TUI Magic Life Belek hv1– Atsauksmes

25
Novērtējums 5.910
№61 viesnīcas reitingā Belek
5.3 Numurs
5.9 apkalpošana
6.2 Tīrība
6.5 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 10 km attālumā no Belekas un 33 km attālumā. no Antālijas centra. Viesnīca celta 1994. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2018. gadā. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар svetachaplij
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Tui tī kls ir vē rsts uz vā cu un vā cu valodu. Krieviski runā još ie š ī s viesnī cas darbinieki ir otrā s š ķ iras cilvē ki. Tie ir iekā rtoti vai nu ar skatu uz atkritumu kaudzi, vai ar skatu uz bū vlaukumu, vai pagrabā . Jā jā ! Š ajā "pieciniekā " ir pagraba telpas. … Tomēr ▾ Tui tī kls ir vē rsts uz vā cu un vā cu valodu. Krieviski runā još ie š ī s viesnī cas darbinieki ir otrā s š ķ iras cilvē ki. Tie ir iekā rtoti vai nu ar skatu uz atkritumu kaudzi, vai ar skatu uz bū vlaukumu, vai pagrabā . Jā jā ! Š ajā "pieciniekā " ir pagraba telpas. Reģ istratū rā uz lū gumu mainī t istabu, jo nebija iespē jams gulē t trokš ņ ainā s kanalizā cijas dē ļ , viņ a smē jā s sejā . Ja nebū tu darbinieces Lauras, kas palī dzē ja, es bū tu lidojusi mā jā s un iesū dzē jusi Tui tiesā . Istabas visas ir izmiruš as, ē diens vai nu taukains vai sapuvis. Uz nedē ļ u - 2 saindē š anā s gadī jumi. Laba zaļ ā zona un pludmale ne tuvu nekompensē visu pā rē jo. Š ī nav pat tuvu pieci, bet kaut kur viesnī ca ar zvaigž ņ u vē rtē jumu no divā m lī dz trim. Pafosā atpū tos 19, tā tad ir istabas, salī dzinot ar š o bedri - muiž as savrupmā jas utt.
аватар Natalia1110
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā s Club Asteria Belek no 29/06/2019-09/07/2019.556. kab. Gribu atstā t atsauksmi, jo, sā kot no pirms atvaļ inā juma izlasī tā , bija tieš ā m skumji, bet tū ri nopirka un ieteica TPG. Individuā ls transfē rs no viesnī cas ir milzī gs pluss, ē rts, ē rts, jo atvaļ inā jums bija kopā ar gados vecā kiem vecā kiem. … Tomēr ▾ Atpū tā s Club Asteria Belek no 29/06/2019-09/07/2019.556. kab.
Gribu atstā t atsauksmi, jo, sā kot no pirms atvaļ inā juma izlasī tā , bija tieš ā m skumji, bet tū ri nopirka un ieteica TPG.
Individuā ls transfē rs no viesnī cas ir milzī gs pluss, ē rts, ē rts, jo atvaļ inā jums bija kopā ar gados vecā kiem vecā kiem.
Izmitinā š ana, pateicoties viesnī cai, viss bija ā tri un pē c mū su vē lmē m.
Istabas bija cilvē kiem ar kustī bu traucē jumiem, tas bija ļ oti piemē rots vecā kiem, bet mē s dzī vojā m blakus istabā , lai bū tu tuvu. Istabas ir tī ras, uzkopš ana ļ oti laba, mini bā rs tika papildinā ts ar dvē seli, visi tualetes piederumi bija pieejami, dvieļ i un veļ a tika regulā ri mainī ta - reģ istratū rā un viņ i to jums atvedī s. )
Viesnī cas personā ls ir draudzī gs, ieslodzī ts Eiropas lī menī ! Viss ir domā ts tū ristam, visi ir pieklā jī gi un visi veic savus pienā kumus labā lī menī .
Teritorija super! Viesnī ca ir ļ oti zaļ a un skaista, kopta, neskatoties uz pilnu noslogojumu, vienmē r ir tī ra un visiem pietiek uzmanī bas un apkalpoš anas. Karstajai vasarai viesnī cu ieskauj zaļ umi un priež u skuju smarž a vakaros ir pasaka. Tas bija viens no nosacī jumiem atpū tai ar veciem cilvē kiem, ir ē na un dzī vs vē sums.
Ē diens izcils 5+, viss garš ī gs un cienī gs, karstums jū lijā , viesnī ca pilna ar cilvē kiem, bet vietas pietiek visiem, un pā rtika, un neviena saindē š anā s ar pā rtiku. Paldies š efpavā ram!! !
Mani ļ oti iepriecinā ja relaksā cijas baseins 16+, ir lieliska vieta veciem cilvē kiem, jaunlaulā tajiem. Paldies viesnī cai par pastā vī go uzraudzī bu, ka š ī ir atpū tas zona pieauguš ajiem. Un bē rni lieliski pavada laiku slaidos un ar animā ciju.
Jū ras brī vdienas ir lieliskas. Tiesa, visas bijuš ā s NVS valstis man piedos, mū su mentalitā ti nevar izskaust, aizņ emties sauļ oš anā s krē slus no 6 rī tā un nenā kt, bet palikt pie baseina ir vienkā rš i nonsenss (tā pē c daudzi maksā nedaudz vairā k un brauc kur mū sē jie nav)! Vietu pietika visiem, par visu padomā ts ē rtai atpū tai, ē diens, saldē jums, dzē rieni ir visur un minū š u laikā . Pludmale ir tī ra.
Vai es atgrieztos š ajā viesnī cā ? Noteikti jā !
Viesnī ca atbilst 5 *, izpilda koncepcijas paziņ ojumu, ekskursijas izmaksas attaisno gaidī to rezultā tu.
Paldies visam viesnī cas personā lam par lielisko uzturē š anos!
аватар jelenakorotkova7
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Š obrī d esam Asterijā . Tū re tika atcelta uz 9 mē neš iem, tā pē c labi izpē tī jā m atsauksmes un informā ciju. Viesnī ca pā rsteidz ar savu skaistumu, ziedē š ana. . . ļ oti ļ oti forš i. Viss smarž o, lukss. … Tomēr ▾ Š obrī d esam Asterijā . Tū re tika atcelta uz 9 mē neš iem, tā pē c labi izpē tī jā m atsauksmes un informā ciju. Viesnī ca pā rsteidz ar savu skaistumu, ziedē š ana. . . ļ oti ļ oti forš i. Viss smarž o, lukss. Ieradā mies 9. . Ar mazuli bijā m nokā rtoti uzreiz, un draugi tikai lī dz 12 (kas principā ir paredzē ts noteikumos) Rokassprā dzes iedeva uzreiz, devā mies vē lā s brokastī s.
1. Skaitlis. . .
Istaba vidē ja liela gulta divstā vu gulta bē rniem. Grī da ir flī ze. Balkons mazs, bet pietiek. Uz balkona ir moskī tu tī kls. Tā pē c nebaidieties no odiem. tualete personī gi tecē ja, ū dens duš ā labi notecē ja(kas ļ oti traucē ja), duš a tā sitā s. . . ja esi soul mī ļ otā js, tad iepriecinā s. Dvieļ u pietika. Kas man personī gi nebija bija drē bju plaukti skapī . Nekur. Daž as lietas netika izņ emtas no kofera. Ir ledusskapis, minibā rs(alus, saldie dzē rieni, ū dens) katru dienu papildinā ts. Istabā s nav ne tē jkannas, ne karotes. Ir brilles.
Bijā m ar mazuli, prasī jā m gultiņ u. Uzreiz visu atnesa, tas ir kā rtī bā .
Kad ieradā mies istabā aizkars nokrita. Zvans uz reģ istratū ru-viss salabots. Nā koš ā dienā atkal tas pats, atkal remonts. Treš ajā dienā tas pats stā sts. izdarī ja. Starp citu, arī tualete tika remontē ta.
2. Telpu uzkopš ana.
Problē mu te tieš ā m maz. Tī rī š ana notiek, bet nez kā pē c tajā laikā , kad bē rni guļ . Tā pē c viņ i biež i netī rī ja mū su istabu, jo nā cā m ar guļ oš u bē rniņ u. Lū dzā m atnā kt vē lā k. Bet diemž ē l. .
Tī rot nelika papildus š ampū nus un kondicionierus, paš i ņ ē mā m ratos.
3. Teritorija
Š ī ir luksusa-paradī ze. Ziedi, zā le, palmas. Guliet uz zā les(visur ir sauļ oš anā s krē sli, puķ es). nevis tad, kad staigā pū ļ i. Pa teritoriju pastā vī gi staigā strā dnieki. Ē rti ratos uz teritorijā , visur ir nogā zes. Pie katra bā ra ir pakā pieni bē rniem. Ē rti bē rniem.
Teritorijā ir daudz bā ru, visur ū dens un saldē jums. Ir spa zona ar vannā m un masā ž ā m. Ir baseins bē rniem, ir liels baseins ar animā ciju un mū ziku, ir kluss baseins ar skatu uz jū ru . Ir baumo. . .
Bet jū rā ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, lai gan 8 no rī ta vairs nav pirmajā rindā...Pā ris reizes esam nekaunī gi noņ ē muš i dvieļ us. Pludmalē ir bā ri, viņ i brauc ekskursijā s, nes augļ us un kukurū zu .
Ieeja jū rā...mazi oļ i. Sauļ oš anā s krē slos ir smiltis. Chistinko. Ir pantone. Ja jū ra mierī ga, lai no tā s nirt.
4. Animā cija.
Vidē ji. Kā saka amatierim. Pludmalē ir volejbols, citas spē les. Daudziem tū ristiem ar to nepietika. Pie baseina ir daž i konkursi ar balvā m. Bē rniem animā cija. Viņ i ir aizņ emti ar kaut ko visu diena.
Vakaros mini diskotē ka, tad programma. Katra diena savā dā ka. Ļ oti neslikti. Viņ a mums sarī koja. Kaimiņ viesnī cā bija tā da diskotē ka...wow...no mola izskatī jā mies skaudī gi. Pie mums viss ir pieticī gā k...
5. Pā rtika un restorā ni.
Galvenais restorā ns liels, vienmē r var atrast kā du klusā ku vietu. Daudz krē slu bē rniem. Bē rniem ī paš s galds, ir tvaika ē dieni, ir blenderi. Bē rniem plastmasas š ķ ī vji.
Vakaros uz ielas nevar atrast galdiņ us. Tā pē c biež i sē dē jā m restorā nā . Teritorijā , starp citu, uz ielas visur smē ķ ē .
Ē diens. . . mazliet pievī la. mē rces, uzkodas. Un tā...nav gaļ as tī rā veidā , viss mē rč u veidā . Jū ras asaris bija katru reizi. Daudz saldumu, kū ku, vietē jo saldumu . Bija š okolā des fantā ns. . Sulas, tē ja, kafija.
Teritorijā lī dz 12 naktī m var ē st...burgerus, vati, saldē jumu, popkornu, picu.
Vispā r mans secinā jums ir par ko sū dzē ties, ir par ko ķ erties. . BET...atkarī bā no tā , kā tas attiecas uz...noķ ē rā m pozitī vo, sauli. Nemeklē jā m par mī nusiem un š ie svē tki mū s nelutinā ja. cits. Tā pē c lasi, padomā . Ja ē d par plovu un borš č u. . jū s te nav.
аватар burya4e4ek
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca noteikti ir laba, jau balstoties uz to, ka š eit atpū š as tikai ā rzemnieki. Virtuve ir lieliska, apkalpoš ana visaugstā kajā lī menī , darbinieki plī vo pā r jebkuru atpū tnieku kā bite. Saulriets jū rā ir smilš ains. … Tomēr ▾ Viesnī ca noteikti ir laba, jau balstoties uz to, ka š eit atpū š as tikai ā rzemnieki. Virtuve ir lieliska, apkalpoš ana visaugstā kajā lī menī , darbinieki plī vo pā r jebkuru atpū tnieku kā bite. Saulriets jū rā ir smilš ains. Numuri ir plaš i, vienkā rš i un tī ri. Kopumā bijā m apmierinā ti, mī nusus neatradu
аватар _236087
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā otro reizi. 8 mū su draugi ieradā s ar mums pē c mū su ieteikuma. Visi bija ļ oti apmierinā ti. Vienī gais, kas aizē noja mū su uzturē š anos viesnī cā , bija gide Svetlana. Tā das ciniskas rupjī bas, sen nebiju redzē jis. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā otro reizi. 8 mū su draugi ieradā s ar mums pē c mū su ieteikuma. Visi bija ļ oti apmierinā ti. Vienī gais, kas aizē noja mū su uzturē š anos viesnī cā , bija gide Svetlana.
Tā das ciniskas rupjī bas, sen nebiju redzē jis. Godī gi sakot, viņ as attieksme pret cilvē kiem, kuri ieradā s atpū sties, mani vienkā rš i š okē ja. Tas ir vienkā rš i pā rsteidzoš i, kā viņ u var noturē t š ajā amatā .
Ī paš s paldies Laurai par cilvē cī bu un profesionalitā ti.
Mē s gatavojamies nā kt nā kamgad. Ļ oti ceram, ka lī dz š im brī dim Svetlanas gids NEBŪ S. ?
аватар allashekh333
