Perfektas ģimenes brīvdienas

Rakstīts: 17 augusts 2011
Ceļošanas laiks: 10 — 17 augusts 2011
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Š ī viesnī ca ir otro reizi. Bijā m uz to pirms 4 gadiem, š ogad sapulcē jā mies spontā ni, tajos datumos, kas mums piestā vē ja ar slidkalniņ iem, bija tikai viņ š . Man par viņ u bija brī niš ķ ī gi iespaidi no pē dē jā s reizes. Bet tas ir kļ uvis ultra viss iekļ auts, un "ultra" nozī mē daudz bezmaksas dzē rienu, bet cena attiecī gi ir augstā ka. Ņ emot vē rā to, ka nedzeram vispā r, nopietni pā rmaksā jā m, bet tik un tā bijā m ļ oti apmierinā ti.
Istabas:
Es devos ar savu vī ru, meitu 12 gadus un dē lu 5 mē neš us. Uzreiz jā saka par mazajiem bē rniem viesnī cā . Aprakstā teikts, ka tā diem bē rniem ir gultiņ as. Kad bijā m iekā rtojuš ies istabā , mums jau bija sē tiņ a. Bija tikai 2 nianses. Pirmkā rt, viņ i to nolika tieš i zem gaisa kondicioniera (un nav kur citur likt), un, otrkā rt, tas bija tā noteikts, ka tikko atvē rā m durvis, mū s appū ta urī na smaka : ) nezinu, vai viss Vai š ī s arē nas ir tik š ausmī gā stā voklī , vai arī mums vienkā rš i ir tik paveicies. Bet, par laimi, es paņ ē mu savu sē tu-gultu, tā pē c mē s viņ iem atdevā m 5 minū tes pē c reģ istrē š anā s. : ) Nā cā s arī pā rbī dī t naktsskapī ti ar ledusskapi un televizoru, lai mū su sē tiņ u noliktu savā vietā , lai bē rnam nepū stu kondicionieris. Un pē c tam mū su uzturē š anā s istabā visu nedē ļ u bija ideā la. Viss ir labi, viss ir skaisti. Vienī gais, ko atceros no pē dē jā s reizes, ka mū s toreiz izmitinā ja pē dē jā.4 stā vā - tas bija š ausmī gi, kondicionieris nemaz neglā ba, lū dza pā rcelt. Tagad mū s uzreiz iekā rtoja 3. stā vā , tā pē c karstumu nemaz nejutā m. Lai gan, man š ķ iet, ka toreiz bija centrā lais kondicionieris, un tagad katrā istabā ir individuā ls. Varbū t viņ š tiks galā ar 4. stā vu. Vismaz vā cieš i tur dzī voja.

Kontingents:
Kā dā brī dī š ķ iet, ka viesnī cā ir tikai vā cieš i. Patiesī bā , protams, ir krievvalodī gie, bet ļ oti maz. Gandrī z neviens no Ukrainas. Neliels procents "mū sē jo" ir ļ oti izdevī gs uzvedī bai restorā nā , pludmalē un vispā r. Tomē r viesnī cas, kurā s dominē krievvalodī gie, ir tumsa! Un te viss ir ļ oti kulturā ls ne tikai no pavadoņ u, bet arī atpū tnieku puses.
Uzturs:
4 gadus tas ir uzlabojies, lai gan pat tajā laikā tas bija ļ oti pieklā jī gs. Katru reizi bija vairā ki gaļ as veidi atseviš ķ i un katrai gaumei. Un tī taru, un jē ru, un vistu, un teļ a gaļ u. Brokastī s, starp citu, deva kartupeļ us, papildus vispā rpieņ emto musli olu kulteni. Pirmo reizi ar to saskaros. Vī rieš iem, kuri ir pieraduš i ieturē t sā tī gas brokastis, tas ir neticams pluss. : ) Vispā r ē diens ne tikai izcils, bet izcils ar plusiņ u!
Apkalpoš ana:
Ja uzskatā t, ka laba apkalpoš ana ir neuzkrī toš a apkalpoš ana, tad viņ iem tas ir vienkā rš i brī niš ķ ī gi. . . visi ir draudzī gi, pieklā jī gi un pilnī gi neuzkrī toš i. Un restorā nā , un uzkopš anā , un vispā r viesnī cai.
Teritorija:

Pirms 4 gadiem tā bija pavisam jauna viesnī ca, tikko koki bija iestā dī ti, tā pē c no saules nebija absolū ti kur paslē pties. Tagad tas viss ir izaudzis, ir, kur pastaigā ties ē nā . Tiesa, š ī ir tikai viena aleja no baseina lī dz jū rai. Ja salī dzina ar viesnī cā m, kur var pusi dienas vazā ties pa zaļ o zonu, kā parkā , tad š eit, protams, ī sti nestaigā augš ā , bet kopumā ir ļ oti jauki, nav absolū ti nekā da. apstā dī jumu trū kuma sajū ta.
Animā cija:
Visi viņ u slavē , bet es biju ar mazuli, negā ju uz vakara izrā dē m, nepiedalī jos konkursos, tā pē c neko ī paš i par vai pret nevaru teikt. Spriež ot tī ri pē c tā , kā viņ i izklaidē ja cilvē kus dienas vidū , man š ķ iet, ka pirms 4 gadiem bija daudz forš ā k. Bet kopumā puiš i ir lieliski, cenš as. Vismaz bē rni nodarbojas visas dienas garumā , to var redzē t un dzirdē t. Un tā kā tur ir gandrī z katra ģ imene ar bē rnu, tas ir ļ oti svarī gi. Tā tad arī animā cija viesnī cā ir pluss.
Kopumā , ņ emot vē rā faktu, ka neesam pirmo reizi Turcijā , varam teikt, ka viesnī ca ir tuvu ideā lam. Neviena skaidri izteikta negatī va sajū ta netika izraisī ta pat vienu reizi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu