Cesars Temple De Luxe 5*– Atsauksmes

254
Novērtējums 7.410
№21 viesnīcas reitingā Belek
7.9 Numurs
7.9 apkalpošana
7.8 Tīrība
8.2 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Viesnīca Cesars Temple tika atvērta 1995. gadā un pēdējo reizi tika atjaunota 2013. gadā. Viesnīca atrodas pirmajā krasta līnijā. Tas sastāv no vienas 4 stāvu galvenās ēkas un četrdesmit 2 stāvu villu blokiem. Skaista zaļā zona. Mājīgi numuriņi, draudzīgs personāls. Ēdienu dažādība, papildus galvenajam restorānam ir 8 ala carte restorāni ar dažādām pasaules virtuvēm. Viesnīca piemērota ģimenēm ar bērniem un jauniešiem.Vairāk →
аватар nav1966
Reģ istrē š anā s pē c pulksten 18:00 standarta numurā galvenā s ē kas 1. stā vā . Numurs ir mazs un nepiecieš ams remonts. Nā kamajā rī tā viņ i lū dza pā rcelt uz lielā ku istabu un atseviš ķ ā s ē kā s. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s pē c pulksten 18:00 standarta numurā galvenā s ē kas 1. stā vā . Numurs ir mazs un nepiecieš ams remonts. Nā kamajā rī tā viņ i lū dza pā rcelt uz lielā ku istabu un atseviš ķ ā s ē kā s. Marina reģ istratū rā bez problē mā m un bez maksas atrada istabiņ u, apskatī ja un mē s pā rvā cā mies uz istabu 2 stā vu rindu mā jā zaļ ā parkā un netā lu no galvenā s ē kas. Istaba ir tī ra, plaš a un uzkopta katru dienu. Pludmales zona ir liela. Jesslongam vienmē r bija pietiekami daudz vietas. Atpū tā mies atseviš ķ ā s slē gtā s teltī s. Piekraste smilš aina, izeja uz jū ru samē rā lē zena. Pludmalē ir VIP zona - ir atseviš ķ a zona ar 40 teltī m. Ā rē jie cilvē ki nav atļ auti. Ē dinā š ana – viss iekļ auts. Pā rsteidzoš a virtuve ar daudzveidī gu izvē li jebkurai personai un bē rniem. Ī paš i daž ā di saldumi, kū kas – katru dienu kaut kas jauns un neparasts. Katru dienu saskaitī ju ap 50 kū ku veidu. Ir bē rnu restorā ns.
Viesnī cā ir daudz cilvē ku - bet plaš ā s teritorijas dē ļ gan pludmalē , gan pie baseiniem - š is pū lis netika manī ts. Pā rsteidzoš as ikdienas animā cijas gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Ikdienas vakara pasā kumi ar mā kslinieku priekš nesumiem. Atpū ta ir pā rsteidzoš a. Paldies viesnī cas komandai par apbrī nojamo atpū tas organizē š anu un attieksmi pret apmeklē tā jiem. Par sakoptu teritoriju, par pozitī vo un labvē lī bu VISS IR SUPER. Ir ko salī dzinā t - ne pirmo gadu atpū š amies daž ā dos Eiropas kū rortos un daž ā dā s viesnī cā s ne zemā k par 4*. Š ī viesnī ca patieš ā m ir 5*.
аватар tvl999999
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē le krita uz š o viesnī cu, vairā k zaļ ā s zonas un lidostas tuvuma dē ļ . Pē c ekskursijas apmaksas izrā dī jā s, ka mū su draugi viesnī cā atpū tuš ies pirms diviem gadiem un viņ u atsauksmes par viesnī cu bija ļ oti negatī vas! Tas mū s ļ oti sarū gtinā ja. … Tomēr ▾ Izvē le krita uz š o viesnī cu, vairā k zaļ ā s zonas un lidostas tuvuma dē ļ . Pē c ekskursijas apmaksas izrā dī jā s, ka mū su draugi viesnī cā atpū tuš ies pirms diviem gadiem un viņ u atsauksmes par viesnī cu bija ļ oti negatī vas! Tas mū s ļ oti sarū gtinā ja. Bet atpakaļ ceļ a nebija! Un pē c Turpravdas atsauksmju izlasī š anas es lidoju uz Turciju ar pilnu pā rliecī bu, ka viesnī ca ir briesmī ga!
Un tagad viss ir kā rtī bā !
Viesnī cā ieradā mies 11:00, uzreiz izmitinā jā m mū s bungalo 2021. istabā otrajā stā vā . Istaba bija fantastiska!! ! ! Milzī ga gulta, sniegbalta veļ a, tī ra istaba! Bet vannasistabā neatradu vates kociņ us, duš as cepurī tes.
Pē c reģ istrē š anā s devā mies pusdienā s 12:30. Ē diens tika novē rtē ts ar 5+. Slava š efpavā ram! No gaļ as garš ī ga liellopa un teļ a gaļ a, jē ra gaļ a, vista, tī tars, liellopa mē le (guvu gastronomisku orgasmu). No zupā m gards borš č s, vistas gaļ a, kartupeļ u biezeni apstrā dā ju vienmē rī gi! Mannas putra, rī si, griķ i, auzu pā rslas! ! ! Garš ī gi! Neprā tī gi garš ī gs jogurts un biezpiens! Iesaki tieš i! Liela sautē tu un grilē tu dā rzeņ u izvē le - garš ī gi sautē ti spinā ti, tomā ti ar sieru, tomā ti, cukini, grilē ti baklaž ā ni. 2-3 veidu grilē tas un tvaicē tas zivis. Cepti kartupeļ i ar sezama sē klā m, kartupeļ u biezeni. Karsti kū pinā ta zivs ir atseviš ķ a dziesma !! ! ! Vispā r visus labumus nevar uzskaitī t !!! !
Viesnī ca ir ļ oti tī ra! Grī das, sā kot no reģ istratū ras, ir pulē tas, lai tajā s varē tu redzē t atspulgu! ! ! Pludmalē atkritumi tiek izvesti visas dienas garumā .
Labs alkohols un kafija vestibila bā rā !
Lieliska animā cija, un bē rnu pilsē tiņ a ir kā atseviš ķ a mini viesnī ca !!!! !
Nepavisam nepatika gozlū me. Un pā rsteidzoš i, ka pie viņ iem nebija pat rindas. Un nez kā pē c nav svaigi spiestas sulas, pat par naudu.
Visi darbinieki ir pieklā jī gi. Visi runā un saprot krieviski.
Iesaku viesnī cai!! ! ! Ī paš i tiem, kam ir bē rni! Vai precē tiem pā riem.
Шикарная погода для середины октября. Вот такое море в 7 утра)
аватар Vladislava157261
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Neslikta viesnī ca, liela skaista un kopta teritorija. Viesnī ca bija sagatavota tū ristiem, viss, kas bija jā krā so, tika nokrā sots, kur vajadzē ja bū t ziediem - tie bija. Ē diens nav slikts, tradicionā lais turku "iekļ auts". Tuvumā nekā nebija, viesnī ca atrodas attā linā ti, lai tiktu pie kaut kā dā m izklaidē m, uz turieni jā brauc ar autobusu. … Tomēr ▾ Neslikta viesnī ca, liela skaista un kopta teritorija. Viesnī ca bija sagatavota tū ristiem, viss, kas bija jā krā so, tika nokrā sots, kur vajadzē ja bū t ziediem - tie bija. Ē diens nav slikts, tradicionā lais turku "iekļ auts". Tuvumā nekā nebija, viesnī ca atrodas attā linā ti, lai tiktu pie kaut kā dā m izklaidē m, uz turieni jā brauc ar autobusu. Lī dz tuvā kajai aptiekai bija jā brauc arī ar autobusu, tas ir svarī gi tū ristiem ar bē rniem. Protams, ir nepilnī bas, bet var ignorē t, jo tie neietekmē atpū tas kvalitā ti, viesnī ca sevi parā dī ja no labā s puses, jo mums bija liels lidojuma pā rsē š anā s, uz 8 stundā m, un mē s bijā m piedā vā ja viesnī cā neiziet no mū su numura un par to nemaksā t papildus, tas bija negaidī ti un ļ oti jauki.
аватар galusi_k
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca ļ oti liela, teritorija milzī ga, kopta. Viss ir skaisti noformē ts. Personā ls lī dz pat vadī bas lī menim ir ļ oti draudzī gs un pretimnā koš s. Ē diens ir gandrī z daudzveidī gs, vienmē r ir gaļ a. Daudz zaļ umu un augļ u. … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti liela, teritorija milzī ga, kopta. Viss ir skaisti noformē ts. Personā ls lī dz pat vadī bas lī menim ir ļ oti draudzī gs un pretimnā koš s. Ē diens ir gandrī z daudzveidī gs, vienmē r ir gaļ a. Daudz zaļ umu un augļ u. Tas ir viss. Nekā dā gadī jumā neuzturieties standarta numuros. Tie ir ļ oti mazi un š ausmī gā stā voklī .
Saņ ē mā m 6226. istabu, 2. stā vu, ar skatu uz ē ku vai apkā rtni, bet patiesī bā uz restorā na jumtu. Istaba netī ra, vannas istabā ir pelē jums, duš ā ū dens knapi notek, istaba pilna ar skudrā m. Palū dza nomainī t numuru, mū s atsū tī ja, viņ iem jau ir daudz cilvē ku un solī ja 19:00 visu salabot. Pie mums nā ca indē t skudras 21:00 (bē rns jau gulē ja) un uz mū su lū gumiem to izdarī t rī t, tante tomē r turpinā ja dedzī gi pū st kaut ko š ausmī gi smirdī gu, sakot lauzī tā krievu valodā pastaigā jies, tā bū s. pazust. Tajā paš ā laikā bē rns gulē ja viņ ai pretī un gulē ja!
Viņ i pavadī ja manu tanti ā rā un pē c nepilnā m 30 minū tē m ieradā s meistars, kurš izlauzā s cauri kanalizā cijai (izskalot duš ā ). 5 minū tes pokolupal notekas caurumu un teica rī t es nā kš u vē lreiz.
Un vē l. . . Mū su bē rns (es esmu pā rliecinā ts un ne tikai mū su) dzer tikai ā bolu sulu. Š eit viņ š ir zelta nojume un pē c tam iepakots bē rnu restorā nā . Reģ istratū rā vairā kkā rt lū dza ienest uz istabu ā bolu sulu. Rezultā tā devā mies uz restorā na atklā š anu un ielē jā m sev ā bolu sulu pudelē , kamē r tā vē l bija pieejama.
Š eit jū s negaidī sit svaigi spiestu sulu (ultra ol inclusive veids...). Ir tā das sulas kā jupi vai zuko no tā lā s bē rnī bas, ā bols un apelsī ns, un viss. Himose no viņ iem š ausmī gi nes.
Dvieļ i, gultas veļ a, galda piederumi (kā iepriekš rakstī ts atsauksmē s) ir netī ri. No alkohola izmē ģ inā jā m vī nu, stipri atš ķ aidī tu un š ausmī gi negarš ī gu. Viņ i neuzdroš inā jā s ņ emt neko citu.
Vē l viens pluss, pē kš ņ i kā dam vajag labu trenaž ieru zā li. Ir pieejami daudzi daž ā di simulatori, fitnesa treneris.
Ē diens daž reiz sanā ca sā lī ts, tad salds, tad dedzinā ts.
Attiecī bā uz slimī bā m viesnī cā viņ i dodas pie ā rsta ar bē rniem, bet galvenokā rt nobrā zumu dē ļ . Jū rā viņ i pastā vī gi peld netā lu no peldē š anai norobež otā s vietas, ū densmotociklos un izpletņ laivā s. No tā krastā iziet ļ oti lieli viļ ņ i un bē rni biež i tiek mesti taisni uz akmeņ iem, kurus izskalo tie paš i viļ ņ i.
Вход в турецкие бани Пляж
аватар kris.sergeeva77
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī cā ieradā mies 9os no rī ta, iekā rtojā mies pē c standarta 14:00. Reģ istratū ras personā ls ir atbilstoš s, nekā du sū dzī bu. Istaba netī ra, paskatī jos uz citu - tas pats. Paš ā istabā viss neskarts, nav salauzts. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 9os no rī ta, iekā rtojā mies pē c standarta 14:00. Reģ istratū ras personā ls ir atbilstoš s, nekā du sū dzī bu. Istaba netī ra, paskatī jos uz citu - tas pats. Paš ā istabā viss neskarts, nav salauzts. Veļ a un dvieļ i ir netī ri, it kā noslaucī ja dupsi un apsedza viesus. Iztī rī ta vē l sliktā k nekā gultas veļ as stā voklis. Viņ i atnesa sē tas gultu visu degoš u un sapelē juš u.
Kā du vakaru kā das divas stundas nebija ū dens. Bā rā pie galvenā restorā na ieejas, kad vecmā miņ a lū dza dzē rienu, lai ielietu vē l vienu glā zi, viņ ai pretī to iemeta. Sū dzē jā s un atvainojā s.
Ē diens ir parasts, ē st var. Š ķ ī vji ir netī ri katru otro reizi, glā zes vispā r nav tvaicē tas un nav mazgā tas. Restorā ns pie veikaliem vestibilā tiek atvē rts pusdienā m 12:30, bā rs ir atvē rts vienmē r. Iegā jā m 12:25 un lū dzā m bē rnam iedot saldē jumu, uz ko teica, ka saldē jumu izsniedz no 12:30. Jautā jums, kā pē c cilvē kiem jau ļ ā va pusdienot restorā nā , un bē rnam saldē jumu spieda 5 minū tes agrā k? Un pieauguš ajiem ē diens netika izspiests 5 minū tes agrā k. Vadī tā ja atvainojā s un teica, ka viss skaidrs laicī gi? ! Skatiet iepriekš , kā pē c cilvē ki tika ielaisti restorā nā veselas 5 minū tes agrā k? !
Pludmaļ u sauļ oš anā s krē sli ir sapelē juš i. Viens no š ī s viesnī cas plusiem ir Bē rnu animā cija un Bē rnu pilsē tiņ a. Animatori paveic lielisku darbu. Neiesaku viesnī cai, darbinieki virs viesmī ļ iem (vadī tā ji utt. ) nemaz nav orientē ti uz klientu! Es š eit vairs neatgriezī š os.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Š ī viesnī ca nav ļ oti. Man ir sajū ta, ka esmu pā rmaksā jusi par š o tū ri. Tā kā mani radinieki lidoja uz š o viesnī cu, man nebija iespē jas izvē lē ties kaut ko labā ku, man bija jā ņ em tas pats, kas viņ iem. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca nav ļ oti. Man ir sajū ta, ka esmu pā rmaksā jusi par š o tū ri. Tā kā mani radinieki lidoja uz š o viesnī cu, man nebija iespē jas izvē lē ties kaut ko labā ku, man bija jā ņ em tas pats, kas viņ iem. Bet, ja man bū tu iespē ja izvē lē ties, es š eit nelidotu atpū sties.
аватар raisaoresk
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es aprakstī š u pē c iespē jas sī kā k. Bet tikai ī si. No mī nusiem. Mazliet noguruš as telpas. Tikai vietē jais alkohols. Nav svaigi spiestas sulas. Vienkā rš s ū dens parks. Nav bē rnu akvaparka. No plusiem. Laba bē rnu pilsē tiņ a un bē rnu animā cija. … Tomēr ▾ Es aprakstī š u pē c iespē jas sī kā k. Bet tikai ī si. No mī nusiem. Mazliet noguruš as telpas. Tikai vietē jais alkohols. Nav svaigi spiestas sulas. Vienkā rš s ū dens parks. Nav bē rnu akvaparka. No plusiem. Laba bē rnu pilsē tiņ a un bē rnu animā cija. Bē rni ir labā ki no 2 lī dz 10 gadiem. Liela diezgan zaļ a zona. Labs ē diens. Jauka pludmale. Nu, sī kā k) Viesnī ca atrodas pirmajā rindā . Ieeja jū rā ir diezgan maiga smilš aina. Pie ieejas jū rā ir š aura oļ u josla, bet mazie oļ i, kas sajaukti ar smiltī m, netraucē ne pieauguš ajiem, ne bē rniem. Visur pludmalē ir smiltis. Ir gan nojumes, gan lietussargi, kas atrodas diezgan tā lu viens no otra. Pludmales priekš ā ir zā liens ar mež acū kā m. Sauļ oš anā s krē sli tuvu ū denim. Pludmalē zem nojumes atrodas paviljons fitnesam. Ir volejbola laukums. Ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, bet tie nokrī t zem miruš ajiem. Kopumā pludmale ir pirmajā pieciniekā . Istaba ir nedaudz nogurusi. Bezmaksas seifs. Bezmaksas bezalkoholiskais mini bā rs tiek papildinā ts katru dienu. Pudeles Pepsi, pudeles Fanta un divas pudeles ū dens. Personā ls diezgan labs serviss. Visi darbinieki zina vismaz daž as pamata frā zes krievu valodā . Viesnī cā ir 95-99% tū ristu no NVS valstī m. Kopumā paldies darbiniekiem par rū pē m. Visi mē ģ ina visus jauki cilvē ki. Uzturs. Labs daudzveidī gs ē diens. Laba augļ u izvē le 7-8 veidi. Laba gaļ as izvē le. Liellopu, vistas, tī tara, jē ra, jē ra gaļ a, Vairā ki zivju veidi: dorado, jū ras asaris, skumbrija. Pusdienā s zupas. No jū ras produktiem mī dijas, garneles, kalmā