Pretīga viesnīca!!! Parūpējies par bērnu veselību – bēg no turienes!

Rakstīts: 27 jūlijā 2017
Ceļošanas laiks: 16 — 25 jūlijā 2017
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Nopirku tū ri caur Corel. Par rotavī rusu un zarnu infekcijā m š ajā Blevontine Deluxe Hotel brī numā , protams, neviens nebrī dinā ja.

Treš ajā dienā abi bē rni 2 un 4 gadus veci sabruka ar vemš anu un temperatū ru zem 39. Ar to mū su atvaļ inā jums beidzā s. Es arī pirmā s trī s dienas brī nī jos, kā pē c tik daudzi vecā ki velk bē rnus vemjoš us bē rnus pa restorā nu un kā pē c pie viesnī cas ā rsta vienmē r ir tā das rindas.

Rezultā tā mū su atvaļ inā jums beidzā s ar to, ka pē c pā ris mē ģ inā jumiem izā rstē t bē rnus Turcijā saskaņ ā ar apdroš inā š anu, mē s par saviem lī dzekļ iem ar bē rniem ar augstu temperatū ru atgriezā mies Krievijā un lidojā m cauri Stambulai, jo Korels nevarē ja mums piedā vā t tieš o. lidojumi, un tie, kas bija tirgū , maksā kā lidmaš ī nas dzinē ji. Mē s atgriezā mies agrā k par ekskursijas beigā m, pirms tam nosū tot š ī s brī numviesnī cas personā lu Suleimana (reģ istratū ras vadī tā js - viņ š ir tikai rets necilvē ks) un Akhmet (viesnī cas direktors, jo viņ š ) personā . iepazī stinā ja ar sevi).
Nosū tī jā m Corel, jo viņ i nevarē ja piedā vā t alternatī vus lidojumus pat par mū su naudu un transfē ru uz lidostu (50 metrus no viesnī cas nebraucu ar taksi un lī dz lidostai maksā ja tikai 45$).
No lidostas Krievijas Federā cijā mē s devā mies taisnā ceļ ā uz infekcijas slimī bu slimnī cu ar reģ istrē š anos mā jā s uz stundu. Sieva un bē rni tur ir jau vairā kas dienas.

Sausie atlikumi — izvairieties no š ī s bedbugs! Parū pē jies par bē rnu un sevis veselī bu (starp citu, es arī vē mu un pā ris dienas tur pabiju uz podiņ a)! Kuram nepaveicas nonā kt š ā dā situā cijā - tā di gadī jumi ir pretenziju priekš mets un izlietoto materiā lo un nemateriā lo resursu pilnī ga atmaksa, ko es daru tagad, kamē r sieva un bē rni atrodas slimnī cā... .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu