Dobedan Exclusive Hotel Belek 5*– Atsauksmes

91
Novērtējums 7.110
pamatā
91 atsaukt
№33 viesnīcas reitingā Belek
7.9 Numurs
7.8 apkalpošana
7.8 Tīrība
7.9 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca sastāv no septiņām 4 stāvu galvenajām ēkām un četrām 5 stāvu luksusa ēkām (pāri ceļam ar paaugstinātu eju, pretī galvenajai ēkai). Visa infrastruktūra ir kopīga, neatkarīgi no dzīvesvietas ēkas. Uzcelta 2005. gadā, pēdējo reizi renovēta 2013. gadā. Luksusa ēka celta 2013. gadā. Iekopta teritorija. Lielisks ēdiens, draudzīgs personāls (ir krieviski runājošs personāls). Pludmalē ir +16 zona. Bērniem: daudz izklaides, arī pludmalē ir īpaša vieta bērniem ar baltām smiltīm, bērnu parks, sālsūdens baseins, minibārs, vitamīnu bārs un nojumes bērniem. Viesnīca ir piemērota ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар cyber_22
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tusies ģ imene 2+3. Rezervē jā m 2 standarta istabiņ as, tā kā ierodoties nebija vietu, mums piedā vā ja ģ imenes suite augš ē jā stā vā ar sā nu skatu uz jū ru, tas bija top kas iespē jams, jo par tā du uzlabojumu kaut kā samaksā ja tū kstoš dolā ru . … Tomēr ▾ Atpū tusies ģ imene 2+3. Rezervē jā m 2 standarta istabiņ as, tā kā ierodoties nebija vietu, mums piedā vā ja ģ imenes suite augš ē jā stā vā ar sā nu skatu uz jū ru, tas bija top kas iespē jams, jo par tā du uzlabojumu kaut kā samaksā ja tū kstoš dolā ru .
Nu, punkts pa punktam:
1. Check-in-top, 5 minū š u laikā viņ i ne tikai izsniedza atslē gas, bet arī veica uzlabojumus ar skatu uz jū ru un diviem balkoniem.
2. Istabas ir atsvaidzinā tas, bet ir skaidrs, ka tā s ir nedaudz noguruš as. Kopumā tī rī bu un komfortu katrs rada pats.
3. Tī rī š ana katru dienu, dzeramnauda nebija skopi. Minibā ri tika papildinā ti katru dienu - alus, š okolā des, sulas utt.
4. Teritorija ir sakopta, zaļ a, nav ī paš i liela, bet ē rta staigā š anai vakarā . Aplokā ir melno zosu vai gulbju ģ imene, es nesaprotu)) viss ir tuvu, galvenā ē damistaba, peldbaseins, veikals utt.
5. Pludmale smilš aina, bet ieeja jū rā oļ aina, nedaudz neē rta, bet aizlidoja ar blī kš ķ i.
Ir daudz sauļ oš anā s krē slu, jū s vienmē r par to uztraucaties, bet š eit jebkurā laikā varat atrast vietu 5 cilvē kiem.
6. Bā rs un ā trā s uzkodas pludmalē , tas ir top, doner pludmalē parasti ir liellopu gaļ as diena, vistas diena, 2 starbucks - viens pludmalē , otrs ē kā , rindu nav. Ē diens nav nekas ī paš s, teiksim standarts, izsalkuš i nepalikā m, bet wow efekta arī nebija.
7. Tikā m uz Jū lijas Savič evas koncertu, vispā r bija forš i, VIP stā vvietas??? ? bet gandrī z uz skatuves visiem ļ oti patika. Katru vakaru izrā des, vietē jie koncerti, viss ir ļ oti forš i, pat izdevā s tikt lī dz diskotē kai.

Ko es gribu teikt beigā s, viesnī ca ir liela, skaista, bet nedaudz nogurusi, tī ra, ē rta. Personā ls pieklā jī gs, visi runā krieviski. Jū ra ir krā š ņ a, bija forš a, sā ļ a)) mols ar bā ru, dī vā niem un mū ziku. Netā lu ir ū dens aktivitā tes, piemē ram, pludmale 16+, bet tas nedarbojā s, jo tur bija arī bē rni ??? ? . Baseins liels un nav slikts, bet vienu reizi nopeldē jā mies, un arī uz akvaparku gā jā m tikai ar kā jā m.
Vai es š eit nā ktu vē lreiz? Es domā ju, ka jā!
Ceru, ka pā rē jais noderē s tiem, kas plā no ceļ ojumu.
аватар ovsepean
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki visiem. Rakstu atsauksmi par viesnī cu pē c trī s dienu uzturē š anā s. Pietika visu saprast. Viesnī ca sevi pozicionē kā premium, tā acī mredzami neatbilst tam. Viesnī cas cena un kvalitā te nesakrī t. Cena acī mredzami ir pā rā k augsta. … Tomēr ▾ Sveiki visiem. Rakstu atsauksmi par viesnī cu pē c trī s dienu uzturē š anā s. Pietika visu saprast. Viesnī ca sevi pozicionē kā premium, tā acī mredzami neatbilst tam. Viesnī cas cena un kvalitā te nesakrī t. Cena acī mredzami ir pā rā k augsta. Standarta piecu zvaigž ņ u viesnī ca. Ja jū s gaidā t "wow" efektu, jū s to š eit neatradī sit. Sā kš u ar plusiem - tā das ir telpas, tieš ā m ē rtas, ē dieni daudzveidī gi katrai gaumei, teritorija kompakta un viss ē rti izvietots. No mī nusiem: akvaparks ir ļ oti mazs un turklā t vienkā rš i nestrā dā ja, manuprā t, tika uzstā dī ts, lai iegū tu piekto zvaigzni, animā cijas ir garlaicī gas un trū cī gas, bija dienas, kad tā s vispā r nebija. Vā rdu sakot, š ī ir viesnī ca pensionā riem. Tajā var ē rti atpū sties, bet ne par tā du naudu. Man nav vē lē š anā s atgriezties. Viņ š neko nerā va, lai gan, ņ emot vē rā cenu zī mi 1200 € no cilvē ka uz 7 dienā m, septembrī , viņ am vajadzē ja! Es neiesaku. Cena neatbilst kvalitā tei!
аватар rusya-kerimova6996
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Jā , mē s jau esam bijuš i daudzā s vietā s! Jā , un mums ir ar ko salī dzinā t! Dodoties uz maniem kontaktiem profiliem, var redzē t, ka esmu bijis daudzā s labā s viesnī cā s Turcijā ! Bet Alva Donna pievī la pā rā k daudz! Kas ir š ī ē damistaba? Kā da ir ē dienu izvē le? Kur ir labā prezentā cija? Kur ir jū ras veltes? Kur ir augļ u un tematiskie vakari? Kā pē c mē s maksā jā m tā lu no mazas naudas un ē dā m to visu? Kā das ir viesmī ļ u skā bā s sejas? Kā da ir tī rī š ana? Bez dvieļ iem, bez š ampū niem. … Tomēr ▾ Jā , mē s jau esam bijuš i daudzā s vietā s! Jā , un mums ir ar ko salī dzinā t! Dodoties uz maniem kontaktiem profiliem, var redzē t, ka esmu bijis daudzā s labā s viesnī cā s Turcijā !
Bet Alva Donna pievī la pā rā k daudz!
Kas ir š ī ē damistaba? Kā da ir ē dienu izvē le? Kur ir labā prezentā cija? Kur ir jū ras veltes? Kur ir augļ u un tematiskie vakari? Kā pē c mē s maksā jā m tā lu no mazas naudas un ē dā m to visu? Kā das ir viesmī ļ u skā bā s sejas? Kā da ir tī rī š ana? Bez dvieļ iem, bez š ampū niem.
Viss ir jā iegū st un jā izklaidē mums paš iem.
Un vai mums to vajag?
Kur ir matrač i uz zviļ ņ iem.
Ale, galvenie biedri, vai jū s arī vē laties sev tā du atvaļ inā jumu?
Kā pē c man vajag ē dienu kā ē dnī cā ? Es jau tā ē du katru dienu un gribē jā s mazliet skaistuma un garš ī guma.
Eh! Kauns! Un visas atsauksmes par kampaņ u ir nopirktas!
Mē s atradā m tē jā matiņ u un par to saņ ē mā m balvu, š ampanieti grozā ar ledu.
Jā , tajā gadā lē tā kā viesnī cā mums vienmē r uzlika š o ledu.
Kopumā mē s neiesakā m! Esam kas, bet bē rni tieš ā m izkusa.
Paldies Alvai par svē tku sabojā š anu un to arī novē lam!
аватар khalitova.st
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Es nekad neesmu atpū tusies trī svietī gā , bet man š ķ iet, ka tagad ir tā pat kā š ajā viesnī cā . Viesnī ca ir pilnī bā zaudē jusi kvalitā ti. Ja kā ds to apsver cerī bā uz elegantu atpū tu, tad viņ š ļ oti maldā s. … Tomēr ▾ Es nekad neesmu atpū tusies trī svietī gā , bet man š ķ iet, ka tagad ir tā pat kā š ajā viesnī cā .
Viesnī ca ir pilnī bā zaudē jusi kvalitā ti. Ja kā ds to apsver cerī bā uz elegantu atpū tu, tad viņ š ļ oti maldā s. Visi brī niš ķ ī gie videoklipi un izcilā s atsauksmes ir pagā tnē .
Atpū tā mies 2021. gada oktobrī – bija sajū ta, ka esam paradī zē ! Es jums pastā stī š u, kas jums patika un kā pē c jū s nolē mā t atgriezties.
Ē diens bija pā rsteidzoš s: zemenes brokastī s un vakariņ ā s katru dienu neierobež otā daudzumā . Gaļ as izvē le: paipalas, grilē ta jē ra gaļ a, vē ž i, liellopa gaļ a uz iesma, sarkanā s zivis ikdienā , bē rnam patika cepti vistas spā rniņ i un bija daudz citu gaļ as ē dienu. Bē rniem ļ oti patika vistas tī rradņ i. Izvē le bija tik liela, ka visu izmē ģ inā t fiziski nebija iespē jams. Ē diens bija daudzveidī gs un garš ī gs. Tika atlasī ti augļ i. Pa dienu bija š ova programma, dejas. Istaba ir ideā li tī ra. Atnā cu uz Helovī nu, un visiem tas patika! Vē l pā ris vakari bija ar š iku programmu. Cerī bā , ka vasaras koncepts bū s vē l spilgtā ks un bagā tā ks, iegā dā jā mies dā rgu tū ri. Mē s nolē mā m, ka tas ir dā rgi, bet atpū tī simies ar stilu. Cerī bas sabruka jau pirmajā uzturē š anā s dienā .
No augļ iem nav absolū ti nekā , ko izvē lē ties. Augļ u galds ir pilns, bet augļ i visi garš o koka! Ē dami tikai arbū zi un ā boli! Persiki, plū mes, vī nogas, aprikozes ir negatavi skā bi. Melonei ir vissliktā kā garš a. Galu galā , vai š ā da lī meņ a viesnī cā ir kvalitā tes kontrole? Viņ iem arī ir jā nogarš o ē diens pirms to pasniegš anas viesiem. Nu nav iespē jams ē st š os augļ us!
Trī s mū su uzturē š anā s dienas nebija normā las gaļ as. Reiz uz grila bija sarkana zivs un viss. Visa gaļ a ir smalki sagriezta vai maltas gaļ as veidā , pildī ta ar kā dā m dī vainā m mē rcē m vai mē rci ar dā rzeņ iem. Izskatā s ļ oti negarš ī gi, kā slimnī cas ē dnī cā .
Ar zupā m it kā viss kā rtī bā borš č s, okroš ka, ​ ​ dā rzeņ u biezeņ zupas katru dienu. No svaigiem dā rzeņ iem viss parasti ir gurķ i, tomā ti, sī poli, zaļ umi, aisbergs. Ir dā rzeņ u salā ti: Olivier, bieš u utt.
Vienī gais, kas nav zaudē jis kvalitā ti, ir konditorejas galds. Viss arī skaisti un garš ī gi, izvē le normā la.
Mums vē l ir septiņ as dienas jā paliek š eit un š odien sapratu, ka ar ē dienu nekas nemainī sies. Treš ā diena restorā nā nekas nemainā s. Mā jā s dosimies tievā ki.
Es saprotu, ka viņ i taupa arī uz tī rī š anu istabā ? Tī rī š anas pakalpojumu vispā r nav. Stulbi saklā j gultu un viss. Tas, ka š eit ir jā mazgā grī das istabā s, nav zinā ms. Gā ju pajautā t, vai viņ i nav aizmirsuš i izmazgā t mū su istabu. Un ir rinda ar tieš i tā dā m paš ā m sū dzī bā m. Nu, galu galā , ir norā dī ts, ka viesnī ca ir ekskluzī va: "maksā un atpū tieties. " Tā tad man jā pē rk lupata un paš am jā mazgā grī das?
Nav animā cijas, izņ emot vakara š ovus, tikai nedaudz sporta. Mini klubs ir tikai pē c iepriekš ē ja pieraksta, jū s tur neiekļ ū siet. Skolas vecuma bē rniem un pusaudž iem izklaides nav.
Nauda izmesta vē jā . Es patieš ā m nož ē loju, ka š eit ierados. Un pats galvenais, pē c pirmā apmeklē juma š eit es visiem uzteicu š o viesnī cu. Un tagad lī dz asarā m ž ē l par pavadī to atvaļ inā jumu. Ļ oti gribu paņ emt naudu un turpinā t atvaļ inā jumu citā viesnī cā .
аватар khann1402
Nā ca ar ģ imeni. Š obrī d lielā kā daļ a no tā , ko var teikt, atstā j daudz ko vē lē ties. Sā kš u ar pozitī vajiem aspektiem. Par vienu no viesnī cas priekš rocī bā m var saukt pludmali (lai gan tā ir stiepš anā s, jo cilvē ku ir daudz un jā ierodas daudz iepriekš , bet pie tā var pierast). … Tomēr ▾ Nā ca ar ģ imeni.

Š obrī d lielā kā daļ a no tā , ko var teikt, atstā j daudz ko vē lē ties.

Sā kš u ar pozitī vajiem aspektiem.

Par vienu no viesnī cas priekš rocī bā m var saukt pludmali (lai gan tā ir stiepš anā s, jo cilvē ku ir daudz un jā ierodas daudz iepriekš , bet pie tā var pierast).

Otrs pluss ir diezgan ā trais viesmī ļ u darbs bā ros un restorā nos. Labi darī ti zē ni.

Tā pat atzī mē ju, ka kopumā epidemioloģ iskā s prasī bas tiek ievē rotas. Visur ir antiseptiķ i, mitrā s spirta salvetes un vienreizē jā s lietoš anas maskas.

Ir daudz vairā k mī nusu.

Sā kš u ar cipariem.

Uzreiz gribu atzī mē t, ka dzī voju Deluxe ē kas istabā , kurai a priori jā bū t kvalitatī vā kai par istabā m citā s ē kā s. Tomē r pat š eit skaitļ i ir briesmī gi.

Pirmkā rt, gultas veļ as kvalitā te atstā j daudz vē lamo. Segu pā rvalki ir lielā ki nekā segas.
Uz matrač iem ir spalvu "matrač u pā rvalki", uz kuriem ne tikai nav iespē jams gulē t, bet kas absolū ti nav hipoalerģ iski. Manā ģ imenē ir divas alerģ ijas, tā pē c mums š is fakts ir ļ oti objektī vs. Pā rvalki uz matrač iem ir š ausmī gā stā voklī : saplī suš i drupā s, it kā nav iespē jams uzklā t svaigu un nesaplē stu gultu. Un tas viss neskatoties uz to, ka mū su laikos nav nemaz tik grū ti parū pē ties par labā ku gultasveļ u. (pievienota fotogrā fija)

Vannas istabā daž reiz smird pē c kanalizā cijas, un stū ros ir tik daudz sē ņ u, it kā tā bū tu gadiem ilgi netī rī ta. (pievienota fotogrā fija)

Gaisa kondicionieris istabā strā dā smagi. Tas nemainī gi izslē dzas divas reizes naktī , un kā dam ir jā ceļ as, lai to ieslē gtu, jo bez tā ir ļ oti smacī gs.

Trokš ņ a izolā cija Deluxe arī ir slikta. Ū dens, kas plū st kaimiņ u telpā s, ir ļ oti dzirdams. Un, ja jū s saskaraties ar skaļ iem kaimiņ iem, gaidiet nepatikš anas. Kopumā pat š ajā gadī jumā jū s diez vai atradī sit perfektu klusumu.
Par uzturu.

Varu jums apliecinā t, ka, protams, jū s nepaliksit izsalkuš i, tač u vē rš u jū su uzmanī bu arī uz to, ka daž i ē dieni ir pievilcī gi tikai pē c izskata, tie nebū t nav kulinā rijas š edevri.

Internets.

Atseviš ķ i es gribu teikt par internetu viesnī cā (tas jau attiecas uz visā m ē kā m, ne tikai Deluxe).

Protams, jū s varat pieslē gt Fi-Wi, tač u iespē ja, ka tas lieliski ielā dē s jebkuru interneta lapu jū su istabā , ir minimā la. Manā istabā (ja kā dam interesē , dzī voju 4. stā vā.2361. istabiņ ā , kuras atraš anā s vieta, starp citu, likā s veiksmī ga) nevar pat stundu atrasties internetā bez tī kla pā rtraukumiem. Ja jums ir svarī ga pastā vī ga piekļ uve internetam (piemē ram, darbam vai saziņ ai ar radiniekiem, piemē ram, manu ģ imeni) un jū s nevē laties pastā vī gi iziet vestibilā (pat lai nosū tī tu ī stu ziņ u), tad esiet gatavs problē mas.
Š o jautā jumu jau trī s reizes č etru dienu laikā esam izvirzī juš i viesnī cas reģ istratū rā , tač u problē ma vē l nav atrisinā ta.

Rezumē jot teikš u tā : mē s kā ģ imene, kas pastā vī gi ceļ o un ir redzē jusi tā lu no vienas viesnī cas (arī mē s Turcijā atpū š amies ne pirmo reizi, un tā pē c zinā m, kā ds serviss š eit var bū t), mē s jau varam droš i sakiet, ka Alva Donna Exclusive Hotel Belek nemaz nevelk piecu zvaigž ņ u vē rtē jumu. Mē s noteikti neieteiktu to nevienam.

P. S. Domā ju, ka emuā ru autori, kuri atstā j lieliskas atsauksmes par viesnī cu, to dara par ļ oti labu naudu.
аватар zvezdo-4ka1984
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Nopirkā m dubulttū ri uz 14 dienā m, nedē ļ u bija Belis viesnī cā un nedē ļ u Alva Donnā . Lai gan bijā m pā rliecinā ti, ka Alva Donna ir augstā ka kategorija un mums š eit patiktu vairā k, tā pē c atstā jā m uz pā rē jo pusi. … Tomēr ▾ Nopirkā m dubulttū ri uz 14 dienā m, nedē ļ u bija Belis viesnī cā un nedē ļ u Alva Donnā . Lai gan bijā m pā rliecinā ti, ka Alva Donna ir augstā ka kategorija un mums š eit patiktu vairā k, tā pē c atstā jā m uz pā rē jo pusi. Ierodoties man uzreiz nepatika atvē rtā s ē kas, ja kā ds aizcirta durvis pirmajā stā vā , dzird visas trī s. Mū s iekā rtoja tā lā ē kā , ar vī nu dienesta maš ī nu mazgā š anai, un tehniskajiem kondicionieriem, bet viss nebū tu noticis, ja 5 no rī ta nebū tu sā kuš i moš ejā dziedā t dziesmas. Pā rvā cā mies uz citu ē ku, bet arī š eit situā cija nav mainī jusies, lī dz pusnaktij ir karaoke, tad kā ds “pa kluso” apsē ž as bā rā pret logiem un pulksten 5 moš ejas dziesmas. Vispā r, ja gribi klusu atpū tu, tad tevis te nav.

Turklā t ē diens ir vienkā rš i š ausmī gs!! ! Viss ir trekns, mē rcē s un mē rcē s. Nav grila, svaigi zaļ umi un maz dā rzeņ u, bet klā t ir Olivier salā ti, kā arī kā postu tī teņ i un aknas ar griķ iem. Nav frills veidā jū ras veltes, garneles, vē ž i, labas zivis.
Majak fabrikā ir ē dnī ca. Garš ī gi bija tikai tas, kam vietē jo pavā ru roka nepieskā rā s. Runā jot par Wi-Fi, viņ š pastā vī gi izsit, un, ja jū s š eit strā dā jat tieš saistē , jū s to nevarat izdarī t. Piekrastes lī nija ir ļ oti liela, tā lu no jū ras, pludmale ir netī ra un ieeja ū denī nav tī rī ta, viss ir akmeņ os. Kā stā stī ja atpū tnieki, š eit mainī jusies vadī ba un krasi krities viesnī cas lī menis. Tagad to var salī dzinā t ar labu 4, bet acī mredzami ne ar 5. lī meņ a ekskluzī vu. Cena š ai viesnī cai ir ļ oti augsta, neiesaku. Ž ē l par iztē rē to naudu, labā k bū tu, ja Belisā paliktu visas 14 dienas.
аватар Svetlana145137
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir lieliska. Atpū tā mies 2021. gada maija sā kumā , jū ra bija nedaudz vē sa, bet ū dens baseinā.28. Baseins liels, ē rts. Teritorijā.2 zonas ar slidkalniņ iem - bē rniem un pieauguš ajiem. Ē diens viss ir ļ oti garš ī gs. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska. Atpū tā mies 2021. gada maija sā kumā , jū ra bija nedaudz vē sa, bet ū dens baseinā.28. Baseins liels, ē rts. Teritorijā.2 zonas ar slidkalniņ iem - bē rniem un pieauguš ajiem. Ē diens viss ir ļ oti garš ī gs. Dzē rieni - ievesti visu diennakti. Saldē jums ir daudzveidī gs un ļ oti, ļ oti garš ī gs. Serviss ir visaugstā kajā lī menī . Vakaros koncerti. Man ļ oti patika viesnī ca.
аватар Tatiana_Tar
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pā rē jais izdevā s, iespaidi pozitī vi (2 pieauguš ie un 1 bē rns 11 gadi). Viesnī cas izvē le tika veikta ļ oti spontā ni, steigā pē c tū risma aģ entū ras ieteikumiem. Smags arguments bija tas, ka baseini ir apsildā mi (ir ē rti peldē ties ilgi un jebkuros laikapstā kļ os gan pieauguš ajiem, gan bē rniem). … Tomēr ▾ Pā rē jais izdevā s, iespaidi pozitī vi (2 pieauguš ie un 1 bē rns 11 gadi).
Viesnī cas izvē le tika veikta ļ oti spontā ni, steigā pē c tū risma aģ entū ras ieteikumiem. Smags arguments bija tas, ka baseini ir apsildā mi (ir ē rti peldē ties ilgi un jebkuros laikapstā kļ os gan pieauguš ajiem, gan bē rniem).

Izlasot atsauksmes par daž ā diem resursiem, gan labiem, gan negatī viem, bija diezgan aizraujoš i, BET rezultā tā atkal pā rliecinā jos, ka visi daž ā di uztver notikumus un atmosfē ru sev apkā rt, un mī nusus un plusus)) tā pē c visas atsauksmes ir jā filtrē , izolē jot sev noderī go informā ciju.

Es sev apsolī ju, ka, ja viss noritē s labi, noteikti atradī š u laiku pē c ieraš anā s un uzrakstī š u savu atsauksmi, tiem, kuri ir noraizē juš ies un noraizē juš ies, cenš oties informā cijas plū smā noteikt ticamus faktus))
Galvenais, pieņ emot lē mumu, ir izmē rī t savas vajadzī bas, ceļ ojuma mē rķ i ar piedā vā tajiem pakalpojumiem un to izmaksas; )
Mī nusus var atrast, iespē jams, vienmē r un visur, galvenais, lai ir daudz vairā k treknu plusu, lai pat nepieš ķ irtu nozī mi sī kiem trū kumiem.
Alva Donna piedā vā pietiekami cienī gu spektru, ko izbaudī t savas uzturē š anā s laikā ) un nesū dzē ties un dusmoties, iedziļ inoties visā pasaulē ))
Izrā dī jā s daudz vē stuļ u, bet jums ir izvē le - nelasi visu))
Visu to labā ko un labu atpū tu, lai kur jū s dotos! ; )

Teritorija:
Jā , iespē jams, nav ļ oti liels, bet pietiekami plaš s, visas zonas atrodas ļ oti ē rti: peldbaseini, slidkalniņ i, spa, bā ri, restorā ni, veikali, rotaļ u laukums (boulings, biljards, gaisa hokejs, tirdzniecī bas automā ti), zaļ ā s zonas

Numurs:
Nr. 1675.4 stā vs, reģ istrē joties likā s ne pā rā k plaš s, bet patiesī bā pietika ē rtai nakš ņ oš anai 3 cilvē ku ģ imenei (pā rsvarā tikai nakts miegs un vannas procedū ras).
Balkons arī nav liels, ļ oti augsts parapets (tas ir mī nuss, nav ē rti ilgi stā vē t), bet plats (tas ir pluss, var droš i sē dē t tieš i uz tā , baudī t skaistu skatu - apakš ā ir daļ a no treš ā stā va jumta) Skats no labā s puses uz baseinu un jū ru, skats no kreisā s ielas un kalniem ) Izlī guma laikā nekas netika piemaksā ts.
Tī rī ts katru dienu, kvalitatī vs!
Minibā rs tika regulā ri papildinā ts!
Kosmē tika, ja nav iztē rē ta, joprojā m tiek papildinā ta.
Pirmajā zvanā viņ i atnesa papildu segu un peldmē teli.
Atstā ja daž us dolā rus kā komplimentu izbraukš anas dienā.

Pludmale
Jā , ir daž i oļ i, bet tas ir spē riens pa kā jā m! ))
Iebraucot jū rā - jā , tā ā tri kļ ū st dziļ a, bet ne tik ļ oti, lai bū tu jā baidā s par maziem bē rniem, ja viņ i ir uzraudzī ti! ko daž i mū sdienu vecā ki vē las darī t arvien mazā k; )
Blakus pludmalei ir bā rs un Ē dienu stū rī tis (garš ī gi cepti kartupeļ i un cita veida uzkodas (shawarma, hamburgeri, kaut kas cits... )
Netā lu atrodas arī pludmales bā rs, kurā varat ieturē t pilnvē rtī gu maltī ti, ja nevē laties doties uz galveno restorā nu.
Ap 16.00 alejā uz jū ru viņ us cienā ar vā rī tu kukurū zu))

Ū dens slidkalniņ i un baseini:
Viesnī cā ir divi peldbaseini ar ū dens slidkalniņ iem daž ā da vecuma cilvē kiem.
Galvenais apsildā ms baseins
Apsildā ms iekš telpu baseins (ir arī hammam un saunas - personī gi, manuprā t, tā s ir labā kas, bet kopumā vienu rī tu lija lietus, saturī gi aizpildī ja mū su laiku)
Ir baseins ar minerā lū deni

Galvenais baseina bā rs
Daž ā di dzē rieni katrai gaumei! Neierobež otā daudzumā ; )
Netā lu no punkta ar virtuļ iem un saldē jumu)) vē l daž i labumi ... )

Ē diens:
Daudz, garš ī gi, daž ā di, katrai gaumei un uz katra soļ a, un visu diennakti! )) Galvenais restorā ns ir atvē rts naktī.
Uz 5dienā m likā s, ka ē dienu izvē le bija vairā k kā daudzveidī ga, liellopu gaļ a, teļ a gaļ a, jē ra gaļ a, tī tara gaļ a, vista, jū ras plaudis, jū ras asaris, sieri, neminē š u visu, smalkmaizī tes, zaļ umi, svaigi / cepti dā rzeņ i, augļ i, svaigi spiesta sula. Deserti ir krā saini, bet man ne pā rā k ē dami, es katru dienu noliecos uz baklavas bez diskomforta un nož ē las)))
Godī gi sakot, es nezinu, ko vē l es personī gi vē lē tos? ) Droš i vien garneles un kalmā ri varē tu bū t biež ā k, vairā k, bet garš ī gā ki! ))) Un no austerē m viņ i neatteiktos! ; )
Mē s negā jā m uz a la carte restorā niem. Nevajadzē ja, kaut gan grasī jā s tā du ķ eksī ti likt.
Kā ds pā rskatos bija saš utis, ka ē dienkartē bija borš č s un okroshka, kartupeļ u biezenis un plovs))) Nu, neē diet)) Ir diezgan daudz citu pozī ciju! Un borš č s acī mredzot ir paredzē ts tiem, kas sū dzas, ka 10 dienas viņ iem trū ka pazī stamu vietē jo ē dienu ...

Š ova programma un vakara izklaides:
izrā des un deju š ovi, diskotē kas arē nā Alva
Vietnē Helloween Lovely vakariņ as, dekorā cijas, animā cijas visas dienas garumā un vakarā
Arī galvenajā bā rā vakaros nav ļ oti garlaicī gi! ) savu programmu
Visas dienas garumā ir daudz vairā k darā mā gan pieauguš ajiem, gan bē rniem...š autriņ u meš ana, loka š auš ana, lē cienu aerobika, ū dens aerobika, bē rnu klubs...

Internets:
WiFi ir visur pludmalē un pie baseiniem, un restorā nos, un istabā s, izmanto sociā los tī klus un sauc radiniekus.

Tī rī ba un Covid-19 pandē mija
Viss tiks apstrā dā ts. Dezinficē još ie lī dzekļ i ir visur.
Tī rī bas un kā rtī guma sajū ta (valkā ts, mazgā ts, iztī rī ts)
Atseviš ķ i iepakoti instrumenti un iepakojumi ar spirta roku salvetē m un sausā m roku/sejas salvetē m.

Servisa un apkopes lī menis:
Droš i vien visur ir cilvē ciskais faktors. Bū tī bā personā ls uzvedas lī menī un adekvā ti apkalpo/apgā dā viesus. Varbū t kā dam acī s var izrakt nosodī juma dzirkstis, kad gā ž virsū tekilu)), bet varbū t tā ir tikai apbrī na? )))
Laikapstā kļ i:
Oktobra beigas, protams, nebija karstuma, bet bija pietiekami silti un ē rti, lai sauļ oties un peldē ties jū rā ! Jū ras ū dens ir silts! !
Vienu dienu divas reizes ī slaicī gs lietus (bija pamats doties uz hammam), bet pē c tam spož i silta saule.

Vispā rē ji iespaidi:
Pilnī gi pozitī vi, NEKAS neradī ja diskomfortu, vilš anos, negatī vas emocijas.
Vai ir iespē jams, ka cilvē ki, kuri, no rī ta dodoties uz pludmali, bija ieņ ē muš i sauļ oš anā s krē slus pie galvenā baseina)) nekad nevarē ja ierasties, izņ emot, lai atgrieztos pē c dvieļ iem))
Bija rudens brī vdienas, viesnī ca bija pamatī gi rezervē ta, bet vienmē r atradā m vietu sauļ oš anā s krē slos gan pie jū ras, gan pie baseiniem, kad vajadzē ja.

Mī nusi:
Galvenajā restorā nā lietus laikā daž viet noplū da griestu savienojumi, darbinieki jutā s diezgan neē rti likvidē jot vakara lietusgā zes sekas, sakā rtojot ierī ces pilienu savā kš anai un mitrā s grī das noslaucī š anai. Nepiecieš ams kapitā lais remonts!
аватар Kolosova.ev
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Š ajā viesnī cā apmetamies jau treš o gadu pē c kā rtas. Izvē le vienmē r ir bijusi par labu š ai viesnī cai. Mē s samaksā jā m 4452 € par 14 dienā m par diviem pieauguš ajiem un diviem bē rniem vecumā no 10 un 5 gadiem, un bijā m ā rkā rtī gi vī luš ies, kad atkal ieradā mies š eit. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā apmetamies jau treš o gadu pē c kā rtas. Izvē le vienmē r ir bijusi par labu š ai viesnī cai. Mē s samaksā jā m 4452 € par 14 dienā m par diviem pieauguš ajiem un diviem bē rniem vecumā no 10 un 5 gadiem, un bijā m ā rkā rtī gi vī luš ies, kad atkal ieradā mies š eit.
Ē diens: krā sa, pē c kuras mē s ieradā mies, un kas pagā juš ajā gadā un aizpē rn pazuda. Galds kļ uvis mazā k piesā tinā ts, pilnī gi bez riekstiem, to vietā ir daudz cepumu, graudaugi, galds ar konditorejas izstrā dā jumiem. No rī ta daudz graudaugu, krē juma, olas un zā les. Togad brokastī s bija garš ī ga sarkanā zivs, tagad to redzē si vakariņ ā s reizi nedē ļ ā ceturtdienā . Liellopu un jē ra gaļ a vienmē r ir viena un tā paš a ē diena izpildī jumā : maltā gaļ a un kotletes. Jū ras asaris tiek pasniegts katru dienu, š eit nav nekā du sū dzī bu. Bet vē lreiz atkā rtoju, papildus zivju veidi ir tikai ceturtdien. Grila gandrī z nav. Uzkodu bā rs pludmalē atstā j daudz ko vē lē ties: nekas nemainā s, katru dienu viens un tas pats sastā vs: frī kartupeļ i, vistas kā jas, kotletes, kartupeļ u biezeni un rī si. Pavā rs ir mainī jies, tā pat kā visa vadī bas komanda pē c kā das š eit notikuš as slepkavī bas.
Pludmale: pā rstā ja tī rī t no oļ iem, bez č ī bā m iekš ā nevar, ieeja ū denī pā rstā ja bū t maiga, daž u metru attā lumā , stā vs nobrauciens, kā karjerā , bū s neē rti un bī stami mazi bē rni. Un pats galvenais: sauļ oš anā s krē slus vajag aizņ emties septiņ os no rī ta, to katastrofā li trū kst. Pagā juš o nedē ļ u atpū tā mies pie baseina, jo 4 cilvē ku ģ imenei tuvumā nevar atrast sauļ oš anā s krē slus.
Wi-Fi avarē ik pē c 10 minū tē m, un viss! Togad arī tas nenotika.
Neņ emiet ģ imenes istabas luksusa ē ku: istaba ir tumš a, nav griestu apgaismojuma, tikai no sienas lampas un stā vlampas, bē rns veica mā jas darbus tumsā , vannas istaba ir mikroskopiska, starpsiena starp istabā m ir neatbilst skaņ as izolā cijas standartiem.
Bē rnu animā cija: visi tie paš i animatori, brī niš ķ ī gi cilvē ki, BET ir iepriekš ē ja tikš anā s, kas paredzē ta nedē ļ u iepriekš . Tas ir, ierodoties piecu zvaigž ņ u viesnī cā , mē s nevarē jā m saņ emt pakalpojumu.
Personā ls: vecie lē cieni ir tikpat draudzī gi un atsaucī gi, lineā rais personā ls praktiski nav mainī jies, strā dā pē c pagā juš ā gada standartiem.
Bijā m spiesti tikties ar viesu apkalpoš anas dienesta vadī bu un izteikt savas pretenzijas, uz ko viņ i laipni paraustī ja mū su plecus un teica, ka viņ iem ir pandē mija, un viņ iem tas ir grū ti. Arī mums pandē mijas laikā bija grū ti sakrā t naudu biļ etei un nonā kt pie ierastajiem apstā kļ iem. Turcijā daudzi tagad slē pjas aiz koronavī rusa un samazina deklarē to pakalpojumu izmaksas.
Starp citu, cilvē ku ir ļ oti daudz, viesnī cas teritorija ir ļ oti maza, nav pastaigu laukuma, nav kur ā bolam nokrist. Š ogad mē s to patieš ā m izjutā m.
Kopumā viesnī ca nav naudas vē rta, izvē lieties to, ja cena ir samazinā ta.
аватар Innamedres
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es nekad nerakstu atsauksmes, bet viesnī ca Alva Dona mani pā rsteidza ar nievā još u attieksmi pret klientiem. Sā kā s ar to, ka mī ļ i smaidot pulksten 7 no rī ta, vadī tā ja teica, ka tiks nokā rtoti lī dz 9 no rī ta, bet 9 no rī ta izrā dī jā s, ka jā nā k 10, un tad ar pilnī gi neapmierinā ts paskatī jies, ka visu pā rpratā m, teica gaidī t 14h . … Tomēr ▾ Es nekad nerakstu atsauksmes, bet viesnī ca Alva Dona mani pā rsteidza ar nievā još u attieksmi pret klientiem. Sā kā s ar to, ka mī ļ i smaidot pulksten 7 no rī ta, vadī tā ja teica, ka tiks nokā rtoti lī dz 9 no rī ta, bet 9 no rī ta izrā dī jā s, ka jā nā k 10, un tad ar pilnī gi neapmierinā ts paskatī jies, ka visu pā rpratā m, teica gaidī t 14h . Istabas ir ļ oti niecī gas, vannas istabā nevar apgriezties, jo tā ir mikroskopiska. Viesnī cas rajons kopumā ir murgs, nu, ļ oti mazs, viens ceļ š - un tas, kas atrodas ap baseinu ar taku uz sauļ oš anā s krē sliem. Visu laiku trokš ņ a un trokš ņ a teritorijā .
Ē diens restorā nos ir pretī gs, š ķ iet, ka tā nav Turcija. Vairā k vai mazā k normā li ē dieni, ja tā di bija, beidzā s zibens ā trumā un vairs netika piegā dā ti. Naktī mū zika lī dz pulksten 12, un no rī ta pulksten 5 aicinā jums uz lū gš anu ir tā ds, ka var uzlē kt un sā kt lū gties. Par to, ka viesnī ca sadarbojas ar tā du tū risma operatoru kā Join Up, vispā r ir rā dī tā js, ka viesnī ca ienī st savus klientus. Kad pulksten 12.00 deklarē tā lidojuma vietā tevi izmet pulksten 2 naktī , un viesnī ca tajā paš ā laikā bezpalī dzī gi ž estu un saka, ka tam nav nekā da sakara, tas ir skaidrs pierā dī jums nievā još ai attieksmei pret savus viesus, kuri samaksā ja viesnī cai par nakti.