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Atpū tā s Club Astoria Belek 7.10. 2018 (2 pieauguš ie un divi bē rni 4 un 9 gadi) To mums ieteica draugi, kuri pirms gada tajā atpū tā s un atgriezā s pie mums š ajā brī niš ķ ī gajā viesnī cā . Par ko esam viņ iem ļ oti pateicī gi. … Tomēr ▾ Atpū tā s Club Astoria Belek 7.10. 2018 (2 pieauguš ie un divi bē rni 4 un 9 gadi) To mums ieteica draugi, kuri pirms gada tajā atpū tā s un atgriezā s pie mums š ajā brī niš ķ ī gajā viesnī cā . Par ko esam viņ iem ļ oti pateicī gi. Mē s lidojā m caur anex tū risma firmu, lidojums un pā rsē š anā s noritē ja labi pē c grafika. Kad ieradā mies viesnī cā , mū s uzreiz iereģ istrē ja un ievietoja jaukā istabiņ ā . Teritorija mū s pā rsteidza ar savu zaļ umu, dzī vojat kā botā niskajā dā rzā , ļ oti kopta, putni dzied, kokos aug saldi un sulī gi granā tā boli. Mums patika ē diens, jū ras veltes, gaļ a, zivis, augļ i, saldē jums visu dienu, saldumi utt. Viss bija svaigs! Un izvē le ir lieliska. Atseviš ķ i bē rniem vienmē r bija zivis un gaļ a. Pludmale kopta, jū ra silta un tī ra, brī ž iem nebija lieli viļ ņ i, bē rniem patika. Slī dkalniņ i baseinā ir forš i, mans 4 gadus vecais dē ls bija sajū smā . Gribu atzī mē t, ka pilnī bā piekrī tu citu atpū tnieku atsauksmē m par Viesu attiecī bu Lauru, kura kā feja dara labus darbus un rū pē jas par visiem, kam nepiecieš ama kā da palī dzī ba?? ? . Bet diemž ē l mums ļ oti nepaveicā s ar gidu, š ī ir pirmā reize, tā das situā cijas mums ne ar vienu nav bijuš as!! ! ! Viņ u sauc Svetlana, kura ar savu klā tbū tni vienkā rš i apkauno anex tū res kompā niju, mē ģ inā jā m viņ ai lū gt palī dzī bu pazaudē tu lietu atraš anā , ko viņ a mums rupji atteica !! ! ! Un viņ ai vajadzē ja veikt tikai 2 zvanus. Bet par laimi pasaule nav bez labiem cilvē kiem un mums izdevā s atgriezt pazuduš os. Kopumā viesnī ca mums patika un noteikti vē l atgriezī simies!
аватар Anna2204
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū š amies viesnī cā . Teritorija milzī ga, cilvē ku daudz. Izlī gums gaidī ja lī dz 2 stundā m ar bē rnu. Milzī gs restorā ns, pludmale, baseini. Š eit nav nekā du pretenziju, viduvē ji 5. Vietas ir, ja paskatā s, lai gan ir sauļ oš anā s krē sli bez matrač iem. … Tomēr ▾ Atpū š amies viesnī cā . Teritorija milzī ga, cilvē ku daudz. Izlī gums gaidī ja lī dz 2 stundā m ar bē rnu. Milzī gs restorā ns, pludmale, baseini. Š eit nav nekā du pretenziju, viduvē ji 5. Vietas ir, ja paskatā s, lai gan ir sauļ oš anā s krē sli bez matrač iem.
Baseini pā rā k ož pē c hlora.
Mū s sakoda odi. Š ķ iet, ka viņ u nav, bet viņ i visi ir sakosti.
Jū ra ir dziļ a, divi metri un ū dens ir lī dz kaklam pieauguš am cilvē kam.
Pie ieejas ir mazi oļ i.
Telpas ir noguruš as un nolietotas. Kā ds rakstī ja, ka dabū jis pē c remonta. Nu, ja sienu krā soš ana ir svaiga un vannas istabā stū ri ir melni, kanalizā cija nedarbojas - tas nav remonts.
Yeomer, š ķ iet, ir tā lu no baseiniem, bet dienas laikā animā cija kliedz, dienesta automaš ī nas steidzas. Mē s laistā m lietas uz ž ā vē tā ja.
Ē diens. Nu tā -tā . Vakariņ ā s bija suš i. Ar burkā niem. . . Pī le, gaļ a, vē ž i utt. Nav izsalcis, bet ļ oti viduvē js.
Nu par krieviem. Jā , tie tiek ignorē ti. Viņ i nevē las kalpot. Bet, kad kā ds redneks iemet pavā ram nevienmē rī gi sagrieztu strū deles gabalu - tā pē c arī tā jā izturas. Mē s pat savā starpā runā jā m angliski, jo tas bija ļ oti neē rti. Bet attieksme uzreiz ir cita. Krieviski runā tikai reģ istratū rā un pā ris animatoru.
аватар Lennon
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labs dienas laiks visiem! Man ī sti nepatī k rakstī t atsauksmes par brī vdienā m pasaules kū rortos, bet es nevaru š eit klusē t un ļ aut man pievienoties kopē jam pozitī vajam iespaidam par š o viesnī cu. Tagad kā rtī bā ))) Uzturieties viesnī cā no 07. … Tomēr ▾ Labs dienas laiks visiem!

Man ī sti nepatī k rakstī t atsauksmes par brī vdienā m pasaules kū rortos, bet es nevaru š eit klusē t un ļ aut man pievienoties kopē jam pozitī vajam iespaidam par š o viesnī cu. Tagad kā rtī bā )))

Uzturieties viesnī cā no 07.06 lī dz 19.06. 2018. gads

Tū lī t izdarī š u rezervā ciju.

Mē s š eit atpū tā mies 2014. gadā , mana meita un viņ as ģ imene 2015. gadā , tā pē c š ī atsauksme ir vairā k kā salī dzinā jums pē c 4 gadu uzturē š anā s š ajā viesnī cā.

1. Transfē rs no lidostas.

Atkal viņ i atteicā s no grupas un par 75 USD (turp un atpakaļ un ar š ofera bagā ž as iekrauš anu un izkrauš anu) pē c pusstundas viņ i jau bija viesnī cas reģ istratū rā . Tas pats uzņ ē mums, kas iepriekš.

2. Ierodoties viesnī cā , viņ i aizpildī ja anketas, saņ ē ma rokassprā dzes, ū deni un kafiju. Brokastī s negā jā m, jo ​ ​ teica, ka pē c stundas bū sim nokā rtoti. 8:00 pie mums pienā ca Viesu attiecī bu darbiniece Laura (viņ a nestrā dā ja 2014. gadā ), iepazinā mies un viņ a sā ka "darī t" savus labos darbus.
"Slepus" - meita tika norakstī ta ar viesnī cu par godu manas sievas 60 gadu jubilejai, lai pā rsteigtu dzimš anas dienu. Ar Lauru visu pā rrunā jā m, bonusā saņ ē mā m treš o restorā nu, kurā bija plā nots svinē t svē tkus. Pē c apmē ram 15 minū tē m pie mums pienā ca Ergun kungs un iepazinā s. Turpmā k gandrī z katru dienu viņ i viņ u satika viesnī cā pulksten 8 un 23, kā arī sestdien un svē tdien. Tad izrā dī jā s, ka viņ š un viņ a ģ imene dzī vo viesnī cas teritorijā , lī dz ar to viņ a nemitī gā kontrole pā r personā la darbu. Vienmē r draudzī ga, ar smaidu, vienmē r interesē jas vai viss der un kā iet tā lā k. Super izpilddirektors un forš s puisis! ! ! Un attiecī gi š ā dam direktoram ir labi apmā cī ti darbinieki. Attieksme pret atpū tniekiem ir ā rkā rtī gi noderī ga. Apkalpojoš ā personā la latiņ a, salī dzinot ar 2014. gadu, ir pacelta ļ oti augstu.

2. Apmetā mies 17. villā , 1217. kab. , otrais stā vs, 2-istabu suite uz trim (ar mums mazmeita).
Grezns numurs: 2 vannas istabas, 2 balkoni, divas divguļ amā s gultas un dī vā ns, 2 lieli televizori, gaisa kondicionieris katrā istabā . Tī rī š ana katru dienu, par kvalitā ti nav sū dzī bu. Vienī gais, kas mani kaitinā ja pirmā s 2 dienas, bija tas, kā apkopē jas pabā za segas zem palagiem. Sazinā jā mies ar Lauru un problē ma tika atrisinā ta. Apstā jā s. 2014. gadā istabā s bija skū š anā s putas, tā pē c savas neņ ē mu lī dzi. Bet ne tagad. Man bija jā iet klanī ties Laurai. Tajā paš ā dienā putas atradā s istabā.

