Aydinbey Famous Resort 5*– Atsauksmes

45
Novērtējums 6.710
№47 viesnīcas reitingā Belek
7.4 Numurs
7.7 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.3 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Aydinbey Famous Resort atrodas Vidusjūras piekrastē. Senās pilsētas Aspendos drupas atrodas 12 km attālumā no viesnīcas, savukārt tematiskais parks The Land of Legends ir 15 km attālumā. Viesnīcas atklāšana notika 2005. gadā, pēdējā renovācija veikta 2016. gadā. Šī opcija ir piemērota relaksējošām ģimenes un jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар zarugi.n
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
1. Ā tri nokā rtots. 2. Personā ls ir draudzī gs. 3. Zī daiņ u pā rtikas nav vispā r, nebija pat vā rī tu dā rzeņ u, viss bija piparots un sā lī ts. 4. Teritorija zaļ a, kopta, bet maza, cilvē ku daudz. 5. Rotavī rusa infekcija plosā s, ģ imene saslima (5 cilvē ki), tajā skaitā. … Tomēr ▾ 1. Ā tri nokā rtots.
2. Personā ls ir draudzī gs.
3. Zī daiņ u pā rtikas nav vispā r, nebija pat vā rī tu dā rzeņ u, viss bija piparots un sā lī ts.
4. Teritorija zaļ a, kopta, bet maza, cilvē ku daudz.
5. Rotavī rusa infekcija plosā s, ģ imene saslima (5 cilvē ki), tajā skaitā.2 gadus vecs bē rns, nā cā s ievietot pilinā tā ju slimnī cā ; Mē s joprojā m cī nā mies ar sekā m.
аватар og.ivanov
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Plusi: – Teritorija tieš ā m ir zaļ a. – Ē dot nav viegli piepildī t vē deru. Daudzveidī gs un diezgan garš ī gs. Mī nusi: - Platī ba ir pā rā k maza. - Ā rpus viesnī cas nav ko redzē t: tā atrodas ciematā . Mums to pā rdeva kā viesnī cu pie mež a – tā nav. … Tomēr ▾ Plusi:
– Teritorija tieš ā m ir zaļ a.
– Ē dot nav viegli piepildī t vē deru. Daudzveidī gs un diezgan garš ī gs.
Mī nusi:
- Platī ba ir pā rā k maza.
- Ā rpus viesnī cas nav ko redzē t: tā atrodas ciematā . Mums to pā rdeva kā viesnī cu pie mež a – tā nav.
- Alkohols nav Ultra AI. Tikai turku.
– Istabas ir noguruš as, bet ne slikti.
- Animā cija ir vā ja.
- Iespē jams, karantī nas dē ļ , tač u netika piedā vā tas citas sporta aktivitā tes, izņ emot š autriņ u meš anu un š auš anu ar pneimatisko š auteni reizi dienā .
Kopā :
Droš i vien, kad viesnī ca tika atvē rta, tā bija piecu zvaigž ņ u viesnī ca, bet tagad tā pietrū kst.
аватар svetlana.drach
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar draugu apmetamies š ajā viesnī cā . Viss personā ls ir ļ oti draudzī gs. Iekā rtojā s uzreiz pē c ieraš anā s, negaidot pulksten 2 pē cpusdienā . Ē diens izcils, izvē le liela, daž ā di dzē rieni, kokteiļ i, alus, konjaks, viskijs. … Tomēr ▾ Mē s ar draugu apmetamies š ajā viesnī cā . Viss personā ls ir ļ oti draudzī gs. Iekā rtojā s uzreiz pē c ieraš anā s, negaidot pulksten 2 pē cpusdienā . Ē diens izcils, izvē le liela, daž ā di dzē rieni, kokteiļ i, alus, konjaks, viskijs. . .
Ir 3 restorā ni, 2 no tiem netā lu no pludmales.
Kā rtī gi klā ja krē sli, masī va markī ze, dvieļ i bez maksas. Pludmales zona ir tī ra. Ē rts pludmalē .
Viesnī cas teritorija ir zaļ a un sakopta. Ir liels skaists baseins. Istabas tī ras, uzkoptas katru dienu.
Paldies visam viesnī cas personā lam un Hakim, Nuriza (reģ istratū ra), Leventam Demiram. Paldies visas viesnī cas personā lam par silto, mierī go, perfekto atmosfē ru!
Es iesaku š o viesnī cu.
Территория отеля зелёная, чистая, ухоженная Море, собственный пляж. Wi fi  на пляже возле моря бесплатно Бассейн возле главного корпуса отеля. Всегда вода чистая. Территория зелёная, красивая
аватар rek-lam
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viss ir kā rtī bā . Ē diens tieš ā m 5+, teritorija tī ra un labi kopta, personā ls draudzī gs, bez komentā riem. Bija tā dā s viesnī cā s kā Hydros, Charmillion Ē ģ iptē . Ja salī dzina vienī go vā jo animā ciju, izrā de nav. … Tomēr ▾ Viss ir kā rtī bā . Ē diens tieš ā m 5+, teritorija tī ra un labi kopta, personā ls draudzī gs, bez komentā riem. Bija tā dā s viesnī cā s kā Hydros, Charmillion Ē ģ iptē . Ja salī dzina vienī go vā jo animā ciju, izrā de nav.
Gribas mazliet vairā k teritorijas, bet nevaru teikt, ka tas ir neē rti. Ja sā kat no cenas, tas ir diezgan labs piedā vā jums!
аватар julia-smirnova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ieradā mies un uzreiz tikā m apsē duš ies. Tī ri, ē rti numuriņ i. Ē diens ļ oti pieklā jī gs. Viesnī ca ļ oti tī ra, maza kopta teritorija. Lielisks miniklubs. Animā cija ir vienkā rš i super, it ī paš i Ibo. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies un uzreiz tikā m apsē duš ies. Tī ri, ē rti numuriņ i. Ē diens ļ oti pieklā jī gs. Viesnī ca ļ oti tī ra, maza kopta teritorija. Lielisks miniklubs. Animā cija ir vienkā rš i super, it ī paš i Ibo. Apkalpoš ana restorā nā un apkā rtnē ir labā ka nekā labā kajā s 5 zvaigznē s. Viesnī cas.
аватар halexandr
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Apmetā s istabā pirmajā stā vā , virs virtuves. Katru vakaru personā la kliedzieni. Teritorija maza. Sliktā kais ir internets. Precī zā k, tā gandrī z nav. Š ā ds interneta ā trums bija 90. gadu beigā s. 5 zvaigznes nekā dā veidā nevelk. … Tomēr ▾ Apmetā s istabā pirmajā stā vā , virs virtuves. Katru vakaru personā la kliedzieni. Teritorija maza. Sliktā kais ir internets. Precī zā k, tā gandrī z nav. Š ā ds interneta ā trums bija 90. gadu beigā s. 5 zvaigznes nekā dā veidā nevelk.
Скорость Интернета в отеле. Скорость Интернета в отеле.
аватар khmah
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nopirkā m tū ri uz Turciju Fortuna4* (tū roperators TezTour) tikā m norī koti uz viesnī cu AYDINBEY FAMOUS RESERT. Viesnī ca relaksē još ai atpū tai no ikdienas steigas un kopī gai laika pavadī š anai ir piemē rota visiem kritē rijiem. Mums viss derē ja. … Tomēr ▾ Nopirkā m tū ri uz Turciju Fortuna4* (tū roperators TezTour) tikā m norī koti uz viesnī cu AYDINBEY FAMOUS RESERT. Viesnī ca relaksē još ai atpū tai no ikdienas steigas un kopī gai laika pavadī š anai ir piemē rota visiem kritē rijiem.
Mums viss derē ja. Numurā ir bezmaksas seifs, bezmaksas Wi-Fi visā viesnī cā , IZCILA virtuve, tī ra sakopta istaba ar visu nepiecieš amo. Pietiekams sauļ oš anā s krē slu skaits pludmalē un ap baseinu, pludmales dvieļ i, VIENMĒ R ATBILDĪ GS PERSONĀ LS (neatkarī gi no tā , vai dos dzeramnaudu vai ne). Liels paldies viesnī cas vadī bai un personā lam par ieguldī to darbu un ieguldī to darbu!! !
Vienī gais mī nuss mums bija tas, ka daudzi smē ķ ē ja, smē ķ ē ja kur un kad viņ iem izdevā s, bet tas ne mazā kajā mē rā nesabojā ja iespaidu par viesnī cu.
Ja vē laties atpū sties un labi atpū sties, jū s atrodaties AYDINBEY FAMOUS RESERT.
аватар iolanta88
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca atrodas nevis paš ā Belekā , bet 10 minū š u braucienā no tā s. Aiz ž oga ī sti nav ko darī t, kā vien aiziet lī dz tirgum. Neatradī siet ne izklaides, ne citus pakalpojumus. Pati viesnī cas teritorija ļ oti kompakta, pludmale maza, no rī ta problē mas ar sauļ oš anā s krē sliem 10os pati pludmale nav ī paš i tī rī ta, tā pē c tiks izņ emtas krū zes un papī ri un viss. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas nevis paš ā Belekā , bet 10 minū š u braucienā no tā s. Aiz ž oga ī sti nav ko darī t, kā vien aiziet lī dz tirgum. Neatradī siet ne izklaides, ne citus pakalpojumus.
Pati viesnī cas teritorija ļ oti kompakta, pludmale maza, no rī ta problē mas ar sauļ oš anā s krē sliem 10os pati pludmale nav ī paš i tī rī ta, tā pē c tiks izņ emtas krū zes un papī ri un viss. Tur var lai nav runas par smilš u sijā š anu no gobiem un citiem atkritumiem
Ir trī s baseini, viens liels, kur peldas visi no maziem lī dz veciem, bradā jamais baseins un slidkalniņ i, divi mazi slidkalniņ i, un tad vienmē r ir rinda ar bē rniem un Russo tū ristiem.
Par pā rtiku daudz nerakstī š u, normā ls viss iekļ auts, izsalcis nebū si, bet jū ras veltes un daž ā dī bu arī neredzē si.
Katru rī tu rindas pē c olu kultenes, pludmalē pē c tortiljā m un saldē juma.
Istabas nav sliktas, mums bija 2-istabu dzī voklis ar skatu uz kaimiņ u viesnī cu, bet tas sagā dā ja daudz neē rtī bas, jo tajā viesnī cā skanē ja mū zika lī dz 1 naktī un tā katru dienu. Mē beles ir vecas un miris.
Animā cija, gan bē rniem, gan pieauguš ajiem, nē . Garlaicī gi visiem
Viesnī cas kontingentā.80% ir krievi, 15 turki un 5% ukraiņ i/baltkrievi.
Pludmalē š ķ iet, ka atrodies kaut kur Krimā "Vova, nosmē rē manu muguru", "Nataš a, atnes man alu"
Troksnis, troksnis, murgs. . .
Viesnī ca nav tā s naudas vē rta, ko viņ i par to prasa!
+ apogejs bija tas, ka pedeja diena berniem bija izsitumi uz rokam un kajam(Coxsackie) un kad par to pateica viesncas menedž erim, tad teica, ka tas ir vē jbakas)))) un viņ iem nav Koksaki
Lai gan pē c ieraš anā s gids no tū roperatora palū dza mazā k peldē t baseinā un vairā k jū rā ) Droš i vien iemesla dē ļ
аватар v_buga
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Labdien. Pirms doš anā s uz š o viesnī cu es daudz lasī ju, bet tur atradu patiesī bu. Un tā , secī bā : Nakš ņ oš ana: tieš i 12:00 uzreiz piedā vā jam par 5 eiro diennaktī papildus istabu ar skatu uz jū ru. Uzliek atslē gu piekariņ us (kas obligā ti, ja pazaudē ji 10 eiro, numuru kartes nozaudē š ana maksā tikpat). … Tomēr ▾ Labdien. Pirms doš anā s uz š o viesnī cu es daudz lasī ju, bet tur atradu patiesī bu. Un tā , secī bā :
Nakš ņ oš ana: tieš i 12:00 uzreiz piedā vā jam par 5 eiro diennaktī papildus istabu ar skatu uz jū ru. Uzliek atslē gu piekariņ us (kas obligā ti, ja pazaudē ji 10 eiro, numuru kartes nozaudē š ana maksā tikpat). 4 cilvē kiem iedeva 1 kartiņ u, paprasī ja un 2 - iedeva. Teritorija neliela, ē kas ir 4-5 stā vi. Lifti vienmē r neizdodas. Istaba parasta, pieticī ga ar vecā m mē belē m un tehniku. Gludeklis istabā nav pieejams, ja gribas gludinā t - vismaz 3 eiro par 1 izgludinā tu lietu. Istabā nav tē jkannas, nav kafijas un tē jas. Ledusskapī tikai ū dens un sliktas kvalitā tes sulas. Duš as ziepē s (lī dzī gi kā veļ a) un š ampū nā bez duš as ž elejas.
Teritorija: maza, nav kur staigā t, izgā ja un uzreiz viss vienā č upā . Sakopts, 3 tī ri baseini, akvaparks un estrā de pasā kumiem un tā visa teritorija.
Pludmale: ļ oti maza, š aura, un pat daļ u no tā s aizņ em volejbola laukums. Ū dens ir vai nu dubļ ains ar dubļ iem, vai tī rs, jū s nevarat saprast. Pludmalē , kā jau Zatokā - kurš agrā k cē lā s, un sauļ oš anā s krē sli, Zatoka arī atgā dinā ja kukurū zas, vates un citu produktu pā rdevē jiem, kas atradā s turpat netā lu no pludmales un katru dienu gar pludmali kliedz "kukurū za".
Aktivitā tes: gausi animatori, lē tas š ovu programmas
Internets: nē un nebū s, tā man teica Viesu attiecī bā s. Ja vē lies atpū sties bez interneta, tad esi š eit.
Ē diens: Nekad mū ž ā Turcijā nebiju ē dis tik sliktu ē dienu (lai gan esmu jau bijis 7 reizes). Katru dienu tie paš i ē dieni, frī kartupeļ i, makaroni vai kartupeļ u biezeni, var pat paredzē t kur - ko. Ļ oti maz gaļ as, un tas, kas ir ļ oti sliktas kvalitā tes. Ir zivis, reizē m labas, bet pā rsvarā atkausē tas un ceptas. Mani bē rni ē da 7 dienas tikai makaronus un kartupeļ us, vairā k nekā nebija, lai gan rakstī ts, ka ir ē dienkarte bē rniem, neticiet, nav nekā . Kad administratorei jautā ju kā pē c tā , atbilde bija lira kritā s, cenas pieauga par 40%. Piebildī š u no sevis, ka serviss kritā s par 60%. Daudz salda, garš ī ga. . Augļ i: ā boli, bumbieri, arbū zs, plū mes. Dabī gā s sulas tikai par naudu (2 dolā ri par glā zi). Ar alkoholiskajiem dzē rieniem pietiek visai garš ai, normā li. Garš ī gs saldē jums no 14 lī dz 17 stundā m. Kafija ir normā la tikai pē c 10 jebkurā bā rā , lī dz 10 tikai ķ ī mija vai atš ķ aidī ta restorā nā no 7. Restorā ns ir ļ oti netī rs, pat bē rnu krē slus nemazgā , katru reizi bija jā tī ra. Pietiek , mū ž ī gā s lī nijas ē dienam.
Istaba tika iztī rī ta normā li, nevaru teikt, ka tī ra, bet laba.
Bā ra serviss labs.
Vispā rī gi runā jot, viņ i tur badā.7 dienas bez interneta, un izklaides nebija vispā r. Vairā k tur neieš u, atvainojos par iztē rē to naudu.
аватар color_12
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
pateicī ba par labo attieksmi pret menedž eri yuzeyir simpā tisks draudzī gs uzmanī gs tikai pateicoties viņ am gribu atgriezties vē lreiz … Tomēr ▾ pateicī ba par labo attieksmi pret menedž eri yuzeyir simpā tisks draudzī gs uzmanī gs tikai pateicoties viņ am gribu atgriezties vē lreiz
Parādīt vairāk »


iemiesojums dinarust
Dzirdēju, ka viesnīcai ir vairākas ēkas. kam labāk palikt
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents nav atbilžu
iemiesojums dinarust
Sakiet, lūdzu, kāda veida kafija ir automātos? Dažās Turcijas viesnīcās ir slikti kafijas automāti. tāpēc mani interesē
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
iemiesojums nurok
braucam uz šo viesnīcu, kur un uz ko var iepirkties, lai nekur tālu (jo ar bērnu) un nav dārgi pirkt preces? Varbūt ir kādi gadatirgi vai tirgus dienas
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 4 atbildi
iemiesojums Nnadin
Gribam braukt atvaļinājumā ar auklīti, kādas tur istabas ar vai bez durvīm?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
iemiesojums rum02zk
Cik sapratu pēc ekskursijas iegādes, tad šī viesnīca atrodas nomalē + ir neērti doties ekskursijās (tālu)
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Курортный отель Aydinbey Famous находится на побережье Средиземного моря. Руины древнего города Аспендос находятся в 12 км от отеля, а тематический парк The Land of Legends — в 15 км. Открытие отеля состоялось в 2005 году, последняя реновация проведена в 2016 году. Этот вариант подойдёт для спокойного семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в поселке Богазкент, в 45 км от центра города Анталия, в 40 км от аэропорта г. Анталия, в 20 км от Белека и в 12 км от Серика.
Pludmales apraksts Собственный песчано-каменистый пляж протяжностью 25 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Открытый бассейн (345 кв. м), бассейн с горками (150 кв. м), крытый бассейн (120 кв. м), круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование (платно), ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), обслуживание в номере (платно), 2 ресторана (A’la Carte) рыбный и барбекю, 5 баров, 2 конференц-зала: на 120 и 132 человек,

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Открытый детский бассейн 15 кв. м, водная горка, детская секция в крытом бассейне, мини-клуб для детей в возрасте от 4 до 12 лет, мини-диско в амфитеатре.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 3 водные горки. Анимация на русском языке, дартс, бочча, водное поло, пляжный волейбол, стэп, аэробика, аквааэробика, живая музыка, игровая комната (платно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 316 номеров: 282 Standard room, 34 двухкомнатных Family room и 3 Handicap rooms (для людей с ограниченными физическими возможностями).

Istabās

Кондиционер, спутниковое ТВ с российским каналом, мини-бар, прямой телефон, собственная ванная комната, ванна или душ, фен, сейф, балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
Adrese Bogazkent Serik, 07300 Белек, Турция.
Tālruņi: +90 (242) 731 08 70
Tīmekļa vietne: Aydinbey Famous Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.