Calista Luxury Resort 5*– Atsauksmes

62
Novērtējums 6.410
№50 viesnīcas reitingā Belek
5.7 Numurs
7.0 apkalpošana
7.9 Tīrība
7.3 Uzturs
6.2 Infrastruktūra
Viesnīca ar plašu, zaļu un sakoptu teritoriju, labu apkalpošanu un uzmanīgu personālu. Mājīgi un ērti numuriņi. Liela labiekārtota pludmale. Bērnu klubi pēc vecuma, kur katrs bērns var atrast kaut ko sev tīkamu. Viesnīca atklāta 2007. gadā, pēdējais renovācija veikta 2018. gadā. Tas sastāv no septiņām 4 un 5 stāvu ēkām un 14 2 stāvu villām. Piemērots jauniešiem un ģimenēm.Vairāk →
аватар Dr.nargiz
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Es neatceros, cik reizes es atpū š os Belekā , bet š ajā viesnī cā pirmo reizi, un es to ļ oti nož ē loju! Tas nav lē ts, bet tas neatbilst cenai! Brokastī s joprojā m nevarē ju atrast banā lu olu kulteni - ceptas olas vai olu kultenis, bija tikai ar tomā tiem un pienu, abi vairā k izskatī jā s pē c zupas nevis olu kulteni, otrs bija malta gaļ a, rinda uz omleti tā da ka negribu dzivot ar vakariņ ā m nav labā k, kā jau viss daudz, bet viss kaut kā bezgarš ī gs, garneles neatradu un sortimentā arī grilē tas zivis neatradu, bija viens veids un tas ar mē rci, meklē ja š aš liku, tad izrā dī jā s, ka viņ i gatavoja uz ielas, restorā na uzbū ve, manuprā t, bija neē rta, mulsinoš a, letes arī ē diens ir apaļ š , kamē r tu ej apkā rt kaut ko izvē lē ties, galva sā k griezties, apkalpoš ana ļ oti, ļ oti nesvarī ga, no rī ta vairā kas reizes nā cā s lū gt tē ju, nevaru atrast ceļ u no restorā na uz savu ē ku, jā seko receptei, tad nomainiet no turienes lifts utt. … Tomēr ▾ Es neatceros, cik reizes es atpū š os Belekā , bet š ajā viesnī cā pirmo reizi, un es to ļ oti nož ē loju! Tas nav lē ts, bet tas neatbilst cenai!
Brokastī s joprojā m nevarē ju atrast banā lu olu kulteni - ceptas olas vai olu kultenis, bija tikai ar tomā tiem un pienu, abi vairā k izskatī jā s pē c zupas nevis olu kulteni, otrs bija malta gaļ a, rinda uz omleti tā da ka negribu dzivot ar vakariņ ā m nav labā k, kā jau viss daudz, bet viss kaut kā bezgarš ī gs, garneles neatradu un sortimentā arī grilē tas zivis neatradu, bija viens veids un tas ar mē rci, meklē ja š aš liku, tad izrā dī jā s, ka viņ i gatavoja uz ielas, restorā na uzbū ve, manuprā t, bija neē rta, mulsinoš a, letes arī ē diens ir apaļ š , kamē r tu ej apkā rt kaut ko izvē lē ties, galva sā k griezties, apkalpoš ana ļ oti, ļ oti nesvarī ga, no rī ta vairā kas reizes nā cā s lū gt tē ju, nevaru atrast ceļ u no restorā na uz savu ē ku, jā seko receptei, tad nomainiet no turienes lifts utt. e, jums jā iet pa kaut kā diem tumš iem koridoriem, un zā lē pie mū su istabas vispā r ir karsts, gaisa kondicionieris tur nedarbojas, mū su istabā kondicionieris darbojas labi, bet nedaudz rada dī vaina svilpe, kas ir diezgan kaitinoš a, istabā nav slikti, balkons diezgan liels, ir sauļ oš anā s krē sls, vannasistaba arī liela, skapī ir dē lis (tas uzliks viesnī cas kvalitā ti), bet pati viesnī ca sastā v no vairā kā m ē kā m, un lī dz š im Es neesmu varē jis izdomā t, kā nokļ ū t no viena pie otra
. Nu galvenais, kā pē c es š eit neatgrieztos, ir paviljonu trū kums pludmalē , cik sevi atceros vienmē r ī rē ju paviljonus (parasti atpū š amies vismaz 4-5 cilvē ku kompā nijā ), un piemaksā jam par to ī ri, man kā.3 bē rnu mammai tas ir ļ oti ē rti, tas ir nepiecieš ams, jo bē rnus var vilkt gulē t pē c jū ras, baseinā nepeldamies, jo mums ir savs savs baseins valstī , nā kam tikai no pā ri jū rai. Un 90% laika pavadā m krastā , tā pē c ē rtai pludmales atpū tai ir nepiecieš ami visi apstā kļ i! Š eit esoš ie paviljoni pieder villā m, un daudzi no tiem ir tukš i (acī mredzot nez kā pē c visas villas nav aizņ emtas), bet, jautā jot noskaidrot, viņ i atbild konkrē ti nē , vietas nav, ir vairā ki ekstrē mi paviljoni piektajā rindā teica, ka, ja izdosies agri no rī ta paskriet un rezervē t - varbū t paveiksies!
Nu, protams, tā es iedomā jos savu atvaļ inā jumu, piecelties un noskriet pietiekami lielu distanci, lai man varē tu iedot paviljonu par 150 vai 200 eiro, ledusskapis un viesmī ļ a izsaukš anas poga nedarbojas garī dznieki un nav ē dinā š anas, un nav iespē jams rezervē t š o laimi uz vairā kā m dienā m, Jā skrien katru rī tu un nav garantijas, ka bū s laiks! Vispā r nekā das atpū tas, bet kaut kā ds stress! Pirms tam atpū tos viesnī cā Voyage, kur paviljonus rezervē ju iepriekš , ienā c oficiā li. Reizi 10 un. Interesē , kā palī dzē t, paviljonā seifs un ledusskapis, klā t ē dinā š ana!
Un arī Voyage hotel darbinieki ir lieliski, es pagā juš ogad atpū tos Rixos Belek, man arī patika, un Rixos un Voyage katram viesim ir iedalī ts atseviš ķ s asistents, kas raksta WhatsApp, katru dienu sū ta š ova programmu, utt un interesē kā paiet atvaļ inā jumā , ir ļ oti ē rti un patī kami, Kalistā tā das laimes nav, tieš i otrā di, jū ti personā la vienaldzī bu un nevē lē š anos iepriecinā t atpū tniekus! Ja runā jam par pozitī vajiem aspektiem - plaš i lietussargi pludmalē , saprā tī gas cenas ū dens sporta veidiem, sakopta teritorija, apsildā mi baseini.
аватар DontsovaS
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ceļ otā ji 3 pieauguš ie, Family Duplex numurs (divstā vu ar divā m vannas istabā m) tika izvē lē ts ī paš i tā pē c, ka š ī s kategorijas numuri atrodas tikai ē ku augš ē jos stā vos = garantija, ka tie "nestaigā s" uz galvas. … Tomēr ▾ Ceļ otā ji 3 pieauguš ie, Family Duplex numurs (divstā vu ar divā m vannas istabā m) tika izvē lē ts ī paš i tā pē c, ka š ī s kategorijas numuri atrodas tikai ē ku augš ē jos stā vos = garantija, ka tie "nestaigā s" uz galvas. Vispā r sevi attaisnoja - no blakus istabā m troksnis nav dzirdams, no citiem virzieniem - apstā š os atseviš ķ i.
Viesnī ca kā arhitektū ras un dizaina projekts ir lielisks, jū tams, ka strā dā juš i Eiropas arhitekti. Daudz kas ir paredzē ts nesezonai un ziemas periodam: gan nojumes pā ri restē m, gan pā rejas starp trim galvenajā m ē kā m - ripas, jaudī ga apkures sistē ma un karstā ū dens padeve vannas istabā s (daž kā rt jau par daudz)))) un peldkostī mu ž ā vē š anas aparā ts pludmalē (bū tī bā centrifū ga, caur kuru braucot var bū t droš s, ka peldkostī ms nož ū s ļ oti ā tri - dievī ga dā vana ziemas sezonai). Ļ oti forš i un droš i lifti, turklā t katrā ir dezinfekcijas lī dzekļ i.
Stilī gi, ļ oti fotogē niski un gaumī gi iekā rtoti gan ē kas, gan viesnī cas teritorija. Pā rdomā ts telpu dizains, ļ oti kvalitatī vas mē beles un interjera priekš meti, pieklā jī gā s un nomierinoš ā s krā sā s, spilvenu izvē lne, gludinā š anas aprī kojums, kvalitatī vi tekstilizstrā dā jumi un ļ oti patī kams interjers. Stilī gs, labi zonē ts vestibils ar lielisku kafijas un bā ra ē dienkarti, dzī vo mū ziku un mainī gu apgaismojumu. Laba veikalu izvē le, sā kot no droš ī bas adatā m un peldkostī miem lī dz interesantā m rotaslietā m.
Ļ oti profesionā ls personā ls no reģ istratū ras lī dz istabenē m - visi cenš as un ļ oti draudzī gi, operatī vi. Ī paš i patika tas, ka teritorijā pastā vī gi atrodas viesnī cu nodaļ u vadī tā ji: pā rbauda, ​ ​ kontrolē , pieslē dzas pī ķ a situā cijā s, sakarā ar bloķ ē š anu Krievijas Federā cijā novembrī , viesnī ca bija noslogota, devā s uz a apstā ties, bet darbinieki stoiski turē ja lī dzi.
GR darbinieki: ka norē ķ inā š anā s laikā viņ i ņ ē ma vē rā visus mū su lū gumus un papildinā ja istabu ar papildu gultā m, traukiem, drē bju pakaramajiem, ka uzturē š anā s laikā viņ i ā tri, pieklā jī gi, profesionā li atbildē ja un palī dzē ja - izcila apkalpoš ana.
Lielisks istabenes darbs - tī rī ba ideā la, visu tekstilizstrā dā jumu nomaiņ a katru dienu, ievē roja mums ē rtu uzkopš anas grafiku, visus turē ja istabā , pat pē c papildu lū gumiem atstā ja logu ventilā cijai no ķ imikā lijā m un ventilā cijai no apkures pē c tī rī š anas viņ i ir ļ oti draudzī gi un centī gi. Liels paldies viņ iem - š ā ds apkalpoš anas lī menis vairā k raksturī gs pilsē tas viesnī cu reitingiem, nekur pludmalē tik kvalitatī va tī rī š ana nav redzē ta.
Ē dieni: ja jums patī k UAI bufete, tad š eit tā ir vispilnī gā kajā izpildī jumā , iespē jams, priekš zī mī gs, apmierinoš s, pastā vī gi papildinā ts sortiments.
Izcils, lī dzī gi kā Valpolicella, pie galda pudelē s pasniedz vī nu, laba kafija. Skaistas glā zes un labi trauki, lai gan pā ris reizes bija nemazgā ti š ķ ī vji un salvetes, kas klā ja galdus, netika pastā vī gi gludinā ti, pat a la carte - nav ideā li. Saldē jums dī vains, acī mredzot kaut kā das piedevas, tī rā veidā sorbets nedrī kst staipī ties kā koš ļ ā jamā gumija. Paš am beidzot sapratu, ka man labā k patī k A la carte ē dieni, gardē ž iem, cilvē kiem ar attī stī tā m garš as kā rpiņ ā m grū ti atrast patieš ā m interesantas garš as, troksni un smarž u (visu ē dienu garš u sabī dī š anu vienā ), pat kā rtī gs zviedrs, diemž ē l, nogalina manu apetī ti (( (
Tagad par mī nusiem:
Apkure un vienmē rī ga galvenā korpusa un tai pieslē gto paplā ksņ u ventilā cija ir milzī ga problē ma nesezonā.
Kā izrā dī jā s, kopš.1. novembra š ī s ē kas neatkarī gi no temperatū ras ā rā tiek apsildī tas no ventilā cijas š ahtā m, no kurā m izplū st ļ oti karsts gaiss + jumta apsilde (mū su periodā bija lī dz +35 saulē , un ripas augš ē jie stā vi nav klā ti ar koku vainagiem - tie ir kā reiz saulē ). Rezultā tā mū su duplekss (tā augš ē jais stā vs) pā rvē rtā s par ī stu hammam - karstums bija elliš ķ ī gs, nebija iespē jams atslē gt ventilā ciju ne paš u spē kiem, ne ar personā la palī dzī bu. Ņ emot vē rā , ka principā neaizvē rā m balkona durvis - pastā vī gi vē dinā jā m, nebija reā li atrasties un gulē t istabas augš ē jā stā vā . Rezultā tā viņ i mē ģ inā ja gulē t istabas pirmajā stā vā uz neliela dī vā na un papildus. mē s trī s gultā + dabū ju aukstumu ausī no pastā vī gi atvē rtajā m balkona durvī m.
Nevarē ja aizvē rt balkona durvis - gaiss bija 80+ grā di no ventilā cijas - ilgi pie tā das ventilā cijas roku nevar turē t, un uz ielas ir troksnis lī dz 24:00 no animā cijas, un no 24:00 troksnis no personā la darba - visu nakti, vieni beidz, citi sā k. Ja mū zika ir pieklususi, sā kas ū dens, dvieļ u piegā de, laistī š ana - darbinieki viens otram kliedz, tehnika grab, laistī š anas š ļ ū tenes velkas...Vienkā rš i elles apstā kļ i gulē š anai - gulē t nav iespē jams.
Izvē loties citas ripas (kas nav saistī tas ar galvenajiem krustojumiem), jums bū s individuā li strā dā još s kondicionieris - tas, protams, ir pluss, bet mī nuss ir tas, ka zemajā sezonā var bū t spē cī gas lietusgā zes (mū su sacī kstē s tā.1, 5 dienas lija stiprs lietus bez apstā jas - ū dens tek ) un pē c tam bū s jā skrien lietusgā zē ū dens straumē s uz restorā nu, vestibilā , spa - risks saslimt ir liels, it ī paš i, ja jū s atpū š aties ar bē rniem vai gados vecā kiem vecā kiem.
Pludmale 200 metri - nu, ļ oti maz.
Ceļ ojot un izpē tot Belekas pludmales lī niju, mē s izstrā dā jā m koeficientu 611 numuri, kas dalī ti ar 200 metriem pludmales = vairā k nekā.3 istabas uz 1 metru pludmales ...ar to vienkā rš i nepietiek pludmales viesnī cai, baseiniem netaupiet - pie galvenā s ē kas nesezonā tiek apsildī ts tikai mazais, un pā rē jos baseinus viesi nevar izmantot peldē š anai un cilvē ku koncentrā cija pludmalē ir pā rlieku liela. Belekā neliela pludmale jū ras lī nijas garumā drī zā k ir norma, un acī mredzot tā pē c š eit ir tik attī stī tas lielas atpū tas zonas uz moliem - viesnī cu ī paš nieki iegū st izteiktu pludmales zonas deficī tu. Lī dz ar to "slaktiņ š " vasaras sezonā sauļ oš anā s krē sliem, vietā m uz piestā tnē m un cilvē ku drū zmē š anā s pludmalē , kņ ada un trokš ņ i, ar retiem izņ ē mumiem Belekā tas tā ir.
Protams, tā nav pretenzija pret Viesnī cu, viņ i centā s visu iespē jamo, lai situā ciju glā btu, bet nevaru neatzī mē t atpū tnieku kontingentu - vai mums tik “paveicā s”, vai principā spē cī gs UAI uz bufetes bā zes piesaista tā du kontingentu - nezinu, protams. Bet tik daudz neķ ī trī bas, š ansona un rupjī bas sen nav dzirdē ts. Noskutē tie ģ imeņ u tē vi ķ ē dē s ar krustiem un ikonā m ar "briljantiem" bā rā karstumā lī dz izbrī nam malko stipru alkoholu + acī mredzot viņ u dzī vesbiedri ir stilī gi firmas peldkostī mos, bet klausā s cietuma š ansonu bez austiņ ā m, neķ ī trā s runā pa telefonu ar draugiem/radiniekiem.
Bē rni, kuri nezina, ka nevar stumt pieauguš os uz eskalatora, nevar staigā t pa mantā m uz sauļ oš anā s krē sla un uz citu viesu dvieļ iem, kā pt citu viesu lietā s ar rokā m lī dz elkoņ iem smiltī s , un principā , ka viņ i kaut ko aizmirsa sveš ā s lietā s - pirmo reizi ar tā du seju, ka nav iespē jams pamodinā t/pagrū st kā du citu dā mu 65+ pludmalē (mamma pē c ne pirmā s negulē tā s nakts tikko pā rgā ja ā rā uz sauļ oš anā s krē sla) un iedur viņ ai kaut ko sejā.

Telefona sarunas pludmalē ar tik skaļ u balsi, ka š ķ iet, ka paš ā Magadanā /Urengojā tā s dzirdē s pat bez savienojuma. Un protams, UAI ierastā s mammas ar bē rniem gaudo kā beluga vaļ i (bē rni - saprotu, ka ne viesnī ca neļ aus gulē t ar apkuri/troksni, ne vecā ki, lauž ot rež ī mu, ejot uz animā ciju utt. , bet neguli un gaudosi...), ar 2 ratiem, skrejriteni un trim planš etdatoriem, ko lieto bez austiņ ā m (un tas ir tikai pie viena galdiņ a, un galdiņ u ir daudz... ) restorā nā.
Protams, mē s garī gi gatavojā mies tam, ka viesnī ca bija noslogotā kā un augustā Kemerā vairā kkā rt bijā m nonā kuš i š ā dā situā cijā , tač u š eit papildus “bē rnī gajam konceptam” dabū jā m arī atgrieš anos 90. gados. . . un tas ir ne tikai Kalistā , raksturo arī kaimiņ u Selektum Luxury draugu atsauksmē s.

Kopumā par Beleku, precī zā k par š ī reģ iona jū ru, es gribē tu komentē t: jū ra ir dubļ aina, ir daudz seklu, kuru dē ļ , peldoties, jū s periodiski burtiski pieķ eraties smiltī m ar savā m rokā m. ceļ galiem. Pastaigā jā mies gar krastu un vē rojā m pludmales 5 km garumā . no Ela Quality Resort lī dz IC Hotel Santai - daž viet ir caurules, cik saprotu, ar attī rī tu ū deni, bet pirmo reizi Turcijā sastapos ar aļ ģ ē m jū rā , acī mredzot ne tik daudz attī rī ta ū dens vai man' t nezinu, kas vē l...bet, protams, atgriezties š eit peldsezonas laikā nemaz negribas.
Kundu apkā rtnes pludmales it kā ir tuvumā , turklā t smilš ainas, bet smiltis nav dū ņ ainas, nav aļ ģ u kā Belekā , ū dens dzidrs, ja nav vē tras. Un Belekā : smiltis praktiski nenosē ž as lī dz apakš ai, turklā t vē l ļ oti lī mē jas pie ķ ermeņ a - nevar nomazgā t. Ja apmeklē jat teritoriju, tad tikai Kemeras slē gš anas laikā , nevis peldē š anas brī vdienā s.

Galī gais secinā jums vē rī giem tū ristiem: braukt uz š ejieni, ja iespē jams, tad tikai ziemā , laikā , kad jū rā noteikti nav peldē š anā s un tū ristu plū smas (ā rpus brī vdienā m un bē rnu brī vdienā m). Izvē lieties mazgā tā ju korpusus, kas nav savienoti ar galveno ē ku, lai bū tu iespē jams regulē t apkuri/ventilā ciju un naktī aizvē rt logus no teritorijas trokš ņ a. Tā pat ziemā nav alternatī vu jū ras viesnī cu ar A la carte UAI veida ē dienu - ja alternatī vas nav, zviedru ir vieglā k uztvert))).
 Вид с балкона на вечернюю территорию  Пляжный бар, неплохой кофе и профессиональный персонал  Ala Carte  Ala Carte  Ala Carte Территория бассейнов в ноябре  Пляж  Общий вид
аватар karinababina1989
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nopirku 4 dienu braucienu. Mē s š eit atpū tā mies 2016. gadā un tagad mums par nelaimi nolē mā m atgriezties vē lreiz. Š oreiz pā rsteidza sliktā ē diena kvalitā te! Tā ir ļ oti maz, nav daž ā dī bas, tikai 2 veidu zivis, citu jū ras velš u nav, deserti ir viens stends, un pat tie nav neiespē jami! Visa pā rtika ir sliktas kvalitā tes, bez garš as. … Tomēr ▾ Nopirku 4 dienu braucienu. Mē s š eit atpū tā mies 2016. gadā un tagad mums par nelaimi nolē mā m atgriezties vē lreiz.
Š oreiz pā rsteidza sliktā ē diena kvalitā te! Tā ir ļ oti maz, nav daž ā dī bas, tikai 2 veidu zivis, citu jū ras velš u nav, deserti ir viens stends, un pat tie nav neiespē jami! Visa pā rtika ir sliktas kvalitā tes, bez garš as. Bet pats galvenais, ar kā du IZDALĪ JUMU viesmī ļ i izmet gabaliņ u no š ī bezveidī gā -bezgarš ī gā putriņ a uz š ķ ī vja !! !
Reģ istratū rā solī ja izveidot WhatsApp grupu, bet pagā ja puse dienas un neviens mums pat neatrakstī ja.
Izlietne telpā nedarbojas labi, ū dens slikti izplū st, visur ir putekļ i...
Es to negaidī ju no Calistas! Es nekad vairs neapmeklē š u š o zemā s klases viesnī cu. Atvainojos par iztē rē to naudu un laiku. Jū s nevarat pretendē t uz 5 zvaigznē m! Trī s ar stiepš anos. Tu esi ļ oti izlutinā ts.
аватар fionat
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Teritorija liela, pie baseina un ap ē kā m daudz ē nas no kokiem. Ceļ š uz jū ru daļ ē ji iet zem atklā tas saules. Pludmale liela, smilš aina, tī ra, daudz ē nas, daudz sauļ oš anā s krē slu. Ieeja ū denī gluda, ē rta bē rnu vannoš anai. … Tomēr ▾ Teritorija liela, pie baseina un ap ē kā m daudz ē nas no kokiem.
Ceļ š uz jū ru daļ ē ji iet zem atklā tas saules.
Pludmale liela, smilš aina, tī ra, daudz ē nas, daudz sauļ oš anā s krē slu.
Ieeja ū denī gluda, ē rta bē rnu vannoš anai.
Uz mola ir maz sauļ oš anā s krē slu.
Ē dienu izvē le ir vidē ja 5* viesnī cai.
Restorā ni "A la Carte Restaurants", kas uzaicina gidu viesnī cā , tiek apmaksā ti, lai gan gids un administrators var aizmirst par to brī dinā t, un rē ķ ins par restorā niem tiks izrakstī ts izbraucot no viesnī cas.
Restorā ns "Japā ņ u virtuve SAKURA" ir drī zā k tuvā ks ķ ī nieš u virtuvei.
Restorā ns "Itā lieš u virtuve TIMO", tas pats nav gluž i ar itā ļ u virtuvi.

No 20:00 lī dz 00:00 - visā teritorijā vienlaikus skan skaļ a mū zika no 5 norises vietā m: 2 skatuves ar skaļ u mū ziku viesnī cas teritorijā un 3 skaļ as mū zikas avoti no apkā rtnes viesnī cā m. Jū s varat paslē pties no skaļ as mū zikas pludmalē vai ē kas iekš ienē : restorā nā , vestibilā , kinoteā trī , spē ļ u istabā , istabā un aizvē rt durvis uz balkonu.
Numuri ir labi un nesen atjaunoti.
Telpas tika iztī rī tas labi, tač u ik pa laikam aizmirsa paņ emt lī dzi dzeramo ū deni un papildinā t bā ru, neskatoties uz regulā ri atstā tā m dzeramnaudā m. Nā cā s zvanī t uz reģ istratū ru, atgā dinā t, tad operatī vi atveda visu nepiecieš amo.
Istabu balkonos ar skatu uz jū ru un baseinu vakarā skan skaļ a mū zika, nā cā s aizvē rt balkona durvis, tad istabā kļ uva kluss.
Istabā s ar skatu uz ieeju - mū zika netraucē pat atvē rtā m balkona durvī m.

Viesnī ca nav ī paš i piemē rota atpū tai ar mazu bē rnu skaļ ā s mū zikas dē ļ.
Viesnī ca ir piemē rota ģ imenē m ar bē rniem, kuras vē las apmeklē t trokš ņ ainas diskotē kas un tematiskā s ballī tes.
Vairā k š ajā viesnī cā nepaliksim, neesmu skaļ as mū zikas cienī tā js.
аватар Ruslana143450
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Bijā m Calista, kuru visi reklamē ja, ieteica, un tas izrā dī jā s briesmī gi. Parasti atpū š amies Turcijā normā lā kā s viesnī cā s kā Maxx Royal, Selectum, bet kad braucā m uz Calista, nauda ir nedaudz mazā ka kā Maxx Royal, bet kvalitā te ir sliktā ka nekā Adam & Eve, mē s bijā m nedaudz š okē ti, tas mū s vienkā rš i apbē dinā ja. … Tomēr ▾ Bijā m Calista, kuru visi reklamē ja, ieteica, un tas izrā dī jā s briesmī gi. Parasti atpū š amies Turcijā normā lā kā s viesnī cā s kā Maxx Royal, Selectum, bet kad braucā m uz Calista, nauda ir nedaudz mazā ka kā Maxx Royal, bet kvalitā te ir sliktā ka nekā Adam & Eve, mē s bijā m nedaudz š okē ti, tas mū s vienkā rš i apbē dinā ja. Briesmī ga animā cija. Ē diens ir normā ls, bet pat Adam & Eve ē diens bija mazā ks, bet daudz labā ks. Runā ju ar meiteni, kas tur strā dā , viņ a teica, ka ir mainī juš ies vai organizators, es nezinu, parasti viņ iem viss ir kā rtī bā , š ogad kļ uva tikai sliktā k.
аватар angelinaparm
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Forš a viesnī ca. Mē s š eit atpū tā mies pagā juš ā gada augusta sā kumā un sapratā m, ka š ī ir labā kā vieta, kur esam atpū tuš ies iepriekš . Viesnī cu var droš i apskatī t ikviens. Ģ imenes, pā ri vai jaunieš i. … Tomēr ▾ Forš a viesnī ca. Mē s š eit atpū tā mies pagā juš ā gada augusta sā kumā un sapratā m, ka š ī ir labā kā vieta, kur esam atpū tuš ies iepriekš . Viesnī cu var droš i apskatī t ikviens. Ģ imenes, pā ri vai jaunieš i. Ikviens š eit jutī sies ē rti un izklaidē sies. Jauka liela un zaļ a teritorija. Daudzas vecas priedes, kā man stā stī ja, viesnī cas celtniecī bas laikā netika nocirstas. Ļ oti laba izklaides programma. Vasarā atpū tā mies un uzstā jā s slaveni mā kslinieki. Daudz darī ts bē rnu atpū tas labā . Labi bē rnu mini klubi, kas sadalī ti pē c vecuma. Bē rnu klubā ir pat bufete. Labs apjumts bē rnu rotaļ u laukums ar baseinu. Lieliskus bē rna audzinā tā jus dienas laikā var atstā t viņ u uzraudzī bā un neuztraukties. Bē rnam tur patika. Ir neliels akvaparks. Pludmales pirmā s lī nijas smilš u pludmale. Smilš aina ieeja ir pakā peniska, ir neliela ļ oti mazu oļ u josla, bet tā netraucē ieeju ū denī . Dvieļ i tiek nodroš inā ti tieš i pludmalē . Pludmales bā rs un à la carte pludmales restorā ns. Netā lu no pludmales ir grila zona. Skaista liela mola ar tentu un apgaismojumu. Ē diens ir izcils. Ir pieci al carte restorā ni pē c iepriekš ē ja pieraksta. Ī paš i patika, ka ir liela sieru izvē le. Un vispā r daž ā dī ba ir ļ oti liela pat brokastī s. Ir arī laba bē rnu pā rtikas izvē le. BBQ pusdienas un vakariņ as. Garda gozlime plā tsmaize. Airans. Viesnī cā ir brī niš ķ ī ga kafejnī ca ar vairā k nekā desmit saldē juma veidiem, piena kokteiļ iem, smū tijiem, kakliņ iem. Kopumā katrs atradī s sev tī kamu ē dienu. Skaitlis arī lielisks. Ir viss pat gludeklis ar gludinā mo dē li. Labs bezmaksas mini bā ra krā jums. Ū dens alus š okolā de, rieksti, dzē rieni un pat piens bē rniem. Tas tiek papildinā ts katru dienu. Ir elektriskā tē jkanna un tē jas/kafijas komplekts. Sā kot ar vannas istabas piederumiem, viss lī dz pat makaroniem un zobu birstē m. Vē l viena svarī ga lieta bija tenisa korta un futbola laukuma klā tbū tne. Š eit ir vairā ki. Un jū s varat izmantot golfa laukumus, bet jums ir jā iet uz tiem, un mē s to nedarī jā m. Man arī ļ oti patika spa. Bū tī bā viss, ko vē laties, ir š eit. . Un liels paldies Dmitrijam Kukinam par viesnī cas izvē li, š o brī niš ķ ī go ceļ ojumu aģ entu ir viegli atrast pē c vā rda VKontakte sociā lajā tī klā . Viņ š patieš ā m ir profesionā ls opciju atlasē , kas aizņ ē ma apmē ram piecpadsmit minū tes. Viņ š sniedza lieliskus padomus visos aspektos, un mē s precī zi zinā jā m, kurp dodamies. Kopumā svē tki izdevā s!
аватар likastar21
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Calista ir vieta, kur jū s vienmē r vē laties ierasties! Saņ ē mā m maksimā lu prieku un pozitī vas emocijas! Viesnī cas administrā cija ļ oti augstu vē rtē savus pastā vī gos klientus. Liels paldies administratorei Serhatai un meitenē m, kas strā dā ar viesiem: Irinai, Diā nai, Jeļ enai. … Tomēr ▾ Calista ir vieta, kur jū s vienmē r vē laties ierasties! Saņ ē mā m maksimā lu prieku un pozitī vas emocijas!
Viesnī cas administrā cija ļ oti augstu vē rtē savus pastā vī gos klientus. Liels paldies administratorei Serhatai un meitenē m, kas strā dā ar viesiem: Irinai, Diā nai, Jeļ enai. Lieliska sagaidī š ana, apsē dieties 5 minū š u laikā . Visi ir ļ oti uzmanī gi un vienmē r smaidī gi. Istaba BRĪ NIŠ Ķ Ī GA, kā pastā vī gie viesi bez maksas paaugstinā ja istabu kategoriju, kas bija ļ oti jauki! Bā rs tika papildinā ts katru dienu, telpas tika iztī rī tas godprā tī gi, gultas veļ a bija balta, dvieļ i tika mainī ti katru dienu.
Bufete: Virtuve, tā pat kā iepriekš , ir augstā lī menī . Ē dieni katrai gaumei, gatavoti ar dvē seli. Liels paldies š efpavā ram. Restorā na personā ls ir draudzī gs.
Apkalpoš ana un ē dinā š ana visaugstā kajā lī menī , vakara š ovi 10 no 10! Ī paš s paldies animā cijas komandai par atsaucī bu un draudzī gumu - Shaquill, Gurcan, Karina, Elya, Lily, Katya, Yulia! Visā pā rē jā laikā viņ i radī ja svē tku un nevaldā mas jautrī bas atmosfē ru) Nā kamgad noteikti atgriezī simies ar vē l lielā ku kompā niju!! !
Ar cieņ u Isaeva Leyla, Astana
аватар tamaraorova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Grezna viesnī ca. Ar lielu zaļ o zonu futū ristiskā stilā . Daudzas priedes ir ļ oti vecas, tā s netika nocirstas viesnī cas celtniecī bas laikā . Skaista labi pā rdomā ta teritorija. Rokassprā dzes to nenē sā , ja kā dam tas ir svarī gi) Pludmale ir smilš u pludmales pirmā lī nija. … Tomēr ▾ Grezna viesnī ca. Ar lielu zaļ o zonu futū ristiskā stilā . Daudzas priedes ir ļ oti vecas, tā s netika nocirstas viesnī cas celtniecī bas laikā . Skaista labi pā rdomā ta teritorija. Rokassprā dzes to nenē sā , ja kā dam tas ir svarī gi) Pludmale ir smilš u pludmales pirmā lī nija. Ieeja smilš aina, ir neliela ļ oti mazu oļ u strī piņ a ar bē rniem, lieliski! Dvieļ i tiek nodroš inā ti pludmalē . Pludmales bā rs un à la carte pludmales dā rza restorā ns. Netā lu no pludmales ir grila zona. Skaista liela mola ar tentu un apgaismojumu. Ir divi apsildā mi baseini, kas tiek apsildī ti pat naktī . Tā ir taisnī ba ziemā . Viesnī cā liels uzsvars tiek likts uz ģ imenē m. Tā pē c mē s viņ u izvē lē jā mies. Labi bē rnu mini klubi, kas sadalī ti pē c vecuma. Bē rnu klubā ir bufete. Jauks telts rotaļ u laukums renovē ts 2018. gadā . Peldbaseins pie rotaļ u laukuma ar apkuri. Viesnī cā ir pā rtikas kvalitā tes analī zes laboratorija. Katram ē dienam ir planš ete ar aprakstu 4 valodā s. Ar olbaltumvielu, ogļ u, kaloriju aprakstu. Galvenais restorā ns ir atvē rts 24 stundas diennaktī , un tajā ir 5 a la carte restorā ni. Pē c pieraksta. Ļ oti liela sieru izvē le. Pat brokastī s ir ļ oti liela visa izvē le. Laba bē rnu pā rtikas izvē le lī dz pat kā rbā m. Labs serviss liels numurs plus terase. Pusdienā s un BBQ. Gozlime kū kas tiek gatavotas uz vietas. Garš ī gs airā ns. Viesnī cā ir brī niš ķ ī ga kafejnī ca ar vairā k nekā desmit saldē juma veidiem, piena kokteiļ iem, smū tijiem, kakliņ iem. Blakus atrodas tenisa korti. Ir profesionā ls futbola laukums. Ir vē l č etri futbola laukumi. 7 km attā lumā no viesnī cas atrodas 10 golfa laukumi. Ir labs spa. Laba animā cija. Sezonas laikā tiek rī koti slavenī bu koncerti. Tā pē c vasarā mē s š eit ieradī simies vē lreiz) Personā ls strā dā perfekti ā tri un nevainojami. Dzī ves apstā kļ i mums bija ļ oti svarī gi. Viesnī cā ir eleganti numuri. Pirms ekskursijas iegā des noskatī jā mies video un fotogrā fijas, un viss izrā dī jā s vietā , kā tas tika prezentē ts. Numuros ir gludeklis un gludinā mais dē lis. Minibā rs bez maksas. Mini bā rā ir š okolā des alus, rieksti, dzē rieni un piens bē rniem. Papildinā ts katru dienu. Ir elektriskā tē jkanna, tē ja un kafija. Vannas istabā ir viss lī dz pat makaroniem un zobu birstē m. . Ir vannas istaba un duš a. (bezmaksas pudele vī na un augļ i ierodoties) Visos numuros ir krē sli, galds un sauļ oš anā s krē sls uz balkona. Kas mū s ļ oti iepriecinā ja. Un viesnī ca lepojas ar to, ka Abama vispā r palika pie viņ iem, mē s vē l neesam apciemojuš i labā ko viesnī cu!
аватар taurus1965
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vienī gā viesnī ca Turcijā , kuru vasaras atpū tai izvē lamies jau treš o reizi. Un mē s noteikti š eit atgriezī simies vē l. Galvenā s viesnī cas priekš rocī bas: personā la sirsnī ba un viesmī lī ba, profilaktiskā apkope un perfekta apkalpoš ana no reģ istrē š anā s lī dz izrakstī š anā s brī dim; plaš i numuri ar visu nepiecieš amo komfortablai atpū tai un kvalitatī vai uzkopš anai; nevainojama tī rī ba visā labiekā rtotajā viesnī cas teritorijā ; unikā la ķ ermeņ a arhitektū ra; liela tī ra pludmale; lieliska piestā tne ar bā ru, duš u un pietiekamu skaitu ē rtu sauļ oš anā s krē slu; dvieļ i neierobež otā daudzumā ; plaš a vē sa trenaž ieru zā le ar moderniem trenaž ieriem; daudzveidī gs ē diens katrai gaumei, vecumam un vē deram galvenajā restorā nā ; pastā vī gi vakara koncerti, tostarp tie, kuros piedalā s popzvaigznes; plaš a, labi plā nota teritorija ar baseiniem, bā riem, tenisa kortiem, futbola laukumu (ir pat futbola skola). … Tomēr ▾ Vienī gā viesnī ca Turcijā , kuru vasaras atpū tai izvē lamies jau treš o reizi. Un mē s noteikti š eit atgriezī simies vē l.
Galvenā s viesnī cas priekš rocī bas: personā la sirsnī ba un viesmī lī ba, profilaktiskā apkope un perfekta apkalpoš ana no reģ istrē š anā s lī dz izrakstī š anā s brī dim; plaš i numuri ar visu nepiecieš amo komfortablai atpū tai un kvalitatī vai uzkopš anai; nevainojama tī rī ba visā labiekā rtotajā viesnī cas teritorijā ; unikā la ķ ermeņ a arhitektū ra; liela tī ra pludmale; lieliska piestā tne ar bā ru, duš u un pietiekamu skaitu ē rtu sauļ oš anā s krē slu; dvieļ i neierobež otā daudzumā ; plaš a vē sa trenaž ieru zā le ar moderniem trenaž ieriem; daudzveidī gs ē diens katrai gaumei, vecumam un vē deram galvenajā restorā nā ; pastā vī gi vakara koncerti, tostarp tie, kuros piedalā s popzvaigznes; plaš a, labi plā nota teritorija ar baseiniem, bā riem, tenisa kortiem, futbola laukumu (ir pat futbola skola). Viesnī cu ieskauj sakopti zaļ umi un skaisti ziedi; gaiss ir tī rs un svaigs, pateicoties lielajam koku skaitam viesnī cas teritorijā un unikā lajam Belekas mikroklimatam.
Ī paš s sirsnī gs paldies viesnī cas vadī tā jiem, kuri mū s iekā rtoja tieš i tajā paš ā ē kā un tajā paš ā stā vā , ko lū dzā m vē stulē pirms ieraš anā s.
Galvenais mī nuss: rī ta diskomfortu rada tas, ka bā ri pludmalē un piestā tnē atveras pā rā k vē lu – pulksten 9-30 – 10:00, un tā pē c "cī ruļ i" ir spiesti dzert rī ta kafiju galvenajā restorā nā vai piestā tnē . vestibila bā rs, nevis apbrī not rī ta jū ru un saullē ktu.
Galvenā vilš anā s: 1. korpusa centrā lajā zā lē tika nomainī ta lieliska spilgta lustra, kas bija š ī s konkrē tā s viesnī cas oriģ inā la atpazī stama iezī me un ideā li iederē jā s halles interjerā , ar blā viem un banā liem augsto tehnoloģ iju gredzeniem - a ļ oti apš aubā ms lē mums, pie kura jā pierod un kuram viesnī cas unikā lajā centrā lajā zā lē diemž ē l kļ uva ne tik mā jī gi un vienkā rš i tumš s.
Ī paš ī ba: ideā li piemē rota ē rtai, relaksē još ai atpū tai ģ imenē m ar bē rniem un pā riem, bet jaunieš iem š eit ir garlaicī gi (izklaidē š anā s iespē jas ir ļ oti ierobež otas, ū dens slidkalniņ i ir mazi un nepavisam nav ekstrē mi).
Kopsavilkums: lieliska, moderna viesnī ca - liela, mā jī ga un ļ oti viesmī lī ga, viegli konkurē ar jaunā kajā m modes viesnī cā m, pilnī bā attaisnojot gan savu slavu, gan cenu. Noteikti iesakā m visiem komfortablu, mierī gu, labi organizē tu ģ imenes brī vdienu cienī tā jiem. Personī gi mē s noteikti š eit atgriezī simies (jo ī paš i tā pē c, ka tagad mums ir sudraba viesnī cu kluba kartes, kas sniedz vairā kas papildu priekš rocī bas).
Liels paldies, Calista, par lielisko uzturē š anos!
аватар agent_borabora
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
- Netī rs paklā js zā lē , nobruž ā tas kolonnas, noplē sti dekoratī vie elementi, kas pielī mē ti ar lī mlenti vai lī mi, teritorija nav kopta. - Ē dienreizes ir vienmuļ as pastu, pusfabrikā tu, mē rč u veidā . Saldē tas zivis bezgarš ī gas, garneles bezgarš ī gas, vienmē r ir lasis, dā rzeņ i, augļ i. … Tomēr ▾ - Netī rs paklā js zā lē , nobruž ā tas kolonnas, noplē sti dekoratī vie elementi, kas pielī mē ti ar lī mlenti vai lī mi, teritorija nav kopta.
- Ē dienreizes ir vienmuļ as pastu, pusfabrikā tu, mē rč u veidā . Saldē tas zivis bezgarš ī gas, garneles bezgarš ī gas, vienmē r ir lasis, dā rzeņ i, augļ i.
- Nebija tematisko vakaru, nebija kalmā ru, nekad nebija okeā na zivju.
- Darbinieki restorā nā kliedz viens uz otru, š ķ ī vji ir noš ķ elti ar lū pu krā su.
Viesnī cu ar augstu vē rtē jumu izvē lē jā mies pē dē jā brī dī , jo š ī s cenu kategorijas viesnī cā s nebija brī vu vietu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums _saffo_
Labs dienas laiks! Jūlijā plānojam palikt viesnīcā. Kurš nebija tik sen, vai apkalpošana un ēdiens ir pasliktinājies? 2015. gadā atpūtāmies, viss bija virsū, bet divu gadu laikā daudz kas ir mainījies
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
iemiesojums Kristi040986
ko nozīmē "A LA CART AI" ēdiens?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums Karinka1989
Sakiet, lūdzu, cik maksās Corner Suite numurs diviem 11.07.11.? Vai ir jēga rezervēt agrāk, vai tas būs lētāk? Vai arī varat ieteikt kādu citu viesnīcu medusmēnesim?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums nata25318
braucam ar māsu un brāļadēlu 2 gadus vecu uz Calistu, konsultē ēku, bet drīzāk istabu, ne saulainu un galvenais bez diskotēkām, un tiešām no niansēm (galu galā bērns ir mazs) par paldies jau iepriekš
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums Colt07
Septembrī es došos uz Calista ar savu sievu un piecus gadus veco meitu. Vai varat, lūdzu, pastāstīt, kura ēka būs optimāla mūsu apmetnei?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums calistacom
‹ Viesnīca Calista Luxury Resort 5*
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель с большой, зеленой и ухоженной территорией, хорошим сервисом и внимательным персоналом. Уютные и комфортные номера. Большой ухоженный пляж. Детские клубы по возрастам, где каждый ребенок сможет найти занятие по душе. Отель был открыт в 2007 году, последняя реновация проводилась в 2018 году. Состоит из семи 4-и 5-этажных зданий и 14 2-этажных вилл. Подходит для молодежного и семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 4 км от п. Кадрие и в 10 км от п. Белек. Аэропорт Анталии находится в 27 км от отеля.
Pludmales apraksts Пляж находится рядом с отелем. Протяженность пляжа составляет 280 м. Душ, спасатель, кабины для переодевания, деревянный пирс. Заход в море — песок. Бар на пляже: бесплатно (и на пирсе), пляжные павильоны платно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги консьержа, услуги по продаже билетов, экскурсионное бюро, услуги фотографа (платно), прокат ноутбуков (платно), ежедневная уборка номера, room service (платно), услуги по глажке одежды (платно), диетическое и вегетарианское меню (по запросу), 1 основной ресторан, 5 ресторанов a la carte: турецкий, итальянский, дальневосточный, южноамериканский, рыбный (плата за резервацию, по предварительной записи), VIP-ресторан Elegance (бесплатно для гостей, проживающих на виллах, для гостей отеля платно, по резервации), 8 баров, 3 кафе, 6 конференц залов от 40 до 1 070 кв.м, барбекю, магазины.