3. Teritoriju neaprakstī š u, ī paš as izmaiņ as nemanī jā m. Teritorija, kā bija, ir tikai paradī zes stū rī tis. Jū ra un pludmale - viss kā agrā k, bez komentā riem, forš i. Visi trī s stieņ i ir savā s vietā s.

4. Atseviš ķ a "dziesma" par ē dienu)))

Teikt, ka tas ir ļ oti labi, nozī mē neteikt neko. Brī niš ķ ī gi! Protams, omā ri un melnie ikri kā.2014. gadā netiek piedā vā ti, bet citā di viss ir super. Sortiments ir paplaš inā jies. Tematiskā s dienas – tā ds pats grafiks.

Pirmdiena ir ķ ī nieš u nakts.
Nav nekā da suš i un rullī š u cienī tā ji. Bet tagad viņ i sā ka piedā vā t sautē tu pī li, jū su priekš ā viņ i to sagrieza gabalos. Ļ oti maiga gaļ a.

Otrdiena - Zivju nakts. Vē ž us izvā ra. Pareizi pagatavots, ar dillē m. Mī dijas, visa veida zivis (asaris, jū ras plaudis, mencas sautē jums), sā lī ceptas sarkanā s zivis.

Treš diena - itā ļ u vakars. Vakariņ as neē dā m, devā mies uz turku restorā nu. Viss joprojā m ir tur. Jē ra gaļ as plaukts ir arī lielisks, gatavots uz oglē m, nevis uz elektriskā grila. Pē c turku restorā na devā mies uz galveno restorā nu, lai redzē tu, kā tas ir itā ļ u vakarā . Malkas pica, cepta liellopa fileja, kas sagriezta tieš i jū su priekš ā , garneles baltajā mē rcē , lazanja. Daž i no tā , ko mē s redzē jā m. Viņ i nemē ģ inā ja. Karai pietika.

Ceturtdiena - Meksikas nakts. Nav pikanta ē diena cienī tā ji. Rolls (aka durum kebab) pildī ti. Jū su priekš ā tiek sagriezta liellopa gaļ as vidē ja izmē ra cepetis. Apbrī nojami. Un tad vistu kā jas no grila, pievienojiet svaigus dā rzeņ us - lū k, jums karaliskā s vakariņ as.
Jā , visu nevar uzskaitī t!

Piektdiena - Vidusjū ras virtuves nakts. Mana mī ļ ā kā diena. Jū ras veltes: mī dijas un austeres (š eit es biju neapmierinā ta - sausa). Vē ž i pā rpilnī bā . Alus. Aprē ķ inā ts: 6 komplekti pa 18 gabaliņ iem (vairs neder lielajā š ķ ī vī ) + 3 alus. Vakariņ ā s nav slikti. Tiesa, Ramadā na svē tku dienā vē ž us aizstā ja ar turku virtuvi. Tas bija kaut kas. Sautē ti auni dabī gā izmē rā , vismī kstā kā gaļ a. Sagriezta viegli sā lī ta forele, Donner liellopu gaļ a, saldē juma kū ka, nemaz nerunā jot par saldo.

Sestdiena - turku nakts. Vairā ki grili uz ielas (2014. gadā nebija) ar gaļ u, zivī m, kaut ko mī klā.

Pide, lahmacun.

Svē tdien – starptautiskā virtuve. Pat neienā ca, tā pē c bez komentā riem. Vakariņ oja itā ļ u valodā . Minestroni - nav. Spageti ar jū ras veltē m - ducis nomizotu garneļ u no makaronu kā rbas. Tortellini ar sē nē m - sē nes nav redzamas un nesmarž o. Nē , tā nav Itā lija.
Tā bija uzkoda, es pat neiesaku pasū tī t, lai neaizsprostotu vē deru. Atkā pe: pirms ē dienkartes angļ u valodā un istabā Viesu attiecī bas pasū tī ja restorā nu. Tagad katram restorā nam ir atseviš ķ a ē dienkarte 4 valodā s. Atzī mē ja lodziņ u un nekā du problē mu. Pasū tī jā m karstu - grilē tu lasi (mazmeitai), sautē tu jē ra kā ju, grilē tu liellopa steiku. Š ie bija vē dera svē tki. Viņ i pat prasī ja franč u konjaku zem tiramisu.

Pē dē jā apmeklē juma reizē mē s nedevā mies uz š o restorā nu. Bija vidē jas atsauksmes.

Kopumā ē diens viesnī cā ir kā spī dzinā š ana. Iepriekš bija ņ irgā š anā s par ķ ermeni, un tagad - kaut kā ds sadomazohists. Izbaudiet katru reizi caur morā lā m sā pē m, liedzot sev vē lmi mē ģ inā t apē st visu. Es neuzskaitī š u, ko viņ i piedā vā , citi jau ir atteikuš ies un "ielikuš i" bildes.

Vienkā rš i viss ir kļ uvis arvien daudzveidī gā ks.

5. Viņ i nesportoja.
аватар gogen
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š o viesnī cu mums ļ oti ieteica, un es ļ oti nož ē loju, ka š eit ierados. Pirmkā rt, mē s lū dzā m, lai mums pieš ķ ir istabas vienā viesnī cas zonā vai vismaz vienā ē kā (viņ i paņ ē ma 3 istabas), jo ļ auni viņ i mums iedeva 3 daž ā dā s viesnī cas daļ ā s. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu mums ļ oti ieteica, un es ļ oti nož ē loju, ka š eit ierados.
Pirmkā rt, mē s lū dzā m, lai mums pieš ķ ir istabas vienā viesnī cas zonā vai vismaz vienā ē kā (viņ i paņ ē ma 3 istabas), jo ļ auni viņ i mums iedeva 3 daž ā dā s viesnī cas daļ ā s.
Bet tie joprojā m ir ziedi.
No 7 dienā m tika tī rī tas tikai 4 dienas, un tas nebija ī paš i labi - netī rā s grī das un gultas veļ a, kā es saprotu, ir š ī s viesnī cas norma. Divas reizes mums dvieļ us nedeva vispā r - no vā rda vispā r. Ieejam duš ā un saprotam, ka dvieļ u nav vispā r. Zvanā m uz reģ istratū ru - jā , tagad atvedī s. Tā rezultā tā jums paš am jā dodas meklē t dvieļ us
Grī das vispā r netiek mazgā tas, minibā rs pildā s tikai tad, ja zvani 3-4 reizes.
Jā , apkā rtne ir skaista, un pludmale ir lieliska. Bet serviss š ausmī gs
Uzkodas mums vē l nav iedevuš i. Izrā dā s, ka jums viņ i ir jā brī dina iepriekš (pirmo reizi vispā r par to dzirdu) es esmu vienkā rš i š okē ts
Vē l gribu teikt par pludmales zonu - ļ oti netī ra. Galdi nekad netiek tī rī ti un arī gultas ir ļ oti netī ras.
Ē diens labs - bet izvē le maza. Jū ras veltes vienu vai divas reizes nedē ļ ā . Grilē ta gaļ a nemaz nav garš ī ga
Viesnī cu neieteiktu - ir labā kas iespē jas
аватар IreneP
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirms ievietoš anas izlasī ju iepriekš ē jā s atsauksmes. Nu, varbū t ne visiem patika tik ļ oti kā man. Š ī nav pirmā reize Turcijā . Viesnī ca celta jau sen, bet tur nokļ uvā m pē c remonta : ). Istabas, vannas istabas, restorā ns, tualetes pludmalē . … Tomēr ▾ Pirms ievietoš anas izlasī ju iepriekš ē jā s atsauksmes. Nu, varbū t ne visiem patika tik ļ oti kā man. Š ī nav pirmā reize Turcijā . Viesnī ca celta jau sen, bet tur nokļ uvā m pē c remonta : ). Istabas, vannas istabas, restorā ns, tualetes pludmalē . Gultas veļ a, dvieļ i jauni.
Pā ris dienas atpakaļ .
Atraš anā s vieta: netā lu no lidostas (ā tra piekļ uve). Teritorija 5+. ļ oti skaists.
Personā ls: Draudzī gs, izpalī dzī gs, centī gs. Mā jturī ba nav slikta, bet man grū ti spriest, jo. nemaz nepiegruž oja. Daž i darbinieki labi runā krieviski, daž i saprot, ko tu viņ iem prasi.
Istabas: Diezgan ē rti ar papildu dī vā ngultu. Jauna santehnika, jaunas flī zes, jauna veļ a un dvieļ i utt. Vienī gais sliktais, kā jau visā s viesnī cā s - slikta skaņ as izolā cija. Ja kluss, tad kaimiņ u nav : ) Varbū t ir istabas ar mazsvarī gu skatu, blakus mā jai. bloķ ē t. Bet, iespē jams, viņ i tur apmetas, kad viesnī ca ir pilna. Un tur pat maijā ir daudz cilvē ku.
Restorā ns: Ļ oti tī rs, es par to esmu bijī bā . Netī rī bas gadī jumā galdauti tiek nekavē joties mainī ti. Ē diens daudzveidī gs, nav slikts, kā Turcijā (par garš ā m nestrī das). Ē diens ir piemē rots pat diē tas ievē rotā jiem (vienmē r var atrast diē tiskā s maltī tes). Piedā vā aizpildī t alerģ ijas karti (ja nepiecieš ami pā rtikas ierobež ojumi) Ir augļ i, tagad maijā zemenes desertos un vairumā : ) Katru dienu - tematiskā s vakariņ as. ī paš i labas zivju dienas un itā ļ u vakariņ as.
Izklaide: Bē rniem tiek organizē ta animā cija, daž ā das aktivitā tes, atseviš ķ i baseini, rotaļ u laukums utt. Animā cija pieauguš ajiem nav uzmā cī ga. Neesmu tā atbalstī tā ja, bet š oreiz speciā li nā cu skatī ties sacensī bas : ) Vakaros priekš nesumi lieliem un bē rniem, vakara diskotē ka ar labu dzī vo mū ziku un pē c 24:00 dejotā ju kompā nija pā rceļ as uz pludmalē , uz bā ru, prom no mā jā m.
Teritorija: Tiklī dz ierodaties reģ istratū rā , jū s uzreiz pā rsteidz parka skaistums. Nav skata uz jū ru kā tā du, no logiem paveras skats uz dā rzu, un dā rzs ir vienkā rš i lielisks. Ziedi visu laiku tiek atjaunoti, zā le tiek pļ auta, krū mi tiek mazgā ti no putekļ iem.
Klusums teritorijā : Kā jau minē ts, telpā s slikta skaņ as izolā cija, bet teritorija klusa, putni dzied. Diskotē ku lī dz 24 stundā m var dzirdē t galvenokā rt telpā s, kas atrodas tuvu centrā lajam baseinam. Paņ ē mā m istabiņ u tā lā k, paš ā teritorijas galā . Tur ir labi. Kaimiņ viesnī cā notiek arī diskotē kas, ja istabas logi skatā s uz jū ru, tos tikpat kā nedzird.
Pludmale: smiltis. Gluda ieieš ana jū rā . Č ī bas nav vajadzī gas.
Vispā r man ļ oti patika.
Возле виллы №20 Развлечение для детей возле бара на пляже номер 1050 вечерний релакс бассейн у моря
Parādīt vairāk »


