TT Hotels Belek Imperial 5*– Atsauksmes

33
Novērtējums 7.110
№39 viesnīcas reitingā Belek
7.7 Numurs
6.9 apkalpošana
6.9 Tīrība
7.0 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pludmalē, 3 kilometrus no Belekas. Atvērts 2000. gadā, pēdējā renovācija veikta 2021. gadā. Viesnīcai ir plaša zaļā zona, kas sadalīta aktīvās un klusās atpūtas zonās. Viesnīca ņem vērā pieaugušo un bērnu vajadzības, tāpēc tā ir ideāli piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар vitalik.vitusbar
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mū s atveda uz viesnī cu ap pulksten 6:30. Zinā jā m, ka reģ istrē š anā s pē c starptautiskajiem standartiem sā kas 14:00 un bijā m tam gatavi, tomē r cerē jā m, ka bē rns tiks nokā rtots agrā k. Tā tur nebija. Viņ i piedā vā ja uzvilkt rokassprā dzes, pā rģ ē rbties, atstā t bagā ž u un doties brokastī s. … Tomēr ▾ Mū s atveda uz viesnī cu ap pulksten 6:30. Zinā jā m, ka reģ istrē š anā s pē c starptautiskajiem standartiem sā kas 14:00 un bijā m tam gatavi, tomē r cerē jā m, ka bē rns tiks nokā rtots agrā k. Tā tur nebija. Viņ i piedā vā ja uzvilkt rokassprā dzes, pā rģ ē rbties, atstā t bagā ž u un doties brokastī s. Domā jam labi, bet kur atstā t bagā ž u? Kur mainī ties? Izrā dā s, ka reģ istratū rā nav bagā ž as telpas un jā pā rģ ē rbjas TUaletē !!! ! ! Nu, labi, lai tā bū tu. Mē s pā rmaiņ us gā jā m uz tualeti, lai pā rģ ē rbtos, jo mums ir jā seko lī dzi lietā m.
Paē dā m brokastis. Devos atpakaļ uz reģ istratū ru, lai redzē tu, vai istaba ir gatava. Mē s speciā li rezervē jā m istabu atpakaļ Maskavā , Maracan stilā . Mums stā sta, ka, tā kā esam pasū tī juš i individuā lo numuru, tas vē l tiek gatavots. 13-30 istaba ir gatava. Es domā ju, ka beidzot. Kamē r ģ imene ir pludmalē , es iekā pu elektromaš ī nā ar bagā ž as nesē ju un dodos uz savu istabu. Š im nelaimī gajam autovadī tā jam divas reizes izdevā s izlidot no ceļ a un nogā zt mā la traukus atkritumiem, kas stā v ceļ a malā s. Lielisks svē tku sā kums. . . Pabraucā m garā m vienai ē kai, otrai, treš ajai, domā ju, kad mani aizvedī s uz manu loloto istabu marakā ņ u stilā ? Ceļ š , pa kuru autobuss mū s veda uz viesnī cu, jau ir parā dī jies ! ! ! UN BEIDZOT APSTĀ JAM! ! ! Kā vē lā k rā dī ja navigators, no istabas lī dz jū rai 800 metri !!! !
Mē s uzkā pjam uz 7204. istabu. Balmans izņ em atslē gas...protams ka nestrā dā !! ! ! Mans garastā voklis pazeminā jā s vē l vairā k. Viņ š smaidot saka, ka tagad atnesī s jaunas atslē gas. GAIDIET 30 MINŪ TES. Tas, neskatoties uz to, ka mana ģ imene ir nogurusi un nezina, kur ir viņ u tē tis. Paiet pusstunda, viņ š atgriež as ar kaut kā du ierī ci, lai pieslē gtos elektroniskajai slē dzenei. Ar gudru skatienu viņ š to savienoja ar slē dzeni, nospieda pogas un nevarē ja to atvē rt. Š eit es sā ku saprast, ka pā rē jais bū s specifisks. Puika droš i ielec savā elektromaš ī nā un brauc prom. Ģ imene jau mani meklē . Pē c piecpadsmit minū tē m parā dā s tehniķ is un atver telpu ar galveno atslē gu.
Es eju. . . un ko es redzu!! ! ! Š Ī IR PASTĀ VĀ STANDARTA TELPA! Un kur ir slavinā tais marakā ņ u stils? Vai š is stils ar turku pieskaņ u? Viņ i atveda manu ģ imeni. Nerakstī š u, ko par mani teica sieva, bet viņ a nepieņ ē ma manus aizbildinā jumus par salauztu slē dzeni un aprī kojumu. Ieraugot numuru, viņ a pā rslē dza savas dusmas no manis uz š o marakā nu stilu. Sā ku zvanī t uz Maskavu. Viņ i atbildē ja, ka darī s. Kamē r viņ i kā rtojā s, viņ i devā s apskatī t viesnī cu.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti skaista, viss ir labi kopts un tī rs. Pludmale vē l tā lu, bet cerē jā m, ka mū s pā rcels un pā rē jais bū s kā nā kas. Mē s kļ ū dī jā mies. Pē c kā da laika mē s devā mies pie gestrā cijas skaitī tā ja (palī gi no Tui uzņ ē muma) un izskaidrojā m situā ciju. VIŅ I SAMĒ JA NOPIENAS SEJAS un devā s mums lī dzi uz reģ istratū ru. Kā gaidī ts, reģ istratū ras maigi nosū tī ja viņ us un par vienu mū s. Tomē r nekas pā rsteidzoš s. Tiesa, viņ i solī ja, ka rī t viss bū s kā rtī bā un mū s pā rcels uz citu istabu.
Nā kamajā dienā es atkal devos pie letes, viņ i uz mani paskatī jā s diezgan nelaipni. Zobus sakodot, atdeva atslē gas uz citu istabu. Es jau droš i zinā ju, ka nekas labs mums netiks piedā vā ts, bet tomē r. Ejam apskatī ties jauno numuru. Istaba bija tieš i tā da, kā du pasū tī jā m, bet tā atradā s zem kalna!!! ! ! Jā , es nekļ ū dī jos zem kalna. Tas ir, kad jū s izejat uz balkona, tad jums priekš ā ir milzī gs zemes valnis un cilvē ki staigā pa ceļ a virsotni.
Viss, ar numura nomaiņ u beidzā s, dzī vosim vecajā . Seifs istabā nedarbojas. Es piezvanī ju uz reģ istratū ru, un viņ i atnesa vē l vienu. SLĒ GTS! ! ! Es viņ am uzspļ ā vu un vairs nebojā ju savus nervus no reģ istratū ras personā la pilnī gi bezjē dzī gā darba.
Es pabeidzu savu literā ro stilu. Tā lā k es rakstu tikai specifiku.
Mē s vienmē r devā mies uz restorā nu pusotru stundu pē c atvē rš anas. Kā du dienu pa š o laiku galda tī rī tā ji jau bija sā kuš i tī rī t galdautus, lai gan lī dz beigā m vē l bija palikusi pusotra stunda.
Visi viesnī cas darbinieki (reģ istratū ra, animā cijas darbinieki, fotogrā fi, autobusu vadī tā ji un citi Tui darbinieki) ē da kopā ar viesnī cas viesiem un sastrē gumstundā . Virtuves darbinieki pie viesiem nekavē jā s vē rsties pie sadales un paņ emt nepiecieš amo no zviedru lī nijas. Cukurs ir tikai gabalos.
Lai gan viesnī ca sevi pozicionē kā bē rnu viesnī cu un daudzi bē rni ē d putru ar cukuru. Katru reizi mī cī t gabaliņ u cukuru, maigi izsakoties, nav ī paš i ē rti. Novietojiet tē jkarotes uz koka irbulī š iem. Un tas ir piecu zvaigž ņ u viesnī cā . Ē damzā lē ir tikai divi kafijas automā ti ar dabī go kafiju (1000 viesi). Un viens no viņ iem nestrā dā ja divas dienas.
SVAIGA Apelsī nu SULA VISPĀ R IR DZIESMA! ! ! No trim sulu spiedē m tikai viena darbojas pareizi. Netā lu no vietas, kur tiek izspiesta sula, ir netī rumi un peļ ķ es no š ī s sulas. Paplā tes, uz kurā m stā v preses, ir apraktas dubļ os. Visai viesnī cai ir tikai viena mikroviļ ņ u krā sns, un, ja vē laties pabarot bē rnu uz ielas, tad tā bū s jā silda centrā lajā ē damistabā . Putra uz lī nijas ir lielā s, bet ne dziļ ā s paplā tē s, ar karoti jā savā c. Blakus brokastī m ir tī reniņ i ar zupu! Kā pē c brokastī s zupa? Galu galā tur var ieliet putru un pielikt kausu.
Trauki, kas atrodas uz ielas pie baseina, ir auksti. Vai vē laties iesildī ties? Laipni lū dzam centrā lajā ē damistabā . Ī paš a tē ma ir tā sauktie à la carte restorā ni. Es nerunā š u par visu, bet es jums pastā stī š u par itā ļ u valodu. Pasū tī jā m caprese salā tus, gaļ as steiku, zivju steiku un risoto. Neaprakstī š u visas krā sas (gaļ as steiks bija pilnī gi jē ls), teikš u, ka viņ i ē da tikai zivju steiku. Pā rē jā itā ļ u virtuve nav tā da kā vispā r.
Reanimatori, piedodiet animatori, "miruš i", tikai volejbols izglā bts. Uz rotaļ u laukuma ir mī ksta seguma vieta, smiltis! ! ! Katru reizi bē rnam tas bija jā nomazgā ar ū deni. Mū su uzturē š anā s vidū visā viesnī cā tika izņ emti visi pudelē s pildī tā ū dens ledusskapji. Priekš kam? Vai saglabā jat? BET VIESNĪ CA NAV LĒ TA!
Tā pē c dā rgie viesnī cnieki neapvainojas par š o atsauksmi. Par PATIESĪ BU nav jā apvainojas.
Нет посуды во время завтрака. Почти сырое мясо подали в ресторане А-ЛЯ карт. Уборка столов во время ужина.
аватар darina.kudash
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s izvē lē jā mies "Ģ imenes" kategorijas viesnī cu un ar piezī mi, ka jebkura vecuma cilvē ki š eit atradī s sev tī kamu un komfortablu atpū tu. Acī mredzot tika domā ts, ka ģ imene ir mamma + tē tis + bē rns lī dz 9 gadiem. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies "Ģ imenes" kategorijas viesnī cu un ar piezī mi, ka jebkura vecuma cilvē ki š eit atradī s sev tī kamu un komfortablu atpū tu. Acī mredzot tika domā ts, ka ģ imene ir mamma + tē tis + bē rns lī dz 9 gadiem. Ģ imenē m bez bē rniem, vecā ka gadagā juma ģ imenē m, ģ imenē m ar pusaudž iem, ģ imenes uzņ ē mumiem š eit VISPĀ R nav ko darī t. It kā BĒ RNUDĀ RZS LAUZU. Bez pā rspī lē juma nevar ieiet ē damistabā , ir nepā rtraukta mež onī ga bļ auš ana, labā k jū rā nejaukties, mā tes pamazā m velk uz turieni (tualete ir 2 metru attā lumā ).
Apgalvotā s sporta aktivitā tes, tostarp zumba, joga, pilates utt. - viss ir ļ oti tā lu no sporta un fitnesa jē dziena. Ir loka š auš ana un š ķ iet, ka teniss ir deklarē ts, bet vē l nav tikuš ies. Š eit nav bruņ urupuč u un vā veru - teritorijā ir 3 kaķ i, vista un gailis. Arī ar dž akuzi baseinā nevar iekļ ū t - visur ir bē rni bez biksī tē m, kuri, protams, neiztur tualeti. No alkohola - 2 veidu kokteiļ i, atš ķ aidī ts gaiš ais alus un viskijs.
Vakara programmas nav. Reizē m ir kaut kas viduvē js, pā rsvarā baby mini disco vai kas tamlī dzī gs. Visā viesnī cā ir 1 galda tenisa galds. NEKAS VAIRĀ K.
No plusiem - numuriņ i š iki, personā ls draudzī gs un izpalī dzī gs, animatori jauki, telpas uzkoptas ļ oti ļ oti vidē ji. Ē diens normā ls, izvē le nav bagā ta, bet badā neviens nepaliks. Pludmale ir maza.
аватар yuliasha1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir lieliska, un tas izpauž as detaļ ā s. Mē ģ inu aprakstī t tā s nianses, kuras viņ a nezinā ja, pirms ceļ ojuma izlasot kaudzi atsauksmju. Mū s 15 minū tes izmitinā ja galvenā s ē kas tā lā kajā daļ ā . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska, un tas izpauž as detaļ ā s.

Mē ģ inu aprakstī t tā s nianses, kuras viņ a nezinā ja, pirms ceļ ojuma izlasot kaudzi atsauksmju.

Mū s 15 minū tes izmitinā ja galvenā s ē kas tā lā kajā daļ ā . Istaba plaš a, ļ oti tī ra, mē beles nav bojā tas. Santehnika bija izcila. Pī t bez roba, tī ra. Duš ā ir atseviš ķ as izgā ztuves (droš iem un bī stamajiem atkritumiem).

Priekš namā diezgan ietilpī gs skapis ar automā tisko apgaismojumu, ir seifs (ar ligzdu iekš ā - lai uzlā dē tu ķ ermeņ us, piemē ram), spogulis un pakaramie.

Telpas galvenajā daļ ā - laminā ts, patī kams taustei.

Labi matrač i, daž ā das gaismas. Aizkari ļ auj veidot daļ ē ju ē nojumu diennakts maksimuma stundā s un ir ļ oti ē rti atpū tai.

Ir terase - 2 krē sli, galds, piekarinā mais ž ā vē tā js peldkostī miem.

Istaba tika iztī rī ta tieš ā m rū pī gi un katru dienu pat bez atgā dinā juma ar speciā lu ž etonu pie durvī m.
Š ķ iet, ka otrdiena ir "diena bez tī rī š anas" viesnī cas vides politikas ietvaros, tač u nepiecieš amī bas gadī jumā var sakā rtot lietas arī š ajā dienā . Pā rsteidzoš i, atstā jot dolā ru uz gultas - viņ š mū s gaidī ja, kad atgriezā mies, tad pateicā s meitenei personī gi.

Teritorija ir milzī ga, kopta un tī ra. Bija aktī vs cikā ž u periods, brī ž iem apslā pē ja visas pā rē jā s skaņ as: ). Apkā rtnē biež i bija redzami bruņ urupuč i, ķ irzakas, kaķ i.
Galvenais restorā ns - nu, š eit es vienkā rš i nezinu, ko ē st mā jā s tiem, kam š ajā viesnī cā ir neliela ē dienu izvē le. Ļ oti garš ī ga sautē ta mē le, grilē ta dorado, musaka, vē ž i, daž ā da veida plovs, ravioli ar sieru vai spinā tiem, ē dieni no š efpavā ra gandrī z katru vakaru. Sestdienas vakarā restorā nu izklaidē mū ziķ i ar vijoli un akordeonu, bet svē tdienā s turku vakaros - daž i vietē jie instrumenti.
Mī klā bija arī milzī ga saldē juma kū ka, kas tika nesta pā ri zā lei ar salū tu - kukuļ a formā , un iekš ā.3 daž ā du garš u saldē juma bumbiņ as.

Dā rzeņ i, augļ i, saldumi – galvenokā rt uzslavas. Vakarā mē ģ inā jā m ierasties uz vakariņ u sā kumu, lai paņ emtu galdiņ u uz terases ar skatu uz viesnī cu un jū ru. Viesmī ļ i veikli, ē dieni kvalitatī vi, bez komentā riem par zā les tī rī bu.

Runā jot par ala carte, mums personī gi turku patika vairā k nekā itā ļ u, izņ emot atraš anā s vietu. Kurš bū s itā liski - garš ī gi tiramisu un makaroni tikai ar jū ras veltē m, un viss pā rē jais un pat salā ti - ļ oti viduvē ji (pā rsvarā labā kais restorā ns).

PLUDMA! patiesī bā mans lielā kais punkts, kas raisī ja aizdomas. Patiesī bā viņ š ir forš s, nez kā pē c apzī mē ts ar zilu karogu. Smiltis vē sas, oļ i 1-1.5 m pie ieejas jū rā un aiz tā s atkal smukas smiltis zem kā jā m. Mū su pirmajā naktī ū dens temperatū ra bija 28 grā di, tas ir kaut kas neticams))).
Sauļ oš anā s krē slu bija pietiekami daudz jebkurā rī ta / pē cpusdienā / vakarā . Bija redzami glā bē ji un apsargi, kuri ā tri reaģ ē ja uz jebkuru situā ciju. Es iesaku pludmali, vā rdu sakot.

Pludmales un baseina bā ros ir vietē jais konjaks un martī ni – diezgan pieklā jī gi, par tiem jā jautā . nu daž ā di kokteiļ i, arī kokteiļ i, protams. Laba kafija turku valodā vai svaigi malta no automā ta (kapuč ī no, latte, espresso, americano), kakao - arī daž ā dā s vietā s, ne tikai uz pieres.
Animā cija - nu skaisti, visi slavē , darbu vienmē r var atrast. Iesaku pievē rst uzmanī bu zemū dens veloceliņ am baseinā ; ). Bē rni no 4 gadu vecuma nodarbojas ar ū dens grimu, daž ā diem kvestiem, daž iem roņ iem un visu pā rē jo normā lā lī menī . Dā vanā zils T-krekls un panamas cepure ar tukā nu.

Uzņ emš ana - reaģ ē uzreiz, labi darī ts.

Ir vē rts atzī mē t arī spa. Hamam un sauna ir bez maksas, un par papildu samaksu ir pieejama 2 stundu putu masā ž a, sā ls pī lings un akmeņ u terapija.
Ļ oti, ļ oti vē rts apmeklē t, var vienoties par 60$. Iespaidi garantē ti.

Koksaki vī rusi netika manī ti, izgā ztuves un roku dezinfekcijas lī dzekļ i ik uz soļ a.

Starp mī nusiem - negausī gi tū risti, kuri restorā nā uz š ķ ī vjiem atstā ja aiz sevis ē dienu un augļ u kalnus. Bet š is ir ā das izglī tī bas brī dis.

Kopumā man ļ oti patika. Viesnī ca iepriecinā ja un nodroš inā ja patiesi kvalitatī vas brī vdienas mū su ģ imenei.
аватар Elenazenta
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Dzī voja 3 pieauguš ie un 2 bē rni. Ī sumā . Teritorija ir brī niš ķ ī ga. Daudz baseinu bē rniem. Bē rnu klubs Tukan ar animatoriem. Meitenes cenš as. Ē diens ir kā visur citur. Rindas ir garas. Alkohols ir visur. Sliktas kvalitā tes. Saldē jums - kam bija laiks, tas ē da. … Tomēr ▾ Dzī voja 3 pieauguš ie un 2 bē rni. Ī sumā . Teritorija ir brī niš ķ ī ga. Daudz baseinu bē rniem. Bē rnu klubs Tukan ar animatoriem. Meitenes cenš as. Ē diens ir kā visur citur. Rindas ir garas. Alkohols ir visur. Sliktas kvalitā tes. Saldē jums - kam bija laiks, tas ē da. Telpas nav labi iztī rī tas. Mums bija nepatī kams incidents ar apkalpojoš o personā lu. Paldies administratoram Ramazan Osman ā tri visu nokā rtoja. Bet Veronikas (arī reģ istratū ras) bargā attieksme mū s ļ oti saniknoja. 5* viesnī cā tā dam darbiniekam nevajadzē tu bū t ! ! !
Рамазан Осман.Рецепш. Профессионал своего дела. Решил нашу проблему и еще извинялся за чужое хамство!  Спасибо за чуткое отношение к туристам!❤️
аватар 5114977
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē ģ inā š u uzrakstī t objektī vu un detalizē tu atsauksmi par viesnī cu "Tui fan and sun club Belek". Vispirms izdarī š u atrunu, ka atpū tā mies sezonas sā kumā no 1.06 lī dz 10.06. 2019.  gads Es rakstu uz jaunā m sliedē m. … Tomēr ▾ Mē ģ inā š u uzrakstī t objektī vu un detalizē tu atsauksmi par viesnī cu "Tui fan and sun club Belek". Vispirms izdarī š u atrunu, ka atpū tā mies sezonas sā kumā no 1.06 lī dz 10.06. 2019.  gads Es rakstu uz jaunā m sliedē m. Č etru cilvē ku ģ imene: divi pieauguš ie un divi bē rni vecumā no 5 gadiem un 1 gads 2 mē neš i. Lieliski atpū tā mies un mū su atvaļ inā jumu nekas neapē noja!
Agrā s rezervā cijas cena mums bija diezgan piemē rota. Zinā jā m, ka š ī nav luksusa viesnī ca, bet gan parasta viesnī ca ar ģ imenes brī vdienu koncepciju. Nelikā m lielas cerī bas, tā pē c nebijā m vī luš ies. Tikai atvaļ inā juma beigā s, kad š ķ ietami jau bija 100 procentu noslogojums, bija manā mas atš ķ irī bas atvaļ inā juma sā kumā (sezonas sā kumā ) un pie pilnas slodzes.
Ē dinā š ana: pieauguš ajiem un bē rniem - pirmajā nedē ļ ā teicamā lī menī , (daž ā da pieauguš o ē dienkarte, bez rindu pie grila, augļ i un zemenes), tad arī nav slikti, bet cilvē ku bija vairā k un rindas bija nelielas.
Bē rnu ē dienkarte vienkā rš ā ka, bet ir ar ko pabarot (graudaugi, olas, makaroni, kartupeļ u biezenis, dā rzeņ u biezenis, dā rzeņ i, tī tara kotletes, desiņ as, vista, zupas turku valodā ne vienmē r bija asas). Mammā m ir sterilizatori, mikroviļ ņ u krā sns, blenderis (3 sprauslas, manā atpū tas periodā vienmē r tī ra). Kopumā , protams, ir uzsvars uz krievu virtuvi, bet lī dz š im viss tas pats, virtuve ar spē cī gu turku akcentu. Viss atkarī gs no tā , ko bē rni pieraduš i ē st mā jā s. Mani bē rni badā necieta, jo zivju daba, it ī paš i viengadnieki un mā jā s, ir pieraduš i ē st lē cas un graudaugus. Ē dā m gan bē rnu restorā nā , gan no pieauguš o galda. (lī dzi bija 12 burciņ as daž ā da veida mazuļ u gaļ as biezeņ i, ē du 1 reizi dienā un 2 veidu ā tri pagatavojamā s graudaugi / griķ i un rī si - paņ ē mu vī rusa gadī jumā , nederē ja). Mū su periodā vī rusu nebija. Uzreiz izdarī š u atrunu, ka viņ i veica visus profilakses pasā kumus - baseinā nepeldē jā s, biež i mazgā ja un apstrā dā ja rokas un muti.
(antiseptisks rokā m, antibakteriā las salvetes un miramistī ns), zarnu infekciju profilaksei pa vidu pā rē jā m viņ a visus pabaroja ar enterofurilu. Sanitā ri viesnī cā uz katra stū ra. Vecā ko aizvedu uz bē bī š u klubu 2 reizes uz pusstundu cept picu un lidot kosmosā . Milzī gs pirmā s palī dzī bas komplekts gulē ja dī kstā vē , urrā!
Pludmale: smilš aina, bet ir redzami oļ i, kas naktī tiek tī rī ti. Ar diviem bē rniem un ratiem negribē ju iet un meklē t bezmaksas sauļ oš anā s krē slus...Nevajadzē ja, bija cilvē ks, kurš notī rī ja dvieļ us tū ristiem, kuri no rī ta vienkā rš i ieņ ē ma sauļ oš anā s krē slus. Par brī vas gultas trū kumu varē ja sū dzē ties, piezvanot pā rstā vim, jautā jums uzreiz tika atrisinā ts. Kopumā pā rstā vji (Tatjana, Rusims, Ali) strā dā ja labi.