Tā pē c, pirms izvē laties š o viesnī cu, padomā jiet 100 reizes. Tā ir izš ķ ē rdē ta nauda.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Marichevasb
Varbūt kāds padalīsies ar svaigām atsauksmēm par šo viesnīcu? Teica, ka pēdējā laikā pludmale nav tīrīta, tā ir netīra, istaba nav tīrīta, pārtikas kļuvis maz.
3 gadā atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
iemiesojums Adilet.kubatovic
Sveiki! Mēs esam 7 cilvēki, divas ģimenes (vīrs un sieva) un 3 draudzenes. gribējām rezervēt 3 istabas. Vai varat uzrakstīt cenas, nosacījumus? Plānojam no 10.05.2017 līdz 17.05.2017. paldies par atbildi
7 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
iemiesojums Arterija
Mums patīk staigāt ārpus viesnīcas, veikaliem, tirgiem, visa veida veikaliem un kafejnīcām. Pastāstiet man, kā ar šīm lietām notiek ārpus Alva Donnas?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
iemiesojums lilu55
Mēs ar bērnu braucam uz jūru un mums ir svarīga ieeja jūrā. Vai tas ir maigs un vai ir akmeņi? Vai bērnam ir ērti spēlēties sērfot un seklā ūdenī? Pateicos jau iepriekš
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель состоит из семи 4-этажных корпусов Main Building и четырех 5-этажных корпусов Deluxe Building (через дорогу с надземным переходом, напротив здания Main Building). Вся инфрастуктура общая, вне зависимости от корпуса проживания. Построен в 2005 году, последняя реновация прошла в 2013 году. Deluxe Building построен в 2013 году. Ухоженная территория. Отличное питание, доброжелательный персонал (есть русскоговорящий персонал). На пляже есть зона +16. Для детей: масса развлечений, также на пляже выделено особое место для деток с белым песком, детским парком, бассейном с морской водой, мини-баром, витамин-баром и навесами для детей. Отель подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в 40 км от международного аэропорта Анталии и 50 км от центра города, в 7 км от г. Белек, в 1 км от п. Боазкент.
Pludmales apraksts Собственный пляж протяженностью 300 м, песок и мелкая галька. Инфраструктура пляжа включает в себя три отдельные зоны: общий пляж для гостей отеля; зона +16 и VIP павильоны. Пляж оснащен пирсом, баром на пирсе, Beach snack баром на пляже, детским бассейном с морской водой, шезлонгами, навесами, душевыми кабинами.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi бесплатно (на всей территории), экскурсионное бюро, услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно (платно), 2 основных ресторана (есть диетическое питание), 6 ресторанов a la carte: итальянский, французский, стейк-хаус, китайский, рыбный, теппаньяки — по предварительной записи, плата за резервацию, 11 баров (3 из них работают 24 часа), 4 конференц-зала (на 60–430 чел.), 4 открытых бассейна, (один с подогревом с 15/10 по 01/05), 1064 кв.м., 560 кв.м., 2850 и 380 кв.м, 2 крытых бассейна с подогревом в зимний сезон, 190 и 250 кв.м., часы работы 09:00-18:00, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, плотенца: бесплатно, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детские клубы: 3 (мини-клуб (4–6 лет), миди-клуб (7–12 лет), тинейджер-клуб (13–16 лет). Мини-диско. Анимация. Аренда детских колясок (платно, по наличию — информация на ресепшен). Детские горшки (бесплатно). Детский буфет (основной ресторан), детское баночное питание, пакетирование молоко, пакетированные соки, диетический стол, блендер и микроволновая печь. Бассейн с морской водой для детей на пляже, открытый бассейн с 3 водными горками для детей, открытый бассейн с 1 водной горкой для малышей (в мини-клубе).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports 2 SPA центра, 6 водных горок для взрослых и 3 для детей, подогрев в зимний сезон, работают 10:00-12:00 / 14:00-16:00, 1 теннисный корт с твердым покрытием (аренда оборудования бесплатно, освещение платно), игровые автоматы (платно), дартс (бесплатно), стрельба из лука (бесплатно), боулинг (платно), мини-футбол (бесплатно), баскетбол (бесплатно), бочче (бесплатно), аквааэробика (бесплатно), водные виды спорта (платно), пейнтбол платно (в период 01.05-30.09), мини-футбол (бесплатно), мини-гольф (бесплатно), кинозал, солярий, игровая комната, караоке.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 724 номера.

Istabās

Центральный кондиционер, сейф (бесплатно), LCD-телевизор, спутниковое ТВ, Wi-Fi (бесплатно), телефон (платно), мини-бар бесплатно (прохладительные напитки, пиво — ежедневно), электрический чайник, набор для приготовления чая/кофе, ванная комната, фен (бесплатно), туалетные принадлежности, балкон/терраса/французский балкон. Уборка номера: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю, room service: круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Boğazkent Mah. Mimar Sinan Cad. No:5 Belek • Boğazkent • Antalya • Turkey
Tālruņi: +90 (242) 731 00 25
Tīmekļa vietne: Dobedan Exclusive Hotel Belek
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.