iemiesojums 210560
kā paša spēkiem nokļūt no lidostas līdz viesnīcai un cik tas maksā belek hotel club asteria belek
9 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 5 atbildes
iemiesojums 210560
kā rezervēt viesnīcu?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums Best_Ann
Es redzēju kaut ko līdzīgu fotogrāfijās, bet viesnīcas aprakstā par to nekas nav teikts)
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен на расстоянии 10 км от п. Белек и 33 км. от центра г. Анталия. Отель был построен в 1994 году, последняя реставрация была сделана в 2018 году. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 20 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы 250 м, ширина 50 м, вход в море песчаный. Деревянный пирс.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги по глажке одежды (платно), диетическое и вегетарианское меню (бесплатно), 5 ресторанов: 1 главный ресторан и 4 ресторана A la Carte, 9 баров, 4 открытых бассейна, пляжный бассейн 402 кв.м, шезлонги, матрасы, зонтики и пляжные полотенца у бассейнов (бесплатно), магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн с горкой и бассейн для малышей, мини-клуб для детей с 4 до 11 лет, в сезон работает клуб для детей и подростков (12-16 лет). В мини-клубе есть Play Station. Мини-диско. В основном ресторане можно есть детский буфет (во время обеда и ужина), детское питание и подгузники для младенцев можно приобрести в магазине в отеле.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Библиотека, развлекательное шоу в амфитеатре, 2 водные горки, мини-футбол (искусственное покрытие) бесплатно, 3 теннисных корта с синтетическим покрытием, освещение (платно), аренда ракеток и мячей (бесплатно), поле для игры в сквош бесплатно (освещение платно), дартс, компьютерные игры платно, аквааэробика бесплатно, бочче бесплатно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Отель состоит из 20 — 2-3 этажных вил, всего в отеле 600 номеров. Все номера отеля с видом на сад.

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер, мини-бар, спутниковое ТВ с российскими каналами, прямой телефон, фен, сейф, балкон или терраса, халат (платно) и тапочки, душ, мягкий уголок, Wi-Fi.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Uc Kum Tepesi Mevkii, Kadriye Mah. 07525 Serik, Belek, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 725 40 01
Tīmekļa vietne: TUI Magic Life Belek
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.