Reģ istrē š anā s: ieradā s pulksten 2:40, gandrī z 12 stundas pirms reģ istrē š anā s. Nokā rtots uzreiz (10 dolā ri). Tē jas komplekts istabā noderē ja pē c lidojuma.
Agrā k tā s bija 2 daž ā das viesnī cas. Tas ir lieliski piemē rots bē rniem, ķ irzakas, vā veres, baltie truš i krū mos, bruņ urupuč i skraida (mū su spā rnā dzī voja savs mā jdzī vnieks bruņ urupucis ar nosaukumu "zibspuldze" un ieradā s nakš ņ ot tajā paš ā vietā ). Kopumā nodaļ a attaisnoja mū su cerī bas un lieliski atpū tā mies! Paldies!
аватар Viktor29
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ekskursiju rezervē jā m spontā ni un par zemu cenu Belekam. Agro datumu dē ļ viesnī cas noslogojums bija 60-70%, bet pē dē jā s dienā s cilvē ki ir pievienojuš ies. Uzreiz brī dinu - lielā kā daļ a ir Krievijas Federā cijas pilsoņ i, lai gan, tā kā visi ir ģ imene un ar bē rniem, situā cija ir mierī ga. … Tomēr ▾ Ekskursiju rezervē jā m spontā ni un par zemu cenu Belekam. Agro datumu dē ļ viesnī cas noslogojums bija 60-70%, bet pē dē jā s dienā s cilvē ki ir pievienojuš ies. Uzreiz brī dinu - lielā kā daļ a ir Krievijas Federā cijas pilsoņ i, lai gan, tā kā visi ir ģ imene un ar bē rniem, situā cija ir mierī ga.
No plusiem ir vē rts atzī mē t Martini un J&B viskiju, tač u tikai bā rā.18+ zonā netā lu no pludmales. Pat ar bē rniem, kas vakarā guļ ratos, no gandrī z vienī gā s omulī gā s un klusā s vietas viesnī cā pie jū ras (zona 18+), viesmī ļ i un pē c tam arī viesu attiecī bas tiek diezgan skarbi, lai arī taktiski izspā rdī ti. Un š ī ir viesnī ca, kurā ir gandrī z tikpat daudz bē rnu kā pieauguš o.
Pludmale ir gara, bet puse no tā s ir š aura un stipri nokaisī ta ar oļ iem. Ē dieni bez lielas izvē les, bet ik pa laikam tematiskie ē dieni. Jū s nevarat iekļ ū t bezmaksas A La Carte, pat mē ģ inot reģ istrē ties svē tku sā kumā .
Kopumā diezgan laba viesnī ca ģ imenē m ar bē rniem, bet tikai tad, ja nav sezona un cena ir adekvā ta, ņ emot vē rā iepriekš minē tā s nianses.
аватар Manana13
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Vē los atstā t atsauksmi par mū su ceļ ojumu uz š o viesnī cu. Lai gan es tik ļ oti cerē ju, ka, izņ emot vā rdus Wow Cool, man nebū s jā raksta nekas cits. Tā tad, mē s ieradā mies ar mazu bē rnu 1.8 5 no rī ta. Bē rns gulē ja ratos pē c smaga nakts lidojuma un nebijā m iedzī vojuš ies! Skumji . … Tomēr ▾ Vē los atstā t atsauksmi par mū su ceļ ojumu uz š o viesnī cu. Lai gan es tik ļ oti cerē ju, ka, izņ emot vā rdus Wow Cool, man nebū s jā raksta nekas cits. Tā tad, mē s ieradā mies ar mazu bē rnu 1.8 5 no rī ta. Bē rns gulē ja ratos pē c smaga nakts lidojuma un nebijā m iedzī vojuš ies! Skumji . Ž ē l. Un mazam bē rnam grū ti. Kā pē c viesnī ca nepiekā pjas tā diem mazuļ iem? Mē s pat iedevā m naudu reģ istratū rā un joprojā m nebijā m norē ķ inā juš ies. Š is ir š ausmu sā kums! Treš ajā atpū tas dienā pludmalē temperatū ra bē rnam strauji paaugstinā ja temperatū ru. Es skrē ju uz medicī nas centru ar mazuli rokā s. Medmā sa. . nepaceļ ot acis no seriā la skatī š anā s YouTube, viņ a iedeva termometru un atkal turpinā ja ar seriā la atzī mi. Priekš kam viesnī ca viņ u patur??? ? ? Termometrs rā dī ja virs 39....Viņ a teica, ej uz istabu, nevis nolaid pavedienu. LABI. Gā ja. Temperatū ra nenogā ja no malas un nā cā s pieteikties apdroš inā š anai slimnī cā . Es ilgi neaprakstī š u notikumus. Nā kamajā dienā bē rnu klā ja izsitumi! 2 atpū tas dienas jau izrautas. Bē rns neē da , zaudē ja svaru un mā cī jā s . Labi, ejam tā lā k....un tad vē l labā k. Mums vajadzē ja klusumu, un mums tas tika solī ts tiesas zonā . Tā s ir tā das mā jas teritorijā . Mū su reenok iet gulē t 9-22 vakarā . Tū risma operators apliecinā ja, ka š ī ir klusa viesnī ca. Bet aizmirsu pieminē t, ka tai pā ri ceļ am ir mež onī ga turku viesnī ca, kurā atpū š as paš i turki, jo no piektdienas lī dz svē tdienai ir mež onī ga rosī ba, kā zas! Miegs nav nekas neiespē jams, bet vienkā rš i traucē ta psihe. Uguņ oš ana tieš i aiz loga! Š auš ana! Mū zika kliedz! Un ir jau puse nakts. Bē rns raudā ja, nobijies! Nevajag š ī s mā jas uz tiesu zonu, blē ņ as! ! ! Atvaļ inā jums tika sabojā ts. Paldies Tui Fan! Nevienam neiesaku.
аватар devochkas2008
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labdien, parasti es nerakstu atsauksmes, bet š oreiz tas ir jā dara. Domā ju, ka noderē s atpū tniekiem ar maziem bē rniem. Sā kš u ar viesnī cas izvē li. Viesnī ca tika izvē lē ta ilgi. pirmo reizi devā mies ar mazu bē rnu. Pē c atsauksmē m un apraksta ļ oti patika. … Tomēr ▾ Labdien, parasti es nerakstu atsauksmes, bet š oreiz tas ir jā dara. Domā ju, ka noderē s atpū tniekiem ar maziem bē rniem.
Sā kš u ar viesnī cas izvē li. Viesnī ca tika izvē lē ta ilgi. pirmo reizi devā mies ar mazu bē rnu. Pē c atsauksmē m un apraksta ļ oti patika.
Meita lieliski izturē ja lidojumu. Viesnī ca atrodas salī dzinoš i netā lu no Antā lijas, t. sk. atbraucā m arī labi. Viesnī cā bijā m ap 4.30. Iekā rtojā mies stundas laikā . Istaba teicama, ar balkonu 3 stā vā dzī ves ē kā . Istabā bija bē rnu gultiņ a. Viesnī cas teritorija ļ oti liela, zaļ a, tī ra, kopta. Pludmale smilš aina. Pie ieejas jū rā daž i oļ i, bet tas nav kritiski. Jū ra silta. Bē rniem, ko vajag. Bē rnu baseins ir, bet ū dens ledains. Spē ļ u automā ti ir daž ā di, bet par to maksā . Par animatoriem neko nevaru uzrakstī t jo bē rnam ir 1.4gadi un nelaidā m iekš ā . Bija arī bē bī š u klubiņ š , bet mums nebija laika nokļ ū sti. Kas attiecas uz pā rtiku bē rnam tad ņ ē ma tikai banā nus un jogurtu. Nebija vairs ko garš ot. Pieauguš o restorā nā ir ko ē st. Mū su bē rns jau ē d visu. Tā pē c nebija problē mas ar pā rtiku. No augļ iem
ā boli, bumbieri, arbū zs, melone, plū me, vī nogas, apelsī ns, greipfrū ts. Banā ni ir tikai bē rniem. Ē diens vienmuļ š , ļ oti ā tri apnī k. Bet zivju pietiek, vista. Turcija. Brokastī s vienmē r bija svaigs apelsī ns . Ledusskapī bija balts, sarkans, rozā vī ns. Mums patika. Kafiju var pagatavot paš i. Ir kafijas automā ti ar dabī go kafiju, kas nav visā s viesnī cā s. Restorā na teritorija nav ī paš i liela. I ļ oti iepriecinā ja kafejnī ca kur mierī gi pasē dē t pie kafijas tases. Bā ros ir maksas un bezmaksas kokteiļ i. Forš a atpū tas zona, bet mē s tur nebijā m.
Viss sā kā s ļ oti labi. Bet mū su ilgi gaidī tā s atpū tas 3. dienā mū su bē rnam temperatū ra pacē lā s lī dz 38.0. Un nā kamajā dienā parā dī jā s izsitumi zem autiņ biksī tē m. Sā kumā domā jā m, ka tā s ir vē jbakas. lī dz pilnī gai atveseļ oš anai. Un tas ir ne pā rā k ē rti. Nolē mā m ā rstē ties paš i. Pa viesnī cu nestaigā jā m. Ē dā m pē c kā rtas. Bē rns tika barots istabā . -pē das, pirksti, ap muti. ā rstē š anai varu ieteikt KALMOSAN losjons, mazina niezi, sausina, ir antibakteriā ls efekts. No pretdrudž a lī dzekļ iem man lī dzi bija nurofē ns, labi nolaiž temperatū ru, bet vislabā k kaut kas ar paracetamolu. Hepiloru iesmidzinā ja kaklā , viņ š arī bija ar viņ u. Kas attiecas uz aptiekā m, tā ir problē ma. Tā s agri aizveras. Pirkā m Antā lijā . Antā lijā pie viesnī cā m ir daudz aptieku. Vienu redzē jā m Belekā .
Par spī ti esoš ajai situā cijai degunus nenokā rā m. Kad meita jutā s labā k noī rē jā m auto, maksa bija 50 eiro diennaktī un skatī jā mies Turcijas apskates vietas. Ticiet man ir ko redzē t. Par iepirkš anos, es var ieteikt Dipo tirdzniecī bas vietu.
Beigā s varu teikt, ka mums patika viesnī ca kopumā . Bet paš reizē jā situā cija ar slimī bu nav. Parū pē jieties par saviem bē rniem. Neapmeklē jiet baseinus.
аватар balaev7777
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
devā s atvaļ inā jumā daž ā dā s Eiropas valstī s. Ā zija Ā frika. Patī kami pā rsteidza viesnī ca. Laba viesnī ca . . Paradī ze bē rniem . . Ī paš s paldies bē rnu animatoriem no Ukrainas, bē rnus viņ iem nevar atņ emt. … Tomēr ▾ devā s atvaļ inā jumā daž ā dā s Eiropas valstī s. Ā zija Ā frika. Patī kami pā rsteidza viesnī ca. Laba viesnī ca . . Paradī ze bē rniem . . Ī paš s paldies bē rnu animatoriem no Ukrainas, bē rnus viņ iem nevar atņ emt. . Virtuve ir daž ā da secī bā no vē ž iem un jū ras veltē m lī dz saldumiem utt. Pieauguš ajiem ir ko darī t, sā kot no vindsē rfinga, loka š auš anas utt. Atseviš ķ s sveiciens loka š auš anas instruktoram. Iemā cī ja š aut pacieš ami. Sporta zā les tī ras. boksa zā lē ž ē l, ka konderis nestrā dā . . bet ja godī gi viņ š pats vienmē r tur bija . . dž ekiem der. Animatori pieauguš ie arī ir kā rtī bā . izveidot. pilns pozitī vs pie baseiniem nebū s garlaicī gi. Vispā r par naudu ko samaksā ju diezgan labas brī vdienas . . Sveiki visam viesnī cas personā lam . . ieteikš u. Kostja.
аватар ntroyan
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labdien, mū su atvaļ inā jums vē l nav beidzies, bet radā s vē lme atstā t atsauksmi par viesnī cas jautrī bu un saules klubu belek. Ieradā mies agri no rī ta un lī dz pulksten 8 bijā m viesnī cā . Pa ceļ am tikā m brī dinā ti, ka reģ istrē š anā s plkst. … Tomēr ▾ Labdien, mū su atvaļ inā jums vē l nav beidzies, bet radā s vē lme atstā t atsauksmi par viesnī cas jautrī bu un saules klubu belek. Ieradā mies agri no rī ta un lī dz pulksten 8 bijā m viesnī cā . Pa ceļ am tikā m brī dinā ti, ka reģ istrē š anā s plkst. 14. Mē s atstā jā m koferus reģ istratū rā un devā mies brokastī s. Ē dieni galvenajā restorā nā ir diezgan daudzveidī gi. Brokastī s jogurti, pā rslas, desiņ as un desiņ as, garš ī gi sieri, daudz konditorejas izstrā dā jumu, daž ā das olu variā cijas, svaigi dā rzeņ i un augļ i, katru dienu svaigi spiesta citrusaugļ u sula.
Pusdienā s parasti ir divu veidu zupas, teļ a gaļ a, liellopa gaļ a, vistas gaļ a daž ā dā s variā cijā s, garš ī gi cepti dā rzeņ i, svaigi dā rzeņ i un augļ i, gardi deserti. Vakariņ ā s katru dienu kaut kas interesants, vakar bija milzī gs tuncis, katru dienu ir zivis un gaļ a. Augļ i parasti ir arbū zs, melone, bumbieri, ā boli, apelsī ni, vī nogas, vī ģ es, persiki, nektarī ni, aprikozes. Atseviš ķ i es atzī mē ju gardā s olī vas un vairā ku veidu olī vas (man tā s ļ oti patī k)
Pludmale: diezgan tī ra, daudz sauļ oš anā s krē slu, laba ē na no saules. Ir ļ oti ē rta zona klusai atpū tai. Jū ra ir Ļ OTI silta.
Numurs: mums bija lē tā kais numurs bez balkona, jo rezervē jā m pē dē jā brī dī un citu nebija. Bet pati istaba ir ļ oti tī ra. Interjers ir moderns. Tā lā k pievienoš u daž as fotogrā fijas. Paldies par duš as galvu. Zem tā ir ļ oti patī kami stā vē t no rī ta. Ar telpas uzkopš anu problē mu nebija: gulta un ideā li balti dvieļ i tika regulā ri mainī ti.
Viesnī ca ļ oti aktī vi izklaidē viesus. Baseina zonā visu laiku notiek daž ā das spē les un aktivitā tes, un viesi aktī vi piedalā s))). Daudz izklaides arī bē rniem. Meitenes no bē rnu klubiņ a ir krieviski runā još as un bē rni labprā t ar viņ ā m komunicē .
Teritorija ļ oti liela, daudz baseinu. Jū s vienmē r varat atrast klusu vietu koku ē nā pie baseina. Vai arī , ja vē laties izklaidē ties, jums vajadzē tu doties uz galveno baseinu. Wachtams nebū s garlaicī gi.
Классный душ Удобный уголок для умывания и макияжа))) Номер, кстати забыла написать в отзыве, что в нашем номере 2336 очень хорошо работает кондиционер. В полдень на улице жара, а у нас прохлада. Тихая зона отдыха Активити у бассейна Бассейн с горками Пенная вечеринка Главный бассейн
Parādīt vairāk »


iemiesojums alyonova.milana
Sveiki. Nestāstiet, ka mēs lidojam 1 reizi uz Turciju Belek viesnīcās ar 2 bērniem un vīru. Pastāsti man, vai tas nav biedējoši lidmašīnā? Un kā apmaksāt viesnīcas rezervāciju?
7 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 10 atbildes
iemiesojums billie_jean
Sveiki visiem!Ja nesen esat bijuši šajā viesnīcā, lūdzu uzrakstiet, vismaz īsi, iespaidus.Interesē: naktsmītne, ēdināšana, miniklubs, personāla krievu valodas zināšanas, apkalpošanas līmenis. Jau iepriekš paldies!
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums qwert74
Lidojam 9.jūnijā uz Magic Life Waterworld Imperial 5*.Cilvēki,kas jau ir bijuši,palīdziet izdarīt izvēli.Esam samaksājuši par parastu standarta numuriņu,baidos,ka viņus ievietos kādā villā uz nomale.var 25 minūtes staigāt,negribētu.Vai kāds var ieteikt kādu numuru un pastāstīt kā tas tika izņemts no civilizācijas? Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен на берегу моря в 3 километрах от Белека. Открыт в 2000 году, последняя реновация проведена в 2021 году. Отель располагает большой зелёной территорией, разделённой на активную и спокойную зоны отдыха. Отель учитывает потребности взрослых и детей, поэтому идеально подойдёт для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 3 км от г. Белек. 18 км от г. Серик. 35 км от аэропорта Анталии. 42 км от г. Анталия.
Pludmales apraksts Пляж протяжённостью 180 м, отмечен Голубым флагом.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Главный ресторан, 2 ресторана a la carte, 7 баров. 3 взрослых открытых бассейна, включая бассейн олимпийского размера. Крытый бассейн с подогревом в зимнее время. 2 конференц-зала. Chill Out зона только для взрослых 18+: бар, закуски, настольные игры, книг, отдельный выход на пляж и зона на пляже. Амфитеатр, круглосуточная стойка регистрации, магазины на территории.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 3 детских бассейна (2 открытых и 1 крытый), детская открытая игровая площадка (в тени), детская анимация, детский буфет Тукан в главном ресторане. Клуб Тукан: Тукан Baby (отдельная зона отдыха для родителей с детьми до 3 лет с кухней, стиральной машиной и зонами для игр и сна); Тукан Kids (от 3 до 8 лет); Тукан Junior (от 8 до 12 лет); Тукан Teens (от 13 до 15 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports 3 водные горки (доступны для детей с ростом от 120 см).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • golfs
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

​Отель состоит из корпусов: Life: два 4-этажных корпуса (один находится в корпусе с ресепшн); Mood: 3 этажный корпус; 9 одноэтажных бунгало; 3 двухэтажных Residence Villa​. Life оформлен в скандинавском стиле, Mood – в марокканском стиле. Всего 368 номеров.

Istabās

Все номера отеля оснащены кондиционером. На полу постелен паркет. В числе удобств мини-бар и телевизор с плоским экраном и спутниковыми каналами, а также детские розетки. В некоторых номерах есть балкон с видом на сад. Отделанные мрамором ванные комнаты с душем укомплектованы феном.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Ileribasi Mevkii, 07506 Белек, Турция
Tālruņi: Tel: +90 242 715 21 00,
Fax: +90 242 715 21 69
Tīmekļa vietne: TT Hotels Belek Imperial
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, гольф (платно), волейбол, баскетбол, футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.