā ls. Numuri ir ļ oti ē rti un mā jī gi. … Tomēr ▾ Uzturē jā s 2014.  gada jū lijā ar 8 cilvē ku draugu grupu. Atpū ta š ajā viesnī cā atstā ja daudz pozitī vu emociju. Atpū ta 14 dienas. Negribē jā s iet prom. Ļ oti pieklā jī gs personā ls. Numuri ir ļ oti ē rti un mā jī gi. Kopē jais iespaids 5+
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums cat-vini
Pastāstiet man, kā vislabāk rīkoties, ja izlidošana ir 22:10, izrakstīšanās laiks viesnīcā ir 12:00? Pagarināt istabu vai vienkārši atstāt lietas noliktavas telpā un gaidīt? Šī ir mana pirmā reize, kad lidoju uz Turciju palīdziet ar padomu!Paldies jau iepriekš!
10 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 27 atbildes
iemiesojums zarina28
Vai šogad kāds tur ir bijis? un zini vai tur septembra sākumā ir jaunieši?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums noskov
Lūdzu, sūtiet atbildi uz manu adresi: [email protected]
13 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 18 atbildes
iemiesojums esv11
kažokādas un ādas neinteresē, tikai vasaras lietas, adījumi utt.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Построен в 1992 году, последняя реновация прошла в 2019 году. Отель состоит из 3х и 4-этажного зданий Main Building, пяти 2- и 3-этажных Сlub Building и 5 -этажного здания Deluxe Building. Красивая, ухоженная территория. Качественное и разнообразное питание, активная анимационная программа и большой выбор развлечений для активного отдыха, хороший выбор для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta В 29 км от аэропорта и в 35 км от центра Антальи, в 7 км от поселка Кадрие.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа – 400 м., бар на пляже (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, Wi-Fi бесплатно (в лобби и на территории отеля), камера хранения багажа, услуги по глажке одежды (платно), магазины, 9 баров (один из них работает 24 часа), 7 ресторанов: 1 основной ресторан, 6 a la carte: китайский, мексиканский, итальянский, рыбный, гриль, османский (по предварительной записи, за неделю проживания посещение двух ресторанов — бесплатно, работают с 15.05 до 15.10), 4 открытых бассейна с пресной водой: 900 кв.м, 485 кв.м, 270 кв.м. и 200 кв.м., 1 крытый бассейн, площадь 210 кв.м., у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 2 детских клуба: мини-клуб 4–8 лет; юниор-клуб 9-14 лет, детский буфет (обед, ужин), детская коляска (платно), детские горшки (бесплатно). Есть возможность для приготовления детского питания ( микроволновая печь и блендер).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аквапарк с 7 водными горками для взрослых. Игры в бассейне, пляжный волейбол, водное поло, стрельба из лука, мини-футбол, мини-гольф, бочча, шаффлборд, дартс, бадминтон, спиннинг, аэробика, аквааэробика, шоу и представления, живая музыка и танцы, турниры, комеди-шоу, караоке, курсы турецкого языка, пинг-понг, пневматическая винтовка, настольные игры, теннисные корты (искусств.травяное покрытие и грунтовое, оборудование бесплатно, освещение платно), водные виды спорта (платно), игровые автоматы (платно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 591 номер.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
Adrese Kadriye Mah. Uckum Tepesi cad. No: 8/1, Serik, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 710 11 00
Fax: +90 242 710 11 30 / 33
Tīmekļa vietne: Club Mega Saray
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.