Бассейны: открытый бассейн: площадь — 3800 кв.м, глубина — 1,40 м (бассейн разделен на 2 части, одна из которых подогревается, 300 кв.м.)., полуолимпийский бассейн: площадь — 310 кв.м, глубина — 1,85 м., бассейн с горками: площадь — 510 кв.м, глубина — 1,40 м., крытый бассейн: площадь — 300 кв.м, глубина — 1,10 м. (с подогревом в зимний сезон), 5 водных горок без подогрева, работают с 10:00-12:00 и с 14:30-17:00 (в зависимости от погодных условий). У бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 бассейна (1 крытый 25 кв.м., глубина 30 см, 1 открытый 115 кв.м., глубина 30 см), 1 водная горка. Мини-клуб: на территории детского клуба: комната для сна, детский буфет, кинотеатр, детский туалет, игровые комнаты, большая зеленая территория и 3 детские площадки, в том числе одна на пляже. В летнее время детский клуб открыт до позднего вечера, подается обед и ужин по специальному меню. Каждый день проводится мини-диско. Мини-клуб разбит на возрастные группы: — 0-3 года (только в летний сезон): предусмотрена специальная программа, в которой малыши смогут принять участие вместе с их родителями. В арсенале мини-клуба имеется все необходимое для приготовления детского питания. — 4-7 лет: развивающие и обучающие игры, рукоделие, игры и соревнования для детей и всей семьи. — 8-12 лет: активные мероприятия и спортивные игры, плавание, а также рукоделие, раскрашивание футболок и кинотеатр, предусмотрены специальные награждения за участие в спортивных соревнованиях. — 13-17 лет лет (в летний сезон): количество предлагаемых мероприятий практически не ограниченно. В сопровождении анимационной команды подростки смогут принять участие и во всех программах для взрослых. Для малышей: пластиковая ванночка, горшок бесплатно, детская кровать — в номер по запросу, стерилизатор и подогреватель для бутылочек, микроволновая печь, соковыжималка, блендер, холодильник для использования на кухне мини-клуба — бесплатно, блендер, стерилизатор и подогреватель для бутылочек в номере — платно, аренда детских колясок — по предварительному запросу (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 5 водных горок, 5 теннисных кортов, освещение теннисного корта платно, уроки тенниса платно, дартс бесплатно, кинотеатр на 280 чел. бесплатно, игровые автоматы платно, стэп бесплатно, аквааэробика бесплатно, стрейчинг бесплатно, бочче бесплатно, водное поло бесплатно, некоторые виды безмоторных видов спорта бесплатно (по лицензии), школа танцев бесплатно, стрельба из пневматических винтовок бесплатно, стрельба из лука бесплатно, мини-футбол бесплатно, настольный хоккей платно, настольный футбол платно, Play Station платно, аренда DVD и фильмов платно, моторные виды водного спорта платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 600 номеров:

Категории номеров:

502 Standard Room — площадь номера 52 кв.м, из них 92 номера connection и 6 номеров для людей с ограниченными физическими возможностями(оборудованы большими двуспальными кроватями), максимальное размещение 2+2 чел.

63 Family Room — площадь номера 80 кв.м, 2-уровневый номер: 1-й этаж: гостиная с двумя диван-кроватями, душ, балкон, 2-й этаж: спальня с двуспальной кроватью, ванная комната с ванной и душевой кабиной, макс. 4 чел.

18 Corner Suite Room — площадь номера 70 кв.м, гостиная с двумя диванами, спальная комната, ванная с джакузи и душевой кабиной, балкон или терраса, макс. 4 чел.

1 King Suite — площадь 240 кв.м, вестибюль, гостиная комната и столовая, кухня, 2 спальни, 2 ванные комнаты, джакузи, большой балкон, макс. 4 чел.

2 President Suites — площадь 160 кв.м, вестибюль, гостиная комната и столовая, кухня, 2 спальни, 2 ванные комнаты, джакузи, балкон, макс. 4 чел.

10 Twin Villa — площадь 150 кв.м, 2-этажные виллы-близнецы, каждая вилла предназначена для двух семей (2 отдельных входа), макс. 4 чел., 1-й этаж: гостиная и столовая, ванная комната с душевой кабиной, терраса и общий бассейн на две виллы, 2-й этаж: 2 спальни, ванная комната с джакузи, балкон.

3 Superrior Villa — площадь 260 кв.м, 2-этажные виллы, каждая вилла предназначена для одной семьи, макс. 8 чел., 1-й этаж: гостиная, столовая, рабочий кабинет, кухня, спальня с односпальными кроватями, ванная комната с джакузи и душ, терраса и собственный бассейн, 2-й этаж: 3 спальни, 3 ванные комнаты с джакузи и душевой кабиной, балкон.

1 VIP Villa — площадь 1500 кв.м, максимальное размещение 18 чел. Спроектирована из 3-х блоков. Первый Блок: первый этаж - гостиная, большой LCD ТВ, столовая, гостиная, рабочий кабинет, прихожая, домашний кинотеатр, бар, терраса, собственный бассейн, второй этаж - приемная, LCD ТВ, 4 спальни, 2-е с двуспальными кроватями, 2-е с односпальными кроватями, 4 ванные с джакузи и душем, туалет, балкон. Второй Блок: первый этаж — кухня, бар, зал с LCD ТВ, игровая комната, 2 кладовые комнаты, терраса, второй этаж - 4 спальни с двуспальными кроватями, 4 ванные комнаты с джакузи и душем, балкон. Третий блок: первый этаж — VIP SPA (сауна, турецкая баня, парилка, джакузи, комната для отдыха, шок бассейн, массажные кабинеты), фитнес зал, душевая, терраса, второй этаж — гостиная и столовая, спальня с LCD ТВ, ванная с джакузи, балкон. Между комнатами имеются двери.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • peldbaseins (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Kadriye Mah. Tasliburun Cad. No:14-1/A, Belek, Serik, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 710 01 01
Fax: +90 242 710 01 10
Tīmekļa vietne: Calista Luxury Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.