ri. Daudz desertu. Trī s a la carte restorā ni (turku, meksikā ņ u un zivju) vienu no tiem var apmeklē t bez maksas, iepriekš vienojoties. Daudz bā ru. Vestibila bā rs ir atvē rts visu diennakti. Alkohols ir tikai vietē jais. Principā dzē ra vī nu, vī rs š ņ abi, viss kā rtī bā . Galvenais bija izklaide bē rnam. Mini klubs bē rniem vecumā no 2-12 gadiem, atvē rts no 10:00-22:00. Netā lu no pludmales atrodas bē rnu pilsē tiņ a. Guļ amistaba, bē rnu baseins ar mini slidkalniņ iem zem nojumes, mī ksta rotaļ u istaba ar batutu un daž ā dā m jautrā m aktivitā tē m, diezgan liels baseins ar bumbiņ ā m un labirints. Smilš u kaste, ar slidkalniņ iem un š ū polē m, iekarinā ms labirints uz ielas, kinoteā tris, mini amfiteā tris. Interesanta bū s ļ oti laba bē rnu animā cija bē rniem lī dz 10 gadu vecumam. Daž ā di releji. Vakarā mini diskotē ka, bē rnu joga. Karuseļ a zirgi bet par maksu. Spē ļ u automā ti ir arī bezmaksas. Diezgan daudzveidī ga animā cija pieauguš ajiem. Tematiskā s ballī tes, profesionā li priekš nesumi. Tā pē c arī pieauguš ajiem nav garlaicī gi. To var atrast pē c uzvā rda sociā lajā tī klā VKontakte. Tagad es to iesaku visiem. Esam ļ oti apmierinā ti!
аватар Erishovasveta
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopumā viesnī ca man patika. Viesnī cas teritorija liela, kopta, viss personā ls ļ oti pieklā jī gs, draudzī gs. Ē dieni un dzē rieni ir garš ī gi. Uz katrā m treš ajā m vakariņ ā m zivju gardumi. Izvē lne mainā s. … Tomēr ▾ Kopumā viesnī ca man patika. Viesnī cas teritorija liela, kopta, viss personā ls ļ oti pieklā jī gs, draudzī gs. Ē dieni un dzē rieni ir garš ī gi. Uz katrā m treš ajā m vakariņ ā m zivju gardumi. Izvē lne mainā s. Pavā ri ir lieliski! Visur tī rs, telpas tiek uzkoptas katru dienu. Viesi gandrī z visi ir krievi. Tiem, kas nezina citas valodas, nav valodas barjeras. Lieliska animā cijas komanda bē rniem un pieauguš ajiem. Jums nebū s garlaicī gi! ) Izklaide arī ir lī menī . Wi-Fi ir visur. Tikai pludmales zonā vietā m "neizdodas". Zvani caur whatsapp un viber iet ar blī kš ķ i. No mī nusiem: ir odi, izklaide bē rniem no 8 lī dz 16 gadiem nav pā rdomā ta.
аватар degtarov1
11:00 pē c vietē jā laika viesnī ca bija labi iekā rtota, tač u sā kotnē ji viņ i pieš ķ ī ra galvenā s ē kas istabu 2 (3) stā vā ar skatu uz ē damistabas jumtu, papildus acī mredzot ventilā cijas č ī kstoš ajam troksnim. … Tomēr ▾ 11:00 pē c vietē jā laika viesnī ca bija labi iekā rtota, tač u sā kotnē ji viņ i pieš ķ ī ra galvenā s ē kas istabu 2 (3) stā vā ar skatu uz ē damistabas jumtu, papildus acī mredzot ventilā cijas č ī kstoš ajam troksnim. Reģ istratū rā palū dzu pā rcelties, sā kumā viņ i dinamizē ja, bet pē c neatlaidī giem lū gumiem pā rcē lā s. Vē l viens mī nuss ir ļ oti maza standarta klases istabiņ a, papildus gulta ir parasta saliekamā gulta ar kuras uzstā dī jumu telpā vairs vietas vairs nav. Es biju sieva un meita 5 gadus veca, viņ i uzreiz atteicā s no saliekamā s gultas, mana meita gulē ja pie mums. Viss pā rē jais viesnī cā ir lieliski. Pieklā jī gs izpalī dzī gs personā ls, gaļ as ē dā jiem teikš u, ka bez gaļ as noteikti neiztiksiet. Ē dienkarti ļ oti patī kami pā rsteidza arī Eiropas zupu klā tbū tne (un nevis, kā Turcijā ierasts, krē mzupas). Bē rnu animā cija ir vienkā rš i super, meita negribē ja pamest miniklubu. Nekad nav bijuš as problē mas ar sauļ oš anā s krē sliem. Ļ oti iesakā m š o viesnī cu. Bū s iespē ja atgriezties vē lreiz.
аватар lenokondakova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tagad mē s ar vī ru esam š eit! Viesnī ca, teritorija, jū ra, ē dieni un personā ls - nevainojami! Neticiet negatī vajam! Visur Wi-Fi — bez pā rtraukumiem! Skaistule, personā ls č aukst kā bites! Viss viesiem! Rindas nav, vietu pietiek visur! … Tomēr ▾ Tagad mē s ar vī ru esam š eit! Viesnī ca, teritorija, jū ra, ē dieni un personā ls - nevainojami! Neticiet negatī vajam! Visur Wi-Fi — bez pā rtraukumiem! Skaistule, personā ls č aukst kā bites! Viss viesiem! Rindas nav, vietu pietiek visur! Ē diens ir lielisks!
Parādīt vairāk »


iemiesojums m.eremi4eva
Ļoti gribu dzirdēt atsauksmi par atpūtu augustā viesnīcā Cesars Temple de Luxe Hotel 5 *, īpaši tiem, kas ceļoja kopā ar bērniem vecumā no 3-4 gadiem. Kādas ir šīs viesnīcas nepilnības? Kā klājas ar jūru? Kā klājas pārtika (bērni)?
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums nikitalove73
Pastāstiet, lūdzu, kuri no restorāniem ir apmaksāti un par ko, mēs ejam tikai pirmo reizi.
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums suhov2
Kur labāk nakšņot maijā villā vai galvenajā ēkā
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums bogoslovskaya
lūdzu, pasakiet man, ka ģimenes numura numurs pieder VIP
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums muratuzeyir
‹ Viesnīca Cesars Temple De Luxe 5*
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель Cesars Temple был открыт в 1995 году, последняя реновация прошла в 2013 году. Отель находится на первой береговой линии. Состоит из одного 4-х этажного Main Building и сорокa 2–х этажных блоков Villa. Красивая зеленая территория. Уютные номера, доброжелательный персонал. Разнообразное питание, помимо основного ресторана есть 8 ресторанов ala carte с различными кухнями мира. Отель подходит для семейного отдыха с детьми и молодежи.

Atrašanās vieta Отель расположен в 40 км от аэропорта, в 50 км от центра г. Анталия, в 6 км от поселка Белек, на берегу моря.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 400 м., шатры на пляже бесплатно, бар на пляже бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

13 ресторанов (8 a la carte: итальянский, мексиканский, японский, суши, китайский, французский, турецкий, рыбный — плата за резервацию), диетическое и вегетарианское меню,12 баров (2 из них работает 24 часа), 5 конференц-залов, 3 бассейна: 2 открытых бассейна (с пресной водой), без подогрева: площадь 2000 кв.м. и 750 кв.м., 1 крытый бассейн (с пресной водой), без подогрева, площадь 350 кв.м., у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно), магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 3 открытых и 1 крытый бассейны, 2 водные горки, зоопарк, детские клубы: 3 (мини-клуб 2–6 лет; миди-клуб 7-12 лет; тинейдж-клуб 13–17 лет). В основном ресторане есть блендер,микроволновая печь и подогреватель для детского питания.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 4 водные горки для взрослых и 3 для детей, 7 теннисных кортов (с грунтовым покрытием), прокат теннисных ракеток и мячей бесплатно, освещение теннисного корта и уроки тенниса платно, дартс бесплатно, аквааэробика бесплатно, водное поло, танец живота, игровые автоматы платно, водные виды спорта платно, стрельба из лука бесплатно, бочче бесплатно, живая музыка бесплатно, мини-футбол бесплатно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 599 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Сamlık mh. Kongre cd.B-blok No:22/A, Ileribası Mevkii, Belek, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 715 10 15 pbx
Fax: +90 242 715 14 00
Callcenter: +90 242 272 79 66
Tīmekļa vietne: Cesars Temple De Luxe
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.